ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.01.2018
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
LUNA
JUL-2017
cuplu fara copii
PREȚ 40 euro ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm? Taverne în Heraklion și împrejurimi

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

The Lion´s – Restaurant pentru hrana ochilor, Matala

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Dacă ar fi să recomand cuiva un loc, un sătuc, o „casă” a îndrăgostiților în Creta, aș recomanda Matala fără să clipesc. În golful Messara nisipul și pietrișul sunt siameze, se contopesc, se îmbină perfect alunecând în apa Mării Libiei. Ei, Marea Libiei e tot Mediterană, o subdiviziune a acesteia. Aici intrarea în apă e mai mult pentru adulți, se adâncește repede, valurile mai mari sau mai mici sunt nelipsite, spuma lor se pierde printre mărgelele pietrișului Matalei, sărutul lor e melodios. Aici și-a trăit aventura Zorba grecul, aici s-au oploșit și au trăit liber tinerii hipioți ai anilor 60-70, tineri nonconformiști, rebeli, despuiați de prejudecăți si de veșminte.

Am plecat de la Perla - vezi impresii înspre golful Messara, eu nu m-am dus acolo ca o rebelă, am vrut să fiu cuminte dar n-am reușit. M-am zbenguit printre găurile stâncilor, m-am îmbăiat, valurile sau Zeus m-au crezut hippie și m-au despuiat, dar cel mai important lucru este că am vrut să măncăm niște moluște privind apa Matalei. Despre locul unde am sărutat aerul și soarele Matalei, despre moluștele sale gustoase am să vă povestesc acum...

Aflaţi în vizita hippie, eram topiţi de căldură, vizitasem grotele și sătucul, admirasem bureţii stâncoşi, mă cățărasem suficient, domnul dorea să se relaxeze la o cafeluţă şi să bage ceva în ˝ghiozdan˝.

Când coboram scările către mare, la sosirea noastră în Matala, ne trezim loviţi de zâmbetul unei tinere, era bucuroasă şi se amuza de obişnuita ceartă a noastră, contre de vacanţă inevitabile şi uneori utile. Era o româncă din Botoşani, ne-a invitat la ea, la terasa unde lucra în fiecare vară, de 8 ani. I-am promis că ne vom întoarce de la grote şi sigur ne vom opri acolo. Zis şi făcut.

Restaurantul Lion este aşezat domol pe nisipul fin, are o terasă jos şi una la înălţime. Normal că am preferat imaginea golfului Messara, am urcat la etaj. Podeaua era din lemn, scârţâia şi se cam mişcau scândurile, era palpitant pentru domnul C:D.

Decorată modest, cu un bar simplu şi cu un barman amabil, taverna impresionează prin panorama de care beneficiază, nu are nevoie de împopoţonare.

Scaunele erau foarte confortabile, mesele erau din fier cu blat din lemn. Nu era aglomerată terasa, era aerisită, şi la propriu şi la figurat. Am primit imediat meniurile, ne-am conversat cu domnişoara moldoveancă, eram relaxaţi.

Peisajul era fantastic, eram deasupra Matalei, briza îmi mângâia faţa iar privirea se scălda în albastru şi auriu.

Meniul era bogat, o diversitate ameţitoare de preparate ne lăsau apă în gură, nu ştiam ce să comandăm.

Preţuri uşor ridicate faţă de ceea ce întâlnisem până atunci, unu, doi sau trei euro în plus la unele preparate.

Am comandat două beri, una cu şi alta fără alcool, o cafea, scoici în sos de vin alb, tzatziki, calamari garnisiţi cu cartofi pai, pâine prăjită. Toate acestea au fost delicioase, porţiile mici, cu un total de 40 de euro consider că a fost un prânz costisitor.

În Rethymno, la o tavernă obişnuită, ne costa un 27-30 de euro - vezi impresii. Oricum, Creta e o destinație scumpă.

Din partea casei, zâmbete multe.

Câteva preţuri de la tavernă:

Calamari 10 euro

Pizza 10 euro

Salate 8-9 euro

Fresh 3 euro

Bere 3 euro

Pâine 0,50 euro felia

Cafea 2,50 euro

Îngheţată 7 euro

Scoici 14 euro

După ce am comandat mâncarea am vrut să fug un pic la scăldat. M-am focusat pe făcut poze, vizitat wc-ul care era curat şi avea consumabile, am admirat peisajul, când am vrut să cobor treptele către plajă am dat nas în nas cu cel care ne aducea mâncărica. M-am întors la masă, mi-am băgat degetele prin sosuri şi inelele moluştelor, toate au fost delicioase, m-am răsfăţat şi eu o lecuţă, am terminat berea şi am fugit la băiţă.

Domnul C a fost cuminte, avea net bun şi posta chestii pe FB, era mulţumit. Mi-a făcut câteva poze de la înălţime, se amuza de mine, făcusem nefăcute:D, aşa cum fac mereu.

M-am răcorit şi am urcat udă la terasă, a fost o experienţă plăcută. Şi prânzul şi baia în golfuleţ.

Ştiu că preţurile sunt ridicate dar vă îndemn ca măcar o dată în viaţă să mergeți în Matala și să admiraţi marea savurând o delicioasă cafea „din cârca leului” şi să staţi la poveşti cu românca noastră volubilă.

Matala e micuță, e drăguță, dar are absolut toate ingredientele pentru o vacanță perfectă pentru romantici. Vilele sunt așezate în trepte, există și o bisericuță pitică, deosebit de frumoasă, magazine-inclusiv Carrefour, un bazar cu de toate, câteva taverne pe aleea principală dar și pe malul mării, un camping foarte mare dar și o parcare largă în buza nisipului.

O recomandare valoroasă din partea româncei noastre: mergeți la Plaja Roșie -youtu.be/WslN0ZQ5vwQ, e dincolo de munte, treceți peste stâncile din partea stângă a mării, veți avea parte de o plajă superbă, fără turiști, o plajă pentru libertate și amor;). Nu era cazul, noi suntem bătrâni, domnul C nu ar urca nici dacă ar fi plătit în valută forte. A trecut vremea noastră dar voi puteți merge și puteți fi happy hippie, vă puteți lăsa sărutați de soare, vă puteți despuia de prejudecăți.

Vă rog frumos, un pic de muzică -Janis Joplin - Maybe, https://youtu.be/cM0T9fumD5k

Mulțumesc


---
Trimis de krisstinna in 24.01.18 04:46:28
Validat / Publicat: 24.01.18 05:20:00
VIZUALIZĂRI: 2774
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
29 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 78500 PMA (din 61 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  29 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [24.01.18 05:14:00] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  mishu [24.01.18 05:26:36] »

  @krisstinna: Și dacă tot n-am somn măcar sa ma bucur de un prim vot. Acum in plină iarna ceva amintiri despre vara ne prind bine și ne fac sa visam frumos. Sa încerc sa mai dorm o ora? N-ar fi o idee rea, căci așa de frumos ai povestit încât pentru prima data cred ca nu a mai contat pentru mine restaurantul ci locul și parca te și vedeam cum te joci cu spuma marii, cu firicelele de nisip pe care la lăsai sa-ți curgă printre degete.

  Felicitări, votat cu mare drag.

  krisstinna [24.01.18 06:42:11] »

  @mishu: Mulțumesc frumos, dragă Mișulică

  Nici eu n-am avut somn, e drept că m-am culcat de la ora 21, astfel încât la ora 3 eram cu ochii in tavan. Și ce pot face când soarele e încă pitit, când răcoarea unei nopți de iarnă îmi bate in geamuri? AFA, acesta este răspunsul

  Da, Matala e un loc special, m-a impresionat maxim. Dacă aveam vreo 20 de ani, acolo mergeam măcar o săptămână, să profit de strălucirea golfuletului și să visez liber. Măcar am profitat de Lion și mi-am răsfățat sufletul respirând hippie.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  webmaster [24.01.18 08:43:46] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Zoazore [24.01.18 09:43:29] »

  @krisstinna: Măi, voi doi, tu și Domnul C, sunteți Yin și Yiang!

  Parcă te și văd furișîndu-te, ca un copilaș, când Yin butonează FB-ul, ca să te joci cu marea și cu soarele, cu nisipul și cu valurile, în loc să stai cuminte la masă! Ești și ai un suflet de copil, hipiotă mică!

  E atâta soare în Matala, și-atâta lumină...

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  maryka [24.01.18 10:23:48] »

  Ehe, ce vremuri, ce mi-ai adus tu aminte de Matala! Ce bine ar fi acum puțină căldură de Creta, sau de oriunde, mie nu îmi place frigul... La Matala ne-am zbenguit și noi peste tot, pe stâncile „găunoase” încercând să vedem ce și cum, să vedem marea superbă de la înălțimea stâncilor, minunat, dar uite că la Lion n-am ajuns... Ei, nu-i nimic, n-au intrat zilele în sac... iau aminte pentru data viitoare! Să ne gândim frumos pentru la vară!

  marius gaudi [24.01.18 10:31:40] »

  Încântător acest articol, o bună reclamă pentru viaţa trăită lejer, bucurându-te de ea, lăsând la o parte grijile de orice fel.

  M-ai făcut să mă simt acolo, în valurile mării şi să aştept cu nerăbdare vara atât de dragă mie.

  Bun şi pontul cu leul românesc... cu mîncare grecească.

  ANILU [24.01.18 11:02:12] »

  @krisstinna: Am citit, am ascultat muzică și am visat cu ochii deschiși... la mare, la soare, la Grecia 🤔

  Ce loc romantic și ce frumos l-ai descris. Îmi imaginez tot ce ne-ai scris despre golfulet, despre terasa deasupra mării, ce frumos!!!

  Eu așa mă simt, liberă, romantică și trebuie să recunosc mai îmbrăcată puțin 😉 oriunde în Grecia.

  Ce bine arată și farfuriile cu bunătăți grecești.

  Am reținut locul, cine știe, poate ajungem și noi pe acolo și îmi voi aminti cele scrise de tine 😘

  Toate cele bune.

  krisstinna [24.01.18 11:49:43] »

  @webmaster: Mulțumesc frumos!

  Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [24.01.18 11:53:21] »

  @krisstinna: Ce faci, Cristina?!! Mă faci să dau în icter mecanic

  P12 - ”Asta-i toată mâncărica”?!! Păi nu-i de ajuns?

  P1 - bestială, la fel și Janis Joplin. Doamne, în liceu știam pe dinafară textele de la toate melodiile ei...

  Sfat: pozează meniurile de sus, de deasupra lor, să vedem și noi ce și cum cu prețurile.

  Matala: gata, am reținut dacă o fi să fie cândva Creta.

  Salutări călduroase ție și domnului C.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  krisstinna [24.01.18 11:55:49] »

  @Zoazore:

  Of, ce n-aș da să fiu un pic mai tinerică

  Mereu mă-ntreb unde fuge timpul, cine îl gonește mereu?

  Forever young pentru suflet și simțire, măcar atât pot face în lupta cu Timpul atlet

  krisstinna [24.01.18 11:59:09] »

  @maryka: Păi da, voi v-ați zbenguit, nu doar te-ai zbenguit. Eu mă lupt mereu singură cu pietre, stânci, faleze, scări, coclauri. Omul meu e cuminte, nu se obosește in vacanțe

  Zău că merită o vizită acest loc, românca noastră se va bucura nespus, taverna e mare, se află pe nisip, se observă imediat.

  Mulțumesc frumos, te pup!

  krisstinna [24.01.18 12:11:50] »

  @marius gaudi: Mulțumesc din suflet pentru vizită și cuvintele frumoase.

  Dacă stau bine și mă gândesc, eu, la 50 de ani, aș merge acolo, m-aș caza la camping, aș așeza cortul cu fața spre mare, in fiecare dimi aș privi marea din cort, aș asculta un pic de hippie, aș savura o cafea și aș mânca de prin traistă, aș trăi un pic liber, aș fi in stare să renunț la telefon pentru a gusta aroma golfului Messara. Toate astea le-aș experimenta, îmbrăcată in costumul de baie, mai mult nu îndrăznesc să gândesc

  Ei, visez și eu, e soare afară...

  krisstinna [24.01.18 12:21:59] »

  @ANILU: Mulțumesc, draga mea

  Normal că îmbrăcată, la fel am fost și eu. Dar in golf sunt curenți puternici, ei poartă vina, bată-i norocul și soarele!

  Da, e un loc romantic ce te-ndeamnă la aduceri aminte, la visare, gândurile bune te imbratisează precum soarele fierbinte al Matalei.

  Lion a fost o alegere bună, nu am regretat prețul plătit. Mai ales că in preț a intrat și zâmbetul româncei, bucuria ei de a putea conversa in limba natală.

  Să vezi ce mândră era, au venit patronii greci-doi tineri, le-a spus cu drag că suntem din țara ei, se citea pe fața ei sinceritatea și mândria.

  La cum te știu eu, sigur ai fi încântată, și tu dar și domnul tău

  krisstinna [24.01.18 12:30:39] »

  @Carmen Ion: Da, Janis e divină, nu întâmplator am ales-o, se încadrează in peisajul de acolo.

  Nu a fost multă mâncare, porțiile sunt mici, dacă nu aveam pâinea prăjită, nu se potolea foamea, țipa după un supliment

  Of, câtă dreptate ai cu pozatul! Dar mă ceartă domnul C, lui îi e rusine, astfel încât stau pe scaun și pozez repede ce apuc

  Data viitoare am să risc, se supără un pic și-i trece

  Mulțumim, vă salutăm cu drag și noi!

  marius gaudi [24.01.18 16:14:42] »

  @krisstinna:

  La întâlnirile anuale la care am participat nu mi-ai părut deloc o tipa de modă veche, deci treaba cu costumul e... nisip în ochi.

  Să înţeleg că mi-ai transmis... voalat (la cei 50 fix de ani) că e cazul să-mi iau cortul şi să o tai către Matala.

  Avantajul meu e că văd marea din balcon... sau dezavantaj, depinde din ce parte priveşti... nu simt aceeaşi emoţie ca voi, la întâlnirea cu orice mare.

  Ne-ai făcut poftă de Grecia şi parcă văd în faţă o porţie de calamari pane care urmează să se topescă în gură.

  krisstinna [24.01.18 17:57:02] »

  @marius gaudi: Voalat? Nu, exclus! 50 și la mine

  Asta spuneam, nu-s de modă veche, accept provocările turistice, sunt nonconformistă, gândesc liber dar până la un punct, ăla cu Plaja despuiaților.

  Trebuie să fiu așa cum m-ai văzut la Întâlnirile anuale, băiatul meu are 28 de ani, nu-mi permit idei vechi și trebuie să țin pasul cu tinerețea copiilor, altfel nu le-aș putea fi și prietenă.

  Ce noroc pe tine! Să vezi marea de la fereastra casei mi se pare extraordinar, emoționant.

  Mulțumesc!

  elviramvio [25.01.18 21:09:08] »

  @krisstinna:

  Chiar vrei să dăm în depresie?! Eu am notat, o leoaică la leu!!

  krisstinna [25.01.18 21:50:07] »

  @elviramvio: Nuu, departe de mine gândul depresiei

  Aveam o restanță despre Creta și am onorat-o.

  Dacă nu era un loc special pentru suflete speciale, clar nu îmi storceam creierul să scriu. Plus că taverna asta are referințe bune pe saituri, românca noastră aduce un plus locului și nu in ultimul rând, se poate găsi extrem de ușor, restaurantul e pe plajă iar golful nu e mare, e pitic, așa ca mine

  Mulțumesc!

  ile07* [25.01.18 23:34:39] »

  @krisstinna: vaaii de minee!! 😂😂😂 va inteleg perfect!

  La fel e si la noi, fac pozele pe eternul fundalul sonor "Gata pufi, ca zice lumea ca n-am mai vazut mancare" 😂😂😂😂

  ile07* [25.01.18 23:48:44] »

  Cat de frumos povestiti si ce locusor de vis! Plus scoici si calamari... 😍😍

  Totusi la un aspect trebuie sa va contrazic: nu sunteti absolut deloc batrana, din contra! Mai tanara decat multi de varsta mea 😊

  krisstinna [26.01.18 07:55:24] »

  @ile07: Sunt bucuroasă de vizita ta

  Eu sunt doar Krisstinna, adică spune-mi tu. Așa-i aici, pe AFA, în familie ne tutuim

  Soțul meu, adică “domnul C”, atunci când mă vede că fac poze îmi spune: “babo, râde lumea de noi! ” Dar eu sunt drăguță și nu mă supăr, îi trimit poze pentru FB.

  Mulțumesc pentru vorbele dulci, te salut cu drag!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  teona [26.01.18 21:23:16] »

  Ce rol are intamplarea in viata noastra? Exact la aceeasi taverna am luat masa si noi. Numai meniul a fost altul, eu am mancat niste paste cu un sos de branza minunat, iar domnul meu... nu mai imi amintesc ce. Stiu ca eu am fost favorizata si cu o bere rece- rece. Mi-a placut la nebunie privelistea de acolo. Ai dreptate Matala are un aer special, o nota hippie inca se observa destul de bine si in tinuta turistilor si in decorul unor localuri. Mi-ar fi placut sa petrec o seara acolo, pe plaja in acorduri de muzica reggae.

  krisstinna [26.01.18 21:47:59] »

  @teona: Știam că ai vizitat Matala, nu știam că ați mâncat la terasa cocoțată.

  De-aia spuneam mai sus, este ușor de ajuns la ea, merită câțiva euro în plus

  Ai dreptate, e un loc deosebit. Și eu aș fi rămas un pic mai mult, cred că și apusul se vede frumos de acolo. Dar, ne chema aufurisitul de mini-minounde am dat 30 de euro pentru pietrele acelea încinse de soare.

  Mulțumesc de vizită

  Dana2008 [27.01.18 12:07:14] »

  Felicitari pentru articol!

  Si eu trebuie sa fotografiez rapid prin localuri ca jumatatea mea se simte stanjenita, cica e indiscretie, cine stie pe cine desconspir in fotografii?

  Imi place spiritul tau tanar si nelinistit!

  E frumos in Creta dar eu nu voi ajunge in locuri in care avem nevoie de transport cu avionul. O fi comod domnul C dar macar zboara!

  Vacante placute!

  krisstinna [27.01.18 12:20:08] »

  @Dana2008: Of, îmi pare tare rău că nu vei ajunge acolo, dacă nu puteți “zbura” de frica zborului, nu sunt de acord. Dacă sunt alte motive, pot înțelege și aprob.

  Crezi tu că domnul C iubește zborul cu avionul? Sau copilul meu? Sau fratele meu care bea o sticla de whisky înainte de îmbarcare? NU, nici vorbă, sunt nevoiți, altfel ar circula doar cu mașina.

  Pe domnul C îl oblig eu, n-are nicio șansă in fața mea, mă stresează tot drumul cu avionul, e agitat și nervos

  Anul acesta vrea vacanțe doar cu auto din dotare, eu nu mă pronunț, depinde pe ce mi se pune pata

  Bine, o parte din vacanță o voi “așeza” așa cum vrea el, la restul... mă mai gândesc dacă zbor sau sunt copilot.

  Mulțumesc de vizită, mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate-mi

  michaela_1961 [29.01.18 22:55:29] »

  Wow! Ce frumoasa descriere, ce loc deosebit... si nu mai vine vara odata! Cred ca articolele despre mare, soare si despuieri sunt mai savurate cand sunt scrise iarna. Eu una tanjesc dupa zilele calduroase, ca sa nu mai zic de dorul de mare. Multe vacante care sa ti mearga la suflet iti urez, cu mult drag!

  krisstinna [30.01.18 09:42:14] »

  @michaela_1961: Mulțumesc frumos de vizitâ și aprecieri, îți doresc vacanțe minunate, te pup cu drag!

  Mi-ai făcut o surpriză foarte plăcută in această dimineață

  michaela_1961 [30.01.18 10:10:25] »

  @krisstinna: Eram in urma rau cu cititul, abia am apucat sa citesc trei articole de la tine acum, dar voi recupera pentru ca sunt nerabdatoare ca la un roman bun.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  10 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, Dana2008, elviramvio, ile07*, marius gaudi, maryka, michaela_1961, mishu, teona, Zoazore

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0986680984497 sec
  ecranul dvs: 1 x 1