ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.07.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 36 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 10 MIN

Assos Behram Hotel: mult peste aşteptări pentru o noapte de tranzit

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Aşa cum spuneam în articolul general despre cea mai recentă vacanţă în Turcia, ne-am dorit mult să vizităm anticul Assos, oraş grecesc întemeiat pe coasta anatoliană, cunoscută drept Troas, de locuitorii insulei Lesbos situată vizavi de coastă, la distanţă mică.

Cred că de fiecare dată în anii trecuţi, când treceam pe lângă indicatorul ce ne arăta că până la Assos ar mai fi vreo 20 km la dreapta, spre mare, din şoseaua principală, ne mustra conştiinţa că nu făcuserăm rezervare aici pentru noaptea intermediară, ci tot un pic mai înainte, în Küçükkuyu, mânaţi de dorul arzător de bălăceală. Eh, de data aceasta, fiindcă ne făcuserăm deja botezul bălăcelilor pentru anul ăsta în Cipru, de prin aprilie, ne-am dus la îndeplinire mai vechiul deziderat.

Aşadar, odată bătute în cuie datele de vacanţă cu intrările pe zile, m-am pus pe căutat pe booking pentru prima noapte în Turcia, în Assos, la ţărm de mare, un hotel care să fie curat, să ofere condiţii decente şi un preţ nu prea mare. În atare situaţie, m-am oprit la o cazare în micul port de agrement, Antik Liman din Behramkale, fix în josul sitului arheologic, la Assos Behram Hotel, micuţ şi elegant, exact ca şi mica aşezare din care face parte.

Ca paranteză, în Antik Liman (portul vechi), toate clădirile sunt construite din piatră de andezit (de origine vulcanică) ce provine de la muntele la ale cărui poale se află, aşadar, toate sunt de culoare brun-roşiatică şi au un aspect vetust de ansamblu, dar stilat şi plăcut ochiului. Caracteristic este modul de construcţie fără balcoane în general, cu mici excepţii, dar, din câte am înţeles, materialul de construcţie din care au fost ridicate nu permite edificarea acestora.

Ca o precizare, la acest hotel făceam referire şi într-un CMR al cărui subiect era cazarea intermediară dincolo de Küçükkuyu şi pe care l-am recomandat cu mâna pe inimă autoarei @RelyaV, din toate punctele de vedere, inclusiv al preţului de numai 30,60 €/noapte cu mic-dejun inclus. Acum nu cred să mai coste la fel de puțin, având în vedere că rezervarea mea a fost făcută cu trei luni înainte, dar merită luat în seamă, ca, de altfel, toate hotelurile din vecinătate.

Despre hotel

Website: https://www.assosbehramhotel.com/
Adresă: Behramkale Köyü, Iskele Mevkii, 17860 Ayvacık, Turcia
Telefon: +90 286 721 70 16

Hotelul este de tip boutique şi deţine 17 camere, frumos decorate în stil propriu, botezate fiecare cu numele unei zeităţi sau al unui erou din mitologia greacă. Astfel, am văzut pe lângă numărul de cameră, ataşat numele şi un simbol specific acestuia: Athena Parthenos, Helios, Penelope Pinelori, Heracles, Eros, Asklepios, Uranus, Aphrodite, Prometheus, Adonis, Zeus, Hera, Morpheus, etc., înăuntru găsindu-se o informare minimă cu privire la personalitatea ce a inspirat denumirea camerei respective. Interesant este că se poate rezerva dinainte special o anumită cameră, bineînţeles dacă ştii exact ce-ţi doreşti.

Este construit în pantă la ţărm şi are camerele dispuse pe două niveluri: opt şi recepţia la primul, nouă la cel de-al doilea, iar la demisol, cu faţa către mare, fiind restaurantul, barul şi bucătăria.

Doar din 2012 pune la dispoziţia clienţilor aceste camere restaurate şi perfect recondiţionate, însă clădirea nu îndeplineşte funcţia de hotel decât din 1979, mai înainte, timp de 19 ani fiind o construcţie gen magazie sau depozit.

Camera Dionysus

Am ajuns la recepţie pe la orele 19,00, după ce vizitaserăm situl antic din apropiere şi am primit cheia camerei 107 “Dionysus”, situată la primul nivel, înţelegându-ne mai greoi cu recepţionerul care nu se prea descurca în engleză, de altfel foarte amabil, dar limbajul internaţional al semnelor şi două vorbe în turcă fac minuni, nu altceva! Mai înaintea noastră venise un cuplu de britanici, fără să aibă rezervare prealabilă, solicitând pe loc o cameră pe care au primit-o contra sumei de 200 TL (~40 €), spre surprinderea noastră. Am achitat cu cash, în euro.

Chiar de la recepţie poate fi sesizat bunul gust prezent peste tot în micul hotel: scările, holurile aşijderea de arătoase.

Camera ne-a uimit pe amândoi cât de frumoasă era şi nu ne venea să credem că am fost atât de norocoşi s-o prindem la un asemenea preţ. Impresia generală imediată a fost de curăţenie desăvârşită, că ţi-era drag să calci sau să atingi ceva.

De cum intram, aveam în faţă un cuier, în dreapta dulapul de haine, iar în stânga, camera propriu-zisă, nu foarte mare, dar suficient de spaţioasă în opinia noastră, decorată în tonuri de bej, mov şi gri. Pe peretele cu uşa de intrare erau dispuse unele lângă altele, minibarul plin cu răcoritoare, apă, alune, ciocolată, alte dulciuri, deasupra sa fiind măsuţa de bagaje, apoi în linie, un corp de depozitare, pe urmă toaleta cu oglindă mare şi scaun la care era loc şi de stat ca la birou, dacă e nevoie. Deasupra măsuţei de bagaje se află panoul generos cu informaţii despre Dionysus şi, mai sus, aparatul de aer condiţionat. La mijloc, pe perete, stă agăţat tv-ul cu ecran plat, de dimensiuni rezonabile. Programe, cât cuprinde! , numai în turcă.

În centrul camerei trona patul matrimonial, generos şi foarte confortabil, cu noptiere aşezate la fiecare capăt. Într-una din noptiere, în sertar am găsit chiar o busolă, pesemne să nu pierdem cumva direcţia bună! :) Deasupra noptierelor aveam veiozele, iar pe una dintre ele un telefon fix de modă veche, iar pe peretele de deasupra patului, fiindcă era vorba de camera Dionysus (zeul vinului), struguri imenşi, apetisanţi erau reprezentaţi pe trei rânduri paralele. :)

Pe toaletă, într-o mapă dichisită, printre hârtiile de bun-venit şi preţurile produselor din minibar, am găsit un test adresat musafirilor pentru a le cunoaşte părerea despre cazare, o bună ocazie pentru a da un feedback.

Camera nu are balcon (dezavantaj pentru fumători), aşa cum nu au nici suratele sale din hotel, tâmplăria este din pvc cu geam termopan, cu fereastră destul de mare ce asigură o bună luminozitate, iar pardoseala este din gresie. Hotelul dispune şi de încălzire centrală, fiindcă este căutat şi în perioade mai reci, graţie învecinatului sit arheologic, nu numai în sezonul cald, foarte lung de altfel.

Baia

Dacă mai era nevoie ca ceva să mă impresioneze plăcut în plus, în acest caz a fost baia, foarte rafinată şi stilată, pe deasupra cu toate instalaţiile perfect funcţionale, cu uscător de păr, cu obiecte sanitare deosebite, cu prosoape personalizate, pufoase şi imaculate, cu consumabile cum nu cred să fi văzut prea des la trei stele. Am găsit, în afară de obişnuitele săpunele, gel de duş, şampon, hârtie igienică, chiar şi periuţe de dinţi cu pastă de dinţi de unică folosinţă, loţiune de corp, balsam de păr, bureţi de baie. Aş mai aminti aici şi papucii de unică folosinţă găsiţi în dulap, în dulap fiind şi seiful pe care n-a fost cazul să-l folosim.

Baia, de dimensiuni potrivite, avea cabina de duş perfect etanşeizată, ce nu lăsa nicio picătură de apă să ajungă în baie, pe gresie, vasul de toaletă prezenta banderola ce asigura că este dezinfectat.

Restaurantul

Fiind după o zi în care nu mâncaserăm mai nimic, plecaţi de-acasă de mai bine de 16 ore, foamea era pe noi cât carul. După un duş răcoritor (am uitat să vă spun că în acea după-amiază termometrul maşinii ne arătase 38℃temperatură exterioară) şi un ness revigorant, am ieşit să ne potolim foamea la terasa proprie a hotelului, fiindcă ni se părea de bonton, ca-ntr-un loc aşa micuţ, să luăm masa la gazde, şi nu la vecini. Apoi, odată ce ne-am aşezat la masă, de la chelner am aflat că pentru noi, clienţii hotelului, restaurantul asigura 10% reducere din nota de plată. Deşi toate mesele erau aşezate în buza mării, am ales o masă mai ferită, căci curentul îmi cam dădea de furcă. Ne-am delectat, pentru început cu câte o salată, eu Çoban Salata (10 TL), soţul Roka Salata (12 TL), pe urmă abia aşteptam kalamarii: 40 TL/porţia. Apă plată am primit din partea casei, în total nota fiind de 91,8 TL, considerând că e ok să lăsăm 100 TL, acoperitor.

Nu vă mai spun că servirea a fost promptă şi ireproşabilă, localul de clasă, cu muzică ambientală deosebită ce ne-a asigurat o atmosferă de poveste.

Micul-dejun

A doua zi de dimineaţă, am ieşit un pic mai înainte de orele 08,00 atunci când începea masa, pentru o mică plimbare însoţită de o şedinţă foto.

Apoi, ne-am aşezat la una dintre mesele amplasate în linie pe ţărm, pentru a fi serviţi cu micul-dejun care era clar că nu era de tip bufet. În scurtă vreme, chelnerul (acelaşi de cu seară), a venit cu platourile din lemn pe care erau aşezate bunătăţile specifice unui mic-dejun tradiţional, precum şi cu cana termoizolantă cu ceai turcesc, pentru care optaserăm în detrimentul cafelei. Am avut patru feluri de brânzeturi, două de salam şi nişte rulouri cu şuncă de pui, o panoplie de gemuri şi dulceţuri, unt, fructe uscate dulci şi oleaginoase, măsline de diverse tipuri, roşii, castraveţi, ouă ochiuri, pâine de câteva feluri. Totul a fost delicios, un adevărat răsfăţ culinar aş zice, şi mai presus de toate, exact cât a trebuit pentru a nu face exces de mâncare ca să nu ne ia somnul, căci ne mai aştepta încă un drum lung, de 600 km în acea zi.

Menţionez că am avut wi-fi cu semnal foarte bun atât în cameră, cât şi la restaurant, aşa încât am putut intra pe internet fără probleme. Parolat, ca mai peste tot în Turcia.

În privinţa parcării, deşi hotelul nu are una proprie lângă el, dat fiind locul strâmt şi răspântia în care se află, personalul asigură parcarea într-una vecină cu care are înţelegere, fără costuri suplimentare, aşa încât niciun client nu ar rămâne pe-afară. Noi am preferat s-o lăsăm în faţa intrării, la recomandarea recepţionerului care ne-a asigurat că nu încurcă pe nimeni, mai cu seamă că intervalul nostru de şedere a fost destul de scurt. Oricum, ţin să amintesc din nou că personalul cu care am interacţionat a fost foarte atent, serviabil şi ospitalier.

Am citit în prezentarea hotelului că acesta oferă posibilitatea unei croaziere pe mare în golful Assos cu propria ambarcaţiune (gület) pe care o oferă gratuit turiştilor doritori. Asta chiar ar fi de încercat!

În concluzie, recomand din toată inima o cazare intermediară la acest boutique hotel de toată isprava, vă spun că şi-a meritat banii până la ultimul cent, poate chiar mult mai mult. În câteva cuvinte, un hotel care se respectă!

În plus, este de demn de recomandat şi celor ce vor ceva alternativ, celor ce vor să viziteze împrejurimile, însă pentru aceasta ar fi nevoie de două-trei zile, căci zona este ofertantă în vestigii istorice antice şi medievale, plaje, peisaje superbe munte-mare.

P. S. La îndemnul web-ului care a moderat acel CMR, am început descrierea locurilor de cazare cu acest prim hotel, mulțumiți fiind atât de condiții, cât și de preț, care nu a fost nicidecum de 150 €/noapte, aşa cum s-a vehiculat pe firul CMR-ului, fiindcă nici noi nu am fi dispuşi să plătim un asemenea preţ pentru numai o noapte, indiferent ce facilităţi deosebite ar fi oferite.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?gOXEz2h3fYo

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de irinad in 07.07.18 10:08:39
Validat / Publicat: 07.07.18 11:38:27
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1762 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P06 Assos Behram Hotel, intrarea în restaurant
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 64400 PMA (din 48 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 36.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  24 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [07.07.18 11:32:45] »

  Excelentă recomandarea

  Mutat în rubrica "Assos Behram Hotel, ASSOS [BEHRAM]" (nou-creată pe sait)

  --

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  webmasterX [07.07.18 11:35:45] »

  Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

  --

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  dalumian [07.07.18 11:43:48] »

  @irinad: De-abia asteptam review-ul.

  Felicitări și mulțumesc! ????

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 11:45:54] »

  @webmasterX: Poziţionarea pe hartă este corectă. Mulţumesc pentru ataşarea videoclipului de prezentare!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 11:49:45] »

  @dalumian: Mulţumesc şi eu pentru aprecieri!

  nrs † [07.07.18 12:10:45] »

  din pacate acum pe booking o camera in august este peste 700 lei

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 12:21:30] »

  @nrs: Tocmai acum am făcut şi eu două simulări la întâmplare: una pentru o noapte (12-13 iulie a. c.) şi mi-a afişat 60 euro şi pentru 17-18 august a. c. şi mi-a afişat 85 euro (în lei 398). E drept că sunt clientă genius, însă nu cred să am atâta reducere, de la 700 lei la 398 lei.

  Întotdeauna, cu cât rezervarea este făcută din timp, hotelul are un preţ mai mic, în perioada de vară, preţurile cresc, e un lucru ştiut, de aceea, din prudenţă, eu prefer să fac rezervările cu ceva vreme înainte pentru a evita astfel de situaţii.

  nrs † [07.07.18 12:25:20] »

  eu am simulat 21-22 august si mi-a aratat 783 lei iar in septembrie 12-13 371 lei, se pare ca genius iti da un mare avantaj aici. in 17-18 imi arata 443 lei redus de la 783. se pare ca ce am dat eu prima data este cea mai scumpa perioada, eu atunci plec si de aceea folosesc acea cautare

  in plus am mai scris pe aici mie mi se pare ca in TR este mult mai ieftin la receptie direct decat prin booking. am verificat anul trecut la Edirne

  dalumian [07.07.18 12:28:24] »

  @irinad: Si cred că mai este un aspect identic cu cel folosit de liniile aeriene si anume cu cat există un interes mai mare concretizat chiar prin simple vizite ale paginii sau simulari, cu atat prețul va crește.

  Mie, la o prima simulare pentru sfârșitul lui octombrie imi oferea 58 E iar dupa cateva vizite pe pagina alocata de Booking la doar o zi distanta a crescut la 72.

  Citisem pe undeva ca in situatii din astea ar trebui vizitate paginile sub aspectul "incognito " (Ctrl+shift+N la Chrome, cred)

  webmaster [07.07.18 12:29:23] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  DOINITA [07.07.18 12:30:40] »

  Frumos si de retinut!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 12:43:00] »

  @dalumian: Este foarte posibil, înseamnă că am fost, nu numai prevăzătoare, dar şi norocoasă. Oricum pentru o noapte de cazare, noi nu am fi dispuşi să plătim mai mult de 50 euro.

  Acolo în Antik Limani, mai sunt câteva hoteluri care merită şi ele atenţie, atunci când am făcut eu rezervarea îmi amintesc că oscilam între acesta şi unul Assos Hotel, vecinul său, comparabil la preţ, dar un hotel mai mare, după cum aveam să-l văd la faţa locului.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  traian.leuca † [07.07.18 12:50:16] »

  @irinad

  E drept că sunt clientă genius, însă nu cred să am atâta reducere, de la 700 lei la 398 lei.

  @nrs:

  se pare ca genius iti da un mare avantaj aici.

  Sunt Genius de mult timp pe Booking şi toate reducerile de care am beneficiat au fost de -10%.

  De regulă preţurile sunt mai mici în extrasezon sau dacă face rezervare mai din timp. Sunt şi situaţii în care proprietarii pot schimba preţurile în funcţie de anumite interese (am fost martor la o asemenea schimbare de preţ).

  În luna mai am avut rezervare la Athineon Hotel în Nidri cu 33 de euro camera dublă. Am făcut o simulare şi... nu mi-a venit să cred: aceeaşi cameră se poate rezerva (dacă mai este liberă), în luna august, cu 100 de euro!!!

  Vacanţe plăcute !

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 12:54:10] »

  @nrs: Nu, nu am aşa avantaj mare, căci am încercat şi eu fix pentru 21-22 august pentru o comparaţie reală şi, într-adevăr, tot 700 lei mi-a afişat, după cum, pare-se a fi cel mai căutat interval din an, având în vedere explozia preţului.

  Am scris şi eu că am văzut cum acel cuplu de englezi care a sosit odată cu noi la recepţie a reuşit să ia o cameră cu 40 euro, fără nicio rezervare. Deci, ar merge şi fără, doar că mie mi se pare mai riscant şi îmi place să ştiu că am camera asigurată după 800-900 km parcurşi!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 13:01:12] »

  @traian. leuca: Aşa este, se confirmă ceea ce spuneţi, discuţiile noastre constructive, de altfel, ne-au condus la aceeaşi concluzie.

  De aceea, întotdeauna îmi fac rezervare şi voi face şi pe viitor, cu ceva timp înainte, măcar pentru confortul psihic că am "ceva" asigurat, după o zi întreagă de stat în maşină, dacă nu şi pentru un preţ mai prietenos.

  Mulţumesc pentru urări, cu mare drag vi le întorc, sper că sunteţi bine!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 13:03:29] »

  @webmaster: Mulţumesc frumos!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 13:06:29] »

  @DOINITA: Da, a fost o cazare care mi-a plăcut şi mie foarte mult, a fost altfel faţă de cazările din anii anteriori, mult mai stilată!

  krisstinna [07.07.18 17:46:20] »

  @irinad: Știu zona, o admir din 2006 dar n-am dormit încă acolo. Eu i-aș aloca mai multe zile, știu că merită.

  Hotelul are un mare, mare minus: o cameră fără balcon e ca ziua fără soare

  Nu e vorba doar despre fumat, e vorba despre uscat diverse chestii, e totuși la mare.

  Foarte mult mi-a plăcut totul: descrierea ta, pozele, camera, baia, terasele.

  Felicitări!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [07.07.18 18:27:09] »

  @krisstinna: Mulţumesc pentru ecou, comentariu, aprecieri!

  Ştiu că, în general, e un dezavantaj lipsa balconului, dar pe noi, nefumători, stând doar o noapte (practic vreo 12-14 ore), fără să facem baie în mare, nu ne-a deranjat în niciun fel.

  Din păcate, niciuna dintre camerele hotelului nu are balcon, ba mai mult, nici celelalte hoteluri nu prea au camere cu balcon (cu mici excepţii), aşa că ar putea fi o problemă pentru cei ce-l aleg pentru mai multe zile.

  Oricum, două-trei zile sunt suficiente pentru a vedea tot ce e de văzut în zonă, inclusiv pentru o plimbare pe mare cu barca.

  Personalul, chiar aşa, necunoscător cine ştie ce de engleză, merită toate cuvintele de laudă.

  Îmi menţin recomandările în special pentru tranzit fiindcă, avantajele mi se par mai multe şi mai însemnate faţă de minusuri.

  Te pup, vacanţe frumoase în continuare!

  adrianbogdan [08.07.18 09:54:52] »

  Neata!

  Assosul se afla in vizorul meu de ceva vreme , dar anul acesta alte sunt pioritatile.

  Mamaaa, chiar merita sa-ti faci un sejur aici, nu o intermediara...

  Foarte frumoasa locatia si eleganta camera.

  Acuma cu pretul ramane de discutat in ce perioada iti alegi sejurul ca sa isi bine si la bani. Vad ca a-ti facut si ceva simulari pe booking.

  Bravo, super alegere!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  nrs † [08.07.18 10:05:07] »

  m-am lamurit si cu pretul! nici nu mi-a dat prin cap sa verific ceva important, pe 21 seara incepe Kurban Bayram deci e logic sa fie cea mai scumpa perioada, dar eu atunci plec in TR

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [08.07.18 11:14:20] »

  @adrianbogdan: Salut!

  Ştiu cum este, şi noi am fi vrut să poposim în Assos, dar mereu ne grăbeam către Küçükkuyu şi-l ratam. De data asta am fost mai hotărâţi şi l-am ales, mai apoi, ne-am dat seama, exact cum ai spus şi tu, că e un locşor elegant care merită mai multă atenţie.

  În privinţa preţului, lucrurile s-au mai lămurit, cert pentru mine este că atunci când am rezervat din timp, am avut parte de unele mai mici. Mulţumesc mult de ecou, lectură, aprecieri!

  @nrs: Da, asta este o explicaţie pertinentă care stă bine în picioare, mai ales că mica staţiune este preferată de turci în special. Bine că ţi-a venit ideea, deşi ştiam că mai urmează o sărbătoare de bayram, fiindcă pe unul l-am prins şi noi acolo (15 iunie), nu mi-a trecut prin minte să cercetez.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  maryka [09.07.18 23:45:49] »

  Ce frumos! Foarte bună alegere, iar Assosul turcesc e la fel de frumos ca și cel grecesc. Frumos totul, mi-a plăcut! Inspirată ca întotdeauna! Felicitări!

  irinad CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA [10.07.18 12:37:31] »

  @maryka: Mulțumesc, mă bucur că ți-a plăcut şi ție ce hotel am ales pentru scurta vizită la Assos. Mica aşezare la țărmul Egeei este de poveste, micuță şi elegantă, dar cu marele avantaj de a fi poziționată lângă situl antic.

  Ca-ntotdeauna, vizita ta îmi face mare plăcere!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianbogdan, dalumian, DOINITA, irinad, maryka, nrs
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.091129064559937 sec
  ecranul dvs: 1 x 1