ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.11.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: jud. Ilfov
ÎNSCRIS: 11.06.14
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
OCT-2018
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
71.88%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Armas Labada Hotel (ex Asdem, ex Barut) [Camyuva]5

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Armas Labada Hotel, Kemer

TIPĂREȘTE URM de aici

În ultima mea vacanță pe anul aceasta, aceea de leneși cum i-am zis pentru că am plecat prin agenție, prima și ultimele două nopți le-am petrecut în Kemer, la Armas Labada Hotel.

Mă uit înainte de plecare pe amicul meu Bookibg.com, văd nota 7, zic hai că n-o fi chiar rău căci nota totuși nu e roșie. Până azi a scăzut însă la 6.6, asta în condițiile în care nici eu și nici ceilalți care vin aici cum am fost noi, nu au posibilitatea să-l noteze pe booking.com!

Kemer, o stațiune unde alfabetul rus este rege, ba nu, împărat! Știam asta, rar plec undeva fără să mă informez cât de cât. Cam așa și la hotel, noroc că noi aveam ghizii care rezolvau problemele. Primirea a fost obișnuită, am primit chiar și băuturile de bun venit doar că ne urau ședere plăcută în rusă deși teancul de pașapoarte era în mâna lor. Mă rog, nu asta a contat.

Primim cardul camerei, numărul etajului, două nivele mai sus. Prima impresie bunicică, chiar zicem că am avut noroc. Dar nu eram în noaptea de plecare spre aeroport, abia venisem 🤣

Fac repede câteva poze căci în ziua aceea nu aveam prânz plătit și hotărâsem să mâncăm la hotel, 15 €/ persoană, banii plătiți separat ghidului și pentru care am primit un bonuleț. Se pare că am ales bine, a fost mâncare bună și pe alese.

Holul recepției, în nici un caz lobby, este mare, cu destule canapele, fotolii și măsuțe pentru momentele obișnuite ale zilei când nu sunt mulți turiști. Sau pentru ieșit cu farfuriile cu mâncare din restaurant și servit aici!!!

Din hol se merge în stânga spre scară și lifturi, în față spre terasa mare cu vedere spre apă iar în stânga spre restaurantul Ambrosia, acolo unde mănâncă cei veniți cu bilete de la agenții sau cei cu grupuri în circuit.

Holurile spre camere sunt mochetate și ascund o curte interioară fără prea multă lumină de la soare dar unde își duceau amarul doi papagali mici. Când am venit de la aeroport, la prânz, holurile erau curate și miroseau frumos. Nu la fel dimineața când plecam!

Camera primită a fost una obișnuită, la noi cu vedere la mare dar și la o piscină.

Holul camerei dotat cu dulap de haine unde era și seiful, contra cost și nu puțin, apoi suportul pentru valiză, o oglindă mare pe peretele băii și cam atât.

Studiem paturile prima dată și constatăm că saltele sunt bune. Lenjeria era și ea acceptabilă ca vârstă, încă nu de pensionat dar cel mai important, era curată și mirosea bine. La fiecare câte o noptieră și priza atât de necesară. Avem și perne, câte două, mă declar mulțumită. Televizorul bun, ecran plat - au și camere cu televizorul bunicii - programe pentru ruși în primul rând și încă ceva locale.

Căutăm răcitorul că mini bar nu-i pot spune și-l găsim sub blatul mesei, bine închis în dulăpiorul lui. Era nepus în priză deși mă îndoiesc că acea cameră a stat multe zile goală. Oricum până dimineața ne-a răcit apa atât cât să nu facem gâlci!!

Balconul făcea toți banii. Mare, cu destul spațiu pentru două fotolii, măsuță, avea și un suport retractabil pentru uscat rufe. Dar cel mai important pentru mine, avea vedere la mare!! Și la una din piscine. Dimineața următoare am lenevit acolo cu o cafea, a mea de acasă, așteptând soarele.

Baia era suficient de mare și dotată cu tot ce trebuie, n-am ce să mă plâng. Am avut și în prima noapte dar și în ultimele două cadă și nu duș. Nu a fost problemă deși preferăm cabinele de duș. Lavoarul bun, curat, pe blat de imitație marmură, oglinda mare și clară plus o oglindă cu braț, consumabile, cască de păr, uscător de păr. Prosoapele, 2 mari, 2 mici și cel de picioare, destul de bune în prima noapte. Nu și când ne-am întors pentru ultimele două nopți. Atunci n-am găsit decât două prosoape mari și cel de ieșit de la duș. Am anunțat, nu de alta căci am mereu un prosop în valiză, dar să nu mă trezesc că țipă careva după noi că am furat prosoapele. Credeți că ne-au adus?! Bănuiesc că nu au vrut să ne deranjeze 😂 Tot legat de baie am avut ceva distracții. Vasul de wc era de tip suspendat pe perete. În prima cameră, la început de sejur, a fost ok. Când ne-am întors pentru ultimele două nopți am primit alte camere și aici vasul era de același tip doar că era montat direct pe podea!! Adică un fel de hibrid între turcesc și european, numai bun să-ți amintești cum e pe oliță 🤣

Aerul condiționat este centralizat! Prima noapte a mers perfect, ultimele două ioc! Și tocmai atunci erau afară, aproape de miezul nopții, 28 *. Nici nu ne-am obosit să reclamăm pentru o noapte și jumătate, știam că nu se va rezolva nimic.

Cu mâncarea, micul dejun și cina, n-au fost probleme, a fost suficient, bun și pot spune diversificat. Mâncăruri nu extra dar bine gătite și n-am avut probleme sau ceva care să ni se pară alterat. În terasa restaurantului erau și grătarele unde se făceau pulpe de pui, pește, aripioare, ceva carne de vită macerată iar în interior găseam mereu supe, salate, mâncărurile cu sos, deserturi variate, fructe. Nu mă pot plânge. În prima dimineață am întrebat dacă pot lua un măr cu mine căci erau gustoase. Am primit aprobarea în rusă și într-o gimnastică de coloană vertebrală! Dimineața din grupul nostru nimeni nu mânca mezelurile dar mulți, inclusiv rușii le duceau pisicuțelor de afară. Pe față, fără să le ascundă. Erau 2 la terasă și o mămică cu trei pisoi haioși sub palmierii de la recepție. Plus că primeau și bobițe de la organizația locală!

Prima masă servită în acest restaurant, prânzul pentru care am plătit separat în ziua sosirii, cei care am fost comozi și am rămas în hotel, a fost ca de fiecare dată bun și am avut de unde alege deși am ajuns la sfârșitul programului de masă. Pe fiecare masă debarasată era o sticlă cu apă plată de 1 l parcă. Ne-am întrebat dacă e gratis sau contra cost deși nu ne interesa, era caldă. Soțul și-a luat vin, eu n-am vrut nimic. A primit imediat bonul, a semnat și am plătit dimineața la plecare. Acesta era sistemul pentru cei ca noi, grupul prin agenție și acest lucru îl știam de când am dat avansul pentru excursie, cu câteva luni în urmă și când mi-au spus că băuturile se plătesc separat, inclusiv apa.

Până aici a fost o față a monedei, cea bună!

Noaptea plecării ne-a lăsat unora un sentiment neplăcut. La ora două noaptea a fost micul dejun, trebuia să plecăm spre aeroport. În restaurant erau platouri cu brânză, ouă, unt, gemuri și ceva produse de patiserie. Arhisuficient, majoritatea a dorit doar cafea!! Unii, nu mulți, au mâncat, și-au făcut pachețel. Soțul meu a luat doar un ceai și două bucățele de salam pentru pisoii mici. Nici o problemă! Eu și încă cineva am intrat și am luat câte un măr, nici nu ne-am așezat măcar, am mers direct la fructe. Deja era pază la ușă, nu era voie să ieși cu nimic!! În situația în care mai mult de jumătate dintre noi, două autocare aproape, nu servisem nimic. Și în situația în care în celelalte dimineți puteai ieși chiar cu farfuria plină! Îmi veți spune că așa sunt regulile să nu scoți mâncare din restaurant. Le știu și oriunde merg, întreb dacă am voie să ies cu un fruct sau un biscuit, asta dacă nu este un afiș care să-mi interzică să scot ceva din restaurant. Aici era altceva, la ora aceea eram singurii români care aveau micul dejun! Sau așa ar fi trebuit să fie!

În celelalte zile eram amestecați cu rușii, majoritari, cei care aveau voie la orice. V-am spus mai sus că dimineața holurile erau în unele locuri murdare, pe balustradă erau farfurii, pahare și chiar pe mochetă era să calc în mâncare. Pe scara de serviciu era meniul înșirat așa că aflai ce a fost la cină. Nu multă dar suficientă cât să-și blesteme zilele acele cameriste. Și v-am spus că trebuia să fim doar noi românii în restaurant la acea oră din noapte plecării. Ei bine nu. Un grup de patru rusoaice ce au petrecut la greu pe plajă spre disperarea multor turiști ce nu se puteau odihni, tocmai își făceau retragerea spre culcuș dar când au văzut restaurantul gratuit deschis, au avut o mare revelație 😂, e drept bine clătinată!! Nu le-a întrebat nimeni de ce nu au brățările galbene la mână, cele pe care le primisem cu aproape două seri în urmă deși aveam brățările roșii de la începutul vacanței.

Am fost în patru hoteluri în această vacanță dar nicăieri n-am simțit că sunt român, ne-am simțit turiști la fel ca indienii, pakistanezii, africanii, nemții și alte nații cu care am mâncat civilizat în același timp și în aceleași condiții.

Nota de pe Booking.com spune multe dar este reală. Un hotel pe care nu l-aș recomanda sub nici o formă. A, poate dacă vorbiți puțin rusește! A fost singurul loc unde wi-fi se plătea cu 4 $ / zi și nici nu mergea binișor decât după miezul nopții, cutia de valori și ea se folosea contra unei sume frumușele, din păcate am uitat cât, răcitorul se oprea când scoteai cardul din contact, multe altele. Dar mojicia de la plecare le-a arătat fața.

Întâmplarea aceasta nu mă oprește să spun că până la ultimul mic dejun restaurantul a fost ok, că am avut un pat bun și un loc de spălat bun, camere cu poziții bune. Despre restul - spa, hamam, saună, terenurile de tenis și restaurantele celelalte nu pot povesti pentru că nu le-am văzut.

Mă gândesc cum este în restul locațiilor pe care le au în Kemer sau Belek, la fel de prost conduse?

Nota de pe Booking.com spune ceva și spune bine!! Și mă bucur că nu-mi plac vacanțele în care să stau mult într-un loc.

Am lăsat la urmă să povestesc despre un hotel care mi-a plăcut și în care, din păcate n-am stat decât o noapte. Oricât de bogată ori săracă este o cazare, oamenii ce o gestionează fac diferența, îi ridică sau coboară valoarea!


---
Trimis de elviramvio in 10.11.18 22:52:55
Validat / Publicat: 11.11.18 00:25:47
VIZUALIZĂRI: 1234INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 67000 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  7 ecouri scrise, până acum

  webmaster45 [11.11.18 00:23:25] »

  Mutat, la reorganizare, în rubrica "Armas Labada Hotel (ex Asdem, ex Barut) [Camyuva], KEMER" (deja existentă pe sait)

  [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

  elviramvio [11.11.18 00:29:13] »

  @webmaster45:

  Multumesc. Numai bine!

  webmaster [11.11.18 08:24:49] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  crismis [11.11.18 13:03:29] »

  @elviramvio: Arată bine hotelul ăsta, păcat de atâtea disfuncționalități!

  elviramvio [11.11.18 23:21:19] »

  @webmaster:

  Mulțumesc. Numai bine!

  elviramvio [11.11.18 23:31:14] »

  @crismis:

  De arătat da, arată bine, e foarte bun și ca poziție, camerele sunt bune dar ce te faci cu respectul față de clienți, indiferent de nație! Acum să știi că nu sufăr prea mult pentru întâmplarea aceea de final dar nici nu pot să o trec cu vederea. Mai ales comparând cu hotelul din Istanbul unde, pentru că se demagnetiza cartela, am avut în ultima noapte două camere doar pentru mine singură 😁!

  rodicabotez [10.01.19 08:45:53] »

  @elviramvio: intrarea in mare cum este? pentru neinotator e periculos?

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, elviramvio, rodicabotez, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0909149646759 sec
  ecranul dvs: 1 x 1