BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
500 la “Le Boutique”
In mod normal, as fi trecut direct la subiect, adica despre restaurant, insa mai intai trebuie sa ma laud… …. daca n-o fac eu care sunt plina de modestie, cine sa o faca?
Asadar, uita ca am ajuns si la articolul 500. WOW! As fi vrut sa scriu un articol separat, dar poate ca deveneam melodramatica … …. nu e cazul meu, poate ca faceam statistici… … ei na, sa va plictisesc mai mult decat o fac in mod curent? NU
Hai mai bine sa povestim despre restaurant, ca … hai si putina statistica, just for fun…... cu acest articol, 66, (6) dintre cele 15 articole ale mele de anul acesta, sunt despre restaurante (adica 10 articole), insa nu imi pare rau, am facut turism de placere… … gastronomica ????
Asadar, marti seara mi-am sarbatorit sotul care facuse duminica frumoasa varsta de … … … hei, ce credeti ca il dadeam de gol? L-a dat FB-ul destul. Si cum in weekend familia fusese partial in tara…... unii cu munca ???? pe alte meleaguri (doar in weekend), am decis ca ziua de marti (nu suntem nici superstitiosi) sa sarbatorim un la restaurant, in zona ca sa mergem pe jos (de intors o faceam cu flacaii).
Alegerea a fost restaurantul “Le Boutique” , unde acum vreo 5 ani l-am mai serbat pe sot acolo. Intre timp acest local, situat in strada Sfantul Stefan nr 13 pagina oficiala leboutiquefood.ro a ramas la aceeasi adresa, in mare arata cam la fel, exista modificari binenteles, cred ca atunci nu era terasa, zona de bar s-a mutat, si ca sa vedeti cum era acum 5 ani aveti aici articolul (oricum era singurul scris despre acest local) vezi impresii.
Am plecat la restaurant cu sotul si mama, baietii urmand sa vina de la antrenament, am ajuns la ora convenita la rezervare, in restaurant nu era decat o masa ocupata, mai multa lume era pe terasa unde se putea fuma (terasa este insa inchisa, putea fi aerisita cumva).
Ulterior s-au mai ocupat cateva mese, mai aproape de plecarea noastra, asa ca noi am avut parte de liniste. Localul este placut, foarte relaxant, cu acel gen de muschi pe tavan cu rol nu numai decorativ sau estetic.
Am primit destul de repede meniurile, si am comandat intai bauturile, cate o Leffe bruna eu si sotul, mama, Ursus fara alcool, iar baietii cand au ajuns si ei au comandat cocktailuri fara alcool: Floare de soc (sirop de soc, suc de mere, menta, apa tonica) si Leac de padure (sirop de soc, sirop de zmeura, lamaie, menta, afine)
De mancat am luat: tigaie pastrama de miel cu mamaliguta, cotlete de berbecut cu sos de vin Porto si cartofi wedges cu parmezan si usturoi, muschiulet de porc cu sos de hribi de Vatra Dornei, ciolan afumat de porc cu sos de smantana si vin si cartofi la cuptor, spaghete marinara cu creveti,
Comentarii negative: mamaliguta a fost nesarata, am sesizat aspectul asta, si au zis si eu ca au avut o sare care nu sareaza, urmau sa o schimbe…... de acord, dar de ce nu a gustat bucatarul bucatele?
Cotletele de berbecut au fost cam taricele.
Comentarii pozitive: Ciolanul a fost BESTIAL, foarte bune au fost si spaghetele (excelente chiar) si muschiuletul de porc.
De dulce nu prea mai aveam loc, baietii erau si ei destul de obositi asa ca, am mai savurat o bere, am facut plata si am plecat spre casa. A fost o seara reusita, sa ne fie de bine si sa mai repetam.
Si pentru ca tot am spus ca e pe sarbatoare, te rog web sa atasezi aceasta melodie youtube
despre SERVICII
Aici nu pot comenta, am socializat cu personalul (erau chiar vorbareti) si chiar am stat de vorba putin si cu unul dintre patroni (cred)
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am spus mai sus comentariile, asa ca asta e, dar e un loc unde merita sa ajungeti
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
As fi dat 100% daca as fi avut gard comun cu ei :).
Trimis de mishu in 01.04.22 20:16:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
@mishu: 500 de reviewuri?!! Felicitări!
La cel puțin tot pe atâtea de acum înainte!
La mulți ani soțului.
@mishu: La cât mai multe sute! Și, încă o dată, mulți ani minunați soțului!
@mishu:
La mulți ani fericiți! Să-ți trăiască jumătatea!
O nouă provocare! Era de așteptat
”Asadar, uita ca am ajuns si la articolul 500. WOW!
WoW! Felicitări şi la mai multe!
”Hai mai bine sa povestim despre restaurant, ca … hai si putina statistica, just for fun…... cu acest articol, 66, (6) dintre cele 15 articole ale mele de anul acesta, sunt despre restaurante (adica 10 articole), insa nu imi pare rau, am facut turism de placere… … gastronomica
Doar 10 din 15??? Puteam să jur că sunt mai multe la cât ne-ai terorizat şi torturat pe aici Dar şi eu sunt puţin masochistă că le citesc şi mă uit şi la fotografii
@Carmen Ion: Nici mie nu imi venea sa cred, m-am uitat la asta intamplator, dar nu pot spune ca nu m-am bucurat, si poate ca cel mai mult m-a bucurat ca s-au gasit si cititori . Si de aici ar putea fi o multime de statistici, ca am vazut ca se fac . Cati au citit articolele, cati au votat, care a fost cel mai lung, care a fost cel mai scurt, care a avut cele mai multe ecouri, cate pe an, cate cu SB sau mai rar cu ZB, cate poze, ... si pot avea multe idei de statistici dar cred ca iesea ecoul mai lung decat articolul.
Dar sa revenim, numarul lor de acum inainte vom vedea unde va ajunge, nu vreau sa fac promisiuni desarte, dar inca nu scapati de mine .
Multumesc de urari si pentru sotul meu, numai bine si multa sanatate si voua.
@nicole33: Multumesc frumos de urari, sa ne bucuram cu totii de jumatatile noastre cat mai mult timp.
Despre astfel de provocari nu scapati prea curand ca asta e, mai am destule, insa am sa mai inserez si altele, sper sa iti placa povestile de saptamana trecuta avand in vedere ca pentru mine a fost o minivacanta petrecuta cu o prietena draga.
Cat despre cat de multe restaurante au fost anul acesta, cred ca in aceasta situatie ar fi trebuit sa imi fac un blog despre restaurante , dar nu mai bine va tort... urez pe voi aici?
Multumesc de vizita si aprecieri.
@crismis: Fara numar, fara numar, fara numaaaaaar! om vedea. Multumesc frumos pentru vizita si aprecieri, de asemenea pentru urari.
@mishu:
Stai că nu am terminat
Îmi place localul, dar terasa mi se pare super.
Interesante cele două cocktailuri cărora nu le lipseşte decât un strop de alcool pentru a nu fi chiar atât de "soft".
”Comentarii negative: mamaliguta a fost nesarata, am sesizat aspectul asta, si au zis si eu ca au avut o sare care nu sareaza, urmau sa o schimbe…... de acord, dar de ce nu a gustat bucatarul bucatele?
Mda... asta nu prea este o scuză serioasă. Eu poate nici nu aş fi sesizat şi sigur nu mă deranja acest aspect. Cu "sarea care nu sărează" am păţit-o şi eu în urmă cu peste douăzeci de ani când am trecut la sare de potasiu, chipurile mai bună pentru hipertensiunea mea, şi care, tot aşa, nu prea săra. Apoi m-am obişnuit
”Cotletele de berbecut au fost cam taricele.
Ciudat. Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Oriunde am comandat/mâncat au fost perfecte, fragede de se topeau în gură. Şi au fost muuulte asemenea situaţii, eu negătind miel/oaie acasă, cu excepţia Paştelui de acum doi ani, când nu am avut de ales , neputând pleca nicăieri... nici măcar în vizită.
”Comentarii pozitive: Ciolanul a fost BESTIAL
Te cred. Arată bine, deşi putea fi mai mare, asta ca să cârcotesc şi eu ceva .
Să vă fie de bine şi să repetaţi!
@nicole33:
”Oriunde am comandat/mâncat au fost perfecte, fragede de se topeau în gură.
iti dai seama ca instantaneu am inghitit in sec?
Cat despre pastrama, avusesem cu vreo 2 zile in urma ceva pastrama cumparata gata preparata doar sa o pui pe gratar, de la Auchan (super grozava) insa pentru ca ne-a fost teama ca nu va fi cine sie ce, am luat o bucata mica, dar acum stiu, si am sa mai iau.
Iar in ceea ce priveste cele 2 cocktailuri, nu se poate, baietii erau cu covrigul la ei, si nu risca, asta e, placerea ca si distractia se platesc .
Terasa este minunata, si asa cum am spus, era mai animata decat interiorul pentru ca permitea fumatul, si acolo au si un ecran pe care se pun meciuri si altele de interesa, asa ca animatie la greu si consum la fel.
Mie mi-a fost nu stiu cum sa comand ciolan gandindu-ma ca va fi "impielitat", dar a venit asa cum il vezi in poza. Se topea in gura, asa ca data viitoare daca ajung in curand, am sa il comand.
„@Safta Radu: Cred ca articolele ai caror autori sunt sadici ar trebui puse sub urmarire penala, marcate cu avertisment si sanctionate cu obligarea autorului de a ne duce acolo”
Cam așa scriai tu prin 2017, cu referire la pozele cu mâncare postate în review-ul scris de mine despre pensiunea Andreea din Gura Râului. Acum cine e sadic, Mishulică? Asta e, n-am ce să-ți fac, trebuie să ne duci la „Le Boutique”, că prea arată bine bucatele!
La mulți ani soțului tău, și mulți ani fericiți împreună de-acum încolo!
Nu e o problemă faptul că 10 din cele 15 articole se referă la restaurante, eu consider că sunt la fel de utile ca și cele despre cazare, mănăstiri, muzee și altele.
Felicitări pentru cele 500 de articole și la cât mai multe!
Un eveniment deosebit (n-șpe anișori ai soțului) sărbătorit cu un alt eveniment: 500 articole scrise pe AFA.
Felicitări pentru ambele evenimente!
Cât despre felurile de bucate cu care v-ați încântat papilele gustative ce să zic, arată bine și vă cred pe cuvânt când ați zis că-s bune.
La mai multe articole frumoase și la multe astfel de sărbători.
@Safta Radu:
” Cred ca articolele ai caror autori sunt sadici ar trebui puse sub urmarire penala, marcate cu avertisment si sanctionate cu obligarea autorului de a ne duce acolo”
Cam așa scriai tu prin 2017, cu referire la pozele cu mâncare postate în review-ul scris de mine despre pensiunea Andreea din Gura Râului. Acum cine e sadic, Mishulică? Asta e, n-am ce să-ți fac, trebuie să ne duci la „Le Boutique” , că prea arată bine bucatele!
Subscriu!
Roata se învârte şi uite cum i-a venit şi lui Mishu rândul să fie sadică, dar vorba-i vorbă şi trebuie respectată, cu aplicabilitate în cazul tuturor celor care au suferit în urma citirii articolului şi/sau vizionării fotografiilor ataşate.
@nicole33: Știam eu că am aliați de nădejde...
@Safta Radu:
”Știam eu că am aliați de nădejde...
Poţi conta pe sprijinul meu. Întotdeauna!
@Safta Radu: Stiu si nu neg ce am spus, dar stii cum e cand ti-o coace altul , si poate ca nu toata lumea inghite in sec ca mine si daca vede un pahar cu apa .
Asta e, imi asum tot si poate asa se si explica articolele mele multe despre restaurante .
Si nu am nimic impotriva sa va duc la acest restaurant, voi sa veniti pe aici si sa dati strigare.
Multumesc frumos de vizita si aprecieri, dar si de urari si sa ne auzim de bine.
@Mitica49: "Doi in unu" as fi putut numi articolul , multumesc pentru vizita si aprecieri si de asemenea pentru urari.
Si nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, ci trebuie sa mergem acolo, asa ca va astept .
@mishu: La mulți ani domnului și la cât mai multe articole doamnei!
In vreme de pandemie, când totul era închis sau restricționat, acest super local a funcționat, era "combinat" cu un hotel din apropiere, doar așa putea fi deschis, cică deservea turiștii hotelului respectiv.
Noua ne-a prins bine această "unire", am petrecut acolo clipe minunate, fumam in interior, au aerisire, ventilatoare și totul era perfect. Inclusiv mâncarea, tot ce am comandat a fost demențial, deserturile au fost dumnezeiești, pentru mine rămâne numărul unu in materie de cârciumă, in capitală.
Curățenie, design, amabilitate, dotări, preparate, toate acestea fac un loc perfect pentru a savura acolo momente de neuitat.
Nu am scris articol despre acest restaurant, respect dorința unor colegi de a nu scrie despre mâncatorii, nu stresez lumea cu articolele mele
Toate cele bune vă doresc, vă imbratisez cu drag
@krisstinna:
”La mulți ani domnului și la cât mai multe articole doamnei!
multumesc frumos si din partea domnului si din partea doamnei ????. M-am uitat peste articolul scris acum vreo 5 ani cand am ajuns acolo prima data si am vazut ca preturile nu au crescut exponential, deci au pastrat un anume nivel. Cat despre partea unde se putea fuma, m-a surprins placut, faptul ca zona arata atat de bine si se simtea fumul destul de putin, asa ca era suportabil, insa cand toata gasca e nefumatoare, normal ca alegi la nefumatori.
Referitor la
”Nu am scris articol despre acest restaurant, respect dorința unor colegi de a nu scrie despre mâncatorii, nu stresez lumea cu articolele mele
, atata timp cat adminul nu interzice asta, am sa stresez lumea cu mancatoriile mele, asta pentru ca si eu sunt stresata la randul meu cu diverse mancatorii , de inghit in sec la greu.
In general am preferat sa aleg un restaurant bazandu-ma si pe recomandarile cunoscutilor, si am adunat cat mai multe pareri. Mi s-a intamplat sa mi-o si iau, dar procentul de esec e mai mic in acest fel.
Acum ce sa spun, in drum spre restaurant, am trecut pe langa ambasada Danemarcei unde era o receptie, insa nu ne-am oprit acolo ca uitasem invitatia acasa .
Multumesc pentru vizita si aprecieri si te imbratisez si eu cu mare drag.
@mishu:
”Am primit destul de repede meniurile, si am comandat intai bauturile, cate o Leffe bruna eu si sotul, mama, Ursus fara alcool, iar baietii cand au ajuns si ei au comandat cocktailuri fara alcool: Floare de soc (sirop de soc, suc de mere, menta, apa tonica) si Leac de padure (sirop de soc, sirop de zmeura, lamaie, menta, afine) =
F sau C a intrebat ursul din el si mi-a facut mie in ciuda? Leac, da?
Felicitari duble: pentru aniversarea lui @ADY57 si pentru 500 de articole!
Buticul arata bine, elegantel, dar nu poate fi totul roz! E mai eleganta mamaliga nesarata!
Si DA, esti sadica! Dar vom rezolva noi problema!
@Zoazore:
”Si DA, esti sadica! Dar vom rezolva noi problema!
Stiu ca a fost sadica și mai știu ca unii se vor răzbuna ????
Ce nu știu este de ce nu ai scris pana acum despre recentele experiențe de săptămâna trecută.
Mishule, nici nu știi ce surpriza îți pregătește Tiza ????. Sau poate știi doar parțial color
@nicole33: Sunt prinsa cu recuperarea de la birou. Colega mea e in spital si-s singura "pe baricade". Si nici inspiratie nu prea am! Pe la 1-2 noaptea, muzele mele dorm. Poate dupa Sarbatori sa-si revina. Eu le astept!
Sper ca dupa Pasti sa revin, ca voi avea putin mai mult timp. Asa sper!
In plus, un pic de mister, de suspans, nu strica, nu?
@Zoazore: Multumesc frumos pentru urari, iar localul mi-a placut mai mult acum decat acum 5 ani, chiar si cu micile scapari, iar acele bauturi ale baietilor chiar aratau apetisante, insa din punctul meu de vedere, tot berea e mai de leac .
Cat despre mamaliga, este unul dintre acele alimente la care nu ii poti pune sare in farfurie , si oricat de sarate ar fi celelalte bucate, nu se rezolva problema.
Cat despre sadism, cred ca la mine este din nastere, precum rautatea, pentru ca asa mi s-a spus .
Multumesc de vizita si aprecieri.
@nicole33:
”Mishule, nici nu știi ce surpriza îți pregătește Tiza ????. Sau poate știi doar parțial color
cred ca stiu, dar m-am imunizat asa ca pot face fata oricaror surprize .
Si da, si eu o astept la cotitura pe @Zoazore, dar se pare ca mai trebuie sa asteptam. Unii ar spune "rabdare si tutun", in fine, la mine doar rabdare, si tutun e la tine, dar sa o vezi pe prietena cand o deserta tolba .
Sa ne auzim de bine!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Nov.2024 [Restaurant Casa Oamenilor de Știință / Casa Assan] Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinţă, de vizitat clădirea — scris în 19.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2024 [Restaurant E3 by Entourage] Restaurant: E3 by entourage, - excelent — scris în 09.11.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2024 [Un Poco Pizza Fresca] Poco Pizza - se putea și mai bine — scris în 07.11.24 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant La Copac] Sub dud La Copac — scris în 01.10.24 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Restaurant Long Fong] Long Fong - Restaurant chinezesc în București — scris în 09.09.24 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2024 [Cafe Bar La Pod by Gogu Constantinescu] Nonagenari la restaurantul ˝La pod˝din parcul Carol — scris în 05.09.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2024 [Restaurant Cococerie] Cococeria – amintiri din copilărie — scris în 20.08.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ