ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.01.2018
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 13.07.12
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2018
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 7

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 54 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Grand Monastery partea a doua

TIPĂREȘTE

Incantat de experienta avuta anul trecut in Pamporovo am reusit sa-mi conving jumatatea feminina sa repetam figura si anul acesta, asa ca in toamna am inceput cautarea de oferte.

Ca si anul trecut am acordat prima sansa hotelului Kamelia, iar perioada aleasa a fost intre 8 -12 ianuarie, considerata extrasezon, deci cu preturi mai mici, si care s-a suprapus vacantei de iarna a celor mici. Am solicitat o oferta din partea agentiei ptr perioada aleasa, dar din pacate nu mai erau locuri libere pentru tipul de apartament dorit, respectiv, apartament cu o camera.

Asa ca, ca si anul trecut am apelat la varianta de rezerva Grand Monastery. Una dintre conditiile impuse de sotie a fost ca de data asta sa avem masa inclusa, asa ca am optat pentru demipensiune. In concluzie oferta primita de la agentie si acceptata ulterior, a fost: cazare cu demipensiune, pentru 2 adulti si un copil, in apartament cu un dormitor, pentru perioada 08.01-12.01, in jur de 380 de euro.

Dupa ce am achitat si am primit voucerele, prietenii care ne-au insotit anul trecut s-au hotarat sa ne insoteasca si anul acesta, Din pacate nu a fost posibila modificarea rezervarii, asa ca ei au inchiriat un studio cu mic dejun, pentru aceeasi perioada contra sumei de 230 de euro.

Din pacate de-a lungul intregii excursii conditiile meteo au fost complet diferite de cele de anul trecut, in sensul ca acum temperaturile au fost in general pozitive, iar zapada a fost prezenta doar in Pamporovo. Daca anul trecut am avut primele 4 zile ninsoare si abia in ultima zi a fost soare, acum am avut nori si soare in primele 4 zile si abia ultima zi a inceput sa ninga :)

Traseul ales a fost ca si anul trecut Buzau - Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Gurkovo - Nova Zagora - Chirpan - Popovitsa - Asenovgrad - Pamporovo. Anul trecut am cumparat leva in tara, facand cerere la banca, dar am constatat ca, cursul era asemanator, daca nu mai mic, decat cel de la gheretele din apropierea vamii. Asa ca am schimbat leva in Ruse in apropierea primului sens giratoriu, dar nu chiar la primul magazin, ci la al doilea care pentru 10 Ron ne-a oferit 2,4 leva (la primul cursul era 10 Ron - 2,38 leva). Tot acolo am achizitionat si rovinieta. Nu mai tin minte exact, dar parca a fost 45 de lei ptr o saptamana.

Drumul a fost in general bun si destul de liber, asa ca in jur de ora 12 am ajuns la destinatie. Daca noaptea la plecarea din Buzau temperatura era de 4 grade, in apropiere de Pamporovo ajunsese undeva pe la 9-10 grade, iar pe drum am vazut zapada doar pe crestele muntilor dintre Veliko Tarnovo si Gurkovo. Din fericire in Pamporovo era zapada, nu ca anul trecut, dar destula pentru schiat si pentru a creea un decor de iarna mult asteptat.

La intrarea in complex am fost opriti la bariera de catre un paznic caruia i-am explicat mai mult prin semne ca urmeaza sa ne cazam si care ne-a solicitat un numar de telefon si numarul de inmatriculare al masinii.

Am gasit loc de parcare chiar in parcarea de langa receptie, dupa care am mers sa efectuam formalitatile de cazare. Am fost intampinati de o tipa draguta, care ne-a solicitat pasapoartele si voucerele. Am schimbat cateva vorbe, dupa care ne-a spus ca cele doua camere sunt gata, dar ca din pacate sunt la distanta destul de mare una de alta, respectiv una in corpul B si una in corpul C, adica una pe randul al doilea si una pe randul al treilea. Am intrebat zambind daca nu poate face o mica magie astfel incat cele doua camere sa fie mai apropiate, si dupa cateva minute de asteptare ne-a spus ca are cele doua tipuri de camere in corpul A (corpul principal), apartamentul cu un dormitor la etajul 1 si studioul la etajul 3. Ne-a intrebat daca nu vrem sa le vedem mai intai pe cele din corpul A si sa ne hotaram apoi daca ramanem la acestea.

In timpul petrecut acolo am intalnit cativa angajati pe care ii stiam de anul trecut, asa cum a fost si cazul bell boyului Iordan, care ne-a insotit la vizionarea camerelor, pe care in final le-am si acceptat.

Noi am primit un apartament la etajul 1 dar care de fapt era parterul, asa ca din balcon puteam ajunge direct in parcare, iar prietenii nostri au primit un studio la erajul 3 dar care era orientat spre munte adica era un fel de parter. Dupa cum aflasem anul trecut in complex exista apartamente simple si ” de luxe”. mentionez ca atat studioul cat si apartamentul cu o camera aveau placuta cu ” de luxe”. Nu stiu daca a fost din nou o intamplare, sau daca tine de agentia de turism, cert este ca si la a doua vizita am primit tot camere ” de luxe”. O fi contat si zambetul de la cazare si atitudinea degajata... habar n-am. Cert este ca nu am dat nici o spaga la receptie, ci doar cate 5 leva lui Iordan care ne-a ajutat sa ducem bagajele in camere.

In vizitele precedente in Bulgaria, fie ca a fost la munte, fie la mare am ales mai mereu aparthoteluri, asa ca stiam cam la ce sa ne asteptam in ce priveste cazarea. Apartamentul primit a fost foarte frumos, parca putiiiiiin mai slabut ca cel de anul trecut. Acesta cuprindea un hol de intrare spatios cu oglinda, cuier si o comoda in care am gasit fierul de calcat, iar in spatele ei masa de calcat. Din hol se putea intra in dormitorul dotat cu pat matrimonial, sifonier mare cu seif in interior, doua noptiere cu veioze, comoda generoasa cu patru sertare, etc. Am mai gasit un radiator electric suplimentar, deoarece incalzirea era cu calorifer, cat si lenjerii suplimentare in sifonier.

Tot din hol puteai intra in livingul dotat cu televizor cu ecran plat, semineu, masuta de cafea din sticla, canapea de buna calitate, masa de bucatarie de lemn care din pacate avea doar doua scaune (putintel cam ciudat). Intr-un colt al livingului era chicineta utilata. Frigider, cana electrica, cuptor cu microunde, filtu de cafea, vase si vesela. Din pacate fata de anul trecut lipsea plita electrica. Pentru noi nu a fost o problema, ptr ca am avut demipensiune, dar daca am fi fost nevoiti sa facem ceva mancare, ar fi putut si o problema.

De asemenea existau doua bai, destul de spatioase, cate una ptr fiecare camera, apartamentele fiind gandite probabil pentru familii cu copii. Ambele bai erau cu dush cu cadita mica si fara perdea, destul de neplacut ptr mine, care sunt destul de masiv astfel incat atunci cand faceam dush udam toata baia.

Ambele bai erau dotate cu seturi de prosoape de buna calitate, cateva seturi de gel de dush si sampon, dar si kituri dentare cu periuta si pasta de dinti cat si betisoare de urechi. Incalzirea apei se facea cu ajutorul a doua boilere de mari dimensiuni (cred ca 120 litri). Acestea se deschideau prin actionarea unor intrerupatoare situate langa cele de lumina, si erau setate la temperatura de 40 de grade. Ptr noi a fost de ajuns, in sensul ca nu am ramas niciodata fara apa calda. Un alt aspect mai putin placut a fost lumina destul de ”chioara” din baie, datorata probabil becurilor slabe si unor aplice cu sticla mata.

Prietenii nostri au primit de asemenea un studio la fel de frumos. Estimez ca acesta avea in jur de 40 de metri patrati, cu pat matrimonial, canapea extensibila, dulap, comoda, televizor cu ecran plat, masa de bucatarie cu 4 scaune :). Intr-un colt al camerei era baia, asemanatoare cu a noastra, si in coltul opus era chicineta utilata cu de toate, avand in plus fata de a noastra si plita si cuptor electric. Intr-adevar tubulatura hotelor este comuna, asa ca atunci cand pornesti hota este posibil sa intre in camera tot felul de mirosuri. In rest, daca hota este oprita nu se simt mirosuri suspecte.

In ce priveste accesul la internet, noi am avut noroc pentru ca in living prindeam semnal de la OfficeDinevi, nu grozav dar acceptabil. In rest exista free wifi doar in lobby, iar parola era afisata mare la receptie. Tot in lobby exista un mic barulet, de unde am comandat cafea simpla la 2 leva, expresso la 2,5 leva, frappe la 5,5 leva, preturi destul de bune zic eu.

Am remarcat din nou prezenta oficiului de schimb valutar, pe care nu l-am folosit, dar care cred ca practica un curs nu prea bun, ca de altfel toate oficiile de acest gen din statiune, undeva la 10 ron=2,1 leva. Ideea este ca in caz de urgenta poti schimba ceva banuti.

Asa cum am mai scris in reviewul anterior, la subsol exista o sala de fitness, gradinita pentru cei mici, sala de jocuri, zona de spa si piano bar.

Sala de fitness mi s-a parut bine echipata si am vazut-o destul de folosita.

Gradinita a fost foarte indragita de cea mica, intalnind acolo aceeasi animatoare ca si anul trecut. Cei mici au facut tot felul de activitati de genul colorat, animalute din hartie, au ornat conuri de brad, desene cu nisip colorat, etc. In ziua plecarii fiimea s-a dus la gradinita ca sa-si ia ”la revedere” de la fata de acolo, primind in schimb un set pentru un desen cu nisip colorat cu Ariel, plecand de acolo foarte incantata :)

La un moment dat am gasit deschisa usa de la Piano Bar, asa ca am intrat si noi putin. Am gasit un barulet destul de cochet gen club de noapte, dar nu am stat prea mult si nu am comandat nimic, deoarece nu era nici ora potrivita si nici nu aveam chef de asemenea distractie.

De data asta am bifat si sala de jocuri, pe care seara am gasit-o foarte animata, mai ales de catre cei mici. Exista 3 piste de bowling, doua mese de biliard si alte jocuri electronice nici prea, prea nici foarte, foarte. Din cate am inteles eu la bowling costa 6 leva de persoana un joc, 3 leva fisa de biliard si 1 leva celelalte jocuri electronice. Am stricat si noi 10 leva, cea mica indragind un joc electronic cu o motocicleta ce parea reala. Am mai jucat un joc cu un puc ce aluneca pe o masa cu doua porti, nu stiu cum se numeste, dar am si incercat sa pescuim ceva animalute de plush. Per total zona nu este extraordinara, dar poate fi o varianta de relaxare destul de buna.

Pentru noi punctul de interes l-a constituit piscina, astfel ca in toate serile am petrecut cateva ora la piscina. In prima zi, apa mi s-a parut chiar calda, dar din zi in zi mi s-a parut mai rece. Mergand prin piscina, in prima seara am gasit pe fundul piscinei gurile prin care patrunde apa si pe unde intra chiar apa calda. In ultima zi mi s-a parut cea mai rece apa, iar prin gurile respective patrundea apa rece.

Una peste alta piscina este unul dintre punctele forte si are dimensiuni rezonabile pentru o piscina interioara. Fata de anul trecut zona de spa mi s-a parut mai animata, cele doua saune fiind mai mereu ocupate, dar am vazut si doamne care apelau la procedurile de infrumusetare, masaj, etc. Din pacate vestiarele au ramas ca si anul trecut, destul de rudimentare, fara bancute sau cuier, dotate cu doua dusuri dar si feon.

Avand in vedere ca anul trecut nu am avut servicii de masa incluse eram curios sa vad ce inseamna demipensiune la ei si per total am fost foarte multumiti. La sosire am primit niste cartonase pe care era precizat numarul camerei, nr de persoane, data si felul mesei (breakfast sau dinner). De fiecare data cand ne duceam la masa trebuia sa prezentam biletelul respectiv, care era oprit de catre chelneritele din restaurant. Initial am vrut sa luam masa in mehanaua din corpul B insa tipa de la receptie ne-a recomandat sa dam o sansa si restaurantului de la etajul 2 si daca nu ne place putem sa ne mutam la mehana.

Asa am si facut, am dat o sansa restaurantului si acolo am si ramas pana la final. Am inceput cu cina si am terminat in ultima zi cu micul dejun. In prima seara cand am ajuns la restaurant am fost intampinati de un sef de sala, de altfel singurul vorbitor de engleza de la restaurant, care ne-a prezentat un meniu scris in alfabetul chirilic. Pana la urma ne-am inteles si am comandat ce am dorit. Incepand cu a doua seara, foaia cu meniul din ziua respectiva a inceput sa fie tiparita si in limba engleza noi apreciind faptul ca sunt receptivi la nevoile clientului.

Micul dejun era ”bufet suedez”, toate felurile de mancare fiind asezate pe o masa din apropierea bucatariei propriuzise. Nu erau foarte multe feluri de mancare, dar erau de buna calitate, proaspete si exista diversitate de la zi la zi. Au fost prezente mai mereu omleta sau oua ochiuri, salam, cascaval, branza, rosii, castraveti, carnaciori prajiti, paine cu ou prajita, lapte dulce, iaurt, cereale, ceaiuri la pliculet, unt, gem, briose productie proprie, clatite, rulada cu paste si branza, etc...

La cina iti puteai alege dintre doua feluri de ”salad” cum ii spuneau ei, 4-5 tipuri de fel principal si 2 deserturi. Fiind 3 persoane, iar cea mica destul de mofturoasa la mancare, incercam sa comandam cat mai diversificat, astfel incat cea mica sa poate alege ceva ce-i place. Astfel la primul fel am incercat: salata de varza si rosii, muraturi bulgaresti (in general erau conopida si morcovi murati, nu in otet; foarte bune) salata ruseasca (un fel de salata beuf), un fel de tzatziki, dar si supa (nu la pliculet). La felul principal am mancat, orez cu carne de pui, carne de pui cu piuperci, hamburgeri cu cartofi prajiti, macrou la grill cu legume, musaca bulgareasca, snitzel cu cartofi natur, etc. La desert erau de obicei fructe (mere, mandarine, banane cu toping de ciocolata) la alegere cu baclavale, prajituri, macaroane cu branza, orez cu lapte, toate productie proprie.

Ca si bauturi la micul dejun erau doua carafe cu fresh de portocale si suc de mere, iar la cina de seara era doar apa, mie mi s-a parut a fi apa plata. In rest portiile erau mari, mancarea buna si indestulatoare, iar seful de sala avea grija ca felurile care se terminau sa fie rapid inlocuite. Exista si un ”chef”, care iesea din cand in cand din restaurant si trecea printre mese si banuiesc ca intreba clientii daca totul este ok. Din pacate nu vorbea decat in bulgara, asa ca ne-am inteles mai mult prin semne :). Au existat si cateva momente de confuzie, cand am incercat sa-i explicam chefului ca celei mici ii plac cartofii prajiti, iar dupa 5 minute o ospatarita ne-a adus o farfurie imensa cu cartofi prajiti :)

Cu cateva zile inaintea plecarii noastre am cautat pe youtube filmulete din Pamporovo si am gasit un filmulet cu cineva care urcase in turnul Snejanka. Am inceput sa ma documentez si am aflat ca intr-adevar turnul se poate vizita. Prin urmare am sacrificat o zi de schi si am urcat tot grupul cu teleschiul de la Studenets catre turnul Snejanka. Pretul unui bilet ptr un adult dus-intors a fost de 19 leva si 12 leva pentru copiii mai mari de 7 ani. Am reusit sa vizitam si turnul, contra unei taxe de 5 leva. Urcarea si coborarea se face cu 2 lifturi, cu un regim special, adica trebuie sa fii insotit de tipul de la intrare si la urcare si la coborare. Sus se afla si un restaurant cu panorama foarte frumoasa, dar cu preturi piperate, dar se poate si iesi pe o terasa circulara de unde poti vedea toata zona.

Tot de pe internet am aflat ca in Pamporovo exista si un mic patinoar, asa ca in aceeasi zi cand am urcat in turn, am facut si un drum in centrul Pamporovo (asa cum s-a exprimat tipa de la receptie), adica in zona hotelurilor Orlovets si Perelik. La dus am rugat-o pe receptionera sa ne cheme un taxi si am intrebat cam cat ne-ar costa. Pretul a fost fix, nu s-a pus ceasul, si a fost de 15 leva. La intoarcere am platit unui taximetrist caruia i-am facut cu mana 10 leva :). Din pacate nu am gasit patinoarul, nici nu stiu daca mai exista, iar zona respectiva mi s-a parut destul de anosta si departata de partiile de schi, fata de Grand Monastery care este chiar langa partie. Am vazut in fata hotelurilor microbuzele care duc si aduc schiorii la partie, dar mi se pare mult mai comod sa fii cazat la 50 de metri de partie.

In ce priveste schiul totul a fost ok. Desi nu a mai fost zapada de anul trecut, care cred ca avea peste 1 metru, s-a putut schia in conditii ideale. Initial mi-a fost teama ca zapada de pe partie ar fi inghetata, dar nu a fost cazul, rattrackurile facandu-si datoria. Inchirierea echipamentului de schi la magazinul din incinta Grand Monastery este de20 de leva pe zi, cu reducere in functie de numarul de zile si cu rezervarea echipamentului. O cartela de o zi pentru skilift costa 55 de leva pentru o zi sau 39 leva ptr jumatate de zi. Skilifturile functioneaza de la 8 jumatate, pana la 16 jumatate, iar ora 12 jumatate este considerata jumatatea zilei.

Am schiat ca de obicei pe partia usoara Nr6, dar de data asta m-am aventurat si pe partia numarul 12 albastra. Asa cum am auzit anul trecut aceasta este destul de lina avand doar doua portiuni mai abrupte. Una dintre ele era aproape de sfarsitul partiei si se formasera mici dealuri mai ales din pricina celor care faceau plugul. Am vazut ca in zona aceasta chiar si schiorii experimentati erau nevoiti sa incetineasca. M-am mai dat si pe partia Nr10 tot albastra, care se intersecteaza cu Nr6. De asemenea am vrut sa incerc partiile 8 si 9 tot albastre dar acestea erau inchise pentru o competitie de schi ce urma sa aiba loc. De altfel intr-una dintre zile s-a tinut o competitie de schi pe partia neagra ”the wall” unde am vazut si sportivi din Romania. Din punctul meu de vedere, in ce priveste schiul (si nu numai), statiunea este peste tot ce se intalneste in Romania, atat prin preturi, cat si prin calitatea partiilor si timpii mici de asteptare la skilifturi.

Anul acesta am vazut in mai multe masini cu numere de Romania, chiar si in parcare la Grand Monastery dar si prin parcarile hotelurilor din statiune. La o urcare cu teleschiul de la Malina m-am nimerit intamplator cu o familie de romani cazata la hotel Snejanka si care erau foarte multumiti fiind la al treilea sezon consecutiv in Pamporovo.

Drumul de intoarcere a fost ok, am alimentat de la Rompetrol gasind statii de alimentare atat la iesirea din Veliko Tarnovo cat si la Asenovgrad.

Cam astea au fost puctele principale pe care am vrut sa le expun, probabil ca unele aspecte le-am omis, scriind acest review de sambata pana marti :), dar sunt disponibil ptr a va oferi informatii suplimentare, daca e cazul. Inchei urand colegilor de AFA vacante muuuulte si cat mai placute :)


[fb]
---
Trimis de nightwish in 16.01.18 20:37:56
Validat / Publicat: 16.01.18 21:04:15
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1890 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nightwish); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P24 Intram in Veliko Tarnovo
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 10800 PMA (din 12 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 54.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    4 ecouri scrise, până acum

    webmaster26
    [16.01.18 20:45:12]
    »

    @nightwish: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

    ===

    Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=84121

    nightwishAUTOR REVIEW
    [16.01.18 21:47:39]
    »

    @webmaster26: Este ok pozitionarea. Indica chiar drumul de acces in parcare.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    webmasterX
    [16.01.18 23:46:24]
    »

    @nightwish: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

    nightwishAUTOR REVIEW
    [17.01.18 11:18:32]
    »

    @webmasterX: N-aveti pentru ce... am facut foarte multe fotografii si a durat putin pana le-am sortat

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    nightwish
    Alte impresii din această RUBRICĂGrand Monastery Aparthotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053257942199707 sec
    ecranul dvs: 1 x 1