ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.05.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
FEB-2020
DURATA: 2 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
91.25%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 40 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
 • TIMP CITIRE: 11 MIN

  Hotel Holidays Baia D’Amalfi, pentru mine o baie de frumuseţe, nu doar golful din Amalfi

  Ilustrație video-muzicală
  TIPĂREȘTE URM de aici

  Amplasare

  Adresă: Via Matteo Camera, 5,84011 Amalfi SA, Italia

  Website: http://www.holidaysbaiadamalfi. it/en/

  E-mail: baiaamalfi@alice. it

  Tel: 0039089872319

  Cu cazarea asta mi-am făcut griji şi am avut emoţii mari încă de la început. Mai întâi că avea notă micuţă pe booking (7,4), rezultată din „aprecierile”turiştilor care îi dăduseră ba note de 1 sau 2, ba 9 sau 10. Oricum indica ceva foarte controversat. Mai târziu aveam să mă dumiresc.

  Apoi, pentru faptul că prin intermediul booking i-am trimis două mesaje, unul referitor la micul dejun, altul privitor la ce fel de cameră aş fi vrut, şi n-am primit niciun răspuns. De câteva ori am fost la un pas de a anula, am vrut să renunţ gândindu-mă că e posibil să iau vreo ţeapă, dar tot de atâtea ori mă răzgândeam când vedeam pozele şi locul unde se află. Am plecat cu inima îndoită acolo, asta fără niciun dubiu!

  Dar aceasta nu era singura emoţie pe care aveam s-o trăiesc, la faţa locului mă mai aştepta o surpriză! Dar să începem cu începutul!

  Pentru minivacanţa amalfitană am avut în plan două nopţi de cazare chiar în orăşelul Amalfi, gândindu-mă că în luna februarie preţurile nu ne vor da pe spate şi va fi o „tabără”bună pentru a explora arealul, Amalfi fiind situat oarecum la jumătatea distanţei de pe coastă. Fireşte că vroiam ceva bun cât de cât, cu mic dejun, curăţel, nu aruncat pe coclauri la cucurigu’şi, cel mai important, nu exagerat de scump. Cam greu de întrunit toate acestea în Amalfi.

  După o privire aruncată pe hartă, concomitent cu uitatul la poze şi vizualizat preţ, mă opresc ca vrăjită la Hotel Holidays Baia d’Amalfi, situat exact în primul rând, cu faţa la mare, central, lângă port, terminalul de autobuze, fântâna cu statuia lui Flavio Gioia, ce să mai încolo şi încoace, excelent!

  E drept că unitatea de cazare deţine doar şase camere situate la etajul al treilea într-o clădire veche, istorică, ce NU deţine lift, un aspect foarte important, precizat atât pe booking, cât şi pe website-ul propriu, dar de care clienţii săi nu au prea ţinut seama şi s-au plâns negreşit după confruntarea de la fața locului, dându-i notă mică.

  Ca să vă faceţi idee, hotelul este clădirea cu care ochii celui ce ajunge în Amalfi atât de pe mare, cât şi de pe uscat (cu autobuzul), au primul contact vizual, aşa încât privitorul nu poate ignora nicidecum edificiul de ori unde s-ar uita la orăşel. Numai că pe timpul sezonului rece nu se oferea mic dejun, deşi pe website-ul lor scria că micul dejun se oferă la pachet.

  O înghit şi pe asta, îmi consult soţul care dă din umeri în sensul de mare pagubă-n ciuperci şi rezerv cu 114 €/două nopţi cu anulare gratuită şi plata la sosire. Mai târziu, după cum vă spuneam la început, am dat, prin intermediul booking, un mesaj proprietăţii dacă totuşi nu se poate asigura mic dejun măcar în altă locaţie, desigur contra cost, dar n-a catadicsit să-mi răspundă nimeni.

  După ce am plecat cu autobuzul din Positano spre Amalfi, îi spun soțului că parcă am un presentiment neplăcut în legătură cu cazarea din Amalfi. El mă liniștește și-mi spune că om găsi noi unde să dormim dacă ni s-o întâmpla ceva rău.

  Odată ce autobuzul a intrat în Amalfi trecând printr-un tunel, observ un panou cu numele hotelului, semn că pe acolo se intra înăuntru, e drept, deloc confortabil, dar asta era. Ne oprește imediat în autogară (terminal), Amalfi fiind capăt de linie, exact lângă clădirea unde aveam cazarea, știam asta clar dinainte că doar vizualizasem harta de o mie de ori. Cert este că amplasarea clădirii este excelentă și asta m-a făcut să trec peste toate aspectele negative care ar fi putut exista, alegând-o cu toate riscurile.

  Coborâm și ne îndreptăm spre intrare luând-o înapoi, prin tunel, lipindu-ne de balustrada protectoare a drumului, din lipsă de spațiu. Urcăm la etajul al treilea, sunăm la ușă, dar cum nu ne răspunde nimeni, apelăm ambele numere de telefon afișate pe ușă, dar fără succes, acestea părând a fi închise. Atunci am intrat în panică gândindu-mă că ar fi vreo țeapă, mai ales că eram exact în intervalul de sosire estimat de mine la proprietate şi ar fi trebuit măcar să-mi răspundă la telefon. După „n”apeluri la ambele numere, mă gândesc că soluția in extremis este să sun la booking să ne ajute în vreun fel. Zis și făcut!

  Apelez numărul booking de România, mi se răspunde repede, dar mă lasă ceva în așteptare nefiind niciun operator disponibil în acel moment, apoi mă preia o domnișoară căreia îi povestesc tot, ea mă lasă iar în așteptare promițându-mi că vor face tot posibilul să ia legătura cu proprietatea. Reia din nou discuția cu mine spunând-mi că au dat de proprietari și mă roagă să sun la aceștia în câteva minute pentru a stabili cum procedăm să ne vedem.

  Apoi, tocmai când mă pregăteam să-i mulțumesc și să-mi prezint regretele că am fost nevoită să recurg la această modalitate, mă felicită că am apelat la booking și mă invită s-o fac ori de câte ori va fi cazul, asigurându-mă că booking va găsi mereu o soluție bună pentru clienții săi în sensul că, de pildă în cazul meu, dacă nu dădeau de proprietar, mi-ar fi găsit o altă cazare în maximum o oră, la același preț. Am făcut această paranteză cam lungă tocmai pentru a vă îndemna sincer ca, în cazul în care întâmpinați ceva probleme pe la cazările rezervate prin booking, să apelați cu încredere la acesta pentru că va găsi clar o soluție convenabilă.

  În fine, sun la hotel, acum mi se răspunde, mă prezint, zic ce vreau, apoi, ca și cum „nici usturoi n-a mâncat... ”, îmi spune că în cinci minute va veni cineva pentru a ne prelua și să ne întâlnim în fașa ușii proprietății.

  Zis și făcut, a venit un tinerel de vreo 30-35 ani, ne-a făcut check-in-ul repede, ne-a prezentat camera rezervată, ne-a arătat parola wi-fi scrisă mare pe un afiș, ne-a înmânat două chei: de la proprietate și de la cameră, spunându-ne că jos nu se încuie ușa peste noapte, am achitat cu numerar 117 €, nu 114 €, pe motiv că 3 €reprezintă taxe locale, primesc factură pe loc fără să cer, apoi îl mai chestionăm cu privire la magazinele de la care să facem cumpărături mici pentru micul dejun ş. a. Având în vedere că proprietatea asigură parcare inclusă în preț, ne întreabă de mașină, noi îi spunem că vom explora coasta by bus, ne răspunde că și după părerea lui aceasta este cea mai bună modalitate, apoi la revedere.

  Pentru moment ne-am dat seama că eram singurii ocupanți, însă pe seară au mai venit și alți turiști. Firește că am luat la inspectat toată proprietatea, iar totul era întocmai ca pe website-ul propriu sau booking.

  Camera rezervată de mine era o dublă matrimonială și asta am primit. Mă temeam ca nu cumva să primesc singura cameră din cele șase ale proprietății care nu are vedere la mare, că atunci eram curat ghinionistă, dar a fost ok. De fapt, acesta a fost subiectul celui de-al doilea mesaj al meu către proprietate, mesaj care a rămas fără răspuns.

  Spațioasă, cu mobilier simplu și nu prea nou, camera avea un atu incontestabil: o superbă vedere la mare care făcea toți banii și te făcea să uiți de eventualele dezavantaje!

  Aveam pat matrimonial confortabil încadrat la capete de noptiere care aveau veioze pe ele, un dulap de haine foarte generos, un corp pe care stătea televizorul (lcd, diagonală mulțumitoare), dedesubt era minibarul (gol), iar deasupra erau spații de depozitare unde să sprijini una, alta. Dulapul era „îmbrăcat”cu oglinzi, foarte utile de altfel, o altă oglindă mai mică fiind agățată lângă pat, de peretele ce dădea spre afară. Aparatul de aer condiționat și-a dovedit utilitatea fiindcă îl mai porneam seara până să înceapă încălzirea să funcționeze. Pardoseala era din gresie colorată cu nuanțe de albastru, cu un model pe mijloc ce imita un covor, curățenia era ok, însă, per total, un aspect vetust învăluia toată încăperea. Pe noi nu ne-a deranjat, se asorta oarecum cu clădirea veche de câteva sute de ani, și făcea parte din farmecul ei!

  Baia este destul de spațioasă și are tot ce-i trebuie pentru a corespunde cerințelor normale ale turiștilor. Curată, cu obiecte sanitare și instalații funcționale, cu materiale consumabile ok (pliculețe cu gel de duș și șampon, hârtie igienică), prosoape albe, imaculate de toate felurile, uscător de păr. Am avut cabină de duș etanșă, fără probleme de scurgeri, singurul inconvenient a fost că apa caldă venea mai greu dimineața. Serviciul de curățenie ni s-a efectuat zilnic destul de temeinic.

  După ce ne-am instalat, am purces la cercetare la fața locului prin spațiile comune, mai ales că la ora aceea nu aveam vecini. Hotel Holidays Baia d’Amalfi constă la intrare într-o recepție micuță, o sală comună destul de mare, decorată cu „vechituri”interesante, cu pardoseală de gresie colorată aprins, mici spații de socializare. Din aceasta pornesc ușile către camere și o terasă cu o priveliște splendidă la mare, respectiv la portul mare, portul mic, plajă. Spre exemplu, chiar sub nasul nostru se afla terminalul de ferry cu casele de bilete.

  Terasa are un sistem de protecție (de soare, ploaie) gen coviltir, dar modern, rectractabil, este destul de generoasă și dotată cu măsuțe și scaune aferente. În plin sezon, aici este locul de luat micul dejun, pe care l-am folosit și noi cu drag în ambele dimineți și nu numai. Sincer, aș fi stat ore în șir să privesc în zare și împrejurimi, așa încât devenise și locul nostru preferat în care să ne bem cafeaua cu ochii pe mare, faleză sau port. De pe această terasă există o scară metalică care duce pe încă o terasă mai sus, mai mică, la fel, cu vedere minunată la mare.

  Wi-fi a funcționat foarte bine, parola era afișată în sală, la vedere. Vara, proprietatea asigură transferul şi accesul gratuit la piscina Le Nereidi, de fapt un centru de evenimente şi nunţi, https://www.amalfilenereidi. it/en/ într-o locație de vis, situată undeva la înălțime, în apropiere, așa cum am văzut pe website-ul lor sau pe booking.

  Având în vedere dificultatea de a urca cele 50 scări destul de înalte, staff-ul se oferă să asigure suport în a căra bagajele turiștilor, precum și păstrarea bagajelor după check-out sau înainte de check-in într-un spațiu dedicat. Pesemne că aceste servicii se asigură în plin sezon, când unitatea este ocupată în integralitate, acum nu era cazul.

  Concluzie

  Dacă m-aș întoarce mâine în Amalfi, tot aici m-aș caza, și cred că spunând asta, am zis totul referitor la Hotel Holidays Baia d’Amalfi.

  Poziția proprietății situată ultracentral, lângă stația de autobuze, cea de ferry, lângă faleză, plajă, port, catedrală, lângă reastaurante și cafenele, dar și condițiile bune de cazare, chiar și așa controversate, reprezintă pentru noi motive clare de a alege din nou să stăm aici.

  Experiența noastră a fost una pozitivă, exceptând „primirea”călduroasă de care am avut parte, și cum fiecare judecă în funcție de ce a constatat pe propria piele, nu am motive de nemulțumire.

   

  Vă rog, atașați următorul videoclip: youtube

  ## end review sc
  Citește și CONTINUAREA aici

  [fb]
  ---
  Trimis de irinad in 14.05.20 18:41:17
  Validat / Publicat: 14.05.20 20:46:52
  INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în ITALIA

  VIZUALIZĂRI: 1817 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
  SESIZEAZĂ
  conținut, limbaj

  15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

  NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
  Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
  Poze atașate (se deschid în pg nouă)
  P04 Vedere de pe terasa mică a hotelului Holidays Baia d’Amalfi
  EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
  Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
  [1300 PMA] [600 PMA]
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 64300 PMA (din 49 voturi)
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 40.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  15 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [14.05.20 20:45:17] »

  Mutat în rubrica "Holidays Baia D'Amalfi Hotel [Amalfi], SORRENTO / AMALFI" (nou-creată pe sait)

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).​​

  webmaster [14.05.20 20:52:12] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  irinad [14.05.20 20:53:15] »

  @webmasterX: Da, este corect! Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului!

  irinad [14.05.20 20:57:23] »

  @webmaster:  Mulţumesc frumos!

  mishu [14.05.20 21:07:40] »

  @irinad: Avand in vedere emotiile, cred ca muream si inviam de nu stiu cate ori, cred ca pana la plecare as fi trait emotiile, insa momentul in care ai parte de privelistea minunata din camera, parca dispare totul.

  ​In ceea ce priveste notarea, cred ca fiecare are momentele lui, poate ca unul nu este impresionat de ce vede pe geam si mai degraba de servicii, eu as fi dat toate notele posibile, insa la final as fi tinut cont de ceea ce imi doresc, asa ca notarea ta mi se pare corecta.

  Si ca sa stii, nici macar la poze nu am dat prea mare atentie camerei ci mai degraba peisajului din jur, asa ca, felicitari, votat cu mare drag. ​

  doinafil [14.05.20 22:12:51] »

  Mie mi-a plăcut acest apartament cu mobilierul lui vetust! (am admirat masa veche, ovală!) Chiar și gresia ce imită covorul din cameră, dar și cea din spațiul de recepție sau de pe holișorul ce ducea spre terasă, dau un pic de „căldură” locului, un pic de intimitate, chiar dacă este „piatră” și nu material textil!

  Despre poziționarea lui în stațiune, ce să mai spun?! Ați fost chiar norocoși, „vorbesc” chiar și pozele - matinale sau nocturne - pe carte le-ai atașat, sunt superbe! ​

  ​Faptul că n-ați avut inclus micul dejun, poate că a fost mai bine! Cred că am spus și în alte ecouri ce „țeapă” am luat noi, la Roma, cu micul dejun! (am plătit destui bani și plecam de la masă să mâncăn în altă parte, sau cumpăram de cu seară ceva pentru dimineață).

  Felicitări​ pentru inspirata alegere!

  irinad [15.05.20 07:12:20] »

  @mishu: Cam aşa a fost şi pentru mine, până la urmă amplasarea cazării a fost prioritară, chit că am avut parte de o trăire mai altfel la sosire. În ceea ce priveşte notarea, mi-am dat seama că notele mici au fost date de turiştii cu disponibilitate mai mică în a urca treptele multe şi destul de înalte, iar cele mari de cei care au apreciat priveliştea, de altfel foarte frumoasă, sau poziţia centrală a clădirii.

  Mulţumesc frumos de vizită, ecou, mă bucur că ţi-a plăcut şi ţie peisajul oferit de această cazare! ​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinad [15.05.20 07:45:34] »

  @doinafil: Da, camera avea un aspect plăcut, dar în ton cu clădirea veche de câteva sute de ani. Mobilierul din spaţiile comune era vetust, dar deosebit, însă în lucrul acesta consta farmecul cazării. De fapt, cazarea s-a asortat perfect cu medievalul oraş Amalfi care m-a impresionat prin modul cum arată.

  Pentru poziţia ultracentrală am ales şi eu hotelul, mi-a convenit de minune apropierea faţă ​de toate punctele de interes, ne-a ajutat în a economisi timpul pe care nu-l pierdeam pentru a sosi în centru sau în staţia de autobuz.

  Cred că aveţi dreptate în privinţa micului dejun, deşi eu am încercat ​să-l putem avea contra cost măcar. Dar, ne-am descurcat bine cumpărând de la market ce ne-am dorit, mai greu a fost să găsim marketul recomandat (Deco), bine "ascuns"printre ulicioare, căci în Amalfi am întâlnit hăţişuri de străduţe laterale cum rar mi-a fost dat să văd.

  Mulţumesc pentru aprecieri, vizită, ecou, îmi pare bine că v-au plăcut fotografiile!

  maryka [15.05.20 08:44:21] »

  Iată că ai reușit din nou, în ciuda emoțiilor pe care le-ați trăit până să vă vedeți în cameră, o cazare tare bună, într-un loc minunat. Sigur că am văzut clădirea, doarece fix acolo am coborât de pe ferry, începând să fac poze cu priveliștea superbă din Amalfi.

  Știi cum se spune, totul e bine când se termină cu bine, așa că grijile au luat sfârșit atunci când ați deschis probabil geamul, nu? ​

  E bine că ai scris și despre scări, oricum majoritatea ​locațiilor pe Coasta Amalfi sunt așa, îmi amintesc cum în Positano, urcând străzile în trepte, nesfârșite, lângă noi, cineva căra trolere...

  Acum mă gândesc la o dimineață frumoasă pe terasă, acolo în Amalfi...

  Toate cele bune, te pup! ​​

  Dan&Ema [15.05.20 09:37:28] »

  Mai întâi că avea notă micuţă pe booking (7,4), rezultată din

  „aprecierile”turiştilor care îi dăduseră ba note de 1 sau 2, ba 9 sau

  10.

  Informatia asta ridica intrebari in procesul de cautare. Nu inseamna sa dai reject evident, ci trebuie sa vezi motivele pentru care au dat notele de 1 si 2, resp. 9 si 10, pentru ca fiecare are asteptari si pretentii diferite despre locul de cazare.

  Ref la prietenul booking, este si prietenul meu si am incredere deja in el, intre timp si el m-a numit "genius". Dupa ce prima data cand am apelat am avut o teama maxima sa dau contul de card, dar cunostinte de mare incredere m-au convins, acum cred ca am ajuns in partea opusa si intru prea relaxat pe booking.

  Felicitari pentru toata vacanta. Numai de bine! ​​​

  irinadscris / TELEFON [15.05.20 10:57:44] »

  @maryka: Mă gândeam în mod clar că tu vei identifica ușor clădirea, căci știam că ai ajuns în Amalfi cu ferry având perspectiva întregului orășel din larg.

  Da, prima oară mi s-a luat o grijă de pe inimă când mi-a răspuns la telefon proprietăreasa și mi-a zis că vine cineva la noi în cinci minute. Apoi, când am primit camera, mi-am spus că "a ieșit soarele pe strada noastră"în Amalfi.

  Scările reprezintă riscul cel mare pe care trebuie să și- l asume turistul când alege această cazare, mulți necitind cu atenție, nu-și dau seama cât de​ important ar fi un lift în asemenea cazuri.

  Diminețile din Amalfi văzute de pe terase au fost minunate​, întra-adevăr.

  Mulțumesc pentru vizită, ecou și cuvinte frumoase, îmi face mare plăcere să le primesc ​de la tine!

  irinadscris / TELEFON [15.05.20 12:29:49] »

  @Dan&Ema: Pai, nici nu știi câte întrebări și câte frământări mi-a produs această notă de pe booking. Apoi, fiindcă-mi convenea foarte mult poziția hotelului, m-am apucat să cercetez mai în profunzime de unde ar proveni. Am descoperit că de la lipsa liftului și de la scările acelea cam multe și abrupte i se trăgeau notele mici, ba unii se plângeau de comunicarea slabă cu staff-ul, probabil pățind ca mine.

  Însă, despre booking, numai de bine! Totul este ok ​ când se termină cu bine și în cazul nostru așa a fost, apelànd la booking nu am dat greș, dimpotrivă!

  Mulțumesc de comentariu, vizită, ecou! Toate cele bune! ​

  Dan&Emascris / TELEFON [15.05.20 14:05:11] »

  @irinad:  Era de asteptat ca urcarea scarilor cu bagaje sau chiar si fara este pentru unii turisti un minus. Eu nu am probleme, sunt tanar si 65-, dar altii se chinuie la urcatul scarilor, chiar si unii 65- cu astm bronsic cum de altfel cunosc in familie. ​​

  De aceea fiecare are alte asteptari si alta nevoie de confort, de unde si posibilele notari contradictorii, exact cum ai scris​​

  ​​Gata cu starea de urgenta! ????​​

  Numai bine amandurora! ????

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Mika [17.05.20 19:43:43] »

  @irinad: Superbă poziție are hotelul, cu siguranță și eu l-aș fi ales dacă il vedeam liber, fără să stau prea mult pe gânduri. Sper să ajung și eu vreodată pe coasta Amalfiteană, fotografiile sunt minunate. In ceea ce privește booking.com, ai dreptate, și eu am avut o dată o problemă cu o cazare și in compensare mi-au plătit costul acelei cazări.  

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinad [17.05.20 20:02:45] »

  @Mika: Aceasta a fost şi raţiunea mea în a alege acest hotel, altfel "o vechitură"interesantă care se asorta perfect cu medievalul orăşel Amalfi şi care ne-a dat ocazia să ne introducem şi noi în decorul acesta. Pe Coasta Amalfi peisajele sunt atât de frumoase că fotografiile ies bine fără prea mare efort, iar eu îţi doresc din toată inima să ajungi acolo fiindcă sunt sigură că-ţi va plăcea zona.

  Cât despre booking, am doar cuvinte de laudă, îl folosesc aproape mereu pentru rezervările mele şi nu m-a dezamăgit niciodată. Ce-i drept, nici nu am avut parte de încurcături mai deloc! De data aceasta, ajutorul său a fost de neegalat, altfel probabil că am fi aşteptat acolo mult şi bine până catadicsea gazda să-şi deschidă telefonul. ​

  Mulţumesc pentru vizită, comentariu, ecou! ​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Dan&Ema, doinafil, irinad, maryka, Mika, mishu

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.076210021972656 sec
  ecranul dvs: 1 x 1