BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Casa Myt – două vizite în decurs de o lună
Adresa: Drumul Taberei nr. 4, sector 6, București 061344;
Coordonate GPS: 44.426465; 26.057878;
Website: https://casamyt.ro/
Program: Luni ÷ Duminică 10.00 ÷ 23.00.
Știam terasa acestui restaurant încă din urmă cu peste zece ani când mai mergeam vara la o bere cu şi fără alcool împreună cu foşti colegi, mai buni cunoscători ai zonei decât mine, dar, spre ruşinea mea, nu reţinusem nici măcar numele locaţiei, ci doar poziţionarea.
Restaurantul Casa Myt este uşor accesibil atât cu maşina, cât şi cu transportul în comun, aflându-se la vreo 50 metri de staţia de metrou Orizont de pe M5 şi în imediata apropiere a staţiei STB Lt. Nicolae Găină (80,168,368,690). Nu există o parcare proprie pentru clienţi, dar este posibilă parcarea, la bordură, în faţa blocului la parterul căruia se află restaurantul, la noroc.
În urmă cu o lună am fost invitată la Casa Myt la un eveniment şi de această dată m-am informat mai serios în legătură cu locul „acţiunii” . Am studiat în prealabil şi meniul disponibil pe net şi îmi făcusem deja planul să încep cu o ciorbă de burtă şi să mă mai orientez pe parcurs, dar, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, nu a fost să fie atunci.
Rezervarea fusese făcută pentru un grup mare, pe terasa frumoasă şi spaţioasă a restaurantului, dotată cu mese şi fotolii de ratan cu perne confortabile, cu umbrele mari, dar beneficiind şi de umbră naturală de la copacii bătrâni din apropiere şi, pentru optimizarea servirii, s-a decis renunţarea la comandarea a la carte a mâncării, mare consumatoare de timp pentru un grup atât de mare, fiind preferată varianta unor platouri foarte generoase şi foarte bine asortate de mâncăruri calde, aduse la mese aproape în acelaşi timp, la ora stabilită în prealabil. A fost foarte bine aşa, fiecare având astfel posibilitatea de a încerca felurite mâncăruri, însă cantităţile au fost exagerat de mari. Fiecare platou conținea ceafă de porc, ficăței de pasăre, cârnăciori oltenești, bulete de cașcaval, pui Shanghai, ciuperci la grătar, frigărui. Micii cu muștar au fost aduși pe platou separat, la fel și cartofii prăjiți. Salata de castraveți murați în saramură, nu în oțet! , a fost exact pe gustul meu. Desertul, tort cu ciocolată și îngheţată de vanilie, a fost adus mult mai târziu şi doar celor care au mai putut face faţă după atâta mâncare ????. Băuturile au fost comandate de fiecare după dorinţă şi toţi au fost mulţumiţi. Fiind cu mașina, m-am sacrificat să beau doar citronadă simplă (17 lei halba de 400 ml) și cappuccino Lavazza (13 lei), ambele foarte bune.
A doua vizită la Casa Myt a avut loc vinerea trecută pe la ora 15.00 în formaţie restrânsă de trei. Ne-am ales o masă pe terasă la umbră şi până să scanăm noi codul QR disponibil sub geamul fiecărei mese a şi apărut un tânăr ospătar cu trei meniuri în format fizic. Bun şi aşa ????. Pentru început am comandat de băut, căldură mare, două beri Birra Moretti la sticlă de 500 ml (9 lei) şi o citronadă cu sirop de mentă şi ghimbir (19 lei halba de 400 ml), băuturile fiindu-ne aduse în scurt timp. Ulterior am mai comandat şi o cafea espresso Lavazza (9 lei).
Am comandat şi de mâncare două ciorbe de burtă (18 lei) cu smântână (3,5 lei), mujdei (3,5 lei), ardei (2 lei) şi chiflă (2 lei). Nu am putut să nu comentez că adaosurile, opţionale, dar necesare, majorează cu peste 60% preţul ciorbei :(. Nu am avut prea mult de aşteptat până să primim ciorbele fierbinţi şi celelalte comandate. Ciorba de burtă a fost ok, dar am mâncat şi mai bună în alte părţi. Burtă a avut destulă, însă zeama nu a avut chiar consistenţa aşteptată şi dorită de mine.
Pentru felul principal am comandat un platou ciobănesc, teoretic pentru două persoane, dar care ne-a fost de-ajuns la toţi trei şi o porţie de bulete de caşcaval, care îmi plăcuseră mult la precedenta vizită. Am vrut să comand separat şi cartofi prăjiţi şi salată de castraveţi muraţi, însă ospătarul mi-a zis că sigur ne vor ajunge cei de pe platou, ceea ce s-a dovedit adevărat. Platoul ciobănesc a costat 69,50 lei şi a cuprins pastramă de oaie, cotlete de oaie, mămăliguţă, cartofi prăjiţi, cubuleţe de telemea, salată de castraveţi muraţi şi mujdei de usturoi, toate acestea fiind frumos aranjate pe un fund de lemn. Buletele de caşcaval (10,50 lei) au fost adăugate pe acelaşi platou la cererea mea, să dea bine în poze :). Pastrama de oaie a fost ok, poate nu atât de fragedă pe cât am fi dorit, dar foarte gustoasă şi în cantitate suficientă. Cotletele au fost doar două, unul perfect, altul mult prea gras, dar ne-am făcut pofta, cu gândul că mai avem de aşteptat doar câteva săptămâni până la vacanţa din Turcia unde ne vom răsfăţa pe îndelete cu preparate savuroase de miel şi oaie.
Am profitat că la ora vizitei noastre nu erau clienţi în interiorul restaurantului şi am putut face câteva poze liniştită, fără să deranjez alte persoane. Mi-a plăcut stilul rustic-modern în care era decorat interiorul, mese şi bănci din lemn, cărămidă aparentă care dădea o senzaţie de căldură, fier forjat, chiar dacă aglomeraţia de obiecte vintage mi s-a părut totuşi cam mare, pereţii fiind prea încărcaţi din punctul meu de vedere. Tot cu această ocazie am remarcat compartimentarea spaţiului cu mese atât la parter, cât şi la etaj, câteva separeuri şi existenţa unui alt bar în interior.
În afara terasei generoase amplasate pe spaţiul verde dintre bloc şi bulevard unde am stat noi, mai există o terasă mai micuţă chiar lângă clădire.
Toaletele sunt curate şi dotate cu consumabilele necesare, fără mirosuri, însă o singură cabină pentru fiecare sex se poate dovedi insuficient atunci când restaurantul este plin de clienţi.
Pregătindu-ne de plecare, am solicitat nota de plată. Mi-a plăcut faptul că am fost întrebaţi cum dorim să plătim, cash sau cu card bancar. Am ales plata cu cardul, iar ospătarul a venit la masă cu un POS portabil şi cu „amenda” care a totalizat 184 lei. Am avut impresia că mă presează cumva să dau mai repede cu cardul, chiar înainte de a apuca să verific corectitudinea notei de plată, dar poate aşa era el mai grăbit de felul lui. Am observat imediat că îmi fuseseră marcate greşit cele două beri, la un alt preţ, evident, mai mare, dar nu am comentat, nu am vrut să mă enervez, însă am retras diferenţa de bani din bacşişul pe care intenţionam să i-l las şi pe care îl merita cu prisosinţă pentru modul cum ne servise. Asta este. Am şi eu principiile şi superstiţiile mele: nu-mi place să mă las păcălită, iar mici „ciupeli” precum aceasta cred eu că îmi aduc ghinion la bani la modul general.
În concluzie, a fost o ieşire de dupăamiază reuşită, mâncarea a fost bună, serviciile foarte rapide, personalul a fost amabil şi a răspuns cu promptitudine solicitărilor noastre, ambianţa a fost plăcută, iar preţurile mi s-au părut absolut decente, ceea ce se întâmplă din păcate tot mai rar în ultima perioadă.
Recomand restaurantul Casa Myt celor care caută un restaurant fără mari pretenţii, dar curat, cu servicii prompte, cu mâncare bună la preţuri ok, fiind o alegere bună mai ales pentru cei din cartierul Drumul Taberei.
Trimis de nicole33 in 15.08.22 00:13:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
26 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
26 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@nicole33:
”Am studiat în prealabil şi meniul disponibil pe net
cam așa fac și eu de obicei, sa îl studiez in liniște fără sa ma zareasca cineva ca sa ma pot decide mai ușor la locul faptei ????.
”Am comandat şi de mâncare două ciorbe de burtă (18 lei) cu smântână (3,5 lei), mujdei (3,5 lei), ardei (2 lei) şi chiflă (2 lei). Nu am putut să nu comentez că adaosurile, opţionale, dar necesare, majorează cu peste 60% preţul ciorbei
corect, și mie mi se pare ca aceste adaosuri necesare sunt chiar cam umflate, no comment.
Foarte apetisante ciorbele de burta, la fel și platourile și cam regret ca la ora 4 dimineața in loc sa dorm, ma chinuiesc cu așa ceva. Vezi, și tu ești sadica, noaptea nu se pun astfel de articole ????.
Cât despre nota de plata, cred ca l-as fi atins când ii dădeam tipsul, ii spuneam ca diferența e pe bon, la bere, sa și-o tragă el de acolo.
Un loc bine de stiut, sa va fie de bine, felicitări, votat cu mare drag și mult înghițit in sec.
Chinuitor de citit acest review. Pentru gurmanzi, ca mine ????.
Să vă fie de bine!
Știu Casa Myt doar din ce-am citit aici pe AFA și l-am văzut din mersul mașinii sau autobuzului și culmea este aproape... în cartier. Am putea face doar o plimbare și după să profităm de o masă gustoasă... am notat oricum... vom vedea.
Să revin... practica asta cu "plus" pe notă se obișnuiește... plătim cu cardul, nu mai verificăm bonul... trebuie să-mi pun ochelari... și constatăm acasă că am plătit ceva în plus... Tu ai fost mai vigilentă și te felicit pentru asta, mai ales că ai modificat tipsul... Nici mie nu-mi place când se întâmplă asta... am senzația de "băgat mâna în buzunarul meu"...
În rest numai de bine!
@mishu:
”cam așa fac și eu de obicei, sa îl studiez in liniște fără sa ma zareasca cineva ca sa ma pot decide mai ușor la locul faptei
Avantajul este câştigul de timp, cu cât comanzi mai repede, cu atât primeşti mai repede cele comandate, important pentru mine care nu prea am răbdare să aştept, mai ales atunci când îmi este foame . În plus, îţi poţi face o idee şi despre preţurile practicate şi despre nivelul locaţiei, general vorbind.
”corect, și mie mi se pare ca aceste adaosuri necesare sunt chiar cam umflate, no comment.
Mă bucur că nu sunt singura care gândesc aşa şi că nu exagerez când nu mi se pare normal ca o ciorbă de 18 lei, ieftină în cazul de faţă, să ajungă să coste 29 lei dacă mai adaugi mujdei, smântână, ardei şi o chiflă .
”Foarte apetisante ciorbele de burta, la fel și platourile și cam regret ca la ora 4 dimineața in loc sa dorm, ma chinuiesc cu așa ceva. Vezi, și tu ești sadica, noaptea nu se pun astfel de articole
Fotografiile postate au fost cu adresă, recunosc , însă nu-mi imaginam că tu, la ore mici din noapte, nu ai somn şi te chinui în felul ăsta.
Estimam că articolul va fi citit dimineaţa la cafea , azi tocmai s-a încheiat postul, e zi de mare sărbătoare şi lumea oricum petrece cu bucate care mai de care, deci nu-mi fac păcate prea mari
”Cât despre nota de plata, cred ca l-as fi atins când ii dădeam tipsul, ii spuneam ca diferența e pe bon, la bere, sa și-o tragă el de acolo.
În alte condiţii, l-aş fi pus să refacă nota ÎNAINTE de a o plăti, dar nu am vrut discuţii neplăcute de faţă cu companionii mei. Eu îi invitasem şi eu am plătit masa.
Am mers şi pe premisa de nevinovăţie. Dacă îmi băga la plată produse în plus, atunci, da, l-aş fi suspectat că face învârteli pe spinarea mea, dar aşa el personal nu avea niciun câştig.
Totuşi nu pot să nu mă întreb cum naiba de se întâmplă ca "erorile" să fie numai cu plus şi niciodată cu minus, adică în favoarea clientului, dar asta este deja retorică
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@calincheita:
”Chinuitor de citit acest review. Pentru gurmanzi, ca mine
Îmi pare rău dacă review-ul meu a avut un asemenea efect asupra ta, colega Mishu fiind principala vizată, dar nu singura . Dimineaţa mai este cum este, dar să vezi cum este să citeşti articole cu mâncare seara târziu şi să te mai uiţi şi la poze cu mâncăruri care mai de care mai apetisante şi să-ţi vină să muşti din frigider pentru că somnul oricum nu te mai ia
Poate ţi-am dat totuşi idei pentru această zi
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@ANILU:
”Știu Casa Myt doar din ce-am citit aici pe AFA și l-am văzut din mersul mașinii sau autobuzului și culmea este aproape... în cartier. Am putea face doar o plimbare și după să profităm de o masă gustoasă... am notat oricum... vom vedea.
Citisem şi eu articolele colegilor care fuseseră aici şi recomandau restaurantul, ambii vizitându-l iarna, astfel că eu mă bucur că am avut ocazia de a-l recomanda după ce l-am vizitat în plină vară, având la dispoziţie în plus faţă de ei şi o terasă generoasă şi frumoasă, de interes pentru fumători dar nu numai
”Să revin... practica asta cu "plus" pe notă se obișnuiește... plătim cu cardul, nu mai verificăm bonul... trebuie să-mi pun ochelari... și constatăm acasă că am plătit ceva în plus... Tu ai fost mai vigilentă și te felicit pentru asta, mai ales că ai modificat tipsul...
Practica asta cu încărcarea notei de plată era la ordinea zilei în urmă cu mulţi ani, pe vremea când ospătarii scriau cu pixul nota de plată şi, invariabil, greşeau la adunare şi la numărul de produse de acelaşi fel. De când mă ştiu am verificat şi corectat notele de plată măcar pentru orgoliul de a nu mă lăsa păcălită de către persoane având mai puţină şcoală ca mine, chiar dacă îmi şocam comesenii care ar fi plătit cât li se cerea fără să clipească şi fără să comenteze.
După introducerea caselor de marcat şi a notelor de plată scoase direct din programe dedicate, numărul erorilor a scăzut considerabil, dar eu nu mi-am abandonat vechile obiceiuri .
De obicei fotografiez nota de plată sau bonul fiscal cu telefonul şi apoi măresc cât am nevoie pentru a putea citi. Acum nota era puţin lizibilă şi am fost nevoită să scot ochelarii din geantă, deh... tinereţea , în timp ce ospătarul tot împingea POS-ul spre mine, chiar dacă îl rugasem să aştepte până citesc.
Nu am avut chef de discuţii şi am preferat să reglez din tips. Ghinionul lui! Culmea este că mi-a plăcut mult cum s-a mişcat şi cum ne-a servit.
"Vigilenţa" este mai mult deformaţie profesională, pentru că lucrez cu cifre şi am o bună memorie a cifrelor. Tot din acest motiv, sunt "coşmarul" casierelor de la supermarket, având capacitatea de a urmări preţurile pe casa de marcat şi de a sesiza instantaneu orice diferenţă, chiar dacă vorbim de un cărucior întreg cu produse, refuzând să cumpăr la alt preţ decât cel afişat la raft dacă mă grăbesc sau recuperând ulterior diferenţele de preţ de la serviciul clienţi, atunci când am mare nevoie de produsul respectiv.
”Nici mie nu-mi place când se întâmplă asta... am senzația de "băgat mâna în buzunarul meu"...
Exact senzaţia asta neplăcută o am şi eu, chiar dacă ştiu că nu sărăcesc şi nici nu mă îmbogăţesc cu sumele respective.
M-aş bucura dacă ţi-am dat idei pentru o vizită la acest restaurant aflat aproape de tine
Mulţumesc mult pentru urare, vizită şi ecou!
@nicole33: Mda, n-a fost 4 dimineata (mi-a fost prea lene sa ma trezesc si sa-l citesc la ora aia) dar efectul este acelasi: Yuuummmiiii!
Nu stiu ce as alege: unul dintre platouri? Amandoua? Ciorba de burta? Cla, cu ciorba as incepe, dar... Desertul fara inghetata sau cu alt sortimen de inghetata? Greu de decis!
Asa ca... mai bine lasa!
Terasa arata superb si ma bucur ca ai fost vara s-o putem vedea si noi.
In schimb, asata cu "adaosurile necesare" si pe mine ma deranjeaza! Stiu ca vrei bacsis, dar lasa-ma sa-ti dau eu, nu-mi baga tu mana in buzunar!
Oricum, sa va fie de bine!
@nicole33 :, o să-i spun efectul " Nicole", că tocmai ce m-am întors aseară din Mamaia unde am mâncat numai aiureli cu nume pompoase și am zis cu soția că azi nu gătim și cu gândul la cele descrise am fost să o vizitez pe mama pe la vreo 12 azi și făcuse ciorbă de pui a la grec cu cotlete de miel iar mai târziu (15) am trecut și pe la soacră-mea și am mai ras și o ciorbă de perișoare cu ceva pui la cuptor și parcă s-a mai domolit chinul.
@calincheita:
”am fost să o vizitez pe mama pe la vreo 12 azi și făcuse ciorbă de pui a la grec cu cotlete de miel iar mai târziu (15) am trecut și pe la soacră-mea și am mai ras și o ciorbă de perișoare cu ceva pui la cuptor
Esti fioros, Caline!
@nicole33:
”Mă bucur că nu sunt singura care gândesc aşa şi că nu exagerez când nu mi se pare normal ca o ciorbă de 18 lei, ieftină în cazul de faţă, să ajungă să coste 29 lei dacă mai adaugi mujdei, smântână, ardei şi o chiflă
exact asta este ideea, pe loc te gandesti la 18 lei, apoi esti intrebat rapid: "Doriti smantana, mujdei, ardei, paine? " automat (ca deja vezi ciorba in fata ta) spui mecanic DA, fara sa te gandesti la "consecinte", le vezi de abia la final in nota de plata .
”Fotografiile postate au fost cu adresă, recunosc, însă nu-mi imaginam că tu, la ore mici din noapte, nu ai somn şi te chinui în felul ăsta.
, greseala mea, tocmai imi expediasem copiii spre Croatia si mi-am spus ca hai sa vad ce a mai aparut. Mare greseala, ca doar articolul nu disparea de acolo, il gaseam si dimineata, insa promit solemn, daca ma mai trezesc la astfel de ore iar articolul tau se numeste: "Unde mancam in... " dau cu ignore, ma intorc pe partea cealalta si incerc sa adorm, ca deja, cum se spune, mi-ai bagat mortu ' n casa! "
Si corect, fata de companioni nu as fi facut scene! Insa asfel de aentionari sunt utile, si ai mare dreptate, in minus nu am vazut niciodata .
Sa ne auzim de bine
@calincheita:
”că tocmai ce m-am întors aseară din Mamaia unde am mâncat numai aiureli cu nume pompoase
Bănuiesc că şi preţurile au fost pe măsura denumirilor, aşa cum se întâmplă de obicei
Hai povesteşte-ne din Mamaia, dar ca articole
”am zis cu soția că azi nu gătim și cu gândul la cele descrise am fost să o vizitez pe mama pe la vreo 12 azi și făcuse ciorbă de pui a la grec cu cotlete de miel iar mai târziu (15) am trecut și pe la soacră-mea și am mai ras și o ciorbă de perișoare cu ceva pui la cuptor și parcă s-a mai domolit chinul.
Doamne, la ce chinuri te-am supus fără să vreau!
Dar mă bucur că ai găsit cele mai bune soluţii. Tu ai mâncat numai bunătăţi, iar mama şi soacra s-au bucurat că le-aţi vizitat
@calincheita: Rautacisme!
”am fost să o vizitez pe mama pe la vreo 12 azi și făcuse ciorbă de pui a la grec cu cotlete de miel iar mai târziu (15) am trecut și pe la soacră-mea și am mai ras și o ciorbă de perișoare cu ceva pui la cuptor și parcă s-a mai domolit chinul
am citit inca o data crezand ca poate am pierdut eu ceva pe drum, adica in decurs de 3 ore ai comis-o cu adevarat?
Cred insa ca si mama si soacra au fost multumite, cum sa nu fie asa?
@mishu :, am mers peste ele, cum s-ar zice, neanunțat! Așa s-a nimerit.
@mishu:
”Mare greseala, ca doar articolul nu disparea de acolo, il gaseam si dimineata, insa promit solemn, daca ma mai trezesc la astfel de ore iar articolul tau se numeste: "Unde mancam in... " dau cu ignore, ma intorc pe partea cealalta si incerc sa adorm, ca deja, cum se spune, mi-ai bagat mortu ' n casa! "
Dacă vrei, să ştii că pot să-ţi trimit şi câteva poze concludente pe Whatsapp, când mai postez ceva, ca să nu te mai oboseşti să citeşti , să nu fugă somnul de tot.
Glumesc, pentru că nu sunt chiar atât de rea
@Zoazore:
”Nu stiu ce as alege: unul dintre platouri? Amandoua? Ciorba de burta? Cla, cu ciorba as incepe, dar... Desertul fara inghetata sau cu alt sortimen de inghetata? Greu de decis!
Cred că nu este momentul să faci excese . Până luna viitoare, o ciorbă de burtă este de ajuns, vei avea timp să recuperezi după
Am încercat eu să cer îngheţată de cacao, însă variantele au fost: vanilie sau fără şi atunci... m-am sacrificat
”Terasa arata superb si ma bucur ca ai fost vara s-o putem vedea si noi.
Fără să exagerez, chiar mi-a plăcut terasa generoasă şi umbroasă. Iar în fotografiile mele apare doar o jumătate din ea.
Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!
@nicole33: La Mamaia a fost super. Cazare la Lido, 340 pe noapte luat prin primăvară. Acum era 400. Plaja la Năvodari, la plaja Saint Tropez, superbă, ca în vremurile bune la Mamaia Nord, mers cu mașina zilnic 4 km. Beach barul zici că era salon de nunți. Lângă era alt beach bar închis cu foaie de cort ce aducea mâncare la comandă, 20-25 ciorba " de fițe", 40-50 fel principal (gătit în stil chef, super bun).
30 de lei șezlongul, 9 lei ursus la draft, 12 lei peroni. O bere obișnuită la sticlă 10 lei. O cafea 10 lei, un frapé 18, un suc la 250 9 lei, apa 6, fuzztea la jumate sau prigat la 250 ml 10 lei. În afară de plaja mărită ce a cam distrus ideea de intrare lină mie Mamaia mi-a plăcut ca stațiune cel mai mult anul acesta și sunt ceva ani de cand tot venim. O surpriză placută a fost curățenia și faptul că au apărut spații verzi, cu gazon prin squaruri, în fața hotelurilor ce bucură privirea. În zona cazino era full, am mâncat, ca de obicei un gyros la Nikos și a fost super. Cca 40 de lei porția.
La autoservirea Estival din zona Butoaie era destul de bună mâncarea dar mai mult în stil fast food. Ciorbe la 15 lei a la grec, de legume, de fasole, 17 de burtă. Cu 30 de lei luai un fel principal consistent format din cărnuri gătite în diverse feluri, garnitură și salată. Pizza cca 34 de lei la 400 g, clatite la 15 lei.
Am mâncat și la o autoservire în Năvodari, " Autoservirea Promenada", peste drum de unde mergeam la plajă. Ciorbe la 20-25 de lei, un fel principal cam 35-40. Mai scump ca la Estival cu cca 20 %. Am ajuns să-i spunem
" La Muște" , că era cam dubioasă iar mâncarea preparată slab, fără gust și neapetisantă.
Am recuperat și partea de bălăceală pe care nu am făcut-o mergând la Delphin Platinum. Cu vârf și îndesat. Marea superbă, caldă cu/ fără valuri, plaja lată, șezlonguri la orice oră.
O să scriu review, dar mai încolo.
@calincheita:
”30 de lei șezlongul, 9 lei ursus la draft, 12 lei peroni. O bere obișnuită la sticlă 10 lei. O cafea 10 lei, un frapé 18, un suc la 250 9 lei, apa 6, fuzztea la jumate sau prigat la 250 ml 10 lei.
Cam aşa erau preţurile în Mamaia şi de Rusalii, când sezonul abia începea, iar vremea era capricioasă, turişti puţini etc.
”În afară de plaja mărită ce a cam distrus ideea de intrare lină mie Mamaia mi-a plăcut ca stațiune cel mai mult anul acesta și sunt ceva ani de cand tot venim.
Pe mine intrarea abruptă în mare mă afectează cel mai puţin. Mai greu cu nisipul plin de scoici şi cu drumul lung până la apă
”Am recuperat și partea de bălăceală pe care nu am făcut-o mergând la Delphin Platinum. Cu vârf și îndesat. Marea superbă, caldă cu/ fără valuri, plaja lată, șezlonguri la orice oră.
Păi şi ce la Platinum nu găseai şezlonguri libere la orice oră? Şi gratis pe deasupra
Iar marea era ciorbă.
Eu m-am bălăcit super şi la Delphinii din Alanya, dar intram destul de des de pe ponton, ca să nu-mi rup picioarele în pietre
Super, super!! ????
Mâncarea arată delicios! ????
Păcat că nu mă pot teleporta! Încă... ????????
@elenaadina:
”Mâncarea arată delicios!
Şi gustul mâncării a fost pe măsură, crede-mă . Altfel nu aş fi recidivat aşa curând, dar a meritat.
”Păcat că nu mă pot teleporta! Încă...
Şi eu aştept să mă pot teleporta oriunde. Câte probleme s-ar putea rezolva foarte uşor
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
Draga mea Nicole, din start îmi cer scuze ptr eventualele greșeli de ortografie, scriu pe telefon, suntem pe litoral, de aceea am sa fiu mai lapidara.
Am fost si noi la "Casa Myt" prin 2016, am serbat aniversarea lui Mihai. El a scris despre loc de atunci si, dacă nu ma înșel, a început cu: "Nu, nu este un mit, este chiar casa Myt... "
Si nouă ne-a placut, atât mâncarea cât si ambientul, am stat in interior, era iarnă.
Aseară am fost la o terasă și ne-a greșit nota cu un leu, in favoarea noastră. Se mai întâmplă si "minuni"! Pupici mulți!
@doinafil:
”Am fost si noi la "Casa Myt" prin 2016, am serbat aniversarea lui Mihai. El a scris despre loc de atunci si, dacă nu ma înșel, a început cu: "Nu, nu este un mit, este chiar casa Myt... "
Si nouă ne-a placut, atât mâncarea cât si ambientul, am stat in interior, era iarnă.
Ştiu că aţi fost şi voi acolo într-o iarnă în urmă cu câţiva ani, am citit atunci articolul scris de Mihai, l-am recitit şi acum înainte de a scrie. Doar că nu am ştiut care fusese evenimentul serbat la Casa Myt
”Aseară am fost la o terasă și ne-a greșit nota cu un leu, in favoarea noastră. Se mai întâmplă si "minuni"!
Mie încă nu mi s-a întâmplat aşa ceva, însă "minunea" este doar excepţia care confirmă regula că "greşelile" sunt întotdeauna în favoarea lor, nu a noastră.
Vă doresc amândurora un sejur relaxant, vreme bună şi preţuri bune!
Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!
@nicole33: "Am fost acolo" cand Mihai implinea 67 "anisori". (Am vrut sa pun un emoticon zambet, dar pe telefon e mai greu. La fel și cu cel cu pupici, pe care, cu tot dragu' ti-i trimitem, in gand!) Multumim de urari!
@nicole33: Să vă fie de bine! Casa Myt nu duce lipsă de clienți, dovadă că rezistă de ani de zile în locul de unde începe cartierul Drumul Taberei (vis-a-vis se află adresa poștală Drumul Taberei nr. 1). I-am călcat pragul de vreo două ori cu ceva vreme în urmă, chiar am scris pe AFA despre experiență (vezi impresii).
Este un restaurant care prin terasa spațioasă și umbroasă se pretează pentru întruniri, grupuri. De altfel e utilizat de mulți proaspeți căsătoriți pentru celebrarea cununiei - în apropiere se află Casa Căsătoriilor Sector 6.
În ultimele luni a fost amenajat și spațiul verde de lângă terasă, s-au trasat alei, s-au plantat flori și au apărut câteva locuri de stat jos. De altfelâ, terasa restaurantului e înconjurată permanent de flori, iar tufa de trandafiri de lângă gard înflorește printre primele din cartier.
Numai bine!
@tata123 ????:
”Casa Myt nu duce lipsă de clienți, dovadă că rezistă de ani de zile în locul de unde începe cartierul Drumul Taberei (vis-a-vis se află adresa poștală Drumul Taberei nr. 1). I-am călcat pragul de vreo două ori cu ceva vreme în urmă, chiar am scris pe AFA despre experiență
Într-adevăr, Casa Myt nu duce lipsă de clienţi. Cu ocazia primei vizite, noi am avut mese rezervate aranjate special pentru grupul nostru, dar, spre seară restaurantul deja se umpluse. Am vrut să fac câteva fotografii înainte de plecare şi nu am putut pentru că riscam să surprind prea mulţi clienţi în pozele mele, ceea ce nu ar fi fost ok aşa că am renunţat.
Înaintea primei vizite la Myt am recitit impresiile tale şi ale lui Mihai după vizitele aici, iar cele citite mi-au dat încredere că va fi bine, ceea ce s-a şi întâmplat
”Este un restaurant care prin terasa spațioasă și umbroasă se pretează pentru întruniri, grupuri. De altfel e utilizat de mulți proaspeți căsătoriți pentru celebrarea cununiei - în apropiere se află Casa Căsătoriilor Sector 6.
Terasa generoasă face toţi banii. Ambianţa este plăcută şi răcoroasă chiar şi în zilele caniculare de vară. Nu mă gândisem la cununii, dar, într-adevăr, distanţa mică poate constitui un avantaj.
Proximitatea staţiei de metrou Orizont face acest restaurant uşor accesibil şi pentru bucureştenii care locuiesc în alte zone mai îndepărtate.
Îţi mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!
Uite, mă grăbii să votez și prinsăi număr festiv: 70!!!
Frumos obiceiul cu nota ușor umflată, cum ai spus și tu, pe vremuri îți adăuga la plată vârsta chelnerului, vârsta ta și, dacă păreai” în lovele” îți mai aduna și numărul de telefon, cu tot cu prefix! Dar și noi vigilenți, așa eram de atenți, că-ți sărea orice urmă bahică din cuget și sîmțîri, erai ca nou... Eram mai pregătiți pentru viață!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ