ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.09.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 27.07.14
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 7 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Am fost acolo

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Am ajuns în Thassos, ne-am instalat la Vila Athina pentru 7 nopți și 6 zile pline de plajă și plimbare.

Cu notițele la noi și cu harta am încercat să vedem cât mai multe locuri de pe insulă.

De la început vă spun că noi nu suntem genul de turiști care stau la plajă toată ziua. Nu vrem să ne mai ardă soarele, să ne usture pielea, ne-am colorat un pic cât să nu fim ca brânza :p.

Soțul în schimb îmi spune, că nu vrea să stea numai la volan, așa că am încercat să combinăm plaja și mai ales bălăceala cu plimbările.

Plaja – Chrissi Ammoudia sau Skala Panagia – aici a fost pentru mine imaginea wow. În aceeași imagine cuprinzi marea în toate nuanțele ei de albastru și verdele muntelui.

Este în dreptul satului Panagia (5 km distanță), în partea nordică a golfului Golden Beach. Numai aici am făcut plajă, ne-a plăcut tare mult. Dimineața incepând cu ora 8,00-8,30 pînă la 11,00 maxim și după amiaza după ora 17 până se ascundea soarele după munte, aproape de ora 19,00.

Plaja lată, cu nisip fin, amenajată cu șezlonguri pentru care plăteai consumație din oferta teraselor care le administrau. Alei pe nisip din scânduri vopsite în diferite culori, la capătul cărora este un robinet, un duș, o cabină de schimb.

Noi am stat la plaja Beach Bar, ne-am împrietenit cu Yaniss, cel ce ne servea la șezlong.

Marea, ah marea, liniștită sau cu valuri era superbă. Intrarea lină în apă, la mal fiind așa un rând de pietricele șlefuite, nu necesită încălțări speciale.

Stațiunea este liniștită, mai cochetă.

Hoteluri, vile, baruri terase sau taverne la malul mări cu o alee de promenadă ce făcea deliciul plimbărilor noastre la malul mării până alegeam o terasă sau tavernă.

La mijlocul golfului este Campingul Golden Beach. Credeți-mă, nu-mi venea să cred cât de frumos este amenajat și bine organizat. Rulote cu mici grădinițe cu flori ce se pot închiria dar și spațiu pentru propria rulotă sau cort.

Plimbări pe insulă

Limenas – am fost de trei ori în oraș. Un fost coleg care lucrează în Grecia a venit pe la noi. Sâmbătă până a venit ferry am fost în zona pietonală unde sunt multe magazine cu suveniruri și taverne. Iar duminică după ce l-am lăsat pe el la ferry am mers din nou în centru, de data asta pentru cumpărături. Aici în Limenas sunt mai mici prețurile la suveniruri decât în restul insulei.

A treia oara, fiind o zi noroasă, am mers efectiv să ne plimbăm. Am văzut pietrele, vorba soțului, biserica din centru, muzeul de arheologie și după Sanctuarul lui Dionisos am văzut indicator către Amfitetrul roman-500 m. Și ce ziceți, am urcat treptele de piatră până am ajuns la un gard verde închis cu lacătul, dar era o gaură în gard. Noi vedeam doar turnul unei macarale, am presupus că trebuie să mai urcăm (mai erau și alți înaintea noastră sau după noi) și am urcat vreo jumătate de oră până la o bisericuță și am constatat că de fapt pe acolo era doar un traseu montan, iar amfitetrul era după gard. Am reușit să vedem și amfiteatrul până la urmă. Deci pot spune că am făcut și ceva excursie pe munte... :p

Ne-am plimbat prin port și am stat la o terasă și am băut o cafea.

Panagia – cel mai frumos sat grecesc pe care l-am văzut eu până acum.

Am lăsat mașina pe marginea drumului, înainte de ieșirea în drumul principal și am plecat pe jos prin sat. Fiind foarte de dimineață (pentru greci, nu și pentru noi) era o liniște... Căsuțe mici, frumos decorate, amplasate în pantă, cu boltă de vie sau mici grădini cu flori, era o plăcere să te tot plimbi.

Am urcat pe o alee printre case până la izvoarele dragostei. Platani bătrâni țin umbră micii piațete de aici. Ne-am spălat pe față cu apa de la izvor rece ca gheața. Așa am văzut că făceau câțiva bătrânei greci, se spălau pe față și după aceea stăteu la umbră pe bancă.

Am băut o cafea pe terasa hotelului, terasa despre care știam eu, era închisă, în paragină.

Am coborât pe strada principală din sat, începuse să se mai anime atmosfera.

Skala Potamia – este în capătul opus al golfului Golden Beach.

În dimineața când am ajuns aici am parcat mașina în micul port și ne-am plimbat pe aleea de promenadă. Era prea de dimineață, magazinele erau închise. În schimb în port era agitația mai mare, pescarii cu bărcile și năvoadele erau la datorie.

Am băut o cafea la terasa din port.

Tot aici am văzut programul trenulețului. De la ora 20,00 până la 23,00 plimbă turiștii prin Skala Potamia, contra sumei de 4 euro. Prima cursă pleacă din capătul străzii cu Campingul, de lângă Vila Marina, la 7,45 și se întoarce tot aici la 23,30, cost 4 euro dus-întors.

Ne-am plimbat și noi într-o seară, ocazie cu care am văzut care este atmosfera și în Skala Potamia.

Mai aglomerată, mai animată, mai gălăgioasă. Sunt mai multe taverne și magazine cu suveniruri.

Potamia – doar am trecut, am văzut satul din mersul mașinii și am identificat și drumul pe unde poți merge spre vârful Ypsarion.

În drumul nostru spre Theologos ne-am oprit și la Mănăstirea Arhanghelului Mihail. Nu ai acces dacă nu ești îmbrăcat corespunzător. Am primit la intrare fustă și o pelerină și am intrat, frumos, liniștit, poze pe afară, în interior este interzis. Megând pe drum mai departe se vede unde și cum este construită biserica, pe stânci pe malul mării. Impresionant.

Limenaria – am parcat mașina chiar lângă secția de poliție (după aceea am văzut) și ne-am plimbat pe faleză. În port se lucra, se modernizează și se diguiește. Aici străzile sunt cu sens unic, când am plecat am ieșit undeva la marginea orașului spre Potos.

Potos – doar am trecut pe strada principală, de unde am mers spre Theologos.

Theologos – sunt 10 km până în sat. Aici este și vestita tavernă Augustus, care din stradă nu ne-a atras cu nimic.

Sunt două străzi paralele prin sat și dacă ai intrat și nu ai găsit loc de parcare trebuie să te întorci pe cealaltă stradă și ești nevoit să lași mașina la intrare în sat.

Într-o mică piațetă era o grecoaică – care știa și câteva cuvinte românești – vindea miere, măsline și ulei de măsline. Am luat și noi miere și ulei presat la rece.

Prin plimbările noastre pe insulă am văzut doar jumătate de insulă, pe partea spre continent nu am reușit să ajungem.

Unde am mâncat

Știam ce obiceiuri au greci când accepți să mănânci la taverne. Te invită cu zâmbetul pe buze să mănânci la taverna lor și încep să pună pe masă, pâine, apă plată sau apă rece de la robinet în niște sticle colorate și la sfârșit îți oferă desert, o prăjiturică, o înghețată sau fructe.

Și în Thassos se întâmplă la fel, numai că de data asta totul costă. Dacă a venit cu pâine sau cu apă plată să fiți conviși că le veți regăsi pe nota de plată, doar apa de la robinet este gratis.

Am sperat ca agenția prin care am cumpărat sejurul să organizeze excursie la Augustus în Theologos -este trecută în programul lor de opționale- am luat legătura cu ei și ghinion nu mai organizează de câțiva ani excursia asta:(

Iar soțul după ce am făcut drumul ziua, până la Theologos, a zis că nu se încumetă să meargă noaptea pe același drum.

Dar nu-i nimic, am avut seri memorabile la taverne în Skala Panagia cu dansuri și muzică grecească.

Taverna Vigli – Skala Panagia – are o amplasare superbă. În capătul plajei la înălțime, se urcă câteva trepte până pe terasă. Dar este superb. Este o terasă doar cu bar după care terasa tavernei. Am mâncat aici un prânz. Totul a fost bun, nu ne-au adus nimic în plus față de ce am comandat.

Și într-o seară la cină am mers cu colegul din Grecia. Aveau program de dansuri grecești, Toate mesele erau ocupate sau rezervate, deci nu aveam șanse să mâncăm aici. Am luat ceva de băut pe terasa barului și colegul care se descurcă în greacă s-a dus să vorbească pentru o masă.

El avea un tricou inscripționat pe spate cu numele lui scris grecește (îi spuneau pe nume greci când au văzut ce scrie) și vorbind grecește a reușit să obțină o masă. Am mâncat bine, vită în diverse feluri gătită) și am băut un vin alb.

Seara s-a încheiat cu un program de dansuri grecești specifice insulei cu un ansamblu de tineri greci îmbrăcați în costume populare.

Taverna Cavo D, oro – Skala Panagia – este chiar pe plajă și administrează și zona de șezlonguri.

Am mâncat de câteva ori aici. Mi-a plăcut că după ce comandam ce vroiam să mâncăm ne întrebau dacă dorim pâine. Aici am mâncat o supă bună de pește, deasă, cu orez și cartofi, vorba soțului o mănânci cu furculița :) și platou cu fructe de mare.

Taverna Sotiris – Skala Panagia – este chiar lângă plajă, tot în capătul stațiunii. Aici am mâncat cel mai bun platou cu fructe de mare și pește. Scoici în cochilie dar și cu sos de roșii puțin picant, creveți la grătar, inele de calamar fragede și bune, sardine la grătar și chiftele de caracatiță. Am comandat pâine prâjită cu usturoi (usturoiul pus grămadă pe feliile de pâine), dar noi la mâncat cu peștele și fructele de mare... mmm totul a fost o bunătate și numai la 18 euro pentru 2 persoane. Am primit înghețată la desert.

Aici atmosfera ne-a plăcut foarte mult pentru că la taverna de lângă se cânta live muzică grecească.

Am ascultat muzica și am asistat la dansurile grecilor (persoane mai în vârstă) ce erau și ei la tavernă.

Până târziu în noapte am stat aici. Imaginați-vă cum să nu-ți placă când totul era așa cum visezi să fie în vacanță și mai ales în Grecia.

Taverna Nautilus – Skala Potamia – o remarcasem în plimbările noastre și când am venit cu trenulețul am mâncat aici. Bătea vântul foarte tare în seara aia și ne-a plăcut că protejau terasa cu niște copertine și era mai adăpost.

Cum ne-am așezat imediat ne-au adus o sticlă cu apă plată, două pahare și două farfuriuțe cu tacâmuri. Aici am mâncat cea mai buna pâne prăjită cu ulei de măsline și oregano, pe care am servit-o cu salată de icre, salată de roșii, castraveți și ceapă roșie și o porție mare de fasole cu carne de porc și vin alb. La final ne-au întrebat ce dorim dulce sau pepene roșu, am ales dulce. Am primit 4 felii de salam de biscuiți, bun și aromat.

Taverna Elena – Panagia, știam din notițele mele că se mănâncă cel mai bun miel. O reperați foarte ușor, rotisorul cu jar de lemne, unde se învârt pulpe de miel, miel întreg, coaste de miel și porc, o minunăție. Am comandat o pulpă de miel și coaste de miel la grătar. Ți se topeau în gură, foarte gustoase și aromate.

Peste tot la masa de prânz nu poți mânca din cauza viespilor. Imediat după ce îți este adusă mâncarea, greci vin cu diverse vare în care arde mocnit cafea grecească-zic ei-, fumul nu este înnecăcios și chiar miroase plăcut.

Fiind o insulă muntoasă, vremea este imprevizibilă. Sau poate așa am prins noi la sfârșit de august. Ziua a fost cald dar seara se răcărește bine. Am avut și o zi noroasă, dimineața am făcut o baie în marea liniștită după care s-a înnorat, a bătut vântul foarte tare iar seara au venit câțiva stropi de ploaie.

Atât am reușit să facem noi în scurtul sejur din Thassos.

Thassos a rămas pentru mine imaginea pe care am trăit-o în prima dimineață la plajă. Să stai cu picioarele în nisip la malul mării și să cuprinzi cu privirea muntele verde.

Toate cele bune.

Rog Web-ul să atașeze melodia youtube


[fb]
---
Trimis de ANILU in 07.09.17 19:50:53
Validat / Publicat: 07.09.17 20:58:29
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu, Kos, Skiathos

VIZUALIZĂRI: 13629 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

27 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P04 Plaja Chryssi Ammoudia - văzută de la Taverna Vigli
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 59600 PMA (din 66 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

27 ecouri scrise, până acum

webmaster26
[07.09.17 20:55:08]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 21:01:33]
»

@webmaster26: Mulțumesc frumos.

maryka
[07.09.17 21:27:43]
»

Ce vacanță frumoasă ați avut! ce amintiri plăcute mi-ai adus! Am fost acolo în 2011, e mult timp de atunci, dar îmi amintesc ce mult mi-a plăcut! Noi am stat pe partea de vest, în Skala Prinos, am făcut turul insulei de vreo trei ori în plimbările noastre. Panagia mi-a plăcut și mie mult, dar și Skala Potamia. În sud, Limenaria și Potos, doar în trecere am fost, nu prea am oprit, mi s-a părut la vremea respectivă prea aglomerat. Una din plajele care mi-a plăcut cel mai mult a fost Tripiti, puțin mai departe de Potos spre vest. Mulțumesc pentru frumoasele aduceri aminte! A, pozele superbe!

În Limenas am văzut și noi Muzeul de Arheologie, foarte interesant, Agora, Amfiteatrul, atunci era deschis, eu am urcat doar până la aceea bisericuță, doar bărbații mei,(soțul și fiul meu) au urcat mai sus la vechea cetate. (motiv- eram încălțată cu șlapi, de atunci mă echipez corespunzător)

mishu
[07.09.17 21:30:19]
»

@ANILU: O minunata si bine meritata vacanta, felicitari, votat cu mare drag.

arcrom
[07.09.17 21:33:28]
»

Ne-ai readus o frantura de vara! Panagia si taverna Sotiris sunt pe sufletul meu! Poate da Domnul si la vara sunt si eu mai libera la sfarsitul lui august, sa o iau pe urmele voastre!

Pana atunci sa ai o toamna frumoasa!

P.S. Am reusit sa votez si articolul si pozele!

Mihai18
[07.09.17 21:37:41]
»

Când destinația aleasă este de top, n-are cum să nu iasă bine reviewul și reviewul dv. confirmă regula. Felicitări.

Acum să vă spun ceva rar întâlnit pe AFA.

Este vorba despre P-15 din acest review.

Dragă colegă, dragi cititori, priviți atent clădirea, exteriorul acesteia, felul cum sunt decorați pereții și rețineți bine imaginea.

Acum ne întoarcem în urmă cu cca. 4 ani. Tot în acel loc a mai fost si @Innaalina din Mioveni, o domnișoară încântătoare, care a apărut pe AFA ca un meteorit și după 2 reviewuri a dispărut ca o stea căzătoare. Aceasta a scris reviewul „Thassos - insula de smarald văzută prin ochii mei”

Partenerul său a fotografiat-o exact în dreptul acestei vile. A se vedea P-13 din acel reviesw.

Și acum care este deosebirea.

Innaalina este în prim plan și fotografia are ca fundal acea frumoasă vilă.

@ANILU a lipsit nemotivat de la ședința foto, dar ne rămâne datoare.

ANILU, te rog nu te supăra, mai glumesc și eu.

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 21:49:04]
»

@maryka: Mulțumesc pentru vizită și mă bucur că ti-am trezit amintiri frumoase.

Și nouă ne-a plăcut foarte mult, atât cât am reușit să vedem pe insulă.

Și eu eram în papuci, soțul măcar era în adidasi, am urcat sperând că sunt doar trepte. Ne-a dus în eroare lacătul pus la poartă și am urcat în șir indian până la acea bisericuță, mai sus nu am mai putut, noroc că era o zi noroasa.

Ai ce face și vedea în Tassos.

Acum mi-a stârnit curiozitatea insula Samatraki (o vedeam din balcon, este la fel de accesibilă ca Tassos dar mai sălbatică.

Toate cele bune.

Dan&Ema
[07.09.17 21:51:52]
»

@ANILU:

Kalispera!

Un articol care imi face bine citindu-l. Thassos a ramas la inima noastra.

A propos de Vigli. Stiu ca in general e laudata. Noi am cinat intr-o seara dupa ce am venit intr-o seara de la Marble Beach pe drumul de coasta. Ala palpitantul.

La Vigli pe cand de spectaculos este peisajul pe atat de dezamagiti am fost de servire, cu incurcaturi si intr-un caz o portie necorespunzatoare calitativ.

Si am mers cu recomandare. Pacat. Sper sa fi fost eu (persoana din grupul meu) ghinionist (a).

Altfel love Thassos!

Felicitari pentru articol? Bineinteles

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 21:55:14]
»

@mishu: Mulțumesc.

Mă bucur că te-ai plimbat cu mine spre și prin Tassos.

doinafil
[07.09.17 21:57:50]
»

Bravo, Anilu! Frumos articol, frumoase poze! Să vă fie de bine!!

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 22:02:31]
»

@Mihai18: Mulțumesc pentru urări, asteptam ecoul dvs.

Da, a fost frumos, ne-a plăcut pe unde ne-am plimbat dar prea scurt.

Vila din poza 15 cred că este cea mai fotografiată, dar mie mi-a plăcut mai mult casa din poza 14.

Nu, n-am lipsit de la ședința foto, am făcut sus la izvoare. Am pus una și aici când savuram cafeaua pe terasă.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 22:04:49]
»

@arcrom: Mulțumesc pentru urări și vot.

O toamnă frumoasă și vouă.

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 22:09:39]
»

@Dan&Ema: Yasas!

Mulțumesc pentru urări.

Cred că la Vigli am avut noroc cu colegul care vorbea grecește. A fost ok.

Eu vroiam să ajungem și la Faros, știam de la tine, dar...

Kalispera.

ANILUAUTOR REVIEW
[07.09.17 22:11:43]
»

@doinafil: Mulțumesc frumos.

Kalispera!

maria55 † CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[07.09.17 22:23:41]
»

@ANILU: v-as minti daca as spune că Thassos a fost locul de care m-am indragostit definitiv! Dar citind articolul, mergand pe"urmele"tale, aduceri aminte pe care le retraiesc cu drag isi fac loc in sufletul meu!

Pacat ca ai ratat seara greceasca de la Taverna Augustos din Teologos!

Si da, Panagia a fost locul care m-a incantat cel mai mult!

danaeldreny*
[07.09.17 23:37:48]
»

@Dan&Ema:

Kalinihta

elviramvio
[08.09.17 07:09:47]
»

@ANILU:

Ya! Frumoasa vacanta, mie imi place Thasos, o consider locul de odihna unde nu mai alerg după obiective. Si e o cofetarie mica in Potos dupa care plangem mereu.

Panagia imi place, cand ajung pe insula iau ulei de acolo si atunci defilam si prin sat putin, prin fata grecilor de pe la usi. Si am magazinul meu de babe babe cu adevarat de unde iau cate ceva, ma uimesc cat de sprintene sant cand puteau sa-mi fie mame!

Astept sa povestesti si prin viu grai, ai talent!

La Limenaria in parcarea politiei, aveai liber intre orele 8 si 16 , asta acum 1 an.

Hai ca tot completez la ecou - mi-e dor de Thasos - la Stelios in Teologos n-ati incercat ? Are gradina si ce-ti da din partea casei nu trece pe nota si a fost substantial anul trecut).

ANILUAUTOR REVIEW
[08.09.17 07:44:14]
»

@elviramvio: Kalimera!

A fost frumos!

La Stelios am mancat cand am ajuns la Theologos (uite am ratat sa o mentionez), miel la rotisor, fraged si aromat.

O zi buna.

ANILUAUTOR REVIEW
[08.09.17 07:51:50]
»

@maria55: Kalimera!

Imaginează-ţi, noi stam în Skala Panagia, seară grecească în Theologos, după care domnul meu la volan vreo 30-35 km, nu l-am convins

Dar ne-am distrat la tavenele de la noi.

Imaginează-ţi, terasă la malul mării, muzică grecească şi greci la masă care instant se ridicau şi dansau, a fost o atmosferă foarte, foarte frumoasă.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
robert
[08.09.17 09:36:46]
»

@ANILU: Suuuuper! Mă bucur pentru voi!

Lasă omu sa se relaxeze și el în vacanță și să bea un spriț și nu-l mai pune să conducă atâta!

ANILUAUTOR REVIEW
[08.09.17 09:49:06]
»

@robert: Mulţumesc.

Ziua mai mergeam la plimbare, dar seara rămâneam la noi în staţiune. Era relaxant pentru amândoi, terasă, masă, şpriţ, muzică grecească...

Toate cele bune.

Aurici
[08.09.17 13:57:11]
»

@ANILU: Eiii, acum m-am lămurit. Ți-a plăcut în Thassos și mă bucur. Aproape toate locurile pe unde ai umblat îmi sunt cunoscute, iar pozele mi-au prilejuit o frumoasă aducere aminte.

Ce bine mi-a facut plimbarea cu tine într-un loc drag și mie, într-o zi nesuferită...

ANILUAUTOR REVIEW
[08.09.17 14:09:15]
»

@Aurici: DA, mi-a plăcut foarte mult.

Tot timpul te-am pomenit. Aveam notat din articolul tău locuri, taverne, trasee pentru plimbări, l-am stresat pe soţ încât el m-a întrebat ai mai fost pe aici? de unde ştii? uite aici notiţele...

Foarte mult ne-a plăcut Panagia.

Timpul prea scurt pentru câte plimbări vroiam eu. Dar poate mai repetăm Thassos-ul peste câţiva ani.

O zi bună

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
artemisa24
[10.09.17 20:50:00]
»

frumoasa vacanta, frumoase poze si incantator review...

felicitari!

ANILUAUTOR REVIEW
[10.09.17 21:02:49]
»

@artemisa24: Mulțumesc frumos pentru aprecieri.

Ce bucurie mi-ai făcut. Simt că ai trecut în vizită pe la mine și am vorbit despre vacanțe.

Aștept impresiile din vacanța ta.

Toate cele bune.

Zoazore
[15.09.17 23:27:59]
»

@ANILU: Vacanta de vacanta! Ma bucur pentru voi! Frumos tare!

ioan marinescu
[02.12.17 15:35:22]
»

@ANILU: Am votat cu drag relatarea ta despre locul unde ne-am simțit bine. Noi am stat la vila Elisabeta din Golden Beach și am am mâncat la taverna de sub vilă. Pentru că eram clienții lor sezlongurile și umbrela aflate pe porțiunea de plajă din dreptul tavernei au fost gratuite. Am comandat odată o porție de musaca și a fost așa de mare că a trebuit s-o împart cu soția. Era practic cât farfuria de mare. Umplutura care conținea și ciuperci asezonate cu un sos bechamel era inedită și delicioasă. Un prânz ne costa 6-7E de persoană. De fiecare dată desertul sau o bere era din partea casei. La Limenas ne-am dus cu circuitul organizat în interiorul insulei și am petrecut o jumătate de zi. Am adus acasă o canistră de 5 l de ulei de măsline, luat direct de la fabrică (25E) de care am fost sigur că nu e falsificat, precum și o delicioasă miere de cimbrișor, din care nu mai mâncasem pe la noi.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, artemisa24, Aurici, Dan&Ema, danaeldreny*, doinafil, elviramvio, ioan marinescu, maria55, maryka, Mihai18, mishu, robert, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Thassos:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.20285987854004 sec
  ecranul dvs: 1 x 1