ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.10.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
JUN-2021
DURATA: 5 nopți
Prieteni
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 235
FĂRĂ transport
CAM: DblStd
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
95.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 33 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 9 MIN

Hotel Inca, excelent pentru vizitarea Zaragozei

TIPĂREȘTE URM de aici

Am stat în Zaragoza la un hotel care nu a fost ales de mine, dar am fost extrem de mulțumiți cu toții. A fost ales pentru că a avut cea mai bună perioadă de anulare gratuită, iar prețul ni s-a părut foarte bun pentru poziția lui centrală. Hotelul se află pe strada Manifestacion, la 200 de metri de Catedrala și Piața Pilar și pentru asta prețul nu ni s-a părut exagerat.

Cum am spus, am ajuns la Zaragoza din Valencia, cu un autobuz al companiei Jiemenez, după o călătorie plăcută de 300 de km și aproape 4 ore, cu un stop la Teruel, și el un orășel drăguț și bogat turistic, pe care l-am pus pe listă.

De la Estacion (autogara) Delicias din Zaragoza am ajuns la hotelul nostru cu autobuzul 34 până în centru, la Mercado Central, până unde am făcut 20 de minute (10 stații). De acolo până la hotel, pe jos, încă 5 minute.


despre SERVICII

Am găsit la recepție un băiat tânăr, care a tot făcut rocadă cu un altul pe parcursul celor 6 zile cât am stat noi acolo, dar în afară de ei nu am mai văzut pe nimeni altcineva, în nici o zi, până am plecat. Cu toate că s-a făcut curățenie zilnică în camere, nu știu pe unde au stat ascunse persoanele respective că nu am mai văzut alte fețe prin hotel.

Singura persoană cu care am interacționat a fost recepționerul care ne-a primit la sosire. A fost extrem de amabil, ne-a povestit puțin despre oraș, ne-a răspuns cu răbdare la întrebări, am vorbit despre micul dejun pentru care puteam să optăm și nu l-am mai deranjat. Ne-a dat hârtiuța cu parola WiFi și doar ne-am mai salutat în următoarele zile. Surpriza mare a fost când a doua zi ne-a oprit și am primit facturile, lucru mai rar întâlnit la hotelurile mici, dacă nu ceri explicit asta.

Un depozit de garanție de 100 de EUR ar fi trebuit să ni se ceară la sosire, care urma să ne fie rambursat în următoarele 7 zile după check-out. Nu eram prea confortabil cu asta, dar, na, condițiile erau condiții. Numai că nu a mai fost cazul, nici nu s-a pus în discuție depozitul de garanție. Cred că s-a uitat recepționerul la noi și i-am inspirit încredere că nu ne scrijelim numele pe mobile sau cine știe ce alte nebunii.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Hotelul nu arată în vreun mare fel la exterior. Este o clădire cu 4 etaje, lipită și în stânga și în dreapta de altele, aproape identice. Nici nu are vreo intrare spectaculoasă, dar imediat cum am pășit înăuntru am avut acea senzație că totul va fi bine. Senzația de bine a început oricum de când am văzut că ne apropiem de adresă, că mergem numai pe străzi largi, curate, aerisite și că toată zona înconjurătoare era luminoasă și elegantă. Pe strada noastră era o lucrare la o conductă, se schimba, sau nu știu neapărat, dar nimic deranjant, nici nu ne-am dat seama când lucrau oamenii aceia.

Aveam ceva emoții totuși pentru că nota hotelului era 8,6 și eram curioși să vedem pe unde scârție. Din punctul meu de vedere aproape pe nicăieri, nu știu de unde are media asta, pentru că eu îl consider un hotel peste 9, la clasa lui. O fi de la micul dejun pe care nu l-am mai experimentat, așa cum ne propusesem.

Prima imagine care a plăcut ochiului a fost recepția, un loc amenajat cu gust, unde am mai petrecut timp dimineața sau seara pentru a face planul de bătaie pentru ziua care urma.

Cum spuneam, hotelul are 4 etaje și 2 lifturi iar noi am stat la etajul 2 și am avut 3 camere, una lângă alta. Toate camerele de la fațadă, de la etajul doi, cu vedere la stradă au fost ale noastre.

Camera mi-a plăcut de cum am intrat, chiar înainte să o iau la puricat. Mi-a plăcut mirosul, mobila albă impecabilă, patul imens, foarte înalt cu lenjerie alba, imaculată și curățenia exemplară.

Minifrigider, seif, parchet pe jos, două sticle mici de apă din partea casei, loc de bagaje, birou, oglindă, TV și două noptiere altfel au completat frumos camera noastră. Curățenie s-a făcut în fiecare zi, nu pentru că ne-am dorit, ci pentru că am tot uitat să lăsăm mesajul în ușă.

Aerul condiționat centralizat era setat la o temperatură și pornea și se oprea singur când era cazul. Nu am umblat la el, a fost perfect cum a fost presetat.

Lumina în cameră era cam slabă, dar asta ne deranja doar seara, târziu, când ne adunam acasă, pentru că pe parcursul zilei era foarte luminoasă din cauza celor 2 balcoane, ambele cu geamuri mari.

Balcoanele, pentru că am avut 2, cum spuneam, au fost franțuzești, dar nu atât de mici ca la turci. Nici mari ca să stai pe un scaun să bei o cafea. Dar suficiente ca să ieși la fumat, de ex, sau să admiri peisagele, vorba unuia din prietenii de călătorie.

Baia a fost pe gustul meu, cu chiuveta încorporată într-un blat lung, ca să ai loc să-ți înșiri câte mărunțișuri vrei, am avut foehn, consumabile de duș bune și ce ne speriase inițial a fost faptul că nu vedeam sau auzeam un ventilator, baia neavând legătură cu exteriorul. Dar ne-am speriat degeaba pentru că baia era cu tiraj natural, super eficient. Iar prosoapele imaculate.

Doar două biluțe negre am referitor la cazare, dar mici, nu ceva de viață și de moarte. Nu exista la baie nici un fel de suport pentru periuțe de dinți și nici în cameră nu erau pahare de sticlă, ci doar de plastic, de unică folosință. Asta ne-au spus de la check-in, din cauza măsurilor anti-covid. Și a doua biluță, care e mai biloaie, este pentru că nu am găsit perie de WC la baie.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Micul dejun nu a fost inclus la rezervare dar putea fi o opțiune la fața locului. 6 EUR pe booking, 5 EUR la fața locului, după cum aveam să constatăm și nu plăteai decât pentru zilele când voiai să iei MD acolo. Noi ne-am bucurat de situația asta pentru că la fel a fost la Florența și ne-a plăcut modelul. Acolo, am fost în prima zi, pentru că nici nu eram dezmeticiți cu orașul, ne-a plăcut, dar ne-am dat seama că este un mic dejun identic în fiecare zi, nu era chiar ieftin pentru ce oferea, 7,5 EUR/persoană și din următoarea zi am găsit alte variante, de care am fost foarte mulțumiți.

La fel am vrut să procedăm și aici. Am întrebat recepționerul ce avem la micul dejun ca să știm cum ne orientăm și ne-a plăcut ce ne-a înșirat. Am anunțat că dorim micul dejun pentru a doua zi dimineață, intenția fiind să continuăm și în celelalte zile dacă ne-ar fi plăcut sau, dacă nu, aveam la dispoziție o zi să ne familiarizăm cu alternative prin jur.

Ghinion de neșansă. Am stat a doua zi dimineață ca niște papaguși în fața restaurantului de la parter, așteptând bucătăreasa, care ni s-a spus că trebuie să vină. Ce-i drept, am fost în fața restaurantului exact la ora la care trebuia să deschidă, pentru că mergeam în excursie la Monasterio de Piedra și voiam să luăm micul dejun în tihnă. În cursul săptămânii micul dejun se servea între 7,30 și 10 iar sâmbăta și duminica între 8,30 și 10.

După vreo 5 minute ne-am luat tălpășița pentru că bucătăreasa tot nu venise și ne gândeam că o să-i ia destul până se instalează și până ne pregătește una-alta. Aici au fost neserioși și nu ne-a mai trebuit să încercăm, cu toate că chiar o fi fost vreo conjunctură cu biata femeie în dimineața aceea. Atâta de pricinoși suntem și noi câteodată că nici nu ne-a interesat vreun motiv, pur și simplu i-am tăiat după listă, după cele 5 minute și gata.

Dar la 20 de m în dreapta hotelului este Marianela, o bomboană de cafenea, unde se servea micul dejun. Neatenți, cum suntem, nu am remarcat-o din primele zile și ne-am descurcat cu alte terase, în fiecare zi, alta, dar când am găsit-o pe Marianela am fost de-a dreptul încântați.

Vis-à-vis de hotel era și o pizzerie cu livrare takeaway cu program non-stop, puțin mai departe o shaormerie și magazinașe cu sandvichuri, deci nu am avut nici o problemă cu mâncarea. Noi am preferat însă pentru micul dejun terasele unde am putut să luăm ceva cald, inclusiv cafeaua


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Hotelul este amplasat cum nu se poate mai bine, exact la km zero al Zaragozei, la câțiva pași de Piața și Catedrala Pilar, plină de terase și restaurante. Asta ne-a permis să batem orașul absolut la pas, nu am mers deloc cu mijloace de transport, ci totul a fost cu piciorul. Doar în cele 2 excursii în afara orașului am călătorit cu autobuze, luate de la autogară, unde ajungeam în 20 de minute cu autobuzul 34. Toate autobuzele aveau același preț 1,40 EUR călătoria, cu bilete luate de la șofer. Inconvenientul era, și chiar nu mi-ar fi plăcut să călătorim mai mult, că autobuzele mergeau cu câteva geamuri deschise și era curent. Era una din regulile pandemiei ca niște geamuri să stea deschise în mijloacele de transport.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Ne-a plăcut extraordinar de mult Zaragoza și ne-am simțit foarte, foarte bine, am ciripit toate cele 6 zile. Oraș cu străzi aerisite, extrem de curat și elegant, fără șantiere, cum am tot găsit în drumurile noastre în ultima vreme, iar hotelul este amplasat cum nu se poate mai bine și este înconjurat de obiective turistice, terase, cafenele și restaurante pentru toate gusturile. Din acest motiv distracția și relaxarea nu au cum să lipsească, numai că ai nevoie de o perioadă normală ca să te bucuri de asta.

Recomand hotelul din toată inima, este o bază excelentă pentru vizitarea Zaragozei, un oraș care nouă ne-a rămas la suflet, din păcate sau din fericire, nici nu știu cum să zic, chiar mai mult decât Valencia.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Aurici in 16.10.21 15:35:37
Validat / Publicat: 16.10.21 21:21:48
VIZUALIZĂRI: 815INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa, Turcia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
24 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Și prima imagine cu catedrala.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 63700 PMA (din 48 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 33.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  24 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [16.10.21 21:20:27] »

  Foarte bună și această recomandare

  Mutat în rubrica "Inca Boutique Hotel, ZARAGOZA" (nou-creată pe sait)

  -

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  Aurici [16.10.21 22:41:01] »

  @webmasterX: Corect, mulțumesc, seară faină!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  webmasterscris / TELEFON [17.10.21 08:30:08] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Aurici [17.10.21 09:08:24] »

  @webmaster: Mulțumesc, duminică plăcută!

  adso [17.10.21 09:37:30] »

  @Aurici: Cred că mă las de citit recenzii despre hoteluri. Mor de invidie: cum reușește toată lumea să găsească camere la 50 de euro în Zaragoza sau Florența, în timp ce eu dau 60 în Gara de Nord din București? Și peste sută în afară?

  Fac rezervare undeva, scot o grămadă de bani, iar apoi văd: prețul mediu pe tot anul al acestei destinații este - și urmează ceva la o treime față de cât mi s-a cerut mie.

  Pariu că dacă vreau să mă cazez la hotelul ăsta trebuie să plătesc mai mult decât dvs?

  Aurici [17.10.21 10:14:26] »

  @gpopa:

  Pariu că dacă vreau să mă cazez la hotelul ăsta trebuie să plătesc mai mult decât dvs?

  Nu fac nici un pariu pentru că îl pierd. Special pentru dvs am făcut o simulare la Inca. Am vrut să fie în aceeași perioadă în care am fost noi ca să fie comparabil, dar nu afișează nimic, e prea departe iunie 2022, cred și eu. Dar oferă 2 nopți în week-end-urile din octombrie, pentru 100 de EUR, adică 50 de EUR pe noapte. Noi am dat 47 dar am avut 5 nopți, cred că și asta a contat. Și perioada pandemiei, evident, cu turiști cam puțini. Dar nu dau peste 100 de EUR în afară, la genurile de hoteluri care mi se potrivesc mie, ca turist. Mă ia cu rău numai când mă gândesc. Sunt setată, așa, pe la 70-80 max. Peste 100 de EUR, chiar mult peste 100, rezervasem o noapte la un castel pe Valea Loirei, anul ăsta, dar asta este, așa, o aroganță ocazională. Și după ce m-am îndurat nici n-a mai ieșit.

  În România și eu am mai dat 60, 70 de EUR, adică comparabil cu afară. Trebuia să plecăm week-end-ul acesta și unde am fi vrut era tot 60, fără să fie un loc ieșit din comun. Asta nu prea îmi place.

  L.E. La Florența am dat tot 50 de EUR și a fost un loc foarte bun.

  adso [17.10.21 10:37:22] »

  @Aurici: Să nu credeți că eu vreau să dau mai mult, dar nu știu cum se face că nu găsesc niciodată ieftin.

  La Florența am fost cazat în două rănduri. Ultima dată am stat la Hotel Eden, pe Via Nazionale, aproape de Mercato Centrale - acum șapte ani. (Am ajuns și mai recent, în 2018, dar a fost excursie de o zi din Bologna.) Am dat 85 E pe camera triplă cu (un fel de) mic dejun. Acum am intrat pe Booking, e 50 de euro dubla. Dar, dacă chiar aș vrea să mă cazez acolo, sunt sigur că, nu știu cum, prețul va crește brusc. 😁 E o taină pe care nu o pot descifra.

  La Zaragoza am stat în Gara Delicias, acum șase ani - am scris despre asta. O triplă cu MD a fost peste 100 de euro. Nu am răbdare să caut, am căutat când am scris, prin mai. Am constatat că prețul nu s-a modificat.

  O fi de vină și faptul că nu ne putem lua concediu decât în iulie-august, când prețurile sunt cele mai ridicate. Dar asta nu explică totul.

  L.E. Auu, am căutat:

  vezi impresii

  A fost 120 de euro pe noapte. Iar în josul paginii scrie că prețul mediu pe întregul an este 36 de euro. OK, noi am avut triplă cu MD, cred că ăia 36 sunt pentru dublă fără MD. Dar nu vi se pare diferența cam mare?

  Flaviuscris / TELEFON [17.10.21 10:50:35] »

  @gpopa: Cu scuzele de rigoare că mă bag în discuție, anul trecut am fost cazat, în București, intr-un hotel foarte decent -zic eu- situat lângă Gara de Nord. Are doar 2 stele dar are toate condițiile și confortul unuia de 3 stele. Prețul? Tocmai am făcut o simulare pe site-ul lor: 2 persoane, 5 nopți cazare cu mic dejun, sfârșit de octombrie, cam 38 euro/ noapte. Eu am fost cazat anul trecut acolo, în iulie. Hotelul se numește Hello.

  O zi faină!

  webmasterX [17.10.21 10:55:11] »

  @Flaviu: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă).

  NB: linkul poate fi găsit şi în pagina 1 a saitului - „SCRIE REVIEW”

  Flaviuscris / TELEFON [17.10.21 11:01:54] »

  @webmasterX: chiar îmi pare rău că nu am scris o recenzie dar la acel moment chiar nu eram în starea necesară pentru așa ceva. Nu am făcut poze și nici nu mai rețin prețul plătit. Promit, însă, că la următoarea vizită în București, voi alege cazare în acest hotel și voi scrie și o recenzie.

  Toate cele bune!

  Aurici [17.10.21 11:20:38] »

  @gpopa:

  Dar nu vi se pare diferența cam mare?

  Mi se pare, fir-ar să fie, nu știu cum faceți. Eu, de obicei, cam rămân cu ce-am rezervat din prima. Rar, spre deloc, sau dacă nu sunt mulțumită de ce au ales prietenii cu care mai călătoresc, sau avem vreo încurcătură de vreun fel, se întâmplă să revin pentru căutări. Rezervări multiple pentru același loc nu fac pentru că, în primul rând, nu am atâta timp și apoi că mă obosește să țin minte că am mai multe rezervări, că la unele trebuie să revin, să-mi notez perioadele de anulare, să fiu atentă să nu-mi scape...

  Iar în perioade normale îmi rezolv această problemă cu mult timp înainte, ceea ce contează destul de mult. La fel de adevărat este că iulie și august sunt luni mai cu moț. Dacă în vacanțele din iunie dau între 45-55 de EUR pe noapte, în august și eu am dat 60-70, chiar și ușor peste, câteodată.

  @Flaviu: Ne bucurăm că te-ai băgat în discuție pentru că te-ai băgat cu folos. Am plusat zile la Zaragoza din cauza unui ecou al colegului @gpopa și nu este prima dată când culeg informații utile din ecouri. Dar și mai bine ar fi să citim impresiile tale despre Hello.

  adso [17.10.21 11:28:22] »

  @Flaviu: Am stat și noi la Hello, acum mulți ani (zece?). A fost puțin ciudat, pe atunci copilul era mic și călătoream împreună. Ni s-a părut cam mult transparența caracteristică acestui hotel! (Vă las plăcerea să detaliați dvs. subiectul, când veți scrie despre el.😀)

  De aceea, poate, nu am mai intrat acolo până acum fix un an. A fost ciudat: aveam un avion din Otopeni la ora 15:30 (către Atena). Deși de obicei plecăm cu o zi înainte, nu am putut lua concediu încă o zi, așa că am venit cu un tren de noapte, la vagon de dormit, cu gândul de a merge din gară direct către aeroport, urmând să vedem cum vom mai pierde timpul pe acolo; eventual, cu oprire intermediară la Mall Băneasa.

  S-a dat însă o căldură cumplită în tren, așa că am transpirat îngrozitor. Și ne-am hotărât pe loc să ne cazăm la Hello pentru câteva ore, de la 7 dimineață până la 12, pentru un duș în primul rând. Ne-am reamintit de transparența hotelului!

  Da, e o experiență faină. Dacă nu sunteți cu copii și nici din cale afară de pretențioși, recomand și eu Hello!

  Între cele două șederi la Hello, dar și înainte de ele, ne-am cazat aproape anual în Gara de Nord, cu tot felul de ocazii. Am folosit fie Ibis-ul alăturat (cam 45 de euro camera dublă fără MD, 60 cu MD), fie Euro Hotels Grivița, de peste drum (50 euro dubla fără MD, cam 65 cu MD).

  Ibis este închis de vreo doi ani. Iar Euro aparent s-a ieftinit, la o simulare îmi apare la 40 euro dubla fără MD. Dar, dacă vreau să mă cazez, crește prețul imediat! Am eu un talent în acest domeniu.

  Flaviuscris / TELEFON [17.10.21 11:44:56] »

  @gpopa: Uite, de-aia nu scriu recenzii după luni sau ani de zile de la evenimente. Eu nu am reținut... transparența. Eram singur, ce-i drept. 😀

  maryka [17.10.21 12:33:47] »

  O da, pentru că mi-a plăcut din tot ce-am văzut Zaragoza, memorez această cazare în caz de va fi să fie! Mie îmi convine tot ce ai prezentat, curat, confortabil și modern. Util și frumos! Bine ai spus că îți dă senzația că totul va fi bine!

  ”dar imediat cum am pășit înăuntru am avut acea senzație că totul va fi bine.”

  Felicitări, foarte bună alegerea!

  Aurici [17.10.21 17:08:32] »

  @maryka: Dacă umblu în picioarele goale într-o baie, apăi înseamnă că acolo este curățenia supremă. Asta s-a întâmplat de câteva ori în viața mea de turist, mai puțin decât degetele de la o mână. Nu neapărat că n-am mai găsit curat în alte locuri, dar de obicei nu asociez baia cu picioarele goale. Dar câteodată îmi vine să fac așa, nu știu de ce, simt ceva special pentru loc.

  La Inca așa am făcut, am umblat în picioarele goale în baia aia, care strălucea de curățenie și nu știu cum naiba se zvânta totul așa repede după dușuri lungi. Gresia era cu niște denivelări, îmi făcea și masaj la tălpi. Am vrut să scriu asta în articol dar mă gândeam că se oripilează lumea. Doar ție, aici, îmi permit să-ți spun .

  A fost foarte bine la Inca. Or fi făcut vreo igienizare, făceau curățenie mai cu simț de răspundere din cauza pandemiei, chiar așa o fi de obicei, nush ce să zic, mie mi-a plăcut foarte, foarte mult acolo, așa că nu-i de lepădat dacă ajungi în Zaragoza și-ți doresc să ajungi.

  Mulțumesc pentru vizită, duminică plăcută!

  Aurici [17.10.21 17:13:30] »

  @gpopa:

  Ni s-a părut cam mult transparența caracteristică acestui hotel!

  Vă rog să nu faceți așa ceva cu mine că nu mai am liniște și nu dorm la noapte. Nu aruncați fofârlica așa și pe urmă ne lăsați pe noi să facem scenarite, că eu am capul plin și-așa, nu mai am nevoie de suplimentar.

  Flaviuscris / TELEFON [17.10.21 17:20:31] »

  @Aurici: 🤣

  Cu prima ocazie, jur că vin în București și mă cazez la Hello. Promit să scriu review și să postez poze.

  Aurici [17.10.21 17:32:31] »

  @Flaviu: Da, dar până atunci îl așteptăm cu un răspuns pe colegul care ne-a băgat în ceață aici

  Flaviuscris / TELEFON [17.10.21 17:39:23] »

  @Aurici: cred că se referea la faptul că peretele care desparte baia de dormitor este din sticlă. Nu mai țineam minte amănuntul ăsta dar am văzut niște poze postate pe net. Nu îmi aduc aminte dacă există posibilitatea acoperirii peretelui cu jaluzele sau altceva dar mă lămuresc data viitoare. Chiuveta, de asemenea, cred că era în cameră.

  Aurici [17.10.21 17:45:11] »

  @Flaviu: Aaa, merci, m-am liniștit. Nimic serios la Hello. Mic copil pe lângă cazarea noastră din Valencia, la care sper să ajung în curând.

  adso [17.10.21 18:32:03] »

  @Aurici: Da, @Flaviu are dreptate. Intrarea în baie este direct din cameră, nu din vreun holișor. Și cu geam de sticlă, care nici măcar nu e până jos / până sus. Te acoperă doar de la genunchi la piept când stai în picioare.

  Dar omul în baie nu stă numai în picioare. 😜 Așa că un copil curios poate afla niște chestii.

  Apoi, aburul se cam împrăștie prin toată camera. Iar geamul către exterior nu se deschide, am primit niște explicații cu ceva sinucideri care au avut loc în hotel, fapt care a dus la blocarea tuturor ferestrelor. Aerisirea era bună ultima dată și afară era rece, nu ne-a deranjat, dar vara nu cred că e foarte distractiv.

  adso [17.10.21 18:45:59] »

  @Aurici:

  Aaa, merci, m-am liniștit. Nimic serios la Hello. Mic copil pe lângă cazarea noastră din Valencia, la care sper să ajung în curând.

  Nu spuneți! Camera de la Hello are 10-12 metri pătrați, dar am stat în Amsterdam într-un apartament cu 2 camere care avea în total 15-18 metri pătrați. 240 euro pe noapte - ce-i drept, lângă Rijkmuseum. V-am spus că mă pricep să negociez / să aleg. În apărarea mea, în Amsterdam e nenorocire cu prețurile în centru. Este peste 150 euro la periferie, la o oră cu tramvaiul.

  Ei bine, acolo am văzut maximul posibil în materie de intimitate 😅. Cabina de duș și toaleta, lipite una de alta, fiecare avînd 80cm x 80cm, se accesau direct din „dormitor”: de pe pat se sărea direct în baie. Cel care dormea la geam îl deranja pe cel de la margine, care era lipit de baie. Iar cel care venea din „living” sărea peste colțul patului pentru a intra în baie.

  Și exista o singură ușă de sticlă, glisantă, cu lățimea de 80 cm. Care se trăgea fie în dreptul cabinei de duș, fie în dreptul toaletei, în funcție de ce foloseai la un moment dat.

  Au trecut vreo doi ani, dar dacă găsesc pozele și îmi fac timp, trebuie neapărat să le încarc. Așa ceva...

  Aurici [18.10.21 11:21:26] »

  @gpopa:

  în Amsterdam... 15-18 metri pătrați. 240 euro pe noapte

  Phuuu, cred că muream de inimă rea. La Amsterdam am stat la un Ibis Budget, cred că în anul în care a început pandemia, 2019, unde a fost ok. Este adevărat că la periferia orașului, dar un autobuz care avea stație în apropiere și circula la fiecare 15 minute, ne aducea în centrul orașului într-o jumătate de oră. Nu ne-a deranjat să facem acest drum zilnic pentru că suntem turiști care ieșim dimineața din camera de hotel și ne întoarcem seara. Ne-a costat 70 de EUR parcă pe noapte, cu un mic dejun bunuț. Și cu intimitate, chiar dacă, de asemenea, camera a fost mică. Pe mine la toaletă mă interesează să am intimitate și la Ibis-ul ăsta avea încăpere separată, ceea ce a fost ok. Cabina de duș într-adevăr în cameră, dar asta nu m-a deranjat așa tare.

  adso [18.10.21 14:42:35] »

  @Aurici:

  Phuuu, cred că muream de inimă rea.

  Soția, de fiecare dată când își amintește, trebuie să ia calmante.

  Dar atunci nu am ales singur...

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adso, Aurici, Flaviu, maryka

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.104511022568 sec
  ecranul dvs: 1 x 1