GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Micii lui "Cocosatu"
Am ajuns la acest restaurant, intr-o mohorata zi de primavara. Eram in cartierul Baneasa, si brusc mi s-a facut pofta de vreo doi mici. Nu cred ca existra bucurestrean intre 18- 60 de ani, care sa nu fi auzit de celebrul restaurant “ La Cocosatu “. Umbla vorba in targ ca acolo se fac cei mai buni mici din tot orasul. Un lucru este sigur; toti taximetristii stiu unde este, nu trebuie sa le indicati adresa.
Restaurantul a fost infiintat in 1996, dupa ce multi ani inainte, acelasi domn (patronul) a avut un “ gratar”. Micii erau buni, vanzarea mergea bine, si asa s-a extins afacerea si s-a deschis restaurantul.
Restaurantul se lauda cu cele trei stele, si nu pot sa spun ca nu le merita.
Pe langa micii care l-au facut celebru, se pot servi si bucate treaditionale, bauturi si dulciuri. Noi am servit doar mici si cartofi “ specialitatea casei”, dar am facut vre-o doua poze cu meniul, sa va puteti face o parere despre preturi.
Exista doua trerase, acoperite si restaurant interior curat si frumusel, cu AC, unde se pot organiza mese festive. Restaurantul este format din trei saloane. La ora la care am fost eu, era foarte putina lume, si servirea a fost “ instant”. Dar stiu ca si cand este multa lume, ospatarii se descurca la fel de bine, caci Dl. Oita (patronul) sta tot timpul pe acolo, printre clienti si cu ochii pe angajati.
Eu am “ luat contact prima oara cu micii lui Cocosatu ” acum cativa ani, la fostul loc de munca, cu ocazia unei aniversari. Colegul sarbatorit a comandat telefonic mici, fripturi si carnati si la ora stabilita s-a dus si i-a luat. De atunci si pana azi stiu ca lucrurile stau si mai bine; adica au serviciu de catering, si livreaza ei comenzile.
Un singur regret am avut; mici chiar sunt mici; la fel de buni si gustosi si bine facuti dar mai mici decat eram eu obisnuita ca se fac “ la Cocosatul”.
Am avut parte de mici facuti chiar de patron, asa cum veti vedea in fotografie; este un domn foarte simpatic, care a venit la masa noastra sa ne ureze pofta buna.
Adresa: Strada Neagoe Voda, nr. 52 A.
Trimis de Maria Smeu in 15.05.10 18:41:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maria Smeu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Un restaurant ce trebuie tinut minte pentru cand merg in Bucuresti. Primul vot de la mine.
@Maria Smeu
De review-ul asta ce zici: click aici
Grad de satisfactie 37, 5%, fata de 97, 5 cat ai dat tu.
Cam mare diferenta.
Eu zic ca nu am multe motive sa ma plang. Ce am comandat, aia am primit; repede si proaspat.
De cateva ori am fost la acest restaurant si de alte ori am facut comanda pentru livrare la domiciliu; de fiecare data am fost multumiti, si nu au fost nici un fel de probleme ( de genul; una comanzi si alta se livreaza....ca tot nu e clientul la restaurant si nu mai are ce face ).
apropo de parcarea care apare in P01: intr-o dimineata, cand era carciuma goala (nu stiu nici daca era deschisa la ora aia! ), am vrut sa las masina acolo, pret de cel mult juma' de ora; asi! nici cu bani n-a vrut sa ma lase paznicul de acolo!!! as fi inteles daca faza se intampla la o ora de varf a activitatii localului, dar asa... : (
din cate am auzit gustul micilor nu mai este acelasi ca pe vremuri, din pacate.
probabil ca servirea este buna si mancarea proaspata, dar se pare ca gustul unic al micilor "cocosati" s-a dus.
culmea stiti care este? ca in piata matache, in zona in care se vand brazii de craciun, oricat de ciudat ar parea, sunt niste mici excelenti.
dar nu sunt facuti de ei. sunt luati de la o carmangerie de undeva de pe 1 mai.
si mai stiu eu niste mici la o carmangerie, pastrama de berbecut, vitel, pui si alte pasari si animale, carnati proaspeti de pui, vita, porc, oaie, dar trebuie sa le faci acasa.
mi-ati facut o pofta de mici, de nu mai pot.
ma duc sa mananc ceva.
Am mancat si eu mici la Cocosatu, de mai multe ori si erau intradevar foarte buni.
@Maria Smeu, scuza-ma, nu vreau sa par suspicioasa - si nici nu sunt - dar mi se pare un pic ciudat ca review-ul tau, foarte elogios, vine aproape imediat (la o saptamana) dupa review-ul meu. Pare - asa mi se pare mie - ca s-a dorit exclusiv repararea unei imagini usor "sifonata" de ceea ce am scris eu. Si eu sunt o clienta de ani buni a acestui restaurant si, pana in urma cu jumatate de an, am fost foarte, foarte multumita. Insa ceea ce mi s-a intamplat la ultimele doua "vizite" aici mi-a lasat un gust extrem de amar, iar asta se refera exclusiv la servire (repet ceea ce am scris - micii sunt absolut senzationali). Iar cel care mi-a incurtat comanda, care mi-a spus, atunci cand am comandat bere neagra, ca nu au si a trebuit sa-i arat eu la o masa vecina ("arondata" altui chelner) ca au (e drept, si-a cerut scuze si a spus ca abia au primit si ca nu stia ca primisera) - acest ospatar era cel din poza ta, "ospatarul la datorie", cum l-ai denumit tu. In plus, eu l-am vazut pe dl Oita numai la gratar, facand micii; nu l-am vazut niciodata supraveghind modul in care sunt serviti clientii, asa cum scrii tu. Si crede-ma, am fost de zeci de ori la "Cocosatul". Sigur, este foarte posibil ca tu sa fi fost foarte multumita, nu exclud acest lucru, dar tot textul mi se pare mai mult o replica la review-ul meu. Daca nu este asa, imi fac mea culpa.
Domnul din imaginea P12, cel din partea stanga nu este patronul, este... nea Sandu... Cocosatul.
Patronul Oita vine rar, cine sta printre mese este... Petre, managerul mai nou si mai vechi, seful de sala.
Numele acestui loc vine de la Nea Sandu, il gasiti in fiecare dimineata la ora 8. 00 pe acolo.
Micii nu mai sunt ce au fost la... Nea Sandu.
Dupa colt, la trotuar este La Gil, unde dupa parerea mea, micii sunt mult mai gustosi si inca o data cat cei de la Nea Sandu.
Nu va suparati ca am adus aceasta remarca, dar... mai bine sa stiti decat sa traiesti cu aceasta impresie toata viata, ca te-a servit patronul.
Interesante discuţii pe marginea reviewului. Povestea micilor este o realitate a pieţei. Penru a face faţă concurenţei şi, bineînţeles, pentru a câştiga bani, patronii localurilor se orientează de unde se pot aproviziona mai bine. Uneori acest "mai bine" constă şi în calitatea produselor. Nu întotdeauna micii cu volum au şi gramaj mai mare faţă de cei "mai mici". La fel şi pentru gust sunt diverse metode de preparare, dar toate astea nu ţin de cel care-i prepară, ci de carmangerie.
am fost o singura data si mi-a ajuns: la pomul laudat nu te duce cu sacul
Calitatea mancarii: f buna ATAT
Servirea: execrabila chelnerul avea pantalonii murdari, nu stie sa vorbeasca, nu stie sa socoteasca decat cu creionul, pierzi minute intregi asteptand
Raport pret/ calitate: am avut impresia ca am fost escrocat
mai mult mi-am facut nervi in loc sa ma simt bine
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ