ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.03.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
TIMP CITIRE: 10 MIN

Cum se văd Mega Întâlnirile AFA din scaunul meu

TIPĂREȘTE

Am citit cu multă atenție articolele voastre de la ultima întâlnire a comunității. Le-am citit și pe cele din urmă, la vremea lor. Nu aș fi putut participa la nici una dintre ele, fiind puse într-o perioadă în care eu nu prea mișc în front, dar nu există nu pot în vocabularul meu, dacă vreau ceva. Din păcate, cu toate că vreau să cunosc și eu oamenii AFA-ei nu am avut absolut nici un imbold până acum. Am avut același sentiment după fiecare întâlnire și asta după ce am citit cam tot ce ați scris voi.

Nu mi-am propus vreodată să scriu în această secțiune. Nu am off-uri, nu am frustrări, nu mi-am făcut un scop în viață din a vă uimi pe voi cu ceva, nu-mi place să mă justific, am înțeles ce am de făcut în această comunitate, iau decizii gândindu-mă doar la mine și la familia mea, mai apoi la prietenii cu care călătoresc sau fac lucruri și nicidecum nu mă găndesc vreodată: 'ce-ar zice AFA dacă…. ' Dar mai ales prețuiesc timpul și mi se pare că îl irosesc stând la masă, în fața unui calculator, mai mult decât trebuie.

Mare parte dintre articolele din zStratosferă mi se par fără rost, nu văd plus valoarea și de multe ori m-am întrebat de ce nu se duc oamenii să ia o gură de aer, în loc să stea mai mult decât este necesar în fața unui calculator, strigându-și de zor realizările sau nerealizările, frustrările, aniversările de tot felul, dând sfaturi sau filozofând pur și simplu. Nu vreau musai să-mi răspund, era doar o constatare.

Dragă Admin,

Vreau să te asigur de toată considerația mea și să-ți spun că AFA nu înseamnă doar cei care participă la mega sau mini întâlniri, ceea ce cu siguranță știi. Și permite-mi să filozofez și eu puțin.

Sunt șef la serviciu dar și în grupul meu de prieteni, de care mă ocup cu drag. Și acasă, zice soțul. Îmi place să cred că la serviciu am fix relația pe care mi-o doresc și eu și subalternii mei și sunt convinsă că așa este pentru că am avut/am multe dovezi în sensul ăsta. Facem lucruri împreună, ne întâlnim și în afara serviciului uneori, dar mi-am impus niște limite pe care nu le încalc niciodată, în orice stare de euforie sau de entuziasm aș fi. Nu încurc prietenia de la serviciu cu cea de acasă și nu am fost niciodată în vreo postură delicată din această cauză.

Nu același lucru se întâmplă când sunt între prieteni. Mă ocup de grupul meu de mulți, mulți ani. Mă ocup de vacanțele noastre, de petreceri, de revelioane, mă gândesc la surprize pentru zilele aniversare, la petrecerile deosebite pentru vârstele rotunde, eu le organizez și timpul liber, caut locuri în care să mergem și să fim activi, propun petreceri cu temă pentru serile de iarnă și lansez temele, scriu mailuri, stabilesc zile când ne întâlnim doar să jucăm whist/rummy, participăm la culesurile de toamnă în formulă completă care, pe unde are cîte ceva de strâns, s. a. m. d. Trag de ei, au mai ieșit și scântei, dar nimeni nu se abate de la grup și n-am pierdut pe nimeni pe drum în 25 de ani, ba dimpotrivă ne-am mai mărit un pic cu oameni câștigați pe parcurs. La bine sau la greu, singurul mesaj care îmi sparge timpanele, este cel transmis de soțul meu cu mulți ani în urmă când noi încă ne rodam ca grup, eu fiind o berbeacă încăpățânată care bat din picior și "vreau acum, în acest moment", iar mesajul era că niciodată nu trebuie să-mi judec prietenii dacă vreau să am parte de prietenie. Astăzi ne place să ne petrecem timpul împreună, ne știm și de buni și de răi, ne ajutăm și ce este mai important știu că ne putem baza unii pe alții în orice situație, la orice oră.

Ne place să petrecem așa cum am mai spus pe aici și pregătim cu simț de raspundere momentele de la petrecerile cu temă sau revelioane/carnavaluri, care în timp au devenit din ce în ce mai elaborate. Am fost în ultimii 15 ani familia Flinstone, pionieri cu recuzită, comandanți de detașament, de unitate, steaguri, tablouri, careu și primire de noi membri, am fost grădinița DuGhiDu, șatră, lacul lebedelor s-a dansat acum câțiva ani de băieții noștri și a fost un moment pregătit foarte serios, am fost arabi, irlandezi, romani în ținute autentice, mușchetari, am amestecat poveștile consacrate Albă ca Zăpada, Cenușăreasa și Scufița Roșie și le-am adaptat într-o scenetă cu regizor și tot tacâmul de tot hazul, fetele am fost călușari cu costumații lucrate de noi și pași repetați cu trudă, am fost Lady M și vânătorul, Spiderman și menajera franțuzească, am avut momente de gimnastică ritmică, am fost niște tărani, vagabondul și diva, tata popa și drăcușorul, niște olteni, cowboy, japonezi, am pus în scenă o petrecere Oktoberfest de la ținută până la muzică și dansuri bavareze, și lista ar putea continua. Ne-am dat în spectcol la început doar între noi. Apoi am ales locații mai mari unde să avem asigurat cadrul necesar pentru că devenise din ce în ce mai greu să ne cărăm cu stațiile după noi, microfoane, s. a. m. d.

Știm că am fost de multe ori deliciul asistenței, iartă-mi lipsa de modestie. Am primit multe complimente, ultimul anul acesta când o pereche dintre cele cu care am petrecut la Măgura în ultimii ani ne-a spus că atunci când vrea să se destindă pune filmulețul cu lebedele noastre. Am mai spus asta pe aici. Dar niciodată, absolut niciodată, cineva din gașca noastră, și suntem între 20 și 30 de persoane, nu a postat pe net înregistrări de la petrecerile noastre. Asta este înțelegerea. Am rugat de fiecare dată și asistența să nu facă asta în ceea ce ne privește și cel puțin până acum eu nu am cunoștință ca vreun moment al nostru să fie pe net. Eu nu înțeleg nicicum de ce aleg oamenii să-și etaleze pe net momente desfășurate într-un cadru intim, poze cu ce-au mâncat și ce-au băut, sau de ce au nevoie de aprecierea unanimă. N-am simțit niciodată nevoia să fim apreciați sau invidiați sau să împărtășim experiențele cu niște necunoscuți, nu ne îmbătăm cu apă rece, nu vrem să convingem pe nimeni de nimic, nu ne simțim deasupra tuturor și nu credem că noi deținem adevărul absolut. Când am ajuns la convingerea asta m-am întrebat de ce mi-ar trebui Facebook, de ex și am concluzionat că n-am nevoie. Poate îmi scapă unele lucruri prin această lipsă, dar căștig altele, în special timp, mult mai valoros pentru mine. Când am început să scriu pe AFA mi-am bătut capul în fel și chip cum să îmbrac povestea ca să ajungă mai bine la cititor, fără să exagerez și chiar dacă nu mi-a ieșit din prima, învăț în continuare.

Trebuie să-ți mai spun că înțeleg foarte bine ce înseamnă organizarea unui eveniment pentru că asta fac și eu la o scară mai mică, ce-i drept. Știu că nu este deloc ușor cu oamenii dar eu am învățat și că într-o organizare cu cât se implică mai mulți oameni cu atât coordonarea este mai obositoare și cu atât crește debandada.

Fără să-mi permit să dau sfaturi, spun doar că dacă eu aș organiza asemenea întâlniri m-aș gândi mai mult până unde permit lucrurile și m-aș rezuma în calitate de capo di AFA să mă implic doar în organizarea lucrurilor oficiale pentru comunitate. Restul..., știu oamenii mai bine cum să socializeze, cum să se găsească unii pe alții în funcție de afinități și mai ales ce și cât să-și aducă de acasă. În plus, indiferent de ce/cât aș citi, nu cred că atâția oameni, atât de diferiți, cu atâția necunoscuți de fiecare dată și atâtea perechi ale AFA-iștilor, neimplicate în această comunitate, care poate nu sunt la curent cu glumele, discuțiile, prieteniile… de pe aici și care sunt puse cel mai probabil în ipostaze delicate, nu cred, deci, că această lume pestriță se poate distra o dată pe an la modul la care toate lumea simte nevoia să dea asigurări că s-a întâmplat. Dar dacă așa au stat lucrurile nu trebuie întărit ceva evident, care s-a întâmplat acolo și acolo trebuia să rămână. Eu cred că la suprafață trebuie să aducem lucrurile care sunt de demnitatea unei comunități cu care vrem să ne mândrim. După părerea mea pot exista momente spontane de orice fel dar nu poți organiza o masă de oameni atât de diferită, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Și mă întreb dacă AFA la care te-ai gândit când ai înființat-o, este AFA de astăzi și dacă ai aceleași satisfacții și același entuziasm ca la început.

Dragi colegi,

Tot citind am perceput mai multe categorii de oameni în scrierile despre întâlnirile AFA. Cei care pun suflet cu maturitate, cei care pun suflet în alte scopuri, cei care consideră că au inventat roata și se exprimă ca atare, cei care le țin isonul pentru că le poate aduce beneficii, cei care le țin isonul ca să nu facă opinie separată neavând una proprie, din păcate, iar aceștia sunt mult prea mulți, cei care justifică și aproape că își cer scuze pentru comportamentul partenerului, altfel, un om normal dar nu din filmul în care a ajuns voit sau nevoit, cei care se tot sucesc în legătură cu oamenii în funcție de cât au stat la un pahar de vorbă, cei care confundă apartenența la AFA cu o șuetă în fața blocului, cei care au senzația că le oferă altora ceea ce n-au văzut și n-au auzit în viața lor fără să realizeze că asta se poate întoarce împotriva comunității și nu în ultimul rând cei care au ales să tacă. Cu așa o diversitate de oameni cum să nu ajungă la suprafață lucruri care nu ne fac cinste?

Am făcut un exercițiu de imaginație și mi-am închipuit că sunt cu soțul la o întâlnire AFA. El, simpaticul grupului nostru, dar care în vecii vecilor nu s-ar da în spectacol în fața unei adunări atât de diversă, fiind chiar extrem de sobru printre necunoscuți. Și mi-am imaginat comentarii de genul celor citite, care astăzi, la fel ca ieri, mă fac să nu am în plan participarea la o întâlnire AFA. Nu că asta ar fi o pierdere pentru comunitate dar consider că am dreptul să îmi exprim o opinie personală, ca un membru activ ce sunt.

Nu în ultimul rând mă întreb de ce câțiva useri importanți s-au manifestat atît de puțin sau deloc după această întâlnire, în condițiile în care i-am perceput vocali în perioada premergătoare.

Începusem să scriu un articol despre un restaurant și m-am trezit scriind asta. Am scris pe nerăsuflate și m-am gândit dacă să public de două ori pe-atât. Dacă citiți, este evident ce am hotărât.

Repet că nu îmi place să judec în general, nu vreau nimic, nu propun ceva, nu dau sfaturi ci consider că trebuie să-mi spun părerea din când ăn când în calitate de membru al acestei comunități, iar acum cred că a fost cazul. De înțeles... înțeleagă cine, ce-o vrea.

Dar cred că dacă ne-am înscris pe AFA din drag de călătorie și vrem ca ea să fie respectată, trebuie să facem diferența între lucruri și le doresc celor implicați mai mult, dar și celorlalți mai mici sau mai mari, mai multă înțelepciune când decid să expună AFA. Din păcate (sau din fericire), ea nu este doar a noastră și n-ar trebui să ne fie indiferent cum o prezentăm lumii.


[fb]
---
Trimis de Aurici in 26.03.16 13:33:25
Validat / Publicat: 26.03.16 14:18:14

VIZUALIZĂRI: 1969 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

20 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22057 PMA (din 59 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

20 ecouri scrise, până acum

webmaster
[26.03.16 14:16:23]
»

@Aurici - doar atât: mulţumesc.

Iar "subiectul" şi "unghiul" mi se par suficient de relevante ca să justifice crearea unei rubrici dedicate :-)

Mutat în rubrica "Cum se văd Întâlnirile din fotoliul meu (de către NE-participanţi), ÎNTÂLNIRILE AFA" (nou-creată pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

mogly
[26.03.16 16:07:53]
»

Simt nevoia sa va spun de ce am votat articolul. In primul rand pentru ca o apreciez pe user-ita, iar in al doilea rand pentru ca sunt convinsa ca ea ne-a spus sincer cum gandeste, ce percepe, ce ar face si ce nu ar face.

Acum vreau sa va spun si eu cum vad lucrurile: toti suntem oameni cu calitati si defecte, supusi greselilor dar mai ales suntem diferiti. Si pentru ca suntem diferiti asa ne si comportam, in mod diferit si tot asa si percepem lucrurile diferit. Stiti vorba aceea: EU sunt EU iar TU esti TU. Si citind tot ce s-a scris ieri si azi referitor la intalnirea AFA cred ca exact asta am uitat, ca suntem diferiti, ca viata nu e ca matematica unde rezultatul exact e mereu acelasi, si drept urmare poate fi doar adevarat sau fals.

Si eu personal ca si autoarea acestui review sunt mai retrasa de felul meu, asa ca o inteleg perfect cand spune ca a dansat valsul lebedelor dar a pastrat asta doar in familie. Insa la fel de perfect inteleg si ca altii care au dansand acest vals au dorit sa impartaseasca entuziasmul si bucuria acelor clipe motiv pentru care au postat pe FB pentru deliciul prietenilor care nu au participat la intalnire si au ramas acasa.

Plecand de la asumptia ca suntem diferiti, gasesc cinstit sa intelegem faptul ca altii se comporta altfel decat noi si sa nu plecam pe ideea ca daca eu as face sau nu as face ceva inseamna ca doar asa e bine si ca e gresit daca alt om face invers, nu e gresit e doar DIFERIT. A intelege si ati asuma asta, e o dovada de maturitate in gandire.

In concluzie eu va recomand sa mergeti la intalnirile AFA si sa vedeti exact cum va simtiti acolo, s-ar putea sa aveti surprize. Stiti care a fost surpriza mea? Asa cum v-am spus si eu sunt un om mai linistit si mai retras de felul meu, insa acolo am fost o alta Carmen, asa mi-a spus si fiica mea cand ne-am intors acasa, ca se uita la mine cum merg pe la mese, va salut si va pup pe toti si nu-i venea sa creada ca asta e mami!

La final vreau sa va multumesc tuturor ca v-am cunoscut si ca m-ati facut sa ma simt extrem de bine si m-am intors acasa mai bogata sufleteste. As putea sa amintesc pe multi dintre voi, insa cu siguranta as uita pe cineva si nu m-as simti bine, asa ca o sa ma rezum multumind tuturor, insa nu pot totusi sa nu amintesc de cineva foarte special si anume de Cornel, un om cu un suflet pe cat de mare pe atat de sensibil si care merita aprecierea si solidaritatea noastra tot timpul dar parca acum mai mult ca niciodata. Multumesc Cornel ca datorita tie am putut sa fiu acolo, sa particip, sa cunosc AFA si pe membrii ei.

P. S. Si zau ca nu sunt locotenent si nici n-am fost vreodata!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][19 voturi]
maria55 †
[26.03.16 16:46:24]
»

@mogly - Doamne, scumpete, doamneeee... adevar graita-i... si inca cat!!!

Ete, d'asta te iubeste pe tine lumea, maimutica mica ce ne esti!

Semnat; ex-locotenent!

AuriciAUTOR REVIEW
[26.03.16 16:54:12]
»

@mogly - Nu, n-ai înțeles. Nu sunt retrasă, nici pe departe. Activez în cadrul unui grup de aprox 30 de persoane, tocmai am spus care sunt preocupările noastre și ne dăm în spectacol în fața a peste 150. Nici vorbă de timiditate în cazul meu. Sunt exact la polul opus. Altceva am vrut să spun.

elviramvio
[26.03.16 16:58:16]
»

Am votat cu pozitiv articolul tau pentru ca apreciez oamenii care-si spun parerea, este foarte important si multi dintre cei ce ma urmaresc aici, stiu.

In rest, cu scuzele necesare, nu sunt de acord iar pentru asta am doar un argument: sotul meu iubeste petrecerile dar intre necunoscuti este mai sobru; la Cincis a iesit din tipar si, surpriza mea, m-a intrebat cand e intalnirea de vara! E anul viitor poate tot prin martie l-am dezamagit eu.

Acum nu voi filozofa pe marginea articolului tau, sunt parerile tale personale despre cum vezi problema, dar drumuri, calatorii, vacante, inseamna si multa socializare cu localnicii din locurile vizitate sau cu cei cu care mergi, prieteni sau familie, sau, de multe ori, oamenii din autocar, din grup, care sunt atat de diferiti. De ce nu si cu cei ce scriu pe AFA si de ce nu la o petrecere, doar stii ca acolo oamenii sunt aproape de a-si arata sufletul.

Daca -mi permiti, eu iti spun doar atat : participa la intalnirile AFA doar daca simti chemarea, prin asemanare, doar daca simti fluturii AFA in stomac, altfel, fortata de ideea de a vedea cum e, desigur ca nu te vei simti bine.

O seara frumoasa sa ai!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][9 voturi]
mogly
[26.03.16 17:02:16]
»

@Aurici - Poate ca am inteles dar am scris doar in parte aurici, oricum am citit cu atentie ce ai scris si am retinut. Prin retrasa am vrut sa spun ca nu iti place sa iti expui viata personala in societatea larga, adica pe FB, sau in afara vietii tale de familie plus grupul tau de 20-30 de persoane. Iar de timiditate nici la mine nu e cazul. Un pic tot ne asemanam, eu inca mai sper ca ne vom cunoaste personal, imi va face multa placere. Pana atunci iti doresc calatorii de vis!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
ANILU
[26.03.16 18:15:50]
»

Dupa intalnirea de la Cincis s-au scris multe articole, despre cazare, excursie, petrecere, pro sau contra, dar asta nu inseamna ca nu voi participa si a treia oara.

Nici nu-ti poti imagina ce inseamna o intalnire AFA.

Multa bucurie si emotie.

Poate vei participa la urmatoarele intalniri si vei trai si tu emotia intalnirilor AFA.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
maria55 †
[26.03.16 18:39:08]
»

@ANILU - "Multa bucurie si emotie"

Si in acest caz, cum sa nu impartasesti cu alti colegi de site asta?! Ma intreb doar... Pai suntem chiar atat de pudici incat sa nu ne vada osatura si altii?! Aici fac referire strict la cei care posteaza pozele puse in discutie... pai nu le facem chiar publice, sunt doar pt sufletele AFA... ori cand te autodenumesti "marea familie AFA", chiar nu avem de ce sa ne jenam... suntem intr-un grup inchis pe facebook, iar pe site sunt poze cat se poate de decente!

Eu raman la parerea mea, care se pare ca coincide cu a ta, ca a impartasi bucuria unei trairi, dintr-un grup format, inchegat, sociabil, etc., si cu colegii ramasi acasa, nu este nimic nepotrivit! Sincer, reviewul acesta n-a facut altceva, decat sa ma rusinez pt o clipa, doar pt o clipa... ca am indraznit sa scriu despre Intalnirea AFA...

Nu stiu daca @Aurici asta a intentionat, dar eu, mai putin tanara, mai putin scolita si mai putin umblata... asta am inteles! Daca gresesc, cer scuze autoarei!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
mogly
[26.03.16 18:43:56]
»

@maria55 - Nu Maria, Aurici nu a intentionat sa ne faca sa simtim asa ceva, hai sa nu fim nedrepti cu ea. Ce am spus eu mai sus despre diferente?

krisstinna
[26.03.16 19:53:34]
»

@Aurici - Nici eu nu am FB! Consider că nu am nevoie, vreau să socializez la o cafea, la un ceai, la un pahar de vorbă. Ți-am mai spus asta. Dar cred că mă cunoști suficient din scrierile mele.

Am partcipat la a treia întâlnire AFA. Despre cele două am scris imediat. Anul acesta am ales să NU scriu, DAR, totuși o să o fac, dar nu știu când. Îmi trebuie timp și stare sufletească deosebită. Pentru mine sunt complicate întâlnirile AFA, citește articolul de anul trecut. Anul acesta am avut iar niște hopuri.

Mesajul transmis de tine prin acest articol este puternic. Eu am scris deja două articole despre acest subiect delicat, e drept că nu au înțeles mulți mesajele mele, am avut grijă să cosmetizez și titlul și conținutul. Dar amândouă sunt scrise DOAR pentru a trage niște semnale de alarmă. Am rămas cu ”trasul” , că semnalele nu au fost băgate în seamă de cei vizați de mine.

Tu ai fost mai directă, te apreciez. În general nu scriu ecouri, nu recomand și nu dau sfaturi de călătorie. Răspund celor care mă întreabă direct la obiect, la articolele mele.

Îmi doresc o întâlnire cu tine, doar cu tine, ți-am mai spus.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
maria55 †
[26.03.16 20:13:38]
»

@mogly - atunci e tare bine ca mi-am cerut scuze la sfarsitul ecoului! Eu asta am inteles, tocmai pt ca suntem diferiti... cum bine zici tu!

AuriciAUTOR REVIEW
[26.03.16 20:58:28]
»

@krisstinna - Am spus în articol că nu am pretenția că dețin adevărul absolut și consider că toată lumea are dreptate și o părere și exact asta am exprimat și eu. Luați-o ca atare și nu ca un atac. Mesajul era mai mult pentru admin și sunt convinsă că a ajuns cum trebuie la destinație.

Pe mine nu mă interesează cum aleg oamenii să se manifeste atâta vreme cât și eu am alegerile mele. Era vorba de AFA ca entitate și mă aștept ca toată lumea să perceapă așa și nimeni să n-o ia personal.

Așa e, citesc destul pe aici și am ajuns să am o idee despre comunitate și oamenii ei. Și îmi plac foarte mulți. Chiar dacă s-o fi înțeles altfel mă bucur și că vă văd în poze și îmi plac mult festivitățile de la întâlniri. Și eu sunt în destule din pozele mele chiar dacă nu așa explicit, deci nu asta este probema mea.

Îmi cer scuze dacă nu mă adresez tuturor celor care au scris ecouri aici. Mâine dimineață plec în Italia pentru 6 zile și mă învârt ca un titirez prin casă cu tot felul de trebușoare. Vă asigur că sunt de acord cu voi în tot ceea ce ați spus, așa cum cred și în punctul meu de vedere.

Cristina, draga mea, sper ca până în iunie când plec în Cipru să ne întâlnim la o cafea ca să-mi vinzi niște ponturi.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
mogly
[26.03.16 21:08:27]
»

@Aurici - Iti dorim o vacanta frumoasa in Italia si sa stii ca ne esti draga si asteptam sa iti citim review-urile viitoare!

elviramvio
[26.03.16 21:17:58]
»

@Aurici -

Vacanta cat mai frumoasa!

krisstinna
[26.03.16 21:43:35]
»

@Aurici - Pleci în Cipru? Păi m-am supărat pe tine! Vreau și eu, știi doar că-mi place mult acolo.

Pentru Italia nu te invidiez, sincer, nu-i pe gustul meu.

Parcă te și văd... titirezule!

Vacanță plăcută!

AuriciAUTOR REVIEW
[26.03.16 22:22:21]
»

@elviramvio - Vă mulțumesc mult, fetelor.

maria55 †
[26.03.16 23:27:23]
»

@Aurici - vacanta frumoasa si vreme insorita!

AuriciAUTOR REVIEW
[26.03.16 23:45:34]
»

@maria55 - Mulțumesc tuturor.

adri-nico
[30.03.16 00:11:41]
»

La intoarcere mai gasesti un vot cu plus.

Cu AFA am trait multe emotii. Nu cred ca pot sa ma dezlipesc si sa particip doar din fotoliu.

AuriciAUTOR REVIEW
[06.04.16 16:56:57]
»

@adri-nico - Sunt absolut de acord cu tine referitor la emoții. În rest... era doar un alt punct de vedere. Oricum mă bucur că ai trecut și pe-aici.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, ANILU, Aurici, elviramvio, hlli, maria55, mogly
Alte articole din această RUBRICĂCum se văd Întâlnirile din fotoliul meu (de către NE-participanţi):

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.060882806777954 sec
  ecranul dvs: 1 x 1