- RUBRICĂ de CĂLĂTORIE
Descoperind bucătăria japoneză / [ALTE ZONE]
- CLASIF. OFICIALĂ:
- TOTAL REVIEW(s): 4
- MEDIA NOTELOR acordate de TURIȘTI: 9.81
- GRAD RECOMANDARE: 100.00%
- INFO ON WEB: en.wikipedia.org/wiki/Japanese_cuisine
Descoperind bucătăria japoneză / [ALTE ZONE] - impresii și recomandări
[4] Impresii de la turiști
[ordonate după data sejurului;
ptr ordonare după data încărcării: click aici]
Ai fost și tu acolo?
SCRIE IMPRESII /
ÎNCARCĂ FOTO
Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: MAI, 2018
- trimis de: Tesaria SENIOR, din [Bucureşti] — în 03.07.18
Mica Italie din Japonia
De multe ori, Japonia pare destinația aceea îndepărtată, scumpă, cu temple și lume foarte politicoasă. Când spunem mâncare japoneză, automat vin în minte sushi, sake și ideea de sănătos. Astăzi, însă, vă propun o incursiune în mâncarea cu specific italian din Japonia, o alternativă foarte populară și, din fericire pentru buzunarele noastre, și ieftină, o masă fiind mai puțin de zece dolari. Saizeria este, de fapt, un lanț de restaurante. Cam ca Pizza hut sau [...] — vezi review [+8 poze]Grad satisf.:
RECOMANDĂ
- perioada: APRILIE, 2018
- trimis de: Tesaria SENIOR, din [Bucureşti] — în 08.06.18
Washoku I: del marMG
Mică paranteză. Întoarcere în timp. Pe apus. Bangkok, zile toride de făurar, rooftop bar. Specific: peruviano-japonez. Ei, ne-am dat naibii! râd eu privind pozele cu sushi din meniu și comentând fiecare secțiune. Ochii mi se opresc asupra titlurilor: del mar, de la tierra. Ai, ai, ai, ce bina sună. Îmi promit că, dacă voi scrie despre bucătăria nipponă vreodată, o să-mi numesc așa eseurile. Despre mâncare tradițională japoneză, cu titlu în spaniolă, de inspirație [...] — vezi review [+6 poze]MG
[Articol selectat ca MINI-GHID AFA ptr această destinație]
[de ARHIVAT în curând]
- perioada: IULIE, 2010
- trimis de: dananecula PARTENER, din [Ploiești] — în 21.11.11
Bucataria japoneza – o adevarata arta culinara
Motto: Bucataria japoneza de o vei gusta Acum depinde cat de mult iti va placea Ca ciorba n-are gust si nu e ca la noi Ci e o zeama fiarta, cu alge si macaroane moi, Ma rog, va las sa o apreciati si voi :) Precum fiertura de orez servita-n bol frumos Pe care se presara mirodenii si un sos Facut dintr-un otet, acru, sarat si piperat S-apoi deasupra oul crud pe data spart. Dar cel mai bine-ar fi voi sa cititi Meniuri japoneze-alese sa descoperiti Iar la sfarsit sunt curioasa, daca-ti vrea [...] — vezi review [+31 poze][de ARHIVAT în curând]
- perioada: IUNIE, 2010
- trimis de: dananecula PARTENER, din [Ploiești] — în 06.12.11