FILTRE:2014

Poze Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi / ORADEA — by bogumil / 2014 [pg. 1 / 2]

total [89] fotografii încărcate de bogumil în această destinație
NOTĂ: în această destinație, și în anul indicat [2014], autorul are 2 seturi distincte de fotografii. Click pe linkurile de mai jos pentru a FILTRA, eventual, doar fotografiile de un anumit articol.
P01 [MAR-2014] Crinul Alb - mixul de paste încercat de mine. Delicios!
[50 PMA, +BONUS]
P02 [MAR-2014] Crinul Alb - pizza Diavola... picantă de numa', numa'.
[50 PMA, +BONUS]
P03 [MAR-2014] Crinul Alb - penne carbonara.
[50 PMA, +BONUS]
P04 [MAR-2014] Crinul Alb - ceafă ţigănească cu cartofi aurii.
[50 PMA, +BONUS]
P05 [MAR-2014] Crinul Alb - ceafă ţigănească cu orez.
[50 PMA, +BONUS]
P06 [MAR-2014] Crinul Alb - piept de pui cu sos de gorgonzola.
[50 PMA, +BONUS]
P07 [MAR-2014] Crinul Alb - ciuperci la grătar cu cartofi aurii.
[50 PMA, +BONUS]
P08 [MAR-2014] Crinul Alb - legume la grătar cu cartofi aurii.
[50 PMA, +BONUS]
P09 [MAR-2014] Crinul Alb - cheescake.
[50 PMA, +BONUS]
P10 [MAR-2014] Crinul Alb - mille feuille.
[50 PMA, +BONUS]
P01 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - în incinta Ramada Oradea.
[50 PMA, +BONUS]
P02 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - în cadrul Ramada Oradea.
[50 PMA, +BONUS]
P03 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - sigla restaurantului.
[50 PMA, +BONUS]
P04 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - business lunch - ciorba de perişoare.
[50 PMA, +BONUS]
P05 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - business lunch - cotletul la grătar cu orez.
[50 PMA, +BONUS]
P06 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - business lunch - salata de varză.
[50 PMA, +BONUS]
P07 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - business lunch - bagheta proaspăt coaptă.
[50 PMA, +BONUS]
P08 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - costiţe de porc cu fasole boabe, brocoli, bacon şi o discretă aromă de soia - ce am primit în farfurie...
[50 PMA, +BONUS]
P09 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - costiţe de porc cu fasole boabe, brocoli, bacon şi o discretă aromă de soia - pliantul de prezentare :)
[50 PMA, +BONUS]
P10 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - tacos de pui picant cu salsa de roşii, ardei, fasole roşie, porumb şi smântână, servit cu tortilla caldă cu cheddar.
[50 PMA, +BONUS]
P11 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - fondant cald cu ciocolată servit cu îngheţată de vanilie în coşuleţ de caramel.
[50 PMA, +BONUS]
P12 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business - creme brule de ciocolată albă.
[50 PMA, +BONUS]
P13 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business, instantaneu din restaurant.
[50 PMA, +BONUS]
P14 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P15 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P16 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P17 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P18 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P19 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P20 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[50 PMA, +BONUS]
P21 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[0 PMA, fără bonus]
P22 [DEC-2014] The Hub - un restaurant de business...
[0 PMA, fără bonus]
 
  • MO=

  • AiFostAcolo? »» Încarcă fotoAfișate [1 - 62] din total 89 FOTOGRAFII Unde mâncăm în Oradea și împrejurimi / ORADEA — by bogumil / 2014
  • NOU! Toate pozele încărcate de bogumil pe AFA

    • SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre
  • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  • [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.025647878646851 sec