ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.06.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 20.02.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 1 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Acasă la doamna Athina

TIPĂREȘTE

În cea de-a şasea zi a circuitului nostru balcanic ne propusesem să vizităm Ioannina, capitala Epirului, după care urma să ne îndreptăm spre Veria şi să înnoptăm la Koumaria, un sat de munte din apropierea Veriei. Dimineaţa, la cafea, am hotărât împreună cu prietenii noştri să renunţăm la o parte din obiectivele turistice de pe lista cu care plecasem la drum şi să luăm o binemeritată pauză de o jumătate de zi pe care fiecare să o petreacă după bunul plac. Ne apropiam uşor de finalul excursiei şi oboseala începea să-şi spună cuvântul... Odihnă, plimbare pe străduţele pitoreşti din Meţovo, căscat gura şi cheltuit ceva bani prin prăvălii până la amiază... program de voie, pe gustul meu! Recunosc, nu sunt adepta bifării cu orice preţ a multor obiective turistice, prefer să savurez vacanţele în ritmul meu, să mă plimb alene, să admir casele, să privesc oamenii, să beau o cafea pe o terasă cochetă plină de flori, să aleg cu grijă mici cadouri pentru oamenii pe care-i iubesc.

Am primit jumătatea de zi liberă ca pe un dar şi am trăit cu intensitate fiecare clipă pe care am petrecut-o în Meţovo, un orăşel care m-a fermecat pentru totdeauna. La ora prânzului ne-am reîntâlnit cu prietenii noştri şi am plecat cu maşina prin satele din jurul Meţovei, locuite de vlahi. Case vechi şi frumoase, peisaje spectaculoase ce-ţi taie respiraţia, cascade învolburate, poduri arcuite din piatră, tocite de caravanele vlahilor secole la rând... Am revenit la Meţovo pentru o masă îmbelşugată, cu delicioase bucate gătite după reţete vechi, transmise din generaţie în generaţie. Am mai fi stat câteva zile la hotelul Egnatia la care mă voi întoarce cu siguranţă într-o bună zi dar călătorului îi şade bine cu drumul, nu-i aşa? Gata cu răsfăţul, pornim mai departe!

De la Meţovo până la Veria, prin Grevena, sunt 150-160 km. Capitala prefecturii Imathia din Macedonia Centrală, Veria este un oraş plăcut, cu istorie milenară. În zilele noastre a devenit un cunoscut loc de pelerinaj pentru creştinii din Grecia şi din celelate ţări ortodoxe care poposesc la bema Sf. Apostol Pavel şi la biserica închinată Sf. Cuvios Antonie cel Nou de la Veria, ocrotitorul oraşului. După două ore de plimbare prin Veria, odată cu lăsarea întunericului, ne-am îndreptat spre Archontiko Athina din Koumaria, pensiunea în care urma să petrecem cea de-a şasea noapte a călătoriei noastre.

Situat pe pantele estice ale Muntelui Vermion, la o altitudine de circa 750m, satul Koumaria este întemeiat de păstorii vlahi coborâţi din Munţii Pindului. Vechea denumire dată de vlahi acestei aşezări este Doliani. Se află la distanţe aproximativ egale (10-12km.) de oraşul Veria şi de renumita staţiune de schi Seli, la 70 km. de Kastoria şi la 80 km. de Salonic. Pustiu la începutul lunii mai, satul Koumaria se trezeşte la viaţă odată cu sosirea verii când turiştii iau cu asalt pensiunile. La fel ca în ţara noastră, mulţi oameni din zonă, stabiliţi în oraşele mari, se întorc vara împreună cu copiii şi nepoţii la casele copilăriei, devenite locuinţe de vacanţă.

Proprietara pensiunii, doamna Athina, ne-a aşteptat în parcarea amenajată în faţa pensiunii. Frumoasă şi energică, trecută demult de prima, ba chiar şi de-a doua tinereţe, doamna Athina ne-a cucerit din clipa în care ne-a strâns în braţe şi ne-a întrebat dacă am călătorit „ghini”. Ghini, cum altfel... ghini ne-am simţit în toate acele zile minunate în care am călătorit prin sate şi oraşe locuite de aromâni, am dormit în casele lor şi am mâncat la masa lor!

Doamna Athina a moştenit vechea locuinţă a familiei sale pe care a renovat-o şi modernizat-o la începutul anilor 2000, transformând-o într-o pensiune fermecătoare care îmbină în chip fericit tradiţia zonei cu confortul dorit de turistul zilelor noastre. Clădirea trainică, cu ziduri masive din piatră, a fost construită în stilul tradiţional al zonei cu mai bine de un secol în urmă, în anul 1906. De la început a găzduit la parter o cafenea, fiind loc de întâlnire pentru săteni şi călători. Turiştii care trec prin Koumaria în drum spre Seli, chiar dacă nu se cazează la Archontiko Athina, pot poposi la cafeneaua pe care doamna Athina a readus-o la viaţă, ducând mai departe tradiţia familiei.

Deşi pare foarte mare, Archontiko Athina nu poate primi mulţi turişti. Închiriază doar şapte camere cu două, trei sau patru paturi situate la cele două etaje ale clădirii. Parterul spaţios cu şemineu serveşte drept cafenea, loc de stat la poveşti, salonaş de mic dejun, sufragerie.

Alături de pensiune se află o viluţă mai mică în care locuieşte proprietara, păzită de doi căţei simpatici cu care ne-am împrietenit la prima vedere. Iubitoare de animale, doamna Athina primeşte în frumoasa ei pensiune, curată-lună, familii care călătoresc împreună cu căţelul din dotare.

Înainte de a ne alege camerele, doamna Athina ne-a întrebat dacă dorim ceai sau cafea. Era prea târziu pentru cafea dar ceaiul fierbinte din plante de munte pe care gazda noastră l-a adus în căni mari a fost binevenit. Am aflat că doamna Athina locuieşte singură la Koumaria tot timpul anului şi se ocupă de pensiune cu ajutorul unei femei din sat. A fost tare bucuroasă să aibă oaspeţi din România, ne-a povestit că are verişoare la Constanţa şi face tratament la Techirghiol. Vecinii doamnei Athina locuiesc la Câmpulung-Muscel şi vin în fiecare vară la Koumaria, la casa moştenită de la bunici, aşa cum mergem noi la casa buncilor mei din Găgeni-Vâlcea.

Mi-a plăcut tare mult felul în care este mobilat şi decorat parterul pensiunii: canapele şi fotolii confortabile, măsuţe joase din lemn masiv, covoraşe aruncate din loc în loc pe gresie, vechea mobilă de sufragerie a familiei admirabil recondiţionată, perdele din dantelă croşetată manual, feţe de masă brodate, multe obiecte cu valoare sentimentală moştenite, primite de la prieteni sau adunate de gazda noastră în călătoriile sale prin lume, vechi fotografii alb-negru păstrate şi înrămate cu grijă. Cât de bine o fi să stai iarna în faţa şemineului cu o cană de ceai fierbinte în mână, alături de cei dragi... O parte a parterului este amenajată ca salonaş pentru micul dejun. Tradiţional cu câteva accente moderne, practic cu câteva tuşe romantice... o atmosferă tihnită şi rafinată ce poartă amprenta puternicii personalităţi a doamnei Athina!

Doamna Athina, deşi dornică de vorbă, a observat că suntem obosiţi şi ne-a condus în camerele noastre, aflate la primul etaj al pensiunii. Nu sunt două camere la fel, unele sunt mai mari, altele ceva mai mici dar toate sunt spaţioase, doar unele dintre ele au şemineu şi balcon. Mobilierul, perdelele, obiectele de decor diferă dar toate camerele sunt frumoase, fiecare are povestea şi farmecul ei discret.

Nu mă interesa şemineul nici mărimea camerei, ştiţi deja că renunţ la orice pentru un balconaş oricât de mic... Desigur, prietenii noştri ştiu şi ei aşa că ne-au lăsat să alegem camera cu cel mai mare balcon, de fapt terasă în toată regula cu măsuţă, scaune comode şi vedere spre piaţeta din faţa pensiunii. Camera noastră, ca de altfel toate camerele de la Archontiko Athina a fost minunată! Luminoasă, aerisită, spaţioasă, pardosită cu gresie, zugrăvită în culori calde... avea chiar şi şemineul pe care nu-l doream neapărat în luna mai dar care iarna dă un plus de căldură camerei şi picură un strop de romantism în sufletul călătorului înfrigurat. Fiind situată într-un sat de munte cu ierni lungi şi friguroase, pensiunea are încălzire centrală, şemineele având rolul lor decorativ şi desigur, practic.

Cu toate că era destul de târziu am petrecut mai bine de jumătate de ceas pe terasă, savurând fiecare clipă de linişte şi respirând aerul rece şi curat de munte. Rar se auzea lătratul îndepărtat al unui câine din sat căruia îi răspundeau prompt cei doi paznici ai doamnei Athina... niciun trecător pe drum... puzderie de stele pe cerul senin şi Luna mirată că mă găseşte pe terasa doamnei Athina din Koumaria nu pe prispa căsuţei mele vâlcene unde-mi dă întâlnire în nopţile senine de vară...

Am avut parte de un pat matrimonial imens cu saltea şi perne foarte bune, lenjerie din damasc alb, discret parfumată şi apretată atât cât trebuie, plapumă subţire şi călduroasă din lână. Nu e de mirare că am alunecat uşurel într-un somn adânc şi odihnitor. Am găsit în cameră tot ce ne trebuia sau chiar mai mult de atât : dulap încăpător, fotoliu, un scaun, un birou mic şi elegant din alte vremuri, suport pentru bagaje, cuier, oglindă cu ramă din lemn asortată cu mobila, frigider, un mic televizor model vechi agăţat pe perete pe care nu l-am pornit nicio clipă. Obiecte decorative de bun gust, covoraşe asortate cu gresia şi mobila, corpuri de iluminat alese cu grijă, în ton cu restul camerei... doamna Athina n-a scăpat din vedere niciun amănunt! Pentru confortul călătorului modern, destule prize şi internet wireless care funcţiona nesperat de bine într-un sat aproape pustiu la început de mai.

Baia este foarte mică şi curată, cu gresie şi faianţă nouă, cabină de duş, uscător de păr bun, prosoape de calitate, impecabile, săpun şi hârtie igienică. Suficient pentru o noapte, pentru mine ar fi fost de ajuns şi dacă stăteam o săptămână, baia mică nu mă deranjează atâta vreme cât este curată şi totul funcţionează aşa cum trebuie.

Zorii zilei m-au găsit aşezată confortabil pe terasă, admirând coamele înverzite ale dealurilor, casele frumoase şi tăcute din vecinătatea pensiunii, grădina colorată în delicate nuanţe de primăvară. Peste acoperişurile caselor se zăresc turlele bisericii din sat... Peisajul nu este atât de spectaculos ca în satele din Munţii Pindului dar compensează prin echilibru şi verdele intens al pădurilor. O stare de bine, de calm şi împăcare cu sine şi cu lumea întreagă te cuprinde uşor...

Adierile vântului aduceau spre mine miresme suave de liliac. Am coborât în grădina îngrijită cu pasiune de stăpâna casei şi am pornit la plimbare, escortată de cei doi blănoşi prietenoşi care-mi cerşeau mângăierile. Alături de Archontiko Athina se află o casă bătrână, probabil una dintre cele mai vechi din sat, care găzduieşte un mic muzeu dedicat viticulturii. Alături, o casă nouă, frumoasă, cu restaurant la parter... un pic mai departe, biserica din Koumaria pe care o zărisem de pe terasă.

Grădina doamnei Athina este o minune, o încântare pentru sufletul celor care iubesc natura! Cu o zi înainte admirasem trandafirii înfloriţi din curtea bisericii Sf. Cuvios Antonie cel Nou din Veria. La început de mai era cald la Veria, aproape sufocant. La Koumaria, la doar 10 km. de oraş, la poalele munţilor, era răcoare... abia înfloriseră lalelele şi liliacul. În spatele pensiunii se află bucătăria de vară, cu grătar, dotată cu absolut tot ce este necesar pentru pregătirea mesei. În apropierea bucătăriei, o fântână din piatră cu apă bună de izvor, rece ca gheaţa, ne-a scutit de cumpărarea apei plate de la magazin.

Am revenit în casă pentru micul dejun, servit de gazda noastră în salonaşul cochet de la parterul pensiunii. Cafea sau ceai, la alegere... am ales desigur o cafea mică şi tare, fără de care pornesc mai greu la drum dimineaţa. Pâine, unt, o farfurie cu feliuţe subţiri de brânză telemea gustoasă, un platou cu crenvurştei (cei mai mici crenvurşti pe care i-am văzut în viaţa mea, or fi o specialitate locală...), câteva bucăţele de plăcintă cu brânză şi pandişpan făcute de doamna Athina, lapte cald, o carafă cu suc din cutie şi una cu apă rece. Cam subţirel mic dejunul, dar nu ne-a deranjat... norocul bărbaţilor din grup, obişnuiţi să mănânce zdravăn dimineaţa, au fost cele cinci-şase borcane cu dulceaţă delicioasă preparată de gazda noastră, aflate pe bufet, din care am fost invitaţi să gustăm.

Turiştii care petrec mai multe zile de vacanţă la doamna Athina pot vizita oraşul Veria, mormintele regale ale lui Filip al II-lea al Macedoniei descoperite la Vergina, frumoasa staţiune de schi Seli, mânăstirea Panagia Soumela din apropierea satului Kastania, parcul şi mânăstirea Agios Nikolaos de lângă Naoussa. Doamna Athina a insistat să oprim, în drum spre Salonic, la Agios Nikolaos. Îi suntem recunoscători pentru că ne-a deschis drumul spre un loc de o frumuseţe care te lasă fără grai, mai puţin cunoscut turiştilor străini.

Nu ştiu dacă vreodată, în călătoriile mele, voi mai ajunge la Koumaria dar ştiu sigur că întâlnirea cu doamna Athina şi casa ei de vis n-a fost deloc întâmplătoare... Dacă veţi avea nevoie de o cazare bună în această zonă a Greciei nu uitaţi că doamna Athina are o pensiune minunată, iubeşte România şi îi aşteaptă cu braţele deschise pe români!


[fb]
---
Trimis de Floria in 22.06.17 18:13:24
Validat / Publicat: 23.06.17 08:11:22
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1360 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Arhontiko Athina intr-o dimineata insorita de mai.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 65700 PMA (din 49 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

22 ecouri scrise, până acum

webmaster26
[22.06.17 20:37:31]
»

@Floria: Mutat în rubrica "Archontiko Athina [Koumaria], VERGINA" (nou-creată pe sait)

===

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

webmaster
[23.06.17 08:12:14]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

elviramvio
[23.06.17 09:50:39]
»

@Floria:

Superb articolul tau si felul cum ti-ai povestit trairile. Este o zona frumoasa - doar la Metsovo n-am ajuns din ce descrii tu, restul da - si imi doresc sa ma intorc pe acolo intr-un traseu grecesc.

Si m-am regasit in cateva cuvinte ale tale, oricat de frumoasa e vacanta, obosesti, poate ca sufletul s-a umplut de ce a vazut si simtit si dorul de cei dragi si de casa ta e tot mai mare.

Vacante frumoase, Floria, dupa dorintele tale!

krisstinna
[23.06.17 10:34:50]
»

@Floria:

Nu mă interesa şemineul nici mărimea camerei, ştiţi deja că renunţ la orice pentru un balconaş oricât de mic

- Știu, și eu gândesc la fel.

Felicitări, descrierea ta și pozele mi-au transmis căldură și emoție.

teona
[23.06.17 12:07:18]
»

Draga mea, ai reusit sa imi starnesti un dor de acea zona pitoreasca a Greciei, de imi vine sa fug acasa sa imi fac bagajele si sa plec acolo. M-am tot intrebat si eu cum ar fi sa petreci cateva zile de iarna acolo. Din pacate la acest moment nu imi ramane decat sa imi imaginez. Felicitari pentru aceasta relatare atat de emotionanta.

adrianaglogo
[23.06.17 14:28:15]
»

@Floria: Care a pretul unei camere?

Frumos, am citit cu palcere.

FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 16:59:41]
»

@webmaster26: Coordonatele sunt corecte. Mulţumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 17:04:22]
»

@webmaster: Mulţumesc!

FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 17:13:17]
»

@elviramvio: Mulţumesc, Elvira! Am citit tot ce ai scris despre această zonă a Greciei care îţi este dragă. Trebuie neapărat să incluzi Meţovo intr-un traseu de vacanţă mai cu seamă că este foarte aproape de autostradă. Sunt sigură că este un loc pe placul vostru iar hotelul la care ne-am cazat, Egnatia, gospodărit cu pricepere de o familie de bijutieri vlahi, este exact pe gustul tău.

Da... oricât de frumoasă ar fi o vacanţă mi se face dor de casa şi de familia mea... O vară frumoasă îţi doresc!

FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 17:15:49]
»

@krisstinna: Mulţumesc, Cristina! Mi-a plăcut tare mult la doamna Athina, cred că şi ţie ţi-ar fi pe plac această pensiune minunată.

FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 17:29:15]
»

@teona: Ştiu că voi aţi fost la Meţovo înaintea noastră şi că vă este dragă această zonă pitorească din Munţii Pindului. Într-o bună zi veţi reveni acolo, nu este un loc atât de îndepărtat de România. Poate veţi da o tură prin Veria şi împrejurimi, sunt multe obiective turistice mai mult sau mai puţin cunoscute turiştilor străini. Elvira ştie...

Mulţumesc pentru ecou şi pentru gândurile bune! O vară frumoasă îţi doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
doinafil
[23.06.17 17:31:58]
»

Foarte cald şi primitor pare a fi această pensiune! Parcă ai fi (într-un fel), acasă la tine, nu într-un loc căutat unde să dormi în vacanţă.

Mi-a plăcut şi ce am citit şi pozele ataşate, de aceea am votat cu drag!

Să aveţi vacanţe plăcute, cu vreme bună!

FloriaAUTOR REVIEW
[23.06.17 17:47:54]
»

@adrianaglogo: Preţul unei camere pe boocking.com, în perioada de vară, este de circa 50 euro pe noapte pentru o cameră dublă. Nu ştiu exact cât a costat în perioada în care am fost noi pentru că am pus o sumă de bani fiecare şi prietenul nostru care a organizat excursia s-a ocupat de cazări, a plătit combustibilul, taxele de pod, de autostradă, parcările... Îmi amintesc cu drag de această excursie, prietenii noştri au plecat din nou, într-o variantă extinsă... dar un circuit de 10 zile de este prea mult pentru mine!

Vacanţe frumoase vă doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
balasa violeta
[23.06.17 20:00:15]
»

@Floria: m-am plimbat si eu cu voi, multumesc!

Mi-a placut mult locatia, mobilierul cum rar intalnesti, perdelele deosebite, vazele, oglinzile...

N-am inteles setarea aparatului 31.12.2037...

adrianaglogo
[23.06.17 22:07:35]
»

@Floria: Multumesc, iau in calcul pentru o cazare intermediara la intoarcerea din Parga.

FloriaAUTOR REVIEW
[24.06.17 15:13:56]
»

@doinafil: Mulţumesc, Doina! Deşi am stat doar o noapte la doamna Athina, în Koumaria, îmi amintesc cu drag de acest loc şi de gazda noastră. Cum bine ai remarcat este o pensiune în care te simţi ca acasă... dacă iubeşti liniştea şi natura... dacă îşi plac satele de munte cu lume puţină...

Toate cele bune şi vouă!

FloriaAUTOR REVIEW
[24.06.17 17:44:07]
»

@balasa violeta: Violeta, draga mea, m-ai dat gata cu spiritul tău de observaţie dar uite că eu am călătorit în viitor... Am glumit, desigur, pozele cu pricina sunt făcute de prietena mea dar eu n-am observat până acum deşi le-am văzut de zeci de ori.

La doamna Athina ţi-ar place şi ţie, este un loc de poveste!

O vară frumoasă îţi doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishu
[06.07.17 14:07:13]
»

@Floria: Intr-un tarziu gloriaos am ajuns si el la acest articol. Minunat, am tras cu coada ochiului la poze si am decis ca mai intai sa ma uit la ele si apoi sa citesc.

Normal, am sesizat si eu cat de bine o sa arati in noaptea dintre ani peste 20 de ani, probabil ca aerul zonei face posibil asta .

Apoi am citit si articolul si m-am bucurat de fiecare clipa petrecuta colo chiar daca pentru mine a fost doar virtual.

Felicitari inca o data, calatorii cat mai frumoase, votat cu mare drag.

DOINITA
[28.07.17 18:31:31]
»

Dupa ce am citit review-ul si am vazut pozele mi-a venit sa spun: vaiii, ce frumos scris si ce locuri minunate! Felicitari si multumesc frumos cu un modest vot!

Vacante minunate!

FloriaAUTOR REVIEW
[29.07.17 12:44:43]
»

@DOINITA: Multumesc din suflet Doinita pentru cuvintele calde! Si ei iti doresc vacante frumoase alaturi de cei dragi! Sti ca la Slanic am fost cazati in camere vecine?

DOINITA
[29.07.17 13:31:32]
»

@Floria: Te rog sa ma ierti ca nu stiu acest fapt, dar promit sa ma revansez la urmatoarea intalnire si poate sa socializam mai mult.

O zi minunata!

FloriaAUTOR REVIEW
[29.07.17 13:34:34]
»

@DOINITA: Te-am iertat deja, de fapt nu era cazul sa-ti ceri scuze... Ne vedem cu siguranta cu prima ocazie!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, balasa violeta, doinafil, DOINITA, elviramvio, Floria, mishu, teona
Alte impresii din această RUBRICĂArchontiko Athina [Koumaria]:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.087759971618652 sec
    ecranul dvs: 1 x 1