ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.10.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Petroşani [HD]
ÎNSCRIS: 19.04.15
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 2231 euro ?
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
REGIM MASĂ MD
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + 1 COPII -- v: 17

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE REZULTATĂ
94.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Giannoulaki Village Hotel [Gastros]4

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 8 MIN

Liniste, confort si ospitalitate

TIPĂREȘTE

Hotelul este situat în Glastros la 1,5 km de Chora – capitala insulei Mykonos

Am ales acest hotel în primul rând pentru că avea camere cu trei paturi şi era foarte aproape de Chora şi apoi făcând o analiză a raportului calitate – preţ faţă de alte oferte primite, luând în considerare şi faptul că insula este cunoscută ca fiind ceva mai scumpă decât majoritatea altor insule greceşti. E inutil să mai spun că iniţial am căutat un apartament însă din cauza preţului extrem de piperat, ne-am hotărât pentru o cameră triplă.

Despre Glastros se spune că este o comunitate mică, fiind în fapt o suburbie a oraşului Chora. Locaţia este destul de liniştită şi cu puţine posibilităţi de agrement. În zonă găsiţi un magazin Carfour, încă 2 magazine foarte micuţe cu alimente, băuturi şi vederi, o staţie pentru alimentare carburant, o staţie de autobuz (din punctul meu de vedere cam neoperativă), o firmă pentru închirieri motociclete şi ATV-uri şi câteva hoteluri la o distanţă destul de apreciabilă unul de altul. Puteţi ajunge pe jos până în Chora cam în 20 de minute, însă drumul este îngust, traficul destul de mare, trotuare nu sunt şi praf cât cuprinde, deci rămâne la aprecierea voastră. Un taxi de la hotel până în Chora sau invers costă 10 euro.

Hotelul Giannoulaki Village din Glastros de 4 stele este de tip bungalou, cu mai multe şiruri de căsuţe albe cu camere pentru două sau trei persoane şi are şi un apartament. Ca să ajungeţi la el de la strada principală se face un drum secundar pe partea dreaptă (cum veniţi din Chora sau de la aeroport) şi cam la 150 metri se găseşte hotelul, o distanţă suficientă pentru a nu auzi zgomotul maşinilor. Dacă mergeţi tot înainte de drumul principal ajungeţi la plajele Psarou şi Platis Gialos la o distanţă aproximativă de 1 - 1,5 km. De asemenea găsiţi Plaja Ornos cam la 2,5 kilometri, însă trebuie să vă întoarceţi puţin înapoi spre Chora pentru a ajunge la ea, iar după prima intersecţie să faceţi stânga. Plaja care mie mi-a plăcut cel mai mult Elia era la 10 kilometri distanţă.

Aspectul exterior al hotelului este unul specific cicladelor, căsuţe mici sau mai mari albe cu geamuri şi ferestre albastre. Ce mi-a plăcut a fost atât dispunerea lor cât şi faptul că existau câteva alei pe care te puteai plimba. Din fotografii o să vă daţi mai bine seama de asta.

Hotelul dispune de recepţie, piscină, bar cu terasă şi restaurant.

Recepţia este normal, albă şi micuţă, iar domnişoarele care te întâmpină extrem de drăguţe, personalul hotelului fiind compus din fete tinere foarte amabile. Urcând câteva trepte tot albe ajungeţi la piscina hotelului, mare în formă de inimă şi care are câteva perne moi şi confortabile, 30 de şezlonguri şi o terasă cu un bar deschis între orele 8 -23 cu 12 mese şi 48 de scaune. Din păcate apa e cam rece, aveau un jacuzzi în piscină care funcţiona doar între orele 14 -15 şi 17 -18 dar tot cu apă rece. Programul la piscină era între orele 8 – 20,30 după această oră apa era tratată, iar seara piscina apărea în trei culori. Existau şi camere chiar lângă piscină, însă erau mai micuţe decât cele de pe alei. La terasă şi bar puteţi servi apă, coca cola, sprite, fanta, ice tea, suc portocale/lemon/ananas la preţuri de 3 euro; fresh - uri naturale din fructe la preţuri de 5 euro; bere la preţuri de 5-6 euro; smothies de banane/kiwi/strawberry la preţuri de 6 euro; sortimente de cafea între 3 - 4,5 euro; sortimente de vinuri între 5 şi 27 euro sticla; şampanie – 90 euro sticla (ups!).

De pe terasă se intra în restaurantul hotelului cu program de mic dejun între orele 8 – 10,30 şi apoi prânz şi cină între 12 – 22. Noi am avut micul dejun inclus în preţ, însă el putea fi servit în regim de bufet la preţul de 15 euro sau de exemplu se putea servi doar o omletă la preţ de 8 euro, ouă scrub 6 euro, sandviş sau toast la preţuri de 4 euro.

Restaurantul este spaţios, modern iar micul dejun nu este deosebit dar satisfăcător: mai multe sortimente de pâine, unt, gem, miere, cârnăciori prăjiţi, ouă, kaizer prăjit, cartofi la cuptor, un fel de plăcintă cu brânză sărată cu roşii şi cu ardei, salam, şuncă, caşcaval, roşii, castraveţi, pepene roşu, iaurt, cereale, multe sortimente de cornuri şi prăjituri dulci, cafea, ceai şi sucuri de la dozator. În prima zi am reuşit să mă împiedic de o mică treaptă care cobora chiar înainte de locul unde era amenajat micul dejun, a doua zi am văzut alte două persoane la fel de împiedicate ca şi mine. Treapta era amenajată cam neinspirat, chiar înainte de locul unde se servea micul dejun, aşa că lumea intra, mergea o porţiune dreaptă după care privirea le era atrasă de mâncarea pe care o puteau servi la micul dejun, când brusc apărea treapta cea mică. Ce mi-a plăcut este că a treia zi a apărut un panou în limba engleză cu o săgeată spre treaptă cu mesajul: atenţie la treaptă! Asta mi-a dovedit că erau preocupaţi de confortul şi siguranţa clienţilor. La masa de prânz şi seară se puteau servi mai multe sortimente, la preţuri ca la patru stele: diferite salate la preţuri între 11 – 15 euro; paste cu homar şi crab la 18 euro; paste cu somon 16 euro; paste cu bacon 12 euro; paste cu pui 14 euro; pui marinat cu portocale cu orez la 15 euro; vită cu cartofi, muştar şi sos caramelizat la 16 euro; curcan la 17 euro; porc cu bacon şi orez la 18 euro; somon la 17 euro; orez cu ciuperci şi trufe la 13 euro; orez cu pui la 14 euro; sufleu de ciocolată la 8 euro; profiterol la 9 euro; îngheţată fantezie la 10 euro; platou de fructe la 10 euro. Să nu credeţi acum că am aşa memorie excelentă, am notat aceste informaţii pe o foaie de hârtie cu intenţia să scriu acest review. Meniul era în mai multe limbi, nu şi în română aşa că asta nu am ştiut să traduc, vă las pe voi: pepper beef filet with broken potato and griled vegetables la 25 euro.

Camerele (parter şi etaj) cu două sau trei paturi erau situate în mai multe corpuri înşiruite şi despărţite de alei şi arcade. Noi am avut o cameră cu trei paturi, spaţioasă pe care vă las să o vedeţi în fotografii. A fost confortabilă pentru noi şi ne-am simţit bine, dotată cu baie cu cadă şi cu consumabile, o mică bucătărioară, însă fără aragaz (nu că mi-aş fi dorit să mă apuc de gătit) doar frigider şi corpuri jos şi suspendate. Din hol se intra practic direct în micuţa bucătărie, în dreapta era baia iar tot înainte se deschidea camera propriu zisă cu trei paturi, noptiere, masă cu scaune, măsuţă de toaletă, cuier, dulap, televizor, aer condiţionat şi terasă. Camerele de la etaj aveau şi un mic balcon. Vântul era prezent şi aici deci camerele aveau obloane şi existau instrucţiuni ca să ai grijă să nu se spargă ceva din cauza curentului. Wifi exista însă contra cost, nu vă pot da alte amănunte, noi nu l-am folosit. De asemenea hotelul facilita închirierea vehiculelor, în sensul că ţi se punea la dispoziţie oferta, tu te decideai şi apoi îţi era adusă la hotel maşina, motocicleta sau ATV-ul. Preţuri la maşini cam de la 65 euro pe zi, iar la motociclete şi ATV-uri de peste 30 euro pe zi. Dacă închiriai pentru 3 zile aveai şi reduceri.

Pe aleile hotelului erau normal pisicuţe care doreau afecţiune şi hrană.

Ca plusuri aş puncta: camera spaţioasă şi funcţională (cel puţin cele triple aşa sunt), amabilitatea personalului, piscina spaţioasă, dispunerea clădirilor cu camere pe o suprafaţă relativ mare având şi unde să te plimbi puţin, liniştea şi atmosfera de relaxare şi de vacanţă. Ca minusuri: apa prea rece de la piscină şi lipsa unor bănci pe alei unde ai fi putut poposi.

Nouă ne-a plăcut mult hotelul, sejurul aici a fost confortabil astfel încât îl recomand cu drag. Cazarea incepe la ora 14 si se termina la ora 12. Primirea la hotel, pentru noi a fost una calda, am fost cazati cam in 20 de minute desi ajunsesem mai devreme fata de ora de cazare si ce mi-a placut a fost faptul ca am fost efectiv condusi in camera, de obicei ti se da cheia si ti se explica unde este camera. Puteti intreba orice despre insula la receptie, veti fi intotdeauna indrumati cu drag, noi am primit gratuit o harta mare cu insula pe o parte si cu orasul Chora pe cealalta.

Acum depinde ce doriţi de la hotel, noi am preferat liniste si să fim mai aproape de Chora decât de plajă. Dacă doriţi să fiţi lângă o plajă sunt destule hoteluri şi acolo. Chiar în Platis Gialos am văzut câteva drăguţe şi cu vedere la mare.

Calatorii frumoase oriunde ati merge! :)

P. S. Ce nu am spus cand am scris despre Mykonos este faptul ca fiica mea in varsta de 17 ani a fost foarte incantata de insula, deci pe gustul tineretului este (si cu siguranta nu numai).

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de mogly in 07.10.16 18:38:38
Validat / Publicat: 07.10.16 23:02:31
VIZUALIZĂRI: 2529INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mogly); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Hotel Giannoulaki Village
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 83200 PMA (din 69 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

17 ecouri scrise, până acum

webmasterX [07.10.16 19:54:57] »

Mutat în rubrica "Giannoulaki Village Hotel [Gastros], MYKONOS" (nou-creată pe sait)

---------

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

mogly [07.10.16 20:10:01] »

@webmasterX: Da, acolo este!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
webmaster26 [07.10.16 21:12:47] »

@mogly: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.

mogly [07.10.16 21:37:22] »

@webmaster26: Intotdeauna scriu cu mare drag pe AFA. Multumesc si eu!

elviramvio [07.10.16 23:12:25] »

@mogly:

Placut, votat cu placere.

calatorul [07.10.16 23:13:32] »

@mogly: Frumos intr/adevar, multumim pentru informatii si impresiile impartasite, ca si pentru pozele convingatoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase in continuare!

Mihai18 [08.10.16 08:59:57] »

Cu multă plăcere, un vot și din partea mea.

mprofeanu [08.10.16 11:18:26] »

@mogly: Frumoasă zona descrisă în reviewul tău și frumoase poze! Poza numărul 01 este cea mai de suflet! Ce fericire să mergi cu fata în concediu!

Sunt lucruri care rămân pe viață și nu se uită, în cel mai rău caz se extompează cu trecerea timpului... Cam nostalgică am devenit....

mogly [08.10.16 12:55:43] »

@elviramvio; calatorul; Mihai 18: Multumesc mult!

mprofeanu: Da, e dulce Malina mea si ma bucur ca inca ma mai vrea in preajma ei, anul viitor in luna mai face 18 ani!

Fiul meu Calin a plecat la Cluj e student la arheologie si ii simt lipsa!

Calatorii de vis va doresc tuturor!

printesa82 [08.10.16 23:47:25] »

@mogly: Iubesc Grecia... desi am fost doar o singura data.

Si recunosc ca de cand citesc pe AFA mi-am dat seama de acest lucru☺.

De aceea va multumesc tuturor care mi-ati amintit de aceasta tara minunata☺!

Insa trebuie sa-mi fac temele din timp...

Despre aceasta insula chiar nu auzisem (spre rusinea mea)... insa cred ca in viitorul apropiat nu voi ajunge acolo... sunt preturi cam piperate😈. Dar va multumesc pentru articol... si va votez cu placere☺!

calatorul [09.10.16 00:14:47] »

@printesa82: Lista destinatiilor turistice grecesti este usor si imediat de gasit si pe AFA din pagina HOME, dupa lista de tari odata selectata Grecia apar zonele turistice principale, inclusiv insulele.

Sau varianta internet informatii generale Grecia, mai ampla dar cu harti si imagini, mai bine ca in atlasul geografic. Merita o calatorie si pe google. maps, si acolo sunt poze grozave, am facut si eu pasii astia pe net, mai am de cautat si de vizitat.

printesa82 [09.10.16 00:57:37] »

@calatorul: Nu am nevoie de google maps sau de agentiile de turism... pana cand va am pe Dvs si pe @ irinad, @mogly (probabil mai sunt si altii... dar deocamdata de aici ma inspir😊)... si de la Dvs am prins dorul Greciei!

Multumesc frumos pentru recomandari... la anu mai vorbim ☺... !!! (vara viitoare... va cer un sfat cu siguranta daca ne hotaram sa plecam in Grecia☺)...

Numai bine....

mogly [09.10.16 14:02:19] »

@printesa82: Multumesc pentru aprecieri!

Si eu sunt inca la inceput, dar exista multi useri pe aici care au strabatut in lung si lat Grecia si ne putem inspira din review-urile lor.

Grecia este o tara minunata, iar cel putin partea insulara este atat de vasta, incat este imposibil sa nu se gaseasca destinatii pe gustul fiecaruia, trebuie doar sa alegi.

Va doresc calatorii de vis!

calatorul [09.10.16 22:05:27] »

@printesa82: Multumesc pentru aprecieri si increderea acordata. Asta ma face mai responsabil in lucrurile pe care le spun si scriu aici, si desi nu cred ca sunt atat de competent, ma bucur ca v/am contaminat cu interesul pentru Grecia. Sper sa fiu suficient de util si eficient cu informatiile si impresiile relatate, pentru a suplini prin opiniile impartasite atatea lucruri interesante pe care locurile acestea ni le ofera. Alegeri inspirate si vacante frumoase, la buna recitire!

GabrielaG [10.10.16 11:23:57] »

Am onoarea de a va acorda Zuperbonusul... vreau si eu acolo

mogly [10.10.16 16:00:16] »

@GabrielaG: Multumesc mult!

E simplu, rezervare, zbor si gata hopa la hotel, spatii de cazare aveau destule! Si noua la plecare, ne-am spus ca ne mai asteapta

Calatorii de vis in continuare!

GabrielaG [11.10.16 08:43:48] »

@mogly: Offf, de ar fi asa de simplu... ahhh... dar din pacate nu e asa simplu ) Poate in viitor... sa vedem.

Multumesc si eu, va pup

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
calatorul, elviramvio, GabrielaG, Mihai18, mogly, mprofeanu, printesa82

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0796320438385 sec
ecranul dvs: 1 x 1