GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Pizzeria Borsalino, gustul unei iesiri in centrul capitalei
Daca ieri va povesteam despre mancarea din China, azi trecem in registrul local, in orasul Bucuresti astfel incat voi relata o iesire de aseara la o Pizzerie numita (Il) Boraslino, site aici borsalino.ro/borsalino_bucuresti
Ce pot sa spun despre local, nu este spectaculos ca si locatie precum este China, este insa in buricul targului Bucuresti, adica in zona Unirii, nu este nici mare, mai degraba usor inghesuit, deh locatie mica si probabil chirie mare, astfel incat totul trebuie eficientizat. Cu toate astea insa ne-am simtit foarte bine si nu am regretat ca am mers acolo.
Localul este amenajat simplu dar placut si din locul in care stateam eu vedeam pe un perete niste galetuse cu flori si pe mese de asemenea erau galetuse cu flori. Daca priveai la parter vedeai partea de lucru a pizzeriei si bucatile de pizza expuse spre vanzare (as fi pescuit deja de sus o bucata). Comanda ne-a fost luata repede, placut, chiar cu recomandari acolo unde a fost cazul. Cum citisem deja pe net meniul stiam ce vreau sa comand, astfel incat m-a tentat un hamburger, asta e, vroiam sa vad cum este un hamburger altfel decat congelat nu se stie cand si prajit la dorinta. Se lauda cu bucatar Italian, nu l-am vazut dar preparatele au fost ok. Nu am avut nici surpriza pretului diferit fata de ce este pe net.
Cum s-a prezentat el (mandria sa domnul hamburger), foarte dragut si o sa vedeti in poza. A fost adus pe un tocator de lemn, avand o tepusa din lemn care sa-l sustina, intr-o chifla buna, care parea si usor prajita/ fripta pe gratar in care trona un burger mai mare decat chifla, garnisit cu sos pesto, rucola, rosii, mozzarella, prosciutto crudo, fiind acompaniat ce sa vezi, de o galetusa cu cartofi copti la cuptor si ca totul sa fie complet si 2 sosuri (ketchup si maioneza). Si cu o bere neagra rece alaturi a fost perfect. S-au mai luat la noi la noi la masa penne pesto (penne, sos busuioc, smantana dulce si ulei de masline), penne siciliene al forno (penne, ciuperci, bacon italian afumat, piept de pui, mozzarella) proaspat scoase din cuptor de te face sa mai inghiti in sec destul pana sa poti manca din ele si salata tachino (salata iceberg, rosii cherry, piept de curcan, ardei copt, ulei de masline). Binenteles, din moment ce am declarat ca sunt gurmanda convinsa (cred ca as putea face parte din asociatia gurmanzilor, astfel incat la intalniri sa ma ridic in picioare si sa spun “Buna, sunt Mishu si sunt gurmanda”) am gustat si din produsele vecinelor de masa, de fapt doar din paste, salata doar am scanat-o cu privirea. Dupa preferinta se poate bea si ceai, suc, apa, vin, insa berea a desavarsit produsele. Ramanem datori insa cu o noua vizita pentru a gusta si deserturile pe care le ofera. Am petrecut cateva ore minunate povestind una alta si la final am cerut nota de plata. Stiam la ce sa ne asteptam, vazusem preturile de cand am studiat meniul, insa ce este dragut este faptul ca nota de plata iti este adusa intr-un vas din ceramica ca un fel de vaza (si asta am pozat asa ca o sa vedeti). Altfel nu am ce sa mai spun, mi-a placut, este un loc destul de intim, te poti simti bine (noi am stat la etaj) un lucru nu mi-a placut si acela este faptul ca se fumeaza (cat s-o mai fuma). In rest, sa ne auzim de bine.
Trimis de mishu in 26.01.16 12:52:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Restaurante, terase bucureștene, BUCUREȘTI" (deja existentă pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ