ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.09.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JUN-2022
DURATA: 2 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 800 lei
FĂRĂ transport
CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
98.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 35 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 12 MIN

Agapi - Un hotel bun, o alegere inspirată în Mamaia

TIPĂREȘTE

Perioada sejurului: 13 - 15 iunie 2022

Adresa: Faleza Mamaia, aproximativ la jumătatea distanţei dintre staţia telegondolei şi Cazino, pe plajă

Coordonate GPS: 44.225930; 28.630678

Website: hotelagapi.ro

Alegerea hotelului

Pusesem ochii pe acest hotel încă de anul trecut, când cochetam cu ideea petrecerii minivacanţei de Ziua Naţională la marea noastră, hotelul fiind deschis tot timpul anului, iar Mamaia în extrasezon părându-mi o alegere excelentă datorită proximităţii Constanţei. Prognoza meteo nefavorabilă m-a determinat atunci să renunţ, pentru că nimic nu ar fi fost mai deprimant pentru mine decât să mă plimb pe o plajă pustie iarna şi pe ploaie. Nu a fost să fie atunci, însă ideea a rămas, astfel că, atunci când a trebuit să aleg un hotel pentru câteva zile la mare la începutul sezonului estival din acest an, Agapi a fost prima alegere. Sinceră să fiu, eu aş fi fost tentată şi de alte hoteluri, mai interesante şi mai scumpe, dar acolo eram condiţionată de un număr minim de nopţi mai mare decât numărul zilelor de concediu care îmi rămâneau după întoarcerea din vacanţa din Egipt.

Rezervarea am făcut-o chiar la începutul lunii aprilie pe cunoscutul site internaţional de rezervări, chipurile cu anulare gratuită (şi nu prea :D) până cu o săptămână înainte. Oricum nu intenţionam să anulez rezervarea, chiar dacă prognoza meteo disponibilă în preajma plecării nu a fost prea încurajatoare. Contravaloarea primei nopţi de cazare mi-a fost retrasă de pe card anterior sosirii.

Am ales o cameră matrimonială cu vedere laterală la mare, după ce am aflat că acestea sunt mai mari şi mai frumoase decât cele cu vedere frontală la mare, pentru două nopţi, la preţul de 400 lei pe noapte pentru doi adulţi şi cu mic dejun inclus. Prin corespondenţa purtată cu hotelul am lămurit şi aspectele legate de parcare, foarte aproape şi contra cost, eu fiind încă speriată de sumele aberante la care ajunsese parcarea în Mamaia încă de vara trecută.

Mi-a plăcut poziţionarea hotelului chiar pe plajă şi faptul că era o construcţie relativ nouă, fiind deschis în anul 2014. Are doar două etaje şi oferă cazare în 12 camere matrimoniale, 4 camere twin şi două apartamente. Recenziile pozitive mi-au dat încredere că am făcut o alegere bună.

Drumul

Minisejurul meu era planificat să înceapă la finalul weekend-ului prelungit de Rusalii. Eu plecam la mare luni, când toată lumea se întorcea acasă.

Întorşi din Egipt la miezul nopţii, după un zbor care a avut o întârziere de două ore, eram prea obosiţi pentru a ne trezi prea de dimineaţă, astfel că abia puţin după ora 9 ne-am pornit la drum.

Am găsit Autostrada Soarelui destul de liberă, chiar foarte liberă după ce am trecut de Cernavodă, astfel că în mai puţin de două ore intram în Mamaia. Pentru a ajunge rapid şi sigur la hotel, am pus GPS-ul, eu ştiind doar că hotelul se află cam în prima treime a staţiunii venind dinspre Constanţa.

Parcarea

Am oprit în parcarea publică, cu plata prin SMS, din faţa hotelului şi am mers la recepţie. Nu aveam eu speranţe să primesc camera atât de devreme, ora oficială de check in fiind abia la 16.00, deh... vechile metehne de pe litoralul românesc, dar voiam să rezolv cât mai repede cu parcarea maşinii pentru a putea merge apoi liniştiţi la plajă.

Recepţionera, amabilă, îmi verifică rezervarea în calculator după nume şi se scuză că nu ne putea caza chiar atunci, deoarece camera noastră nu fusese încă eliberată de către turiştii precedenţi şi apoi trebuia curăţată. Eu o întreb de parcare, pentru că asta mă „durea” cel mai tare în acel moment, îmi spune că este contra cost, 30 lei pe zi. Eu mă aşteptam la 40 lei, aşa cum citisem pe internet :D. Îi spun că plătesc la plecare. Îmi dă o hârtie A5 cu numele hotelului şi ştampila, pe care să o pun pe bordul maşinii şi îmi explică unde sunt locurile rezervate hotelului în parcarea publică aflată vis a vis de intrarea în hotel şi puţin în dreapta. Spre surpriza mea, îmi mai dă şi un bon pentru şezlongurile de plajă pe care trebuia să-l dau băiatului care avea grijă de plajă. Eu studiasem hotelul pentru 1 Decembrie şi nu eram atunci interesată de plajă sau şezlonguri, astfel că nu reţinusem acest detaliu important şi anume că hotelul oferă gratuit două şezlonguri pe plaja din faţa acestuia.

Ziua începuse bine 😊. Am mutat imediat maşina în parcarea hotelului, am lăsat bagajele în maşină, ne-am luat doar geanta de plajă şi am plecat la plajă, urmând să fiu sunată de la recepţie când era gata camera. La ora 13.40 am fost sunată de la recepţie şi informată că este pregătită camera. Am apreciat faptul că nu a trebuit să aşteptăm până la ora 16.00, chiar dacă pentru noi nu a contat prea mult decât ca gest de amabilitate.

M-am prezentat la recepţie pentru a completa formularul de cazare şi am primit cardul de la cameră, pe care am urcat să o inspectez.

Camera 204

Am urcat pe scări până la etajul al doilea şi ultimul. Hotelul NU ARE lift. Pentru cei mai comozi şi pentru cei cu probleme de mobilitate ar fi fost de preferat să existe, dar nu aş putea spune că este un mare minus şi oricum ştiam că nu există lift şi mi-am asumat atunci când am rezervat şi am solicitat chiar etaj superior pentru a beneficia de o vedere la mare mai bună. Puţin mai greu a fost câteva ore mai târziu când am cărat singuri bagajele pe scări; noroc că nu luasem prea multe lucruri pentru doar trei zile. Nu aveam pretenţia să beneficiez de serviciile unui bell boy la acest hotel micuţ cu nici douăzeci de camere, deşi, recunosc, mi-ar fi plăcut 😊.

Camera mea era ultima la capătul holului de la etajul al doilea. Am remarcat iluminatul pe bază de senzori de mişcare atât pe scările de acces, cât şi pe paliere, o variantă OK de a face economie.

În holul de la intrarea în cameră am găsit un cuier şi dulapul, micuţ, cu rafturi şi cu bară pentru umeraşe. În faţă este baia, iar în dreapta este camera propriu-zisă.

Baia nu este prea mare, dar nicidecum înghesuită. Este dotată cu cabină de duş, uscător de păr şi câteva consumabile, completate zilnic. Un avantaj l-a constituit existenţa unui geam la baie, care permite o aerisire naturală eficientă. Totul este perfect funcţional şi arată ca nou chiar după câţiva ani de utilizare.

Mi-au plăcut prosoapele albe şi pufoase, care au fost schimbate a doua zi de cameristă. Nu mi-a plăcut că suportul pentru prosoape era montat prea aproape de uşa băii, periculos pentru cineva prea grăbit sau neatent, riscul de cucuie sau de a-ţi scoate ochiul fiind mare.

Camera este mare şi luminoasă. Pe gustul meu 😊. Este dotată cu un pat matrimonial aşa cum am dorit şi rezervat, încadrat de două noptiere. Pe blatul patului există două aplice, prize şi întrerupătoare, toate la îndemână. Pe partea cu geamul se află o măsuță pitică și două pahare de sticlă puse pe o tavă.

Pe partea opusă patului se află un corp gen birou și un scaun. În acest corp este ascuns și minibarul plin cu băuturi de tot felul, contra cost și la prețuri... de Mamaia. Pe perete mai este o oglindă, dar și televizorul modern care prindea suficiente canale pentru a satisface exigenţele soţului meu 😊.

Balconul mi-a plăcut mult. Într-adevăr, era foarte mare, lung cât jumătate din lăţimea clădirii, cam de două ori mai mare decât mi-ar fi fost necesar, dotat cu o masă şi două scaune comode. Mi-a lipsit uscătorul pentru costume de baie şi prosoape, fiind nevoită să usuc prosoapele de plajă pe balustrada balconului.

Un plus îl constituie existenţa plaselor contra insectelor atât la uşa balconului, cât şi la geamul de la baie, care ne-a scutit de a deveni donatori fără voie. Un minus ar fi funcţionarea greoaie a uşii de la balcon.

Aerul condiţionat este de tip split şi a funcţionat foarte bine. L-am folosit doar în prima zi, ulterior nemaifiind nevoie, din păcate ☹.

Există şi două calorifere, unul în cameră şi altul în baie, hotelul fiind deschis tot timpul anului.

Mi-a lipsit o cană electrică şi posibilitatea de a face un ceai în cameră, dotare „standard” în Turcia la hoteluri de trei stele. Şi un seif ar fi fost util, de asemenea.

Am avut vedere laterală la mare şi spre Constanţa, aşa cum rezervasem şi plătisem, balconul fiind deasupra terasei restaurantului. Nu am avut probleme cu gălăgia de la restaurantul care se închidea înainte de a ne culca noi.

A doua zi ne-am întâlnit cu camerista, care ne-a întrebat dacă poate să ne facă curăţenie. I-am spus că nu avem nevoie decât să ne schimbe prosoapele, însă ne-a aranjat şi patul şi ne-a completat şi consumabilele din baie.

Restaurantul

Am avut micul dejun inclus în preţul camerei. Acesta este servit între 08.00-10.30. NU este bufet, ci la farfurie, având posibilitatea de a alege din patru variante prestabilite de mic dejun. Pentru mine, varianta ideală este cea a bufetului suedez cu care sunt obişnuită din multele vacanţe all inclusive, astfel că în primă fază nu am fost prea încântată, temându-mă că voi face foamea pe acolo, dar m-am înşelat.

În cele două dimineţi am testat trei din cele patru variante oferite de Agapi şi am fost de fiecare dată mulţumită. Micul dejun a fost foarte consistent, peste aşteptările mele, dar primeam şi chestii pe care eu nu le-aş fi luat niciodată dacă era cu autoservire, risipite fără voia mea.

Înainte de a ne ocupa masa pe terasă, treceam pe la recepţie pentru a ne lua bonurile pentru masă şi pentru şezlonguri, un sistem puţin ciudat, dar ne-am conformat. Primeam un pahar de suc şi meniurile şi eram întrebaţi ce dorim să bem: ceai SAU cafea. În prima zi am ales V2+V4, iar a doua zi V3+V4 şi a fost OK, dar cam mult. Farfuriile-platou ne erau aduse într-un timp rezonabil. Toate produsele au fost proaspete şi gustoase. Cafeaua espresso a fost bunicică.

Din comoditate, dar și pentru că ne-au plăcut atât mâncarea, cât și prețurile :D, am luat și celelalte mese tot la Agapi, trecând, la cerere, consumația pe cameră și achitând la check out. Despre restaurantul hotelului Agapi am povestit mai pe larg într-un articol separat (vezi impresii).

Plaja

Despre plaja din faţa hotelului Agapi, plaja Delta am văzut că s-ar numi, am numai cuvinte de laudă. Spre norocul meu, plaja nu a fost lărgită exagerat, cum s-a întâmplat puţin mai încolo. Eu nu-mi aminteam să fie totuşi atât de lată, dar sunt ani mulţi de când nu am mai fost în acea zonă şi este posibil să mă înşele memoria. Important este că intrarea în mare este lină, cu nisip, că nu trebuie să mănânci o pâine până ajungi de la faleză la mare şi că nu-ţi tai picioarele în scoicile sparte.

Am beneficiat de două şezlonguri gratuite, incluse în preţul cazării, în baza unui bonuleţ pe care trebuia să îl solicităm la recepţie în fiecare dimineaţă. Predam bileţelul băiatului care avea grijă de plajă şi ne puteam alege locurile dorite începând cu rândul al treilea sau al patrulea, primele rânduri fiind contra cost. Acesta ne aducea şi două salteluţe pentru şezlong, cam „obosite” , dar utile pentru un plus de confort, ne deschidea şi umbrela dacă îl rugam.

De fiecare umbrelă era agăţat şi câte un sac de gunoi, util pentru strângerea resturilor diverse la plecarea de pe plajă, pe care îl aruncam apoi la tomberoanele aflate în drumul spre hotel.

Există şi o cabină de schimb, care nouă ne-a fost utilă în prima zi, când nu primisem camera încă şi trebuia să ne punem costumele de baie. Toalete am văzut doar lângă hotel, contra cost şi destul de dubioase, dar nu am intrat. Când am avut nevoie, am folosit toaleta din restaurant, destinată doar clienţilor restaurantului şi celor cazaţi în hotel.

Există şi un beach bar, drăguţ, cu muzică ok, adică nu la volum maxim. Nu am consumat acolo.

Există internet WIFI gratuit, cu parolă, care funcţionează bine în cameră şi pe balcon, dar slab spre deloc în restaurant. Doar am verificat, pentru că eu nu am avut nevoie, folosind datele mobile din abonamentul de telefon.

Mi-a plăcut acest hotelaş. Preţul nu a fost prea mic, găseam în Mamaia şi hoteluri mai ieftine şi tot de trei stele, dar m-a atras poziţia extraordinară a acestuia chiar pe nisip. Ulterior am fost mulţumită de curăţenia şi confortul camerei, de serviciile bune, de mâncarea gustoasă, de plaja frumoasă şi, per total, zic că a meritat. Eu sigur voi reveni la Agapi, chiar şi în extrasezon, aşa că: Recomand!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 12.09.22 05:56:30
Validat / Publicat: 12.09.22 07:18:00
VIZUALIZĂRI: 2409INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania, EAU, Iordania, R. Dominicană, Serbia, Egipt, Tunisia, Portugalia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P06 Hotel Agapi Mamaia - marea la Agapi
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 57800 PMA (din 62 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 35.70 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  12 ecouri scrise, până acum

  mishu [12.09.22 09:39:44] »

  @nicole33:

  Prognoza meteo nefavorabilă m-a determinat atunci să renunţ, pentru că nimic nu ar fi fost mai deprimant pentru mine decât să mă plimb pe o plajă pustie iarna şi pe ploaie.

  corect, putem vorbi de romantism la tinerete, dar la varsta noastra e reumatism . Am fost la mare iarna, de revelion, inainte de revolutie (asa ca eram tinerica , si tot mi s-a parut stranie plaja, pustie, un sentiment de film horror, avand in vedere ca stim cum arata vara. Singurul beneficiu a fost ca am gasit niste scoici superbe , pentru asta insa pot merge si pentru o zi doar .

  Am urcat pe scări până la etajul al doilea şi ultimul. Hotelul NU ARE lift. Pentru cei mai comozi şi pentru cei cu probleme de mobilitate ar fi fost de preferat să existe

  corect pentru cei cu probleme de mobilitate, noi cand mergem undeva cu mama, asta este un criteriu de selectie clar, daca este pentru o zi, mai merge. Ai dreptate si cu bagajele, insa asa cum ai spus, pentru 3 zile bagajul era ok si pana la urma era doar dus si intors .

  M-am uitat si la pozele cu micul dejun, si aici pot fi argumente pro si contra felului de servire, daca e bufet suedez poate ca e risipa mai mare, la farfurie e oarecum contraolat totul, insa asa cum am vazut farfuriile tale, in mod sigur la mine ar fi ramas cam jumatate in farfurie .

  Una peste alta, foarte frumos totul, o iesire frumoasa si linistita, felicitari, votat cu mare drag.

  Safta Radu CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [12.09.22 19:06:25] »

  Să înțeleg că v-ați întors din Egipt duminică noaptea și luni dimineața ați plecat la mare?!?! Oameni buni, din ce sunteți construiți, din metal ? Eu cred că 2-3 zile nu mai eram bun de nimic .

  De ani buni noi nu am mai ajuns la mare, clar suntem fani munte, dar uite că mai apare câte un review, ca al tău de exemplu, foarte bun, detaliat, de pus la ramă, despre un micuț și cochet hotel, care mă pune pe gânduri, ceva îmi spune că anul viitor ar trebui să mergem și noi la Mamaia, să revedem marea noastră cea frumoasă, și să ne cazăm câteva zile la Agapi.

  Cum să nu-ți placă un asemenea review, marca @nicole33?

  Gânduri bune!

  nicole33 [12.09.22 19:09:57] »

  @mishu:

  corect, putem vorbi de romantism la tinerete, dar la varsta noastra e reumatism. Am fost la mare iarna, de revelion, inainte de revolutie (asa ca eram tinerica, si tot mi s-a parut stranie plaja, pustie, un sentiment de film horror, avand in vedere ca stim cum arata vara.

  Ei, nu cred că e nici chiar aşa . Nu iarna, nu frigul şi nici măcar vântul aspru m-ar deranja, ci ploaia şi umiditatea aferentă, generatoare de reumatisme cum spui.

  Şi eu am petrecut un revelion la Constanţa puţin după revoluţie, eram prin anul 3 sau patru; tot tinerică şi eu Am stat vreo săptămână pe acolo, cam ca la nunţile unor conaţionali . Am venit cu ninsoarea de la Bucureşti de mă înjurau constănţenii, care m-au lăsat să mă plimb singură pe plaja pustie, ei nefiind deloc interesaţi de astfel de ieşiri. Culmea este că mi-a plăcut, chiar dacă nu am cules nicio scoică, acestea fiind acoperite de stratul de zăpadă.

  corect pentru cei cu probleme de mobilitate, noi cand mergem undeva cu mama, asta este un criteriu de selectie clar, daca este pentru o zi, mai merge. Ai dreptate si cu bagajele, insa asa cum ai spus, pentru 3 zile bagajul era ok si pana la urma era doar dus si intors

  Pentru cei comozi ca mine şi pentru cei însoţiţi de persoane mai în vârstă am făcut precizarea legată de lipsa liftului, dar şi a unui bagajist. Altfel nu au fost probleme cu scările.

  M-am uitat si la pozele cu micul dejun, si aici pot fi argumente pro si contra felului de servire, daca e bufet suedez poate ca e risipa mai mare, la farfurie e oarecum contraolat totul, insa asa cum am vazut farfuriile tale, in mod sigur la mine ar fi ramas cam jumatate in farfurie

  Şi eu am lăsat în farfurie, nu chiar jumătate, ci doar ce nu mi-a plăcut. Eu nu mănânc niciodată roşii sau castraveţi cruzi, rareori mănânc unt sau gem, nu aveam nevoie nici de nu ştiu câte feluri de mezeluri. Bine, cu mezelurile a fost mai simplu, că am hrănit pisicuţele, dar nu puteam da roşii la pisică. Din porţia de la o cină a mâncat şi pescăruşul cerşetor care tot ne dădea târcoale.

  La bufet suedez se face risipă doar atunci când oamenii exagerează, însă aici fiind puţini puteau ţine sub control lucrurile.

  Nu am înţeles chestia cu ceai SAU cafea şi nici cu sucul ăla pe care nu îl cerusem şi era prea dulce pentru gustul meu. Eu aş fi renunţat la suc, aş fi băut un ceai în timpul mesei, iar cafeaua aş fi savurat-o după, la o ţigară.

  Una peste alta, foarte frumos totul, o iesire frumoasa si linistita, felicitari, votat cu mare drag.

  O, da! A fost o ieşire excelentă. Am savurat liniştea, plaja, marea, lipsa aglomeraţiei. Mi-a plăcut maxim. Am descoperit cât de frumoasă poate fi Mamaia la început de sezon

  Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou!

  nicole33 [12.09.22 19:36:21] »

  @Safta Radu:

  Să înțeleg că v-ați întors din Egipt duminică noaptea și luni dimineața ați plecat la mare?!?! Oameni buni, din ce sunteți construiți, din metal? Eu cred că 2-3 zile nu mai eram bun de nimic.

  Exact Dar asta nu a fost nimic

  Dacă nu ar fi fost politica asta stupidă de la noi de pe litoral cu cazarea la ora 16 sau 18, puneam telefonul să sune la 6 şi plecam mult mai devreme să luăm micul dejun pe plajă

  Avem antrenament la chestii din astea contra cronometru.

  În urmă cu trei ani, m-am întors din Spania, am ajuns acasă cu taxiul de la aeroport şi în mai puţin de două ore eram în alt taxi spre Otopeni pentru că plecam în Egipt. Am avut timp doar de un duş, de o cafea, de o sortare rapidă a bagajelor şi cam atât. Eu eram pregătită şi pentru situaţia în care primul avion ar fi avut întârziere mai mare şi aş fi fost nevoită să rămân în aeroport până la plecare.

  Altă dată m-am întors din Republica Dominicană, după un zbor transatlantic lung (9 ore) şi obositor, până la Madrid, unde Tarom-ul a avut 5 ore întârziere, încât am ajuns pe Otopeni dimineaţa, iar la 7,55 intram pe poartă la muncă . Nu am avut prea mult randament în ziua aia, mă zăpăcea şi diferenţa de fus orar de şapte ore, dar am rezistat opt ore la program, fără să fac prostii.

  De ani buni noi nu am mai ajuns la mare, clar suntem fani munte,

  Ştiu că voi sunteţi cu muntele, ţi-am citit şi apreciat toate articolele, mereu reuşind să mă surprinzi cu alegerile foarte inspirate şi cazările de excepţie, ba chiar le-am recomandat şi prietenilor aflaţi în pană de idei, mi-au mulţumit şi au confirmat cele scrise de tine.

  Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou!

  mishu [12.09.22 20:14:02] »

  @nicole33: Cred ca imi plac astfel de provocari cu schmbat avioane unul dupa altul sau altele de genul. Cat despre

  Altă dată m-am întors din Republica Dominicană, după un zbor transatlantic lung (9 ore) şi obositor, până la Madrid, unde Tarom-ul a avut 5 ore întârziere, încât am ajuns pe Otopeni dimineaţa, iar la 7,55 intram pe poartă la muncă

  . Nu am avut prea mult randament în ziua aia, mă zăpăcea şi diferenţa de fus orar de şapte ore, dar am rezistat opt ore la program, fără să fac prostii.

  , am plecat dimineata pe la 7 din hotel, aveam primul zbor de vreo ora cred ca pana in Beijing apoi aveam avion spre Frankfurt, in fine zborul spre Frankfurt a plecat cu intarziere de vreo 2 ore pe care insa nu a recuperat-o pe drum, apoi la Frankfurt dupa ce mi-am recuperat bagajele m-am dus pentru schimbarea avionului, noroc ca intre Frankfurt si Munchen aveam avion din ora in ora, asa ca in loc de ora 8 seara, am avut avion la ora 10 seara, apoi am sunat soferul... cata aroganta pe capul meu , sa ii comunic noua ora de zbor, asa ca am ajuns la Munchen pe la ora 11 noaptea, pana am recuperat bagajul a mai durat ceva, apoi drumul dintre Munchen si Kufstein, pe la ora 2 ma culcam si eu in sfarsit (pe nici unul dintre avioane nu am putut dormi pentru ca nu pot dormi ziua), si dimineata la prima ora (si la munca ajungeam cu autocarul firmei fiind vreo 20 de km intre orase) cu prima masina eram la firma (la 6.30). Cand m-au vazut au zis ca sunt nebuna, ca trebuia sa stau acasa.

  Logica mea insa era foarte buna, chit ca picoteam pe mine (cand lucrezi numai de la calculator e jale), era ceva ce ma tinea in miscare, sa nu adorm, apoi am ajuns acasa, ceva cumparaturi, vorbit cu familia, mai tras de timp si pe la 9 seara m-am bagat in scutece la somnic .

  Chiar daca par stresante in acel moment, aceste lucruri ne tin in forma

  nicole33 [12.09.22 20:18:04] »

  @mishu:

  Deci, se poate şi mai rău

  mishu [12.09.22 20:35:05] »

  @nicole33: Si as putea mentiona ca adrenalina si drumul la dus, cand aveam la dispozitie vreo vreo 4 ore sa schimb in Shanghai aeroporturile, stiind ca intre cele doua, in conditii de trafic normal faci 90 minute cu shuttle bus, si pentru ca am pastrat (intr-un mesaj trimis familiei):

  15.25 aterizare

  15.40 coborat din avion urcat in bus

  15.50 pornit spre aeroport

  16.02 rezolva cu vama (amprentat, verificat amprente, depus formular)

  16.22 recuperat bagaje pornit spre shuttle (era la subsol undeva, ultimul peron posibil)

  16.30 ajuns in statie, tocmai pleca unul, dar mai erau persoane la coada (inca vreo 20 iar shuttle nu pleca de aici, asa ca nu se stie cat de plin venea)

  16.47 mai vine unul si in cateva minute pornim

  18.20 ajung la aeroport, discutii la ghisee, trimis in spate la verificare bagaj cala, aveam un briceag

  19.05 ajung la poarta de imbarcare,

  19.35 imbarcare

  20.05 - decolam

  Mare noroc am avut ca ma pregatisem din timp si stiam de unde se ia shuttle, m-am luat dupa un european la amprentare si am fost printre primii (ganditi-va ca avionul era plin), asa ca... adrenalina simt si acum cand imi aduc aminte cu ce viteza trageam de bagaj si ma uitam la ceas numarand minutele, cred ca eram in stare sa numar si secundele .

  nicole33 [12.09.22 21:52:00] »

  @mishu:

  Aventuri, aventuri

  Mare noroc am avut ca ma pregatisem din timp si stiam de unde se ia shuttle, m-am luat dupa un european la amprentare si am fost printre primii (ganditi-va ca avionul era plin), asa ca... adrenalina simt si acum cand imi aduc aminte cu ce viteza trageam de bagaj si ma uitam la ceas numarand minutele

  Chiar aşa contra cronometru nu mi-ar plăcea. Am deja o vârstă când adrenalina în exces dăunează.

  În plus, la ce văd în ultimele luni, nu pot să zic decât că eu cu avioanele NU MĂ MAI JOC . Nu sunt dispusă să-mi ratez vacanţele din cauza zborurilor anulate sau să scot din buzunar sume exorbitante pentru o rerutare pentru a mai salva ce se mai poate salva. Am mai ales de-a lungul timpului zboruri cu escale la limită şi m-am încadrat în timp, dar este prea riscant şi nu merită. Să zicem că eu alerg prin aeroport de la un terminal la altul, dar valiza mea aleargă tot aşa?

  doinafil [13.09.22 20:17:53] »

  Dacă-mi amintesc bine și @Krisstinna a scris un review despre acest hotel, la început de vară. Am recunoscut camera cu pardoseala care seamănă, în opinia mea, cu un „asfalt arat” , cum am văzut în orașul nostru.

  Și ea a fost mulțumită de hotel, și - parcă - tot pe laterala hotelului pe care ai stat tu a stat și ea, dar nu mai știu dacă la et. 1 sau 2.

  Micul dejun se vede că a fost mai deosebit decât la alte cazări de pe litoral. Îmi amintesc că și ea a dat o notă bună hotelului, ca și tine!

  Felicitări pentru review și poze! Mi-a plăcut mult P06!

  Să vă fie de bine și...

  nicole33 [13.09.22 23:20:47] »

  @doinafil:

  Dacă-mi amintesc bine și @Krisstinna a scris un review despre acest hotel, la început de vară. Am recunoscut camera cu pardoseala care seamănă, în opinia mea, cu un „asfalt arat” , cum am văzut în orașul nostru.

  Și ea a fost mulțumită de hotel, și - parcă - tot pe laterala hotelului pe care ai stat tu a stat și ea, dar nu mai știu dacă la et. 1 sau 2.

  Îţi aminteşti foarte bine .

  Fără să ne fi vorbit înainte, amândouă am ales acelaşi hotel şi acelaşi tip de cameră. Ea a fost la Agapi la începutul lunii iunie, iar eu la jumătatea lunii. Camera ei a fost la primul etaj, a mea la al doilea, chiar deasupra

  De Rusalii, când am fost eu acolo, sezonul începuse, chiar dacă aşa mai timid, şi eu m-am bucurat că încă nu era aglomeraţie pe nicăieri, dar erau deschise toate magazinele, beach barurile şi, poate cel mai important, marea era bună de baie.

  Coincidenţa a făcut să posteze review-ul pe AFA chiar în ultima mea zi de sejur la Mamaia. Eram la cafea pe terasa de la Agapi, am văzut pozele de la articol şi, prima mea reacţie a fost să ridic privirea către balconul ei, crezând că scrie de la hotel. Ulterior am citit articolul.

  Mie mi-a plăcut mocheta respectivă, care, într-adevăr, seamănă cu străzile noastre decopertate în vederea reasfactării, dar mi se pare practică pentru traficul intens din hoteluri.

  Micul dejun se vede că a fost mai deosebit decât la alte cazări de pe litoral. Îmi amintesc că și ea a dat o notă bună hotelului, ca și tine!

  Micul dejun, foarte consistent, a fost peste aşteptările mele, deşi eu tot bufet suedez aş fi preferat să fi fost, iar despre ciorbele de burtă de la Agapi am povestit deja în alt review

  Mi-a plăcut mult P06!

  Şi mie

  Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou!

  Zoazore [14.09.22 14:10:31] »

  @nicole33:

  Mi-a lipsit o cană electrică şi posibilitatea de a face un ceai în cameră, dotare „standard” în Turcia la hoteluri de trei stele. Şi un seif ar fi fost util, de asemenea.

  Si nu numai! Eu am avut si la Charter Hotel vezi impresii, dar si la Homestay in Otopeni vezi impresii

  Dragut hotelul si pentru ce ofera nici nu mi se pare foarte scump.

  Important este că intrarea în mare este lină, cu nisip, că nu trebuie să mănânci o pâine până ajungi de la faleză la mare şi că nu-ţi tai picioarele în scoicile sparte.

  Important este ca nu ati avut de mers mult de la hotel la "buza marii"

  nicole33 [15.09.22 06:22:48] »

  @Zoazore:

  Dragut hotelul si pentru ce ofera nici nu mi se pare foarte scump.

  De drăguţ, da, hotelul este drăguţ, nou, micuţ şi cochet. Am apreciat mult şi curăţenia şi amabilitatea personalului.

  Preţul a fost OK pentru ce oferă, pentru Mamaia la început de sezon şi mai ales pentru ce am avut eu nevoie atunci. Însă, dacă nu aş fi valorificat nişte vouchere rămase din 2019 şi 2020, gata să expire, probabil aş fi ales un hotel mai ieftin şi cu un raport calitate preţ mai bun.

  Important este ca nu ati avut de mers mult de la hotel la "buza marii"

  Faptul că am beneficiat de o plajă bună, nu din cele lărgite exagerat de mult, a fost unul dintre criteriile de alegere a hotelului.

  Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  doinafil, mishu, Safta Radu, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.102879047394 sec
  ecranul dvs: 1 x 1