ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.10.2010
DE Nicu
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 29.01.08
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2010
DURATA: o zi nopți
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 30 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 2 MIN

Weekend foarte scurt - Fehertoi Halaszcsarda

Ilustrație video-muzicală

@};-SUNT UN TURIST RATACIT!:)@};-
TIPĂREȘTE

Vad ca de cind nu se mai pot acorda puncte se scrie mai putin aici.

La început cind m-am inscris aici cine scria ceva nu scria pentru puncte.

Era o vorba... mai bine era înainte... dar sa las filozofeala pentru altii.

Ce înseamna un weekend foarte scurt?

Am plecat de acasa dimineata in jur de ora 7 si seara la 21 am ajuns acasa.

Merita sau nu o iesire doar pentru atita timp?

Pentru mine da.

Una din destinatiile unde am vrut sa ajung a fost si acest restaurant - pensiune care e situat foarte aproape de Szeged.

Aici am ajuns dupa ora 15 si am venit pentru a servii o ciorba de peste ungureasca la ceaun.

Cum se ajunge aici-de la iesirea din Szeged spre Budapesta sunt cam 4 km dar nu pe autostrada si de mare ajutor e G. P. S.

Acum sa zic ceva si de_ ciorba de peste_nu e ca ciorba de peste de la noi, aici e vorba de ciorbă ungureasca cu abuz dupa unii de boia de ardei si daca nu ajunge mai primesti si ardei iute separat ca sa o tii minte. In ungaria se manînca mîncare grea si condimentata. In ceaun erau citeva bucati mari de peste si ceaunul pe masa arata foarte bine.

Restaurantul plin la ora aia, la masa din stînga se vorbea româneste, la masa din spatele meu la fel, în parcarea din fața restaurantului citeva masini cu număr de TM asa ca cei de acolo cred ca erau timisoreni.

Am facut plata cu cardul.

Comanda se poate face si în limba româna.

Despre cazare nu pot sa spun nimic fiinca nu m-a interesat fiind vorba de weekend foarte scurt.

Aici la Szeged este si muzeul ardeiului iute.

Drumul spre casa a fost foarte aglomerat din Szeged pina in locul unde am facut dreapta (inainte de Mako) si de acolo brusc a disparut toată aglomeratia de pe sosea si din vama Cenad cam 90 km si am ajuns in Timisoara.

Ce am scris aici e doar ultima parte din aceasta scurta iesire, despre prima parte altadata.

Aș dorii aceasta melodie nu numai pentru mine ci si pentru toti cei ce apreciaza si aceasta forma de... turism. http://www.trilulilu.ro/mdm/a74682226093aa


[fb]
---
Trimis de Nicu in 31.10.10 11:38:40
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 9855 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Nicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Restaurantul pensiune
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2300 PMA (din 5 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 30.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    7 ecouri scrise, până acum

    georgiana
    [31.10.10 12:16:03]
    »

    Super!

    Si eu merg des in Szeged, sa mananc ciorba de peste! Dar prefer intr-un alt loc si ti-l recomand si tie, mai exact undeva in drepata soselei principale, la un han chiar pe malul Tisei. Dar atentie-portiile lor sint duble! Daca doresti numai ciorba e ok, dar daca vrei si felul 2, atunci e suficient un castronel pentru 2 persoane.

    Cati forinti costa acolo, un castronel?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    creivean
    [31.10.10 12:27:57]
    »

    Pai, dupa ultimul meu review despre locurile de luat masa din Budapesta ( mai am in pregatire alte cateva la fel ), nu pot decat sa apreciez la superlativ un review culinar, despre bucataria maghiara. Chiar te invidiez in sensul bun pentru cioba de peste. Pacat ca la mine-n casa, doar eu as savura asa ceva.

    Punctele, mai spre seara.

    webmaster15
    [31.10.10 12:30:35]
    »

    Au aparut si pozele.

    Aș dorii aceasta melodie nu numai pentru mine ci si pentru toti cei ce apreciaza si aceasta forma de... turism

    DORU TUFIS sa fie. Auditie placuta.

    NicuAUTOR REVIEW
    [31.10.10 15:59:59]
    »

    Acolo nu se serveste cu castronelul, se aduce un ceaun la masa si acolo sunt comenzile pentru cît s-a comandat.

    Pentru o portie de ciorba pt o persoană pretul este de 2150 forinti. Portiile sunt mari.

    O bere neagra dreher la sticla 500 forinti, o bere fara alcool tot dreher 500 forint. Asta e bere ungureasca eu pe asta o prefer.

    Restaurantul era plin la ora aia (asta a fost ieri cam la ora asta cind scriu aici).

    Preturile sunt pe site mai sus la toate felurile de mîncare si bauturi.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    creivean
    [31.10.10 16:40:47]
    »

    Am văzut pe saitul lor că au zeci de ciorbe de peşte. Tu de care ai mâncat? Nu de alta, dar la noi, ciorba de peşte se face din mai multe soiuri la un loc. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Acolo văd că sunt ciorbe din diferite feluri de peşte.

    Alina Morar
    [31.10.10 19:38:50]
    »

    Si pentru mine, de multe ori, week-end-ul e de dimineata pana seara. Mai mult nu am timp.

    Eu sunt mare consumatoare de peste, dar ciorba nu am mancat niciodata.

    NicuAUTOR REVIEW
    [31.10.10 20:55:56]
    »

    Am mincat ciorba de peste mixta.

    A fost prea condimentata, prea iute si ca in reclama aia prea buna.

    A fost cam asa-clientul nostru stapinul nostru, daca au invatat si romaneste tinind cont ca au inceput sa aiba multi clienti din Ro.

    In tot restaurantul era plin cu ardei rosu din care se face boia expus deasupra meselor. Vedeti si site care e si in lb romana. Pe drumul spre Szeged e plin de reclame in lb romana.

    Szegedul e renumit pt festivalul preparatelor de peste.

    Mai sunt si in oras destule locuri unde se servesc preparate din peste dar eu am vrut aici.

    E un pic afara din oras dar e mai deosebit.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Alina Morar, georgiana, Nicu
    Alte impresii din această RUBRICĂFehertoi Halaszcsarda es Panzio:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.032389879226685 sec
    ecranul dvs: 1 x 1