ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.01.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Ploieşti
ÎNSCRIS: 13.08.10
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2016
DURATA: 10 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Vacanța noastră în 'PARGAdise'

TIPĂREȘTE URM de aici

Până să citesc review-ul lui ionescunic, nu mă atrăgea deloc zona continentală a Greciei sau, cel puțin, nu era printre priorități. Visam numai vacanțe în insule: Naxos, Paros, Santorini, Skiathos, Creta etc. Doamne... sunt atât de multe si noi nu vazusem decât Corfu si Thassos... Si au mai trecut niște ani în care am facut diverse planuri si trasee, când pentru o insulă, când pentru alta dar ne-am proptit mereu în Thassos.

Până la urmă "am rupt pisica" si am decis să schimbăm macazul pentru 2016. Si cu toate că, în tot intervalul acesta mai apărea câte un review interesant sau un ecou, suficient să-mi gadile curiozitatea, fotografiile extraordinare ale lui vlahos2003 au fost decisive si am zis: "and the winner is... PARGA".

Rezervarea am făcut-o cu un an înainte, încă din octombrie, pentru prima parte a lunii septembrie si abia am prins liber la Acrothea, hotelul pe care ne fixasem.

Drumul l-am parcurs cu masina, ca de obicei, pe traseul Ploiești - Ruse - Makaza - Parga. Am avut o cazare de tranzit la Guesthouse Kokkimelon în satul Toxotes lângă Xanthi la dus si, pe retur, am dormit în prima noapte în Salonic, la Zaliki Boutique Hotel, si în cea de-a doua noapte în Veliko Tarnovo, la Agusta Hotel.

Despre Parga se poate povesti mult si în diferite feluri, depinde de ochii prin care e privită.

Istoria locului este destul de agitată. Cucerit de turci, de venetieni, vândut de britanici înapoi turcilor, cu populație fugită în Corfu în exil, în timpul lui Ali Pasa, orășelul a supraviețuit totuși si, în prezent, s-a transformat in atrăgătoarea, pitoreasca si animata stațiune de astăzi.

Cum am "găsit " si "simțit " noi Parga?

În primul rând destul de mare, mult mai mare decât Agios Gordios din Corfu sau Skala Panagia din Thassos, care practic sunt niste sătucuri. O stațiune în adevăratul sens al cuvântului. O stațiune foarte animată, aglomerată chiar si pentru început de septembrie. Vie, colorată, vibrantă, veselă, cu un amestec de turiști nordici, britanici, italieni, asiatici si ceva români. Cu nenumărate taverne, baruri, magazine, patiserii, cofetării si locații de cazare pentru toate gusturile: hoteluri cu piscină sau fără, vile, apartamente, studiouri sau chiar campinguri si plaje la alegere.

Primul contact vizual l-am avut în momentul în care am ieșit în balconul camerei. Hotelul fiind amplasat chiar deasupra falezei, am rămas fără aer. Apa de un albastru fenomenal, cum întâlnisem doar în Paleokastritsa si o micuță insulă plină de verdeață intregeau imaginea de carte poștală împreună cu o foarte mică bisericuță albă aflată pe acea insulită.

Apoi pornind din port, unde de-a lungul falezei sunt însiruite o mulțime de taverne si baruri, căsuțele colorate ale Pargai se dezvăluie terasat până la poalele fortăreței venetiene ce tronează semeț pe vârful unui "pinten", ce separă micuțul port din Parga de plaja Valtos.

Intram seară de seară în labirintul de străduțe pietonale ce urca prin orașul vechi cu influență venețiană, clatindu-ne ochii pe la magazinele de suveniruri, oprindu-ne la vreo patiserie sau gelaterie. Asa, cu mici popasuri, reușeam să urcăm până la cetate si să mai avem suflu pentru că panta este destul de abruptă si, chiar si acolo unde străduțele sunt în trepte, traseul este destul de solicitant. Acolo sus, la poalele fortăreței, sunt câteva taverne extraordinare, unele datorită priveliștii care-ti taie suflarea precum Stefanos sau Romantica, altele care atrag turiștii cu mâncare foarte bună si atmosferă prietenoasă ca la Sakis. Toată zona este cunoscută drept "old town".

Nu puteam urca până acolo si să nu ne plimbăm printre zidurile fortăreței venetiene ce tronează impunător asupra Pargai dar si asupra plajei Valtos. De pe vechiul turn, care este cel mai înalt punct al cetății, se pot face fotografii superbe la apus.

De altfel, Parga este vegheată si de ruinele castelului lui Ali Pasa, aflat undeva la aproximativ 6 kilometri de stațiune si la care se poate ajunge cu un trenulet pentru 8 euro de persoană. Plimbarea poate include si o oprire la moara de apă din satul Anthousa. Din castel nu a rămas mare lucru dar locul oferă o minunată belvedere asupra întregii zone.

Dar să revin la Parga. Coborând pe partea cealaltă a fortăreței, se întinde pe aproape 3 km cea mai mare si, după mulți, cea mai frumoasă plajă din Parga, plaja Valtos.

Pornind dinspre stațiune, dinspre fortăreață, si mergând în direcția opusă, plaja începe cu o zonă neamenajată, destinată celor care nu doresc sezlonguri, urmată apoi de o zonă amenajată pe sectoare cu sezlonguri, culorile diferentiind proprietarul. Astfel Valtos Hotel are sezlonguri gri, taverna The Captain galbene, Tango bar portocalii, etc. La Captain sezlongurile sunt gratis pentru o consumație de 7 euro, altfel prețul pornește de la 6 euro perechea si poate ajunge la 20 de euro dacă au cadrul din lemn, saltea din piele ecologică si seif.

La început plaja este cu pietre, apoi nisip cu pietricele, până la nisip fin în capătul golfului.

Intrarea în apă este destul de ok dar apa se adîncește în câțiva metri.

Există centre pentru sporturi de apă: parasailing, banana, ski nautic, surfing, crazy sofa etc.

Sunt ceva taverne si beach baruri unde se poate servi o gustare sau chiar un prânz. Seara, în schimb, majoritatea sunt închise căci toată animația se mută în Parga veche sau pe faleza din Parga.

În spatele plajei, pe câteva sute de metri, între maslini, sunt multe locații de cazare: hoteluri, studiouri, apartamente etc. Dinspre Parga spre plaja Valtos si invers se poate ajunge fie urcând până sus la fortăreață si coborând apoi pe partea cealaltă, drum ce durează cam 15 minute dar cu mers susținut si ceva condiție fizică, fie cu "taxi boat" (barcuta taxi). Aceasta circulă de la orele 10.00 si până la miezul nopții, din 30 în 30 de minute, si costă 2 euro/persoană/sens. Ultima variantă recomandată ar fi cu masina. La Valtos se gasesc locuri de parcare, în Parga, în schimb, fiind foarte multe străzi pietonale, parcarea este o mare problemă.

Sunt mulți turiști care optează pentru o cazare în apropiere de plaja Valtos si care vin seară de seară să se plimbe sau să mănânce în Parga, fie cu barcuta fie abordând urcușul pe străduțele pietonale.

Plaja Valtos ne-a placut, drept urmare am fost de câteva ori. Am luat sezlonguri si am mâncat de prânz, în capăt, la Cape North.

Cele mai accesibile plaje pentru turiștii cazați în Parga sunt Krioneri si Piso Krioneri.

Prima este în imediata vecinătate a falezei. Este dotată cu sezlonguri, cu intrare lină în apă, nisip amestecat cu pietricele pe alocuri dar îngustă si destul de lipsită de intimitate.

Piso Krioneri este mai micuță, mai intimă, dar cu pietre.

Niciuna dintre cele două nu ne-a atras deloc si nu le-am încercat.

O plajă foarte frumoasă este plaja Lichnos, plajă aflată la aproximativ 4 km de centrul Pargai. Se poate ajunge cu masina sau cu taxi boat. Taxi boat-ul pleacă spre Lichnos începând cu ora 11.00. Pentru retur sunt trei curse la orele 14.00,16.00 sau 18.00. Biletul este 9 euro/persoană/dus-intors.

Nisipul la Lichnos este precum bobul de orez, destul de incomod, nu zgarie dar se înfundă piciorul mult si solicită musculatura. Pietre nu sunt. Intrarea în apă este relativ abruptă si apa se adancește destul de repede.

Sezlonguri am găsit la prețuri diferite în funcție de calitate si de zonă, precum la Valtos, de la 6-7 euro si până la 20. Sunt si câteva taverne foarte ok. Noi am mâncat bine la Coral.

In zonă am văzut ceva locații de cazare, un camping si un hotel de lux.

Plaja noastră favorită a fost Sarakiniko Beach sau Plaja Piratilor. Aflată la aproximativ 12 kilometri de Parga, aici se poate ajunge cu masina sau cu barca, biletul fiind 11 euro/persoană/dus-intors. Sunt două taverne si un bar care dețin si sezlonguri pe plajă cu prețuri între 6 si 8 euro perechea. Plaja este mai mică, mai intimă, cu nisip cu pietricele iar apa are o culoare minunată.

Pentru o panoramă frumoasă si un prânz bun, se pot urca cele aproximativ o sută de trepte până la taverna Agali. Nouă ne-a plăcut însă foarte mult taverna Christos.

Si, asa cum spuneam la început, Parga poate fi văzută diferit, pentru că turiștii sunt diferiți.

Pentru cei comozi problemele ar fi scările si pantele care fac plimbarea prin tot ce înseamnă centrul stațiunii solicitantă fizic, accesul extrem de dificil cu masina, aglomerația, distanța față de plajele bune.

Pentru cei cu copii mici poate fi deranjanta lipsa nisipului fin, intrarea destul de abruptă în apă si adâncirea rapidă (departe de Golden Beach-ul din Thassos). De asemenea, e complicat să te plimbi cu un copil în cărucior sau în brațe prin Parga.

Pentru cei cu buget modest, prețul taxi boat-urilor către diverse plaje, destul de ridicat, le-ar putea limita mult vacanța. În general, Parga nu este o stațiune "low budget".

Pentru noi, cuplu adult fără copii, Parga a fost destinația perfectă. Am avut o vacanță activă, cu mult mers pe jos, cu plaje pentru toate gusturile, cu seri relaxante pe faleză, cu un cocktail in față. În Parga nici nu am avut nevoie de masină, ne-am deplasat doar pe jos sau cu taxi boat-ul.

În cele zece zile petrecute in Parga am bifat plajele Valtos, Lichnos si Sarakiniko, am încercat mai multe taverne, am fost si la o seară grecească dar, pentru că am prins un cod rosu de ploi si inundații, ne-am adaptat cum am putut cu vremea si, "printre picături", la propriu si la figurat, ne-am si plimbat puțin. Am vizitat într-o dimineață situl arheologic Nekromanteion, cunoscut si ca Oracolul Morții, aflat la vreo 15 kilometri de Parga. În altă zi am mers cu masina până în Igoumenitsa, am parcat-o în port si am trecut cu feribotul în Corfu, prima noastra dragoste. Ne-am bucurat de câteva ore de plimbare pe străzile Kerkirei si de un prânz pe bulevardul Liston. În altă seară am vizitat fabrica de ulei de măsline- muzeu "Paragaea", aflată în centrul Pargai, unde pentru o taxă de 3 euro am beneficiat de un tur cu ghid si de o degustare.

Ce n-am reușit?

N-am reușit să ajungem cu trenuletul la castelul lui Ali Pasa, nu am fost în excursia Paxos-Antipaxos cu vaporasul, nu am făcut excursia la canionul Vikos, în regiunea Zagoria.

Ce alte variante mai aveam?

- excursia în Albania;

- excursia pe râul Acheron, cunoscut si ca legendarul Styx (cu diferite variante: rafting, echitatie, etc);

- croaziera celor 7 insule ionice;

- excursia la Meteore;

- de văzut alte stațiuni precum Sivota si Ammoudia; etc.

Parga este, după părerea mea, o candidată foarte serioasă pentru o destinație de vacanță frumoasă. Si cred cu tărie, după zece zile petrecute acolo, că nu te poți plictisi aici.

Si, dacă tot au rămas atâtea obiective, anul acesta vom reveni în Parga pentru încă zece zile.


[fb]
---
Trimis de mirmicu in 18.01.17 21:01:49
Validat / Publicat: 18.01.17 22:37:28
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 10594 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

31 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirmicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Capela Maicii Domnului pe insula Panaghia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 63200 PMA (din 70 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

31 ecouri scrise, până acum

webmaster
[18.01.17 21:42:11]
»

@mirmicu:

abia am prins liber la Acrothea

Am avut o cazare de tranzit la Guesthouse Kokkimelon în satul Toxotes lângă Xanthi la dus si, pe retur, am dormit în prima noapte în Salonic, la Zaliki Boutique Hotel, si în cea de-a doua noapte în Veliko Tarnovo, la Agusta Hotel.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă), respectiv linkul SCRIE IMPRESII(2) pentru cazarea din V.T.

webmaster
[18.01.17 22:11:09]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

mirmicuAUTOR REVIEW
[18.01.17 22:32:21]
»

@webmaster: Promit sa-mi fac timp in zilele ce urmeaza si sa povestesc ceva si despre cazarile intermediare.

Ioan Raita
[18.01.17 23:10:42]
»

Review-ul mi-a produs amintiri plăcute. Am fost acolo în septembrie anul trecut și ne-am propus să mai mergem odată. Să vedem cum ne iese.

Fotografiile sunt foarte reușite. Mă întreb de unde ați făcut pozele de la P 13 și P 14, pentru că sunt făcute de la oarecare înățime. P 27 cred că este făcută din fortăreață. Eu am avut ghinionul ca aparatul foto să îmi facă figuri la Parga dar am reușit să fac și eu niște fotografii bune din fortăreață.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
mirmicuAUTOR REVIEW
[18.01.17 23:19:42]
»

@Ioan Raita: P13 si P14 sunt facute din balconul camerei de hotel. Am stat la Acrothea, hotelul rosu din P04.

P27 este facuta de la fortareata, de pe cel mai inalt punct, acolo unde era arborat drapelul.

Este posibil sa ne fi intersectat, noi am fost in Parga de pe 1 pe 11 septembrie.

adrianaglogo
[18.01.17 23:23:46]
»

@mirmicu: Citit pe nerasuflate! Nici ca putea sa pice mai bine: tocmai ce am facut rezervare pentru Parga (Septembrie). Notat ca favorit, voi folosi informatiile oferite de tine.

Ai idee cat costa excursia in Albania?

La canionul Vikos merita sa mergeti. Noi am fost in septembrie trecut, in drum spre Lefkada.

O sa scriu un articol in curand.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mirmicuAUTOR REVIEW
[18.01.17 23:28:17]
»

@adrianaglogo: Cred ca 40 sau 45 de euro. Cu siguranta va fi Vikos si Paxos- Antipaxos, daca nu vom mai avea cod rosu.

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.01.17 06:53:55]
»

@mirmicu:

Parga este, după părerea mea, o candidată foarte serioasă pentru o destinaţie de vacanţă frumoasă. Si cred cu tărie, după zece zile petrecute acolo, că nu te poţi plictisi aici.

Si, dacă tot au rămas atâtea obiective, anul acesta vom reveni în Parga pentru încă zece zile.

Câtă dreptate ai! Parga ne-a fascinat şi pe mine şi pe soţul meu, încât am revenit şi anul următor cam în aceeaşi perioadă, tot pentru zece zile.

Foarte frumoasă prezentare ai reuşit să faci bijuteriei din Epir, aşa cum îmi place mie s-o numesc!

Nu-mi rămâne decât să-ţi urez vacanţă plăcută de pe-acum!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
maria55 †
[19.01.17 07:40:59]
»

@adrianaglogo: din Corfu, in 2014, excursia in Albania costa 50/euro.

Din Parga nu stiu, dar eu merg in iunie si aflu ????! Am sa te anunt pt ca inteleg ca tu mergi in septembrie

maria55 †
[19.01.17 07:48:07]
»

@mirmicu: "tulai doamnye" zice ardeleanul! Adica, vai ce bine-mi prinde articolul tau, pt documentare. Al tau si al colegului Ioan Raita!

De aceea am nimerit si SB-ul!

adrianaglogo
[19.01.17 08:25:29]
»

@maria55: Da, in septembrie. Astept vesti calde de la tine

Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[19.01.17 09:35:57]
»

@mirmicu: Un review plin de informaţii excelent sintetizate, plus fotografii care m-au îmbolnăvit... de dor de Grecia.

Felicitări!

mishu
[19.01.17 09:52:59]
»

@mirmicu: Este unul dintre articolele despre Grecia care mi-a placut cel mai mult. O multime de informatii utile si nu cred ca ti-a scapat ceva. Cazare, plaja, restaurant, excursii. Nu am ajuns insa in Grecia insa articolul tau imi face ceva pofta.

Pozele sunt superbe, ai prins unele imagini de vis.

Felicitari, votat cu mare placere.

flaviana77
[19.01.17 11:02:01]
»

citit si votat cu mare placere.

nu am fost acolo, dar sunt sigura ca voi ajunge odata si odata, avand in vedere ca e mic copilasul, asteptam sa mai creasca un pic sa se bucure si sa inteleaga si el mai bine acele frumuseti.

pica foarte bine articolul, m-am teleportat pentru cateva clipe acolo prin intermediul fotografiilor mai ales ca afara este ger de crapa pietrele.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mirmicuAUTOR REVIEW
[19.01.17 12:28:24]
»

@maria55: Va doresc din toata inima sanatate multa, cat despre vacanta sunt convinsa ca va fi minunata.

mirmicuAUTOR REVIEW
[19.01.17 12:31:07]
»

@irinad: Multumesc mult.

mirmicuAUTOR REVIEW
[19.01.17 12:35:24]
»

@flaviana77, @Carmen Ion, @mishu: Va multumesc mult, cat despre fotografii meritul ii apartine sotului meu R.

Dana2008
[19.01.17 22:34:08]
»

Foarte frumos articolul! Felicitări, l-am citit pe nerăsuflate!

Eu cu copilul meu mic, tot în Thassos vreau să ajung la vară. ????

Fotografiile sunt minunate!

Călătorii plăcute!

eliana77
[20.01.17 20:34:23]
»

Superbe fotografii, felicitari pentru o vacanta mai mult decat reusita din povestirile tale!

Imi poti spune te rog daca se poate cumpara ulei de masline de la fabrica din Parga? Adica mai si produce ulei sau e doar muzeu si doar se viziteaza?? La fabrica din Panagia desi era si muzeu se putea achizitiona un ulei de masline foarte bun.

Multumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
mirmicuAUTOR REVIEW
[20.01.17 20:54:06]
»

@eliana77: Se poate cumpara. Produc intr-o alta fabrica, noua. Insa era mai scump fata de cel din Panaghia, cam 7-8 euro/litru. puteti intreba pe la localnici, noi asa am cumparat.

calatorul
[09.07.17 20:54:45]
»

@mirmicu: Felicitari pentru frumoasa vacanta greceasca petrecuta in aceste locuri minunate. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare.

mirmicuAUTOR REVIEW
[09.07.17 22:02:19]
»

@calatorul: Multumesc mult, la fel va doresc.

eliana77
[10.07.17 09:46:27]
»

@mirmicu: Multumesc mult pentru informatii. Si la Fabrica din Panaghia (Thassos) daca vroiai sa cumperi ulei de masline la sticla de 1l costa tot 7 EUR, doar cel la cutie de tabla la 5l era 25EUR, deci 5 EUR pe litru.

Imi poti spune te rog daca gasim in Parga ulei de masline la 5l sau la fabrica se vinde numai la 1l?

Poate stii daca se gaseste ulei la 5l undeva in Nidri / Lefkada?

Multumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
adrianaglogo
[10.07.17 10:20:02]
»

@eliana77: La iesirea di Nidi spre sud e pe dreapta un depozit, am dat de el intamplator. Acolo am intalnit un roman, care a intrat cu noi in vorba, locuia in zona.

S_a oferit sa negocieze pt noi, am platit cu 2 E mai putin. Dar nu cred ca merita efortul!

I

mirmicuAUTOR REVIEW
[10.07.17 11:19:08]
»

@eliana77: Din câte îmi amintesc, nu cred că aveau mai mari de 1litru.

Revin însă cu recomandarea de a cumpăra de la particulari. Oricum uleiul e cam acelasi, isi duc maslinele la o fabrică si primesc ulei in schimb. Întrebați proprietarul acolo unde vă cazați. Cu siguranță, dacă nu cumva are el, vă face rost.

maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[10.07.17 11:58:23]
»

@mirmicu: exact! Este cea mai buna solutie! Asa am procedat si noi, in urma cu o luna, am intrebat proprietara de la Vila Katarina unde am fost cazati si tot grupul a cumparat de la ea! La 4 euro/litrul! Acum ma bucur de el, este de calitate! ????

eliana77
[10.07.17 12:09:59]
»

@mirmicu: Ok, multumesc mult pentru toate informatiile! AMR 5 zile

adrianaglogo
[10.07.17 14:17:04]
»

@eliana77: Fericitilor va invidiez!

La mine AMR vreo 50 zile.

Sper ca Parga ramane pe loc sa ma astepte!

Te rog sa povestesti sici lucrurile pe care trebuie sa le stim (terse unde se mananca bine, excursii deosebite, etc).

Vacanta placuta @

eliana77
[11.07.17 11:06:29]
»

@adrianaglogo: Multumesc mult! Sigur o sa povestesc dupa 1 august cand ma intorc. Astept concediul asta inca de anul trecut, cand s-a terminat cel din Thassos Mai bine s-ar face un job de a calatori non stop, eu una as fi prima pe lista!

mirmicuAUTOR REVIEW
[11.07.17 12:18:18]
»

@eliana77:

adrianaglogo
[11.07.17 12:31:50]
»

@eliana77: Inseamna ca am concura pe postul ala, si eu as vrea asa o slujba.

Vacanta placuta!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, calatorul, eliana77, flaviana77, Ioan Raita, irinad, maria55, mirmicu, mishu
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Parga:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.096227884292603 sec
    ecranul dvs: 1 x 1