ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.01.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 21.01.16
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
OCT-2021
DURATA: 12 zile
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Valencia - always in my mind! Tips-uri, preturi, scurt istoric al fiecarui punct de atractie

TIPĂREȘTE

CARD VALENCIA 72 h CU INTRARE LA OCEANOGRAF, SCIENCE ART CITY, HEMISFERIC – 115 eur/ 2 pers

FREE:

LLOTJA DE LA SEDA (bursa de matase) - Bursa Mătăsii reprezintă o clădire emblematică pentru Valencia, fiind declarată parte a patrimoniului UNESCO. Este unul dintre cele mai valoroase exemple de arhitectură gotică civilă din întreg bazinul mediteranean şi mărturia cea mai elocventă a marii puteri comerciale pe care a deţinut-o oraşul în sec. XV-XVI. Construcţia sa, demarată în 1483 pe locul vechii burse, după demolarea a 25 de case, a fost încredinţată renumitului arhitect şi inginer Pere Compte, care nu a reuşit însă să o ducă la bun sfârşit, lucrările fiind finalizate abia în 1548.

În exterior se remarcă decoraţiunile cu tematici diverse, predominante fiind cele inspirate din heraldica valenciană. Cele 28 de garguie, care aveau drept scop practic colectarea apei de ploaie de pe acoperiş, înfăţişează figuri alegorice fantastice, monstruoase sau satirice al căror sens ascuns rămâne şi acum subiect de dezbatere. Arcadele ascuţite ce încadrează ferestrele şi uşile, dar şi nişele, pinaclurile, cornişele şi capitelurile sunt şi ele ornamentate cu mici sculpturi de un simbolism enigmatic

TORRES DE SERRANOS - a fost construit la sfârşitul secolului al XIV-lea ca parte a fortificaţiilor medievale şi e considerat cea mai mare poartă în stil gotic din întreaga Europă. A servit de-a lungul timpului atât ca închisoare, cât şi ca arc de triumf cu diferite ocazii ceremoniale.

TORRES DE QUART - după numele satului către care ducea drumul – Quart de Poblet. Construit între 1441-1460 după modelul castelului Nuovo din Napoli, acest turn a fost folosit şi el ca închisoare şi păstrează urmele de obuze trase în timpul asediului oraşului de către trupele lui Napoleon Bonaparte, din timpul Războiului de Independență, 1808

MUSEO ARHEOLOGICO DE LA ALMOINA - muzeu subteran, ce prezintă o „călătorie” în timp, din secolul al II-lea î. C., până în secolul al XIV-lea, prin intermediul descoperirilor arheologice făcute ca urmare a săpăturilor între anii 1985-2005. Pe lângă descoperirile arheologice, în muzeu se găsesc și panouri informative interactive, care prezintă și simulări foarte sugestive și interesante.

PALACIO DE CERVELLO - o clădire superbă folosită pentru o perioadă ca reședință regală.

CRIPTA ARHEOLOGICA DE LA CARCEL DE SAN VICENTE MARTIR - este închisoarea în care a fost închis San Vicente Mártir în sec. IV. San Vicente este unul dintre patronii orașului Valencia. A fost martirizat în 304 î. e. n. din ordinul împăratului roman Dioclețian. În subsolul clădirii au fost găsite resturi arheologice de pe vremea vizigoților.

ALMUDIN -A fost construit în sec. XV-XVI pe locul unui vechi palat maur şi era folosit ca siloz pentru păstrarea cerealelor. Clădirea paralelipipedică, fără prea multe ornamentaţii, găzduieşte expoziţii temporare şi alte evenimente culturale

DISCOUNT:

* IGLESIA DE SAN NICOLAS DE BARI -1 EUR (6 EUR) - mixul arhitectural, dar mai ales de frescele ce fac ca lăcașul de cult să fie considerat Capela Sixtină a Valenciei.

* OCEANOGRAF, SCIENCE ART CITY, HEMISFERIC – 15 % (7 EUR) - Construcția complexului, proiectat de arhitectul Santiago Calatrava, a început în anul 1996. În scurt timp, acesta a devenit emblematic pentru oraș. Puteti alege să vă plimbați prin L’Umbracle, să vizitați L’Oceanogràfic, cel mai mare acvariu din Europa sau să vă încântați alături de cei mici în fața unor experimente fizice interactive, la Muzeul de Știință Prințul Felipe.

ALTELE*

Cartela metrou de 10 calatorii – 2 eur

Inchiriere bicicleta electrica 4h – 15 eur/ pers

Inchiriere masina, 2 zile, in timpul saptamanii – 67 eur cu asigurare

Benzina la aprox 750 km – 75 eur

BIO PARK – 24 EUR/PERS - grădină zoologică inaugurată în anul 2008, devenită în foarte scurt timp un reper turistic de primă clasă. Funcţionează după principiul revoluţionar al prezentării animalelor în habitatul lor natural.

Bioparc ul are o suprafață de 100.000 mp și găzduiește mai mult de 800 de animale din peste 120 de specii.

Este specializat în faună africană, iar vizitarea sa presupune trecerea prin savană (pot fi văzute antilope, girafe și rinoceri, lei), pădurea ecuatorială (unde pot fi văzute gorile, cimpanzei și leoparzi), întâlnirea cu elefanții, o experiență în cea mai renumită peșteră din Africa, dar și vizitarea Insulei Madagascar locuită de lemuri.

HORCHATERIA SANTA CATALINA - HORCHATA valenciană este o băutură preparată din nuci de tigru, apă și zahăr, aromată cu scorțișoară și coajă de lămâie (3.2 EUR) (răcoritoare de culoare alb-cremoasă care are la bază tuberculii plantei numite ciufă sau căprişor, cunoscută în Egipt încă din antichitate). Tradițional, aceasta se servește cu FARTONS, un fel de baghete mici, pudrate din belșug cu zahăr (1 EUR). CHOCOLATE A LA FRANCESA (3.2 EUR) CU CHURROS (2.4 EUR 4 BUC)

IGLESIA SANTA CATALINA - este una dintre cele mai vechi din oraș. Construcția sa in stil gotic datează din zilele Reconquestei cand regele James I al Aragonului cucereste Valencia de sub ocupatia maura si transforma moscheea in biserica. Turnul baroc din secolul al XVIII-lea, care găzduiește clopotnița, este probabil cel mai reprezentativ element din restul clădirii. Biserica este compusă din trei nave cu capele laterale, cupole transversale și absida care include o capelă.

PLAZA LOPE DE VEGA - la nr. 6 se afla cea mai ingusta cladire din Europa – 107 cm. Casa a aparținut unei familii de bijutieri și a avut o dublă funcționalitate: de locuință și sediu de negoț. Încăperile, câte una pe fiecare etaj, erau unite cu o scară în formă de melc. La primul etaj se afla salonul, la al doilea toaleta și la al treilea dormitorul.

Casa era atât de îngustă încât se spune că fata care locuia acolo ieșea în stradă să îmbrace ținuta de ceremonia Comuniunii și pe cea de fallera (costumația de fallera este o crinolină).

PLAZA REDONDA - Micuta, cocheta si rotunda ca forma, asa cum o arata si numele, cu o fantana in mijloc, e marginita de chioscuri cu suveniruri

MERCADO CENTRAL - Uriaşa hală agro-alimentară (peste 8.000 mp) a fost construită între 1910-1928 în stil Art Nouveau şi este acoperită de o cupolă din sticlă şi ceramică. A fost inaugurată de regele Afonso XIII. La exterior este placată cu azulejos cu motive geometrice de inspiraţie maură şi înfrumuseţată de lucrături în fier şi ferestre cu arcade şi geamuri pictate. În interior, la cele peste 1.000 de standuri se comercializează carne, peşte şi fructe de mare, legume şi fructe proaspete, mezeluri şi brânzeturi, flori, sucuri fresh.

PLAZA DE LA REINA - kilometrul zero al orașului

CATEDRALA SANTA MARIA (La Seu) - Construită în secolul XIII pe locul unui templu roman și al unei vechi moschei, catedrala impresionează prin structura sa impunătoare și contribuie la frumusețea peisajului urban. Catedrala nu este luminată de ferestre cu vitralii, preferậndu-se zugrăveala în alb. Capelele care se aliniază de o parte şi de alta sunt fiecare decorate în alt stil. Pe partea dreaptă faţă de intrarea principală (Puerta de los Hieros) se află capilla de San Francisco de Borja, care adăposteşte trei portrete semnate de marele pictor Goya. Familia Borgia a finanţat şi strana în stil renascentist lângă care sunt expuse două pânze atribuite şcolii lui Leonardo da Vinci.

CAPELA SFANTUL GRAAL -Capilla del Santo Cáliz din sec. XIV se păstrează ceea ce mulţi istorici consideră a fi însuşi Sfântul Graal, pocalul folosit de Iisus Hristos la Cina cea de taină. Ceea ce se ştie cu certitudine este că datează din sec. I şi că a fost donat în 1436 catedralei de către regele Alfons el Magnánim (Alfonso cel Mărinimos sau Alfonso cel Mare). Cupa de agat adusă din Palestina este expusă într-o vitrină, încadrată de un retablu cu basoreliefuri valoroase.

TURNUL MIGUELET -2 EURPERS - Numele turnului reprezintă diminutivul de la „Miguel” , clopotul cel mare, care cântărea peste zece tone, sfinţit în 1418 de ziua Sfântului Mihail... Bază octogonală, vreo 50 și ceva de metri înălțime, 207 trepte dispuse în jurul unui miez de piatră! Pe platforma de sus poți admira toate cele 12 clopote, fiecare cu anul fabricației și cu greutatea (între 260 și 3590 kg!).

PLAZA DE LA VERGEN - una dintre cele mai vizitate din oraş. În mijloc este o fântână a lui Neptun, pe două laturi se înşiră terase, în timp ce celelalte două sunt ocupate de Catedrală şi de o altă atracţie, Basilica de la Virgen de los Desamparados,

IGLESIA VERGEN DE LOS DESAMPARADOS - închinată Sfintei Fecioare a celor nepăstuiţi, ocrotitoarea Valenciei; deschisă zilnic 7-14,16.30-21; taxă intrare 2 euro. A fost construită în 1653 pe locul unor ruine romane, vizigote şi arabe care se pot vedea în apropiere, afară, sub un geam de sticlă, la Cripta arheologica de San Vicente Mártir. Exteriorul în stil clasic al bisericii este bogat ornamentat. În interior se remarcă statuia Sfintei Fecioare, înveşmântată într-o manta, cu perucă pe cap şi împodobită cu bijuterii, care este scoasă şi purtată pe străzile oraşului în fiecare an în luna mai. Statuia are capul uşor înclinat într-o parte, fiind poreclită din această cauză „Geperudeta” sau „Cocoşata cea mică” .

PLAZA DEL PATRIARCO - Aici se află o fântână, cu sculpturi reprezentând orașul Valencia, Ferdinand Catolicul, Isabella Catolica, Papa Alexandru al VI-lea și celebrul rector Vicente Blasco.

Colegio del Patriarca, care adăposteşte atật săli de curs aparţinậnd universităţii din Valencia, cật şi un muzeu cu opere de El Greco, Francisco Ribalta, Luis de Morales şi pictori flamanzi şi o biserică în care se remarcă mai multe fresce de autori italieni. Seminarul teologic a fost înfiinţat în 1583 de episcopul şi marele om de cultură Juan de Ribera şi muzeul adăposteşte un mare număr de opere ale pictorilor valencieni din epoca sa.

PLAZA TORRES ARENELE - statuia toreadorului Manolo Montoliv (d. 1992), care adăposteşte arenele de luptă cu tauri. Finalizate în 1860 Arenele fost concepute după modelul unui amfiteatru roman şi capacitatea lor este de 16.000 de locuri. În prezent găzduiesc lupte numai în martie, cu ocazia sărbătorii Las Fallas, şi de Feria de Julio.

ESTACIO DEL NORD- o bijuterie Art Nouveau (1917). Cu turnuleţele sale şi plăcile de ceramică înfăţişând scene câmpeneşti şi ghirlande de portocale, seamănă cu un castel, decoraţiunile repetându-se la interior.

PLAZA DE AYUNTAMIENTOPiața pitorească găzduiește mai multe clădiri guvernamentale și administrative, impresionând prin amestecul de stiluri arhitecturale. Între acestea se disting în mod clar clădirea Primăriei, dar și Oficiul Poștal Central. Clădirile sunt dispuse în jurul unei fântâni, care pare că alimentează cu viață întregul loc.

PALACIO MARQUES DE DOS AGUAS - Construit în secolul XV și renovat la mijlocul secolului al XVIII-lea în stil rococo, Palatuleste o adevărată bijuterie arhitecturalăA fost construit în sec. XV dar renovat în două rậnduri în stil rococo, în 1740 şi 1854. Faţada din alabastru în două nuanţe se vrea (şi reuşeşte) a fi o alegorie a două rậuri - Júcar şi Turia („dos aguas” , numele proprietarilor, înseamnă „două ape” ). Uşa monumentală din alabastru, încununată de o statuie a Fecioarei Maria, şi balcoanele de inspiraţie franceză, cu balustrade curbate, anunţă un interior la fel de bogat ornamentat, cu un patio încadrat de ferestre cu rame frumos sculptate, un şir de saloane elegante şi o scară masivă deasupra căreia stă atậrnat un candelabru uriaş.

CARTIERUL CARMEN (Ciutat vella) - aici s-a fondat orașul Valencia în 138 îe. n de către romani. Vestigii ale primelor construcții romane se află în centrul vechi.

Vreme de aproape trei secole, Valencia a fost sub dominația vizigoților, iar din secolul al VIII-lea până în 1283 sub dominație musulmană. Din 1283 când regele James I i-a expulzat pe musulmani, a început domnia monarhilor creștini.

Influențele acestor civilizații și schimbări s-au amestecat între ele, împreună formând Valencia de azi.

TURIA GARDEN - ocupă 110 hectare şi se întinde pe o lungime de 7-8 km de-a lungul albiei secate a fluviului al cărui curs a fost deviat în urma inundaţiilor din 1957, lucrările de amenajare fiind finalizate în anul 1986. Guvernul spaniol şi administraţia locală doriseră iniţial să construiască o autostradă, însă au cedat presiunii localnicilor, care au cerut un „râu verde” . Aşa s-a ajuns la această „bretea” de iarbă de numai vreo 200 m lăţime, plină de pomi, presărată cu alei şi situată la 2-3 metri mai jos de nivelul solului.

Excepţional întreţinut, parcul reprezintă atật un loc de plimbare şi relaxare, cật şi de practicare a sporturilor. Amatorii de mişcare pot face jogging şi au la dispoziţie piste de biciclete şi roller skating, terenuri de fotbal, baschet, volei, handbal, în timp ce copiii beneficiază de spaţii de joacă ingenios concepute. Singurul „defect” – dacă se poate numi aşa – este faptul că palmierii, portocalii şi cei 1.000 de pini plantaţi încă nu au apucat să crească pentru a oferi suficientă umbră. Unul dintre cele mai parcuri urbane din Spania, format în albia râului Turia după ce, în 1957, apele acestuia au fost deviate la sud de oraș. Parcul se întinde pe o lungime de 9 km, punctul de început fiind chiar la Orașul Artelor și Științelor.

PORTAL DE LA VALLDIGNA ARABIC WALLS – a fost construit în 1400 ca o poartă care separă zonele creștine și maure ale orașului. Ca și alte părți rupte ale Orașului Vechi, poarta a fost aproape demolată în ultimul secol, dar în cele din urmă a fost restaurat în anii 1940. Acesta a fost construit lângă vechiul zid arab, o parte din care încă mai supraviețuiește (chiar dacă are nevoie urgentă de restaurare) între blocurile de locuințe din vecinătatea Carrer de les Salines.

PLAJA DE LA MALVARROSA - Plaja Malvarrosa cu o lungime de aproximativ 2 km și o lățime de aproximativ 50 m este acoperită cu nisip fin și auriu, fără pietre ascuțite și scoici. Coborârea în apă este plană, înclinată, cu un fund lung puțin adânc și un fund nisipos dur.

În timpul sezonului de înot, vremea însorită și calmă predomină în Malvarros. Înălțimea valurilor este suficient de scăzută pentru scăldatul copiilor mici. Temperatura apei nu este mai mică de + 25 ° C. Pentru copii, o zonă separată cu un loc de joacă este împrejmuită. De asemenea, pe plajă există zone echipate pentru a juca fotbal pe plajă și volei, pe toată lungimea plajei există aparate de exerciții

MARINA PORT VALENCIA - se numara printre cele mai moderne din intreaga Spanie. In fiecare an, mai bine de 500.000 de persoane se imbarca la terminalul destinat pasagerilor catre Insulele Baleare, Canare si Genova. Pe langa volumul masiv de pasageri, acest port este renumit atat in Spania, cat si in intrega Europa, pentru transportarea de containere. In apropiere de modernul Edificio del Reloj (turnul cu ceas) si Edificio de los Tinglados (depozit), se gaseste cheiul de unde se lanseaza la apa celebrele Golondrinas (barcute de agrement); cu acestea se poate face un tur al spectaculosului port. Tot in apropiere se mai gasesc Reales Atarazanas (Docurile Regale), un monument istoric si artistic, care adaposteste Muzeul Maritim.

PARADA DE LOS MOROS Y CRISTIANOS - Serbarea culmineaza cu parada de la ora 17, parada care tine 2 ore si jumatate. In aceast timp prin fata oamenilor adunati pe traseul paradei trec grupuri de barbati si femei imbracate cu tot felul de costumatii. Acesti oameni si costumele lor reprezinta cate o categorie sociala din istoria orasului. Astfel se incepe cu armata romana care a intemeiat orasul, cu carul alegoric al Cezarului, cu ordinele cavalerilor din Evul Mediu, cu armatele arabe, etc. Toate aceste grupuri sunt despartite de tobosari si formatii de alamuri care te incanta cu muzica lor. Este un eveniment spectaculos care impresioneaza prin voia buna si costumele frumos lucrate ale participantilor la parada.


[fb]
---
Trimis de gabivoicu in 11.01.22 12:48:13
Validat / Publicat: 11.01.22 13:23:43
INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA

VIZUALIZĂRI: 2814 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabivoicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P16 Marina port
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 37100 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

7 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[11.01.22 13:09:10]
»

Bun revenit pe site, cu impresii, după o lungă pauză

-

Mutat în rubrica "Sfaturi utile pentru vacanța în Valencia, VALENCIA" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 06341&hid=27252.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

webmasterX
[11.01.22 15:32:13]
»

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

-

PĂCAT că nu există nici măcar o explicație minimală, sub fiecare poză, din care să ne dăm seama unde e făcută (etc)

Dacă dorești, poți adăuga o scurtă descriere pozelor folosdin acest link: amfostacolo.ro/pic_add9fi ... ustE=1#f1273146

gabivoicuPHONEAUTOR REVIEW
[11.01.22 15:46:05]
»

@webmasterX: bună ziua! O sa ma ocup de asta. A trebuit sa plec undeva urgent si n am apucat. Voi mai atasa poze și video uri. O zi frumoasa!

webmaster
[11.01.22 17:28:57]
»

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

Aurici
[13.01.22 17:18:28]
»

Super prezentare ne-ai făcut, mulțumim! Valencia este un oraș care nu merită ratat.

Am stat și noi 7 nopți anul trecut și mă bucur să constat că am bifat tot ce ai bifat și tu, mai puțin Parada, pentru care te invidiez. Am fost în Andaluzia acum doi ani și spectacolele de stradă ne-au fascinat, pur și simplu. Speram să ne bucurăm și acum de ele, dar, na, pandemia... Patru luni mai târziu însă, când ai fost tu, pandemia pare istorie, publicul care a asistat la paradă numai de distanțare nu auzise, așa cum se vede în pozele tale.

Mi-a făcut mare plăcere să citesc și să văd poze dintr-un oraș care încă e proaspăt și în memoria mea.

Bine ai revenit printre noi și nu mai da bir cu fugiții .

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gabivoicuPHONEAUTOR REVIEW
[14.01.22 06:23:40]
»

@Aurici: am fost norocoși pt ca am fost acolo în data de 9 oct, de ziua Comunității Valenciene. Am aflat de parada chiar în ziua respectiva, si ne am zis ca nu trebuie ratata.

Legat de distanțare, doar masca era obligatorie în interior și în mijloacele de transport. Pe strada o folosea cine dorea. (Noi eram vaccinați, Spania la mom respectiv stătea foarte bine și la numărul de vaccinari si trecuse de valul X)

Cat despre articole, recunosc ca nu ma simt suficient de inspirata pentru ca sa scriu impresii. Acest articol era scris pentru mine, sa nu uit ce am văzut, costuri, etc si sa mi pot ajuta prietenii, care vor dori, cu sfaturi pt călătorie. Am vizitat foarte mult și multe si de foarte multe ori m am insiprat din articolele de aici, si ma simțeam chiar prost ca nu postez și eu, poate ajut pe cineva cu experientele mele.

Promit ca o sa mi dau silința sa mai scriu, din când în când!

Mulțumesc pentru aprecieri! ????

Aurici
[14.01.22 09:06:26]
»

@gabivoicu: Exact pe stilul acesta poți să scrii și în continuare, este foarte bine. Și eu am început cu evidențele pentru mine, apoi am mai și bătut câmpii... nu cred că facem chiar analiză pe text pe aici, că nu suntem scriitori, ci turiști. Când ai timp mai scrie-ne pentru că o faci foarte, foarte bine.

Numai bine, zi frumoasă!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, gabivoicu

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.062423944473267 sec
  ecranul dvs: 1 x 1