ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.02.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 15.04.10
STATUS: TITAN
TIMP CITIRE: 4 MIN

Mini-micro întâlnire de gradul I la Târgul de turism - 2017

TIPĂREȘTE

Contextul personal

Citisem pe saitul AFA şi pe FB, auzisem şi la TV despre Târgul de Turism din 16-19 februarie. Aflasem că AFA va avea stand, ceea ce m-a umplut de bucurie. Intenţia iniţială era să merg cu ˝aparţinatorul˝ vineri şi sâmbătă numai că legile lui Murphy au funcţionat şi aici. Adică? Dacă vrei cu tot dinadinsul să mergi undeva, fii sigur că se vor ivi obstacole. Cu câteva zile înainte am aflat că nepoata mea din Bacău însoţită de fiul ei, vor veni în Bucureşti la noi în acest WE. Asta nu e tot. Voi chema şi copiii şi nepoţeii, să fim cu toţii. Ca şi consecinţă pentru târg a rămas numai joi spre prânz şi atunci nu prea mult pentru că mai aveam cumpărături de făcut. Cu o seară înainte am făcut pe repede-înainte două tăvi de saleuri. Dimineaţa, când să gust şi eu unul, am observat că sunt moi, un aluat fără niciun Dumnezeu. Aşa păţeşti dacă m-am luat după instrucţiunile din pachet şi nu după experienţa mea seculară (am rotunjit puţin). În instrucţiuni scria să ţin cuptorul la 180 grade. Greşit! Le-am băgat din nou la cuptor dimineaţa la 220 grade, le-am ţinut 10 minute şi au ieşit crocante şi aurii, moamă, moamăă! Bune de tot.

Contextul local

La 12 netrecute fix am ajuns la standul AFA. Este foarte bine amplasat în pavilionul C5 stand 71 A. Faţă de standurile unor agenţii de renume, amplasate pe laterale el este foarte vizibil. Este bine luminat, frumos decorat, are o măsuţă birou, scaune, foarte intim şi atrăgător. Pe pereţi afişe în culori vii atrag privirea. Încă de la depărtare am văzut un tânăr preocupat de clăpărit pe un laptop şi alături, aşa cum se cuvine o tânără frumoasă. Cine să fie, cine să fie? Tânărul tras printr-un inel semăna cu Ovidiu dar nu putea fi el. Faptul că alături de el era Mihaela m-a convins că de când nu l-am mai văzut, Pepsi a dat jos nu ştiu câte zeci de kilograme dar ca vârstă a întinerit cu zece ani. Dat mâna, pupat, vorbit. Vizitatori fără număr, fără număr, se serveau din proprie iniţiativă din bombonelele de pe masă şi din cutia cu saleuri pe care am adus-o. Bre! Să întrebe ˝îmi permiteţi?˝ sau să se disimuleze făcându-se că întreabă ce oferă AFA? , nimic. Degeabă soţul le spunea ˝atenţie la diabet˝, ei continuau să se servească. Cred că un tur complet al târgului le asigură dulciurile întregii familii pe o săptămână. În cele aproape două ore cât am stat, clienţi n-au fost dar era prima zi de târg şi pe deasupra lucrătoare. Posibil pe după amiaza să fi fost alta situaţia.

Cinci fete cucuiete şi cu mine şase

După pupăturile de rigoare cu gazdele am început socializarea cu Elvira. Am făcut balet prin zeci de subiecte: întâlnirea de la Slănic, lipsa căldurii de pe vremuri, mijloacele de transport, aia, aia. Mishu era şi ea pe acolo dar muşcată de drumeţii, se dusese să dea o roată pe la alte standuri. Krisstinna era pe la o ţigară. Am complimentat-o pentru că mereu este veselă şi surâzătoare. Mi-a spus un mare adevăr: dacă râzi, scade intensitatea necazurilor pe care inerent, orice om le are. Mishu a onorat sectorul buvabil. A adus în plasă un termos cu cafea, altul cu ceai şi păhărele mici de plastic. Iniţial am refuzat cafeaua apoi m-am răzgândit şi am degustat o cafea delicioasă. A apărut Butterfly. Doamne! cum nu am vârsta ei chiar şi cu 10-15 ani mai mare? M-aş ruga să ne ia şi pe noi pe meleagurile exotice pe care le vizitează.

Orice bucurie e urmată de datorie. Dixit!

Pupat cu toţii, despărţit cu greu- nu ştiu de ce dar întâlnirea mi-a încălzit sufletul- plecat la Obor pentru ultimele cumpărături. Cum noi în Bucureşti nu mergem cu maşina, am ajuns acasă pe la patru juma. Acum când vă scriu am o plăcintă în cuptor. Astăzi m-am văzut cu o mică parte din a doua mea familie, mâine cu cea ˝legitimă˝. Abia aştept să ne vedem cu toţii la Slănic.

Ca şi concluzie

Mergeţi la târg, pavilionul C5, stand 71 A, vă veţi bucura de întâlnirea cu prietenii AFA. Întregul târg este foarte bine aspectat faţă de cel din toamnă dar nu mai am timp să vă povestesc că mi arde plăcinta.


[fb]
---
Trimis de Michi in 16.02.17 19:02:11
Validat / Publicat: 16.02.17 20:25:52

VIZUALIZĂRI: 1268 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Într-un ambient colorat Ovidiu aşteaptă musafirii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47 PMA (din 47 voturi)

ECOURI la acest articol

13 ecouri scrise, până acum

MichiAUTOR REVIEW
[16.02.17 19:49:09]
»

WEB, nu ştiu dacă am încadrat bine la buffer. Rog corectează. Mersi.

webmasterX
[16.02.17 20:16:29]
»

Mutat, la reorganizare, în rubrica "MiniÎntâlniri 'ad-hoc' - la Târgul de Turism!, ÎNTÂLNIRILE AFA" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

Admin
[16.02.17 20:28:56]
»

@Michi:

Le-am băgat din nou la cuptor dimineaţa la 220 grade, le-am ţinut 10 minute şi au ieşit crocante şi aurii, moamă, moamăă!

Mama Michi, mă crezi că tocmai a trecut pe locul ZERO în topul "regrete că nu am ajuns şi eu la TTR"?

Dan&Ema
[16.02.17 20:44:22]
»

@Michi:

Multumim pentru cronica de la targ. Desi avem un program infernal zilele acestea, vom trece samabata la prima ora si noi.

elviramvio
[16.02.17 22:06:35]
»

@Michi:

Bune saleuri - am ascuns cutia dupa termosul doamnei Mishu - bun articol, multumim de laude.

Sa aveti zile frumoase cu cei dragi si sa ne vedem cu bine!

Dana2008
[17.02.17 06:50:25]
»

Ce frumos! Avantajul domiciliului în capitală! Aș face și eu o plimbare pe la târgul de turism, să fac cunoștință cu prietenii Afa, dar de la mine de acasă... Drumul e greu și tare aș vrea, să vin la tine... Vorba cântecului.

Succes la întâlnirea cu musafirii!

Călătorii plăcute!

ANILU
[17.02.17 08:16:02]
»

@Michi: Felicitări Mama Michi pentru articol, în care ne-ati descris atmosfera AFA de la Târgul de Turism.

Câtă vitalitate aveți și reușiți să le faceți pe toate inclusiv saleuri.

Acum mă pregătesc să plec la târg, am o zi liberă și vreau să o petrec alături de colegii AFA.

Toate cele bune.

danaeldreny*
[21.02.17 00:29:40]
»

Vreau saleuri...

maria55 †
[21.02.17 01:42:55]
»

@danaeldreny: la ora asta?! Si pe 21/feb?! Păi eu n-am mai prins saleuri de la Michi in 18februarie, asa că... pofta-n cui!!!

MichiAUTOR REVIEW
[21.02.17 10:04:31]
»

@maria55: Nu ştiu cum să fac să aduc saleuri la Slănic. Noi mergem cu aproape o săptămână înainte la Sinaia şi dacă le-aş face în Buc. s-ar învechi. La Sinaia am un cuptoraş electric la care am făcut o dată o tartă şi a ars-o. Mă gândesc să le fac la Buc. şi la Sinaia să le bag la congelator. Ştie cineva cum se comportă, dacă la dezgheţare nu se înmoaie? Rog răspuns, aştept provincia.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
Dragoș_MD
[21.02.17 10:59:46]
»

@Michi:

Rog răspuns

am dat deja unul aici.

Mai bine inițiezi o cerere de recomandări.

maria55 †
[21.02.17 11:53:43]
»

@Michi: vad ca a raspuns Dragos! In altă ordine de idei, măi dragă Michi, habar n-am fiindcă nu mă pricep la cocături, mă pricep doar la mâncat????!

Mereu am zis-cei cu laboratoarele de patiserie să moară de foame?! - cā dacă toată lumea ar sti, ăia ar intra in faliment! ????

Am insă o intrebare: cutie 46 nu ai???

MichiAUTOR REVIEW
[21.02.17 12:29:17]
»

@maria55: am dat răspuns dincolo.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Dan&Ema, Dana2008, danaeldreny*, elviramvio, maria55, Michi
Alte articole din această RUBRICĂMiniÎntâlniri 'ad-hoc' - la Târgul de Turism!:

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.04947304725647 sec
  ecranul dvs: 1 x 1