ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.06.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.05.11
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 2 nopți
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR --- ?
FĂRĂ transport

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Lac de Verde Resort - Casa Grădinarului4

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 7 MIN

La Casa Grădinarului

TIPĂREȘTE

Am petrecut ultimul weekend al lunii mai la Breaza, la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort. Complexul este foarte mare, foarte frumos şi oferă - pe lângă excelente condiţii de practicare a sportului regal, golful - şi multiple alte posibilităţi de petrece a timpului liber, precum şi spaţii de cazare în trei locaţii, unice în felul lor: Casa Grădinarului, Club House şi Vila Picasso. Despre toate acestea, despre impresiile cu care am plecat de la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort, bineînţeles însoţite de suficiente imagini convingătoare surprinse la faţa locului, voi reveni cât de curând. Pentru că regulamentul AmFostAcolo impune separarea impresiilor de cazare de cele de călătorie, acum mă voi referi strict la Casa Grădinarului, locaţia în care am avut rezervare şi am fost cazaţi două nopţi.

Distanţa de la Bucureşti la Breaza nefiind prea mare, ne-am făcut programul de vineri în aşa fel încât să ajungem la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort la ora 14.00, ora anunţată pentru check-in.

Recepţia

Recepţia se află într-un corp de clădiri amplasat lângă intrarea principală. Am fost primiţi cu amabilitate, iar după terminarea formalităţilor de check-in şi primirea cheii, am fost informaţi că avem acces la toate facilităţile resortului, că putem apela cu încredere dacă avem vreo problemă în timpul şederii noastre acolo, ba mai mult decât atât, pentru a doua zi ni s-a propus un tur de prezentare a locaţiei.

Recepţia a fost locul primului contact cu personalul de la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort, dar şi al primului contact cu mediul în care urma să ne petrecem cele două zile. În lobby, alături de fotolii confortabile şi de decoruri care aminteau de jocul de golf, într-o vitrină, am putut admira diplome şi cupe câştigate de-a lungul timpului, la competiţiile sportive.

Camera

Complexul Casa Grădinarului a fost construit în două etape. Grupul iniţial (de 9 camere) a fost completat ulterior cu încă 14 camere situate una în prelungirea celeilalte, în pantă, cu acelaşi design exterior, astfel încât un oaspete neavizat nici nu va observa vreo diferenţă. Prin amabilitatea gazdelor, am văzut şi una dintre primele camere construite la Casa Grădinarului. Pot informa că sunt doar cu puţin mai mici şi că au tavanul şi unul dintre pereţi decorat cu lemn natur ceea ce accentuează sentimentul de apropiere de natură. Dotările interioare sunt la acelaşi nivel în toate cele 23 de spaţii individuale de cazare.

Am fost cazaţi în camera 10, deci prima dintre cele construite ulterior. Din parcare sau de la recepţie, la camere se ajunge urcând fie pe scara de piatră bine iluminată noaptea, mărginită de o balustradă cu un format aparte, impus de forma terenului, fie pe o alee în pantă, paralelă cu scara, care facilitează deplasarea bagajelor.

Tufe de irişi albăstrii şi trandafiri gata să înflorească înviorează atmosfera în faţa fiecărei intrări.

Imediat după intrare, în stânga, întâmpină un suport pentru bagaje şi un şifonier compartimentat în două, cu rafturi şi cu bară cu umeraşe. Minibarul aprovizionat cu câteva produse (apă, bere, cola, ciocolată, alune) afişează preţurile la vedere, deasupra, pe o listă cu antetul Lac de Verde - Golf & Leisure Resort.

Paturile mari, proaspăt primenite, cu saltele foarte confortabile, aveau între ele o noptieră cu veioză. Mobilierul încăperii este completat de o comodă pe care este amplasat televizorul şi de un birou cu un scaun tapiţat aşezat în dreptul unei oglinzi fixate în perete. Mapa cu informaţii pentru turişti, precum şi un chestionar privind impresiile oaspeţilor, se afla pe birou alături de o cutie cu plante aromatice, frumos mirositoare şi o tavă cu două ceşti şi două pahare. De asemenea, tot pe birou, se afla un cupon de participare la un concurs al cărui premiu consta într-un weekend pentru 2 persoane la Lac de Verde - Golf & Leisure Resort.

Nu vreau să închei prezentarea camerei fără a sublinia delicateţea perdelelor şi a draperiilor care acoperă fereastra, parchetul cu covoraş la capetele paturilor, precum şi curăţenia exemplară care exista în cameră.

Iluminatul artificial - în exterior, la uşa de la intrare sau pe terasă, în cameră sau în baie - se face lesne, prin mai multe întrerupătoare amplasate toate la îndemână. Pe cei interesaţi îi informez că în cameră vor găsi şi prizele atât de necesare încărcării telefoanelor sau acumulatorilor aparatelor foto. Conexiunea la internet este foarte bună, atâta doar că trebuie să solicitaţi parola la recepţie.

Aer condiţionat nu există în cameră, dar vă asigur că în climatul minunat de la Breaza nici nu vă veţi aminti de el. Telefon de asemenea nu există în cameră, dar părerea mea este că a trecut de mult vremea când telefoanele fixe îşi dovedeau utilitatea.

Baia

Baia camerei 10 de la Casa Grădinarului, capitonată cu gresie şi faianţă bine armonizate coloristic, este mare şi foarte curată. Cabina de duş cu hidromasaj se află în partea dreaptă, alături de un gemuleţ şi se suportul pentru prosoape. Pe chiuvetă, într-un coşuleţ, aşteaptau două săpunele tip turist şi două recipiente cu gel de duş. Alte consumabile cosmetice oferite: cască pentru duş, pieptene, perie şi pastă de dinţi, beţişoare pentru urechi şi o mică pilă pentru unghii.

Dacă lângă oglindă ar fi fost şi o etajeră pentru acestea (ca şi pentru alte obiecte de igienă personală), totul ar fi fost mai mult decât perfect.

Terasa

Ofer din toată inima un mare plus terasei de la camera noastră, ca de altfel tuturor teraselor de la Complexul Casa Grădinarului. Pentru că nu sunt închise cu zidărie sau cu balustrade metalice, terasele largi (aprox. 3,5 x 2 m) oferă oaspeţilor o amplă şi reconfortantă perspectivă spre pădure şi spre terenul de golf. Mirosul îmbătător al salcâmilor grei de floare, bujorii şi trandafirii care colorează verdele infinit al terenului de golf şi al pantei din jur sunt amintiri de neşters pentru cel găzduit la Complexul Casa Grădinarului, cu simţurile gata să perceapă simfonia naturii. Terasele sunt orientate spre răsărit, iar pe înserat, când în vale coboară umbra, se vede vârful dealului încă mângâiat de soare.

Aşezat comod pe unul dintre scaunele aflate în dotarea terasei, la o bere sau la un suc răcoritor, poţi privi şi asculta păsările cântătoare care se apropie foarte mult ciugulind din gazonul proaspăt tuns.

Am citit undeva că cineva s-a plâns de inexistenţa plasei pentru insecte. Pot spune că în mai, atunci când am fost noi acolo, nu se simţea nevoia unei protecţii de acest gen. Deşi am avut în bagaj Autan şi pastile contra ţânţarilor, nu am făcut uz de ele. În schimb, pe terasă am simţit lipsa unei măsuţe mici, oricât de mici (eventual cu o scrumieră), pentru a ne aşeza paharele cu băuturi.

Parcarea

În faţa intrărilor în camere se află unul dintre locurile de parcare şi zona în care - ocazional, la anumite evenimente - se aprinde focul de tabără. La Lac de Verde - Golf & Leisure Resort sunt mai multe spaţii de parcare, trei dintre acestea fiind situate aproape de intrarea principală.

Legat de acest capitol, mă văd nevoită să atenţionez viitorii turişti că starea carosabilului din oraşul Breaza lasă foarte mult de dorit, iar cel de pe strada care duce spre Lac de Verde - Golf & Leisure Resort nu constituie o excepţie.

Tot în faţa intrărilor în camere se află Grand Ballroom, cortul cu terasă exterioară care era în reamenajare şi la care chiar se lucra intens vineri când am ajuns noi acolo. Pe cale de finalizare, la capătul dinspre deal al cortului, este în curs de amenajare o piscină exterioară.

Cu detalii despre toate acestea, ca şi despre sala de jocuri şi restaurantul pe care le-am frecventat în cele două zile, voi reveni în curând.


[fb]
---
Trimis de iulianic in 01.06.15 20:33:05
Validat / Publicat: 01.06.15 21:57:40
VIZUALIZĂRI: 3764
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
2 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iulianic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P04 Lac de Verde - Golf & Leisure Resort. Complexul Casa Grădinarului, vedere dinspre terenul de golf.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 30350 PMA (din 32 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

2 ecouri scrise, până acum

webmaster69 [01.06.15 21:57:59] »

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

iulianic CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [01.06.15 22:14:35] »

@webmaster69 - Da, este OK!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
iulianic
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0585122108459 sec
ecranul dvs: 1 x 1