ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.05.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2016
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
93.75%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Kub sau Ban? Ambele, combinația e bună!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

”Vreau și eu la mare! / C. nu vrea! / Lasă mamă, îți fac eu cadou 100 de euro” –cam așa a început totul. Adică aproape, pentru că ”divină” e Maria, cea care m-a ”injectat” cu vacanța la mare, la Marea Neagră, în Sunny Beach.

Mă tot întreba doamna de la agenția de voiaj când plătesc, dar eu așteptam pensia mamei pentru că salariul meu e arvunit până în iunie :((, pentru vacanțele de anul trecut, cea din Cipru și cea din Turcia. Vine pensia, primesc, plătesc, sunt fericită. C. nu e.

”Măi femeie, oamenii fac Paștele în familie, nu pe malul mării! / Ei și ce? / Eu sunt mai specială anul acesta, mama nu se supără! ” Toată viața m-a alintat mama, mi-a făcut poftele, am o mamă tânără, între noi nu sunt decât 18 ani diferență de vârstă.

Înainte cu câteva zile de plecare, inițiez o întrebare pe sait pentru a afla amănunte despre Podul Prieteniei. Aflu că sunt probleme cu aglomerația, mă înarmez cu răbdare și curaj, și pe data de 30 aprilie la ora 5:30 purcedem la drum.

Drumul liber, o ceață deasă ne brăzda calea, ajungem în vama care e liberă, mă salut cu una dintre amicele mele vameș, podul ”fără palete”, o micuță coadă la vinietă, ”o coadă” formată numai din bărbați români foarte veseli și guralivi. Vinieta 8 euro/săptămână.

Doar două opriri pentru ”urgențe”, drumul e bun, fără miliție, fără mașini. Eram doar noi, șoseaua, cerul și soarele ce ne lumina calea. Asta până aproape de Varna unde ne mai întâlneam cu câteva mașini, unde am trecut podul spre Burgas în câteva minute. Aproape de Sunny Beach, cam cu 15 km înainte de a ajunge, vede C. un beetle verde în fața noastră, mă întreabă dacă nu-i Maria, eu mă bucur precum un copil care vede o jucărie. Ea era.

Am urmat-o până în fața hotelului, unde la ora 10:20 eram cu mașinile parcate. Hotelul are parcare proprie, contra cost, 10 leva/zi, parcare extrem de mică.

Eram conștientă că nu voi primi camera la ora aceea matinală, dar trebuia totuși să-mi fac simțită prezența;).

Recepția foarte largă, cu fotolii și măsuțe, cu multe oglinzi și flori. Curată, aerisită. Dau peste un tânăr drăguț, amabil, mă chinuiesc un pic să înțeleg ce-mi spune, îmi traduc singurică. Mai aveam puțin și escaladam blatul recepției pentru a fi mai aproape de băiat, pentru că nu auzeam ce-mi spune. Maria mă întreba și ea: ”ce zice? ce zice? / păi cred că nici el nu se aude, eu nici atât! ” Într-un final îmi spune să revin peste o oră, când vor fi camerele gata. Măi, cum naiba, ăștia n-au făcut curat de anul trecut? Întreb băiatul și-mi spune că au avut oaspeți pentru o noapte și-s camerele murdare. Ok, revenim puțin mai târziu, când primesc o cameră la etajul 17 din cele 20 ale hotelului. N-am plătit vederea la mare, dar, cum sunt eu drăguță :), băiatul mi-a oferit un peisaj minunat odată cu înmânarea cheii obosite de trecerea anilor. Lifturile, 3 la număr, foarte moderne, dar insuficiente.

Holurile, tapetate cu hârtie plăcută ochiului, sunt luminate corespunzător, găsim camera 17005.

O cameră comunistă, cu mobilier vechi dar curat, un pat matrimonial mic, salteaua bună, lenjeria la fel. Două perne micuțe și moi, o pilotă subțirică, alte pături n-am găsit în șifonierul super încăpător, cu rafturi pentru hăinuțe și suport pentru umerașe.

Aveam două oglinzi, una mare în fața dulapului, pe hol, iar cealaltă deasupra mesei/biroului în care am găsit un frigider. Un tv micuț așezat pe masă, o telecomandă defectă:(, un taburel, multe sertare, o masă pe post de suport valiză, toate așezate în fața patului. În lateralele acestuia, aveam două noptiere, una era transformată în seif. O aplică prinsă în perete lumina slab patul, dar era ok pentru a putea citi ceva înainte de culcare.

Ferestrele erau imense, neșterse, lipseau perdelele, erau ”îmbrăcate” doar cu draperii ușor decolorate de soarele strălucitor. Lângă fereastră, era un fotoliu pat, în fața acestuia o măsuță rotundă parcă mă îndemna să-mi așez acolo gablonțurile :)). O mochetă curată dar pătată pe alocuri se lăsa călcată de picioarele noastre.

Balconul era micuț dar curat, avea doar un scaun de plastic. Aveam vedere spre fața hotelului, spre parcare, spre soare, spre mare. Era minunat!

Intru-n cameră, caut suportul pentru prosoape, suport ce ar trebui să facă parte din ”mobilierul” balconului. Îl găsesc după măsuță, deasupra lui am ochit și aparatul care trebuia să ne ofere căldură pe timp de noapte, ceea ce s-a și întâmplat.

Merg la baie să fac poze. Wow! E mică rău! Abia aveam eu loc și sunt o piticanie! Era curată, cu cadă, perdea, prosoape (patru la număr) subțiate de la atâtea spălări, două săpunele și două șamponele roz, din trandafiri, aveam și feon dar și h.i. Fără mirosuri ciudate, fără mucegai, apa caldă ajungea și la etajul nostru. Mă declar mulțumită.

Wi-fi era jalnic. Plângeai lângă telefon! Cei care au FB s-au conectat într-un final. Dar să citești un mail sau să intri pe AFA, nici nu încape vorbă.

Lobby-ul era spațios, luminos, mobilat cu fotolii, măsuțe, fotolii pentru masaj-contra cost, masă de biliard, câteva aparate electronice pentru jocuri/internet. Lângă recepție era și o casă de schimb valutar cu un curs prost 1E=1,90leva.

Din lobby ieșeam la piscine, unde șezlongurile, măsuțele și scaunele din plastic erau în așteptarea turiștilor. Existau și multe tobogane, fântâni ornamentale în mijlocul bazinelor, palmieri în ghivece, tot decorul era vesel. Am avut o vreme perfectă pentru plajă. Bănuiam că așa va fi, m-am pregătit de acasă cu prosoape și costume de baie. Pentru a merge la plajă mă dezbrăcam :P, îmi puneam costumul de baie, mă îmbrăcam cu haine groase=)) și coboram la plaja de la piscine unde toată lumea era în chiloți de baie iar gecile si puloverele erau așezate pe marginea sezlongurilor.

Mi-a plăcut cimentul amprentat pentru că împiedica alunecarea oamenilor care ieșeau din piscine. Într-o laterală a bazinelor se află un spațiu imens în care am găsit barul ce deservea turiștii. Tot aici se găseau mese de biliard, fotolii, măsuțe, se puteau servi gustările dintre mese. Totul era roșu, era aprins dar nu ”te aprindea”.

Ies din spațiul colorat, pășesc spre lobby, caut liftul exterior cu intrare din interior :), urc la etajul doi, găsesc restaurantul. Totul e foarte curat, sunt încântată. Mesele sunt din lemn, scaunele la fel, fețele de masă sunt ok. Nu foarte mare, acest restaurant se va dovedi neîncăpător pentru mulțimea de turiști care dădea năvală la ora mesei. În stânga se află o terasă frumoasă, cu nouă mese și scaunele aferente, multe scrumiere cu picior, și flori pentru decor. De aici priveam piscinele și nebuniile oamenilor care se distrau la tobogane.

Mâncarea a fost foarte multă, bună, diversificată, fără carne la grătar, cu multe prăjituri, înghețată la discreție, fructe, legume, nu aveai cum să pleci flămând.

Barul restaurantului era aprovizionat cu tot ceea ce pofteai, băuturile fiind doar locale. Cine dorea altceva, plătea și obținea, oferta era bogată.

Personalul era amabil, cu zâmbetul pe buze, te ajuta dacă îi solicitai. Și dacă le stătea în puteri. Că doar nu era să plec de acolo și să nu mă fac remarcată. Eu mereu vreau și cer ceva ce nu se poate rezolva :D.

Cine mă cunoaște, știe că sunt matinală, foarte. La ora 4:30 sunt trează, îmi fac o cafeluță cu fierbătorul, savurez minunăție de cafea, mă bucur de minutele în care mă afum cu țigara, sunt plină de energie. Ies din cameră pe la 5:20, găsesc paznicul sforăind pe canapelele din recepție:(, un tânăr recepționer se străduia să țină ochii deschiși, rămâne un pic interzis când primește salutul și zâmbetul meu, ies din clădire (nu ca la Roma când ușile erau blocate și a trebuit să trezesc paznicul), merg spre mare.

Hotelul are o poziție centrală, pe aleea de promenadă, în 6 minute eram pe nisipul fin al plajei, apoi pe pontonul cu țevile ruginite. Privesc marea. E superbă, liniștită, soarele stă să iasă de după dealuri. Observ și blânda lună, dar și două avioane care brăzdează albastrul cerului. Sunt eu cu pescărușii, câteva pisici, nu-mi taie respirația decât aerul rece și marea ce se unduia la picioarele mele.

Merg la hotel, cumpăr de la recepție cu 5 leva un card pentru internet. Puștiul mă asigură că e totul ok, funcționează perfect. Da de unde! ”Conexiunea cu serverul nu se poate realiza”. Scria clar în bulgară, germană, engleză și română. Merg la copil, îi comunic, nu mă crede, mă vede doar o femeie la a doua tinerețe:((, nepricepută în ale tehnologiei. Se convinge că nu bat câmpii, îl rog să restarteze ceva, orice, dar îmi spune că numai cei de la mentenanță mă pot ajuta. Am insistat și la manager, nu s-a rezolvat >:(, i-am lăsat cardul Mariei, card de care a uitat și ea și @Marinus2010, fiul său. Personal, cred că sunt o mare păcăleală acele carduri. Ori erau expirate de anul trecut, ori nu aveau încă un contract încheiat cu ”cineva” care se pricepea. Oi fi eu o doamnă ”tinerică” dar nu am expirat, mă descurc încă la butoane:P.

În ultima seară, un grup vesel de gălățeni a încins hora în lobby, horă în care ”m-am prins” cu Maria, nu puteam rata ocazia.

Menționez că nu au existat animatori, nici ziua la piscine, nici seara, pentru prichindei.

Cei mai gălăgioși dar și disperați după mâncare erau israelienii, parcă erau fugiți de acasă. Dimineața băteau cu palmele în geam, doreau cafea și haleală. Erau veniți ”în vizită” la Casinoul hotelului, intrarea în incinta acestuia se putea face și de la etajul doi, de lângă restaurant, dar și de afară, din aleea de promenadă.

Eu eram disperată să fac poze fără oameni, intram prima în restaurant, ospătarii se obișnuiseră cu mine, îmi acordau prioritate, îmi zâmbeau :D, știau că le voi face reclamă și erau încântați.

Am avut un Paște liniștit, un 1 Mai reușit, recomand acest hotel de 4 stele -zic ei, eu spun că acele camere sunt doar de 3 stele.

Dacă ar fi să compar camera de la Cinciș cu aceasta, aș spune că Diamond avea camerele fabuloase. Dacă ar fi să compar restaurantele celor două hoteluri nu cred că aș avea termen de comparație. La Diamond chiar au fost 4 diamante <:-P.

Vara, stațiunea Sunny Beach e un furnicar, am fost acolo, nu știu cum e la acest hotel când e plin. Dar pentru extrasezon e super ok, la un super preț.

E trist, e dureros când îi spui cuiva: ”ești minunată dar trebuie să te părăsesc! ”-așa i-am spus eu Mării Negre. Dar sper că nu va trece mult timp până la următoarea mea vizită. Tot ceea ce e minunat își lasă amprenta pe retină, pe suflet. O ador!

Pentru toți cei care iubesc marea,

Rog atașarea melodiei: https://youtu. be/knSLoUdCT1s


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 07.05.16 00:12:48
Validat / Publicat: 07.05.16 01:07:40
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2746 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Vedere de la etajul 17
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 69250 PMA (din 53 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

24 ecouri scrise, până acum

webmaster25
[07.05.16 00:51:39]
»

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

-----

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

Mihai18
[07.05.16 08:48:27]
»

Mă bucur că scriu primul ecou la acest frumos review, scris de o persoană care știe meserie în domeniu. Este plăcut la lectură pentru că este presărat, pe ici pe colo, cu mici picanterii din familie. Foarte, foarte complet reviewul. Suficient să-l citești și te simți acolo.

Pentru fotografii acord nota 10.

Pentru review + FB

glcitizen
[07.05.16 09:23:00]
»

@krisstinna -

O descriere simpatica si plina de actiune, asa cum te caracterizeaza. Toate detaliile sunt foarte utile.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 09:50:11]
»

@Mihai18 - Dragul meu coleg, nu ţi-am mai scris de mult, de mult timp. Erai necăjit, te-am lăsat să te linişteşti. Sper că eşti ok.

Am avut multe "pe cap", dar după cum mă ştii mă remontez rapid, caut frumosul în urât şi binele din rău. Ia exemplu de la mine, fii optimist. Te rog frumos să continui să ne scrii aici, pe AFA, locul unde eu mi-am legat prietenii trainice şi frumoase, locul unde mă exprim atunci când simt că am ceva "de spus".

Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ANILU
[07.05.16 09:54:05]
»

@krisstinna: Bună dimineața, citind articolul și ascultând muzica atașată am simțit că beau cafeaua cu tine pe malul mării.

Ce dimineață frumoasă am.

Îți mulțumesc.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 09:55:37]
»

@glcitizen - Hey! Bună din nou! Mă bucur de vizita ta, mă bucur că-ţi plac vorbele mele. Am scris prea multe cuvinte? Zi tu! Te rog să laşi cifrele alea cu numărul cuvintelor, aici e un sait pentru litere! Combină-le cum ştii tu mai bine şi va ieşi un deliciu cu parfum de vacanţă!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 10:04:08]
»

@ANILU - Te sărut cu drag! Mulţumesc de vizită şi aprecieri. Mulţumesc pentru că ai ascultat şi privit melodia ataşată articolului, puţini sunt aceia care o fac.

Iniţial alesesem Inna, o ascultam zilnic la piscină, dar ceva şi cineva m-a făcut să renunţ aseară la frumoasa noastră cântăreaţă şi am optat pentru ceva mult mai sensibil, dorul de mare fiind puternic impregnat în sufletul meu.

=

@All: Mulţumesc pentru vizită şi aprecieri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Maya_C
[07.05.16 10:56:15]
»

@krisstinna - vreau să încerc şi eu marea in extra sezon. nu ştiu daca de la cuvintele tale sau de la melodie mi se pare că e atâta linişte şi calm de mă văd pe şezlong cu cartea în mână. o să fac asta în gradină că mare n-am prin preajmă... poate către după masă să fie nişte bălţi că se anunţă furtună în zonă...

tu chiar te trezeşti la 4.30? mai are rost să te culci pentru atât? în ultimii doi ani n-am reuşit să prind nici un răsărit. tot cu câteva minute în urmă sunt... şi eu mă credeam matinală!

elviramvio
[07.05.16 11:16:24]
»

@krisstinna -

Haios! Cu trezitul la 4.30 mi-ai luat fata, eu pe la 5 - 5.30 si plec singura, apartinatorul prefera somnul. Cu cafeaua insa suntem la fel, daca nu o fac eu, foarte tare, nu e buna. Am de marcat cateva "linii pe perete" - 5 - si trec podul, spre Ionica si Egee, dupa aceea ma duc si pe la M. Neagra.

O vara bogata sa ai!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 11:40:36]
»

@Maya_C: Scumpa mea "delicată" ! Marea e frumoasă oricând, mai ales în extra sezon. Eu am mai vizitat-o, dar nu am scris aici, pe sait.

Vorbesc cu ea, e ca o femeie: minunată și exploatată la maxim, aduce fericire și extaz, e îmbrăcată în cele mai frumoase haine albastre de pe pământ. Uneori e și părăsită, înșelată cu muntele, dar ea ne așteaptă mereu cu drag.

Da, sunt extrem de matinală, dar mă și culc odată cu găinile . Nu pot face plajă vara decât între orele 6-8, p. m. dar și a. m. Dacă vrei, te trezesc eu, te sun și-ți pun o melodie ca cea atașată articolului meu, pentru a-ți face ziua perfectă.

Mulțumesc pentru vizită, ecou și aprecieri, o zi minunată ca tine îți doresc!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 11:48:59]
»

@elviramvio: Vio! Ești atât de specială încât îmi vine să te pup! îți doresc vacanțe multe, minunate, însorite!

Când vei savura cafeaua la ora 5 dimineața, la mare, să te gândești că există acasă, în țară, o femeie care e pe aceeași lungime de undă cu tine.

Eu o să vizitez din nou Marea Neagră pe 14 Iunie, când e o zi specială pentru sufletul meu și nu numai.

Îți mulțumesc pentru vizită, ecou și aprecieri.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[07.05.16 12:02:12]
»

@webmaster25 - Mulţumesc pentru melodia ataşată!

Da, coordonatele sunt corecte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dabator
[08.05.16 00:10:48]
»

@krisstinna: De obicei citesc articolul, de multe ori omit să mă uit la poze, iar ilustrația muzicală o ignor. De data aceasta, nu știu de ce am procedat altfel, am dat drumul la muzică și am privit pozele.

Ilustrația muzicală de excepție. În poze am descoperit că hotelul era destul de aproape de mare, iar marea se arată arăta în adevărata ei măreție. A, și am descoperit multe chestii dulci. Îmi venea să mă înfrupt din ele, în cel mai rău caz o baclava. Norocul meu că nu am fost acolo, căci mi-am impus multe restricții pentru a-mi păstra controlul (greutății).

Câteodată trădăm marea nu pentru că nu o dorim, ci pentru că suntem constrânși de conveniențe.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[08.05.16 13:04:42]
»

@Dabator - De obicei puțini sunt cei care privesc și ascultă ilustrația muzicală atașată unui articol. Când este cerută de autor înseamnă că acel om a dorit să ne transmită ceva: uneori câteva sunete, alteori prin cuvinte sau chiar prin imagini. Fiecare în parte dar și toate la un loc ilustrează sentimentele și/sau trăirile autorului.

La fel e și cu ilustrația muzicală a zilei, în josul paginii AFA, unde cineva ne oferă ceva, ne transmite ceva, iar noi ignorăm.

Așa cum bine spunea și @dorgo, aici, pe AFA se îndeplinesc dorințe, se publică sentimente, vorbe meșteșugite cu sufletul, nu cu mâna. Eu spun că AFA e mai mult decât atât: a legat prietenii, întâlnirile virtuale au devenit reale, vii, gândurile noastre au devenit nemuritoare. Chiar dacă renunți în a mai scrie, cuvintele rămân, așa-i regula. Și e bună, părerea mea.

Cât despre mare, da, ea e măreață, iubită și părăsită, dar indiferent de ”conveniențe” există o zi în care te întorci la ea. E ca un magnet, te atrage, e irezistibilă. Și-atunci îți pare rău că nu poți profita din plin, că timpul nu-ți permite.

”Chestiile dulci” le poți gusta uneori, nu ai interdicție totală. Important e să știi când să te oprești, să ai voință. Baclavalele siropoase le-am combinat cu înghețata de vanilie, m-am lins pe degete dar și pe buze. Le poți încerca uneori, sunt multe alte lucruri care ne fac rău, pentru acelea chiar ai nevoie de autocontrol.

Merci de vizită, ecou și apreciere.

Când primesc o vizită, ofer și eu ceva musafirului: o melodie destul de dură, dar cu un impact puternic al cuvintelor și al imaginii youtu.be/ZP-XZQLtW7g

Zoazore
[08.05.16 15:08:48]
»

@krisstinna - Chiar două! Și eu tot pe la 4:45-5 a. m. îmi beau cafeaua!

Măi puștoaico, măi zâmbet cu picioare, știi că am așteptat impresiile tale? Și-a meritat așteptarea. Ca de obicei, scris cu inima! Măria când va scrie?

Și, puțin OF-știu pe cineva care vrea să-ți ofere o cafea, dar nu la 5 dimineața, mai repede la 5:30 amiază! Ce zici?

krisstinnaAUTOR REVIEW
[09.05.16 05:22:51]
»

@Zoazore: Bună drăguțo! N-am știut că ești matinală, la fel ca mine! Tu ai grijă cu țigara și cafeaua, dăunează celor din jur ! Inițial nu am dorit să scriu nimic despre hotel dar ultimele impresii erau vechi și m-am gândit că pot fi de folos cuiva, acum, în prag de vacanță. M-a rugat Maria să aștern câteva rânduri pentru că ea este un pic aglomerată, se pregătește de vacanță. Știam că nu mă pot abține și că mă voi lungi cu vorbele, de-aia mă și înfrânez în a scrie ceva. În afară de ziua de joi sunt liberă ca pasărea cerului, putem savura o cafea împreună. Vă doresc multă sănătate, zilele să vă fie dulci și senine! Mulțam de vizită, ecou, aprecieri și complimente!

Carmen Ion
[29.05.16 09:19:45]
»

@krisstinna - Ţi-am citit şi votat abia acum articolul, după ce am aflat de el la întâlnirea noastră de la Shorley.

Motivaţia votului nu e dată de temă: 1. pentru mine marea înseamnă soare şi scăldat în apă şi vederea ei în extrasezon mă deprimă; 2. hotelul Kuban mi se pare ăl mai urât din Sunny Beach, alături de Europa - două relicve ale epocii comuniste. În general destest hotelurile imense, aglomerate şi impersonale, oricâte facilităţi ar avea, şi mă cutremur la gândul că ai stat la etajul 17 (sufăr de rău de înălţime).

Motivaţia votului meu e dată de plăcerea de a scrie, care răzbate din fiecare cuvinţel al tău, o calitate pe care bănuiesc că o apreciezi şi tu la ceilalţi useri. Frumoasă descrierea mării dimineaţa devreme sau noaptea târziu, cum vrei s-o iei. Felicitări!

andreieu
[29.05.16 13:39:25]
»

@krisstinna - Mă gândesc cum să încep, cum să parafrazez, ce să spun. Ce problemă dificilă. Mhm. Ia stai așa! Știu! Dau kubanul! Evrica!

Spre rușinea mea, tocmai acum te descopăr, într-o împrejurare foarte relaxantă pentru mine. Dis-de-dimineață, deschid ochii, mă întind și pun mâna pe tabletă cu gândul de a mai "investiga" noutățile de pe AFA. Întâmplător citesc titlul unui review care, în primă fază, mă amuză. La a doua citire, îmi dau seama că face referire la un hotel pe care l-am mai studiat ulterior cu ocazia impresiilor altor useri. Era al tău. Mă pun frumușel pe citit. Mă cuprinde răsul instantaneu. La final îmi pun întrebarea: atât de fain a putut fi? Categoric răspunsul era afirmativ.

Măi Cristinico, atât de fain? Păi se poate? Ador articolele care îmbină armonios descrierile amănunțite cu o porție copioasă de râsete! Mi-ai indicat dimineața către un sens mega fain, cu două trei patru benzi, ce să mai, o autostradă

Aaa, și era să uit. Păi nu vin eu și cu un ZB? Îl primești? Normal că îl primești. Deja îmi răspund singur la întrebări. Sper să nu fie grav. Off, ce mi-ai putut face. You are awesome, indeed!

Vacanțe mega-super-extra faine!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[31.05.16 07:54:21]
»

@Carmen Ion - Mulțumesc de vizită și aprecieri.

Ai dreptate, Kuban este un hotel comunist. Dar, cum eu iubesc marea, îmi place indiferent de anotimp, am profitat de micuța vacanță de 1 Mai și am vizitat-o.

În Sunny Beach am fost la Barcelo Royal Beach Hotel într-un mini sejur în urmă cu câțiva ani. Acolo e cu totul altceva, l-am ales pentru băieții mei care sunt foarte pretențioși. Eu sunt normală, mă mulțumesc și cu ceva mai ieftin, cu condiția să fie decent. Mie îmi place în vacanță pentru că lenevesc și mănânc numai la restaurant, prefer un hotel mai ”normal” și zile mai multe de vacanță.

Și da, îmi place să scriu, sunt un pic ”anormală”, aștern gândurile pe hârtie, apoi în Word, ca într-un târziu, doar dacă eu consider că e ok, le postez pe AFA. Nu-mi lipsește agenda din geantă, prietenii știu. Când văd ceva interesant sau când îmi vine în minte o idee, ”mâzgălesc” cu pixul o pagină din agendă.

Așa cum bine ai observat, avem colegi pe sait (mulți) care transmit emoție atunci când le citești articolele, călătorești virtual pe meleaguri mai mult sau mai puțin cunoscute, zâmbești, lăcrimezi sau te bucuri alături de ei.

Vacanțe multe și frumoase îți doresc alături de soțul tău! Aaa, și peripeții amuzante nu din acelea... știi tu!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
krisstinnaAUTOR REVIEW
[31.05.16 08:16:20]
»

@andreieu - Hey! Ai început excelent pentru un... copil!

Mă bucur că te-ai relaxat citind, aceasta a fost și intenția mea, să adun vorbe meșteșugite, să combin literele în așa fel încât omul să simtă trăirile și emoțiile mele, să se bucure alături de mine. Îmi place să aduc zâmbetul pe chipul oamenilor, asta e ”meseria” mea de bază.

Ce-mi place alintul tău! Doar directorul, la serviciu, mă mai alintă așa! Mulțumesc!

Nu trebuie să-ți răspunzi singur la întrebările/ecourile articolelor mele pentru că eu onorez cu mare drag fiecare întrebare adresată-mi, atunci când timpul îmi permite.

Oare ești bine? Sper că nu ”ți-am făcut nimic grav”

Pentru că ai fost foarte amabil și mi-ai spus că sunt minunată l-ai făcut un pic gelos pe soțul meu dar m-ai făcut pe mine să râd aducându-mi aminte de o întâmplare haioasă când doi tineri au încercat să mă ”agațe”, aveam ochelarii de soare la ochi, iar după o scurtă conversație, când mi-am eliberat ochii din spatele ”cicliștilor”, cei doi tineri au exclamat: ”e purie mă! ”

Mulțumesc de vizită și aprecieri, te mai aștept cu drag, chiar sunt curioasă care dintre articolele mele ți s-a părut cel mai amuzant.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
resita2009
[11.09.16 11:42:13]
»

Cea mai proasta alegere acest hotel, culmea ai contribuit la alegerea mea... deci o mare parte din vina e a ta.

Serios, pe viitor n-ar strica sa prezinti hotelul asa cum este, nu cum ai vrea tu sa fie.

Credeam ca acest sait este pt. a ajuta romanii sa aleaga un hotel ok, nu pt. a ne trage tepe unul altuia.

krisstinnaAUTOR REVIEW
[11.09.16 12:39:35]
»

@resita2009: Dragul meu coleg, regret sincer neplăcerile avute în vacanța ta. Eu am scris acest articol în primăvară, în extra sezon. Citez din rw meu:

Vara, stațiunea Sunny Beach e un furnicar, am fost acolo, nu știu cum e la acest hotel când e plin. Dar pentru extrasezon e super ok, la un super preț

Eu am fost cazată in clădirea principală și chiar am menționat prin cuvinte și imagini despre camera comunistă, baia extrem de mică, Internetul care nu funcționa. Este un articol ușor negativ, scris cu suflet. Înainte de a mă lovi și a alege ceva dintre recomandările mele te rog să ții cont de profilul meu turistic: sunt un om obișnuit, mă bucur de orice vacanță indiferent de stele, nu-s fițoasă, iubesc viața, îmi place să râd, să dansez și să cânt, citesc poezii, personific elementele naturii pentru a mă contopi mai bine cu ele, zâmbesc tuturor angajaților unui hotel, scriu articole negative împletind cuvinte alese, pun poze pentru ca voi, colegii mei, să puteți extrage și observa doar ceea ce vă interesează. Cam asta-s eu! Colegii mă cunosc și știu că de multe ori nu pot fi un punct de reper decât pentru persoane nepretențioase, cu drag de viață și de distracție. Te rog frumos, citește încă o dată articolul, citește în profunzimea lui și ai să observi câte elemente negative am menționat. Mulțumesc pentru timpul acordat dar și pentru ecou.

maria55 †
[11.09.16 13:45:58]
»

@resita2009: cum ai putea crede ca cineva ar dori sa "tepuiasca"pe altcineva! Asa cum o stiu pe @krisstinna, a ramas la fel de delicata in exprimare chiar si dupa ce usoara jignire venita din partea ta, sunt convinsa ca a deranjat-o! Si nu pt altceva decat pt acuza! Nu vreau sa repet cele scrise de colega noastra, dar intamplator sau nu???? Am fost acolo! Cei 90e pt 4 nopti in extrasezon au fost meritati pe deplin!

Si revin: cred ca @krisstinnei ii datirezo scuze!

krisstinnaAUTOR REVIEW
[11.09.16 14:49:12]
»

@maria55: Scumpa mea, nu te necăji. Eu îl înțeleg pe colegul nostru. Un an de zile a muncit pentru bănuții aceia și a dorit să ofere familiei o vacanță frumoasă. Eu cred tot ce spune el în articolul său pentru că nu are vreun interes, nu are motiv să nu spună adevărul. Serviciile se pot deteriora din mai până în august, băuturile pot fi diluate, nu neg. De unde să știe colegul că eu sunt mulțumită și cu puțin, că eu găsesc ceva frumos și în urât? El nu mă cunoaște și e un pic necăjit. Dacă ar fi citit "Definiția vacanței"- articolul meu de anul trecut, ar fi înțeles cât de importantă este pentru mine vacanța și viața și poate atunci m-ar fi înțeles. Eu nu sunt tristă, îl înțeleg

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
andreieu, ANILU, elviramvio, glcitizen, maria55, Maya_C, Mihai18, resita2009, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂKuban Hotel:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.073437929153442 sec
  ecranul dvs: 1 x 1