BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
UNDE și CE putem mânca la „2 Mai” - în 2025

Sinceră să fiu, nu prea voiam să mai scriu acest articol. Am mai scris despre unde și ce-am mâncat aici anii trecuți, (am scris și eu, și Mihai pe site)... daaaaar, între timp s-a mai schimbat câte ceva, unele au dispărut, altele au apărut. Anul acesta primul restaurant la care ne-am potolit foamea (cina, pentru că micul dejun îl pregătim la gazda la care ne cazăm), a fost
Terasa Margot, unde știam că se mănâncă bine și au prețuri rezonabile. Se află pe strada principală, Mihail Kogălniceanu la nr. 501. Nici de data aceasta nu ne-a dezamăgit! 👍Eu am luat un file de șalău și Mihai chefal la grătar. Cu o sticlă de bere și cu ¼ de litru de vin, ce-am mâncat a costat cam 105 lei. Ce ne place nouă aici este că prețul unei porții de pește, indiferent de care soi, este trecut pentru cantitatea de 200gr. Dacă se întâmplă ca ea să depășească acest gramaj, prețul rămâne neschimbat. 👌 Am achitat cu cardul, iar tips-ul l-am dat cash. Pentru că ne-a plăcut aici, am revenit „la Margot” într-alte trei seri. A doua seară am luat un păstrăv la grătar pentru mine și un biban de Mare, ambele însoțite de mămăliguță și mujdei. Un alt lucru care mi-a plăcut aici este că prețul din meniu pentru fiecare porție le includea și pe cele din urmă. La alte restaurante mămăliguța și mujdeiul sunt taxate separat! :(Am mai cerut și o porție de clătite cu dulceață de vișine. „Amenda” a fost 126 lei cu cardul+ tips-ul, cash. În cea de-a treia seară Mihai a cerut pulpe dezosate de pui și cartofi prăjiți + o bere Beks iar eu am luat mămăliguță cu brânză și smântână, pe care – bineînțeles - le-am share-uit! :)) Ca desert am zis să ne răsfățăm cu o porție de papanași cu dulceață de afine și smântână. A fost bun totul :P, ... însă mie, ca peste tot pe unde am mâncat papanași, aluatul din mijloc mi s-a părut nefăcut. Îmi pare rău că nu am făcut poze☹ De ce:-?? Pentru că am uitat! :(( Un alt loc, poate cel mai vechi din stațiune, este
La Dinamo. Adresa este Str. Mihail Kogălniceanu la nr. 436. Aici Mihai a comandat creveți în crustă de fulgi de porumb cu sos Garni + o bere Beks; eu am luat file de șalău pane, cu mămăliguță și mujdei + o bere fără alcool. Porția lui Mihai a avut fix 10 creveți, iar sosul a fost o minune! :p Aici prețul a fost aprox. 160 lei, achitat cu cardul + tips-ul cash.
Un punct gastronomic local, care s-a deschis de anul trecut, după spusele D. nei Georgeta, deținătoarea localului, este
Arome dobrogene. Se află pe str. Zambilelor nr. 12, cam la 300 m de „Terasa Margot” . Aici comanda am făcut-o prin telefon cu o zi înainte. Bine înțeles că am comandat tot preparate din pește. Curtea este bine îngrijită, iar mesele sunt doar câteva. Am întrebat-o pe D. na Georgeta dacă are clienți, având în vedere că locul este ceva mai departe de centru; mi-a spus că „da” , mai ales că are și patru camere de închiriat, iar chiriașii preferă să mănânce aici, ca la mama acasă. Platoul maaaare cu pește și fructe de mare pe care l-a adus nu am putut să-l dovedim 🥴, așa că am rugat-o să ne pună într-o casoletă ce-a rămas. Am mâncat încă două cine din ce ne-a dat acasă, dar am mai prăjit și niște cartofi pai pe lângă. Au fost gustoase preparatele, dar prea mult! Tot platoul a costat vreo 100 de lei + berile aferente, una cu și alta fără alcool. Aici am plătit și consumația și tips-ul, cash.Un alt restaurant foarte căutat și apreciat de turiști este
La Petya. Se află în centrul stațiunii, str. Mihail Kogălniceanu nr. 419. Este, poate, cel mai căutat restaurant, chiar dacă prețurile nu sunt mici. Lui Mihai îi place aici pentru că găsește pește de toate felurile: pisică de mare, calcan, chefal, biban de Mare, etc... Ne-am așezat la o masă pe terasa de la stradă, pentru nefumători, în culoarul nou creat de lângă casa în care – cred – că locuiește Petya. In spatele terasei sunt mese pentru fumători, aviz amatorilor! :) Comanda ne-a fost luată imediat. Am comandat calcan prăjit, pentru Mihai, iar eu tot un file de șalău, dar făcut la grătar, ambele porții însoțite de mămăliguță și mujdei. Au fost foarte bune amândouă, daaaaar, ca de obicei, porțiile au cântărit mai mult decăt am cerut noi! :(Aici prețurile în meniu sunt afișate / 100 gr. Eu am cerut o porție mică, în jurul a 200 gr. Ce-am primit a fost mult peste, 350 gr. Nici aici n-am putut mânca tot ce a fost în farfurii! ☹ Ca urmare, am cerut să ne fie pus la pachet ce a rămas. Mihai a comandat o bere, eu am luat o sticlă de apă plată. Totalul consumației a fost cam 229 lei, pe care l-am plătit cu cardul, iar tips-ul cash. A fost cea mai scumpă cină de anul acesta, la 2 Mai.
La Polovnik este un alt punct gastronomic local, de care știam de anul trecut. Am vrut să-l testăm de atunci, dar n-a fost să fie! ☹ Nu găteau decât preparate pentru prânz, ori noi doream o cină. În plus, nu găteau pește, ori noi pe litoral nu mâncăm decât pește, de Mare sau de Dunăre. Anul acesta am încercat din nou, în speranța că poate s-a mai schimbat ceva! Și am avut noroc! 😉 Nu numai că găteau și pește, dar puteam să mâncăm doar cina! 😋Am făcut o rezervare pentru următoarea seară, după ora 19:00 Pe gardul de la stradă este afișat orarul: prânzul între 12:30 – 16:00; cina între 19:00-22:00, iar rezervarea se face cu o zi înainte sau dimineața până în ora 9:00. Noi am vrut să mâncăm și ceva mai soft, așa că am comandat câte o ciorbă și câte un fileu de doradă pe pat de țelină. Mihai a întrebat-o pe D. na Marcela, deținătoarea localului, ce înseamnă „polovnik” :-?? I s-a răspuns că înseamnă „polonic”, în limba ucraineană. Am ajuns pe la 19:20. În ziua aceea gătiseră supă cu găluști, așa că, în loc de ciorbă am primit câte o supă de pui cu găluști. A fost exact cum mă așteptam, o supă bună, bună de tot. 👌 Mihai spune că lui i-ar fi plăcut să fie ceva mai fierbinte, însă pentru mine a fost exact cum trebuia! :P Bolul a fost destul de mare, așa că aproape ne-am săturat. Ca atare, porțiile de doradă au fost și ele doar pe jumătate mâncate, restul am cerut să ne fie pus la pachet! Nu mă așteptam să fie atât de bun gustul felului doi; pe patul de țelină tronau două bucăți de file de doradă, cam cât o palmă fiecare, iar pe deasupra ei erau niște mogâldețe de icre negre și roșii care, împreună cu niște nucă prăjită au făcut ca gustul să fie unul desăvârșit! :P Drept urmare, ne-am propus să mai facem o rezervare pentru zilele rămase! :)) Și s-a întâmplat să fie chiar ultima cină aici. Am comandat cu o seară înainte un fel tot de pește, care s-a numit „Bacalo con verduras” , un preparat tipic spaniol, care a fost minunat, dar – din nou – o porție prea mare pentru noi! :( , ca atare, ce-a rămas am cerut pentru acasă! :)) Aici am băut pentru prima oară o bere la 330 ml, „Argus” , apărută pe piață de curând, cu aromă de lămâie, care mi-a plăcut tare mult! :P „La Polovnic” a fost, de departe, cel mai apreciat de noi. Anul viitor, în mod sigur, vom merge de mai multe ori să mâncăm aici, pentru că se simte că mâncarea nu este numai gustoasă, ci și pentru că tu, consumator, simți că a fost pus și mult suflet! :))
Mai sunt și alte locuri în 2 Mai unde se poate mânca, cum ar fi:
La Babușcă, aflat tot pe strada principală, Mihail Kogălniceanu. Este, de fapt, un restaurant - terasă, cu linie de autoservire dar si cu meniu á la carte, cu preparate tradiționale românești, la preturi accesibile. De obicei noi nu mergem la „împinge tava” ☹, așa că nu i-am călcat pragul nici în acest an! Restaurantul dispune de o scenă amenajată pentru concerte de muzica live, unde distracția si voia buna sunt ingredientele principale ale serilor de vară. Cu ani în urmă - să tot fie vreo 9 ani de-atunci, concertele și restaurantul cu servire á la carte, a funcționat într-o locație ceva mai departe de plajă, pe strada Ion Dragomir. Acum, acolo este pensiunea „La Babușcă”.
Summer in Two Mai, situată pe Aleea Taberei. Se pare că s-au reprofilat și servesc doar prânzul. Anul trecut am fost pentru cină, dar nu a fost pe placul nostru! :(
GuzZtos Burgers este – cred - un fast Food, aflat tot pe strada principală, care este, de fapt, DN39, spre Bulgaria. N-am intrat, pentru că nu a fost atractiv pentru noi.
Bar Coffee & More este pentru iubitorii de dulciuri, după cum am văzut de la intrare. Au prăjituri și preparate de patiserie, pe care le poți comanda și pentru acasă. Eu nu i-am călcat pragul de teama să nu mai adaug kilograme, iar Mihai pentru că ține diabetul sub control!
Mai sunt și altele, pe care anul acesta nu le-am vizitat, cum ar fi: Pescăria 2 Mai cunoscută și sub numele „micul Golf” , Bianca, tot pe strada principală, Taverna Rockerilor – Str. Dobrogenu și Gastro Rock- Str. Falezei nr. 3.
Gata! Închei aici lungul meu articol, care – sper – să nu vă fi plictisit, citindu-l! :)

AmFostAcolo fără reclame?
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
- Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub
- ABONAMENT afaFC pe 6 LUNI = 59 lei Cumpără afaFC 6 luni
- ABONAMENT afaFC pe 12 LUNI = 100 lei Cumpără afaFC 12 luni
Trimis de doinafil in 09.08.25 20:34:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VAMA VECHE / 2 MAI.
16 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinafil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
16 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
@doinafil: Să vă fie de bine!
Așa facem și noi: la mare sau în Deltă, aproape exclusiv doar pește, icre, scoici - de-astea! Parcă nici nu-ți vine să mănânci altceva! 🙂
La 'Polovnik' aveau un cățel simpatic, un pic cam băgăcios, acum 2 ani, când am fost noi... Pisica asta frumoasă nu era, pesemne că e achiziție nouă. La vremea aceea se putea mânca și prânz, și cină, dar nu erau decât un fel de ciorbă/supă și 2 feluri principale la fiecare masă. De obicei nu pește, ci mâncare tradițională (cu iz oriental). La fel, trebuia să-ți anunți vizita cu o zi înainte sau maxim la prima oră în dimineața respectivă.
Am mers de 2 ori la ei, ne-a plăcut la nebunie absolut tot ce-am degustat! Ne-a plăcut și terasa frumos decorată, văd că a rămas cam la fel.
@doinafil:
Să vă fie de bine!
Nefiind fan peşte, întotdeauna voi citi relaxată şi cu detaşare articolele tale despre mâncătorii. Pe acesta l-am citit aseară, am văzut şi pozele şi nu am suferit chiar deloc
Mi-a plăcut că Mihai îşi poartă cu mândrie tricoul ăla galben oridecâteori are ocazia, în ţară sau afară (vezi poza P07)
Am poftit puţin, recunosc, la calamarii de pe platoul din pozele P21 şi P24. La câtă mâncare v-au pus pe el, nici nu este de mirare că aţi mâncat trei zile
Citind câteva pagini din meniurile postate şi văzând că există şi mâncare "normală", m-am mai liniştit puţin, scăpând de teama că aş face foamea pe acolo.
Despre preţuri, nu pot decât să constat că sunt mai prietenoase cu portofelul decât cele văzute anul trecut la Mamaia.
@doinafil:
”Nu mă așteptam să fie atât de bun gustul felului doi; pe patul de țelină tronau două bucăți de file de doradă, cam cât o palmă fiecare, iar pe deasupra ei erau niște mogâldețe de icre negre și roșii care, împreună cu niște nucă prăjită au făcut ca gustul să fie unul desăvârșit!
O combinaţie interesantă, pe care nu am încercat-o: icre cu nucă prăjită. De reţinut
”Am comandat cu o seară înainte un fel tot de pește, care s-a numit „Bacalo con verduras” , un preparat tipic spaniol, care a fost minunat, dar – din nou – o porție prea mare pentru noi! , ca atare, ce-a rămas am cerut pentru acasă!
Bănuiesc că este vorba de bacalao, file de cod uscat şi sărat, similar portughezului bacalhau, cu care m-au disperat mai întâi în Madeira şi apoi la Lisabona şi cu cele jdemii de moduri de preparare a acestui fel tradiţional, în toate cazurile rezultatul fiind extrem de sărat, deloc pe gustul meu.
=
Gata vacanţa?
@crismis:
Mulțumesc pentru urare!
”Așa facem și noi: la mare sau în Deltă, aproape exclusiv doar pește, icre, scoici - de-astea! Parcă nici nu-ți vine să mănânci altceva! 🙂
Mihai spune că trebuie să ne refacem doza de fosfor din organism
”La 'Polovnik' aveau un cățel simpatic, un pic cam băgăcios, acum 2 ani, când am fost noi... Pisica asta frumoasă nu era, pesemne că e achiziție nouă
Pe cățel nu l-am văzut, D. na Marcela mi-a spus că a murit. În schimb mai aveau, pe lângă pisica gri, o alta extraordinar de frumoasă, din rasa Maine Coon, originară din America de Nord. Am intrat pe net și am aflat despre ea:
”Aceasta rasa iesita din comun este subiectul multor mituri, avand o istorie extraordinar de interesanta. Dupa cum o sugereaza numele, pisica provine din America de Nord, din statul Maine, insa teoriile cu privirela originea lor exacta sunt mai mult sau mai putin credibile. O legenda locala sustine provenienta rasei din incrucisarea pisicilor domestice din zona cu ratonii (numele de Coon provenind de la "raton" - raccoon).
Insa, o varianta mult mai plauzibila este cea a unei incrucisari cu pisici Norvegiene de Padure sau cu rase orientale, aduse la bordul navelor. De-a lungul timpului, Maine Coon a ajuns sa fie extrem de populara si, astfel, a devenit una dintre cele mai iubite rase de pisici din lume. Acest fenomen este datorat in special aspectului unic al pisicii si prezentei la numeroase concursuri de frumusete feline, cat si personalitatii sale calde si prietenoase
Voi încerca să atașez o poză cu ea, luată de pe net!
Mulțumesc pentru ecou și vot! 🙌... și mulți
@crismis
Vezi că am reușit să pun și poza cu pisica, P63! Dacă vrei să vezi mai multe poze cu ea, pentru că are și alte culori, poți, cu ajutorul lui Google, să cauți „pisica Maine Coon” . Vei vedea cât de frumoasă este!
@nicole33:
”Să vă fie de bine! Nefiind fan peşte, întotdeauna voi citi relaxată şi cu detaşare articolele tale despre mâncătorii. Pe acesta l-am citit aseară, am văzut şi pozele şi nu am suferit chiar deloc
Mulțumim pentru urare! 👍
Stiu că nu ești fan peste! Noi, în schimb, îl iubim tare mult. De aceea, pe unde mergem - la orice restaurant sau la Mare, comandăm pește! Mihai alege soiurile mai gustoase (spune el
), eu, în schimb aleg soiurile autohtone, ex. - crap, păstrăv... Dar nu preget, dacă se găsește, să-mi iau și din soiurile de afară, ex. caracatiță, dorada sau ce s-o mai găsi!
”Mi-a plăcut că Mihai îşi poartă cu mândrie tricoul ăla galben oridecâteori are ocazia, în ţară sau afară (vezi poza P07)
Așa este! Îl poartă cu mândrie! Din păcate, însă, după atâtea spălaturi scrisul s-a mai dus, abia se mai ține!
”Am poftit puţin, recunosc, la calamarii de pe platoul din pozele P21 şi P24. La câtă mâncare v-au pus pe el, nici nu este de mirare că aţi mâncat trei zile
Ai să râzi, poate! Mie nu-mi plac calamarii, pe oriunde i-am avut în farfurie! Iubesc, în schimb, octopus-ul, adică caracatița bine făcută, mai tinerică, și creveții!
”Despre preţuri, nu pot decât să constat că sunt mai prietenoase cu portofelul decât cele văzute anul trecut la Mamaia
Întotdeauna Mamaia a fost mai scumpă decât suratele ei de pe litoral! Noi preferăm „2 Mai” pentru liniște, în primul rând... și, de ce să nu recunosc, și pentru prețul camerei mai mic decât la vreun hotel!
Îți mulțumesc pentru vot și ecou! 👌... și, bineînțeles
@doinafil: Mulțumesc!
Am căutat-o deja! Într-adevăr, e splendidă!
@nicole33:
” Nefiind fan peşte...
-Doamnă doctor, fiului meu nu îi place deloc peștele. Cu ce îl pot înlocui?
-Cu un pinguin. Pinguinului îi place foarte mult peștele!
Am așa, o senzație, că l-am mai spus. Dacă da, scuze! Dar bancul e prea bun, nu mă pot abține .
_____
Un cunoscut care a locuit vreo zece ani în Spania îmi spunea că, în spaniolă, bacalao = cod, nu neapărat conservat prin sărare, poate fi și proaspăt. Nu bag mâna în foc că chiar e așa, doar dau mai departe o informație care mi-a ajuns la urechi.
@nicole33:
”O combinaţie interesantă, pe care nu am încercat-o: icre cu nucă prăjită. De reţinut
A fost foarte gustoasă mâncarea, iar patul fin de țelină i-a dat un plus de calitate!
”Bănuiesc că este vorba de bacalao, file de cod uscat şi sărat, similar portughezului bacalhau, cu care m-au disperat mai întâi în Madeira şi apoi la Lisabona şi cu cele jdemii de moduri de preparare a acestui fel tradiţional, în toate cazurile rezultatul fiind extrem de sărat, deloc pe gustul meu
Da! Era un fileu de cod dar nu uscat și nici sărat! Era un fel de tocăniță de pește, cu ceapă, năut, roșii + alte condimente. Era și puțin picantă, lucru care cerea lichide, apă sau bere! Nouă ne-a plăcut tare mult! Ce-a rămas am luat, într-un borcan, la București, pentru cină.
”Gata vacanţa?
Gataaaa! Mihai ar mai fi vrut să mai stea, însă eu NU! De vreo trei ani mă cam plictisesc după primele 7 zile, soarele și plaja mă și obosesc! ... dar, de dragul lui suport 14 zile
Anul acesta n-am fost la plajă decât de vreo două ori dimineața, de la 9:00 până la 11:00 și tot de-atâtea ori după amiază, de la 16:00 la 18:00. Dimineața mi-e greu de tot să mă scol la 8:30
De-aceea am renunțat. Iar după amiezile am mers când am avut chef, de-aceea am suportat mai ușor șederea la Mare!
Să dea Domnul s-auzim numai de bine!... și, nelipsiții 😘😘😘
@doinafil: Norocul meu ca am citit si privit dupa masa de prânz, că altfel nici nu mai votam pozele!
Mi -e un dor... dureros de Grecia și de fructele de mare pe care le-aș fi mâncat dimineața, la prânz și seara!
Din 2023 nu am mai fost în Grecia.
E drept că am fost și în iunie, 7 zile, și in septembrie, 12 zile. Dar tot mi-e dor...
@adso:
Da!!! Bancul cu copilul e bun, nu l-am mai auzit până acum!
”Un cunoscut care a locuit vreo zece ani în Spania îmi spunea că, în spaniolă, bacalao = cod, nu neapărat conservat prin sărare, poate fi și proaspăt. Nu bag mâna în foc că ar fi așa, doar dau mai departe o informație care mi-a ajuns la urechi
Da! Este vorba de un fileu de cod nesărat! Nouă ne-a plăcut tare mult! Dacă am mai fi prelungit șederea la Mare, tot acolo am fi ales să mâncăm cina; am fi ales, desigur, și alte feluri de mâncare! 👍
Mulțumesc pentru răspuns! 👌... și, nelipsiții 😘😘😘
@adrianaglogo:
”Mi -e un dor... dureros de Grecia și de fructele de mare pe care le-aș fi mâncat dimineața, la prânz și seara!
Și nouă ne este dor! De aceea ne-am propus să mergem, cu voia Domnului, și anul viitor!
Mihai a fost în Grecia de mai multe ori, eu doar de două: prima dată prin 2010, în Atena, cu două prietene, când am văzut, printre altele, și Acropole; tot atunci am fost cu un ferry-boat într-o excursie, unde am vizitat vreo trei insule mai la sud de Atena, iar a doua oară cu el, în 2016, la Santorini. Acolo am mâncat pentru prima oară Octopus, care mi-a plăcut tare mult!
Mulțumesc pentru ecou și vot, Adriana👋Îți trimitem amândoi mulți 😘😘😘
Pe mine nu m-ai plictisit… mi-ai făcut poftă de pește, dar mai mult de atât, dor de Mare!
Asteptam impresii de la cele două puncte gastronomice locale din 2 Mai, Arome Dobrogene și La Polovnik. De unde puteau să vină, dacă nu de la tine sau de la Mihai? Îmi place ideea de a mânca în gospodăria localnicilor, mâncare proaspătă, gătită zilnic, pe cât posibil, din ingrediente din gospodăria proprie sau procurate din zona, de la mici producători. Parcă ai merge în vizită la prieteni sau la neamuri, atmosfera e cu totul alta față de un restaurant clasic.
Am mâncat și noi la două puncte gastronomice, Bucătăria Elenei din Vaideeni (Vâlcea) și HOF Harman (Brașov). Ne-a plăcut tare mult, și ne dorim sa încercăm și alte “mâncătorii” de acest fel, mai ales din Dobrogea!
Va doresc sănătate și multe excursii de care să vă bucurați din plin!
@Floria:
”Îmi place ideea de a mânca în gospodăria localnicilor, mâncare proaspătă, gătită zilnic, pe cât posibil, din ingrediente din gospodăria proprie sau procurate din zona, de la mici producători. Parcă ai merge în vizită la prieteni sau la neamuri, atmosfera e cu totul alta față de un restaurant clasic
Să știi că ai dreptate! 👍Așa ne-am simțit și noi la ambele puncte gastronomice locale, PGL cum li se mai spune. Ambele doamne au fost ca niște prietene la care am venit în vizită și, în plus, prețurile sunt sensibil mai mici decât la restaurantele din stațiune!
Dacă mergi la 2 Mai, nu ocoli nici unul din ele! Ai să vezi că-ți va plăcea! 👌
Mulțumesc pentru vot și ecou, Floria! 👋Te pupăm amândoi!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2025 [Restaurant La Petya (Black Sea)] La Petya la 2 Mai — scris în 07.08.25 de ux138404 din PLOIEşTI
- Aug.2024 Nu sunt prea multe noutăți despre cârciumile din 2 Mai — scris în 04.09.24 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 [Restaurant La Dinamo] Mi-a plăcut 'La Dinamo'! — scris în 04.07.24 de Gabriela B din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [La Polovnik] „La Polovnik” – o experiență de repetat — scris în 29.10.23 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 [Restaurant La Petya (Black Sea)] La Petya, ce a fost si ce-a ajuns — scris în 18.09.22 de Miriam din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2022 Noutăți despre cârciumile din 2 Mai — scris în 03.09.22 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 [Restaurant La Petya (Black Sea)] Petya — scris în 12.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ