ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.05.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
APR-2017
DURATA: 4 nopți
prieteni
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 290 EUR ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ FARA MASA

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 80 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

La sorgente del sole Appartment [Positano](încă) NECLASIFICATĂ

AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm www.ghidroma.com
 • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. 0039 324 981 3672
 • NB: Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
  [fb]
  NOU TIMP CITIRE: 14 MIN

  La Sorgente del Sole - un loc în care visez să mai ajung

  TIPĂREȘTE

  După cum am spus în articolul de călătorie, am ales Positano pentru cazarea pe Coasta Amalfi, dar ne-am cam îngrijorat când, pe la începutul lui ianuarie, am primit mesajul că 71% din zonă este ocupată în perioada aleasă. Deci, prima recomandare ar fi să vă ocupați mai din timp de cazare când vreți să mergeți pe Coasta Amalfitană pentru că aproape două luni înainte nu prea au fost de ajuns. Știam că prețurile pe coastă nu sunt mici, mai ales la Positano, dar chiar 1000 de EUR sau peste, pentru 4 nopți, 4 persoane, așa cum ni se tot afișa, nu prea eram dispuși să dăm. Iar biletele de avion erau deja luate, deci nu mai era cale de întors.

  Nu căutam chiar de mult când mi-a sărit în ochi apartamentul deluxe, de 140 de mp, de la Sorgente del Sole. 580 EUR pentru 4 nopți pe care îi împărțeam cu prietenii cu care am fost, era floare la ureche, având în vedere ce scoruri văzusem. Nota 9 din multe, multe comentarii și prețul m-au făcut să nu stau nici un moment pe gânduri. Am rezervat mai repede ca niciodată, fără anulare gratuită, dar nu mai conta. Banii i-am plătit la locație, nu mi-au fost retrași de pe card însă, fără anulare gratuită a fost doar o garanție că nu ne răzgândim. Am mai dat în plus, când am ajuns, 300 de EUR pentru un depozit de care știam de la rezervare, bani pe care i-am primit înapoi la plecare.

  Că am ales greșit 3 nopți pentru Napoli și 4 nopți pentru Coasta Amalfitană am mai spus. Cam 7-8 zile mi-ar fi fost suficiente pentru coastă, iar Napoli putea să mai aștepte pentru că este ieftin și la îndemână și puteam ajunge oricând. Dar greșeala odată comisă, nu a mai fost loc de întors, așa că am ajuns la Positano după un zbor bun până la Napoli și de acolo cu autobuzul Alibus, trenul Circumvesuviana până la Sorrento și autobuzele Sita Sud care operează pe toată Coasta Amalfi și ne-a costat 9 EUR/persoană și 3 ore ca timp, cu toate legăturile.

  Înainte să ajungem am vorbit cu gazda noastră la telefon și ne-a spus că trebuie să-i menționăm șoferului să ne oprească la stația Via Arienzo 69, care era una intermediară și aveam să aflăm apoi că în astfel de stații șoferul oprește doar dacă soliciți, apăsând pe un buton. Gazda noastră, Rosa cea drăguță și vorbăreață ne-a așteptat în stradă, în fața casei, unde ne-a lăsat autobuzul.

  Chiar la intrare era un garaj care stătea aproape tot timpul deschis, cu ușa ridicată și acolo se vedeau o grămadă de rafturi, scule, mașini... și tot timpul îl vedeam pe proprietarul nostru, Nicola, seara, dimineața meșterind pe acolo. Cu el n-am interacționat prea mult pentru că nu știa prea bine engleza, dar ne-a dat pe mâna Rosei și ne-a fost bine. În schimb de câte ori plecam sau veneam ne întâmpina cu un zâmbet larg pe față și ne adresa câteva cuvinte politicoase.

  Când ne-am uitat spre casă ni s-a părut că vom avea parte de o cazare obișnuită. Așa părea casa pe afară. Una de piatră, masivă, împărțită în două, după cum vedeam, o parte funcțională și una în care părea că nu locuiește nimeni. Ulterior aveam să ne lămurim că așa era. Casa de piatră cu 2 etaje avea o parte modernizată și închiriată și o parte care urmează să fie adusă la același stadiu, probabil. Cred că a fost una din casele boierești de pe coastă, sau toate sunt la fel, nu-mi dau seama, dar ne-a impresionat felul în care era făcută, cum era împărțită, spațiile mari și foarte înalte, chiar dacă de la stradă n-ai fi zis asta. La momentul vacanței noastre în partea care nu era funcțională nu se lucra. Încă o ciudățenie ar fi că în dreptul ușii noastre mai începea o scară circulară îngustă dar nu mi-am dat seama unde ducea, pentru că din stradă, deasupra noastră, nu se mai vedea nimic. Puteam s-o întrebăm pe Rosa dar nu ne-am mai bătut capul pentru că nici nu vedeam oamenii circulând pe acolo.

  Am mai spus pe aici că pot exagera puțin lucrurile pentru că eu mă simt bine întotdeauna când sunt în vacanță. Fie că stau la 5* sau la cort, într-o stațiune renumită sau pe ulițele unui sat, cu lume multă sau singură pe o plajă, că plouă, ninge sau este temperatura mea favorită, starea mea este de bine întotdeuna când plec de acasă. Dar cel mai probabil și voi știți să citiți printre rânduri, așa cum fac și eu și împreună cu pozele sper să vă faceți ideea care trebuie despre această cazare.

  După ce am admirat casa pe afară, Rosa ne-a deschis o ușă chiar din stradă și am urcat niște scări de marmură până la etajul 1p unde era o terasă cu mese și scaune, șezlonguri, un jacuzzi, câteva lucrușoare pe un uscător și am aflat de la Rosa că tot etajul 1, unde erau câteva camere duble și două apartamente (fiecare de 55 de mp), era ocupat de un grup de australieni.

  Cu toate că am trecut zilnic prin spațiul acesta nu ne-am întâlnit cu ceilalți oaspeți. În fiecare dimineață vedeam o doamnă care își făcea gimnastica de înviorare cu simț de răspundere, iar în rest i-am auzit de 2-3 ori, foarte vag, râzând, dar de întâlnit nu ne-am întâlnit.

  Am trecut de zona aceasta și Rosa ne-a condus pe alte scări de marmură un etaj mai sus, la etajul 2, unde era doar apartamentul deluxe de 140 de mp, adică al nostru. Zic etajul 2, dar naiba știe la ce etaj eram, că la stilul ăla de construcții în pantă nici nu știu la ce nivel ne aflam.

  În capătul scărilor am ajuns într-un hol unde era un cuier cu niște sertare de unde ne-a scos cheia apartamentului nostru. După ce Rosa a deschis ușa, eu una, n-am mai putut să fiu atentă, chiar dacă ea vorbea. Nu aveam răbdare s-o ascult cu toate că interviul gazdei este cel mai important lucru când ajungem undeva. I-am lăsat pe ceilalți să o asculte și să o întrebe și am făcut o mică inspecție pentru că nu mai puteam.

  M-am întors la timp să mai aud și eu că ne dă pe whats-app orarul autobuzelor, ne-a făcut o listă cu restaurante mai accesibile, ne-a spus că prețurile sunt ca peste tot acolo unde este mare, adică pe inelele inferioare, spre plajă și port prețuri mari, iar pe inelele superioare, din ce te duci mai sus din aia sunt mai mici. Cu Rosa ne-am mai întâlnit pentru că ea stătea la o casă vis-a-vis, dar pe care nu o vedeam din cauza șoselei și a pantei și făcea curse între casa ei și a noastră, așa că ne-am mai intersectat și am tot întrebat-o diverse când ne-am văzut. Foarte drăguță, ne-a dat toate informațiile posibile, ne-a sfătuit, a fost o gazdă ideală. A fost bucuroasă să afle că suntem din România pentru că femeia pe care o aveau la curățenie era tot din România și erau foarte mulțumiți de ea.

  La plecare ne-a făcut instructajul pentru sistemul de climatizare din fiecare zonă. Ni s-a părut sofisticat, fiecare spațiu era acționat separat, însă nu a fost nevoie să îl folosim deloc pentru că a fost foarte bine așa cum era potrivit.

  De obicei când ajungem într-un loc, lăsăm bagajele nedesfăcute și plecăm pentru că putem să facem asta seara, când ne întoarcem. Cred că a fost prima dată când nu am plecat imediat. După ce Rosa ne-a prezentat casa și a ieșit, noi am mai rămas ceva timp ca să ne bucurăm de această cazare. Printre primele lucruri care ne-au atras atenția au fost vazele cu flori proaspete, puse peste tot prin casă. Apoi ne-am dat seama că cei 140 de mp de care citisem pe booking și care credeam că sunt o exagerare, nu erau deloc.

  Și înainte să încerc să prezint apartamentul ăsta aș vrea să fac o paranteză. Pe toată coasta amalfitană sunt magazine pline de ceramică, una specifică zonei, colorată și deosebită, iar mama ei este la Vietri Sul Mare, unde am ajuns și noi. Am văzut obiecte din ceramica asta de toată frumusețea și n-am plecat fără să-mi cumpăr și eu 4 plăci din care să facem o măsuță mică de grădină. Am regăsit ceramica asta în apartamentul nostru sub toate formele și culorile. Gresie și faianță în combinații și modele dintre cele mai deosebite, tot felul de decorațiuni din ceramică colorată, inclusiv lustrele și aplicele erau deosebite. De culorile astea ne-am bucurat cât am stat aici iar mie îmi plac culorile la nebunie.

  Dar să trecem și la apartamentul nostru. Cum am intrat ne-am trezit într-un hol lung de unde se vedeau o grămadă de uși și alte holuri. Apartamentul deluxe este format din 3 dormitoare, fiecare cu holul și baia lui, un living imens și o bucătărie ultradotată. Dar piesa de rezistență este o terasă acoperită, cu vedere la Marea Tireniană și Positano.

  Cum spuneam, am împărțit cele două apartamente (și aici, la Positano, dar și la Napoli) cu prietenii cu care am călătorit, dar pentru că mă ocup de excursiile noastre, am întotdeauna avantajul alegerii, așa că dormitorul principal cu ieșire pe terasă mi-a aparținut. Cele 3 dormitoare sunt gândite cam în același stil și în fiecare se intră din holul lung de la intrare și apoi fiecare are un alt hol mic de unde se intră în baie și apoi altă ușă prin care intri în camera propriu zisă. Diferența o face mărimea lor și culorile. Dormitorul cel mai mic era mov, iar baia maro, următorul verde cu albastru, iar al meu a fost albastru. Dormitorul mic era cam mic (doar prin comparație cu celelalte), cel verde era o cameră suficient de mare și avea în plus o anexă, o încăpere mică cu acces din cameră în care era un birou cu scaun directorial. Pentru prietenii noștri a fost bun pentru că acolo și-au depozitat lucrurile. Dormitorului mov i-am închis ușa și nu l-am deranjat deloc.

  Holul de la intrare se termina cu intrarea în dormitorul meu, albastru, care a fost un mic univers. La intrare am avut un hol mic de unde intram în baie și unde era o masă de călcat care nu mi-a folosit decât pentru confortul psihic. Camera propriu zisă, a fost dintre cele mai mari pe care le-am avut în general, cu mobilier din lemn masiv, deosebit. De fapt tot mobilierul, din toată casa, era din lemn masiv. Pe unul din pereți erau numai dulapuri în care să-ți tot pui. În cameră am mai avut o comodă cu sertare și oglindă, scaune stil, un pat foarte mare cu noptiere, TV, dar ceea ce ne-a plăcut cel mai tare a fost ieșirea pe terasă, unde ajungeam și din living.

  Baia a fost mare, cu două secțiuni. În prima pe peretele din stânga era blatul de marmură cu două chiuvete, mobilier, produse de toaletă, foehn și oglinzi, iar vis-a-vis era cada Jacuzzi pe care nu am folosit-o decât pe post de duș, dar tare am sperat până în ultima zi că o să folosesc și jeturile alea. N-am avut timp deloc, în baie am fost doar pe fugă. După cum tot spunem, chiar dacă dorim să ne întoarcem în locuri în care ne-a plăcut, știm că nu se poate. Eu mă voi întoarce la Positano și mă voi bucura de cazarea de la Sorgente așa cum trebuie. Iar jacuzzi este și el un motiv mic. În cealaltă secțiune a băii era toaleta și bideul iar în capăt, două dulapuri albe cu oglinzi și multe spații de depozitare. Faianța alb cu albastru într-o grămadă de combinații m-a zăpăcit de tot.

  Cam din dreptul intrării în camera mea, apartamentul se desfășura în stânga unde era bucătăria și în dreapta unde era living-ul din care ieșeam pe terasă. Bucătăria nu este la vedere decât după ce ajungi în dreptul ei și asta după ce treceam printr-un hol deschis spre living unde erau două vitrine pline de ceramica, seturi de farfurii, cești, porțelanuri fine și alte alea, toate prețioase.

  Living-ul o încăpere modernă, mobilat cu mult bun gust, comode masive din lemn pe care erau așezate vaze cu flori proaspete, tablouri frumoase, alveole cu multe decorațiuni, canapele cu fotolii, combină muzicală, TV, șemineu, o masă mare în mijloc pe care am găsit o fructieră plină cu fructe, mere, banane, lămâi, portocale, toate având un gust nemaipomenit. Și nu în ultimul rând ieșirea pe frumoasa noastră terasă la Marea Tireniană la care o să visăm multă vreme. Pe terasă erau 8 șezlonguri diferite, 2 câte 2, o masă cu scaune pentru 6-8 persoane, un perete îmbrăcat într-un lămâi, plin cu lămâi, iar în rest flori curgătoare. În această terasă se ieșea din living, dar și din dormitorul principal, pe niște uși culisante, masive, din geam. Nicăieri, în nici o vacanță în care am fost până acum n-am mai avut parte de o priveliște ca aici, de pe această terasă.

  Bucătăria modernă și ea, complet utilată cu mașină de spălat vase, combină frigorifică dublă, microunde, prăjitor, filtru de cafea, prosoape de bucătărie, mănuși, vase, oale, tacâmuri, detergent, burete, zahăr, ulei, oțet balsamic, absolut tot ce ai nevoie pentru o ședere mai mult decât plăcută.

  La intrarea în bucătărie era masa așezată pentru 4 persoane pe care noi nu am folosit-o pentru că am stat în living sau pe terasă tot timpul. Oricum în afară de dormitoare restul spațiilor erau deschise. Pe masa de la bucătărie am găsit snacks-uri, batoane de cereale, alune și alte pungi cu chestii de ronțăit. În combina frigorifică am găsit 4 sticle de apă de ½ l, 2 sticle de ½ l de bere Peroni pentru băieți, 2 cutii de cola și 2 sticle de proseco pentru fete.

  In toate camerele si in living sunt televizoare, multă lumină, aplice în toate colțurile, marmură peste tot, scările, blaturile de la chiuvetele din baie, blatul de la cadă, toate sunt din marmură, iar modelele și culorile gresiei și faianței o să vă înveselească șederea aici.

  Apartamentul este disponibil pentru 6-8 persoane, spun ei. Eu zic că este pentru maxim 6, pentru că living-ul merită lăsat liber, ca loc de întâlnire. În plus este un spațiu deschis, va fi greu ca cineva să-l ocupe. Noi am fost 4 și a fost ideal.

  Cum am spus pe coastă se circulă greu din cauza construcției pe verticală. Dar transportul cu autobuzele a fost foarte bun pentru noi, iar cazarea la Sorgente del Sole a fost ideală pentru că stația (FERMATA SITA) este chiar în fața porții, nici un pas mai departe. Autobuzele Sita Sud circulă după un program bine stabilit, n-au avut întârzieri în perioada noastră, le-am folosit destul de mult și mi se par varianta cea mai bună pentru a te deplasa pe coastă. Ce-i drept am înțeles de la gazda noastră că în sezon nu mai este chiar la fel. Se aglomerează, este foarte cald și se poate sta în picioare ceea ce nu este deloc plăcut, de aceea vă recomand să vedeți coasta primăvara sau toamna.

  Este de înțeles că nu am avut mese asigurate, dar pentru dimineață ne-am descurcat cu un magazin mic care se afla la câteva sute de metri de noi, unde am găsit tot felul de bunătăți la prețuri foarte bune prosciuto, ouă, lactate, legume, unt, apă (1,5 l - 1 EUR), bere (1 EUR), cam astea mâncam la micul dejun. Restul meselor le-am luat pe unde am ajuns.

  Wi-Fi a fost foarte bun, la cea mai apropiată plajă, într-un golfuleț, ajungeai în mai puțin de 10 minute pe jos, la plaja Spiaggia Grande de 300 de m din port, cea mai mare din Positano și una dintre cele mai mari după coastă, cam într-un sfert de oră, douăzeci de minute, la fel în orașul istoric, taverna La Leone, era în partea opusă, spre Praiano, la aprox 1 km și acolo am mâncat foarte bine, ... toate astea și celelalte pe care le-am spus, mă fac să vă recomand din toată inima această proprietate. Și să nu uit de culori, ele o să vă binedispună permanent la Sorgente.

  Ne-am întrebat de ce au doar nota 9 pe booking și cred că celelalte camere, dar și cele 2 apartamente de 55 de mp, de la etajul 1, or mai avea câte-un minus. De fapt nu degeaba s-o fi numind acest apartament, deluxe. Dacă nu am găsit cuvintele potrivite să vi-l prezint, poate fac pozele lucrul ăsta și sper din toată inima să-l vedeți așa cum l-am văzut și noi și să-l aveți în vedere... vreodată.

  Citește și CONTINUAREA aici

  [fb]
  ---
  Trimis de Aurici in 19.05.17 06:37:17
  Validat / Publicat: 19.05.17 08:58:23
  VIZUALIZĂRI: 1822INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.
  NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
  SESIZEAZĂ
  greșeală / conținut, limbaj
  Adn. FAVORIT
  18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

  NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
  AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
  Poze atașate (se deschid în pg nouă)
  P05 Primul spatiu care ne-a atras - terasa, cu vedere spre Marea Tireniana si Positano.
  EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
  Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

  Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 58500 PMA (din 44 voturi)
  NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 80.00 EUR pe cameră
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  18 ecouri scrise, până acum

  webmaster26 [19.05.17 08:24:19] »

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ===

  Mutat în rubrica "La sorgente del sole Appartment [Positano], SORRENTO / AMALFI" (nou-creată pe sait)

  Carmen Ion CONS. ONORIFIC AFA / ITALIA [19.05.17 09:43:23] »

  @Aurici: Superb apartamentul!

  Îi admir pe italieni pentru bun-gustul de care dau dovadă la amenajările interioare: folosesc numai materiale de calitate și fac niște combinații cromatice superbe, care îți fac sejurul un rai.

  Tu ai beneficiat de toate astea, dar și de spațiu și mai ales de terasă cu vedere spre mare. Boierie curată!

  PS: Aș fi vrut să văd măcar o poză cu clădirea fotografiată de pe șosea. Am impresia că vila este cea la care ne-am oprit să cerem indicații (era o doamnă în fața ei) atunci când am coborât din greșeală din autobuzul SITA la Praiano și am fost nevoiți să ne întoarcem la Positano pe jos. Dar poate că mă înșel...

  Aurici [19.05.17 10:03:02] »

  @webmaster26: Acolo este. Nu-mi vine sa cred, este o masina in fata ei, exact ca în poza mea.

  Aurici [19.05.17 10:08:35] »

  @Carmen Ion: Așa este Carmen, boierie curată. Ne-a părut rău că nu ne-am bucurat mai mult de cazarea asta, cu toate drumurile noastre. A fost un concediu în care am dormit foarte, foarte puțin, pentru că ne apuca 2 noaptea pe terasă, iar la 6-6,30 eram in picioare. Obisnuința, ce să-i faci. Nu conteaza ca este concediu, tot la ora aia ma scol. Și asta era bine pentru că mai urma o sesiune de stat pe terasă și dimineața, până plecam.

  Păi este o poză cu casa din șosea, chiar prima. Mai am câteva dar sunt variațiuni pe aceeași temă.

  webmaster [19.05.17 12:19:06] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)

  — e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Aurici [19.05.17 12:35:51] »

  @webmaster: Mulțumesc mult, zi bună.

  ANILU [19.05.17 14:40:15] »

  @Aurici: Da ai dreptate, un adevărat apartament de lux. Cromatica, mărimea, aranjarea, mobilierul, totul şi cu terasa, cireaşa de pe tort sau mai exact, priveliştea... marea...

  Am citit, am văzut toate pozele şi am încercat să-i găsesc un cusur, dar nu am găsit. Mi-a plăcut până şi suportul de hărtie şi prosoape din baie (vreu şi eu unul din acela dar la cât de mică este baia mea nu aş avea unde să-l pun .

  Te felicit pentru alegerea făcută şi-ţi doresc să mai ajungi pe acolo pentru că din tot ce ne-ai povestit, mai merită o plimbare cu cazare în apartamentul de lux.

  Am primit pupăturile cu plăcere din ultima poză şi ţi le întorc cu aceeaşi plăcere.

  Toate cele bune

  irinad [19.05.17 14:58:20] »

  @Aurici: Într-adevăr, un apartament minunat ați avut, cu interior de vis și o priveliște splendidă. De fapt, în articolul de călătorie tu spuseseși la un moment dat că ai avut o cazare deosebită, însă chiar este mai mult decât mi-aș fi imaginat.

  M-a impresionat bunul gust care se remarcă din toate „colțurile” apartamentului.

  Vacanța ta pe Coasta Amalfi e de reținut, nu cred să ajung prea curând pe-acolo, dar când va fi, dacă va fi, articolele tale îmi vor fi adevărate ghiduri.

  Felicitări!

  Aurici [19.05.17 15:53:52] »

  @ANILU, @irinad: Mulțumesc mult pentru vizită și ecou, fetelor. Vă doresc să ajungeți pe coasta asta și vă mai pup o dată și pe această cale

  Cris [19.05.17 16:09:21] »

  @Aurici: Dacă aș sta în așa pensiune, având frumusețea aia de priveliște din balcon, cu greu m-ar fi convins cineva să plec la plimbare. Cred că mi-aș fi pus ceasul să sune la ivirea zorilor, pentru a nu pierde nici o secundă de lumină.

  Este periculos de frumoasă!

  Aurici [19.05.17 16:52:57] »

  @Cris: Păi nu spusei că aproape nu am dormit? Trecea mult de miezul nopții până ne dădeam duși la culcare, iar dimineața la 6 eram drepți. Nu știu cât din obișnuință sau cât de dragul de a mai sta un pic pe terasă înainte de a pleca pe drumuri. La 6 era întuneric beznă, dar pe la 6,30 când se lumina brusc, noi eram la locurile noastre pe terasă. Și cu toate astea, așa este, și noi ne înduram cu greu să plecăm. De aceea, sigur voi mai ajunge la Sorgente ca să stau pe terasa aia doar. Să citesc și să mă uit în zare. Ceea ce îți doresc și ție.

  crismis [19.05.17 17:35:16] »

  @Aurici: Extraordinar loc! Are tot ce-i trebuie in materie de confort (si chiar ceva peste), dar - mai ales - are atmosfera! Iar terasa aceea... daca in loc de apartament ar fi fost un grajd si ar fi avut terasa aceea, as fi acceptat bucuroasa sa platesc ca sa ma cazez acolo!

  Bravo, Aurici, ai facut o alegere de milioane! La mai mare!

  mishu [19.05.17 19:53:36] »

  @Aurici: Nu imi revin la cat de frumos este totul asa ca ce sa mai zic de tine, iar in ceea ce priveste statul acolo ar fi trebuit intradevar sa stai mai mult ca sa te bucuri si de apartament si de imprejurimi. Normal ca l-am pus la favorite si astept in moment potrivit pentru a ajunge acolo.

  Ai descris totul minunat iar pozele sunt superbe.

  Felicitari, votat cu mare drag.

  Aurici [19.05.17 20:14:07] »

  @crismis, @mishu: Fetelor, va multumesc pentru cuvintele voastre. Asa este, mare dreptate ai, Cristina! Indiferent cum ar fi fost apartamentul, terasa aia le salva pe toate. Stii ca din cauza acestei cazari si a coastei Amalfi, la care mie mi s-a facut click rau de tot, celelalte din vacanta asta au palit putin? Sper sa nu fiu nedreapta totusi si sa ma echilibrez pana ajung sa scriu despre ele, adica azi-maine . Daca mi-o iesi!

  Mishule, sper sa nu-l tii prea mult la favorite si sa ajungeti cat mai curand pe coasta asta, oriunde o fi.

  Va multumesc inca o data pentru vizita si cuvinte, va pup pe amandoua, week-end placut!

  krisstinna [19.05.17 20:20:40] »

  @Aurici: O minunăţie de apartament dar şi de review.

  Felicitări pentru tot!

  Sper să mai poţi merge acolo, cu toate că ştiu că-ţi place să vizitezi mereu altceva.

  Aurici [19.05.17 21:08:54] »

  @krisstinna:. Asa este, n-avem timp sa calcam de doua ori intr-un loc, dar am o lista, scurta, cu locuri unde o sa mai ajung in mod clar. Iar terasa asta este unul dintre ele si poate ma lipesc de fi-mea. I-am spus sa se duca in luna de miere acolo. Cine stie, poate ma ia si pe mine.

  Dana2008 [19.05.17 21:30:36] »

  Felicitări pentru alegerea cazării!

  E splendid! Priveliștea de pe terasă e și ea de milioane!

  Articolul este frumos iar fotografiile sunt minunate!

  Nu am mai văzut așa ceva : confort, căldură, bun gust.

  Și eu aș vrea să revin în astfel de locuri.

  Călătorii plăcute!

  Aurici [19.05.17 21:55:17] »

  @Dana2008: Multumesc mult, Dana. Eu oricum exagerez lucrurile si ma entuziasmez usor cand e vorba de vacanta, dar'mite sa mai fie si un loc ca asta. Sper sa revin. Va doresc tuturor sa ajungeti in locuri cu care sa rezonati.

  Calatorii placute si tie, week-end frumos!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, Aurici, crismis, irinad, mishu
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0808410644531 sec
  ecranul dvs: 1 x 1