ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.08.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: jud. Ilfov
ÎNSCRIS: 11.06.14
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 140 € / 2 nopți + 20 € MD ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ -

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
93.33%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 40 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 9 MIN

Hotel Augustos, Salonic

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Anul acesta am trădat Elada dar, simțindu-ne oarecum vinovați, am zis să o salutăm totuși măcar pentru două zile, așa ca să-și amintească de noi anul viitor când sperăm să poposim mai mult pe acolo. Cum timpul ce urma să-l petrecem pe pământ grecesc era extrem de scurt - 2 zile - am tot învârtit harta și am ales undeva aproape cu ieșire prin vama Makaza. Dar cum se zice semnalizează stânga și ia dreapta, cam așa și noi, am schimbat motivat direcția de la est la vest, de la Makaza spre Kulata, de la Kavala spre Salonic, Thessaloniki mai sonor.

Am rezervat prin prietenul meu Booking.com o cameră la un hotel bunicel, mi-au preautorizat cardul fără blocare sau retrgere bani, am fost nevoită să schimb datele cazării, gratis așa că același hotel la care făcusem doar modificare de check-in, îmi preautorizează iar cardul, blochează 1€ deși puteau bloca suma primei nopți, îmi transmite că ne așteaptă cu drag (ce onoare!) și când mai avem câteva zile până la plecare îmi transmite că n-am avut suficienți bani pe card pentru a acoperi costul cazării pe două nopți așa că, dacă nu le depun suma totală pe card, îmi reziliază rezervarea în câteva ore, fapt ce nu era specificat pe confirmare! Foarte bine! Caut repede altă cazare tot centrală, rezerv folosind același card, primesc confirmarea și, asigurată fiind reziliez eu la celălalt care-mi cerea banii toți așa dintr-o dată.

Hotel Augustos, cel la care ne-am și cazat, s-a dovedit a fi o alegere bună care nu a preautorizat, blocat sau retras bani de pe card, au mers pe încredere.

Am ajuns la Salonic în jurul orei 14. Ghidați de Sophia am găsit imediat o parcare aproape de hotel, la maxim 200 m. Am optat pentru această parcare, Alexandros, deși hotelul are parcare parteneră chiar peste drum, Delta, la maxim 30 m dar aceea este mai mică și, din cât m-am informat, cu traseul subteran mai sinuos. Alexandros este mult mai lejeră, este pe 3 nivele în subteran și dotată cu lift, are și un mic service în caz de nevoie. Taxa este de 10 € / zi completă la Alexandros, la Delta rezervarea prin hotel era 8 € așa că nu a fost mare diferența.

Ieșim din parcare, ne învărtim puțin pe loc și iată hotelul nostru, Augustos, o clădire veche dar bine întreținută, pe colț, cu laturile pe străzile Ptolemeon nr 1 pe care este și parcarea Alexandros unde am lăsat mașina și cu cealaltă latură pe strada Elenis Svoronou, stradă pe care este intrarea în hotel. De la ușa hotelului până la bulevardul Egnația, plin de magazine, stația de autobuz sunt aproximativ 70 - 80 m.

Intrăm pe holul lung unde în capăt este mica recepție și unde, din spatele unei uși apare proprietara care ia doar c. i. -ul meu, ne dă cheia cu cardul pentru curentul electric, telecomenzile, bilețelul cu parola wi-fi, câteva indicații și cam atât. Ucăm să vedem ce surpriză avem. Ei bine da, a fost o locație care ne-a distrat puțin, un tip nou de cazare pentru noi, interesantă, primul lucru la care ne-am gândit au fost camerele transilvane pentru tinerii dornici de divorț despre care de curând a povestit și Mishu.

Hotelul este într-o clădire veche în stil neoclasic din anul 1920, construită de la început cu această destinație după planurile unui arhitect celebru al vremii și modernizată în anul 2010. Are două nivele, noi am avut camera la nivelul 1, camera 10 și menționez numărul acesteia pentru că fiecare din cele 14 camere duble și 4 triple este diferită ca formă, design și mobilier.

Holul etajului 1 este larg și foarte înalt, cu tavanele unde se păstrează încă pictura originală în casete cu modele diferite. Camerele au ca format vechile uși de lemn, pe fața dinspre hol placate nou.

Camera 10 este destul de mare, cam 30 m și este formată din dormitorul propriu zis, a doua cameră mai mică unde se află o canapea, cuier simplu și un loc cu umerașe cu rol de șifonier deschis și tot aici sunt dușul, wc-ul și chiuveta.

Camera mare este simplă dar plăcut decorată. Patul matrimonial are saltele foarte bune, odihnitoare, de calitate, lenjerie bună și 4 perne. Noptierele ca și locul unde stă minifrigiderul și blatul înalt unde poți mânca, lucra la un laptop sau poți pune o valiză oricât de grea sunt lucrate din beton ușor antichizat. Peretele exterior are descoperită cărămida veche, un aspect care pe mine mă încântă de obicei. Ferestrele mari din termopan acoperite cu perdele și draperii bune au pe exterior vechile obloane de lemn care, semideschise creează o atmodferă plăcută în cameră. Aparatul de aer condiționat la această cameră a fost foarte bun și silențios, am putut dormi fără probleme cu el pornit. Pe blatul care ascundea frigiderul am găsit o tavă pe care erau 2 cești cu lingurițe, două pahare în pungi de plastic și un bol mic cu pliculețe cu ness, ceaiuri și zahăr plus o scrumieră deși era semnul că în hotel nu se fumează. Un tv cu ecran plat deasupra caloriferului. Gresia gri era curată. Pe pat câte un set de prosoape și papuci de unică folosință. La aproape 2 m înălție, ascunse în zid, lumini discrete care pot fi folosite și noaptea ca lumini de veghe.

Camera a doua sau mai bine zis un loc de serviciu este destul de largă, cu un covoraș de gresie cu model, geamuri mari și o canapea solidă și bună pe care se putea eventual dormi. În stânga este un loc amenajat drept cuier simplu și un altul pentru pus hainele pe umeraș.

Baia, aici a fost surpriza, distracția, aici abia am înțeles ori chiar s-a potrivit ce scria pe booking că este un hotel foarte apreciat de cupluri. Păi baia este practic deschisă chiar în această cameră: în față, o poartă din lemn învechit, cu ornamente metalice stil vintange și care aluneca pe o bară superioară, jos având rotițe separa wc-ul și chiuveta de restul camerei. Poarta aceasta, ușă sau oricum s-ar numi era de fapt ca un panou de gard frumos lucrat dar care nu avea scândurile îmbinate fest, am fotografiat-o seara cu lumina aprinsă, așa că dacă vreți să împărțiți spațiul cu copii mai mărișori sau prieteni, e bine să țineți cont de acest aspect. Dacă în cabina respectivă lumina nu este aprinsă, nu este nici un disconfort vizual, eventual poate fi doar audio 😂. Locul din spatele ușii este frumos amenajat, un spălător de sticlă pe blat de beton, în spatele vasului de wc o plantă ce părea vie și un ventilator, cum aveam să constatăm, foarte puternic. Feon, săpun lichid, suficient loc de pus o trusă pe blat.

Dușul separat de cabina wc este în stânga acestei camere mici, are o bordură de beton astfel că apa nu pătrunde în cameră decât dacă te apucă nebuneala după prea mult tsipouro și te joci cu furtunul - grijă, apa e aproape de punctul de fierbere pentru ouă 🤣 și vine așa cam imediat ce deschizi robinetul - și este despărțit de restul spațiului prin două perdele, una cu rolul de a opri stropii de apă, cealaltă ornamentală. Și aici este un ventilator foarte puternic astfel că în cameră nu s-au împrăștiat vaporii sau alte mirosuri. Pe policioară două flacoane cu șampon și gel de corp, mai sus un cuier pentru prosop și pe margine am găsit un prosop pentru ieșirea de la duș.

Am stat două nopți în hotel așa că a doua zi când ne-am întors am găsit toate prosoapele deja schimbate, la fel consumabilele de la baie completate, spălat pe jos deși nu era cazul.

Cei de la recepție cu care ne-am tot intersectat, amabili dar nu prea sociabili. Se vorbește engleza, patronii și angajata ce ne servea dimineața, nu ștu dacă și cameristele. Cheia camerei trebuie predată la fiecare ieșire dar nu-i problemă, este cineva prin preajmă mereu sau dacă nu, apare în câteva secunde, fie că te vede pe cameră, fie că suni la soneria de pe blatul recepției, deci nu aștepți.

Micul dejun nu a fost inclus în prețul camerei, costul este acum de 5 € și nu trebuia comandat de seara ci am fost sfătuiți să ne hotărâm dimineața dacă dorim sau nu, plata se făcea la sfărșit de sejur atât pentru cameră cât și pentru masă. A fost tip bufet suedez, același în ambele dimineți, nu excesiv de variat dar suficient pentru noi: brânză bună, cașcaval, trei feluri de mezel, ouă fierte, omletă, roșii, castraveți și ardei gras, lapte dulce și iaurt, trei feluri de produse de patiserie, fructe, cereale, suc de portocale bun, cafea foarte bună, chifle și pâine gata prăjită, unt, gemuri de mai multe feluri, miere și nutella, toate se puteau servi la discreție. Micul dejun l-am servit în lobby barul frumos de la parterul clădirii, loc unde erau și două scaune pentru copii de diferite vârste.

Plata am făcut-o în dimineața plecării cu cash dar se poate și cu cardul.

Hotelul are menționat pe pagina proprie că nu asigură pătuțuri pentru copii și nici nu pot fi aduse paturi suplimentare în camere.

Per total a fost un loc unde ne-am simțit bine, a fost central așa cum ne-am dorit - mai puțin de 1 km de promenadă și Piața Aristotel - curat, servicii bune, liniște noaptea deși zona este destul de aglomerată, n-au verificat și nici n-au cerut avans ori să-mi blocheze bani pe card deși au această mențiune la politicile hotelului și am fost atenționată la confirmarea rezervării că se poate întâmpla asta. Se poate aranja la recepție închirierea unei mașini sau transport contra cost de la/ la aeroportul care se află cam la 15 km distanță, se poate rezerva un loc în parcarea Delta a unei mașini mai mici la prețul de 8 €/ zi (direct la Delta este 10 €).

Una peste alta, a fost o cazare bună, pot spune că a corespuns notei de pe Booking.com, 8.5 deși cred că merită puțin mai mult, convenabilă la raportul calitate/preț și de ce nu, foarte distractivă!

Webmaster, te rog să atașezi youtube / hotel Augustos.

Mulțumesc.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de elviramvio in 30.08.17 08:35:19
Validat / Publicat: 30.08.17 09:53:41
VIZUALIZĂRI: 1330
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
28 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Salonic, Grecia, agapi mou!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 68700 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 40.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  28 ecouri scrise, până acum

  webmaster26 [30.08.17 09:53:18] »

  @elviramvio: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Mutat în rubrica "Augustos Hotel, SALONIC" (nou-creată pe sait)

  ===

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  elviramvio [30.08.17 10:07:26] »

  @webmaster26:

  Chiar acolo este. Multumesc.

  O zi placuta sa ai!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  flaviana77 [30.08.17 10:13:51] »

  imi este tare, dar tare dor de Salonic, nu am mai ajuns acolo de foarte multa vreme, este un oras care imi place mult si pe care nu l-am vazut decat in trecere, fiind un loc unde se face popas cand mergi cu autocarul spre alte destinatii din Grecia.

  nu stiu care o mai fi treaba cu refugiatii ca am inteles ca ar cam fi si pe acolo.

  dar orasul este minunat, sa te pierzi prin acele minunate stradute rustice, sa stai la o terasa pe malul marii, etc... super.

  Denisa13 [30.08.17 10:22:15] »

  Frumoasa iesire. Si eu imi doresc sa vad Salonicul dar nu stiu cand ii va veni randul. L-am vazut de multe ori de la distanta de pe autostrada si de pe centura, am fost la aqua park si la magic park dar orasul nu l-am vizitat. Sunt sigura ca va veni si vremea lui.

  elviramvio [30.08.17 10:22:30] »

  @flaviana77:

  Nu este nici o problema cu emigrantii, am umblat noaptea pe strazi micute si mai libere dar nu au fost probleme, nici in port, nicaieri. Salonicul este de mult timp un oras multietnic, un magnet pentru emigrantii africani in special dar nu sunt necazuri cu ei sau nu la un nivel ingrijorator. Nu ne-a abordat nimeni sa ne vanda ceva ilegal, doar localnicii batrani mai incercau sa-ti dea ochelari sau lucrusoare mici. Nici la biserici nu am vazut cersetori desi am prins si nunta si botez si la ei se pregateste o gustare in curtea bisericii dupa ceremonie.

  De frumos este intr-adevar, am prins si vreme buna asa ca a fost placut.

  Vacante frumoase Flaviana!

  elviramvio [30.08.17 10:25:25] »

  @Denisa13:

  Multumesc Denisa. Merita sa-l legi undeva de niste zile libere, nu ti-as recomanda sarbatorile legale si reliogioase cand sunt multe locatii inchise, sa nu spun de aglomeratia din vami. Drumul e bun spre ei, poate pana vara viitoare se termina si ultima bucata de autostrada la bulgari - lucreaza tare - asa ca va fi mai lejer.

  Vacante frumoase si pupici printesei!

  Denisa13 [30.08.17 10:33:47] »

  @elviramvio: Asa este, bulgarii se misca si se misca bine. Am facut 5 ore si jumatate de la Ruse la Kulata cu tot cu opriri. In schimb la noi... o ora pana la Predeal, inca o ora pana la Sinaia si tot asa. Aveti avantajul ca nu trebuie sa strabateti valea Prahovei la fiecare iesire sudica din tara. Astept si eu autostrada de la Brasov la Bucuresti... dar cred ca mai am de asteptat. Vacante frumoase!

  elviramvio [30.08.17 10:45:39] »

  @Denisa13:

  Nu astepta!! Trece mileniul!

  mishu [30.08.17 10:51:48] »

  @elviramvio: Tu imi cam faci pofta de plecare, nu stii ca am multa treaba . Aseara am sarit peste Bulgaria, voiam sa sar si peste asta si sa-l citesc ceva mai tarziu, insa prea ma lua de ochi asa ca l-am citit, am vazut si pozele care sunt minunate si normal, am sa-mi vad si de restanta.

  Ai ales un hotel frumos, ai avut o iesire placuta, felicitari, votat cu mare drag, astept si alte povesti despre ce ai facut si vazut pe acolo.

  doinafil [30.08.17 12:14:57] »

  @elviramvio:

  Daaaa! Cred că mi-ar fi plăcut și mie să stau acolo.

  Îmi plac casele construite în perioada interbelică, au mai multă personaliate decât cele moderne, cel puțin așa cred eu.

  Mi-a plăcut și echiparea băii, și ușa aceea din lemn, armonia dintre vechi și nou!

  Felicitări, am votat cu drag!

  webmaster [30.08.17 15:59:19] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

  — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  arcrom [30.08.17 16:43:45] »

  @elviramvio: Bravo, ma bucur ca le-ati spus un elegant "La revedere si n-am cuvinte" celor de la prima rezervare. O meritau! Iar dumneavoastra, categoric, meritati o cazare unde sa va simtiti relaxata, nu sub tensiune. Unii hotelieri uita ca menirea lor este sa isi faca oaspetii sa se simta "acasa". La a doua locatie insa, am retinut un comentariu de-al dumneavoastra care m-ar face sa ma gandesc de doua ori inainte de a alege aceasta locatie. Ati spus ca personalul era "amabili dar nu prea sociabili". Din punctul meu de vedere, comunicarea prietenoasa si deschisa cu oaspetii este un "must" intr-o unitate de cazare relativ mica. In plus, din poze, vad ca interioarele sunt, ca si personalul, ok, dar nu primitoare. Un amestec ciudat de modern si traditional! Plus ca nu inteleg nevoia unor hotelieri de a pune o banderola pe toaleta cu "aceasta toaleta a fost dezinfectata pentru dumneavoastra" sau a pune paharele in pungi de plastic ca sa-ti demonstreze ca le-au spalat. Pai si ce, ar vrea un premiu ca au dezinfectat toaleta sau au spalat paharele? In definitiv, e obligatoriu, nu? Am votat FB articolul si il consider foarte util. Personal, stiu unde sa nu ma duc daca ajung la Salonic.

  mishu [30.08.17 16:48:42] »

  @arcrom: Am citit recunosc putin amuzata acest ecou si asta deoarece vine din partea unei "gazde" care stie cum trebuie vazute lucrurile si stie intradevar de ce are nevoie turistul sau ce este pus doar asa de fatada.

  Sper sa reusesc si eu sa va trec pragul si sa ma bucur de cele descoperite acolo de prietena noastra care prin ceea ce a prezentat mi-a facut o pofta teribila sa ajung acolo.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  crismis [30.08.17 16:55:11] »

  @elviramvio: Dragut loc! Chiar dragut, merita retinut. Asa gandesc si eu: "Niciun an fara Ellada, oricat ar fi de putin, macar o firimitura! " Doamne, cat mai e pana la anu'!!!

  arcrom [30.08.17 17:50:51] »

  @mishu: Oricand cu mare drag si cu paine de casa din partea mea. Cat despre tuica, fiarta sau nu, va trebui sa discutati cu Cristi, care este "pivnicerul" sef

  elviramvio [30.08.17 19:07:03] »

  @webmaster:

  Multumesc. O seara frumoasa!

  elviramvio [30.08.17 19:11:59] »

  @mishu:

  Cand ti-am citit ecoul si eu aveam multa treaba, acum am foarte multa si ma uit cu grija, nu cu groaza, la posta plina de articole necitite!!

  Sa-ti faci drum, merita, sunt convinsa ca vei simti o ciupitura in inima cand vei vedea Grecia! Si cand o vei gusta! 😘

  Plimbari multe si frumoase!

  elviramvio [30.08.17 19:14:16] »

  @doinafil:

  A fost o cazare aparte, ne-a placut cumva, daca alta data am nevoie si nu gasesc ceva mai bun, ma vi opri tot la ei ca deja stiu cum se poarta, sunt o familie parinti cu copii.

  Te imbratisez cu dor de cantecele tale!

  elviramvio [30.08.17 19:22:27] »

  @arcrom:

  Cu banderola de pe wc sunt de acord, chiar am zis mai cu ceva timp in urma ca e un ban cheltuit aiurea. Paharele, nu stiu ce sa zic, eu sunt o baba mai carcotasa si le trec putin prin apa fiarta dar la terase, Dumnezeu cu mila!!

  Eu și sotul preferam gazdele care socializeaza, aici la Augustos am inteles ca asa e gena lor, tineri si batrani si pentru ca au fost conditii bune, nu ne-am deranjat, mai ales ca au fost mereu atenti sa ne dea cheia imediat ce am intrat pe usa, la masa, n-au umblat la card, ma rog. Si cu atat mai mult cu cat nota lor pe booking era cu 1 punct mai mica decat a celorlalti (acum stiti cum este si cu notele, si comentariile clientilor, trebuie sa culegi atent sa-ti faci o parere si tot mai dai gres, cum am patit anul acesta la Zagreb).

  Sper sa ne cunoastem candva, sa va vizitam. O seara frumoasa!

  elviramvio [30.08.17 19:25:06] »

  @crismis:

  Doamne draga mea, cum ai invartit tu bisturiul in sufletul meu cu ultimele cuvinte din ecou!! M-am uitat la calendar, ce adevar spui! Dar eu cred si in miracole!!

  Sa te plimbi mult, unde vrei tu!!

  Mihai18 [30.08.17 21:26:01] »

  Am citit și scriu acest ecoun pe telefonul mobil. Rog scuze pentru greșeli. Sunt la mare, pe litoralul nostru. Am prins ultimul tren.

  Ați făcut o bună alegere.

  Am reținut adresa hotelui utIla pentru mine.

  Mai vorbim când ajung acasă

  Cu bine.

  elviramvio [30.08.17 22:11:40] »

  @Mihai18:

  Distractie cat cuprinde, vreme buna si sa ne citim cu bine cand reveniti acasa!

  maryka [31.08.17 09:14:30] »

  Ca întotdeauna, aveți parte de o cazare reușită! Pe deasupra într-o zonă foarte bună! Sper să ajung și eu la Salonic, îmi doresc mult, până atunci visez la vacanța ce stă să vină... Așa că păstrez la sertar, locația...pentru când va fi cazul. Interesantă faza cu baia...

  Toate cele bune! Aștept continuarea poveștii, despre Salonic!

  krisstinna [31.08.17 09:41:49] »

  @elviramvio: Interesantă cazare, arată bine.

  Cu două minusuri din punctul meu de vedere: balconul și ușa de la baie, ambele importante pentru psihicul meu

  Dar, pentru o escapadă e bine de reținut.

  Zoazore [31.08.17 19:31:17] »

  @elviramvio: Zici tu că seamănă cu Camera Împăcării?

  Un hotel tare interesant ca și concept, design și arhitectură!

  Și mie mi-a plăcut cărămida aia, dar n-ai zis dacă era cărămidă-cărămidă, sau doar aparentă! Și ce dacă dacă se vedea lumina din baie?

  elviramvio [31.08.17 23:08:48] »

  @maryka:

  Multumesc. Este un oras interesant si placut. Acum ce sa zic, Grecia este mereu in inima mea si daca mi-ar place sa ma mut undeva, doar acolo m-ar atrage.

  Vacanta frumoasa dupa inima ta! Astept povestile!

  elviramvio [31.08.17 23:12:48] »

  @krisstinna:

  A fost o nouate si pentru noi, din pozele nu-ti dadeai seama ca usa e asa! A fost interesant si distractiv.

  elviramvio [31.08.17 23:15:49] »

  @Zoazore:

  Era caramida veritabila, din aia veche. Totul a fost interesant, chiar si... usa baii!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, doinafil, elviramvio, flaviana77, maryka, Mihai18, mishu, Zoazore

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.138298988342 sec
  ecranul dvs: 1 x 1