ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.12.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Iasi
ÎNSCRIS: 13.01.15
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
SEP-2018
DURATA: 7 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 95 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 14 MIN

Prima mea vacanţă în Antalya

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Întrerup pentru puţin seria articolelor mele despre vacanţa în Italia şi, pentru că a venit iarna şi mi s-a făcut dor de mare, vă voi povesti despre prima mea experienţă în Antalya.

Se apropia ziua soţului dar şi aniversarea căsătoriei noastre şi am vrut să mergem într-un loc deosebit, dar mai ales într-un loc care să-i facă plăcere celui sărbătorit, care împlinea o vârstă rotundă. Am ales Antalya, dar, vă spun sincer, alegerea staţiunii şi mai ales a hotelului, a fost mult mai grea decât mă aşteptam. Oferta era atât de mare... hoteluri „fără număr”... chiar nu ştiam ce să aleg! După o îndelungă documentare, după ce am primit oferte de la mai multe agenţii şi care să corespundă cerinţelor noastre, am ales Adalya Elite Lara. Am optat pentru Lara, în primul rând pentru că era foarte aproape de aeroport iar transferul se făcea cam în 20 de minute.

Oferta cuprindea un sejur de 7 nopţi, hotel de 5 stele, regim ultra all inclusive, cameră dublă cu vedere la mare, în perioada 06.09. – 13.09.2018, preţ 1900 euro, transport avion cursă charter compania Air Bucharest, catering pe durata zborului, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenţă turistică pe perioada şederii.

Drumul – evident cu avionul, cu o cursă charter. Zborul a fost plăcut, fără incidente şi a durat fix două ore. Am avut o masă caldă la bord şi imediat după ce am terminat de mâncat, am şi fost anunţaţi că ne pregătim de aterizare.

Am aterizat pe aeroportul din Antalya, într-o după-amiază fierbite de septembrie, parcă prea fierbinte... noroc că la ieşire am fost aşteptaţi de reprezentanţii agenţiei, ne-am îmbarcat imediat în autocarele care ne aşteptau şi... pe cai!!! Nici nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul şi... am ajuns!

Hotelul

Adalya Elite Lara este un hotel de 5 stele, situat la 10 km de aeroportul din Antalya. A fost construit în anul 2016, pe o suprafaţă de 45.000 mp şi este amplasat chiar pe malul mării, în prima linie, având plajă privată. Unul din motivele pentru care am ales Adalya Elite Lara s-a datorat şi faptului că este un hotel relativ nou, cu o arhitectură modernă. Are în dotare un număr de 525 camere, dispuse pe cinci etaje, astfel: 402 camere duble standard, cu o suprafaţă de 39 mp (6 camere pentru persoane cu dizabilităţi), 70 camere family, cu o suprafaţă de 50-60 mp şi 53 camere suite, cu o suprafaţă de 64 mp.

Înainte de a face alegerea am vizionat multe filmuleţe pe youtube şi mi-a plăcut că Adalya Elite Lara nu avea acea formă de palat ca la marea majoritate dintre cele recomandate şi nici interioarele nu erau atât de opulente.

Intrarea în hotel era uşor în pantă, se făcea printr-o barieră păzită – unde autocarul a fost oprit pentru verificări. În faţă era o fântână arteziană mare, care seara era luminată în diferite culori, ca şi hotelul de altfel. Frumos! Ăsta a fost cuvântul pe care l-am rostit şi de cum am pătruns în interior.

Lobby – Recepţie

Reprezentantul agenţiei ne-a însoţit până la recepţie şi, fiind deja trecut de ora 14.00, am primit imediat brăţările şi cartelele de acces în cameră. Aveam cameră cu vedere la mare, dar totuşi hotelul având forma literei „U”, nu aş fi vrut o poziţie centrală, unde marea ar fi fost mult prea departe. Am dat de nişte băieţi tare drăguţi la recepţie cu care am conversat perfect în engleză şi care mi-au dat o cameră pe una din laturi, cât mai aproape de mare, la etajul 2. Mi-au arătat şi schema hotelului şi când am văzut unde era amplasată camera, am fost super mulţumită. Şi asta s-a întâmplat fără să fi dat vreo “atenţie” băieţilor. Deci: prima bilă albă!

Ne-au îndrumat apoi spre un stand cu tot felul de prăjiturele, rahat, recipiente cu limonadă şi şampanie păstrată la gheaţă. Un pic de şampanie rece chiar a mers! :)) Totul în jur era frumos şi strălucea. Pe jos marmură, multe fotolii, canapele şi măsuţe elegante, bar şi restaurante, aranjamente florale şi multe decoraţiuni colorate şi de bun gust …. Totul era în culori deschise, calde, nimic opulent sau extravagant …. Impecabil!

Am fost conduşi în cameră de către un bellboy care ne înşfăcase bagajele fără să avem prea mult timp să stăm pe gânduri şi să ne mai dezmeticim şi noi …. =)) Hotelul dispune de patru lifturi frumoase cu o vedere panoramică superbă. Holurile de acces la camere sunt frumos mochetate şi peste tot mirosea foarte bine.

Camera

Am primit o cameră standard sea view, la etajul doi, măsura 39 mp şi mie mi s-a părut imensă. Se intră într-un hol iar pe dreapta găsim un dressing foarte spaţios, dotat cu senzori, cu multe spaţii de depozitare, cu uşi glisante acoperite cu oglinzi, ceea ce face ca holul să pară şi mai spaţios. Găsim aici şi seiful pe care l-am folosit în mod gratuit. Alături este un suport pentru bagaje.

Camera este placată cu parchet laminat de culoare deschisă iar mobila este nouă şi în ton cu parchetul. Imediat ce intrăm, găsim un blat pe care erau căni, pahare, plicuri cu ceai de diferite sortimente, pliculeţe cu ness, zahăr şi o cană electrică. Sub blat era mascat minibarul care conţinea două beri Efes, două cutiuţe cu suc şi pai, două doze de Pepsi, două de Mirinda, două sticle cu apă plată, două cu apă minerală şi câteva cipsuri, alune şi ciocolăţele. Minibarul era completat zilnic, gratuit. În continuarea corpului care masca minibarul, avem un alt corp de mobilier, cu două sertare mari.

Pe peretele din partea dreaptă era o oglindă imensă, cât lungimea camerei în care era încastrat televizorul foarte modern, cu diagonală mare. Aerul condiţionat este în sistem centralizat şi l-am pus în funcţiune imediat ce am intrat, doar că …. nu ne-am dat seama imediat de ce nu funcţiona: uşa de la balcon trebuie închisă! Uitasem complet! Deci, atenţie! =))

În partea stângă avem un pat dublu şi un pat simplu, ambele foarte mari, cu o lenjerie impecabilă şi cu multe pernuţe. Ambele paturi au saltele foarte confortabile. Între cele două paturi am găsit o măsuţă rotundă albă, foarte cochetă, pe care era un telefon fix iar deasupra un lampadar în spatele căruia era o oglindă frumos amenajată. De partea cealaltă a paturilor avem câte o noptieră şi o veioză. În continuare urmează zona de living, cu un birou modern pe care erau aşezate diferite pliante (cu multe informaţii utile), un bloc nottes, un pix, o veioză frumoasă iar în sertarul acestuia am găsit un set de ace şi aţe de cusut. În partea opusă mai avem două fotolii cu o măsuţă rotundă în faţă.

Baia

Nu foarte mare, dar dotată cu absolut tot ce este necesar. Cabina de duş este pentru două persoane, cât toată lăţimea băii, cu duş fix şi mobil, cu uşi glisante din sticlă. Tot aici găsim şi o oglindă foarte mare, o chiuvetă încastrată într-un blat de marmură, uscător de păr, oglindă de machiaj iar într-un coşuleţ drăguţ, cosmeticele uzuale: gel de duş, şampon, săpun solid, balsam, loţiune de corp, bureţi de duş, beţişoare, pile de unghii, discuri demachiante, pieptăn, căşti de duş, periuţe, pastă de dinţi, set pentru bărbierit. Toate erau completate zilnic, fiind, evident, de unică folosinţă. Prosoapele erau de un alb imaculat, noi şi pufoase. Mai găsim aici două halatele de baie şi papuci.

Balconul

Când am deschis uşa de la balcon, ne-a învăluit un peisaj superb!!! Mult spaţiu verde, fântână arteziană, piscine, grădină impecabilă iar marea de un albastru …. Totul era de vis!!! Ca şi mobilier, în balcon am găsit o măsuţă rotundă pe care era o scrumieră, două scaune confortabile şi un suport pentru rufe. Deşi nu era foarte mare, a devenit foarte repede locul meu preferat de băut cafeaua dimineaţa. Îmi plăcea să privesc de aici, la prima oră a dimineţii (da, ce să fac? sunt o matinală, inclusiv în vacanţe!) cum roboteau angajaţii hotelului, cu curăţenia, îngrijirea spaţiilor verzi, fiind atenţi la fiecare detaliu ….

Vreau să specific aici că în camere se făcea zilnic curăţenie (aspirat şi spălat cu mopul), lenjeriile de pat s-au schimbat odată la două zile, prosoapele erau schimbate zilnic.

Internetul a funcţionat impecabil atât în hotel, la piscine cât şi la plajă. Chiar m-a surprins la modul cel mai plăcut acest aspect, pentru că am putut astfel ţine permanent legătura cu cei de acasă.

La Adalya Elite posibilităţile de servire a mesei erau multiple: un restaurant principal, patru restaurante à la carte (turcesc, Italian, Mexican, Asiatic) – cu rezervare prealabilă, o masă gratuită/sejur la un singur restaurant, un restaurant lângă piscină şi restaurantul de pe ponton.

Restaurantul principal – era amplasat cu un nivel mai jos de recepţie (- 1), unde se află şi ieşirea către piscine şi plajă. Mai găsim aici unul din baruri, magazine cu suveniruri, un cabinet medical, coafor-frizerie, internet café, spa-ul, clubul de noapte (după ora 23.00), un spaţiu imens, foarte frumos amenajat şi cu mult bun gust, cu o atmosferă caldă şi primitoare. Înainte de intrarea în restaurant, eram întâmpinaţi tot timpul cu şampanie la gheaţă şi tot felul de cockteiluri de diverse culori.

Aici se serveau mesele principale, sub formă de bufet suedez iar peste zi, dacă vroiai să stai mai mult la plajă sau la piscină şi nu aveai chef să te întorci la hotel să te mai schimbi, ai şi varianta prânzului sau a gustărilor la restaurantele din apropiere. Meniul nu este la fel de variat, dar suficient.

Ne-a impresionat diversitatea felurilor de mâncare, dar şi spaţiul generos în care se afla restaurantul principal, luminozitatea şi decorurile deosebit de plăcute. Niciodată nu a fost aglomerat, culoarele erau largi, ample şi nu exista pericolul de a ne “tampona” unii de alţii. În afară de carne de porc, am găsit aici toate tipurile de carne: vită, curcan, pui, peşte, gătite la grătar ori în alte variante. Multe sortimente de brânză, fructe de mare, legume crude dar şi fierte, etc…. dacă mă apuc să înşir aici toate sortimentele …. mă apucă dimineaţa! =))

Se găseau şi mâncăruri dietetice, pentru cei care ţineau regim, dar şi mâncăruri pentru copii. Mâncare multă şi pe toate gusturile. Nu aveai cum să nu găseşti ceva pe gustul tău. Toată mâncarea a fost bine gătită şi foarte gustoasă.

De două ori am avut seri tematice, cu barbeque în grădină, cu mâncare chinezească, turcească sau Fish Night, …... super reuşite!!! Aceste seri, vă spun sincer, m-au încântat maxim! Erau atât de drăguţi şi binevoitori toţi, mereu cu zâmbetul pe buze îmbrăcaţi frumos, dornici să ne împărtăşească din bunătăţile lor …. Oooof, oare câţi ani să mai treacă să învăţăm şi noi românii să facem turism?

Prăjiturile …. woow!!! … cele mai bune şi mai felurite pe care le-am gustat vreodată!!! :)) Standuri de prăjituri erau multe şi găseam de la cele turceşti, simple, însiropate, până la prăjituri care arătau ca cele din cofetăriile de lux, cu diverse ornamente de ciocolată şi fructe. Un stand special era doar cu torturi. Trebuie să recunosc că atâtea prăjituri la un loc nu mi-a fost dat să văd în viaţa mea! Cine s-ar fi putut abţine? Clar, este locul pierzaniei aici! =))

Existau vreo 5-6 saloane pentru luat masa, din care unul destinat doar adulţilor şi o terasă mare. Băuturile alcoolice dar şi cele nealcoolice erau servite la masă de ospătari, care veneau tot timpul să ne întrebe dacă mai dorim ceva. Mereu amabili şi zâmbăreţi, se mişcau foarte repede, debarasau mesele cât puteau de rapid …. de nota 10 toţi! Oricum, fiind destule saloane, niciodată nu a fost prea aglomerat, încât să nu găseşti loc la masă.

Dacă în timpul zilei ni se făcea foame, ceea ce era puţin probabil =)) …. Totuşi, dacă …. exista varianta restaurantului de pe ponton sau a restaurantului de lângă piscină sau …. lângă plajă, se serveau anumite gustări speciale, dar care erau bestiale: gozleme (nişte plăcinte umplute cu brânză, carne tocată sau cartofi picanţi, kumpir (cartof copt cu diverse umpluturi), waffle. În plus de asta, în zona piscinelor se plimbau nişte băieţi cu tonete, de unde se puteau servi tot felul de legume, orez fiert.

Hotărât lucru, la Adalya Elite nu se moare de foame!!! =))

Barurile

Erau vreo 8 baruri, amplasate în diferite locuri, pentru a fi cât mai la îndemâna turiştilor, inclusiv pe plajă şi ponton. Băuturi de tot felul, din import câte una-două mărci de fiecare tip (trebuia doar să ştii să ceri). Servire foarte rapidă, ireproşabilă!

Plaja şi pontonul

Hotelul are plajă privată, păzită şi cu şezlonguri acoperite. Este foarte lată, frumoasă şi cu nisip. La malul mării doar găsim o porţiune cu pietricele, dar nu deranjante şi care nu necesită purtarea de încălţăminte specială. Prosoapele de plajă se iau gratuit, de la un chioşc în apropierea acesteia, pe baza cardurilor. Intrarea în apă este lină; mai întâi doar o mică porţiune mai adâncă, după care adâncimea apei scade. Şezlongurile sunt aşezate într-o ordine perfectă, sub copertină; la fiecare două şezlonguri era câte o măsuţă şi câte un ghiveci pe post de coş de gunoi. Cei care vroiau să fie mai aproape de apă, îşi trăgeau şezlongurile lângă mare. Apa mării, la început de septembrie a fost superbă! O apă limpede, albastră, răcoroasă …. când intram …. nu-mi mai venea să ies! În aer, temperaturile au fost în jur de 35º-40º, aşa că …. m-am bălăcit la greu :)). Totdeauna am găsit locuri şi nu am văzut pe nimeni să vină cu prosoapele dimineaţa ca să-şi rezerve loc.

Pontonul cred că este punctul forte al hotelului! Foarte frumos amenajat, cu şezlonguri, cu scări de acces în mare, cu bar şi care oferă un view deosebit. Aici aveau loc seara petreceri cu DJ, cadâne şi dansatoare la bară. Atmosfera era una electrizantă! Muzica era atât de antrenantă … să vrei şi nu puteai sta locului! «:-P

Am uitat să vă spun, în spatele plajei, pe iarbă erau cabane foarte frumoase, care se puteau închiria contra sumei de 60 euro şi unde aveai un chelner la dispoziţie.

La ieşirea de pe plajă erau duşuri, ţâşnitori şi cabine de schimb.

Piscinele

Există 5 piscine exterioare şi una interioară. În caz că nu ai copii şi vrei să ai linişte, ai la dispoziţie o piscină pentru adulţi (peste 18 ani), foarte mare şi extrem de frumoasă, traversată de câteva poduri. Mai există piscina principală, o piscină pentru bebeluşi dar şi una pentru copii mai mari. O atracţie majoră pentru copii, era piscina cu valuri, în care nivelul apei creşte treptat şi în care o oră pe zi se fac valuri. Copiii se puteau răcori la FreshPark, o zonă cu ţâşnitori cu apă şi care are program de la 11.00 la 12.00.

La piscine erau multe şezlonguri, umbrele, măsuţe şi totdeauna suficiente locuri. Multă muzică, animatori şi o atmosferă de voie bună! Toate piscinele aveau lângă ele un panou informativ, pe care era trecută temperatura apei dar şi cea din aer, precum şi ph-ul apei.

Tot la acest capitol, aş aminti de Luna Park– foarte fain, cu program între orele 18.30-20.30 – un loc de distracţie pentru copii dar şi pentru adulţi.

Punctul forte sunt cele şase topogane, frumos colorate şi atractive, dintre care două cu colace: distracţie garantată!!! Chiar nu te poţi plictisi aici! Pentru copii mai mici de 11 ani, se cerea acordul scris al părinţilor. Tot în cadrul Luna Park, se mai găseşte o zonă cu maşinuţe, o roată, un carusel, o trambulină. Copiii mai mici de 4 ani, pot fi lăsaţi aici, contra cost, unei persoane care să aibă grijă de ei.

Alte activităţi

Hotelul are o echipă dedicată pentru entertainment pe care am apreciat-o foarte mult. Tineri, energici şi prietenoşi, întreţineau buna dispoziţie atât la piscine cât şi la plajă. Îi întâlneam peste tot, ne salutam şi băteam palma de parcă ne cunoşteam de-o viaţă. În timpul zilei, la piscină toată lumea era antrenată în diferite jocuri în apă: volei, zumba, boccia, aquagym. Pe plajă am prins şi o petrecere cu spumă unde m-am amuzat teribil iar la piscină, am văzut şi un spectacol drăguţ cu dansuri latine.

În cadrul resortului există şi un amfiteatru, frumos amenajat, cu scaune şi măsuţe, care în fiecare seară oferea diverse spectacole şi unde eram întâmpinaţi de fiecare dată cu diverse băuturi şi cockteiluri. La ora 20.00, începea spectacolul pentru copii, după care, urma spectacolul pentru adulţi. Mie mi s-au părut foarte reuşite, mai ales că interacţionau foarte mult şi cu publicul. Am văzut câteva spectacole cu acrobaţii pe biciclete, de magie, dansuri tradiţionale etc. După ce se termina spectacolul în amfiteatru, urma petrecerea pe ponton.

Am uitat să amintesc de un loc foarte drag mie şi pe care l-am frecventat adesea: grădina. Era un loc relaxant, plin de verdeaţă, flori, iarbă, cu multă umbră, cu câteva leagăne, hamace …... unde îmi plăcea să stau şi să mă răcoresc. Alături era un teren de tenis, cu suprafaţă dură şi de unde se putea închiria şi echipament (cu rezervare).

Peste tot erau frigidere pline cu apă şi iaurturi, iar lada cu îngheţată era undeva lângă piscine.

Ca să mergem la plajă, în fiecare zi parcurgeam o alee plină cu flori şi o vegetaţie extraordinară. Era o adevărată plăcere să parcurgem această oază de verdeaţă. Orice metru pătrat era valorificat şi folosit foarte inteligent, în aşa fel încât turistul să nu ducă lipsă de spaţiu şi confort.

Personalul

Oameni amabili, toţi vorbitori de engleză, dornici să te ajute şi să te îndrume dacă ai nevoie. Munceau foarte mult, erau peste tot şi am apreciat foarte mult asta. Eu personal chiar nu am ce să reproşez. Ştiau să zâmbească şi să te facă să te simţi bine, răsfăţat.

Concluzii

Deşi nu am fost niciodată fan al vacanţelor în Antalya, vreau să vă spun că m-am simţit minunat la Adalya Elite Lara. Am avut parte de o vacanţă super relaxantă, unde m-am odihnit şi am fost răsfăţată din plin.

Vacanţele sunt adevărate desfătări pentru suflet, nu? Fiecare dintre noi la un moment dat avem nevoie şi de o porţie de răsfăţ iar un sejur într-o astfel de destinaţie este exact ce ne trebuie pentru a ne desprinde de cotidian.

Vacanţe frumoase tuturor!

 

Webmaster, rog inserare youtu.be/XeXjy_dktwc


[fb]
---
Trimis de gettyy in 09.12.19 17:12:51
Validat / Publicat: 09.12.19 18:08:31
INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5325 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gettyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
INFO membrii AmFostAcolo beneficiază de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii.PREȚURI PREȚURI
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Hotel Adalya Elite Lara - vedere dinspre piscine
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 55100 PMA (din 59 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 95.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  6 ecouri scrise, până acum

  robert
  [09.12.19 18:55:20]
  »

  Foarte frumoasă surpriză ai pregătit soțului! Din partea noastră te rog sa-i transmiti multă sănătate, multă fericire si nu in ultimul rând tradiționalul " La mulți ani!!! "

  Mă bucur tare mult că ați avut o vacanță reușită si ati ales o super unitate de cazare!

  Felicitări si pentru alegerea destinației si pentru articol.

  P. S. Ma bucur tare mult că ai reînceput să scrii!

  gettyyAUTOR REVIEW
  [09.12.19 19:21:28]
  »

  @robert:

  Multumesc mult Robert pentru lectură, vot si urări. Am avut o vacanță de vis în Antalya! Mi-a plăcut tare mult resortul si toată atmosfera aia de acolo.

  Am vrut si noi să ne răsfătăm un pic desi... nu prea e genul nostru de vacantă.

  Da, am început din nou să scriu si o fac cu mult drag si asta pentru că acum am mai mult timp liber. Tu stii foarte bine că eu am iubit dintotdeauna AFA. Sper să mă mai tină dorinta asta cât mai mult timp.

  Toate bune!

  Yoda
  [10.12.19 15:40:00]
  »

  @gettyy: Felicitari! Foarte bine scris si foarte detaliat review-ul.

  Pe booking scrie ca Internetul este gratuit doar in zonele publice. Asa este? Ati mai platit ceva pentru Internet in camere? Sunt suficiente locuri pe plaja?

  Multumesc si cat mai multe vacante frumoase sa aveti!

  gettyyAUTOR REVIEW
  [10.12.19 16:06:37]
  »

  @Yoda:

  Multumesc mult pentru apreciere!

  Nu stiu de ce scrie asa pe booking, dar internetul este gratuit peste tot. După cum am scris si în articol, aveam semnal foarte bun chiar si de pe plajă.

  Culmea e că si eu am citit asta înainte de a achizitiona sejurul si nu am dat banii până când agentia nu s-a interesat exact si mi-a dat un raspuns clar. Nu, nu am achitat nimic în plus, faţă de pretul sejurului.

  Plaja este foarte mare, cu suficiente locuri si asta pentru că foarte multă lume, în special cei cu copii, merg si la piscine.

  Hotelul este unul foarte bun si chiar nu am exagerat cu nimic în articol.

  Vacante frumoase si alegeri inspirate!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  krisstinna
  [10.12.19 21:26:12]
  »

  @gettyy: Și mie îmi e dor de vară, de mare...

  De altfel pentru mine vara înseamnă mare, nu concep sa merg in alte locuri prin care pot merge in orice anotimp.

  Mi se pare super frumos sa îți serbezi ziua vara, la mare. Eu nu am avut norocul de a mă naște vara, trebuie sa îndur frigul când mai îmbătrânesc cu încă un an.

  Mă bucur ca ți-a plăcut UAI, frumoasa surpriza i-ai făcut soțului.

  La mulți ani vouă, amândurora, vacanțe frumoase vă doresc!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  gettyyAUTOR REVIEW
  [10.12.19 22:05:43]
  »

  @krisstinna:

  Multumesc mult pentru urări!

  Toate vacanțele sunt frumoase.

  " Călătoriile ne ajută să trăim mai mult și ne aduc mai multă fericire decât lucrurile materiale" , potrivit psihologilor.

  Bucuria pe care ne-o dă o vacanță reușită durează mult mai mult decât cea pe care o simțim când ne cumpărăm diverse lucruri.

  Să ai mereu vacante frumoase si alegeri inspirate!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  gettyy, robert, Yoda
  Alte impresii din această RUBRICĂAdalya Elite Lara:

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.063073873519897 sec
  ecranul dvs: 1 x 1