ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.12.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
DEC-2018
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 AD. + - COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 34 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 10 MIN

Printre studenți, la Ünisite 6th floor Edirne

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Acum vreo două săptămâni, soțul mă anunță într-o mare grabă că s-a hotărât, la recomandarea fermă a unui coleg de serviciu, să tragem o fugă în weekend la Edirne pentru o sesiune serioasă de shopping și să încerc să fac o rezervare pe booking. Bine, bine dar era vorba așa, de azi pe mâine, așa că mă apuc să caut fără prea mari speranțe că găsesc ceva convenabil și fără tragere de inimă, căci nu prea agreez plecările astea spontane care mă fac să uit sigur câte ceva important.

Deschid „cartea mare” a booking-ului și încep să răsfoiesc având în minte să găsesc ceva ieftin și bun, ceea ce nu se prea poate, însă nici ceva prea scump nu vroiam, fiindcă nu prea stăteam prin cameră și nu se justifica.

De la prima căutare, conform criteriilor cerute de mine, cu o notă de 8,8, am găsit acest aparthotel la un preț imbatabil: 14,7 €/noapte cu mic-dejun, însă, la o privire mai atentă, constat că nu sunt disponibile decât camere single, cele duble și apartamentele se epuizaseră. Alte variante de cazare în momentul acela, inclusiv Hilly Hotel, care mă încântase la maximum în iunie, la întoarcerea din Marmaris, erau mult mai scumpe. Privesc pozele de la Ünisite, de pe booking, mai atent și mă gândesc că „ies” mult mai bine la preț dacă rezerv două camere single, chiar dacă, probabil, efectiv nu am fi stat decât într-una. Cum camerele nu păreau mici deloc, duc la îndeplinire rezervarea: 58,80 €/2 camere single/2 nopți. În plus, rezervarea era cu anulare gratuită ce ar fi putut fi făcută inclusiv în ziua intrării, până la orele 11,00.

Deschid harta orașului, văd localizarea, observ că nu este foarte apoape de centru, oarecum pe lângă Hilly Hotel, dar cum n-am avut probleme nici în vară de ajuns în centru și înapoi, îmi zic că amplasarea nu e un impediment, mai ales că se afla în proximitatea locurilor în care am fi avut treabă.

Îmi sun soțul și-l anunț că am făcut o rezervare trăznită, care va fi o surpriză, el îmi spune că are încredere și merge pe mâna mea. Pe urmă, când i-am povestit, a recunoscut că e prima dată când suntem puși într-o astfel de situație, dar nu e un capăt de țară, și e chiar un pic hazliu faptul în sine.

Localizare

Adresă: Şükrü Paşa Mahallesi, Şerif Bilgen Cadessi, nr. 1, Edirne, Turkey

Site: http://www.unisite.com. tr/

Am intrat în Edirne pe la 11,30, după ce stătuserăm în vama turcă Hamzabeyli ceva mai mult decât în alte rânduri, iar la hotel am ajuns cu vreo 20 minute mai târziu fiindcă ne încurcaserăm un pic, în condițiile în care GPS-ul sucombase pe drum, și ne rămăsese doar harta pentru orientare.

Am recunoscut imediat din bulevardul Şükrü Pasa, la intersecția cu strada Șerif Bilgen, un panou mare pe care era scris numele hotelului, am făcut dreapta pe străduță vreo 20 m și gata, am ajuns. Parcăm în față și la o primă evaluare îmi dau sema că avem de-a face cu o unitate de cazare enormă, formată din mai multe corpuri cu arhitectură asemănătoare.

Intrăm, la recepție suntem întâmpinați cu Hoșgeldiniz! Welcome! , apoi explic că avem rezervate două camere single, recepționerul nu pare mirat deloc, îi dau pașapoartele și ne face formalitățile. Achit cu numerar 60 €, deși se putea și cu cardul, ne dă cartelă de acces fiecăruia, apoi ne explică unde sunt amplasate camerele noastre, unde ne va fi servit micul dejun și cum avem acces la wi-fi.

Între timp, văzând dimensiunile imense ale complexului, tineri în ținute familiare vânturându-se în sus și în jos pe acolo, plus niște distribuitori care veniseră să plaseze pachete de mâncare la casolete, comandate în prealabil, făcând coroborarea cu numele hotelului (Ünisite vine de la universitate), îmi pică fisa că acela este un complex studențesc, un gigant care primește și turiști când spațiile de cazare îi prisosesc. A doua zi, stând un pic în lobby, în timp ce-mi așteptam soțul, am remarcat un panou electronic pe care se derulau informații studențești despre săli de seminarii, cursuri, etc., atunci se vedea că tot complexul aparține tinerilor studenți de la Universitatea Trakya din Edirne, deși este administrat privat de Gözalan Group.

Din lobby și holul recepției, există două căi către cele șase blocuri de studiouri simple, duble, sau apartamente dispuse pe câte șase etaje, care alcătuiesc complexul: în stânga către cele numerotate cu 1,2, 3, iar în dreapta spre 4,5, 6. Noi primiserăm camerele la etajul al cincilea din corpul 3, respectiv cele cu numerele 3508 și 3512.

Ne îndreptăm spre lift, urcăm la etajul 5, urmărim săgețile care ne duc ca printr-un labirint pe mai multe holuri închise cu geamuri de unde vedeam și spre alte corpuri din complex, spre grădinița interioară, ne dăm seama că ambele camere sunt totuși pe același palier și începem cu prima, cea a soțului. Deschidem și nu mică ne e mirarea când sesizez că totuși aceea nu semăna cu cea single din poze, ci mai degrabă cu una... dublă! Patul era, clar, de două persone, chiar dacă avea doar o noptieră la capăt, am găsit prosoape pentru două persoane: două mici și două mari, la baie consumabilele erau câte două: două săpunele, două flaconașe de gel de duș, două de body lotion, două de șampon, două de balsam de păr. Până și pliculețe de cafea solubilă, ceai și zahăr erau câte două, după cum în frigider erau două sticle de apă plată la jumătate de litru din partea casei.

Ne gândim că poate e vreo greșeală, mergem să vedem și cealaltă cameră și găsim una chiar un pic mai mare, fiind situată cumva pe colț. În rest, la fel, toate dotările erau pentru două persoane și atunci ne-am dat seama că recepționerul nu putea greși de două ori și că asta e! , am primit două duble, dar de stat, nu vom sta decât într-una, alegând-o pe cea alocată mie. Voi atașa, totuși, poze din ambele camere pentru exemplificare, cu mențiunea că nu sunt prea diferite între ele.

La intrarea în cameră, pe una dintre părți se află chicineta, destul de simplă și parcă mai mult de decor, căci în afara celor două farfurii, două cești de cafea, două pahare și celor două furculițe mici, nu am găsit nimic. Bine, cu excepția pliculețelor menționate mai devreme și a cănii de încălzit apa. Altfel, existau mai multe corpuri de depozitat, câteva sertare, chiuveta era perfect funcțională, lucru pe care nu-l pot afirma și în cazul plitei electrice, căci nici măcar nu am încercat-o. Frigiderul, micuț, dar eficient, ne-a fost util, păstrând la rece berea găsită cu greu prin magazinele locale.

Pe partea opusă chicinetei, se află baia, potrivită ca mărime, dotată cu obiecte sanitare moderne, dar nu noi, cabină de duș. Pe lângă consumabilele și prosoapele de care am pomenit mai sus, în dulap am mai găsit papuci de unică folosință, hârtie igienică din plin, prosop de picioare, beţişoare urechi, discuri demachiante, kit de ras, uscător de păr aninat în perete. Aspectul general era de curățenie temeinic făcută și bine întreținută, iar instalațiile funcționau ok, cu toate că aș fi jurat că de la duș s-ar fi putut scurge apă în baie, nu s-a întâmplat deloc.

Camera propriu-zisă era destul de spațioasă, conține patul de mijloc și el destul de mare, un dulap de haine suficient de încăpător, cu două uși glisante, sertare, locuri de umerașe. Pe singura noptieră era aşezat telefonul fix, dar şi o veioză. Vizavi de pat era o comodă pe care mai sprijineam diverse dar stătea și televizorul LCD cu ecran bun, cu programe multe, evident, numai în limba turcă. De la televizor am aflat că momentan ora Turciei nu mai este aceeași cu ora României, aceasta fiind mai înainte cu o oră, abia la primăvară când vom adera la ora de vară, aceasta va coincide din nou cu ora Turciei. Mai aveam un fotoliu care era extensibil, dar și o masă de bagaje, extensibilă și aceea.

Din cameră există ieșire către un balconaș extrem de mic, în care de-abia avea loc un scaun, dar pentru fumători poate fi foarte util. Dar, la capătul fiecărui palier există câte o terasă special amenajată pentru fumători unde aceştia pot sta să-şi savureze liniştiţi ţigara.

În cameră am remarcat existența multor prize, aspect foarte convenabil nouă, aparatul de aer condiționat pe care l-am încercat și funcționa, căldura era asigurată centralizat, de la calorifere și a fost în exces aș putea spune. Am găsit lenjerii imaculate, pilotă groasă dar și o pătură mai subțirică. Aceeași notă de curățenie se putea remarca și în cameră, iar în cele două zile de şedere, doar gunoiul ne-a fost ridicat. Aș mai spune că pardoseala era din parchet melaminat, iar în dreptul chicinetei și în baie era de gresie.

Micul-dejun se servește zilnic între 07,30 și 11,00 în restaurantul complexului. Am uitat să spun că, practic, în spatele recepției era un alt corp mare ce cuprindea spații de utilitate precum o bibliotecă, săli de seminarii, restaurantul, cofetăria, sala de fitness. Micul-dejun cuprins în prețul cazării este servit turiștilor în restaurant, fiind adus fiecăruia la masă individual pe o tavă, după cum fiecare poate opta pentru ceai sau cafea. Micul-dejun este modest, dar suficient și conține pâine albă, cutiuțe de unt, gem, cremă de ciocolată, miere, ou fiert, două felii de șuncă de pui, trei felii de brânză de trei feluri, câteva felii de castravete și roșii cherry, câteva măsline de două feluri, cartofi prăjiți, un produs de patiserie pe care nu l-am recunoscut, dar foarte bun. Separat, am primit câte o porție de omletă cu legume, brânză și bucățele de cârnat, preparat din bucătăria tradițională turcească, după cum ni s-a spus când am întrebat.

Wi-fi-ul avea semnal bun, dar era parolat, accesul fiind posibil printr-un username care era numărul de pașaport al fiecăruia, iar parola era reprezentată de numele fiecăruia. Cu ocazia asta, mi-am învățat pe dinafară numărul pașaportului, căci de fiecare dată când reveneam în cameră trebuia să mă autentific.

Despre personalul hotelului, pot spune că era foarte numeros, proporțional cu dimensiunile complexului, destul de bine organizat, amabil și zâmbitor.

De parcat, se poate face gratis în fața complexului, fiind disponibile ceva locuri, în niciun caz nu pe câte camere ar exista. La intrarea în complex, în stânga, există un magazin cu de toate (mai puțin alcool) care se numește Üni, iar în dreapta, un magazin al firmei de produse sportive Columbia Sportswear, al cărei reprezentant unic în Turcia este Gözalan Group.

Concluzie

Ünisite 6th floor este, în mod evident, un hotel de buget, dar foarte curat și confortabil, potrivit pentru tranzit, unde am întâlnit mulți bulgari care se cunoșteau între ei și păreau familiari cu lucrătorii hotelului.

Dacă sunteți vreodată în căutarea unei cazări de tranzit în Edirne, nu vreți să plătitți prea mult, nu vreți să intrați prea mult în inima orașului, dar vreți să beneficiați de condiții bune și curățenie, ați putea să vă gândiți la Ünisite 6th floor, la care ajungeți ușor și sunteți bine tratați. În plus, printre studenți ați putea deveni nostalgici și să vă simțiți ca la prima tinerețe, ceea ce nu este un lucru rău, dacă nu cumva chiar sunteți tineri! :)

Vă rog, atașați următorul videoclip:

youtube


[fb]
---
Trimis de irinad in 30.12.18 07:00:06
Validat / Publicat: 31.12.18 00:14:37
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1318 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

32 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P06 Patul camerei stabilită drept cartier general
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68900 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 34.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  32 ecouri scrise, până acum

  webmaster45
  [31.12.18 00:12:05]
  »

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Mutat în rubrica "Unisite 6th floor Aparthotel, EDIRNE" (nou-creată pe sait)

  ===

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  webmaster
  [31.12.18 07:58:26]
  »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  maryka
  [31.12.18 09:26:38]
  »

  Ești plină de surprize!!! O dată pentru rezervarea "trăznită", deși recunosc că poate la fel aș fi procedat și eu, a doua oară pentru că ați primit chiar camera dublă. Oricum ești o norocoasă!!! ????

  De altfel, foarte bună cazarea, bine primiţi de personal, o recomandare bună, ca întotdeauna!

  Un an nou îţi doresc, cu multe călătorii frumoase și multe surprize plăcute!!! ????

  elviramvio
  [31.12.18 14:55:43]
  »

  @irinad:

  Mi-a luat Marika vorba dintre... taste! Ești norocoasă rău ????

  Acum cazarea e bună, demnă de reținut chiar dacă nu-i centrală.

  Un an bun să ai și în 2019 că de noroc, vezi tu de unde pică, dacă pică ????????!

  Am uitat, pt. Irinel ???????? ????????în seara asta, mâine ????!!

  irinadAUTOR REVIEW
  [31.12.18 18:28:39]
  »

  @webmaster: Mulțumesc frumos!

  irinadAUTOR REVIEW
  [31.12.18 18:40:57]
  »

  @maryka: Recunosc, a fost o conjuctură favorabilă care a făcut să rezerv ceva neobişnuit, dar absolut mulțumitor pentru care ce aveam nevoie la Edirne. Aveam spațiu excedentar, glumeam adesea pe tema asta intre noi.

  A fost o cazare căreia nu i-a lipsit nimic din ceea ce ne-am fi dorit noi, ba mai mult, personalul a fost neaşteptat de amabil, iar curătenia din complex de remarcat.

  O vom avea in vedere şi altădată pentru Edirne, căci abia am inceput sa simțim gustul primei capitale a Imperiului Otoman.

  Cu drag îți întorc toate urările pentru anul ce bate la usa. Mulțumesc pentru vizită, aprecieri şi ecou!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadAUTOR REVIEW
  [31.12.18 18:51:01]
  »

  @elviramvio: Câteodată simt că acolo sus, cineva mă iubeşte şi gândul ma duce instinctiv la mama. Am gasit o cazare buna si asta destul de repede. Pentru cele doua nopti n-ar fi meritat ceva prea scump, fara insa sa fiu dispusa sa renunt la pretențiile de curățenie si confort decent.

  E de luat in seama pentru vizite ulterioare de câteva zile sau in tranzit dinspre litoralul turcesc catre casa.

  Toate urările mele de bine pentru voi in anul care stă să vină. Vă pup pe amândoi si multumesc frumos de vizită si ecou!

  cloverina
  [01.01.19 13:59:17]
  »

  Am stat și noi la Unisite in noiembrie, de Mihail și Gavril, dar, din păcate, nu am avut timp să scriu un review cum se cuvine. Sunt în urmă rău! Noi am avut un apartament cu 2 dormitoare, la un preț la fel de imbatabil. Ne-a plăcut foarte mult oferta si locația... pentru banii plătiţi este de vis, chiar și cu micul-dejun modest.

  La mulți ani plini de călătorii faine și oferte deosebite!

  irinadAUTOR REVIEW
  [01.01.19 15:56:55]
  »

  @cloverina: La mulți ani şi ție, cu drag îți întorc urările!

  Ma bucur că ne-am potrivit alegând Ünisite, asta înseamnă că, pe lângă zona de proveniență comună , avem gusturi comune şi în materie de cazări intermediare, fireşte exceptând alte criterii. Si, pe deasupra, ne-a plăcut la Ünisite şi mie, şi ție. Locația merită laude şi poate fi o opțiune bună în condițiile în care Edirne este folosit ca oraş de tranzit spre casă de către mulți conaționali.

  Un 2019 minunat să ai!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  crismis
  [01.01.19 16:12:57]
  »

  @irinad: O super-cazare la un super-preț! Și suficient de trăznită cât să mă încânte la maxim!

  Un an 2019 cu sănătate, multe plimbări și alegeri cel puțin la fel de norocoase!

  ... Week-end de shopping la Edirne?!... Nee, nu l-aș convinge pe Tati nici într-o mie de ani!

  irinadAUTOR REVIEW
  [02.01.19 20:44:47]
  »

  @crismis: Cu scuzele de rigoare pentru acest răspuns întârziat (abia m-am întors acasă), pot să-ţi spun cu mâna pe inimă că a fost, într-adevăr, o cazare numai bună pentru ceea ce am avut nevoie, amplasată la locul potrivit, în apropierea unor magazine mari.

  La noi, mai degrabă puterea de convingere a trebuit îndreptată către mine, soţul meu ştia la fix ce caută pe-acolo. Dar, mi-a plăcut şi mie la shopping, deşi nu sunt înnebunită după această activitate. În orice caz, mi se pare cam obositor, însă în combinaţie cu vizita în oraş, poate deveni atractiv.

  Mulţumesc pentru urări, ţi le întorc cu mare drag şi ţie, doar ne plac plimbările amândurora deopotrivă!

  adrianbogdan
  [07.01.19 22:31:04]
  »

  Buna!

  La multi ani, frumosi si sanatosi!

  Hai ca acum am vazut articolul, mi-a scapat in 31 eram pe drum... deh.

  Super tare cazarea pentru un taranzit.

  Milimetric l-am ratat in septembrie pe booking nu mai stiu exact motivul dar se pare ca am platit mai mult pe alt hotel pe o cazare mai slaba, asta e "ghinion de nesansa".

  Toate cele bune!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadAUTOR REVIEW
  [07.01.19 22:52:44]
  »

  @adrianbogdan: La mulţi ani şi vouă, multe şi frumoase călătorii vă doresc!

  Stai liniştită, nu-i bai, mi se mai întâmplă şi mie uneori să-mi scape articole sau ecouri, e omenesc!

  Da, pentru tranzit e super, de unde nu credeam că se poate ieftin şi bun, uite că am trăit s-o văd şi pe-asta.

  De aici înainte îl voi căuta şi eu negreşit pentru alte nopţi intermediare la venire din concediu din Turcia sau când vom mai merge la altă sesiune de shopping. Totuşi, dacă mai prind vreo ofertă şi la Hilly Hotel, voi mai cumpăni un pic!

  Seară bună, mulţumesc de vizită şi ecou!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  M'Liviu
  [07.01.19 23:02:18]
  »

  Felicitări ptr ecoul tau. Așteptăm ceva impresii despre acest loc și iată că au venit. Eu am rezervat ptr luna iulie un apartament. 2 ad și 2 copii. 30 euro

  Am tot căutat să rezerv la Duvan unde am mai stat de 2 ori dar nu este disponibil. Daca îmi va placea probabil la întoarcere voi opta tot pentru aceasta hotel. Multu de impresii...

  irinadAUTOR REVIEW
  [07.01.19 23:14:05]
  »

  @m liviu: Deşi am făcut rezervarea într-o grabă uriaşă pentru acest aparthotel, totuşi, uitându-mă peste recenziile postate pe booking, am constatat că sunt lăsate de conaţionali care au fost foarte mulţumiţi. Acest lucru m-a determinat să merg mai departe fără rezerve, căci nu prea aveam încredere în preţul mic afişat. Desigur, la faţa locului am înţeles imediat despre ce este vorba şi motivul pentru care este ieftin.

  Îţi doresc de pe acum şedere plăcută, studenţii probabil că vor în vacanţă atunci, dar locul lor va fi luat de turişti dornici de Turcia!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  cloverina
  [08.01.19 10:15:20]
  »

  @m liviu: Sa fiti pregătiţi pentru un apartament cu un dormitor matrimonial si un dormitor single. Cumva din poze nu reiese asta (sau poate au fotografiat doar apartamentele cu dormitoarele matrimoniale). Noi am rezervat un apartament cu 2 dormitoare pentru 4 adulti. Nu ne-am revoltat, pentru că în living exista un coltar mare și confortabil, iar la banii dați... ce sa mai zicem

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  michaela_1961
  [10.11.19 21:42:36]
  »

  @irinad: Buna seara! Am rezervat acum 5 camere la Unisite, fara avans, cu plata la hotel, 25 euro camera dubla/noapte. Mi s a parut ireal pretul, asa ca n-am stat pe ganduri.

  Intrebarea mea era daca au un restaurant funtional si seara, sau in zona este vreo terasa ceva? Gasim unde sa luam cina si sa bem o bere sau trebuie sa " miscam" masinile?! daca nu, este vreun autobuz/dolmus ceva in zona cu care sa putem ajunge in centru?! Multumesc anticipat!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  cloverina
  [10.11.19 22:01:32]
  »

  @michaela_1961: au chiar room service, însă oferta este limitată si de tip fast food. Preturi f bune. Nu am încercat ca sa iti spun despre calitatea produselor.

  Desi pe hartă pare departe, în maxim 10 minute pe jos se ajunge în zona mallului Erasta, unde este plin de terase/restaurante. Este o zonă foarte activă.

  Noi am mâncat foarte bine și în mall, dar și în spatele mallului, la etajul superior al hotelului Duvan Cavit (daca vreti o experienta mai... deosebită, cu view ????).

  michaela_1961
  [10.11.19 22:37:08]
  »

  @cloverina: Multumesc mult! Din ce am vazut eu este o zona de blocuri/teren viran si nu stiam daca eram in siguranta sa circulam noaptea pe jos pana in zona de terase.

  irinadAUTOR REVIEW
  [11.11.19 05:40:06]
  »

  Mii de scuze, abia acum am vazut ecourile, zilele acestea fiind un pic in contra timp cu totul.

  Colega @cloverina ti-a raspuns foarte bine in privinta restaurantelor. Noi am mancat in mall Erasta, dar și in centru pe langa moscheea Selimiye. Au o specialitate locală de cipsuri de ficat de vită care e delicioasă (çiğer tava). Cu berea e cam nasol, puține restaurante o vând, dar se găsește la supermarket.

  Am văzut că erai interesată pe celălalt fir dacă există balcon la cazare. Noi am avut unul micuț, dar pentru fumat am văzut că există spații special amenajate în acest sens la capătul palierelor, pe mici terase.

  Dacă te mai pot lămuri cu ceva, nu pregeta sa intrebi!

  michaela_1961
  [11.11.19 05:57:25]
  »

  @irinad: Multumesc mult, îl întrebasem pe @nrs de balcon și pentru ca a ajuns târziu nu observase. Apoi am citit articolul tau și m am lamurit.

  nrs †
  [11.11.19 06:13:13]
  »

  zona este sigura sau mie mi-a inspirat incredere fiind zona Universitatii din Edirne, mai exista o unitate de jandarmi in preajma. oricum vad ca am aproximat bine distanta pana la mall

  michaela_1961
  [11.11.19 07:22:58]
  »

  @nrs: Da, ms mult de tot!

  michaela_1961
  [27.11.19 17:56:04]
  »

  Pentru ca asa cum v am spus am făcut deja rezervare la ei ptr luna iunie, m au anunțat acum ca hotelul și a schimbat numele în Alan Suites Unisite.

  webmasterX
  [27.11.19 18:05:30]
  »

  @michaela_1961: mulțumiri, am actualizat denumirea rubricii în consecință cu cele de mai sus

  irinadAUTOR REVIEW
  [27.11.19 19:58:48]
  »

  @michaela_1961: Mulţumim frumos de înştiinţare, cred că e foarte proaspătă schimbarea întrucât m-am uitat în urmă cu vreo două săptămâni pe booking.com şi apărea tot cu numele vechi. Oricum chestia asta cred că va aduce şi alte noutăţi, odată cu alt nume.

  michaela_1961
  [27.11.19 21:27:53]
  »

  Cu plăcere! Sper sa fie în bine schimbările, o fi alt patron... cine știe, sper sa nu facă economii la micul dejun, la menajere, măcar sa fie la fel de curat. Dar poate vom avea recenzii pana ajung eu. Am rezervare fără avans cu anulare pana în ziua cazării, deci și eu ma pot schimba la o adică.

  irinadAUTOR REVIEW
  [27.11.19 21:45:03]
  »

  @michaela_1961: Şi eu sper să fie în bine schimbările, sigur vor apărea recenzii cât de curând, deci vei şti dacă vei vrea să anulezi orientându-te la altă cazare sau s-o păstrezi pe aceasta.

  Dorina9
  [22.03.20 11:10:42]
  »

  Noi am stat la acest hotel si in septembrie 2018, si in septembrie 2019 - vezi impresii.

  A fost o imbunatatire evidenta in ce priveste micul dejun. Din cel servit intr-o sala mica, intr-o tava, cu meniu "fix" , bun dar insuficient "dotat" cu fructe, legume, salata, in2018, a devenit in 2019 un super mic dejun, tip "megabufet" , cu atat de multe si imbietoare preparate incat singurul regret este ca nu le poti gusta pe toate. Chiar si spatiul unde se poate servi este mult mai mare.

  Magazinasul alimentar de la parter s-a mutat din corpul din stanga in dreapta si au bauturi reci apa si sucuri

  Pretul a crescut foarte putin, de la 18 la 25 euro, din 2018 in 2019.

  Studenti nu am vazut. Probabil era inca vacanta sau i-au mutat!

  Oricum, este un hotel care poate fi "folosit" cu placere!

  irinadAUTOR REVIEW
  [22.03.20 12:14:18]
  »

  @Dorina9: Mă bucur să aud acest lucru cu privire la îmbunătăţirea micului-dejun la acest hotel, poate chiar aspectul cel mai puţin ok din punctul meu de vedere al unităţii de cazare, însă eu nu sunt aşa pretenţioasă, aşa că nu am fost deranjată deloc de meniul fix.

  Din câte constat, s-au schimbat mai multe lucruri la acest hotel, pornind de la denumire şi proprietar, la organizarea magazinelor din stânga şi dreapta sa, la diversitatea micului-dejun, etc., ceea ce nu e rău deloc atâta vreme cât totul rămâne convenabil pentru turişti. Şi, din câte spui tu, preţul este încă atractiv.

  La vremea când am fost eu acolo (jumătatea lui decembrie 2018), hotelul era plin de studenţi şi totul părea dedicat lor în mare parte, doar ceea ce îi prisosea era îndreptat către alţii. Fiind o unitate de cazare cu o capacitate destul de mare, se întâmpla frecvent acest lucru.

  La vizitele mele ulterioare în Edirne, septembrie 2019 şi decembrie 2019, am preferat şi cazări mai aproape de centru care s-au dovedit alegeri excelente: Edrin Hotel sau ACR Palas pe care le recomand cu plăcere, poate însă o idee mai scumpe.

  Mulţumesc pentru ecou şi comentariu!

  michaela_1961PHONE
  [22.03.20 13:26:36]
  »

  @irinad: Ce folos?! Precis nu le mai vedem anul acesta. În fine, sa ți mai spun și ce prostie am mai facut, ca un începător al booking ului. După ce făcusem eu 2 reservari la Unisite la dus și la întors, ce sa vezi! Ne trezim ca vrem ceva mai central. Asa le anulez pe amândouă și ma apuc de căutări. La dus găsesc cu 40 euro ACR Palace, ptr întoarcere pe 3 iulie, ghinion! Nu mai era nimic liber (noi vroiam și 5 camere) decât de la vreo 70 euro în sus. Singurul normal la preț era Unisite dar cu... 48 euro (de la 33 euro cât avusesem prima rezervare). Și n am incotro și l rezerv iar, dar cu 48 Ha-ha-ha! Inteligenta maxima pe capul meu. Acum, în vremurile astea când îmi scad în fiecare zi speranțele ca vom ajunge anul acesta pe acolo, mi se pare cea mai mica problema. M am ofticat pe moment numai ptr ca puteam sa procedez mai deștept! Sa ne auzim cu bine și sa trecem de aceasta încercare care a schimbat totul în viata noastra.

  irinadAUTOR REVIEW
  [22.03.20 14:15:36]
  »

  @michaela_1961: Pff, ce să mai zic, e inutil să spun că era mai bine (dar nu prea etic/corect) să le fi păstrat pe amândouă o perioadă (chit că te-ar fi bombardat booking-ul cu mesaje să renunţi la una dintre ele) şi să te fi hotărât după o cumpănire serioasă care dintre ele ar fi rămas în picioare. Evident, în situaţia dată, când asupra vacanţelor planează un grad ridicat de nerealizare, exact cum spui tu, faptul că ar trebui să plăteşti mai mult e cea mai mică problemă.

  Nici eu nu mai nădăjduiesc că vacanţele mi s-ar mai mai putea materializa în viitorul nu foarte îndepărtat, dar recunosc că în adâncul sufletului, ca o optimistă incurabilă ce sunt, mai am un licăr de speranţă, încăpăţânându-mă să cred că nu e totul pierdut. Încă nu am făcut anulări, doar am reprogramat o minivacanţă, însă nu exclud să se ducă totul de râpă.

  Vom vedea ce va mai fi, aşa cum spui şi tu, să trecem cu bine peste această încercare care ne-a dat viaţa peste cap, să fim cerebrali şi să acţionăm cu resposabilitate şi discernământ! Toate cele bune!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianbogdan, cloverina, crismis, Dorina9, irinad, M'Liviu, maryka, michaela_1961
  Alte impresii din această RUBRICĂAlan Suites Unisite (ex 6th floor Aparthotel) :


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.069921970367432 sec
  ecranul dvs: 1 x 1