ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.01.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 13.07.12
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2017
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
4 AD. + 1 COPII -- v: 6

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 54 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Vacanta de vis

TIPĂREȘTE

Ca schior incepator visam demult o vacanta la ski in Bulgaria, asa ca in toamna anului trecut am inceput cautarile. Agentia de turism de unde achizitionez de obicei voucerele ptr vacanta de vara are si un site cu oferte pentru statiunile de ski. Acolo am vazut ca in Bulgaria exista 4 statiuni de ski mai importante. Cea mai cunoscuta evident Bansko, apoi Borovets, Pamporovo si Chepelare. Initial am vrut sa aleg Bansko, despre care am citit mult pe AFA dar am si auzit multe de la prietenii care au fost acolo, dar am zis sa mai incerc deoarece nu prea imi place aglomeratia si nici distanta mare pana la partii. A urmat apoi Borovets, dar m-a speriat apropierea de Sofia si gradul de dificultate mai ridicat al partiiilor.

Am trecut apoi la Pamporovo si iata ce am aflat:

”Pamporovo este cea mai sudica statiune de schi din Europa. Si totusi statiunea se bucura de zapada din belsug, de moderne partii de schi si de organizare impecabila. Statiunea Pamporovo este si cea mai insorita statiune montana de schi, oferind turistilor spectaculoase privelisti si conditii excelente de recreere.”

”Daca mergeti din Bucuresti, pana la Pamporovo (prin Giurgiu/ Veliko Tarnovo/ Stara Zagora) veti avea de parcurs circa 455 km”

”Pamporovo este situata la 1.650 m altitudine, la poalele varfului Snejanka (1.926 m. altitudine) ”

”Lungimea totala a partiilor de schi amenajate: 25 km. ”

”Pamporovo are un climat aparte, bucurandu-se de ierni blande, cu aproximativ 120 de zile insorite de-a lungul intregului sezon de schi. ”

”Profilul montan lin, cu coastele si urcusurile sale ondulate, fac din Pamporovo o statiune de schi potrivita pentru incepatori. ”

Dupa ce am citit aceste lucruri mi-am zis ca am gasit ceea ce cautam, iar faptul ca la numai 10 km se afla oraselul Chepelare cu inca 11 km de partii amenajate m-a ajutat sa ma decid.

A urmat apoi o cautare pentru cele mai bune variante de cazare. Initial am vrut sa aleg hotel Kamelia datorita referintelor bune de pe booking si tripadvisor, iar ca varianta de rezerva am ales Grand Monastery. Perioada aleasa a fost in intervalul 08.01 - 22,01 considerata ca extrasezon si beneficiind de preturi mai mici. Am solicitat de la agentie oferta pentru ambele hoteluri, ptr apartamente cu o camera. Spre surprinderea mea, am constatat ca pretul solicitat pentru Hotel Kamelia era mai mare decat cel afisat pe site, asa ca am sunat la agentie si am cerut lamuriri, afland astfel (dupa cum era si specificat pe site, dar nu am observat) ca un copil cu varsta intre 6-13 ani in pat suplimentar, plateste 40% din tariful ptr un adult, fapt ce mi-a lasat un gust amar, asa ca am trecut la varianta de rezerva Grand Monastery.

Intre timp echipa s-a marit prin cooptarea unei alte familii fara copii, asa ca am solicitat o noua oferta la Grand Monastery ptr un apartament cu doua camere, 4 adulti si un copil, pentru 4 nopti in perioada 16-20 ianuarie. Pretul solicitat a fost in jur de 260 de euro. Dupa achitarea facturii, am primit voucerele pe mail si nu ne-a mai ramas de facut decat sa asteptam ziua plecarii.

Pana atunci cred c-am citit toate reviewurile de pe booking si de pe tripadvisor si am vizionat toate filmuletele de pe Youtube in ce priveste partiile din Pamporovo :) De asemenea am cautat si prognozele meteo ptr zona respectiva. Uitandu-ma pe prognoza meteo pe la sfarsitul lunii noiembrie am vazut ca pentru perioada in care aveam sa fim acolo, se preconiza soare pentru toate cele 5 zile. Verificand iar peste doua saptamani, erau 4 zile cu soare si una cu ninsoare. Peste inca doua saptamani erau 3 zile cu soare si 2 cu ninsoare... Ultima verificare, care s-a si adeverit pana la urma, preconiza ninsoare si lapovita pentru primele 4 zile, si abia in ziua plecarii vreme insorita :)

Aventura noastra a inceput oarecum nesigur, in sensul ca ne-am inghesuit in masina atat noi cat si bagajele si am plecat la drum pe un ger de -17 grade. Dupa primii 20 de km a inceput si ceata care nu ne-a mai parasit pana in apropiere de Veliko Tarnovo. Traseul ales a fost Buzau - Bucuresti - Giurgiu- Ruse -Veliko Tarnovo - Gurkovo -Nova Zagora - A1 (Sofia -Burgas) - Chirpan- Popovitsa -Asenovgrad-Pamporovo, cu ajutorul colegului Testosu caruia ii multumesc pe aceasta cale ptr amabilitate. Drumul a fost in general bun, exceptand centura Bucurestiului si alte cateva mici portiuni in Bulgaria, dar l-am parcurs destul de incet din cauza cetii si a temperaturii scazute. Dupa ce am iesit din Asenovgrad a inceput sa ninga cu fulgi mari, asa ca ultima portiune a drumului am parcurs-o in conditii de iarna grea, zapada incepand sa se depuna. Ultima parte a drumului am parcurs-o in urma unei masini de dezapezire, care arunca si nisip, si care ne-a dus pana la iesirea din Chepelare, la cativa km de Pamporovo.

Cu ajutorul gps-ului am intrat pe straduta complexului Grand Monastery si am nimerit intr-o parcare destul de mare dar si aglomerata si unde zapada incepea sa se depuna. Am gasit destul de repede loc de parcare chiar in fata receptiei. La reviewurile citite pe booking am remarcat ca exista si raspunsuri ale Grand Monastery in care se precizeaza ca parcarea respectiva este cea mai mare din statiune. De-a lungul celor 4 zile de ninsoare am remarcat ca se curata drumul de acces in parcare, dar zapada depusa pe masini si intre masini nu au cum sa o curete, asa ca aceasta trebuie indepartata de proprietari masinilor respective. De-a lungul celor 5 zile nu am miscat masina din parcare, asa ca la plecare a trebuit sa o deszapezim, ceea ce am si facut cu ajutorul lopetii din dotare.

In jur de ora 12 ne-am prezentat la receptie, unde am prezentat voucerele unei domnisoare vorbitoare de engleza care mi s-a parut putintel cam acra la inceput, spunandu-ne ca checkinnul se face dupa ora 14. Mi-am cerut scuze si i-am explicat ca venim de la mare distanta stiind ca trebuia sa venim dupa ora 14 si zambind frumos am rugat-o daca ar putea sa ne cazeze inainte de aceasta ora. Ne-a rugat sa asteptam si dupa vreo 10 minute am fost cazati, primind cheia apartamentului 2B15, si am fost pusi in legatura cu bellboyul care ne-a aratat drumul spre apartament si ne-a ajutat la caratul bagajelor, contra unei mici atentii :)

Grand Monastery este un complex de apartamente asezat pe vreo 3 randuri in forma de potcoava situate unul dupa altul. Legatura intre cele 3 randuri de cladiri este facuta prin scari rulante care isi pot schimba sensul de mers (ori de jos in sus, ori de sus in jos). Din cate imi aduc aminte sunt 5 sau 6 astfel de scari rulante. Schimbarea directiei de mers jos-sus sau sus-jos se face apasand niste butoane, totusi sistemul este destul de greoi scarile mergand de obicei de jos in sus, in ideea ca este mai dificil sa urci decat sa cobori.

Apartamentul primit a fost foarte frumos, chiar mai frumos decat ceea ce vazusem in pozele de pe site. Acesta era compus din living cu chicineta utilata (plita electrica, frigider mare si congelator mascate in mobila, fierbator, cuptor cu microunde, tacamuri. pahare, vesela, oale, tigai, expresor de cafea, etc) si semineu, doua dormitoare cu pat matrimonial fiecare cu baia proprie (una dotata cu cada, iar cealalta cu cabina de dus cu hidromasaj) si balcon cu intrare atat din living cat si din unul dintre dormitoare. In dormitoare era mocheta rosie la culoare iar in living gresie si covoare deschise la culoare, asortate cu o mobila de buna calitate de culoare deschisa.

Dormitorul in care am stat noi avea un pat mare, cu saltea foarte buna, doua noptiere, comoda cu patru sertare si un dulap incapator. In dulap am gasit un fier de calcat si un seif, iar dupa dulap masa de calcat. Geamurile erau prevazute cu perdele si doua randuri de draperii, care faceau intuneric perfect in camera chiar si pe timpul zilei.

In living mai erau o masa de patru persoane, canapea si fotoliu de culoare alba, televizor LCD pe o comoda, dar si un pat suplimentar, pe care l-am gasit gata facut. De asemenea celalt dormitor era prevazut cu televizor LCD spre deosebire de cel in care am stat noi unde nu era televizor (si nici nu i-am simtit lipsa :)). Din pacate nu erau programe in limba romana, dar am gasit cateva in limba engleza si franceza cat si un canal de sport.

Complexul Grand Monastery pune la dispozitia clientilor mai multe facilitati

In lobby, pe partea stanga este receptia, pe mijloc este o zona cu mese si canapele deservita de un mic bar, unde se aduna de obicei amatorii de free wifi. Ptr a beneficia de internet in camera trebuie sa achitati 2 euro pe zi. Pe partea drepta a lobbyului se afla si un birou de schimba valutar (nu am apelat la el, deci nu stiu detalii despre curs). Tot in partea dreapta a lobbyului se afla o scara pe care daca se coboara un nivel poti ajunge la zona de spa, la piano bar, la kids club, la sala de bowling, biliard, jocuri electronice si la sala de fitness.

Desi la sosire am primit un tichet ptr un joc gratuit de bowling, nu l-am folosit, totusi am vazut in sala respectiva, si o masa de biliard dar si diverse jocuri electronice, care sunt contra cost, si din cate am citit in alte reviewuri sunt destul de scumpe

Sala de fitness era impartita in doua zone ptr barbati si ptr femei, si mie mi s-a parut destul de bine dotata, accesul fiind gratuit.

La piano bar nu am intrat, nici nu stiu daca era deschis, sau daca se deschide doar in weekend.

Noi am apreciat cel mai mult kidsclubul si zona de piscina si spa. Kidsclubul era organizat intr-o sala nu prea mare, dar era dotat cu tot felul de jocuri tip lego, cu planse de colorat, etc, dar si cu o zona asemanatoare locurilor de joaca din malluri prevazuta cu tobogan cu aterizare in bile. Programul de functionare era de la 10 la 12 dimineata si de la 16 la 22 seara.

Accesul in zona de piscina si spa se face cu ajutorul cartonasului primit la cazare, pe care erau precizate data de checkinn si checkout. Asa dupa cum citisem in alte reviewuri, accesul la piscina este posibil numai daca ai casca de protectie, sau daca cumperi una de la ei. Erau mai mult modele, insa cele mai ieftine costau 6 leva. Noi am fost oarecum pregatiti in sensul ca i-am cumparat celei mici o casca de acasa, iar adultii ne-am cumparat de la fata locului.

Din pacate vestiarul unde trebuia sa te schimbi nu era prevazut nici macar cu o bancuta pe care sa stai, sau cu ceva sa-ti agati lucrurile. In schimb existau doua dusuri dar si uscator de par. In prima zi apa a fost cam rece, desi pe panoul de langa piscina unde erau afisate temperatura, ph-ul, si cantitatea de clor din apa, era indicata o temperatura a apei de 28 de grade. In urma unei discutii cu tipul care era responsabil de zona respectiva, am inteles ca aveau ceva probleme la instalatia de incalzire a apei. In zilele urmatoare temperatura apei mi s-a parut mai ridicata si nu au mai fost probleme.

Tot in incinta piscinei functioneaza un bar, si am remarcat si prezenta unui salvamar. In rest mai erau doua sali pentru sauna cu temperaturi diferite si un dus. De asemenea erau si alte sali cu tot felul de proceduri de spa. Piscina si cele doua saune erau gratuite. Sotia s-a uitat pe o lista cu preturi, pentru diferite proceduri, dar preturile erau astronomice, iar oamenii nu pareau a fi profesionisti.

Pamporovo ca si statiune este alcatuita din hoteluri separate sau grupuri de hoteluri, fara legatura intre ele, si aflate la distante mari unele de altele. Datorita ninsorii si zapezii depuse pe marginea drumului, singura posibilitate de deplasare ar fi fost cu masina, dar mi-a fost teama sa o scot din parcare ca sa nu pierd locul bun pe care il gasisem. De aceea esti oarecum legat de hotelul in care te afli. Din cate am inteles exista si zone mai animate cum ar fi zona hotelurilor Orlovetz si Perelik.

In ce priveste partiile de ski, exista cateva centre principale. Cel mai important, as zice punctul central, baza partiei, este zona Studenets. De aici se poate ajunge cu un telescaun de 4 persoane pe varful Snejanka care este punctul de plecare al majoritatii partiilor. Drept de pe varful Snejanka coboara pana la Studenets cea mai grea partie din statiune ”the wall”. Tot de pe Varful Snejanka coboara spre vest partia cea mai utilizata din statiune, partia verde (usoara) numarul 6 ”ski road Pamporovo”, care ajunge la Studenets si apoi coboara spre est pana la alt centru principal Malina. Intre Studenets si Malina mai exista un telescaun tot de 4 persoane care duce tot pe varful Snejanka, iar la Malina exista un telescaun de 3 persoane spre acelasi varf.

De pe Snejanka se mai poate cobori si pe versantul estic pana la alt centru Stoykite, pe partiile 12 si 12a, dar si pe versantul vestic pe partia 9 pana la altitudinea de 1550 metri. Partia nr 12 beneficiaza de cel mai modern telescaun de 6 persoane, in timp ce pentru partia nr 9 exista un telescaun mai rudimentar de numai 2 persoane.

Eu am skiat doar pe partia usoara, numarul 6 care are o lungime de aproximativ 4 kilometri. La un moment dat am zis sa-mi incerc norocul si pe partia 12, spre Stoykite, dar dupa o prima portiune de cateva sute de metri foarte blanda, am ajuns la o zona mai abrupta, m-am speriat, si spre rusinea mea, am dat skiurile jos si m-am intors pe partia usoara :). In ziua plecarii am discutat cu un intructor de ski intalnit intamplator, care mi-a spus ca partia 12 este destul de lina, dar ca are doua zone mai abrupte nu foarte intinse, asa ca am regretat ca nu am incercat.

Nu stiu cat de clar am fost, dar ce pot sa va spun este sa nu va fie frica, ca nu aveti cum sa va rataciti, fiecare partie fiind semnalizata corespunzator, iar de fiecare data cand am cumparat ski passul am primit si o harta a partiilor din statiune

Asa dupa cum am spus, Grand Monastery este ca un fel de amfiteatru asezat pe 3 nivele. Daca urci scarile pana la ultimul nivel ajungi la un centru de inchirieri echipamente de ski si snowbord. Cu un etaj mai jos este si o camera pentru depozitat echipamentul propriu. Apoi iesind din cladire si mergand 50 metri, ajungi exact pe partia Nr6 la alti 50 de metri de zona Studenets. Deci practic Grand Monastery este amplasat pe partie!

Chiar in partea dreapta a complexului este amplasata o partie pentru incepatori care beneficiaza si de un teleschi micut, dar care este folosita si ca partie de sanius. De asemenea in interiorul complexului exista si un mic magazin, cu program nonstop, unde poti gasi cam tot ce poti avea nevoie, insa la preturi destul de mari. In zona Studenets exista mai multe terase unde poti servi un ceai sau un vin cald, dar se poate si manca, si de asemenea exista si cateva magazinase cu cele necesare ptr sezonul rece, gen manusi, fesuri, ochelari, etc...

Echipamentul pentru ski l-am inchiriat de la magazinul din incinta, la pretul de 20 de leva pe zi, iar pentru 3 zile am platit 55 leva (5 leva reducere). Ski passul costa 55 de leva pe zi si 39 de leva ptr jumatate de zi. Si aici exista reduceri ptr 3,5 sau mai multe zile.

In ultima seara am hotarat sa intreb la receptie daca ar fi posibil sa mai stam o zi si cam cat ar costa. Cu aceasta ocazie am aflat ca de fapt noi am primit un upgrade la apartament deluxe, despre care nici macar nu stiam ca exista, cu toate ca langa usa noastra era o placuta pe care era precizat numarul apartamentului si deluxe :). Foarte draguta tipa de la receptie mi-a aratat preturile afisate la fata locului. Astfel ptr un apartament 2 camere deluxe trebuia sa platim in jur de 110 euro pe noapte, dar ca ni-l poate inchiria la pretul unui apartament obisnuit, care era in jur de 90 de euro. Intrucat noi platisem in jur de 55 de euro pe noapte cu early booking, am zis sa renuntam, dar am apreciat amabilitatea si faptul ca se poate discuta cu ei.

Ultima zi a fost splendida, cu soare puternic, facuta parca anume sa ne para rau ca plecam. Am urcat cu totii pe Varful Snejanka cu telescaunul de la Studenets. Adultii am platit 19 leva iar copilul a avut gratuitate. Am facut niste poze foarte frumoase pe care o sa incerc sa le postez

Drumul de intoarcere nu a avut istoric, poate doar timpul piedut in Vama Giurgiu unde se desfasura un control ANAF, coloana de tiruri intinzandu-se aproape pana la iesirea din Ruse.

Eu unul sper din toata inima sa ma reintorc cat mai curand la Pamporovo si la Grand Monastery, raportul calitate pret fiind unul excelent.


[fb]
---
Trimis de nightwish in 22.01.17 21:36:55
Validat / Publicat: 22.01.17 23:36:05
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3149 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nightwish); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P19 Sanie trasa de husky in zona Studenets
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20000 PMA (din 20 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 54.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    7 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [22.01.17 23:35:38]
    »

    Excelent, complet, superb - poate fi trecut ca exemplu practic / model la "cum se scrie un review"

    -

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    nightwishAUTOR REVIEW
    [23.01.17 09:13:47]
    »

    @webmasterX: Multumesc pentru apreciere. Ar mai fi fost multe de spus, dar am scris articolul duminica seara cu gandul la saptamana de munca care ma asteapta si stiti cu totii cum este revenirea din concediu

    In ce priveste pozitionarea pe harta, cred ca nu este corecta, deoarece Grand Monastery nu se afla chiar pe drumul principal. Cred ca pozitionarea corecta este acolo unde apare Grand Monastery Apartcomplex in apropiere de Stenata Boutique.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    mishu
    [23.01.17 11:45:37]
    »

    @nightwish: Foarte detaliat povestit totul astfel incat afli tot ce e nevoia sa stii iar pretul mi s-a parut ok.

    Foarte frumoase si pozele, ati avut o vreme minunata tocmai potrivita sa-ti incarci bateriile.

    Felicitari, votat cu mare placere.

    nightwishAUTOR REVIEW
    [23.01.17 13:11:14]
    »

    @mishu: Multumesc Mishu pentru vot si ptr aprecieri, iar cat priveste pretul a fost mai mult decat ok. Ma intreb cat ar fi costat in Romania o vacanta de genul asta...

    Rozi23
    [08.09.18 20:35:37]
    »

    Buna.

    Ma poti ajuta cu numele agentiei care ti-a facut oferta atat pt Kamelya cat si pt Grand Monastery , ***

    Multumesc.

    webmaster26
    [08.09.18 20:39:37]
    »

    @Rozi23: Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Aceste info se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.

    Pentru a transmite un mesaj personal: click pe linkul "mesaj pers" afişat la fiecare ecou, lângă username (ori click pe username, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers").

    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă bifată opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI. Opțiunea se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

    &

    @nightwish:

    ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE

    Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
    Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.

    nightwishAUTOR REVIEW
    [15.09.18 18:46:34]
    »

    @Rozi23: Buna. Scuze de intarziere. Ti-am raspuns prin PM

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    mishu, nightwish, Rozi23
    Alte impresii din această RUBRICĂGrand Monastery Aparthotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.41051578521729 sec
    ecranul dvs: 1 x 1