ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.01.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti [VN]
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
DEC-2015
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 40 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 8 MIN

Casa Elena - Gura Humorului

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

La o întrunire a marilor savanți și cercetători în ce privește luna și soarele, iau parte și două blonde. Blondele susțin că ele vor călători pe Soare, iar savanții obiectează:

Cercetător:

– Scumpa doamnă, temperatura Soarelui este mult prea puternică pentru a fi suportată…

Blonda:

– Și ce dacă? oricum așteptam să se facă noapte...

Se pare că ne aflăm într-un pericol pe care cam toată omenirea-l tratează cu suficiență: încălzirea globală.

Chestia asta nu e de bine, cum credeam io, că, dacă vine încălzirea globală scăp de facturi mari la gazele naturale, Marea Neagră o să devie un fel de Pacific, scoatem merii și punem bananieri, nu mai creștem găini ci maimuțe.

Eh, iete că cică nu-i așa: principalul efect al încălzirii globale este că se face frig. Nici asta nu-i așa de rău, m-am gândit, tot io: vine frigul, înseamnă că o să-nvățăm cu toții să mergem cu schiurile, nu mai creștem porci iar de Crăciun o să tăiem foci, Alpii nu or să mai fie vreo mare bortă-n cer ci o s-avem și noi Alpii noștri, plini de zăpadă și de pârtii de schi...

Am aprofundat ideea și am mai aflat că, dacă clima se încălzește, se topesc aisbergurile (ura, construim din nou Titanicul, că am eliminat cauza aducătoare de scufundare!), crește nivelul mării, se modifică desenul țărmurilor... păi, dacă-i așa, e bine, apar noi mări și oceane iar noi, ăștia de scriem pe AFA avem , din nou, ocazia de a face poze cu marea, cu valul, toate acestea doar pentru punctaje amețitoare PMA, care să ne aducă tot felul de avantaje, adică rente viagere, după cum se plâng, constant, niște (un) utilizatori... Chiar așa, culmea e că ăla de se plânge, constant, despre aceste avantaje beneficiază deja de o astfel de rentă. Și-atunci, ce-o vrea, bre?

Da, nu e deloc de râs cu încălzirea globală, fenomenul El Nino e aicea, lângă noi, stă la pândă și, exact când te bucuri că stai cu coasta la soare și te bronzezi, pac, năvălește peste tine și-ți hîțînă frumusețe de concediu, îmdelung și extrem de bine plănuit cu banii pe care i-ai făcut strîngând din buci un an de zile!

De-aia, zic: Cornele, pune mâna și te grăbește cu Slănicul, vine încălzirea globală și ne pomenim cu Marea Neagră la poalele Nemirei, unde, în loc de pârtii de schi vom avea pârtii de schi nautic! :D

Eu, prevăzător după cum mă știți, am ochit niște locuri și locații unde o să mă adăpostesc de fenomenul cu pricina: dacă e vorba de încălzire globală o să m-ascunz la Casa Elena, din Gura Humor.

Mie-mi place Bucovina, unde-i bine și frumos, lumea e de bun-simț, se mănâncă bine și, la o adică, dacă e să te ia dracul, ai o grămadă de mănăstiri unde să te ascunzi, deși, știți vorba, la o adică te ia dracul și din brațele popii.

Cum am găsit Casa Elena?

Relativ simplu, te uiți pe o grămadă de siteuri de turism, bagi acoloșa niște filtre, legat de numărul de stele-margarete de vrei să le aibă, numărul de camere, restaurant și alte condiții, din zona Bucovinei. Pentru că mai fusesem la Pensiunea Domnească, Casa Domnească, El Quatro Boutique Hotel, din zona Voronețului, am zis să-ncerc și aici.

Rezervare ușor, telefonic, fără garanții în avans.

Ce găsiți acoloșa?

Pensiunea Casa Elena Voroneț se găsește ușor: la vreo 3 km de Gura Humor, mergând spre Câmpulung Moldovenesc, se face o intersecție spre stânga, unde scrie că pe-acolo ajungi la Voroneț.

Booon, mergi pe acea stradă, treci de o cale ferată și continui drumul spre Voroneț. Ei, după ce intrați în Voroneț, mergeți cu băgare de seamă, undeva, pe dreapta se arată o reclamă care te convinge că, dacă virezi acolo, ajungi la Casa Elena. Eu așa am făcut și, a dracului coincidență, așa am pățit, am ajuns în curtea Pensiunii Casa Elena !

Parcările sunt îndestulătoare, dar noi am parcat, inițial, lângă o clădire unde ni s-a spus că este recepția.

Buuun, intrat în respectiva încăpere, spus cine suntem și de ce ne-au trimis părinții acolo. Nu, n-am fost mângâiați pe capete, doar ni s-au oferit camere. Nope, n-a trebuit să spunem cine mai știe ce parole, doar am dat boletinele, domnișoara aia s-a uitat la ele, apoi în niște hârțoage de-ale ei, ce-mi pasă mie,ne-a pusără să scriem niște hârtii cum că cine suntem și de ce și ni le-a dat, apoi, înapoi. Cât timp s-a uitat ea în buletinul meu, eu m-am uitat la ea. Ha, eu am fost cel câștigat !!! Am vrut să-i cer și eu numărul de telefon, ca să fie pe cinstite, ce, ea de ce mi-a citit buletinul dar, privirea nevestei m-a liniștit de așa avânt ! Deci, da, pe lângă altele , Bucovina are femei frumoase!

Am plecat spre locul respectiv, timp în care am observat că cineva chiar se îngrijea de locul respectiv: pensiunea este mare, are mai multe corpuri unde sunt cazați turiștii iar restaurantul este mare și încăpător, aleile sunt asfaltate, verdeață cu bun gust, întreținută. Mie mi-a plăcut!

Am ajuns în camera repartizată.

Uofff, tare mi-e greu să scriu despre așa ceva. Era o cameră mare, mai degrabă studio, adică, aveam un pat matrimonial, dublu și, în cealaltă latură, un altul, simplu. N-am înțeles de ce am primit așa ceva, m-am uitat, ușor intrigat la Adriana, ea mi-a spus că nu mai invitase pe nimeni! :D Sper că nu m-a mințit, de-aia , mai tot sejurul m-am făcut că dorm greu, să văz, la o adică...

Televizor, geamuri mari, hol larg și baie imensă. Frigider cu toate alea. Căldură, de care era nevoie, noi ajungând acolo în luna decembrie 2015, era, la liber ! Deci, microclimatul era asigurat, nu-mi pasă de El Nino ! Na, m-a luatără gura pe dinainte : în acea seară am avut parte și de prima zăpadă pe acel an, o să v-arăt poze.

Acces la wi-fi, conducta mare, încărca imediat, semnalul venea ca pe țeavă!

Să nu mă puneți să povestesc ce culoare aveau draperiile, verde, nah, că nu vă spui, neam!

După ce ne-am și anume cazat, am ieșit să vedem alte și alte dotări ale pensiunii: deci, da, ca moldoveni ce ne aflam, am vrut să vedem unde, ce și cât costă să mâncăm.

Restaurantul are două saloane largi, al doilea din ele chiar etajat, deci, imposibil să nu găsești masă pentru grupul care eram.

Am comandat fiecare ce-a vrut pipota lui, am fost serviți relativ repede și bine, mai ales că nu eram chiar singurei acolo.

Ca de obicei, bucătăria bucovineană dă recital, chiar dacă am cerut și celebra, pentru noi,românii, ciorbă de burtă. Dar, las'că nici cu pârjoalele lor nu mi-e rușine!

Vinul, ca vinul dar, musai, luați o țuică de-a casei, printre altele te ajută să nu vorbești aiurea câteva secunde, până-ți recâștigi răsuflarea. Ei, din acel moment aveți și o frumoasă culoare-n obraji, care denotă înveselirea sufletului.Și, o ușoară amorțeală bucală, cam cât să-ți scoață 32 de de dinți.

Cât am stat de-am crăpat în noi, afară s-a pus pe nins. Habar n-aveți ce poate natura să facă în vreo oră jumate, o să v-arăt poze! Culmea e că intrasem pe vreme chiar caldă în restaurant și, când am ieșit din nou afară - eram ocupați de eschimoși! Am aflat apoi că nu erau eschimoși ci angajați ai pensiunii din cei care încercau să facă pârtie. Așa că, ați văzut, încălzirea globală își face de cap! La noi în țară, da?!

Ce mai poți face aici, e relativ simplu: ești în Voroneț, deci, obligatoriu, vizită la mănăstire.Sunt vreo doi km până la respectiva locație, mers pe jos, la pas, căscat gura, fetele discutat și bârfit, noi, băieții căscat ochii la alte fete de treceau pe drum. Doar văzut, nu pus mâna !

Apoi, caști gura pe la târgul amenajat acolo, dar, nimic deosebit, tot ”made in china”... Mai mergi prin Gura Humor sau, cazul nostru, vreo treij'de kilometri mai sus, la Câmpulung Moldovenesc: Muzeul Lemnului sau, și mai sus, Vatra Dornei.

Adică, vreau io să spui că am fixat Casa Elena ca un Cartier General de unde-am năpădit apoi prin zonă.

Vorbind despre bani, prețuri decente, 180 de lei camera/noapte, mic dejun inclus, bufet suedez, restul, menu a la carte, mănânci ce comanzi sau, ce poți fura de la ăilalți de-au comandat și nu-s atenți!

Mașinile au stat bine, mersi,parcare mare, luminată, nu ai probleme din niciun punct de vedere.

Dacă aș recomanda și altora: evident, DA! Nu, nu țip, arăt ce mult cred în această recomandare, faceți bine și băgați-mă-n seamă ! Iar dacă nu v-o plăcea, asta e, ați avut ghinion!

Hai, nu fiți supărați pe mine, nu vă iau la mișto. Uite, vă spui un banc cu polițiști, să vă treacă :

Un polițist vine acasă, după tura de noapte, cu un TV ultimul model, diagonală imensă, nou-nouț.

Nevastă-sa, speriată, îl ia la rost:

- Băi, de unde-ai luat televizorul ăsta, nu cumva l-ai furat?

- Nu, mamă, cum să-l fur, l-am câștigat la matematică!

- Ce matematică, mincinosule, tu habar n-ai de așa ceva!

- Ba da, stai să vezi, la secție au făcut un concurs de matematică, cu premii. Ne-au întrebat cât fac 5x3 iar eu, cu ”17” am ieșit pe locul al II-lea și am primit televizorul.

Haidi, pa!

Web, gata, mi-am revenit, te rog, pune și melodia asta: youtube, mi-am câștigat admiratori ai stilului! Nu uitați, nu de mamă, e moartă! :D


[fb]
---
Trimis de Yersinia Pestis in 21.01.17 11:47:50
Validat / Publicat: 21.01.17 12:36:06
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 1985 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

28 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia Pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Casa Elena
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47000 PMA (din 51 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 40.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  28 ecouri scrise, până acum

  webmasterX
  [21.01.17 12:34:37]
  »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  mishu
  [21.01.17 12:43:54]
  »

  @Yersinia pestis: Start vot! Hai ca mi-ai placut, dar intr-o prima etapa citind introducerea in care m-ai dus la Arad pana ai ajuns la subiect, ma gandeam daca nu am gresit articolul. Bica ca ai ajuns si la subiect, insa asa cum ai scris tu, zau ca nu ma mai interesa cazarea, ci ce ai mai facut.

  Si ce sa spun, politia tot pe furat e pusa, cum sa furi mancarea altuia? Uite ca nu va dezmintiti.

  Iar pozele cu ce aparat le-ai facut? Ca-s tare in ceata, sau asa ai vrut sa ne tii?

  Hai salutari si felicitari, votat cu mare placere, astept sa ne cunoastem.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  webmasterX
  [21.01.17 12:46:05]
  »

  Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

  crismis
  [21.01.17 12:48:55]
  »

  @Yersinia pestis: Fain loc, eu te cred si chiar as avea tupeul sa-l incerc... Iar ultimul banc m-a amuzat maxim, n-am mai ras de mult in asa hal!

  Hai, sa ne auzim/vedem cu sanatate si voiosie!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 12:51:58]
  »

  @webmasterX: Mulțumesc! De-acuma, cei ce-ascultă muzica, pot să mă-njure!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 12:58:43]
  »

  @webmasterX: Yep, acolo îi!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 13:05:02]
  »

  @mishu: Da, să știi, pe vremea când eram manager, am făcut niște cursuri de perfecționare, printre care și ăla de comunicare. Ei, acolo ne-a învățat să nu venim așa, imediat, cu subiectul, tre'să vă luăm pe la Brăila (nu, Zoazore?) până ajung la tema dată.

  Acuma, dacă ai să ai răbdare să te uiți și pe postările mai vechi, ai să vezi că așa scriu eu, nu-i numa' de-acuma așa! Și, dacă tot le citești și pe-alea vechi, ia pune mâna și votează-le, vreau să-l ajung pe @dorgo!

  Hei, am fost polițist, ăștia cică fură! Atunci, m-am învățat minte și m-am făcut politician! Să mor eu, nu te mint!

  Iar foto le-am făcut cu telefonul, afară frig, în casă cald, eu nu mi-am dat seama că obiectivul era aburit! Și, fii corectă, numai doo îs praf !

  Știi bancul cu Bulă când a venit în doliu la școală:

  -Ce-ai pățit Bulă, cine ți-a murit?

  - Tata, doamnă, de plămâni!

  - Cum așa?!

  - Ei, era la pușcărie și a evadat. Fugea pe stradă și gaborii, îl urmăreau. Au tras după el, l-au atins în plămân și nah, el transpirat, glonțul fierbinte...

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 13:09:23]
  »

  @crismis: Să știi că nu ai regreta pentru o eventuală cazare! Nu am pretenția că e vreun Peleș, dar, oricum, e în top!

  Culmea e că lumea crede că astea-s bancuri cu polițiști. tii ce se spune:

  -Câte bancuri cu polițiști sunt?

  -?!

  -Unul singur, restul sunt întâmplări adevărate!

  Da', mie, nu-mi mai pasă, nu mai sunt gabor!

  mishu
  [21.01.17 13:09:53]
  »

  @Yersinia pestis: De ce spui asa pe fata sa te vada lumea ca aranjam voturile, eu te votez pe tine, tu pe mine si uite asa ajungem si noi mari si luam renta voiajera. Si ca un plus iti dai seama ca sotul meu fiind din Focsani cu atat mai simpatic imi esti, vrancenii astia (vezi ca nu zic moldoveni) sunt simpatici, mai ales cand vor ei ????

  Bine ca totusi nu ai venit cu articolul mai devreme ca cine stie, poate propuneai vreo intalnire pe acolo.

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 13:18:36]
  »

  @mishu: Păi, ce, or intrat zilele-n sac?!

  Când ajungi pe la Focșani, dă un semn. O să-l interpretez și voi da de urmare!

  Ha, ha, ha, suntem moldoveni până-n măduva oaselor, care dintre vrânceni nu vrea să recunoască dă-i cu șutul!

  Ce, se oftică de bancul:

  Românul zice:

  - Mă simt cam prost!

  Moldoveanul:

  - Eu îs prost, da' nu mă simt!

  mishu
  [21.01.17 13:19:26]
  »

  @Yersinia pestis: ????

  krisstinna
  [21.01.17 19:53:31]
  »

  @Yersinia pestis: Politică?

  Mereu am vrut s-o văd pe Elena cu cătușe la mâini, numai că în mintea mea erau învelite în puf roz.

  Bună... asta, recomandarea. Ei... și blonda!

  Pozele 4 și 5 parcă au o aură. Măi, tu ești paranormal, zău

  Te salut!

  krisstinna
  [21.01.17 19:57:00]
  »

  @Yersinia pestis: Bună melodia, e pentru drum, un drum de munte.

  Cu o țigară în gură merge la fix Dar să conducă „omu”, nu eu.

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:09:42]
  »

  @krisstinna: Nu, de principiu, eu nu-s normal, pot fi, cel mult, para-ndărăt, dar, nu știu dacă ai habar despre barbut!

  Vecinul meu mi-a bătut la uşă disperat:

  - Vecine, pot să folosesc telefonul tău? Un deputat a fost călcat de o maşină pe trecerea de pietoni şi sângerează abundent!

  - Păi de ce nu foloseşti, mă, telefonul tău? l-am întrebat.

  - Al meu n-are cameră foto!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:12:07]
  »

  @krisstinna: Dar ce, dacă tu ești cea care conduci se ia omu' de fumat?

  maria55 †
  [21.01.17 20:21:51]
  »

  @Yersinia pestis: esti pansament pe rană, stii asta?!

  Cred ca am mai spus-o, da' se justifica: varsta- si spune cuvântul! De obicei, articolele tale le citesc dimineata, la cafea, că-mi inveselesc ziua! Ăcesta e o exceptie... da' cu melodia ai dat-o in bară. E de club??

  krisstinna
  [21.01.17 20:28:50]
  »

  @Yersinia pestis: Omu meu fumează, suntem doi vicioși

  Yersi, eu nu pot șofaDupă două nefericite întâmplări din viața mea, mi-e frică.

  Dar sunt pe post de GPS. Unul bun, zic eu. Și copilot. Tot bun, adică foarte bun. Fără copilot și GPS mașina nu pleacă, a devenit dependentă de... vocea mea blondă și bătrână.

  Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o blonda. Unul dintre ei spune:

  - Vezi blonda aia? Moare dupa mine!

  Celalalt raspunde:

  - Cum asa?

  Primul pensionar:

  - Ca doar n-o sa moara inaintea mea!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:30:14]
  »

  @maria55: Păi, ai văzut tu, vreodată-n viața ta, pe cineva perfect?!

  Bine, înțeleg că sunt aproape perfect dar, orișicât, trebuie s-am și io un cusur, nu?

  Asta nu e muzică de club, pe aia o ascult doar în mașină și numai când sunt cu Luminița, fiie-mea. Adriana ne pune să luăm hapuri când aude ce muzică ascultăm, dar, nu prea are ce să ne facă, mai ales fiie-sii!

  Mă bucur că sunt de râsul tău, pentru ce altceva sunt buni prietenii???!!!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:32:54]
  »

  @krisstinna: Şeful plutonului de poliţişti de-l urmărea pe Ghiță:

  - La dracu, cum a putut să ne scape infractorul? Nu au fost păzite toate ieşirile?

  - Ba da, dar probabil că a scăpat pe uşa de intrare!

  Fii bărbată, Zoe! Bine, nu mă bag io, dacă nu vrei să conduci, e alegerea ta! Cât despre vicioși, cum se spune, suma viciilor este constantă...

  krisstinna
  [21.01.17 20:34:12]
  »

  @maria55: Melodia este excelentă pentru șofat, e bună și de club. Dacă nu eram înțepenită (așa-i la bătrânețe) de o săptămână, sigur dansam. Singurică normal.

  Dacă ai fi la volanul unui smart ce ai asculta doamna senator?

  Ai uitat de „baba discotecară”?

  maria55 †
  [21.01.17 20:35:04]
  »

  @Yersinia pestis: hihi, noroc cu Afa, că-mi permit să râd de politisti si politicieni! ????????????????

  Rectific, cu nu de!

  webmaster26
  [21.01.17 20:35:55]
  »

  Pst... bancurile se pot trimite și prin PM!

  Nu cred că aduc prea mult info suplimentar review-ului!

  Cei ce intră pe aici caută info util... hai unul, două... dar!!!

  Off-topicul pe PM!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:37:03]
  »

  @webmaster26: K, gata, nu mai fac!

  Doar pe ăsta, că e bun :

  Petrecere mare într-un bloc. Bătaie în uşă:

  - Deschideţi, Poliţia!

  De dincolo de ușă, în continuare închisă :

  - Noi am chemat prostituatele, nu pe voi!

  - Pe noi ne-au chemat vecinii voştri!

  - Atunci mergeţi la ei!

  maria55 †
  [21.01.17 20:40:35]
  »

  @krisstinna: epoca"baba discotecara", a trecut de ceva vreme...

  Am ajuns la saturatie la un moment dat! Iar dacă as fi la volanul unui smart, as prefera muzica populara, zau!!!

  Zoazore
  [21.01.17 20:42:15]
  »

  @Yersinia pestis:

  tre'să vă luăm pe la Brăila (nu, Zoazore?)

  Asa-i, bre, asa. asa! Macar tu s-o aduci la Braila, ca io n-am avutara spor

  Auzi, bre, Bacti, ce naiba sa faci cu maimutele? Ca nu se oua si mai mananca si bananele de tuica! Iar foca n-are sorici!

  Acu, hai sa te-ajut: draperiile erau rosii. Nu-i Peles, dar pe-aproape tot e!

  Si mie mi-a placut (ca n-ai pus mana!), dar o las pe @crismis sa testeze prima!

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 20:52:59]
  »

  @Zoazore: Fată, nu mai vorbesc decât despre review, n-ai văzut că se supără Web?! vrei să mă bage la bulău și să pierd Slănicul?!

  Cât despre bananieri, nu vreau banane, că pățesc ca polițistul de mergea pe stradă și vede o coajă de banană pe jos și-ncepe să plângă:

  'Tu-i mama ei de viață, iar o să cad !

  Scuze, web, dar e sâmbătă seara, suntem veseli!

  nicole33
  [21.01.17 20:59:42]
  »

  @Yersinia pestis:

  De-aia, zic: Cornele, pune mâna și te grăbește cu Slănicul, vine încălzirea globală și ne pomenim cu Marea Neagră la poalele Nemirei, unde, în loc de pârtii de schi vom avea pârtii de schi nautic!

  Hai că deja m-am enervat. Acum îmi spui? Eu am vrut să cer cameră cu vedere la mare când m-am înscris pentru întâlnire, dar am zis să fiu mai modestă şi să mă mulţumesc doar cu balconul, ca să nu zică lumea că sunt prea pretenţioasă

  Yersinia PestisAUTOR REVIEW
  [21.01.17 21:09:34]
  »

  @nicole33: Da, dar la Hotel Dobru sunt balcoane tare largi și frumoase, cu vedere la munte și la parcul din centrul orașului, ai ce s-alegi!

  Ia parcul, dacă e la o adică, pe-acolo vine apa!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, maria55, mishu, Yersinia Pestis, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Casa Elena:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.070858001708984 sec
  ecranul dvs: 1 x 1