GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Restaurante Bucuresti - AltShift
La interval de cateva luni am revenit la restaurantul Alt Shift (se numeste asa deoarece este un alt Shift, primul Shift fiind localizat pe strada Eremia Grigorescu, aproape de teatrul Tandarica) si acum pentru ca am inceput sa observ lucrurile mai temeinic pentru a le putea impartasi si userilor AFA am sa povestesc ceva mai pe larg despre experienta mea la acest restaurant.
Acum daca am scris niste recenzii legate de restaurant nu inseamna ca sunt o mare fana a restaurantelor si nici o mare cunoscatoare, imi place insa ca din cand in cand sa ies cu prietenii/ colegii (fosti sau actuali), asa incat acum 2 zile impreuna cu alte 9 colege am hotarat sa iesim in oras ca fetele, si unde anume, hai din nou la Alt Shift pentru ca este in centru si de acolo toata lumea ajunge usor acasa.
Localul pentru cei care sunt la varsta intelepciunii este amplasat in Strada Constantin Mille nr 4, site altshift.ro si este fostul restaurant Berlin aflat vizavi de Casa Centrala a Armatei.
Prima data cand am mers acolo era sa-mi iau plasa deoarece la parter este un club (Control) insa am avut inspiratia sa urca scarile, acest restaurant aflandu-se la etaj.
Ca si impartire putem sa-l consideram un apartament cu 3 camere, adica incaperea cea mai mare “sufrageria” cu cateva randuri de mese si unde se gaseste si barul, “dormitorul parintilor”, un separeu pentru 10 persoane (o singura masa lunga asezata central), si unde mai sunt de asemenea 2 canapele mici si 2 fotolii (care pot suplimenta eventuale locuri in plus la mese) si ca si bonus, aceasta camera este prevazuta si cu toaleta, sata in situatia in care vrei sa fii vazut de cei de la Casa Armatei.
Mai exista si “dormitorul copiilor” spun asta deoarece este un spatiu alocat nefumatorilor. Decorul cred ca nu a costat scump, eventual cred ca a costat conceptia, adica peretii sunt goliti pana la zidarie si tras un var alb, iar pe tavan este o plasa de care atarna pe niste fire si niste becuri, iar pe pereti sunt diferite tablouri urbane.
Despre muzica, nu stiu ce sa spun, noi am stat in separeu, muzica suna putin spre Trinitas, am solicitat altceva dar cred ca a fost o solicitare in plus, ca ei dadeau tot ce vroiau, era totusi suportabil.
Ne-am bucurat ca eram singure in separeu si puteam sa vorbim fara sa deranjam pe cineva, ne opream doar cand se mai deschidea usa si mai primeam ceva din comanda noastra.
Despre personalul care serveste poti fi usor confuz, nu ii deosebesti de clienti fiind imbracati comun, chiar una dintre fete era destul de fistichiu vopsita la par, combinatii de albastru-verde, noroc ca veneau ei la noi si atunci lucrurile erau simple. Am primit meniurile si am inceput sa studiem iar despre ce am comandat fiecare am sa povestesc mai jos.
Ce mi-a placut iarasi a fost ca in functie de ce si-a comandat fiecare s-au primit tacamurile, adica fie furculita/ cutit sau furculita/lingura, etc. Un alt amanunt, tacamurile erau infasurate in servetele albe, servetelele de pe masa insa erau negre.
Deci s-au comandat (am gustat aproape din toate):
-Tagliatelle verzi cu somon (adica taglietele cu spanac, am sa spun aici doar ca tot ce inseamna paste sunt homemade, si chiar sunt bune, somon, ciuperci, capere, parmezan) – nu le-a gustat acum ci data trecuta si au fost ok
-Penne quarto formagi (pene, smantana, gorgonzola, mozzarela, brie, parmezan) – nu le-am gustat
-Ravioli cu ciuperci porcini (paste umplute cu porcini si ricotta, sos de rosii cu vin, usturoi, busuioc, parmezan) – foarte bune, dar portia mi s-a parut mica (ca pentru un copil mai degraba)
-Tagliatelle cu creveti (tagliatelle, creveti, sos de rosii, smantana, usturoi, busuioc, rosii cherry, parmezan) – am gustat data trecuta
-Tagliatelle cu pui, ciuperci si sos de parmezan – astea mi s-au parut cele mai bune iar portia imensa
-Tortellini la cuptor cu sos quarto formaggi (tortellini, prosciutto, sos de branzeturi) – foarte bune, portiile servite in vase de ceramica, atentie frig, foarte satioase, cu greu sau cu multa bere dovedesti o portie
-Piept de rata cu sos de portocale caramelizat (piept de rata la gratar, sos de protocale caramelizat, mix de orez) – buna rata si orezul ok
-Coaste (coaste de porc, sos barbecue special, frunze de spanac baby) – nu m-au impresionat, sunt bune la inceput cand sunt fierbinti, cand s-au racit isi pierd din farmec, portia este foarte mare si daca iei si garnitura e clar ca nu faci fata. Sosul insa nu mi s-a parut decat a fi ceva comun, nu mi-a placut.
Ca desert s-a luat tort cu blat de morcov (comandasem de fapt tort de ciocolata cu smochine, in fine am zis sa-l incercam si pe asta, a fost ok) si desert shift - asta da, minunat, felii de fructe caramelizate, cupa de inghetata, goffre cu caramel pe ele, un sos caramelizat o placere. Portia foarte mare, din pacate insa zaharul caramelizat se lipise rau de farfurie si nu ai cum sa-l dezlipesti astfel incat o buna parte ramane astfel in farfurie.
Ce nu-mi place este ca pizza se serveste doar dupa ora 23.00 (probabil din cauza clubului Control care isi incepe activitatea seara (ne-am bucurat din plin de acest lucru deoarece pana sa plecam incepuse putina actvitate si deja sonorizarea lor facea ca podeaua sa simuleze un mic cutremur).
Mi-ar fi placut de asemenea ca meniurile sa fie insotite de poze, iar in meniul de pe internet nu cred ca am vazut si desertul trecut. Au de asemenea un sortiment foarte bun de salate in tot felul de combinatii interesante.
Una peste alta insa este un loc in care poti manca placut, altfel decat in multe alte localuri care merg pe acelasi specific si da, as reveni aici.
Acum dupa ce am mai citit inca odata acest review m-am amuzat de combinatia (daca este sa tin cont de tastatura) intre club si restaurant adica Ctrl – Alt - ↑ (Control-AltShift)
Trimis de mishu in 29.01.16 21:17:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante, terase bucureștene, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ