GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Nesimtire la Oranjerie Avrig Brukenthal
Obositi dupa 300km. am vazut reclama cu restaurantul -oranjerie de la Avrig Amintindu-ne de reclama de la tv. am hotarat sa ne abatem sa mancam. Era in data de 30 iulie 2017
Pina a venit ciorba de burta a durat fix 1ora și 5 minute. Comanda la 12-15, la13-20 am primit o ciorba calaie aproape rece.
Aici găsiți cea mai scumpa ceafa de porc din tara respectiv 42 lei. Am plecat cu un gust amar și nu voi mai opri niciodată aici.
Nota pe care o acord este 3 din zece.
Trimis de toni alaci in 02.08.17 09:04:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AVRIG.
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (toni alaci); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi? , SIBIU" (deja existentă pe sait)
------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 27&ridAnt=80001
@toni alaci: Păcat că s-a întâmplat așa.
La început am crezut că a durat așa mult până va venit comanda pentru că atunci se prepara ciorba, dar când ați zis că a venit călăie, se cam schimbă situația și nu au nici o scuză.
Ceafa nu scumpă, ci foarte scumpă.
Nu cred că voi merge vreo dată la acest restaurant.
Toate cele bune.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Feb.2016 [Restaurant Cabana Ghiocelul] Restaurantul pensiunii Ghiocelul: meniu diversificat - preţuri decente — scris în 10.02.16 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Sep.2011 [Restaurant Cabana Ghiocelul] Restaurantul Cabanei Ghiocelul - Superb — scris în 02.06.14 de alex_baiasu10 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ