ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.10.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2017
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 680 euro ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE REZULTATĂ
85.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 26 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Primera Hotel [Bugibba]3

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

La răscruce de baruri, taverne și drumuri, nu e o alegere rea

TIPĂREȘTE

Din dorinţa de a experimenta ceva nou, anul acesta am avut vizitat două insule. Despre prima v-am scris câteva idei - vezi impresii, aici o să încropesc puţin despre micuţa Malta. O să încep cu Primera, locul unde am fost cazaţi timp de 7 nopţi.

În Malta locurile pentru dormit, hotelurile, sunt scumpe. Multe, dar cu preţuri nejustificate. Insula este pentru plimbăreală, nu încape vorbă de lux şi răsfăţ hotelier. Ochise copilul în plimbările sale un super hotel, o cameră costa 300 euro pe noapte =)) – asta aşa, să vă faceţi o idee.

Aşadar, cu un scor de 6,9 pe Booking;), cu recenzii despre mucegaiuri şi ţevi îngălbenite, cu vreo 72 de euro/noapte, Primera a fost una dintre propunerile prietenei mele. Criteriile noastre au fost: cel mai ieftin posibil, cu balcon, baie în cameră, apă caldă, MD, poziţionat central dar şi aproape de mare. Ea s-a ocupat de partea tehnică, bilete de avion şi cazare, eu de cea artistică «:-P. Deciziile erau ale noastre, ale fetelor. Băieţii s-au ocupat cu... aşteptarea. Am privit pozele, am citit comentariile, m-au lăsat rece, am şi eu un fix: depinde cine scrie, depinde de profilul turistic al fiecărui individ. Am studiat harta, era hotelul perfect pentru noi.

Eram patru adulţi, preţul era bun, n-am mai stat pe gânduri şi în luna mai a fost totul rezervat pentru septembrie. Înainte cu două săptămâni de plecare s-a hotărât şi copilul meu că vrea o tură de mare, am găsit bilet de avion, de dormit dormea cu noi în dubla deja rezervată. Pentru toţi trei am plătit 680 de euro/şapte nopţi cu MD.

Am avut zbor de la ora 19:30, am aterizat la ora 21:30 ora Maltei, o oră în urma României.

Spre disperarea domnului C am mers în staţia de autobuz=)), aveam nevoie de un X3, la ora 22:30 aveam unul. Autobuz, nu BMW :p. Timpi pierduţi cu autobuzele, economisești bani dar renunți la ore bune de vacanță. Biletul a costat 2 euro de persoană, drumul de 30 de minute l-am făcut în 90 de minute, ocoleşte de te ameţeşte. Şoferul habar nu avea unde ar trebui să coborâm, i-am arătat harta când am ajuns la capăt de linie, a trebuit să ne întoarcem pe jos 800 de metri, aproape de Mc Donalds. M-a ajutat GPS-ul. Cu bagajele după noi, drumul de pe piatra cubică nu a fost tocmai o plăcere.

La ora 24 eram la Primera, am completat formularele, am plătit sejurul 680 de euro cu tot cu taxa de staţiune, am primit cheia de la camera dublă cu un pat suplimentar.

Recepţia era micuţă, recepţionera amabilă, zâmbitoare. Holul de la parter, aşa numitul lobby, era măricel, avea canapele şi fotolii din piele, câteva aparate pentru ţigări şi sucuri aşteptau banii clienţilor. Wi-Fi era doar acolo dar foarte prost.

Hotelul dispunea de un lift ”central”, modern, şi alte două lifturi „ascunse” pe care le-am descoperit ulterior. Scările erau acoperite cu marmură, erau largi şi frumoase, le-am folosit des pentru a face mişcare.

Camera 211, etajul doi, vedere totală spre două Pub-uri şi o cafenea. O cameră de mărime medie, cu dotări minimale, obişnuite, modeste. În viaţa mea nu am măsurat o cameră, în viaţa mea nu voi citi ce dimensiuni are camera respectivă. Nu mă stresez cu mărimi şi nimicuri, sunt un om normal zic eu«:-P.

Revin la 211... un hol micuţ delimita spaţiul dintre baie şi încăperea pentru dormit. Pardoseala era dintr-un fel de linoleum, cam tern. Patul era două într-unul, erau două apropiate-aşa cum îmi place mie. Vis-a-vis de acestea era patul suplimentar pentru băiat. Paturile erau încadrate de două noptiere micuţe, şifonierul avea doar spatiu pentru umeraşe cu umeraşe dar şi un seif cu cheie pe care nu l-am folosit.

Totul mirosea a stătut, a neaerisit. Două aplice erau fixate pe tăblia patului, lumină din plafon nu exista, A. C. era o vechitură aşezată deasupra biroului cu oglindă şi scaun tapiţat. Suportul pentru bagaj a fost util pentru unica noastră valiză. Cuvertura albastră de pe pat era asortată cu draperiile care acopereau fereastra şi uşa balconului, ambele tâmplării de proastă calitate, ca peste tot pe insulă. Lenjeriile erau albe, imaculate, miroseau a nimic, pernele erau extrem de mici, erau Ok, pe gustul meu.

Pe o măsuţă rotundă un TV mic şi plat aştepta telecomanda care se închiria de la recepţie. Nu am avut frigider, ştiam acest lucru şi am considerat că nu avem nevoie, nu consumăm alcool şi mâncare în camera malteză. Prizele erau doar două, dar am avut adaptor și prelungitor în bagaj, ne-am descurcat perfect.

Baia era măricică, simplă, cu h. ig din belşug, cu săpun lichid ieftin, cu prosoape multe, albe şi super pufoase. Cabina de duş avea uşile bete, se balansau aiurea. Un geam care se deschidea doar un cm asigura aerisirea cu greu. Apa caldă era fierbine, avea presiune la chiuvetă dar la duş nu.

Balconul era mare, avea măsuţă şi scaune din plastic, nu beneficiam de intimitate, aşa erau toate balcoanele. Nu exista suport pentru uscat prosoape, eu nu am nevoie deoarece am sfoara mea de acasă. Nu există plasă pentru țânțari, pe insulă nu sunt vampiri.

În fiecare dimineaţă când mergeam la plajă studiam clădirea Primera. Are 6 etaje, dispune de o piscină la subsol şi una la ultimul etaj, o bucătărie şi o sală de mese la parter, cu vedere laterală la aleea de promenadă şi la mare. Poziţionată în buricul târgului, clădirea are o culoare ştearsă, este la răscruce de străzi zgomotoase, nu dispune de parcare proprie, are avantajul de a fi în centrul atenţiei turiştilor datorită aşezării sale nu pentru că ar fi vreun vip :D.

Primera a întrunit absolut toate condiţiile noastre, am beneficiat de mare, de terase, de magazine, de gălăgie, de tot ceea ce ne-am dorit. Strada din stânga hotelului, cea către care aveam camerele, era ca o aşchie, avea un singur sens, vibra ziua dar şi noaptea. Dar asta nu era tot: zgomotul se auzea ca într-un tunel, aveam impresia că băutorii de bere de la Pub-uri erau la mine sub pat=)). Primele două nopţi au fost mai dificile, apoi m-am contopit cu personajele, eram de acolo, din tunelul lor. La şapte dimi trecea maşina de gunoi şi trezea tot cartierul.

Piscinele

Pe acoperiş am urcat cu liftul principal apoi pe scări. Se poate urca şi cu un lift de lângă bucătărie dar nu în cazul meu, puţină gimnastică nu strică niciodată. Terasa se deschide la ora 8, am aşteptat-o un pic pe femeia desemnată cu această sarcină.

Priveliştea mi-a tăiat răsuflarea, vântul adia lejer iar soarele se înălţa sub privirea mea. Eram aproape de cer, peste clădiri, doar păsările îmi întreceau gândurile care zburau şi brăzdau aerul dimineţii :)).

Câteva mese şi scaune se adăposteau la umbra unei prelate, am urcat câteva trepte şi am găsit o piscină micuţă, curată şi liniştită, adâncimea ei era de un metru. Mocheta verde imita iarba la primul nivel, iar gresia acoperea pardoseala din zona piscinei. Şezlonguri erau suficiente, nu foarte multe, dar nu se înghesuia lumea să le ocupe. În loc de bar erau două aparate, doi roboţi care înghiţeau bani şi ofereau cafele, sucuri, ţigări şi ceva cronţănele. Câteva ghivece cu flori împrejmuiau locul.

Am privit marea, palmierii şi pescăruşii, mi-am răsfăţat sufletul. Am făcut şi plajă acolo într-o zi, am fost singură pe acoperiş şi mi-a plăcut tare mult.

La subsol am fost doar de două ori. Programul e identic, la fel ca şi pe acoperiş: 8-18. Piscina de acolo era mai mare ca cea de sus, avea adâncimea cuprinsă între unu şi trei metri. Atmosfera era încărcată, umedă, luminile erau chioare, era cam înfricoşător. Apa nu era încălzită, erau câteva şezlonguri dar şi multe oglinzi pe post de tablouri. Nu m-am scăldat în nicio piscină, le evit cât pot indiferent de anotimp, de hotel, iar la mare nu le văd rostul.

Sala de mese era curată, nu foarte spaţioasă, era pe partea cu aleea de promenadă, cu latura către Mediterană. Uneori mesele erau insuficiente ca număr, turiştii aşteptau în lobby eliberarea uneia.

Micul dejun nu era foarte bogat dar se înlocuiau în fiecare dimineaţă câteva dintre produse. Existau zilnic fructe şi legume proaspete, fasolea era nelipsită, tăvi cu mâncare dulce adică un fel de prăjitură, un singur fel de salam, două de şuncă, caşcaval, brânză, unt, dulceţuri, lapte cu cereale, ness, sucuri din chimicale-foarte apreciate de englezi, pâine de mai multe feluri, omlete sau ochiuri. Clar nu mureai de foame, eu m-am declarat foarte mulţumită, nu sunt pretenţioasă şi de obicei nu mănânc decât o cafea la MD :D.

Personalul era foarte amabil, atent la nevoile noastre. Curăţenia se făcea zilnic, prosoapele se schimbau zilnic chiar dacă nu erau aruncate pe jos în baie, lenjeria se schimba după trei zile. Nu am dat bacșiș nimănui, nu am avut motiv. Menajerele erau super de gașcă, mă complimentau în fiecare dimineață când umblam de bezmetică singură prin hotel. Glumeam cu ele și-mi începeam ziua râzând<:-P.

La recepţie erau multe pliante cu şi despre obiectivele Maltei, dar şi cupoane cu reduceri pentru anumite obiective. Oricum, în comparaţie cu Grecia, intrările la obiectivele turistice aveau un preţ mult mai mic.

În lobby exista o cameră pentru bagaje, cheia stătea numai la recepţie, în afară de recepţioner nimeni nu avea acces la ea.

Despre împrejurimi pot spune că am fost de-a dreptul încântată. Găseam locuri de parcare aproape de hotel, acestea sunt gratuite pe toată insula cu condiţia să parchezi pe culoarea albă. Lângă Primera era centrul Bugibbei, scuarul era acolo, la doi paşi. Terasele principale, magazinele, fast-food-urile, cafenelele, toate erau lângă noi.

Marea a fost la trei minute distanţă de camera mea, nu o vedeam din balcon dar o vizitam dimineaţa şi seara, o priveam de pe plaja betonată, stâncoasă. Mă scăldam la o oră matinală, apa era limpede, clară, caldă şi liniştită. Avea nuanţe de albastru marin şi smarald, la ora 8 era pusă în funcţiune fântâna arteziană montată în mare, un lucru inedit şi spectaculos pentru mine.

Nu voi puncta marea pentru că așa e corect, hotelul NU se află pe malul mării, nu beneficiază de plajă proprie, de șezlonguri și umbrele, ca la Perla din Creta. Dar dacă ar fi să îi acord punctaj, acela ar maxim, mi-a plăcut teribil să fac plajă pe stâncă, să mă scald într-o apă minunată. Intrarea în apă nu e lină, se adâncește destul de repede, aveam șoșonii de apă dar se putea și fără, mă puteam strecura printre stânci, veți vedea în poze.

Îmi terminam cafeaua pe braţul stâncos al insulei, razele soarelui maltez îmi colora pielea sub privirile trecătorilor mirați, o ţesătură de gânduri şi trăiri mă copleşea, eram în locul în care mi-am dorit să ajung, eram emoţionată.

Dacă recomand hotelul? Doar celor care pot fi ca mine.

Citește și CONTINUAREA aici

---
Trimis de krisstinna in 14.10.17 16:13:41
Validat / Publicat: 14.10.17 17:24:42
VIZUALIZĂRI: 2382
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
35 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 81900 PMA (din 62 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 26.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  35 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [14.10.17 16:26:08] »

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ANILU [14.10.17 17:46:16] »

  @krisstinna: Ce bine îți stă în verde. 😘

  Arată foarte bine hotelul, ai avut balcon 😋, lenjerie și prosoape curate, apă caldă, deci condiții normale pentru o vacanță frumoasă.

  Dar ai avut piscină la etaj, ce frumos se vede de sus.

  Aștept și impresiile din vacanță pentru că ai tot pomenit... după furtună sau înainte.

  Se vede și se simte că te-ai simțit bine.

  Toate cele bune.

  Carmen Ion [14.10.17 19:10:12] »

  @krisstinna: De ani de zile încerc să-l conving pe Adrian să mergem în Malta, dar nu reușesc. Zice că e o insulă scumpă și fără plaje iar atmosfera nu se compară cu cea din Grecia. Adevărul că dacă așa pune problema, nu prea am argumente să-l combat.

  Înțeleg că te-ai simțit bine la hotel și ăsta e lucrul cel mai important.

  Cunoscându-te, sunt convinsă că ai făcut ceva incursiuni, așa că aștept reviewurile următoare.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  nicole33 [14.10.17 19:35:07] »

  @Carmen Ion:

  De ani de zile încerc să-l conving pe Adrian să mergem în Malta, dar nu reușesc. Zice că e o insulă scumpă și fără plaje...

  Şi eu urmăresc de câţiva ani această destinaţie. Prietenii, care îmi cunosc preferinţele în materie de vacanţe şi ştiu că vreau în primul rând plajă şi abia apoi alte plimbări prin zonă, mi-au spus că ei nu cred că-mi va plăcea pentru că Malta nu este o destinaţie pentru plajă, dar ai o sumedenie de "chestii" de vizitat.

  În plus, cazările la hoteluri de patru stele şi la un preţ rezonabil studiate de mine, arătau deplorabil în poze, astfel că nu pot decât să presupun că realitatea este şi mai tristă.

  Eu i-am recomandat lui Adrian o destinaţie perfectă, cu plaje de vis, relaxare şi răsfăţ, dar ştiu că nu v-am putut convinge pe niciunul din voi

  Carmen Ion [14.10.17 19:58:59] »

  @nicole33: Recunosc că nu știu ce destinație i-ai recomandat lui Adrian, dar dacă e în Turcia nu mă mir că nu l-a interesat. Cel puțin deocamdată pe noi nu ne atrag resorturile, preferăm viluțele grecești cu grătar în curte. Dar cu timpul poate că ne vom reorienta spre stațiunile turcești, cine știe?

  Iar dacă i-ai sugerat lui Adrian o destinație exotică, eu categoric m-aș opune, pentru că mai mult de trei ore nu rezist în avion și, din păcate, asta nu se va schimba: înaintând în vârstă, suport din ce în ce mai greu zborurile.

  Cât despre Malta, știu că are multe obiective interesante, dar mi-ar fi ciudă să merg pe o insulă și să nu fac baie...

  nicole33 [14.10.17 20:08:04] »

  @Carmen Ion:

  Nu mă gândeam la Turcia, pe care o aleg mereu şi pentru plajă dar şi pentru servicii, pentru atmosferă, pentru tot, pentru că doar plajă şi AI găseam mult mai aproape în Bulgaria.

  Povesteam la Eforie despre Republica Dominicană . Zborul, care într-adevăr durează foarte mult 4+9=13 ore, mă face şi pe mine să ezit să rezerv şi al treilea sejur în acea zonă.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Carmen Ion [14.10.17 20:09:18] »

  @nicole33: Niet!!!

  Dana2008 [14.10.17 21:41:32] »

  Felicitări pentru articol!

  Piscinele arată bine, plajă nu am văzut-o... dar dintre toate acestea tu arăți super-bine, culoarea părului tău îmi place foarte mult!

  Am vizionat fotografiile,am văzut locurile, dar așa cum amintești destul de des, cred că cea mai mare bucurie a fost că ați fost împreună cu băiatul.

  Nu prea m-a convins până acum Malta, prefer și eu Grecia pentru plajă și apă caldă.

  Călătorii plăcute!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  krisstinna [15.10.17 08:52:43] »

  @webmasterX: Coordonate Ok.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  krisstinna [15.10.17 09:00:29] »

  @ANILU: Mulțumesc frumos

  Da, a fost o vacanță reușită, am avut și soare și un pic de ploaie, am fost martori la tunete, fulgere și furia mării, a fost excelent.

  Hotelul nu e grozav dar nota acordată de mine reflectă criteriile mele. E intr-o zona foarte aglomerata și gălăgioasă, nu mulți caută așa ceva

  Multe nu pot sa scriu, voi scrie ceva pentru utilitate, nu sunt un maestru al scrierilor tehnice, mă depășește.

  Malta înseamnă artă, istorie, bun gust. Este impresionantă, a meritat fiecare bănuț.

  Te pup dulce!

  maria55 [15.10.17 09:05:33] »

  @krisstinna: 😂😂"doar celor care pot fi ca mine"! Clar! Ar fi bun si pt mine!

  krisstinna [15.10.17 09:23:36] »

  @Carmen Ion: Mulțumesc frumos Carmen

  Cu mâna pe inimă îți spun: Malta e mai ieftină decât Grecia, am crezut și eu exact același lucru ca și Adi.

  Sunt cazări pentru toate buzunarele, camere bune și ieftine la aparthoteluri, la particulari. Noi nu am fost singuri, a trebuit sa elimin camerele cu chicinetă, prietena mea dorea sa nu vadă plite și alte chestii de bucatarie prin cameră. A vrut un MD la hotel, a fost bine, cu toții am fost multumiți, inclusiv copilul care preferă luxul unei camere spațioase.

  Știi ca nu le am cu istoria, arta și alte minuni, dar mă voi strădui sa scriu un pic, doar cate ceva din “ceva-ul” văzut de mine acolo, fără descrieri ample care mă depășesc.

  Voi sunteți plimbăreți, sigur o sa fiți incantați, sigur veți fi multumiți de absolut tot, inclusiv prețuri.

  Plajă aveți in Mellieha, cu intrare lina in mare, sunt cazări și acolo, plaja e cu nisip, șezlonguri și umbreluțe, terase.

  Vă puteți caza și câteva nopți în Gozo care e mai verde un pic.

  Nu pot sa compar Grecia cu Malta la “verdeață” și plaje, nu are rost. Sunt diferite, Grecia e colorată din acest punct de vedere.

  În schimb Malta e pentru altceva: e istorie, e poveste. Are și ea culoare, Carmen. E ca mierea, ca soarele, e elegantă.

  În schimb, le pot compara la prețuri: Malta este deasupra Greciei, fiecare “chestie” e mai ieftină, nu mi-a venit sa cred.

  Vă salut cu drag pe amândoi, vă doresc alegeri inspirate și sănătate!

  Carmen Ion [15.10.17 09:28:31] »

  @krisstinna: Ecoul tău m-a făcut foarte curioasă, abia aștept să citesc reviewurile următoare. Malta mai ieftină decât Grecia?!! Afirmația mă intrigă, așa că te rog nu te zgârci cu detaliile de prețuri.

  krisstinna [15.10.17 09:38:52] »

  @Dana2008: Draga mea, frumoasa mea, Malta are putine plaje cu nisip. Acolo mergi pentru altceva, puținele plaje cu nisip sunt un bonus dacă mergi vara pe insulă.

  Malta se poate vizita tot anul, abundă în obiective, adevărate opere de artă, ceea ce în Grecia nu găsești. Sau cel puțin așa am perceput eu.

  Plaja “mea” era o margine de stâncă, am fost foarte încântată de locul acela. Alături de mine făceau baie dimineața două doamne englezoaice, ambele trecute de 70 de ani, una era cu cârja după ea, o proptea de bara de susținere de la intrarea in mare.

  Nu trebuie sa renunți la Grecia, e musai să mergi acolo unde îți place. Eu am vrut o vacanță activă, puțină plaja și bălăceală, restul a fost vizită și... o lecuță de aventură.

  Mulțumesc, te pup

  krisstinna [15.10.17 09:41:33] »

  @maria55: Clar că da!

  Dar sa știi ca sunt și cazări in aparthoteluri, la jumătate de preț.

  Iar turcii sunt prezenți in număr mare in ceea ce privește haleala

  Te pup dulce

  Dana2008 [15.10.17 12:33:01] »

  @krisstinna: 😘

  webmaster [15.10.17 12:51:32] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

  — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  adrianbogdan [15.10.17 14:11:03] »

  Buna!

  Foarte tare, daca a fost bine, atunci bine sa fie!

  Io nu vreau preturi Cristina sau sa te pun la treaba cu scrisul, io vreau ca baiatul tau din P21 sa intoarca un pic fata sa il vad si io ca lumea. Vreau sa vad combinatia dintre tine si Domnul C.

  Multumesc anticipat!

  krisstinna [15.10.17 18:36:13] »

  @adrianbogdan: Draga mea, sigur te încadrai in peisaj.

  Plecam dimineața, veneam noaptea, eram terminați, știi prea bine cum e, voi faceți la fel în vacanțele voastre.

  Mulțumesc de vizită, data viitoare când ne vedem îți arat copilul

  Am fost foarte, foarte fericită că ne-a însoțit, are totuși 27 de ani. Astfel m-a scutit de griji, lăsându-l acasă nu eram eu. M-am mirat, știam că va merge cu noi doar dacă destinația era Turcia , m-a surprins plăcut.

  Oricum nu ne întâlneam decât puțin, in fiecare zi, el avea alt program, el a dorit plajă și mare.

  L-am forțat un pic cu o mănăstire, cu Valletta și cu o plajă, nu m-am putut abține. Dar m-am și jucat cu el la Popeye și la Acvariu, a fost minunat.

  Îți mulțumesc din suflet pentru TOT, ești un om deosebit, îți doresc sănătate!

  Zoazore [15.10.17 21:43:45] »

  @krisstinna:

  Găseam locuri de parcare aproape de hotel, acestea sunt gratuite pe toată insula cu condiţia să parchezi pe culoarea albă

  Să înțeleg c-ați închiriat mașină?

  Măi, pe mine m-a cucerit articolul tău! Și, cum zice și @ANILU, ai avut apă caldă (mă rog, mai mut sau mai puțin), lenjerie curată, chiar dacă mirosea ”a nimic”, balcon,

  copilul cu tine, deci ai avut o vacanță frumoasă.

  Și eu aș sta la un hotel ca ăsta!

  Aștept cuminte restul poveștii.

  maryka [16.10.17 09:07:20] »

  Am citit cu plăcere articolul, bună locaţie, frumoase pozele, dar cel mai important starea de spirit, care se pare că a fost bună, te-ai simţit excellent! Asta e cel mai important! Alături de cei dragi! Acum nu-mi rămâne decât să aştept ceva impresii despre insulă. Eu nu am fost acolo încă, deci vreau să aflu tot ce se poate.

  Într-adevăr - frumoasă în verde!!!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  teona [16.10.17 12:26:51] »

  Draga mea prietena, asta este una dintre iesirile care te caracterizeaza. Central, conditii decente in camera, balcon si distractia la... picioare, adica plaja aproape, terase si magazine. Si toate asezonate cu zambetul tau radiant. Sunt sigura ca i-a placut domnului C. Iar pt faptul ca baiatul va insoteste inca, sunt cateodata un pic invidioasa.

  Si stiu cat de important este sa fii cu prieteni, care sa aiba aceleasi gusturi cu tine, ca sa ai o vacanta reusita. Malta este si pentru mine o destinatie viitoare, sper ca in trei.

  ioana74 [16.10.17 13:31:45] »

  @krisstinna: culoarea parului e bestiala, e culoarea sufletului tau . Frumoasa destinatie ati ales, astept sa ne spui mai multe despre ea. Din ce am citit pana acum se pare ca ai rezonat perfect cu Malta . Te pup cu drag si asteptam continuarea...

  krisstinna [17.10.17 11:37:12] »

  @Zoazore: Da, am închiriat o mașină pentru 7 zile, l-am obligat pe domnul C să își închipuie că se află in Cipru

  A fost o vacanță drăguță, am avut parte de multe, câte puțin din fiecare.

  Mulțumesc frumos, te pup!

  krisstinna [17.10.17 11:41:41] »

  @maryka: Mulțumesc draga mea

  Dacă voi avea timp, poate voi încropi ceva, câteva idei. Nu știu cât de utile vor fi pentru că noi am circulat cu mașina închiriată și e o mare diferență de idei între mine și cei care “fug” de circulația “pe partea gresită” a drumului.

  Și da, îmi place verdele, se asortează uneori cu ochii mei.

  krisstinna [17.10.17 11:48:28] »

  @teona: Scumpa mea

  Cât de bine mă cunosti

  Da, a fost foarte mare bucuria de a avea și copilul cu mine!

  Domnul C avea mereu o nemulțumire: nu i-a văzut pe cavaleri!

  El dorea să vadă la Valletta cavaleri și domnițe, ca la Alba Iulia. Eu i-am spus că a călcat pe mormintele lor, nu avea cum să îi întâlnească

  S-a cam plicti și la Popeye, a dormit in timp ce noi ne-am distrat Dar Per total, a fost încântat, nu ca mine dar mna... nu toți suntem la fel.

  Mulțumesc, te pup dulce

  krisstinna [17.10.17 11:54:37] »

  @ioana74: Mulțumesc frumos

  Malta s-a pliat perfect cu profilul meu, e perfect adevărat.

  Am știut că ne vom potrivi, știam de stânci și de toate celelalte minunății.

  Culoarea a fost una aleasă pe ultima sută de metri, mereu caut să mă asortez cu locul în care voi petrece vacanța. Știam că Malta e deosebită și unică, astfel că a fost singura dată când mi-am vopsit părul așa

  Te pup cu drag!

  arcrom [18.10.17 18:03:32] »

  @krisstinna: Am inteles ca te-ai simtit bine si mi-ai si explicat ca tu poti trai linistita atata timp cat ai un acoperis decent deasupra capului. Dar sotul tau cum s-a simtit? Ma bucur sa am o imagine vizuala a ta pe care s-o asociez personajului creat in mintea mea. Votat cu mare drag, desi nu ma vad petrecand un concediu in acele conditii. Peste o zi doua ajung sa povestesc si eu despre o cazare cotata cu peste 9 careia eu i-am dat sub 5. A fost un film de groaza, pacat de decor! Un mare vot de la mine! Felicitari

  mishu [18.10.17 21:08:54] »

  @krisstinna: Ce pot spune decat ca am vazut intai pozele care mi s-au parut minunate, pline de bucuria de a trai apoi am ajuns si la articol. Din cele povestite de tine alegerea a fost facuta cunoscand toate datele problemei si din cate am vazut si din poze dar si din notele acordate a fost ok.

  In rest stiu din cele povestite ca ti-a placut, astfel incat eu ce mai pot spune decat felicitari, votat cu mare drag si sa stii ca si eu ma gandesc la aceasta destinatie.

  krisstinna [19.10.17 08:53:51] »

  @arcrom: Da, ai înțeles perfect, eu mă simt bine cu un minim de confort, mă adaptez ușor și mă bucur că pot calatori, asta înseamnă că sunt binecuvântată.

  Soțul meu s-a simțit bine, am avut grijă să umplu zilele cu activități colorate. E drept că el și copilul meu adoră luxul, dar cât timp sunt alături de mine trebuie să le placă și ceea ce îmi place mie.

  În vacanțe plecam dimi și ajungeam la ora 23-24 în cameră. Toată ziulica stătea goală, la ce bun o risipă de bani?

  Mulțumesc frumos de vizită și aprecieri, vacanțe frumoase îți doresc!

  krisstinna [19.10.17 08:56:47] »

  @mishu: Da, a fost exact ceea ce am dorit.

  Bucuria de a trăi, asta e ideea principală a articolului meu. Ai punctat bine

  Mulțumesc, te pup dulce!

  barbara [19.10.17 09:24:30] »

  @krisstinna: Foarte frumos articolul tau, mi-a plăcut foarte mult. M-ai făcut curioasă cu Malta, o să mă gândesc serios la această destinație. Aștept un alt articol scris de tine, la fel de amplu și frumos.

  Vacanțe frumoase și numai bine!

  krisstinna [19.10.17 21:21:46] »

  @barbara: Mulțumesc frumos de vizită și aprecieri, dacă nu ești o persoană pretențioasă și dacă nu cauți plaje cu nisip, îți recomand să iei în calcul Malta. Nu este scumpă, dacă ești calculat și știi ce vrei, obții un scor mult sub alte destinații.

  Succes!

  Nicu [19.11.18 04:40:23] »

  @krisstinna

  Am avut cazarea în Malta tot la acest hotel săptămâna asta ce s-a încheiat și tot pe partea aia cu barurile. Gălăgia începea după ora 7 seara și ținea pana după doua. Camera afost mai sus și vad ca era altfel. Baie cu vana. Balcon ff mare ușa la balcon culisanta. Pare diferita și văzut din exterior apare altfel văzută de la barurile alea care eu am văzut ca sunt trei plus o pizerie plus un restaurant chinezesc. Dimineața a rămas la fel cu mașina de gunoi.

  Faleza e la fel adică specifica Maltei sau spus altfel... Spectaculos. Anul asta am fost de doua ori și vad ca... Parca mai ar merge o tura.

  În noiembrie e încă sezon în Malta. Plin de englezi veniți la relaxare care vor și dimineața și seara fasole la masa. Au tot felul de obiceiuri și ei cred ca toată lumea trebuie să știe limba lor.

  Temperatura ziua 20-22 grade. Noaptea 17-18. Atmosfera de vacanta în toată regula.

  krisstinna [19.11.18 09:49:54] »

  @Nicu: Super! Mă bucur că ai găsit un loc decent, relativ drăguț

  Dar nu mai bine scrii și tu un articol ca sa actualizam datele?

  Noi am fost in septembrie, chinezescul era închis iar barurile alea aveau program toată noaptea. Ai observat ca se auzea zgomotul ca intr-un tunel? Sau poate erai mai sus și se mai estompa din el, ori nu ai avut parte de tineri englezi mangă Eu mi-am asumat aceste lucruri, citisem pe booking despre gălăgia din jur

  La cafeneaua de pe straduță beam zilnic o cafea excelenta cu doar un euro iar prețurile la MD de pe aleea cu palmieri, cea care cobora către plaja porneau de la 3,5 euro, mai ieftin ca in Grecia.

  Malta este o minune, pe mine m-a cucerit.

  Îți mulțumesc pentru cuvinte, e foarte important că ai dat aceste detalii.

  Vacante superbe îți doresc!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  10 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianbogdan, ANILU, barbara, ioana74, maria55, maryka, mishu, Nicu, teona, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.112471818924 sec
  ecranul dvs: 1 x 1