ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.08.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 10 MIN

Două plaje sexi și două biserici, excursie în vestul Cretei

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

O nouă zi, o nouă experiență.

Nu eram Eu, dar nici nu am cedat. M-am echipat transparent =)), am pus apă și cronțănele în paporniță, am plecat cu domnul C spre Vest. Distanța nu era mare dar era drum de munte și aveam în minte câteva opriri interesante.

Prima oprire a fost în Kissamos, la bomboane, ciocolată, înghețată. Cochetă și coafată, ciocolateria mi-a adus un pic de bucurie, nu sunt fan dulciuri dar nici nu le ocolesc, mă răsfăț și eu din când în când. Ne-am energizat un pic și am plecat spre coastă, spre Elafonissi. Dar, fără să dau detalii, l-am rugat pe C să se abată un pic din drum, la Falassarna.

Prin satul cu drumuri înguste, cu soarele în spinarea mașinii, am coborât spre cea mai frumoasă plajă văzută de mine în Creta. Știam, citisem, era o încântare de nuanțe, era spectaculos. Șoseaua nu e grozavă, e prăfuită bine, se coboară șerpuit și destul de abrupt, am hotărât să oprim pentru o baie și o cafea, pe prima ieșire de la drumul principal, la stânga am virat spre Playa Paraiso, o tavernă modernă cu o largă parcare. De la tavernă până la sezlonguri am mers pe „poteca” din lemn pusă pe nisipul fierbinte. La Paraiso prețurile erau măricele, meniul nu era stufos, dar pentru a nu leșina de foame găseai ceva la un 10 euro :).

Plaja Falassarna este foarte lungă, foarte lată, cu nisip deosebit de fin. Are și porțiuni cu stânci pe post de parapeți, locuri care oferă intimitate îndrăgostiților. Șezlongurile sunt de o calitate superioară, umbrelele la fel, contra cost (6 euro) aveam și un scaun pentru haine dar și o măsuță pe care am găsit o scrumieră. Ospătarii erau prezenți printre turiști, cu ajutorul atv-urilor ei satisfăceau poftele noastre. Taverna avea toaletele curate, dușurile au fost utile, parcarea era gratuită.

La Falassarna intrarea în apă este lină dar nu după mulți pași apa îmi trecea de cap, era numai bună de bălăceală. Caldă și limpede, cu turcoazul răsfățăndu-mi ochii, Falassarna nu m-a dezamăgit, a fost prințesa acestei vacanțe.

Cum timpul ne presa, soarele țipa cam tare la noi, ne-am scăldat de câteva ori dar nu am închiriat șezlonguri, am băut o cafea, un suc și un frappe, ne-am urcat în mașină și am pornit spre Chrisoskalitissa, mănăstire „dedicată” Fecioarei Maria și Sfintei Treimi. Citisem despre mănăstire că e un loc interesant, seamănă cu o fortăreață, e așezată pe vârful unei stânci, la 35 de metri înălțime.

Am parcat la umbră, în parcare era un nene cretan care vindea fructe direct din mașina proprie, m-am înfășurat cu un prosop :p pentru că eram prea diafană, am pășit spre micul dar impresionantul muzeu de pe alee, am plătit o taxă de doar 2 euro, am cumpărat pentru mama câte ceva de la magazinul cu suveniruri bisericești, apoi am urcat cele 90 de trepte din stâncă.

Se spune că una dintre trepte este din aur dar numai credincioșii o pot vedea=)). Eu n-am văzut nimic în afară de stâncă, dar nici nu am auzit să fi văzut cineva ceva. Tot pe net am citit că treapta aia ar fi fost vândută în perioada dominației turcești, Patriarhul de Constantinopol era plin de datorii:(, iar călugării i-au spălat rușinea. Pe ce-o fi cheltuit banii aiurea omul cu pricina? Că doar era cuminte, față preoțească, nu tu femei, nu tu țigări și alcool, plictiseală în toată regula:-??

Biserica e micuță, erau câțiva credincioși înăuntru, alături de un preot. Când am pătruns în interior, preotul a fugit:(, habar n-am unde s-a ascuns. Celorlalți credincioși le-a dăruit câte un pliant, mie nu:(. V-am spus că eram acoperită cu prosopul, chiar nu l-am înțeles.

Peisajul văzut de sus este spectaculos, a meritat efortul din plin. Nuanțele mării se îmbinau cu stâncile vitrege, cerul părea că le acceptă contopirea, soarele zâmbea fericit.

La plecare, am cumpărat și câteva fructe fierbinți de la cretanul rural, gustul fructelor a fost deosebit.

Plăcut impresionată de mănăstire, am pornit cu C spre Elafonissi, în sud vestul Cretei. Credeam că va fi destinația finală, dar ziua avea să-mi ofere palpitații cu surprize. Plăcute, nu zic nu.

Elafonissi este pe locul doi în topul meu, este o plajă exotică, blândă. Bine, n-am văzut eu multe plaje:(, dar din cele câteva, aceasta e cea mai lăudată de turiști. Merită o dată în viață, a doua oară nu mă mai încumet, e departe și sunt multe altele mai interesante, mai sexi.

Așadar, Ela asta este o imensă plajă cu nisip fin, pe alocuri roz, la fel ca la Balos. Mărginită de pomi și stânci, cu dune interesante de nisip, apa are o culoare superbă, era caldă, se poate face și snorkeling. Plaja deține o parcare mare, câteva taverne cu puține produse cu prețuri acceptabile, un pic fierbinți :), există și toalete și dușuri, șezlongurile erau multe și ocupate deja, salvamarul era cocoțat la locul lui, se auzea doar marea și zumzetul de vacanță al turiștilor.

A fost perfect, m-am plimbat și m-am scăldat, am colindat singurică :D, domnul C a răbdat de sete vreo oră =)) până am ajuns eu cu sucurile și apa la prosoapele noastre pline cu nisipul fin adus de vântul nărăvaș. Erau foarte mulți oameni dar, fiind o plajă blândă în comparație cu Balos, mult mai mare și mai aerisită, nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei.

Drumul până la Elafonissi a fost spectaculos, nu eram eu în formă dar mă mai punea C să deschid ochii și să admir măreția apei albastre, poate că dorea și să se asigure că n-am dat colțul =))

Eii, am supraviețuit în fața soarelui arzător, încinși dar și înfometați, am plecat spre munți. Cu oareșce emoții în suflet deoarece mașina înghițise combustibilul și nu întâlnisem o benzinărie.

Eram în drum spre Topolia, am alimentat și am plătit cu cardul în sătucul muntos Elos, căutam un loc în care să ne potolim zgomotele stomacului. Ronțăisem ceva dar totuși...

Înainte de a intra în Topolia, pe stânga cheilor spectaculoase, am oprit la Taverna Romantza. Și asta era cocoțată, am beneficiat de un peisaj spectaculos. Cu o terasă imensă, Romantza este o afacere de familie. Construită pe două nivele la mică înălțime una de cealaltă, taverna este decorată frumos, nu lipsesc florile și palmierii, mesele și scaunele sunt din lemn, pardoseala este acoperită cu gresie. Am zărit și câteva rafturi cu produse locale, personalul a fost extrem de amabil și zâmbitor, a fost o reală plăcere să savurăm acolo o friptură de miel și câteva felii de pâine cu tzatziki, alături de o bere rece și o cafea bună. Prețurile erau măricele, doar eram la înălțime, am primit din partea casei rakiu și prăjiturică. Funcționa și wi-fi bine, domnul C a fost bucuros :)), a butonat telefonul în timp ce eu am urcat la Peștera „Casa Domnului”.

Să nu credeți că peșterile lor se compară cu ale noastre. Nuu, ale noastre sunt mult mai mari, mai luminate și au o altfel de spectaculozitate. Astea grecești sunt mai mult niște grote, frumoase și ele, nu zic nu.

Așadar, văzusem de pe șoseaua curbată o mare gaură în stânca muntelui. Câteva steaguri și un clopot, părea tare interesant. Nici vorbă să oprească domnul doar pentru o gaură:(, dar am avut noroc, taverna Romantza era punctul de urcare spre peștera specială. De ce e specială? Păi, să vă spun: urcarea e cam abruptă, e uimitor de frumos peisajul, stâncile sunt spintecate, sunt reginele zonei, aleea ce urcă muntele este decorată cu lumini, gândăceii gălăgioși (Cicada Europeană) mi-au călăuzit pașii :), sub un imens smochin am găsit o măsuță cu un caiet pentru semnăturile turiștilor, habar nu am avut că peștera este o Biserică.

Intrarea este liberă, programul de vizitare este în fiecare zi, de la 8 la ora 20. Înăuntru, pe o masă erau multe stegulețe, al României nu:(, erau multe pliante în limbile de circulație internațională, acestea erau gratuite, dar am zărit și o cutie pentru donații. Cu părere de rău am luat și eu un pliant dar nu am avut bănuți la mine:(, rochița mea era transparentă, nu avea buzunare, deci am mulțumit în gând și am continuat vizitarea locului.

Nu foarte adâncă, grota asta era mobilată cu obiectele necesare unei preot pentru a ține o slujbă. Câteva stalactite și stalagmite, nu senzaționale, completau tabloul peșterii. La intrare, cu fața către stâncile munților, o clopotniță ne privea mută. Câțiva copii se zbenguiau pe lângă pietroaie în timp ce mamele nu aveau grijă de ei, câteva plante își ridicau capul de sub stânci acolo unde o rază timidă de soare încălzea locul. O capelă mititică era luminată de căldura lumânărilor, locul era o binecuvântare. Ar fi fost interesant de auzit o slujbă acolo, cred că acustica era bună. Am coborât încetișor, am semnat în caietul plin cu idei și speranțe ale oamenilor, am ajuns la domnul C, cel care se odihnise suficient pentru a putea șofa până la Perla noastră.

A fost cea de-a doua zi în care am beneficiat de mașina închiriată, cu doar 37 de euro/zi, jumătate din rezervor plin, am mai alimentat noi de două ori, de 30 de euro în total, plus micile suveniruri și intrările la obiective, parcarea contra cost la Matala și cu foarte mulți bani aruncați la pocitania monstruoasă de mini-mino - vezi impresii, am reușit să văd câteva obiective de pe lista mea, lista cretană.

În penultima zi am închiriat toți 8 o mașină cu șofer, i-am convins să meargă și ei la Falassarna. Le-a plăcut prințesa :)), am lenevit ore întregi acolo, am închiriat șezlonguri, ne-am lăsat sărutați de apa mării, am ciugulit un modest prânz la Paraiso, ne-am scăldat în lumina galbenului auriu.

Dar cum viața e plină și bogată în surprize, sper din suflet să revin cândva și să colind cărările și plajele Cretei, „fata” care mi-a dat emoții și mi-a dăruit imagini uimitoare.

„Tocmai mişcarea cea mare, n-o simţim, mişcarea dinpreună cu pământul în spaţiul cosmic n-o simţim. Tot astfel nu simţim nici ce se întâmplă cu noi din punct de vedere metafizic, care este rolul nostru în tragedia sau comedia. Ştiinţa mai nouă a descoperit existenţa “cristalelor fluide”. Aşa ar trebui să fie şi spiritul nostru: să se cristalizeze, dar să nu îşi însuşească forme rigide, ci să îşi păstreze plasticitatea. ” (Lucian Blaga- Cugetări)

Un pic din Creta, în imagini https://youtu. be/18sYgM3OExg

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de krisstinna in 27.08.17 09:46:53
Validat / Publicat: 27.08.17 11:11:23
VIZUALIZĂRI: 3641
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Prin Kissamos, vis-a-vis de Ciocolaterie, prima oprire
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 51500 PMA (din 55 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

17 ecouri scrise, până acum

webmasterX [27.08.17 10:52:18] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

doinafil [27.08.17 15:18:19] »

Dragă Krisstinnuca, am urmărit cu interes tot ce ai postat până acum. Îmi place cum scri, îmi plac şi pozele.

Cât despre faptul că acel preot (ortodox, mai mult ca sigur!) a refuzat să-ţi dea un pliant, văzându-te acoperită de un prosop (nu erai, deci, indecentă prin transparenţă), nu mă miră că unii preoţi sunt mai catolici decât Papa de la Roma!

Am păţit şi eu ceva de genul ăsta la "2 Mai", la biserica comunităţii Lipovene de acolo.

Preotul a refuzat (la sfârşitul utreniei, care ţine aprox. două ore), să-mi dea să pup crucea, cum făcea cu toţi ceilalţi, pentru că am "indrăznit" să vin la biserică în fustă-pantalon, largă, decentă după părerea mea (dar pantalon!).

Acolo trebuie, musai, să pui basma pe cap, să ai braţele acoperite şi să ai fustă (sau rochie).

Asta este, fiecare biserică cu regulile ei. Nu m-am supărat, desigur!

Vă pup şi... să aveţi drumuri bune şi cu vreme frumoasă!!!

ANILU [27.08.17 16:34:25] »

@krisstinna: Câte locuri frumoase în Creta și nu numai.

Grecia este spectaculoasă.

Eu nu-mi revin nici acum, stau cu marea la picioare și admir munții, o imagine... pe care nu o pot descrie, dar o simt, o trăiesc din plin.

Poza 25 e tare!

Ce combinație de plimbare, plaje sexi și biserici.

Felicitări pentru optimismul tău debordant.

Te pup.

maryka [27.08.17 19:43:15] »

M-am ”plimbat ” cu mare plăcere prin zonele astea frumoase din Creta, uite cât e de mare, nu am fost niciunde ai povestit, doar acum virtual, dar m-ai purtat pe acolo pe treptele mânăstirii, am văzut marea de sus, p 9,42,43 superbe, ca și celelate dar astea sunt favoritele mele. E așa de frumoasă și liniștită, Creta, nu? Nu ți s-a părut la fel? Mie mi s-a părut cea mai ”cuminte” dacă pot spune așa, insulă!

krisstinna [28.08.17 16:07:03] »

@webmasterX: Mulțumesc

@all: Vă multumesc pentru vizită și aprecieri

krisstinna [28.08.17 16:15:36] »

@doinafil: Mulțumesc frumos

Ei, m-am mirat un pic de preot, era unul tânăr, ne-a văzut de la înălțime apoi a intrat in bisericuță când am urcat scările.

Mi-a părut rău pentru domnul C, el a observat că ne-a evitat

Era un tip tânăr, s-a zăpăcit și el, din lipsa de enoriași și de turiști

Mai ciudat decât popa de la mine de la țară nu e niciunul. A scapat nebătut până acum, dar nu cred să mai dureze mult până la cafteală

Mie mereu îmi face observatie, cu bătaie spre smerenie. Dar cine îl bagă în seamă? Își dă și el importanță săracul...

Mă alinți mereu, mulțumesc

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
krisstinna [28.08.17 16:20:53] »

@ANILU: Porumbeilor

Mie mi-a plăcut mult in Thassos, sigur o să mai facem o vizită insulei.

În afară de Paralia Katerini, mi-a plăcut peste tot în Grecia. Are de toate și cel mai important pentru mine e faptul ca nu mă plictisesc ca intr-un resort, intr-un țarc.

Are aventură, arome și culoare

Vacanță frumoasă și mult soare!

krisstinna [28.08.17 16:35:25] »

@maryka: Cum, nu ai fost?

Of, e mare Creta, eu am spus că aș vrea 30 de zile să stau acolo și sa o cuprind, sa o gust.

Da, e frumoasă și liniștită, ai dreptate, e o Doamnă.

Știi, m-am gândit: aș combina-o cu Zakynthos, rebelul, șarmantul, vedeta Greciei.

Da, te-ai prins: locul fruntaș, pentru mine, îl ocupă EL, este inegalabil până acum, din foarte puținul văzut de mine în Grecia.

Culoarea Navagio, prețurile rezonabile, apusul memorabil, zgomotul cluburilor și delicatele țestoase sunt punctele forte ale masculinului Zakynthos.

Studiez Rodos și Corfu, să vedem ce iese , ambele sunt "bărbați", poate îmi pică pe vreunul

Cu toate că vreau Pelion cu mașina, deci tot un mascul

Nu mă pot abține, personific mereu, îmi place teribil

Te pup, mulțumesc frumos!

Vacanță minunată vă doresc!

elviramvio [29.08.17 16:41:22] »

@krisstinna:

Saracul popa! Cand ia bataie sa-mi zici si mie, spun atunci de ce te rog 🤣🤣

mishu [29.08.17 21:19:55] »

@krisstinna: Am vrut sa scriu un ecou referitor la acel preot insa de abia acum am timp. Preotul de la biserica noastra (om la vreo 70 de ani si care de cativa ani mai are un preot caruia ii preda stafeta) a tinut la un moment dat (poate sa fi fost in urma cu vreo 10 ani sau chiar mai mult) o lectie dura enoriaselor pline de "credinta", in care a criticat tocmai tinuta pe care femeile ar trebui sa o adopte cand intra in biserica. Le-a spus in felul urmator:

"Stiti de ce sotia mea vine si ma lasa pe mine la biserica si apoi pleaca? pentru ca o barfiti ca nu poarta basma. Prin meseria pe care o are trebuie sa fie tot timpul aranjata, si ma lasa pe mine aici si ea pleaca si se roaga la o alta biserica. Credeti ca in asta sta credinta? si doar asa va va asculta Dumnezeu ruga? "

Asadar oamenii stabilesc reguli dupa cum considera ei.

Normal ca si in cazul celorlalte articole, umorul tau este foarte placut si mie nu-mi ramane decat sa spun:Felicitari, votat cu mare drag.

krisstinna [30.08.17 19:55:54] »

@mishu: Mulțumesc frumos

krisstinna [30.08.17 19:57:40] »

@elviramvio:

Poate ne vedem la sfârșit de lună, fetele Gării și nu numai, povestim atunci

Aurici [04.09.17 17:41:31] »

@krisstinna: Dintre toate poveștile, asta mi-a plăcut cel mai mult. Nu neapărat că ar fi altfel decât celelalte... ea m-a pus pe gânduri. Gândurile referitoare la Creta.

Mașină închiriată la doar 37 EUR/zi, zici că este ok? N-am nici o idee, doar întreb. Când îmi făcusem planurile pentru Creta odată... de mult tare... visam să o batem în lung și în lat cu scuterul. Așa citisem eu o poveste frumoasă pe care o scrisese cineva care a revenit în Creta de 5 ori și încă nu-i dăduse de cap. Măcar o dată să ajung și eu... Dar cu scuterul nu cred că mai este posibil.

Cicadele ne-au condus și nouă pașii prin Corfu, acolo le-am auzit prima dată, dar nu le vedeam. Mult mai târziu am văzut una, chiar de foarte aproape, în Muntenegru.

Mulțumim pentru Creta și felicitări pentru frumoasa vacanță.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
krisstinna [18.09.17 18:21:51] »

@Aurici: Creta e superbă, merită două vizite, părerea mea. Dar, e mai scumpă un pic decât surorile ei mai mici

Mașinile erau scumpe, sub 55 de euro, cele din clasa A - cele mai mici și mai ieftine, nu găseai. Noi am negociat, mie îmi lăsase cu 40 de euro pe zi iar soțul a obținut cu 37 de euro pe zi . Au ținut cont că am cumpărat de la ei excursia către Balos, am închiriat de două ori mașină cu șofer pentru alte două excursii.

Găsisem o altă agenție unde o româncă era angajată acolo. Nu a vrut romànca să negocieze, nu a lăsat niciun euro la preț, a fost de neclintit

Cretanii sunt amabili, se poate negocia cu ei.

Mulțumesc de vizită, te pup dulce

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
mogly [11.10.17 23:32:30] »

@krisstinna: Ai avut o vacanta frumoasa! Creta este pe lista mea de 2018 sau 2019, asa ca studiam ce anume sa vizitez din ea, in 7 zile nu poti sa o cuprinzi pe toata. Spuneai ca pentru tine vedeta este Zakynthos (eu nu am fost acolo) dar in schimb am vizitat cei doi barbati de care vorbeai si anume Corfu si Rodos, cred ca ambii ti-ar cadea cu tronc. Corfu e superb, are peisaje mirifice, are de toate, e verde si e ionic... e traditional... e de vis... e 100% autentic grecesc. Rodos e cu totul altfel... e mai cosmopolit... e mai modern... dar la fel de superb. In Corfu sa nu ratezi capitala si nici Paleokastrista, iar in Rodos la fel capitala (in special orasul vechi) Lindos cu peisaje de vis si satucul Apollona, traditional si linistit (de aici sa cumperi miere de portocale si rodii - cea mai buna pe care am mancat-o vreodata). Ma tot gandesc care insula mi-a placut mai mult: Corfu sau Rodos, dar nu ma pot hotari sunt diferite dar amandoua la fel de minunate si oricand m-as reintoarce.

Vacante de vis, iti doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
krisstinna [12.10.17 12:07:54] »

@mogly: Hey!

Mulțumesc de vizită, mulțumesc pentru idei, te salut cu drag

Cred că funcționează Telepatia, mă bucur mult că cea ce am gândit acum două zile a ajuns la tine.

Gândeam așa: in fiecare an am ajuns la Mogli în oraș, nu am deranjat-o cu toate că mi-ar fi plăcut ce-o mai face maimuțica?

La următoarea mea vizită, te sun și poate ne vedem și ne pupăm un pic, cu sau fără aromă de ciocolată

Vreau ambii băieți: și Corfu și Rodos, primul cu mașina iar al doilea cu avionul , să vedem ce îmi rezervă anul ce vine, eu nu sunt vânătoare de oferte, accept ceea ce îmi oferă viața

Multumesc

mogly [12.10.17 20:37:34] »

@krisstinna:Maimutica e bine in general... cu gandul la vacante, ca de obicei! Draga mea eu te astept oricand cu mult drag, imi face mare placere sa ne revedem, asa ca te rog data viitoare cand treci prin orasul meu, nu doar te gandi la mine ci si intalneste-te cu mine .

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Aurici, doinafil, elviramvio, maryka, mishu, mogly
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.104465961456 sec
ecranul dvs: 1 x 1