ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.01.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: CHIBIȚ

2017 Întâlnirea AFA - Slănic Moldova

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)

[Slănic] Prolog: detalii, discuţii preliminare

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

În 2016 v-am ţinut un pic în suspans, amânând anunţul despre Întâlnirea anuală 2017, anunţată de regulă în decembrie. Adevărul e că un pic de suspans nu strică, câteodată - chiar dacă în cazul acesta a fost "involuntar" (întârzierea s-a datorat unor cauze şi motive evident subiective & personale).

Iniţial alesesem Valea Oltului. Am realizat însă destul de rapid că, din cauza "focusului" major, preţurile sunt mari iar hotelurile nu chiar atât de renovate precum aflasem ori speram. Iar eventuala co-interesare a hotelierilor - având în vederea posibila promovare de care beneficiau - era cvasinexistentă. E, într-un fel, normal - acolo unde *oricum* există cerere, în orice perioadă (cu atât mai mult unde această cerere este alimentată de gratuităţile sau semi-gratuităţile acordate de stat pentru anumite categorii sociale).

Atunci mi-am zis - hai să vedem ceva în zona Moldovei. Am vrut demult - "dintotdeauna" am fost tentat să scriu - să organizăm măcar una dintre întâlnirile anuale în Moldova. Dar distanţa cam mare, pentru majoritatea, m-a descurajat mereu. Cam greu să te hotărăşti să baţi atâta drum pentru doar două nopţi.

De data asta însă mi-am luat inima în dinţi şi m-am documentat (mai) serios, căutând ceva "cât de cât nu foarte îndepărtat". Şi-aşa am descoperit Slănic Moldova, una dintre cele mai "puţin depărtate" staţiuni moldovene. Mi-a atras atenţia Hotel Dobru, cu recomandări bune şi - cel mai important - recente şi venite din partea a cel puţin doi utilizatori "GOLD sau superior". (sdragos24 şi CATAAS). Ulterior, când discuţiile erau deja avansate / aproape de semnarea contractului, au mai apărut două review-uri " de bine" — cel al Monicăi_Pie şi, mai ales & *în special*, cel scris de crismis.

Nici nu se putea nimeri mai bine :) — crismis m-a "scutit" de un efort considerabil (şi de care mi-era, recunosc, "teamă") = acela de a prezenta un hotel pe care nu l-am văzut personal. Cristina, rămân deocamdată dator - îi găsi eu o modalitate prin care să mă "revanşez":-)

Vă invit să lecturaţi deci impresiile ei despre hotel Dobru pentru o descriere detaliată şi exhaustivă a hotelului şi a servicilor găsite de ea acolo. Vă previn însă să nu vă faceţi aşteptări nejustificat de mari — deşi nota generală şi recomandarea este foarte bună şi deşi singurele deficienţe semnalate (curăţenie) vor fi ţinute strict sub control (de către mine personal şi de directoarea hotelului), unitatea are totuşi doar 3 stele şi un preţ rezonabil. Dacă i-a plăcut Cristinei, nu poate garanta nimeni că vă va plăcea, automat, şi vouă! Cel mai bine: nu vă faceţi niciun fel de aşteptări - şi va fi bine! :)

Deşi hotelul are doar 3 stele, mai are un atu (avut în vedere atunci când l-am ales): oferă unele facilităţi specifice celor de 4 stele = acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness. E adevărat, nu în interiorul hotelui, ci la Vila Telconstrucţia, aflate la o distanţă de aproximativ 500 metri.

În mod evident-logic mi-am mutat imediat apoi "focusul" pe Vila Teleconstrucţia. Aşa, privit / documentat de la Timişoara :-) - mi-au plăcut. Dacă ar fi avut un număr (mult) mai mare de camere, probabil îi alegeam doar pe ei. Cum au un nr mic de camere (aprox 20), am hotărât să rezerv şi acolo, în completarea celor 42 de camere de la Hotel Dobru.

Cam asta a fost "povestea alegerii". Trebuie menţionată şi importanţa altor două criterii: un preţ cât mai accesibil pentru cât mai mulţi şi disponibilitatea (deschiderea) arătată de administratorii acestor unităţi (cele 2 hoteluri aparţin aceluiaşi proprietar, dar sunt administrate - cred - separat).

Despre Hotel Dobru puteţi citi impresiile de pe AFA aici; saitul lor web este hoteldobru.ro/ro.

Teleconstrucţia: impresii pe AFA; sait web: hotelteleconstructia.ro.

Ok, hai să trecem la detaliile cu adevărat "serioase":

Preţul

Am obţinut unul dintre cele mai bune preţuri dintre cele negociate pentru Întâlnirile AFA

 • 500 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Hotel Dobru
 • 550 lei camera dublă, 2 nopţi cazare cu demipensiune - Teleconstrucţia

Preţul include: - 2 nopţi cazare cu mic dejun - cina de vineri (2 variante de meniu, prezentate mai jos) - - cina "festivă" de sâmbătă (2 variante, prezentate mai jos) - acces la piscină, saună, jacuzzi, teren de tenis acoperit, sală de fitness

Hotel Dobru are doar camere duble (cu posibilitatea adăugării unui pat suplimentar = 30 lei / noapte)

Teleconstrucţia are un număr de 7 apartamente, al căror preţ e mai dificil de prezentat - depinde de nr de persoane care le vor ocupa. Pentru 4 persoane, de exemplu (2 adulţi + 2 copii), preţul este între 850 750 - 950 lei (sunt 2 sau 3 tipuri de apartamente; în cazul apartamentelor se plăteşte supliment mic dejun pentru copii sau pers suplimentare etc).

Preţul pentru apartamente (Teleconstrucţia) va fi comunicat *punctual*, funcţie de solicitările celor interesaţi.

Pat suplimentar în camera dublă (la ambele hoteluri este posibil): 30 lei noapte.

Masa

În primul rând, cinele vor fi servite la Hotel Dobru. Dacă nu de altceva, atunci să avem timp mai mult de socializare :) (vezi şi mai jos, programul)

Cina de vineri - se va alege (şi menţiona în lista de înscrieri una din variantele de mai jos.

 • Varianta V1 Ficăţei cu mămăliguţă şi mujdei; Pulpă de vită la tavă cu orez şi salată de murături; Cocktail de fructe; Pâine.
 • Varianta V7: Salată de vinete cu roşie; Pui Shanghai cu sos Tzatziki; Ruladă de ciocolată; Pâine.

Meniul include şi apă minerală plus apă plată, la fiecare masă.

Cina "festivă" de sâmbătă. Am scris "festivă" cu ghilimele din 2 motive. Primul e că niciodată nu am fost adeptul unor cine "ceremonioase" şi ultra-încărcate, (gen "nuntă"). La unele întâlniri (la primele) le-am propus pentru că... aşa era obiceiul, cred :-) . La Întâlnirile AFA mi-am dorit şi am sperat mereu o altfel de atmosferă - una relaxată, lejeră, fără "formalisme" - doar suntem *doar între noi*, "în familie", nu-i aşa? :)

Al doilea motiv pentru care "festivă" e între ghilimele este că nici de data asta nu am ales o variantă de meniu "complexă", gen "cină festivă". Am solicitat, informativ, preţuri pentru asemenea variante - preţul trecea de 100 de lei de persoană Fără băuturi!!! Bun, era super-ok din punct de vedere al conţinutului, chiar "de lux". Dar - tot din experienţa proprie - ştiu că destul de mulţi dintre noi (în frunte cu mine, lol) consumă doar o parte dintr-un astfel de "meniu festiv".

Astfel că am propus şi negociat două variante care se apropie de termenul "festiv", dar sunt mult mai accesibile ca preţ:

 • Aperitiv (este inclus în ambele variante, S2 şi S3, mai jos): tartina cu somon fume, ou de prepeliţă în cuib anchoa, frigăruie cu mozzarella şi roşii cherry, trandafir din salam de sibiu cu fructe confiate, jambon de Parma cu smochine, papucel cu gorgonzola, salată de pui cu ţelină, roşie, măsline, brădut castravete
 • Varianta S2: Portofel din cotlet de porc cu cartofi la ceaun şi ardei copti; Clătite cu dulceaţă; Pâine. Apă minerală şi plată.
 • Varianta S3: Rulouri pulpe pui cu ciuperci, cu piure si salata de varza murată; Inghetata; Pâine. Apă minerală şi plată.

[Nota]

Am primit asigurări ferme că porţiile vor fi consistente. Ştim însă cu toţii că e relativ - ce e "suficient" pentru mine poate fi prea puţin pentru altcineva sau poate prea mult pentru o a treia persoană :-).

Cine doreşte, poate comanda suplimentar (vineri & sâmbătă seara) din meniul a la carte al restaurantului Dobru.

Nu am inclus niciun fel de băuturi în meniuri (în afară de apă minerală şi plată); consider că e mai corect aşa - cine doreşte, le comandă la ospătar. Altfel, unii ar fi plătit (suplimentar) pentru ceva ce oricum nu ar fi consumat ori ar fi preferat altceva decât ceea ce era inclus etc.

Preţul pentru al treilea adult în cameră: cina de vineri = 40 lei; cina de sâmbătă = 60 lei.

Regimul copiiilor

1. La cazare nu se plăteşte nimic dacă dorm în pat cu părinţii.

Dacă se solicită pat suplimentar: 30 lei / noapte

2. La Masă

- mic dejun: sub 7 ani = gratuit; 7-12 ani = 10 lei / zi; peste 12 ani: 25 lei / zi

- cine: în cazul în care se comandă "cină pentru copii" - se vor pregăti meniuri pentru copii, similare variantelor comandate (fără aperitiv, însă, în seara de sâmbătă) - doar cantităţile vor fi mai mici, pentru care se va plăti 30 lei / seară. Se poate însă comanda şi meniul complet - în regim de al 3-lea adult (40 lei vineri; 60 lei sâmbătă)

Rezervări & plăţi

1. Vă puteţi înscrie pe lista - aici. Rog menţionaţi:

a. preferinţa pentru hotel (Dobru/Teleconstrucţia) şi tip cameră - dbl (twin / matrimonială) sau apartament

b. variantele de cină (V1/V7, S2/S3)

În alocarea camerelor voi ţine cont de preferinţele voastre, însă în ordinea statutului / locului ocupat în clasament.

AVANS

- trebuie să-l adunăm cât mai repede, am termen de plată (prin contract) "scurt".

- e posibil ca în alocarea camerelor să ţin cont şi de ordinea în care se plăteşte avansul

- este 200 lei pt cam dbl şi 300 lei pt apartamente

- trebuie plătit până cel târziu 10.02.2017 (l-am stabilit ca să acopere perioadele în care unii încasaţi salariul: eu trebuie să plătesc însă avansul simţitor mai repede; aş aprecia dacă aţi reuşi să-l plătiţi până la sfârşit de ianuarie cel târziu)

- se va plăti într-un contul afişat la final.

Diferenţa: se poate plăti până cel târziu 15.03.2017

Programul

Încă nu e stabilit în detaliu - dar îl schiţez mai jos

VINERI

- ora de check-in - de principiu, ora 12.00.

- dimineaţa sau în jurul prânzului vom premia unităţile de cazare merituoase din zonă;

- seara - cina începând cu ora 20.00.

În rest = socializare de voie :-)

SÂMBĂTĂ

- vizitarea zonei (urmează detalii; cel mai probabil va fi organizat ceva similar "circuitului turistic organizat" pe care l-am avut la Întâlnirea de la Cinciş)

- 19.00 premierea celor mai apreciaţi membri AFA / 2016 - urmată de cina festivă sau în timpul ei :)

Din păcate, deşi am insistat, se pare că nu vom avea anul acesta "foc de tabără" -- nu există loc adecvat pentru asta, mi-au spus cei de la hotel.

Avem, în schimb, formaţie muzicală în resturant hotel Dobru, cu program până la ora 23 (vineri) şi până când mă voi "înţelege" (financiar) cu ei :-) — sâmbătă.


Ok, pentru cei interesaţi, recapitulez mai jos datele "esenţiale"

- Lista de înscrieri - o găsiţi aici

- avans = 200 lei / cam dbl, 300 lei / apart - se plăteşte în contul de mai jos

RO27 BRDE 360SV 1594 9883 600 - BRD
Deschis pe numele meu - Cornel Bociort

ATENŢIE: este un cont nou-deschis, special şi "de unică folosinţă" = pentru *acestă* întâlnire; dacă aveţi internet banking (şi nu numai în acest caz) nu folosiţi alte eventuale conturi memorate în trecut;

- termen maxim plată avans: 10.02.2017 (rugămintea mea pentru cei hotărâţi: cine poate, plătiţi-l în ianuarie);

- la înscriere, indicaţi preferinţa pentru cameră şi hotel (Dobru / Teleconstrucţia), precum şi alegerile pentru cine (V1/V7, respectiv S2/S3). Rog fiţi cât mai concişi în completarea acelui câmp, însă - pentru a nu "lăbărţa" inutil tabelul.

[adăugat ulterior]: important: când plătiţi, solicitaţi celor de la bancă să includă, în câmpul Detalii USERNAME-ul vostru! (sau, dacă folosiţi internet banking sau ordine de plată clasice - scrieţi-l voi) ! Username = numele cu care v-aţi înscris pe sait.

====

Nota - regimul mesei „festive” de sâmbătă a fost modificat, odată cu schimbarea restaurantului unde aceasta va avea loc. Detalii, aici.


---
Trimis de Admin in 13.01.17 01:09:43
Validat / Publicat: 13.01.17 11:49:33
VIZUALIZĂRI: 39142
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
2321 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 piscina de la Teleconstrucţia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 53 PMA (din 53 voturi)

ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
12-03-2017, 10:31 - Admin

PROGRAMUL complet = e unul mai simplu, anul acesta

VINERI, 17 martie:

- 12:00 (opțional): Diplomele de excelență AFA » „Bacăul Turistic 2017” - hotel Perla

- 18:00 socializare de voie, „cu berbecuț la proțap & ceaun și vin fiert” - terasa restaurant Dobru

[LE] plus TOMBOLA AFA — în restaurant Dobru

- 19:00 cina (cei cazați la Dobru + Teleconstrucția), urmată de „party de bun venit”:-) - resturant Dobru

- 21:00 cina pentru cei cazați la Perla/Pufu și care doresc, eventual, să cineze la Dobru.

-

SÂMBĂTĂ, 18 martie:

- 10:00 îmbarcare - acțiunea ”Autocarul” - vizitare zonă turistică Slănic (Salina + Măn. Măgura Ocnei)

18.30 - 18:45 - poza „de grup” - recepție hotel Perla

- 19:00 cina festivă PLUS festivitatea de premiere AFA 2016 (în timpul cinei!) plus MEGAPARTYYY - restaurant hotel PERLA

-

DUMINICĂ, 19 martie:

- 10:00-12:00 semnare Zertificate

--

MICUL DEJUN: între 08:00 și 10:00

CHECK-INs:

- începând cu ora 12:00 pt Dobru / Teleconstrucția (posibil mai devreme, în funcție de disponibilități)

- începând cu ora 14:00 - Vila Pufu / Hotel Perla (idem, posibil mai devreme)

CHECK-OUT:

- maxim ora 14.00 (poate și mai târziu, în cazuri individuale, by request, funcție de disponibilități)

12-03-2017, 21:25 - Admin

altceva - gata alocarea la mese, la PERLA

- reamintesc: diagrama restaurant Perla (cu numerotarea meselor)

- repartiția pe mese o puteți consulta aici

NOTE:

- Masa 5 e rezervată copiilor.

- Masa 20 e complet liberă, în acest moment

-

Se acceptă propuneri de schimbări:

- fie la o masă care are încă locuri libere

- fie sub formă de interschimbare - schimbați cu Y (trebuie să aveți acordul lui / ei)

15-03-2017, 10:52 - Admin

Ok, am terminat, astă noapte târziu, alocarea la mese VINERI, la DOBRU

Repartizarea la mese LA DOBRU e diferită (parțial) de cea de la PERLA - e evident, nr de mese și confirgurația lor e diferită - și o puteți consulta aici

amfostacolo.ro/intalniri- ... id=24&o=7#lista

Mesele sunt delimitate de benzi / „subcapitole” albastre, care „grupează” toți comenii la la masa respectivă

Prima bandă albastră (”MASA NEALOCATĂ”) îi adună pe totți cei cazați la Perla / Pufu, care nu au cina de viner (Dobru) inclusă în pachet = ora 19-21

Reamintesc însă că și aceștia SUNT însă bineveniți, la Dobru:

- la ora 18 = acțiunea „berbecuții” + tombola

- ora 21 = petrecrea de welcome + tombola ”întârziaților”

-

”Diagrama” restaurantului DOBRU o găsiți aici.

21-03-2017, 01:17 - Dragos

@all - pozele multașteptate (probabil), pentru care io n-am avut parte vineri decât de ceva limbă în sos propriu, pentru că alergând de colo-colo să vă trag în (fel și) chip nu am avut cum să stau la codăul format pentru bunătăți...

- Decernare premii AFA zona Slanic Tg Ocna

- Petrecere Dobru

- Petrecere Perla.

Enjoy!

====

Editat ulterior: din cauza dimensiunilor mari ale celor trei fișiere, acestea urmează a fi șterse peste un timp - așadar, profitați de ele cât mai sunt acolo!

sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 78

2321 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 2321
Admin [13.01.17 01:31:02] »

Şi încă două lucruri:

1. nu am uitat de promisiunea "reduceri pentru pensionari". Din păcate, nu sunt posibile anul acesta. Preţul negociat este semnificativ mai mic (şi, în concecinţă sper eu simţitor mai suportabil de pensionari şi alţi utilizatori cu venituri mai reduse - oamenii mi-au spus că ne-au dat deja cel mai mic preţ cu putinţă, nu mai pot acorda "reduceri suplimentare".

2. Vom avea şi tombolă - vă anunţ când vă veţi putea înscrie (programul care gestionează înscrierile e încă în lucru).

Cei care nu ştiu ce înseamnă tombola - veţi primi detalii pe acest fir de discuţie - de la Cami (roth) — care ne ajută şi de data asta, de la mine sau de la participanţii cu "ştate vechi" :-)

Admin [13.01.17 11:49:07] »

Ok, o ultimă precizare

Lista de înscrieri este complet nouă (e un "preview" despre cum va arăta noul AmFostAcolo, în timp), adaptată pentru mobile. Veţi găsi pe acolo, în "header", tot felul de "chestii" care mi-am imagnat eu că vor fi utile.

Cel mai important: e gestionată de un program nou, care poate fi considerat încă "în rodaj". Vă rog deci pentru îngăduinţă. Semnalaţi-mi orice disfuncţionalităţi aici, pe forum, ori prin PM.

Admin [13.01.17 12:14:46] »

Fotografiile sunt din 29 dec anul trecut şi au fost făcute de un şpion trimis de mine acolo

De la Dobru am mai multe; nu le încarc pentru că nu ar face decât să "dubleze" fotografiile încărcate de crismis aici.

zlatna [13.01.17 12:18:20] »

@Admin: Se pare ca o sa deschid eu sirul ecouurilor.

Noi facem tot posibilul sa venim la intalnire. Am fost o singura data in statiune, pentru cateva ore, asa ca o sa aprofundam mai mult de data aceasta.

mishu [13.01.17 12:27:19] »

@Admin: , acum trebuie sa ma hotarasc unde vreau, abia astept intalnirea.

elviramvio [13.01.17 12:30:20] »

@Admin:

E o. k., cel putin pentru mine.

O rugaminte, daca este circuit turistic gen Cincis, poate avem iar microbuz, unii soferi apreciaza asta, intelegi tu. Plus ca e mai asa, in familie!!! Daca se poate. Eu m-as inscrie sigur cu 2 persoane.

Admin [13.01.17 12:33:55] »

@elviramvio: da, vom avea microbuz/e (dacă dorim) -... Va fi *exact* la Cinciş, exceptând poate ghidul - nu e încă "antamat" - înainte să căutăm unul, poate se oferă cineva de prin zonă

mishu [13.01.17 12:36:31] »

@elviramvio: Mizati pe inca doua persoane pentru microbuz.

elviramvio [13.01.17 12:39:49] »

@Admin:

Multumesc mult. Mishu hop si ea in microbuz cu 2, ai vazut-o !!!!

zlatna [13.01.17 12:57:41] »

@Admin: Am înteles că foc de arfificii nu avem, dar nici tombola? Anul trecut în pagina cu inscrierile era rubrică pentru tombolă, acum am văzut că nu e.

elviramvio [13.01.17 13:04:46] »

@zlatna:

va fi, urmeaza sa apara in curand.

Admin [13.01.17 13:17:11] »

@zlatna:

Am înteles că foc de arfificii nu avem, dar nici tombola? Anul trecut în pagina cu inscrierile era rubrică pentru tombolă, acum am văzut că nu e.

AVEM tombolă -- am anunţat dealtfel într-un ecou mai sus.

Programul care gestionează înscrierile (la tombolă) nu e însă încă gata

Cel mai probabil abia de mâine vă veţi putea înscrie

maria55 [13.01.17 13:25:41] »

@roth, 😁 avem treaba!!! Este si tombolă! Eu vreau bujii!! Aviz celor care au de gând sa participe! Doamneee, faină zi! Credeam ca nu mai denaram odata actiunea!!!

kelyboy [13.01.17 14:50:57] »

@maria55: Ai grija ce-ti doresti, nu cumva sa se implineasca... !

maria55 [13.01.17 14:59:43] »

@kelyboy: 😂😂😂

iulian68 [13.01.17 15:05:09] »

@kelyboy: tu știi ce ne dorim noi, cei din linia întâi... 😁😁

Michi [13.01.17 15:06:58] »

@elviramvio:şi noi cu două persoane în microbuz. Sunt foarte bucuroasă de alegere. Să-ţi dea Dzeu sănătate Cornel că la întoarcere trec să-mi vizitez sora ( 89 ani) din Bacău şi nepoţii. Chef de chef!

kelyboy [13.01.17 15:28:04] »

@iulian68: Asa e! Prietenii stiu de ce!

roxxie [13.01.17 15:44:19] »

Buna. Ma bucur nespus ca anul asta o sa pot sa ajunge si eu impreuna cu o prietena la intalnirea AFA, pt ca statiunea este mai aproape de orasul nostru. Ca sa nu gresesc, pretul de 500 de lei pt hotel Dobru este de persoana sau de camera? Si vom mai avea acum acces la piscina hotelului Teleconstrucita noi, cei cazati la Dobru?

maria55 [13.01.17 15:56:17] »

@roxxie: no problem! Nu ai citit cu atentie!! Pretul este pe camera, iar accesu' la piscina... free pt toate lumile, fie cazati la 3*, fie la 3*+😀

Sper ca n-am gresit, ca nu vreua sa mi-o fur.

roxxie [13.01.17 16:06:06] »

Multumesc mult @maria55!

Acum am vazut si eu cand am recitit postul Este un pret foarte bun si mai ales tinand cont ca putem beneficia si de piscina, eu fiind o mare amatoare de SPA, iar prietena mea la fel . Abia astept sa va cunosc si sa petrecem impreuna!!

maria55 [13.01.17 16:08:25] »

@roxxie: si ce petrecere!!! Ai sa te convingi!

Carmen Ion [13.01.17 16:27:35] »

@Admin: Vrem şi noi cu microbuzul!

Întrebare: cum e cu aranjamentul la mese?

webmasterX [13.01.17 16:42:06] »

@Carmen Ion:

Aranjarea la mese nu se poate face acum. Abia după ce se va ști exact cine participă, se va putea întocmi și un plan.

Dar... toate la timpul lor.

roth [13.01.17 17:36:51] »

@All

Tombola

Pentru cei ce stiu doar repet, pentru cei ce nu au fost, nu stiu inca, incerc sa fiu cat mai explicita in randurile ce urmeaza.

Tombola face parte din intalnirea AFA inca de la Turlungeni, are vechime si este deja traditie.

Pentru a participa este suficient sa aduci un cadou simbolic ce poate fi daruit oricui, ceva de prin calatoriile tale, de prin zona unde stai sau de oriunde.

Acest cadou este predat catre persoana care va fi la primire, @roth, @maria55, sau alt coleg/colega, atunci cand va cazati sau cel mai tarziu inainte de inceperea tombolei.

Se vor face bilete, se va trage la sorti si astfel pe rand fiecare va primii cate un cadou si va darui la randul lui. Vor primii si vor darui doar cei inscrisi.

Daca sunt intrebari putesi scrie pe fir sau PM

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Dan&Ema [13.01.17 18:03:41] »

@Cornel:

Multumim pentru vestea mult asteptata. Succes in organizare pana la capat si asteptam cu interes toate celelalte detalii.

@all:

Buna tuturor! Abia asteptam sa ne revedem sau sa ne cunoastem. Ne-am inscris!

Zoazore [13.01.17 18:12:01] »

@Admin: Gata! Înscris șiii... PLĂTIT TOTI cei 500! Am luat salariul azi! Rog confirmare, Admin! Mulțumesc

Abia aștept să vă văd!

mishu [13.01.17 18:24:32] »

@Admin: Am platit si eu deocamdata doar avansul ca nu aveam mai multi bani la mine 😉 dar in curand vine si restul 👍

Zoazore [13.01.17 18:29:20] »

@mishu: Încă odată: MULȚUMESC MIȘULICĂ! Mulțumită ție am putut să mă înscriu!

Alina53 [13.01.17 18:33:31] »

@Admin: Să ne revedem cu toții sănătoși și bucuroși! Care este suma totală care trebuie plătită pentru trei nopți de cazare?

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
81 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Admin, adri-nico, adrianbogdan, Alina53, amalia80, Andox, ANILU, ascent, aurora56, ayrtoon, balasa violeta, bog68, BOGDAN DSN, Carmen Ion, CATAAS, clau70, Costi, crismis, Dan&Ema, danaeldreny*, danielaluchian, dd55, diana2015, dianamea, didona_stelea, DOINITA, dorgo, DORICA, Dragos, elviramvio, Eugenia55*, flaviana77, Floria, geosler, Gheorghe_M*, glcitizen, icata24, ioan marinescu, Ioan Raita, ioana74, irinad, iulian68, iulianic, kelyboy, krisstinna, lenti, maria55, mariana07, marimag, Marius 72, Michaell, Michi, mihaelab, MihaiGomez, mishu, Mitica49, msnd, Nasshu, NAZARICA, neilsimon, nicole33, nindesign, nrs, pepsi70ro, printesa82, profesor73, remo59, robert, rommys, roth, roxxie, rubrodica, Safta Radu, sebigeanina, teona, traian.leuca, voinescu, xpac, Yolanda, zlatna, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0956449508667 sec
ecranul dvs: 1 x 1