ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: jud. Ilfov
ÎNSCRIS: 11.06.14
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 4 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 13 MIN

Paralia Katerini

TIPĂREȘTE

Despre Paralia Katerini s-au scris multe pagini, se vor scrie și anii viitori tot așa și sincer, consider un lucru bun, informația pe un site de turism trebuie să fie mereu proaspătă iar stațiunea asta trăiește doar pentru și prin turism. Paralia Katerini este un loc de popas și plajă pentru mine și soțul meu, loc pe care-l iubim, indiferent unde sau de unde venim în Grecia. O colegă de-a noastră a cerut informații pentru un concediu viitor. Îmi propusesem să scriu și părerile mele despre zonă, poate undeva după sărbători când vine iarna adevărată, zic meteorologii și câteva poze cu litoralul grecesc v-ar fi adus soare în suflet. Dar iată că îmi asum acum, înainte de Crăciun, ecourile, poate chiar și voturile negative ale celor ce nu o mai suportă.

Deja știe toată lumea că este o stațiune pe Riviera Olimpului - zona litoralului la Marea Egee pe aproximativ 70 km lungime - în regiunea Pieria din Macedonia Centrală, capitala Pieriei este orașul Katerini, situat la 7 - 8 Km de Paralia Katerini. Este stațiunea unde se poate face baie în mare de la jumătatea lunii mai și până la început de octombrie, dacă zeii ce veghează de pe vârful Olimp din apropriere nu sunt supărați pe oameni.

Paralia Katerini este o localitate relativ nouă, fondată în 1923 de către un grup de greci mutați forțat din Asia Mică, conform tratatului de la Lausanne ce impunea schimbul de populații, de fapt o încercare de epurare etnică. Biserica s-a ridicat abia în 1951 și în 1979 a fost sfințită, lângă ea a fost prima școală la care preda preotul.

Pentru a ajunge la Paralia Katerini, drumul cel mai scurt este, de la graniță: Giurgiu - Byala - Sofia - Blagoevgrad - Sandanski - Kulata - Seres - Salonic - Katerini - Paralia Katerini, cam 720 Km iar prin Giurgiu - Haskovo -Kârdzhali - Makaza - Salonic - Paralia Katerini este mai lung cu aproximativ 40 - 45 km. Pentru cei ce vin din Banat sau Ardeal partea vestică sunt alte ieșiri, nu am fost deci nu mă pot pronunța. Probabil că mulți vă întrebați de ce nu dau cifre exacte, experiența multor ani m-a învățat că nu prea există aceste date la virgulă, calculatoare diferite dau și mici diferențe, plus că pe drum pot apare situații noi care schimbă cifrele, așa că distanțele sunt cu +/-. Pentru cei ce nu știu, din varii motive, trecerea podului Giurgiu-Ruse se plătește în lei la dus și la întoarcere în leva sau euro (nu cu toți firfiricii care v-au rămas că nu primesc un pumn de cenți), pentru Bulgaria este obligatorie taxa de drum imediat ce se iese din orașul Ruse, la greci taxele de autostradă nu sunt chiar de neglijat pentru bugetele mici iar benzina este mai scumpă decât la bulgari, plus că benzinăriile obișnuite au un program mai scurt în general. De aceea, ultimele benzinării recomandate înainte de intrarea în Grecia sunt cele din Kârdzhali pentru varianta prin Makaza și Sandanski pentru ieșirea prin Kulata, locuri unde se poate achita și cu cardul dar nu contați pe asta, am pățit de două ori să se ceară cash - la OMV Kardzhali este ATM în stație, la Sandanski nu știu. Pentru calcularea taxelor de autostradă în Grecia și a punctelor de taxare, eu folosesc aplicația Greek Toll, plus că am descărcată și o alta pentru localizarea benzinăriilor și a prețului combustibililor, se găsește pe Google Play, numai în grecește din câte știu.

Ieșirea de pe autostradă la Katerini este bine semnalizată, cei ce folosesc GPS chiar nu au probleme.

Cazarea în Paralia Katerini nu poate fi o problemă decât în lunile de vârf, stațiunea trăiește prin multele hoteluri și pensiuni, altfel este aproape pustie iarna. Problema alegerii cazării însă este dată de confort, parcare, preț. Noi ne-am oprit asupra unui hotel despre care am scris anul trecut, Byzantio sau Vizantio, oferă tot ce căutăm noi - parcare, camere bune, curățenie, lift, este liniștit și are patroni deosebit de atenți la nevoile clientului - deja pentru anul viitor am rezervat, de acum direct la patron căci avem încredere. Dar sunt multe locații chiar aproape de plajă, pot doar să vă recomand să vă interesați bine înainte de a rezerva pentru că pot fi locații preferate de ruși sau sârbi sau pot fi de asemeni locuri unde agențiile aduc mulți tineri care vin pentru distracție, e dreptul lor și al vârstei, pot fi locații pentru pelerini în general și sunt mai slab dotate sau mai puțin curate, ori sunt acele pensiuni exagerat de ieftine de la care sincer nu poți avea pretenții.

Pentru autocare stația este în parcarea Lidl, destul de mare, la marginea stațiunii, pe drumul dinspre Katerini, de la intersecție, imediat în stânga pe str. Makedonia.

Taverne și restaurante destule, mai bune sau mai puțin bune. În general alegem să mâncăm în locuri mai puțin aglomerate. Am văzut pe aici dar și pe alte site-uri sau bloguri supărări că nu dau grecii bon fiscal. Noi am mai primit - mă refer la bonul de casă nu la cel scris de mână - dar, la fel de bine am văzut sistemul cunoscut la noi și cred în multe zone balcanice în special, două tovarășe în control ce nu s-au sfiit să ia șpaga chiar într-un local căruia aparent nu aveai ce-i reproșa, totul strălucea de curățenie, de la mese, grup sanitar și bucătăria deschisă, plus că mâncarea era bună și serviciul ireproșabil. Dar liniștea se plătește fără factură! Nu mă deranjează, chiar îmi place dacă locația are fețe de masă de unică folosință, sunt cele mai bune căci sunt conștientă că la așa trafic de persoane nu se spală naproanele sau fețele de masă după fiecare client, poate doar se rotesc, pentru impresie. Nu vă așteptați să luați o cafea la ora 7, nici pe plajă nici pe străzi, chiar dacă este stațiune, nu strică să aveți în cameră așa ceva dacă vreți să admirați răsăritul soarelui sau vârful Olimpului.

Lidl este bine aprovizionat și în mai avea foarte multe produse grecești, de admirat. Există un moment mai slab în aprovizionare, în special la panificație, duminica în ultimele două ore de program și serile din cursul săptămânii, tot așa. Fructe și legume se pot lua de aici sau de ambulanții ce trec regulat pe străzi iar pește proaspăt dimineața din micul port, asta dacă aveți condiții și vă place să-l preparați singuri. Noi pentru pește am ales varianta de a mânca la Molos dar am încercat și la alții, am fost mulțumiți. Nu recomand în nici un caz cazare cu masa inclusă, sunt destule alte posibilități de a mânca convenabil și bine.

Magazine pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, de la cele de 1€ ale unui cuplu de chinezi, până la cele cu aur, ceasuri și blănuri foarte scumpe. Desigur că "aurul" acela dintr-un aliaj de titan este acasă la el, prețul variază după model sau grosimea lanțului dar și după calitate, însă cumpărători sunt destui. Prețurile la magazinele de pe artera principală sunt în general mai mari decât în restul stațiunii dar sunt și situații inverse. Fiind o locație mică, Paralia Katerini poate fi parcursă de două-trei ori pentru studiul prețurilor anterior achiziției.

ATM noi am găsit numai unul, cel de la Alpha Bank, pe strada Katerinis Paralias, perpendiculară pe promenadă, lângă farmacia Hristina. Acolo anul acesta am avut surpriza să-mi apară pe ecran întrebarea dacă doresc lei, n-am dorit și bine am făcut, se pare că este o nouă tehnică de a scoate mai mulți bani din buzunarul clientului printr-o conversie multiplă. Peste drum de ATM sunt două case de schimb valutar. Plățile se pot face cu cardul în multe locații dar nu peste tot și nu pentru sume mici, când se cere cash.

Locuri de joacă pentru copii sunt destule dar cel mai mare este spre Olympic Beach, acolo unde vine și circul în sezon. Tot pe acolo sunt cele mai multe cluburi de noapte.

Stația de autobuz, K. T. E. L. pentru Katerini este aproape de promenadă, pe Katerinis Paralias, pe aceeași parte cu ATM-ul iar biletele se iau de la automatul din stație. Se pot lua și de la șofer, am înțeles că sunt mai scumpe, nu știu. Tot acolo este, sau era afișat orarul curselor, destul de dese după părerea mea.

De vizitat în Paralia Katerini nu este decât Biserica Sf. Paraschevi, albă și destul de mare, seara frumos luminată. Are două turnuri, cel din stânga cum vă uitați la ea, are clopotnița. În interior are mobilier de lemn sculptat, pereții sunt pictați și catapeteasma este placată în foiță de aur pe care se reflectă frumos lumina ce trece prin vitraliile cu scene bisericești. Se țin slujbe aici, fiind biserică ortodoxă activă.

Plaja se întinde de-a lungul Golfului Thermaic pe cam 3 km, are lățimi diferite iar nisipul este foarte fin. Cea mai proastă zonă este, zic eu, cea din dreptul bisericii căci plaja este îngustă de aprox. 5 m, fapt ce se datorează construcției portului pescăresc iar consecințele se încearcă a fi stopate prin aducerea blocurilor mari de rocă. Și exact aici dă lumea buluc, probabil ca tot aici se mai pot volatiliza bunuri personale dacă nu ești atent. Spre capetele stațiunii plaja se lățește, ajunge și la 30 - 40 m lățime, este și mai liberă și alternează porțiuni mari de plajă liberă, free, unde poți pune prosop sau șezlong propriu dacă ai și nu ești nevoit să stai nas în nas să nu zic altfel, cu alte persoane. Noi am fost în ambele părți, preferată rămâne partea de nord, spre Korinos, după ce se trece de canal, acolo nisipul este bogat și fin iar intrarea în apă este lină, pe o distanță foarte mare, de aceea foarte bună pentru cei cu copii. În partea sudică spre Olympic Beach sunt și ceva pietre. De obicei nu sunt valuri mari și plajele sunt curate, fără alge, fapt ce depinde însă și de condițiile atmosferice, asta știți. Pentru nisipul fin și apa curată a fost premiată de organizațiile internaționale cu steagul albastru.

Cabinete medicale am văzut destule dar nu pot trece cu vederea că la două era afișat afară că asistența medicală se dă în baza unei asigurări private sau a cardului european de sănătate, ultimul totuși nu acceptat de orice cabinet privat. Este un fapt de care e bine să țineți seama, mai ales cei cu copii. Iar dacă aveți mai multe vacanțe în Europa într-un an, cred că o asigurare privată pe 12 luni la ~ 75 lei nici nu este scumpă.

Pentru cei care stau mai multe zile în Paralia Katerini și doresc să facă excursii, posibilitățile sunt destule. Acum alegerea depinde de ceea ce își dorește fiecare, adică ceva mai scurt ca timp și cu un preț mai mic sau excursii mai îndepărtate, cu un cost mai mare si desigur un efort suplimentar. Alegerile se fac în funcție și de modul de transport dorit - mașină proprie sau ceva organizat. Pentru cele organizate vă recomand să dați întâi un tur pe la agențiile ce-și afișează ofertele peste tot, apoi alegeți.

Dintre locurile apropiate oarecum, orașul Katerini la 7 km este o alegere bună, preferabil să mergeți acolo dimineața pentru a prinde un loc într-una din parcările subterane din centru plus că după ora 14 cele mai multe magazine închid. Platia, piața centrală este pietonală și are foarte multe magazine de tot ce vreți, de la haine și aur scump, la măcelării, foarte curate. Magazinul de alune, migdale si alte fructe, Avakian, sigur vă face o găurică în buget dar merită sau poate vreți să vă cumpărați Gerovital făcut la noi dar pentru export (magazinul Farmec este pe strada comercială pietonală) ! Parcul central iarăși este frumos. Apoi sunt clădiri vechi interesante și biserici ortodoxe și ale aromânilor.

Muntele Olimp sau "cel plin de lumină" ale cărui creste se pot admira și din Paralia Katerini, invită pe cei îndrăzneți și capabili spre "Tronul lui Zeus", spre locurile legendelor vechi și a istoriilor ultimului război. Un circuit care să cuprindă Platamonas și satul de piatră despre care v-am povestit deja, Palaios Panteleimonas, este de aproximativ 90 km sau se poate alege o vizită la Dion și Litochoro, cam 23 km dus, din ultima se pleacă spre pantele Olimpului. O altă zi poate fi pentru o excursie la Salonic cu autobuzele locale sau mașina proprie, sau chiar prin agențiile de turim din Paralia, distanța între localități fiind de aproximativ 75 km.

Pentru excursii în zone mai depărtate eu una nu pot alege decât Edessa, pe drumul prin Vergina să vizitați Muzeul Policentric Aigai, am scris deja, apoi frumoasele cascade din Edessa, despre care am povestit anul trecut, eventual o oprire la Bema lui Pavel din Veria pe care am văzut-o anul acesta, drumul dus este cam de 110 km. Până la Meteore sunt peste 170 km, drum în care puteți face un popas, recomandat la dus, pe Valea Tempi (Gura Lupului) să vă clătiți fața cu apa miraculoasă de la Sf. Paraschevi.

Sate de munte vechi sunt încă destule pe care nu le-am colindat, sperăm ca în anii viitori să le aflăm tainele în liniște, fără grabă. Și nu în ultimul rând, plecând în excursii ne place să oprim la o poartă anume de unde luăm mereu un ouzo deosebit și vin.

Excursiile în insule îndepărtate sau Atena nu ne-au atras, distanțele sunt mari și doar așa să bifăm nu cred că merită, gândiți-vă că până la Athena sunt peste 430 km dus.

Ca o concluzie, Paralia Katerini poate fi o locație foarte ieftină dar care oferă practic ceea ce-și dorește un turist care iubește marea și statul la soare dar poate fi și scumpă sau chiar foarte scumpă dacă se aleg hoteluri cu piscină, cu servicii speciale sau servitul mesei doar în cele câteva localuri unde prețul unei mici sticle de apă este cât un bax la Lidl, un fapt de altfel logic, serviciile, comoditatea se plătesc oriunde. Pentru mine Paralia Katerini este un loc plăcut pentru că am învățat când și unde să merg pentru a nu suferi din cauza hoardelor de turiști, fără de care altfel stațiunea n-ar mai exista, ci ar redeveni un mic orășel de coastă. Este un loc în care suma cheltuită pentru o vacanță pe malul mării depinde aproape în întregime de turist, ca și în stațiunile scumpe de altfel, doar că aici poți petrece decent cu bani puțini. Iar faptul că sunt mulți turiști români nu ne deranjează mai mult decât m-ar deranja turiștii străini de care mă lovesc în centrul istoric al Bucureștiului unde, vara cel puțin limba română se aude mai rar. Paralia Katerini poate fi o stație bună într-un circuit grecesc căci locuri de cazare sunt suficient de multe.

Kalo taxidi! (Călătorie plăcută!)


[fb]
---
Trimis de elviramvio in 09.12.16 16:57:40
Validat / Publicat: 09.12.16 21:01:15
VIZUALIZĂRI: 6147
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Tărâmul zeilor vazut de pe plaja de nord din Paralia Katerini
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 76900 PMA (din 61 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

20 ecouri scrise, până acum

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [09.12.16 21:42:47] »

@elviramvio: Şi noi poposim în Paralia Katerini în fiecare an câte o zi sau chiar două, şi la drumul către alte meleaguri elene, şi la întors spre casă. Paralia, cu bune şi cu mai puţin bune, e prima staţiune cu care am luat contact în Grecia şi va ocupa mereu un loc special în inima mea. Nu mai pot rămâne zile la rând acolo, dar mi se face dor de ea, ca de o veche cunoştinţă. Mereu îmi place să iau pulsul ei, s-o revăd, să constat ce are în plus sau în minus.

"Gând la gând cu bucurie" aş putea spune, fiindcă şi pe mine m-a inspirat aceeaşi colegă de care vorbeai şi tu şi acum lucrez la un articol de cazare tot din Paralia.

O seară frumoasă!

Nicu [09.12.16 21:47:27] »

Mai exista ceva si sub... Paralia...

Olympic Beach - am fost de doua ori in Olympic, e copilul sau fratele mai mic al Paraliei.

Data viitoare incercati si zona asta pentru plaja si baie dar la iesirea din Olympic nu aia spre Paralia cu citiva km de plaja lunga cu nisip fin si intrare lina in mare.

Multa luma spune in felul urmator si aici este si un pic de

aroganta, sa imi fie iertat termenul dar asa este.

Paralia nu e Grecia

Multa lume nici nu a fost acolo si spune nu te du ca asa este.

Eu cred ca mai vreau sa merg in zona dar pentru baie si plaja prefer fratele mai mic... Olympic Beach.

Sa spui ca iti place Paralia e egal cu vreau sa fiu notat cu minus.

De ce spune multa lume... Nu te du in Paralia... daca cel ce spune nici nu a fost acolo?

elviramvio [09.12.16 23:23:35] »

@irinad:

Stiam ca-ti place, am citit articolele tale. Noi preferam sa stam maxim 4 nopti, deja am programat ceva anul viitor, sper sa ne lase responsabilii cu soarta. Plus ca mai avem inca destule de vazut si revazut prin zona.

elviramvio [09.12.16 23:35:18] »

@Nicu:

Multumesc. Am fost si la Olympic Beach, ne-a plăcut. Preferam partea de nord pentru ca este usor de ajuns de la hotel, am ales varianta sa mergem cu "mobilierul' propriu si asa e musai sa mergem cu masina, apoi o aducem la hotel si plecam pe jos la masa.

Ne plac plajele mari si cu mai putina lume. In sezon sau la sfarsit de saptamana nici aici nu-i asa pustiu dar oricum, e respiarabil.

Iar chestia cu Paralia nu e Grecia este cam exagerata, asta este, vrem sa facem turism, trebuie sa acceptam ca locurile turistice, oriunde in lumea asta, se schimba tocmai prin ceea ce facem noi.

Dan&Ema [10.12.16 05:47:28] »

@elviramvio: sb!

elviramvio [10.12.16 07:44:10] »

@Dan&Ema:

Thx.

Dan&Ema [10.12.16 11:52:36] »

@elviramvio:

Este urmatoarea destinatie pe care si-o doreste Ema, asa ca noi spunem Thx

elviramvio [10.12.16 12:22:57] »

@Dan&Ema:

Astept impresiile voastre, mult soare sa aveti cand ajungeti acolo!

marius gaudi [10.12.16 15:31:03] »

Paralia inseamna si pentru noi primul contact cu Grecia, a ramas un loc unde ne intoarcem cu placere, se mananca aici foarte bine si foarte ieftin, sunt o multime de obiective interesante in apropiere.

Foarte complet articolul, foarte multe informatii utile despre statiunea de pe malul Marii Egee.

Noi am facut cumparaturi la Kaufland, pe drumul catre Katerini, ni s-a parut mai aprovizionat decat Lidl.

elviramvio [10.12.16 20:59:42] »

@marius gaudi:

Stiu Kauflandul acela dar n-am oprit acolo.

Este adevarat ca se mananca bine si ieftin, trebuie un pic de atentie cand se alege taverna. Noi ne oprim pentru plaja in special dar si pentru locurile din jur pe unde ne place sa hoinarim, sotul pentru ouzo.

Ma bucur ca inca sunt amatori de partile frumoase ale Paraliei.

Sa va aduca Mosu' vacante frumoase pentru 2017!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
costy69 [10.12.16 21:45:36] »

@elviramvio: Primul nostru contact cu Grecia a fost vacanța petrecută în Paralia Katerini. Ne-a plăcut mult, dar e adevărat că nici nu aveam termen de comparație. Nu am mai revenit de atunci, dar mi-ar plăcea să revăd acest loc. Poate se va materializa în viitor, însă doar pentru o noapte de cazare intermediară.

Am fost și în Olympic Beach. E o stațiune mai liniștită, mai aerisită și are plaja mai frumoasă.

elviramvio [11.12.16 16:02:30] »

@costy69:

Merita doua nopti pentru a vedea ceva mai mult.

Grecia este diferita de la o regiune la alta, imi doresc ca peste 3- 4 ani cand sotul meu v-a fi liber de sarcini si daca soarta se va indura de noi, sa colindam un timp din loc in loc prin tara asta, fara timpi prestabiliti, cam cum faceam in tinerete cand plecam cu cortul si opream pe unde vroiam si stateam cat ne convenea. Vise!!!

Vacante frumoase!

flaviana77 [12.12.16 10:13:40] »

multumesc pentru articol.

intr-adevar multe informatii interesante si care prind bine celor care vor sa mearga acolo in vacanta.

mie imi este dor de Paralia mai ales ca este prima destinatie in care am fost si de atunci am ramas iremediabil indragostita de Grecia.

mishu [12.12.16 10:46:09] »

@elviramvio: Foarte interesant articolul mai ales pentru cineva ca mine care inca nu a ajuns in Grecia... stati si nu dati cu pietre, asta e, poate ca odata am sa ajung si eu acolo. si la cate articole s-au scris depre Grecia cred ca imi va fi greu sa ma hotarasc un de merg si ce sa fac.

Mi-au placut foarte mult si pozele, un articol tocmai bun pentru o zi de iarna care pregateste vara viitoare.

Acestea fiind zise, pornesc la drum intr-o noua saptamana cu un ZB pentru un articol minunat.

elviramvio [12.12.16 12:23:20] »

@mishu:

Multam fain.

Pai eu zic, cujetand asa la ce cred eu ca-ti place dupa cum te-am citit - nu spun tot - ca daca te iei dupa articolele mele si ale altor "nebuni" frumosi iubitori de Grecie, sa-ti aranjezi un circuit de 2 - 3000 de km vara viitoare, asta asa de incalzire, apoi ne spui de-ti place sau ba. Eu pariez ca da! Si sa stii ca au nemernicii astia de greci niste mancaruri si niste vinuri - nu oricare - plus niste dulciuri......

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
elviramvio [12.12.16 12:26:43] »

@flaviana77:

Cu drag. Urmeaza Irinad cu ceva fain, astept si eu articolul ei, la cat e de pofticioasa la mancaruri grecesti, sigur ne da un pont bun.

ionserioja [02.03.17 10:12:33] »

Imi place cum ati vorbit despre Paralia. Eu deja mi-am luat bilet pe anul asta in Grecia (a treia oara cand merg) si pentru ca nu sunt un tip cu pretentii mari, abea astept sa ajung in Paralia Katerini. Nu am mai fost aici, am ales un hotel la 50 de metri de plaja si acum caut impresii care sa ma ajute cand ajung acolo.

flaviana77 [02.03.17 11:22:43] »

@ionserioja:

hei si noi tot in paralia o sa mergem anul acesta iar eu abia astept sa ajung acolo.

nici noi nu suntem cu pretentii si chiar imi este dor de acea statiune si de acele locuri.

ionserioja [02.03.17 11:30:21] »

@flaviana77: Eu am bilet incepand cu 5 august. Am mai fost in Tolo si in Thassos la Limenaria.

Concediu placut.

webmasterX [02.03.17 11:34:18] »

@ionserioja:

Am mai fost [... ] si in Thassos la Limenaria.

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
costy69, Dan&Ema, elviramvio, flaviana77, ionserioja, irinad, marius gaudi, mishu, Nicu
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.093551158905 sec
ecranul dvs: 1 x 1