ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.05.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Galati
ÎNSCRIS: 15.01.09
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 7 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 175 euro ?
cu transport AUTOCAR
REGIM MASĂ FĂRĂ MASĂ

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
93.75%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Noufaro Apartments(încă) NECLASIFICATĂ

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 10 MIN

Noufaro Apartments și dor de-albastru...

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Ei, când mă gândesc că în urmă cu doar câteva zile mă lăfăiam pe această plajă… skylinewebcams.com/en/web ... okastritsa.html... Sunt sigură că mulți dintre voi au recunoscut-o… Așa-i?

Corfu, în acest paradis turistic accesibil tuturor, indiferent de vârstă sau de câți bani mai ai în buzunar, te simți precum un zeu sau o zeiță. De ce? Pentru că minunatele sale peisaje de pe țărm sau dinspre mare nu costă nimic și sunt cele mai prețioase din lume, păstrate ca amintiri dragi.

De ce dor de-albastru? Parcă doar în Grecia simt dorința nebună, nimănui împărtășită, până acum, de a mă scălda în imensitatea azurie a cerului ce se unește cu marea, pur și simplu să-mi dau jos hainele și alergând, să plonjez direct … în cer…

În perioada Târgului de Turism din februarie am dat peste o ofertă ce mi-a atras atenția. Perioada sejurului îmi convenea, prețul – 175 euro pentru două persoane, cazare la vilă și transport cu autocarul – excelent, aproape incredibil, rezerva de koum-quat trebuia reînnoită pentru nepoței… și uite-așa pe radarul de vacanță s-a ivit insula Corfu. Destinația nu era nouă pentru noi, mai fusesem în insulă în patru sejururi în locații diferite: Sidari, Acharavi, Roda, Ipsos, iar Kerkira, în afară de vizitele făcute în sejururile amintite, mă mai cucerise și în cursul a două croaziere, când pentru câteva ore nava a ancorat în portul capitalei.

Așadar, când primăvara pare cel mai frumos anotimp, iată-ne și pe noi porniți pe lungul drum al autocarului spre Corfu… Distanța București – Corfu este de 1100 kilometri și am parcurs-o în mai puțin de 14 ore, cu obișnuitele pauze de întindere la fiecare trei ore. Traseul rutier străbate Bulgaria (Ruse – Sofia – Kulata / Promahonas) – 600 km, apoi pe teritoriul Greciei (Serres – Salonic, urmând autostrada – Veria – Kozani – Grevena – Metsovo – Igoumenitsa) – 500 km. În Grecia am traversat mai multe provincii: Macedonia, a cărei capitală este Salonicul, Tessalia și Grecia continentală, având prilejul să admir în depărtare crestele încă înzăpezite ale Olimpului și ale Munților Pindului.

Dacă la ducere am traversat Grecia în timpul nopții, la întoarcere ne-am bucurat de străbaterea autostrăzii în timpul zilei. Este o extraordinară realizare de infrastructură cu vreo 60 de tuneluri pe sens și o sumedenie de viaducte. Apoi, trecând de această zonă atât de pitorească, în drum spre Serres, nenumărate orezării și doar… vreo 16 km cu livezi de piersici și de kiwi de o parte și de alta a autostrăzii… De admirat!

În vama bulgărească, la Ruse am avut parte de un mic incident pe care vreau să vi-l împărtășesc, poate cineva încă nu cunoaște o regulă absolut de neîncălcat: un minor pentru a putea ieși din țară atunci când este însoțit doar de unul dintre părinți, trebuie să aibă asupra lui documentul care atestă acordul celuilalt părinte care nu-l însoțește. Acest act trebuie să fie legalizat la notariat.

O doamnă însoțită de fiica sa de vreo 8-9 ani a fost avertizată de către ghidul însoțitor al autocarului încă de la părăsirea Bucureștiului, că neavând acest act semnat de soțul ei, va face cale-ntoarsă de la vamă… Nedând crezare spuselor avizate ale ghidului, aceasta n-a vrut să renunțe la călătorie. Ajungând la controlul poliției de frontieră, bineînțeles, li s-a interzis intrarea. Unde-i lege, nu-i tocmeală… A trebuit ca autocarul să facă drum de înapoiere până în vama română, unde cele două au coborât. Uite-așa, am traversat podul peste Dunăre de trei ori și am pierdut vreo jumătate de oră… Mi-a fost milă de fetița atât de entuziasmată de călătorie și care din ignoranța mamei sale, a ratat o vacanță frumoasă.

Ajungem în Igoumenitsa. Cu ochii de-abia mijiți din cauza nesomnului de peste noapte, intrăm în burta feribotului ce ne va duce până în portul din Kerkira (Corfu Town). Este prima cursă, cea de la 6 dimineața, așa încât avem parte și de bonus – răsăritul soarelui privit de pe mare.

Pentru cei care nu călătoresc cu avionul – Kerkira îi întâmpină cu punctul de referință pentru insulă: Vechiul Fort, cunoscut și sub numele de Palaio Frourio. Feribotul ”toarce” fără grabă prin fața Kerkirei, dezvăluindu-mi imagini cunoscute și mult așteptate… Ajungem în port, apoi fiecare turist este ”plantat” în fața locației pe care și-a ales-o.

Corfu este o insulă magică, iar Paleokastritsa este un spectacol, fermecând o lume-ntreagă și fiind considerată cel mai frumos loc al insulei ca și cadru natural.

Sat pitoresc, situat la 25 km nord-vest de orașul Corfu, pe coasta vestică, cu țărmuri punctate de cinci golfuri și două promontorii împădurite, înconjurat de dealuri luxuriante din care se ițesc vârfuri de chiparos, de crânguri de măslini, de livezi de lămâi și portocali, Paleokastritsa a atras de-a lungul vremii o pleiadă de personalități de talie internațională, printre care milionarul grec Aristotel Onassis, Boris Elțîn, Maria Callas, Francois Mitterrand, Kennedy, Brigitte Bardot…

Iată-ne și pe noi ajunși în față la ”Apartments Noufaro”, nițel impropriu zis ”în față”, clădirea fiind mai retrasă față de drumul principal. Cunoșteam amplasarea proprietății, pe distanță scurtă panta este destul de abruptă, iar după ce o cuceream, mai erau și niște scări de urcat… Precum o cumpănă de fântână, timp de o săptămână aveam să urc și să cobor, neobosind niciodată, bine, trebuia să-mi iau puțin elan la începutul pantei… :) Așadar, dacă vreți să vă pompați niscaiva fier în mușchii picioarelor, alegeți această locație, doar că, pentru persoane care se deplasează mai greu, ar putea fi o problemă…

Zona în care se află vila este mai puțin turistică, dar exact asta am căutat. Distanța până în centru, la plaja Spyridon era cam de 3,5 kilometri, o parcurgeam în plimbare pe jos, agale, de-a lungul drumului de coastă, într-o jumătate de oră. Drumul se învârtea atât de șerpuit, încât acest traseu cuprindea nu mai puțin de 20 de curbe… Le-am numărat. Aproape după fiecare, priveliștea îți încetinea pașii și-ți cerea s-o imortalizezi… O făceam în diferite momente ale zilei fiindcă lumina soarelui, directă sau ascunsă după vreo colină, picta jucăuș reflexe multicolore în apa mării…

Am avut parte de-o primire caldă și cu toate că sosirea noastră a fost matinală, la opt și jumătate, am fost imediat cazați. Gazdă ospitalieră, Efthis, ne-a oferit orice informație i-am cerut și a încercat să ne facă șederea cât mai confortabilă.

Dar cea care mi-a cucerit inima, a fost Lara, o cățelușă husky de trei ani, extrem de prietenoasă și avidă de mângâierile mele. Sentimentele se pare c-au fost reciproce, de câte ori mă vedea, făcea salturi înalte de bucurie!

Noufaro dispune de 15 camere și studiouri pentru 2,3 și 4 persoane. Camera noastră, mobilată simplu, dar funcțională, a satisfăcut întru totul nevoile noastre nepretențioase. Ce-ți trebuie în primul rând într-un concediu ca să te simți bine? Un pat bun și mare, cu lenjerie plăcută. L-am avut. Apoi, un mic birou cu scaun pe care l-am folosit drept suport de bagaj, dulap de haine, noptieră, televizor cu ecran plat, aparat de aer condiționat, oglindă. Au fost și ele. Spațiul holului de la intrare era pe jumătate ocupat de cele trebuincioase unei gospodine în eventualitatea pregătirii unei mese mai frugale: plită electrică cu două ochiuri, cuptor cu microunde, frigider, chiuvetă, cană de fiert apa, tacâmuri și veselă pentru două persoane, oală, cratiță, tigaie, ibric…

Fiecare cameră dispune de o terasă sau de un balcon. Noi am avut terasă, cei de la nivelul superior, beneficiau de balcon, mai mic decât terasa. Pe terasă – cu două fotolii și masă -, alintați de soarele dimineții, luam micul dejun, iar seara întârziam la culcare pentru că era atât de plăcut! După delectarea cu trilurile păsărelelor, când obosite se retrăgeau și ele la somn, începea adevăratul spectacol al nopții. Lor le luau locul greierașii, iar întunericul pătrunzător era străpuns de mici luminițe zburătoare, intermitente, ce se confundau cu cele ale avioanelor care se îndreptau spre aeroportul corfiot, la ceas de noapte. Licuricii! Nu mă mai bucurasem de prezența lor de ani de zile… Iar luna, apărând printre crengile copacilor, mândră și dolofană, căci am prins-o plină, întregea tabloul nocturn într-un mod atât de fericit… A meritat să sacrific niște ore de somn pentru toate acestea!

Pe peluza din fața teraselor, printre tufe de trandafiri, puteți face plajă, aveți la dispoziție șezlonguri, măsuțe și umbreluțe.

Baia… micuță, dar n-aveam de gând să dansez acolo… ;) Doar o micuță cadă de duș, cu perdea, toaletă și chiuvetă, oglindă, cinci prosoape, hârtie igienică. Fără uscător de păr, fără articole de toaletă. Nu știu, poate se găseau în studiourile rezervate prin booking. Apă caldă la orice oră din zi sau noapte. O fi baia mică, poate dușul ar merita o îmbunătățire, poate… însă orice mic defect dispare în comparație cu frumusețile pe care ți le oferă Paleokastritsa.

La doar 30 metri de vilă se află un supermarket de unde vă puteți aproviziona imediat cu orice vă doriți, iar la vreo două-trei sute de metri este stația de autobuz care face legătura cu Kerkira. Biletul de autobuz până acolo costă 2,50 euro, iar drumul durează cam trei sferturi de oră.

De data aceasta n-am mai apelat la închirierea unei mașini, o făcusem în celelalte sejururi și bifasem cam toate atracțiile insulei. Dar ne-am făcut pofta închiriind o barcă pentru patru ore cu 40 euro.

Vă recomand să vă luați de acasă spirale și aparate cu pastile contra țânțarilor. Noi am avut două, unul l-am împrumutat vecinilor de cameră, mi-a fost milă de ei, de pe terasă auzeam cum se tot plesnesc, încercând să se ferească de țânțari.

Cea mai apropiată tavernă, la vreo 300 metri, Spyros, am vizitat-o și noi.

Semnalul Wi-Fi gratuit, dar așa, mai agale, precum grecul… Nu ni s-a cerut de către proprietar nici o taxă turistică de ședere.

La sfârșit de aprilie am avut parte de vreme caldă, numai zile însorite, am făcut plajă. După ce-am plecat noi, a urmat o săptămână cu ploi zilnice… Paleokastritsa, ori ai plâns după noi?!

Dacă vă doriți o cazare ieftină, fără pretenții mari, liniște și relaxare, aer cu balsam de conifere, peisaje unice, beție de albastru sau puțin de Mythos de la ”mama lui”, alegeți Noufaro! Și transmiteți salutări Larei din partea noastră… ;)

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Alina53 in 14.05.18 09:14:13
Validat / Publicat: 14.05.18 18:57:29
VIZUALIZĂRI: 2931INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alina53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Plaja Spyridon, un crâmpei din Paleokastritsa
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 39800 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  20 ecouri scrise, până acum

  Alina53 [14.05.18 10:01:20] »

  Webmaster, te rog să atașezi videoclipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=h3cLPf_9__4 Mulțumesc!

  webmasterX [14.05.18 10:50:01] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  mishu [14.05.18 19:00:14] »

  @Alina53: Si Start vot! si sa va fie de bine.

  krisstinna [14.05.18 19:28:50] »

  @Alina53: Da, culoare, emoție, viață, mare dreptate ai!

  Superbe și pozele, să va fie de bine!

  E nevoie de permis pentru barcă?

  Alina53 [14.05.18 19:29:40] »

  @mishu: Mulțam!

  Alina53 [14.05.18 19:57:13] »

  @krisstinna: Mulțumim! La închirierea bărcilor cu motor nu se solicită permis, totuși, celor neavizați în ale navigației am văzut că li se face un mic instructaj. Mai există varianta plimbării în grup - 10 euro/ persoană pentru o oră. Barcagii sunt experimentați, cunosc zonele din preajma coastei unde se ascund mici capcane de stânci care nu se observă la suprafața apei, intră puțin cu barca în interiorul grotelor... În weekend era un trafic de bărcuțeeee! Să urmărești pe webcam

  crismis [14.05.18 20:49:58] »

  @Alina53: Superb! Parcă ieri am fost și eu acolo! Tare mi-a plăcut să revăd în fotografiile tale locurile atât de dragi! Paleokastrita e, cu adevărat, un colț de Rai! Iar acum, gătită în haine de primăvară, parcă e și mai proaspătă, și mai frumoasă! Îmi imaginez ce miresme pluteau în aer...

  Alina53 [14.05.18 22:02:30] »

  @crismis: N-ai sughițat? Îi spuneam mereu soțului: ”Uite și Crismis a trecut pe-aici... și pe-aici... și pe-aici... ” Mă bucur că ți-au plăcut fotografiile!

  maryka [15.05.18 09:41:18] »

  Un articol scris cu atâta emoție! Atâta albastru, atâta emoție, cumva ar trebui să-mi țină de „foame” până ajung în concediu... atât de frumos povestit, încât parcă am fost și eu acolo... deși încă nu am ajuns în Corfu!

  Ați avut o cazare decentă, la un preț foarte bun, într-un loc minunat, ce frumos se vede marea de la înălțime! nici pe mine nu m-ar fi deranjat panta, nici depărtarea de plajă... astfel aveam ocazia să fac - așa poze frumoase! spendide! Îngemănarea dintre verdele închis și nuanțele incredibile de albastru și turcoaz sunt de vis... deci visez și eu, mai am o lună... de visat ... ce binevenite sunt așa articole!

  Felicitări, foarte frumos!

  A! Lara e minunată!

  ANILU [15.05.18 14:49:52] »

  @Alina53: Superb! Nici nu-ți poți dori altceva și aici mă refer la condițiile de cazare, atâta timp cât priveliștea este minunată atât ziua cât și noaptea.

  Apropoo, bogat mic dejun...

  Il Capitano cred că s-a simțit ca peștele în apă, se vede că-i place!

  Foarte frumos ne-ai prezentat totul, vremea a fost numai bună de plimbare, plajă și baie. Apa a fost bună de baie?

  Felicitări pentru această vacanță.

  Toate cele bune.

  Alina53 [15.05.18 15:33:04] »

  @maryka: Mulțumesc pentru frumoasele cuvinte pe care mi le-ai adresat și ce pot să-ți doresc, la rându-mi, aflând că vei pleca și tu în curând în Corfu? Doar ca sejurul tău să-l întreacă pe-al meu! Și să îl și repeți! Sunt sigură că te vei întoarce încântată din vacanță, tu vei putea să și înoți, spre deosebire de noi, care n-am îndrăznit să lăsăm valurile să ne mângâie mai sus de genunchi... era sfârșit de aprilie, iar pe coasta vestică a insulei, se știe, apa mării este mai rece. O lună trece repede, mai ales dacă ai la ce visa! +

  Alina53 [15.05.18 16:08:01] »

  @ANILU: Mulțumesc frumos!

  Ssst, nu mai spune că micul dejun era prea bogat, nu dădeam chiar totul gata, fiecare mânca ce poftea, erau momentele când puneam ziua la cale...

  Il Capitano este născut în zodia Pești, de Mărțișor, cum să nu-i placă apa? Mai puțin doar în vin...

  De înotat n-am avut parte, s-a opus ”Ionică” (cu accent schimbat pe altă silabă )

  Vremea a fost excelentă, de aceea glumesc și le mai spun prietenilor că dacă vor să se asigure de timp favorabil în concediu, să ne ia cu ei...

  Vacanțe minunate oriunde v-ați îndrepta!

  maryka [15.05.18 17:17:00] »

  @Alina53:

  Păi da, plecăm peste o lună, doar că nu în Corfu, ci pe partea cealaltă, la marea Egee, pentru 14 nopţi în insula Lesvos. Şi da, când am la ce visa, parcă timpul trece mai uşor! Azi am avut terapie cu albastru... !

  Alina53 [16.05.18 19:19:08] »

  @maryka: Din Lesbos este ușor să tragi o fugă și în Turcia!

  Până pleci, sau cei care n-au drum pe-aici, poți/puteți să vă așezați la o masă a tavernei din imagine și să admirați priveliștea din portul de mici ambarcațiuni din Mithymna…

  https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/north-aegean/lesbos/lesbos-mithymna-molyvos. html

  maryka [17.05.18 10:11:20] »

  @Alina53:

  Mulțumesc frumos pentru idee, m-am gândit și eu, să vedem cum ne vom organiza! Sunt în termen, fac programe, pe zile, pe obiective, insula e foarte mare, a treia ca mărime după Creta și Evia, ofertantă, am atât de multe în plan... Noi vom sta în nord, aproape de Molyvos. Asta nu-i o problemă, pentru că vom închiria o mașină pentru câteva zile, sigur poate vom apela și la transportul în comun, pentru distanțele mai mici. De aceea fac schițe, pe unde cu mașina, pe unde pe jos, pentru că vreau să facem și mișcare, ca întotdeauna!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Alina53 [17.05.18 11:17:40] »

  @maryka: Bravo vouă, o să fie o vacanță pe cinste!

  florina9 [14.06.18 17:37:47] »

  Buna ziua, voi merge tocmai in aceasta locatie si la acest studio. Mi-au fost de folos informatiile dv. As vrea sa va intreb daca putem inchiria de aici o masina, nu din kerkira, pentru 2 zile.

  Se pot lua de aici croazierele? Nu vrem sa apelam la agentia din Romanuadeoarece totdeauna au preturile mai mari. Multumesc

  florina9 [29.06.18 07:30:24] »

  Foarte util pentru noi tot ceea ce ati scris. Vom in septembrie aici. Am vrea sa inchiriem o masina pentru 2 zile. Puteti sa ne indicati vreo agentie?

  De asemenea putem lua croaziera Paxi -Antipaxi si cea din Albania de la agentii din Paleo, dar sa fie cu transportul dim port in peokastritsa asigurat. Multumesc!

  Alina53 [30.06.18 07:54:05] »

  @florina9: Mă bucur pentru că impresiile mele vă sunt utile pentru sejurul din septembrie. În aprilie, când am fost noi, nu se organizau croaziere în insulele Paxos și Antipaxos, nefiind mulți turiști în Paleokastritsa, așa încât nu vă pot da amănunte... Excursia în Albania numai cu vizitarea orașului Saranda, nu prea merită.

  Pe drumul de la Vila Noufaro spre centrul stațiunii se află mai multe mici agenții de închiriere de mașini, pentru un Matiz sau un Chevrolet prețul ar fi cam de 25-30 euro/zi. Probabil că vreți să faceți turul insulei Corfu cu mașina. Doar pentru vizitarea Kerkirei, ar fi bine să folosiți transportul public (Green Busses), este comod, în mai puțin de o oră ajungeți în centrul ei, biletul costă 2,50 euro/călătorie, cursele sunt din două în două ore.

  Dacă mai aveți întrebări, puteți să-mi trimiteți mesaj privat, vă răspund cu plăcere.

  S-aveți un concediu minunat!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  florina9 [30.06.18 09:30:18] »

  @Alina53: Multumesc!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Alina53, ANILU, crismis, florina9, maryka, mishu
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0836851596832 sec
  ecranul dvs: 1 x 1