GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Mai rău nu cred că se putea!!!
Am petrecut Paștele acolo. Din punct de vedere al cazării a fost ok. Am plătit pt Helios Spa dar am fost cazați la double tree. Cele doua hoteluri sunt in aceeași clădire, însă se pare ca au diferențe de stele.
Am fost cazați 650 de oameni. Toți mâncam in același restaurant nu prea mare si nu asta ar fi fost problema, însă nu era mâncare. Dacă nu erai la fix când se deschideau ușile restaurantului nu mai apucai mare lucru. Puneai ceva in farfurie si apoi pindeai chelnerii cu tava de mâncare. Când venea in sfârșit toată lumea era Buluc pe el. Dacă aveai 3 oameni înaintea ta nu mai apucai pt ca unul care stătea la rând lua pentru toată familia sau chiar mai mult. Si apoi iar așteptai, așteptai pana te lipseai. Pt ca era mâncare putina si lumea făcea gălăgie ca nu se mai aduce bucătarii nu o mai pregăteau suficient. Chiftelele erau carne cruda la mijloc. Micii la fel. Aripi de pui si piept de pui mai albe si fără aspect nu am văzut niciodată. Va rog sa ma credeți ca nu exagerez. Ciorba era pusa in doua vase de circa 3 litri care se epuiza rapid si alta vedeai peste o ora. Se stătea la coada chiar dacă nu era nimic de mâncare. Stăteai ca sa apuci ceva, nu știai ce o sa aducă. Ce sa va mai spun... jalnic. Parca era lupta pt supraviețuire. Asta in hotel de 5 stele. Cred ca au avut un singur miel pt toți cei 650 de oameni. Carne amestecată bucăți mici in orez bălmăjit cu spanac. Cozonacul uscat si puțin. Oua roșii la masa??? Aaa??? Am văzut 4. Doua sparte si doua întregi. Ce bucuroasa am fost ca pot ciocni câte un ou cu soțul meu.
Mesele erau tot timpul pline cu resturi, farfurii murdare, pahare. Nu erau debarasate decât rar. La mesele de pe terasa debarasarea o făceau pescărușii. Spărgeau pahare care stăteau pe jos sau erau adunate de oameni pt a nu se tăia copii.
In tot hotelul nu cred ca am văzut mai mult de 10 chelneri. Ăștia lucrau si in bar si la mese, debarasat, aduceau mâncare. Tot. Îmi era mila de ei nu făceau fata si lucrau de la 6 la 24. Parca erau teleghidați. Își țâțâiau picioarele... Una astăzi avea fusta crăpată la spate pana sus. Când strângea farfuriile i se vedea jumătate de chilot. Jalnic!!!
Animatorii erau praf. Eram la piscina si întreb când facem gimnastica in apa. Zic ca mai târziu si ma invita in 5 min. la zumba. Dau fuga in camera sa ma schimb in îmbrăcăminte sport, cobor si caut sala. Nu le găsesc. Ma întorc la piscina si ele se apucaseră de gimnastica in apa. Nu se pune sa nu fi înțeles eu. Îmi tradusese o studenta la limbi străine.
Program de distracție pt Adulți nimic. A cântat jalnic una o ora si jumătate însă nu aveai unde sa stai. La mese nu intrau mai mult de 50 de persoane.
Am fost in vizita, intre orele 12 si 13 la Park hotel, la royal si la Shipka. Hoteluri in care am vrut sa ne cazam, dar la primul nu am mai găsit locuri si la ultimele am renunțat pt ca erau de 3 stele, crezând ca la helios o sa fie mai bine. Mâncare din belșugul. Nu se termina ceva ca se si aducea alta tava. Lumea stătea civilizat, nu se inbulzeau, știau ca apuca sa mănânce ce își doreau.
Lumea s - a răzvrătit, s-a certat cu managerul, chiar s-au si bătut. A venit un jandarm, au venit televiziunile însă nu s -a schimbat nimic.
In concluzie NU VENIȚI LA HELIOS SI NICI LA DOUBLE TREE!!!
Trimis de Loreda5 in 13.04.15 21:05:03
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Loreda5); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 43.27894500 N, 28.03805600 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@Loreda5: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare
- - -
Te-aș ruga să indici o notă și pentru capitolul BUCĂTĂRIE & MASĂ, folosind linkul EDIT IMPRESII (afișat cu roșu mai sus, disponibil până la publicare).
După publicare, poți scrie eventual notele sub formă de ECOU, le vom adăuga noi în caseta tehnică.
- - -
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@Loreda5 -
”Am fost in vizita, intre orele 12 si 13 la Park hotel, la royal si la Shipka. Hoteluri in care am vrut sa ne cazam, dar la primul nu am mai găsit locuri si la ultimele am renunțat pt ca erau de 3 stele
Cred că de anul acesta Shipka este clasificat la 4 stele. Am trecut pe lângă el şi am văzut că era renovat (cel puţin pe partea exterioară), iar la intrare, pe plăcuţa aferentă, erau trecute 4 stele.
A-ti avut noroc cu cazarea... noi am prins o camera friguroasa iar apa nu avea presiune si putin mai mult decat calda, mucegai, egrasie, praf si mizerie... am asistat si noi la mesele cu inbulzela cu insuficienta mancare de calitate proasta, am asistat si la bataia pentru mancare unde a venit politia... este adevarat ca si oamenii au intrat in panica datorita situatiei creeata de managementul prost al Hotelului Doubletree by Hilton, nu a fost de loc comod pentru o sarbatoare de Paste, lipsa masa festiva, lipsa program de distractie... ATENTIE mare... puteam sa ne si imbolnavim de la mancarea aia proasta nu mai zic de mirosul puternic al clorului in exces din piscina... noi am avut noroc ca ne-am mutat la alt hotel e drept dupa 2 nopti a 3 -a ne-am mutat la Hotel VIVA un hotel de 4 stele nou renovat in 2014 pe care il recomandam cu placere.
@Loreda,
3 ani la rand, am petrecut Pastele la Shipka... am si scris despre asta... insa ceea ce spui tu pare de domeniul fantasticului, pt un hotel de 5*...
Iti spun sincer, ca la alegerea hotelului, un prim criteriu pt mine a fost pretul si nu stelele!
Am avut ocazia sa-l compar cu un alt hotel de 4*, Hotel Elena si concluzia mea a fost ca am facut o alegere buna... Shipka, cu cele 3* ale lui, nu m-a dezamagit!
Plus ca, se stie, parcarea este o mare problema in statiune... la Shipka aveam si in fata hotelului, pt max 20 masini si una imensa subterana... free!
”Va rog sa ma credeți ca nu exagerez.
...
”Parca era lupta pt supraviețuire.
”Cred ca au avut un singur miel pt toți cei 650 de oameni.
Eu cred totuși că exagerați!
eu cred ca totul s-a intamplat din cauza turistilor, am vazut ce le poate pielea, de aceea am si renuntat sa mai merg de Paste in Bulgaria...
@traian. leuca -
Nu exagereaza deloc. Am fost acolo si confirm tot ceea ce a scris doamna mai sus.
Am fost cu sotul si copilul. In prima seara am incercat sa gasim ceva de mancare (tavile erau goale!!!) mai bine de jumatate de ora. A doua zi, la pranz, la fel: tavi goale. Chelnerii dadeau din umeri, ne spuneau "rabdare" si radeau batjocoritor de noi. Am vorbit cu managerul hotelului, dar degeaba. Asa ca noi am renuntat sa incercam sa mancam acolo si am mancat la o terasa pe malul marii. Am avut un sejur all inclusive si ne-am platit mancarea. Am facut o sesizare agentiei si asteptam raspunsul, dupa care ne vom adresa OPC-ului. Am scris aici ca sa nu mai pateasca si altii ce am patit noi. Evitati aceste hoteluri, daca nu doriti sa aveti o vacanta ratata.
@valeria2012 -
De data aceasta chiar nu ai dreptate. Mancarea ajungea cam pentru 10-15% dintre turisti.
Romanii s-au revoltat, era umilititor sa stai la cooada pentru o lingura de mancare trantita in scarba in farfurie. Au chemat (si a venit) o televiziune romaneasca, cred ca PRO-TV-ul.
A doua zi si turistii bulgarii s-au revoltat si au chemat televiziunile bulgaresti. Li s-a interzis accesul in hotel, iar bulgarii erau insirati in fata hotelului si isi spuneau nemultumirile in fata camerelor de luat vederi.
Si totul a fost din cauza organizarii, managerul a fost complet depasit de situatie (a crezut ca daca pune in farfurie 2 oase micute de porc cu grasine si trei felii de cartofi fierti in coaja, a rezolvat problema!!!).
Hotelurile erau pline, iar pesonalul angajat era insuficient (cu mult!), iar mancarea, de asemenea, insuficienta. Cand se vine de la bucatarie cu o tavita la jumatate de ora, e normal sa se goleasca in 10 secunde. Cel care statea la coada umplea farfuria pentru toata familia si era si normal, nu?
Curatenia lipsea cu desavarsire!!! Mesele nu erau debarasate, nu gaseai farfurii, tacamuri, pahare.
Este pentru prima data cand am intalnit asa ceva!
Umilitor si dezgustator!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2022 Vacanta relaxanta cu mici impedimente — scris în 17.08.22 de Crisslav* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Apollo spa resort ultra all inclusive Fostul Doubletree by Hiton — InFectie! Ocoliți cazarea aici — scris în 29.07.22 de ux126287 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Sejur 4-11 iunie — scris în 16.06.17 de Eugen1984 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Cea mai proasta organizare — scris în 16.06.17 de N.Live din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2015 Mancarea a fost groaznica. — scris în 13.09.15 de Teodora95 din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2015 Nici vorba de 5 stele — scris în 06.07.16 de Oana maria din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2015 Asa si asa — scris în 05.08.15 de alinamaslina din BUCUREşTI - nu recomandă