ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.05.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 6 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

De ce să mergem în Lefkada?! / [by webm] sau un inspirat Lefkada vs Corfu

Ilustrație video-muzicală
Costa Cordalis - Opa Opa Opa Opa...


TIPĂREȘTE

Prin septembrie 2013 citeam aici pe AFA un articol negativist despre Lefkada vezi impresii, cam singurul de până atunci în această notă, spre deosebire de celelalte, care prezentau insula la superlativ în marea lor majoritate – cum pentru 2014 îmi propusesem să vizitez pentru prima dată această insulă, am apelat la începutul anului, mai exact după întâlnirea de la Mistral, la doi ,,îndrăgostiţi” de Grecia (i-am numit aici pe @ionescunic şi @johnnyredlabel) care m-au liniştit în această privinţă şi care mi-au recomandat fiecare câte o locaţie vizitată de ei, unul Vasiliki (cu o vizită de o zi în Kefalonia, cu maşina personală), o staţiune mai liniştită situată în sudul insulei, iar celălalt Nidri, un orăşel port efervescent cu mai multe oportunităţi turistice, poziţionat în partea de est, pe la jumătatea insulei.

Alte repere importante dpdv al cazării ar fi fost (după cum m-a informat @ionescunic) capitala Lefkas şi împrejurimile, situate în nordul insulei, în cea mai populată şi aglomerată zonă a acesteia şi Ag. Nikitas, o micuţă şi pitorească localitate situată în vest, zona unde se află cele mai frumoase plaje ale Lefkadei. Am ales Nidri (@johnnyredlabel a fost mai mult decât convingător!) şi nu am greşit – chiar dacă nu dispune de o plajă deosebită, staţiunea oferă, pe lângă peisaje deosebite, o gamă largă de posibilităţi de cazare, distracţie şi agrement, fiind totodată şi principalul port al insulei, loc de plecare în diverse croaziere şi plimbări pe apă cu tot felul de ambarcaţiuni.

V-am povestit despre şederea noastră la Athina Studios şi despre cea mai frumoasă croazieră pe care am făcut-o în Grecia. Croaziera celor 7 insule), câte ceva despre ce am făcut în acest sejur şi am considerat că e suficient deocamdată, nefiind eu cel mai în măsură să despic firul în patru despre această insulă, după doar 6 zile petrecute aici. O s-o fac totuşi (cu întârziere, cu scuzele de rigoare!) deoarece am promis asta unor colegi de pe acest sait care vot să meargă acolo, pe de o parte, iar pe de alta pentru că am citit la începutul anului în curs un review la obiect vezi impresii, Lefkada cu bune şi cu rele), pe care l-am notat la favorite şi pe care l-am recitit recent deoarece face o paralelă între insulele Lefkada şi Thassos, de care sunt direct interesat, pe cea de-a doua urmând să o vizitez vara aceasta – mi-a plăcut totuşi ideea în sine şi voi încerca să fac acelaşi lucru şi eu, raportând Lefkada la Corfu, insulă pe care am vizitat-o anterior.

Insula Corfu

Aşadar, prin 2006 am avut un sejur de 7 zile, transport cu avionul (pe atunci nu era construită Egnatia Odos iar drumul era foarte solicitant, aşa cum aveam să mă conving vara trecută când am mers o bună bucată pe drumul vechi!), la Nissaki Beach, un stabiliment de 4*+ situat la nord de capitala Kerkyra, pe partea de est a insulei, lângă satul pescăresc cu acelaşi nume (Nissaki), un hotel care avea implementat deja conceptul de allinclusive cu care eram familiarizaţi din Turcia; ne-am simţit excelent aici, chiar dacă plaja, amplasată între stânci, era cu pietriş, fiind necesare încălţări speciale (prima dată când am avut nevoie de aşa ceva!), în schimb apa compensa din plin, fiind deosebit de cristalină. Singurul dezagrement l-am avut în ultima zi a şederii noastre acolo, când şi-a făcut apariţia la hotel un grup de românaşi mai bruneţi, deosebit de gălăgioşi, care au confundat superba piscină a hotelului cu ştrandul ,,Trei Ligheane” din Berceni, spre dezamăgirea turiştilor extrem de civilizaţi, majoritatea din Marea Britanie, Germania, Suedia sau Benelux, noi fiind singurii români până atunci.

Pentru două zile am închiriat o maşină de mici dimensiuni (Ford Focus) şi astfel am vizitat jumătatea nordică a insulei, în prima zi trecând prin Sidari, unde am văzut Canal D’Amour şi poposind pentru câteva ore în superba staţiune Paleokastritsa, unde am vizitat o mănăstire, am stat pe o plajă de nisip/pietriş, am făcut baie în apa cristalină dar rece şi am făcut o plimbare cu o barcă motorizată care a ieşit din golf în largul mării oferindu-ne nişte peisaje de vis; la întoarcere ţin minte că un autocar mi-a ,,rabatat” oglinda de pe partea stângă a maşinii pe şoseaua în serpentine foarte îngustă ce duce spre capitală – am rămas surprins deoarece avea viteză cam mare pentru acea porţiune şi nici n-a frânat! A doua zi am fost în Aqualand (copiii au fost superîncântaţi!) iar după-amiază am oprit pentru câteva ore în Kerkyra, unde am vizitat Old Fortress, ne-am plimbat şi am făcut shopping în Old Town iar seara am mâncat la una din numeroasele taverne de pe Esplanada, devenită un adevărat furnicar al celui mai frumos oraş pe care l-am vizitat până acum în Grecia.

În aceste două zile, precum şi cu ocazia transferului de la hotel la aeroport (la venire avionul a întârziat vreo cinci ore şi am ajuns târziu în noapte, nevăzând mare lucru!), am remarcat vegetaţia luxuriantă de care beneficiază insula, dar şi faptul că se pune un mare accent pe curăţenie şi îngrijirea spaţiilor verzi, ceea ce nu prea văzusem în celelalte zone ale Greciei pe care le vizitasem până atunci, Riviera Olimpului şi Halkidiki. Tot cu ocazia transferului spre aeroport, fiind în staţiunea cea mai depărtată din acea serie, am avut ocazia să vedem din exterior câteva locaţii de 5* din Gouvia şi Kontokali, de unde i-am ,,pescuit” pe conaţionalii noştri (nu foarte mulţi, la acea vreme insula fiind puţin frecventată de români), una dintre ele (Kontokali Bay Resort) lăsându-ne ,,mască” după ce-am văzut poze şi filmări din interior făcute de o pereche de tineri căsătoriţi cu care ne împrietenisem la venire!

A fost prima insulă din Grecia pe care am vizitat-o şi care ne-a produs o puternică impresie pozitivă – păcat că nu exista AFA atunci, pentru că ne-au rămas de vizitat câteva obiective de mare valoare, istorică în primul rând, de care am aflat ulterior, castelul Achillion fiind unul dintre ele.

Insula Lefkada

După vreo opt ani de allinclusive în Turcia şi Bulgaria, am revenit (cu ceva kilograme în plus, evident!) în Bătrâna Eladă iar unul dintre sejururi l-am avut în Lefkada, de data aceasta bine documentaţi, cu un program creionat în linii mari încă din ţară, acolo urmând să stabilim doar detaliile şi ordinea în care abordăm obiectivele – bineînţeles că socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, astfel că o zi de plajă la Porto Katsiki s-a transformat în (încă) o zi de plajă la Kathisma, din motive de... condiţii civilizate şi parapantă, asta după ce ne oprisem şi admirasem celebra plajă în cadrul Croazierei celor 7 insule, iar o zi de snorkeling şi vizitat peşteri s-a transformat într-o liniştită zi de plajă în insula Meganisi.

Oricum 6 zile de stat în Lefkada sunt insuficiente pentru a cuprinde tot ce are mai frumos cea mai accesibilă, dpdv rutier, insulă a Greciei – în opinia mea vreo 10-12 zile ar fi ideal pentru a vizita pe îndelete toate obiectivele. Care ar fi acestea? Bună întrebare! O să încerc să răspund, chiar dacă nu le-am cuprins pe toate, în ordinea importanţei şi frumuseţii lor, dpmdv desigur, o opinie subiectivă care sper să fie însă în asentimentul majorităţii celor care au vizitat această insulă:

1) Plajele din vest: Porto Katsiki, Egremni, Kathisma, Agios Nikitas, Pefkoulia, Agios Ioanis (văzute de mine), Mylos, Gialos, Megali Petra, Kavalikefta, ultimele greu accesibile şi, de regulă, neamenajate – dealtfel nici primele două nu sunt dotate cu umbrele sau şezlonguri, accesul la ele e anevoios deasemenea (în special la Egremni), dar vă garantez că meritâ orice efort pentru a le vedea, fiind cele printre cele mai frumoase plaje din Grecia şi nu numai! Cea mai dotată, amenajată, accesibilă, populată, comercială etc este Kathisma, pe care am vizitat-o de două ori şi unde am beneficiat de un confort deosebit!

2) Croazierele şi plimbările pe apă cu ambarcaţiunile din portul Nidri, dintre acestea remarcând ,,Croaziera celor 7 insule” pe care noi am făcut-o cu vasul Makedonia Palace, pe care-l recomand fără rezerve! Din acest port se pot închiria diverse ambarcaţiuni cu care se pot vizita frumoasele insule din vecinătate.

3) Plajele din est şi sud: Nidri, Mikros Gialos, Vasiliki (văzute de mine), Nikiana şi Agiofili. Chiar dacă am avut cazare în Nidri, nu am făcut plajă aici deoarece nu mi-a plăcut apropierea de port, cu toate incovenientele ce decurg de-aici: zgomot, miros de combustibil etc. Cea de-a doua, situată în localitatea Poros, mi s-a părut cea mai frumoasă din partea de est, iar la Vasiliki (mai exact în Ponti), unde am stat o zi, cea mai indicată pt familiile cu copii mici – nisip fin şi intrare lină în mare; am înţeles că în Nikiana găsim nisip alb iar la Agiofili accesul e mai greu, dar merită!

4) Alte obiective importante: Mănăstirea Faneromeni, Cascada Dimosari, Cap Dukato (văzute de mine), Castelul Agia Mavra, Biserica Agioi Pateres.

Am rămas cu regretul de a nu prinde un asfinţit de soare la taverna Rachi din Exantia, dar aceasta se afla pe partea vestică a insulei iar noi eram cazaţi în cealaltă parte, la acea oră având o grămadă de treabă cu tavernele din Nidri!

Concluzia finală (sau ce aşteptări să aveţi de la concediul vostru!)

Cine doreşte să aibă parte de istorie, shopping, distracţie, viaţă de noapte, agitaţie, parc de apă, lux, all inclusive, aristocraţie, vegetaţie luxuriantă etc să meargă în Corfu!

Pentru cei care vor să vadă o Grecie rurală, sate tradiţionale cu clădiri modeste, plaje sălbatice, unele greu accesibile, apa mării (în partea de vest) de un blue-ciel ireal parcă, dar să beneficieze de multă linişte, intimitate şi croaziere de vis etc atunci Lefkada este destinaţia ideală! Este adevărat că vegetaţia este mai sărăcăcioasă, mai sălbatică, clima mai aridă iar anumite porţiuni din insulă au aspect de neîngrijit, unele sunt virgine chiar, dar poate că tocmai de aceea este căutată această insulă de tot mai multă lume.

În privinţa impresiilor despre cele două insule ionice vă propun un exerciţiu de imaginaţie:

trimiteţi un rocker înrăit la Mamaia şi un crai de Dorobanţi la Vama Veche şi vedeţi care este părerea fiecăruia despre staţiunea respectivă!

Alegeri inspirate vă doresc!


[fb]
---
Trimis de marocanu21 in 18.05.15 07:20:40
Validat / Publicat: 18.05.15 08:38:28
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 4939 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

30 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marocanu21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Porto Katsiki văzută din larg
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 88600 PMA (din 77 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

30 ecouri scrise, până acum

luciaoradea [18.05.15 15:30:35] »

Frumos review! Eu totuși votez Corfu, chiar dacă nu sunt crai de Dorobanți . Poate pentru că este prima insula grecească în care am ajuns și ne-am îndrăgostit iremediabil de peisajele superbe și oamenii primitori de aici. Poate pentru verdeață, chiparosi, lămâi, portocali, smochini și maslini, prezenți peste tot pe insulă. Pentru multitudinea de plaje frumoase, curate, amenajate sau sălbatice, cu nisip fin sau pietricele, pentru apa calda din Moraitika sau cea rece din Paleokastritsa. Pentru superba Kerkyra, după Venetia cel mai drag oraș mie. Pentru pisicile (majoritatea lor negre ????????) de prin sate sau de pe plaje. Pentru diversitatea locurilor de luat masa, distracție și shopping. Pentru Kavos, dacă vrei să te îmbeți cot la cot cu englezii (sau Sidari, desigur) sau sa petreci până în zori . Pentru Mirtiotissa, și nu doar pentru ca e plaja de nudiști. Pentru toate acestea și nu numai, eu voi alege întotdeauna Corfu, nu Lefkada. (care, apropo, nu ne-a plăcut).

webmaster13 [18.05.15 17:29:32] »

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

marocanu21 [18.05.15 17:34:24] »

@webmaster13 - Mulţam fain, e ok maestre!

marocanu21 [18.05.15 18:03:43] »

@luciaoradea -

Eu totuși votez Corfu, chiar dacă nu sunt crai de Dorobanți.

Ştiam eu că dau cu bâta-n baltă, dar aşa mi-a venit pe moment să zic!

În altă ordine de idei, mie mi-au plăcut ambele, dar... am plecat în Lefkada f bine informat (am avut un puternic sentiment de deja vu la cazare, graţie lui @johnnyredlabel), ştiam la ce să mă aştept şi n-am avut surprize neplăcute! Dimpotrivă, croaziera şi plajele din vest au fost peste aşteptări!

Poate că dacă mergeam în Lefkada neavizat şi imediat după Corfu, impresiile mele erau altele, mai ales că eram ,,nărăvit" pe la resorturile turceşti la acea vreme!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster [18.05.15 19:23:06] »

Fain, foarte bun articolul, e unul dintre cele mai inspirate, mai "rotunde", mai complete "versus" citite de mine.

Motiv pentru care nu m-am putut abţine să nu completez, întitlul, "[by webm] sau un inspirat Lefkada vs Corfu"

E important să fie cât mai vizibil acest lucru, încă din titlu, în "lista impresiilor"

marocanu21 [18.05.15 21:04:55] »

@webmaster - Mulţumesc de apreciere, mă simt măgulit Maestre, n-am avut intenţia să-l fac aşa de ,,rotund", dar acuma nu mai pot schimba nimic!

Probabil că inspiraţia e de la faptul că am făcut o pauză mai mare, din motive obiective totuşi!

papone [18.05.15 22:52:06] »

@marocanu21 - Superb articolul! Dar am o precizare (desi vine de la unul care sta in Militari): 3 Ligheane e in Titan, nu in Berceni

marocanu21 [18.05.15 23:49:30] »

@papone - Dacă stai în Militari, dragă Papi, era mai normal să-l ştii pe ăla din Drumul Taberei cu această denumire, care e şi cel mai cunoscut, în opinia mea!

Într-adevăr sunt 3 ştranduri în Bucureşti cu această denumire, dar eu l-am frecventat pe cel din Berceni mai mult - pe cel din Dr Taberei o singură dată, iar pe cel din Titan deloc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
codryna [20.05.15 10:25:26] »

Super util ecoul! Anul acesta mergem in Vassiliki (deh trebuie sa impacam mai multe persoane si plaja de aici e perfecta) si vrem neaparat sa luam croaziera facuta de voi. Foarte util review-ul si, desi nu sunt fan Vama Veche (dar nici Mamaia , prefer plajele salbatice din Grecia

danamandache [20.05.15 23:01:44] »

Un articol excelent! Felicitari!

marocanu21 [21.05.15 07:53:57] »

@codryna - Mulţumesc pt apreciere! Aţi făcut o alegere bună cu Vasiliki - nisip fin şi intrare lină în mare (mai în partea de vest, în Ponti), puteţi lua lecţii de windsurfing dacă sunteţi amatori, puteţi merge să faceţi plajă în Agiofili (care nu este amenajată şi se poate ajunge şi pe apă din port) şi mai ales, vă este foarte la îndemână cele mai frumoase plaje din Lefkada - Porto Katsiki şi Egremni, situate pe partea de vest a insulei.

V-aş fi recomandat şi vizita de o zi în Kefalonia, dar acolo oricum ajungeţi în timpul croazierei!

Vă recomand Makedonia Palace pt croazieră deoarece are o modalitate foarte comodă şi eficientă de a coborâ (pe o punte, nu pe scări), iar în plus, anul trecut aveau în echipaj un român care traducea tot ce spunea căpitanul Costas, un om deosebit de dedicat în tot ceea ce face.

Vacanţă plăcută s-aveţi!

marocanu21 [21.05.15 07:57:22] »

@danamandache - Mulţumesc, stimată doamnă!

Dan&Ema [21.05.15 08:38:43] »

votul 63 pt ca mi-ai spus de ce sa mergem in lefkada acum cand articolele reprezentative postate pe AFA despre grecia le salvez la favorite pentru luat la puricat si ales destinatia finala pentru septembrie cu luarea in considerare a detaliilor care sa faca o vacanta reusita, iar acestea sunt din plin si in articolul tau.

multumesc

marocanu21 [21.05.15 08:45:11] »

@Dan&Ema - Mulţumesc pt apreciere Dane! Articolul se adresează în special celor care n-au fost în Lefkada până acum şi au alte aşteptări de la aceasta!

calatorul [21.05.15 13:14:29] »

Corecta si justificata concluzia, si utila aceasta abordare, mai ales pentru cei mai noi prin zona sau mai putin experimentati ori cu mai putine vacante la activ. Mai ales ca acum concluzia este clara si explicita si nu mai trebuie dedusa din context.

Sunt lucruri pe care si eu am incercat sa le cuprind in reviewurile despre locurile vazute, ca sa stie lumea unde merge si la ce sa se astepte, nu doar sa afle ce am patit eu pe acolo.

Cred ca este un nou pas in descrierea turistica, acela de a preciza calatorului coordonatele destinatiei si pe tipuri de turisti, in masura in care o putem face mai obiectiv. Aici cred ca utila este si reunirea mai multor opinii, tocmai in aceste comentarii adaugate. Multumim pentru confirmarea atitudinii si utilitatea demersului reusit.

marocanu21 [24.05.15 08:40:11] »

@calatorul50 - Scuze pt întârziere! Sunt de acord cu tine în ceea ce priveşte abordarea şi utilitatea impresiilor, numai că sunt persoane (şi nu puţine!) care aşteaptă să le povesteşti şi ceva experienţe trăite acolo! Adică puţină sare şi piper!

maria55 † [24.05.15 09:12:36] »

@marocanu21 - habar n-ai cat de bine-mi prinde "sarea si piperul"...

Maine, plecam spre Nidri... !

marocanu21 [24.05.15 10:18:30] »

@maria55 - Drum bun, distracție plăcută și să vă întoarceți sănătoși!

calatorul [25.05.15 16:00:24] »

@marocanu21 - Desigur, sunt de acord cu ideea, ba mai mult decat atat, salut cu bucurie completarea descrierii si cu o concluzie precum cea de aici, o recomandare rezumativa binevenita.

dnip [26.05.15 12:08:52] »

Marocanu21 multumim pentru detaliile si impresiile despre Lefkada. Deabea astept sa mergem in iulie in Nidri si zilnic sa batem in lung si lat insula.

Despre Corfu sunt deacord cu ce ai zis, noi in 2008 am fost si ne-a placut maxim.

Daca doresti sa vizitezi Thassos, eu il recomand cu drag, din moment ce am fost acolo de 2 ori. Cazarea a fost in Limenas, fiind cel mai mare oras si de acolo am vizitat zilnic alte parti. Daca te intereseaza iti dau un link cu un live webcam de pe plaja Golden Beach care a fost preferata noastra si pe care mai arunc cate un ochi cand mi-e dor de Thassos go-thassos.gr/about-thassos/webcam

marocanu21 [26.05.15 17:44:15] »

@dnip - Nu mai știam cui promisesem că o să fac o radiografie a Lefkadei! Mulțumesc și eu pt link!

dnip [26.05.15 18:43:04] »

@marocanu21: live webcam-ul iti permite sa vizualizezi pe bucati si apoi panoramic la interval de cateva secunde toata zona Golden beach cuprinsa intre Chrisi Ammoudia si Chrisi Akti am cautat pe Lefkada live webcam dar... in Vasiliki e una slabuta de tot. Sejur placut

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
codryna [26.05.15 19:05:22] »

@dnip: si eu am cautat un webcam in Lefkada si la fel de dezamagita am fost de cea din vassiliki

calatorul [27.05.15 11:20:27] »

Plaja Golden Beach din Thassos este marginita de doua statiuni litorale Skala Potamia si Skala Panaghia, sunt destule descrieri pe AFA. Mie mi s/a parut cea mai buna alegere pentru sedere, de unde se poate apoi vizita toata insula de jur imprejur. Apa si plaja excelente, mai ales in partea stanga, la Skala Panaghia, sub poala muntelui Ipsarion.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
maria55 † [01.06.15 22:48:26] »

Salutari din Nidri, tuturor ????

marocanu21 [01.06.15 23:06:53] »

@maria55: Întreabă cineva de noi acolo?

dnip [02.06.15 14:22:09] »

Revin cu alt link al unui site cu live webcam-uri din toata lumea, pe Grecia fiind multe atat din insule cat si de pe continent

worldincams.com/europe/greece

maria55 † [03.06.15 15:57:00] »

@marocanu21 - da, intreaba... ghici cine? !

Capitanul Kostas, de pe Makedonia Palace!! Vezi, eu urmez cu sfintenie sfatul colegilor si nu ma abat....am facut croaziera cu acest vas! Si nu am regretat!!

marocanu21 [03.06.15 16:01:41] »

@maria55 - Capitanul Kostas de pe Makedonia Palace, presupun! Am vazut ca te-ai plimbat cu el! Cu vasul adica!

maria55 † [03.06.15 16:03:14] »

@marocanu21 - da, cu vasul ... desi nu-mi displacea nicio alta varianta!!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
calatorul, codryna, Dan&Ema, danamandache, dnip, luciaoradea, maria55, marocanu21, needcolors
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Lefkada:


  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.07982611656189 sec
  ecranul dvs: 1 x 1