ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.09.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 18.05.15
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2021
DURATA: 7 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 1390 lei
FĂRĂ transport
CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE:
RĂU

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
37.50%
Mai degraba nemulțumit

NOTA MEDIE REZULTATĂ
50.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
[fb]
TIMP CITIRE: 8 MIN

Nici dușmanilor nu le recomand pensiunea La Calciu

TIPĂREȘTE

La Calciu

Pentru acest concediu în care urma să aniversăm 20 de ani de căsătorie inițial am avut rezervare în Ungaria – Austria dar... din cauza restricțiilor am anulat și ne-am reorientat ca și anul trecut către vecinii bulgari. Upss... dar cu ceva timp înainte de plecare ne-a ajuns la urechi o știre cum că din cauza creșterii numărului de infectari or să intre în zona galbenă, offff :(

Încă odată offff apoi reconfigurarea traseului;)

Cum Delta Dunării era de mult timp pe lista noastră de așteptare, soțul din dotare @gabipuf m-a întrebat dacă nu mă încântă ideea de a sărbători în Deltă. Nici n-a terminat întrebarea că imediat am luat telefonul și am început cautările. Criteriile noastre pentru rezervări sunt:

- fără plată în avans,

- cu MD,

- cu parcare asigurată,

- aproape de obiectivele turistice,

- notă mare pe Booking,

- și nu în ultimul rând lenjerie și prosoape albe.

Ne-a făcut cu ochiul Pensiunea La Calciu, cu toate condițiile noastre mai puțin cea cu plata în avans pe care n-am respectat-o, mai exact achitarea integrală a celor 7 nopți altfel nu puteam face rezervarea. Acest lucru plus faptul că atunci nu erau decât 4 poze pe sait ar fi trebuit să ne dea de gândit. Dar hei camera de 20 mp boierie, parcare și toate celelalte am zis că hai, merge, ce-ar putea fi rău. Uaileuuuu, ce greșală imensă. Încă odată mi s-a demonstrat că atunci când cineva cere să achităm toată suma în avans trebuie să fie o chichiță. :-??

Ok, am pornit la drum cu avânt tineresc și cu fericirea-n suflet că în sfârșit vedem Delta, am făcut aproximativ 5 ore - dar cu o oprire la Popasul Izvorul Cerbului pentru încărcarea bateriilor și hidratare – și pe orele 17 madam Mihaela de la Waze tot insista că am ajuns la destinație. Noi ne uitam după o clădire cu o curticică ceva care să semene cât de cât a pensiune, un panou ceva dar nțțț, n-ai să vezi. Pe dreapta bloc de 4 etaje, pe stânga o clădire cu un supermarket Fraher la parter și deasupra încă două etaje oarecare. Ok, am căutat nr. de telefon pe sait ne-a răspuns un domn spunând să-l așteptăm că ajunge în 5 minute. S-a prezentat ca fiind tatăl proprietarei, ea fiind plecată câteva zile, și ne-a condus către intrarea în pensiune. Înainte de a intra am întrebat unde este parcarea și a răspuns că pe stradă unde dorim. Ok, apoi am avut o clipă de uimire văzând intrarea cumva laterală în clădire (în fața am spus că era magazinul), fără nici o inscripție care să te atenționeze că acolo ar fi o pensiune. Bineeeee, după câteva clipe de descumpănire am urcat câteva trepte și am ajuns la ușa de acces unde puteam intra doar dacă avem cartelă. Camerele pensiunii se află una la etajul 1 împreună cu bucătăria, spălătoria și sala de mese care include și recepția și alte 7 camere situate la etajul 2. Am urcat firește la etajul 2, pe niște scări înguste, murdare, pline cu cadavre de muște și țânțari și prima ușa pe partea stângă ne era alocată – nr. 8. A deschis ușa și alt șoc!!! Intrarea direct în cameră (fără hol) și puteai să te arunci direct în pat!!! 20 mp??? Unde??? Ok, am zis să nu ne enervăm, suntem în concediu în Deltă și nu stăm mult în cameră. Camera mobilată în cel mai simplist mod – pat de dimensiuni mici, un dulap cu două uși cu un singur umeraș în el, două lampadare și măsuță de cafea în care era un minifrigider mascat. Ce-i drept aveam AC și un LCD pe perete.

Nu știu cum dar la un moment dat căutând priza să punem la încărcat telefonul @gabipuf a pus mâna pe tăblia patului și s-a umplut de praf, upss iar pe șifonier ooooo :-?? aveam un strat generos de praf, cum Doamne Iartă-mă nota 9,4 la curățenie!!! Dacă cei ce au dat această notă apreciază, înseamnă că la ei acasă este la fel. Pe balcon cred că n-au dat cu mătura din 2019 de când au deschis iar masa cu cele două scaune deasemenea prăfuite.

L-am sunat pe domnul respectiv să-l informăm că totuși mai vrem câteva umerașe și încă un pahar deoarece n-am găsit decât unul. A revenit după ceva timp cu umerașele și paharul lipsă spunându-ne că probabil le-au luat ceilalți oaspeți!!! Dar cum, tu când faci curat (=)) care curățenie) nu te uiți și la ce lipsește pentru a înlocui? Apoi @gabipuf l-a rugat frumos să dea puțin cu degetul pe dulap. A răspuns nonșalant, citez :” nu ne-am gândit că verifică cineva acolo, o s-o trag de urechi pe doamna de la curățenie" What!!!

În cameră nu era nici un pliant cu politica pensiunii, parola wi-fi sau altă informație. Singurul lucru care ni s-a spus a fost referitor la MD că se servește între orele 8,30 – 9,30.

• Cu proprietara ne-am văzut abia după 3 zile, timp în care nu s-a făcut curățenie în cameră și nici nu au ridicat gunoiul. Am întrebat-o de ce nu se ridică gunoiul și nu se face curățenie iar dumneaei a spus că doar la cerere!!! Dar este pensiune nu B&B, stăm totuși 8 zile și de ce nu ni s-a comunicat sau nu am găsit un pliant în cameră, răspunsul a fost că preferă să aibă interacțiune directă cu oaspeții. Deci iar WHAT!!! Când tu nu ești decât după 3 zile cu cine să am interacțiunea? Ok, am anunțat-o ce dorim (specificându-i că dorim în fiecare zi să fie ridicat gunoiul și să se facă curățenie), în acea zi au ridicat gunoiul apoi ce credeți? Iar am stat cu gunoiul până am plecat cu toate că în cameră au intrat de au schimbat așternutul și prosoapele. De mop sau măturat nici n-are rost să vă mai zic.

• Am întrebat-o cam ce formule de calcul au aplicat de au ieșit 20 mp la cameră că nouă 3 și ceva înmulțit cu 3 și ceva nici bătuți nu ne dau 20, cu indulgență am zis 12 – 13 mp. Aaaa, poate împreună cu balconul și baia, poate așa, că într-adevăr balconul era măricel dar camera nicidecum. A răspuns că așa a informat-o constructorul că are 20 mp. Din cele 8 camere cât are această așa zisă pensiune pe care eu n-aș recomanda-o nici dușmanilor doar 4 au balcon și sunt cu vedere la strada „principală" care duce către debarcader iar celelalte 4 fără balcon au geamul exact deasupra pieței. Am intrat într-una din camerele fără balcon să văd dacă sunt mai mari dar nu, sunt la fel de mici. Cred, dar nu pot confirma deoarece în acelea n-am intrat, că sunt două camere triple din cele cu balcon care este posibil să fie mai mari. Atunci când am rezervat noi toate camerele erau trecute cu 20 mp dar după ce am întrebat-o pe proprietară și i-am arătat ce scrie, am văzut că a modificat pe sait

Micul dejun într-adevăr foarte bun și îndestulător. Cred că la cerere se poate vorbi cu doamna pentru prânz sau cină dar nouă nu ne-a comunicat acest lucru, doar am citit în review-urile celor ce au dat notele.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Îmi pare rău dar n-am nimic bun de zis.

În primul rând am fost mințiți în privința dimensiunii camerei, patul într-adevăr scria că este de dimensiuni mici 130 - 150 deci ni l-am asumat dar salteaua nu!!! De proastă calitate.

Camera nemăturată, praf pe mobilier.

Balconul măricel dar foarte murdar, la fel și masa cu cele două scaune cu strat generos de praf.

Baia de dimensiuni normale, fară uscător de păr, consumabile doar câte două recipiente cu gel de duș și șampon.

Evacuarea apei la baie se face cu ajutorul unei pompe electrice foarte zgomotoasă ce se aude chiar și de la vecinii de la 2 - 3 camere depărtare.

Prin ușa de acces în cameră se auzea chiar și musca de pe hol și intra mirosul de prăjală de la bucătăria aflată la etajul 1.

Geamul și ușa de la balcon bune, aici asigurând izolația fonică.

Lenjeria și prosoapele albe, curate și de bună calitate.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Mic dejun bogat și consistent, de alte mese nu pot comenta.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Amplasamentul este bun, aproape de debarcader și de magazine dar clădirea în sine n-are nici o dotare, n-are curte, n-are parcare, nici măcar o floare sau un obiect decorativ. Tern.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Despre ce vorbim???


[fb]
---
Trimis de diana2015 in 16.09.21 21:10:37
Validat / Publicat: 16.09.21 23:04:33
VIZUALIZĂRI: 581INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în MAHMUDIA
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (diana2015); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Mic dejun bogat
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 37100 PMA (din 39 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

22 ecouri scrise, până acum

Safta Raduscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [16.09.21 23:30:23] »

În primul rând, sa fiti sănătoși și multi, multi, multi ani impreuna de-acum încolo! Păcat ca nu v-ati simtit confortabil, macar s-au mai scos si ei cu micul dejun. Pe ce parte ati avut camera? Te intreb pentru ca pe partea cu piata cel puțin va puneati la punct cu preturile din zona...

Astept review-urile cu vizitarea locurilor, în 8 zile sa te tot plimbi!

Gânduri bune!

nicole33 [17.09.21 00:12:20] »

@diana2015:

Pentru acest concediu în care urma să aniversăm 20 de ani de căsătorie inițial am avut rezervare în Ungaria – Austria dar...

Chiar dacă varianta aleasă pentru sărbătorirea fericitului eveniment a fost mai degrabă dezamăgitoare, voi să fiţi sănătoşi şi fericiţi împreună mulţi ani înainte!

Vor mai urma şi alte aniversări, sigur mai inspirate şi mai plăcute.

Încă odată mi s-a demonstrat că atunci când cineva cere să achităm toată suma în avans trebuie să fie o chichiță.

Nici mie nu-mi place să plătesc în avans tot sejurul, chiar dacă nu mă gândesc că ar fi ceva în neregulă acolo.

Camera nemăturată, praf pe mobilier.

Balconul măricel dar foarte murdar, la fel și masa cu cele două scaune cu strat generos de praf.

Recunosc că nu am verificat vreodată dacă a fost şters praful de pe dulapul din camera în care am stat, însă în cazul meu este mai simplu: sunt alergică la praf şi încep instantaneu să tuşesc şi chiar să strănut.

Totuşi nu am înţeles de ce nu au curăţat temeinic camera nici măcar după ce ai sesizat acest aspect tatălui proprietarei.

Povestea cu balconul plin de praf îmi aminteşte de balconul meu de la un hotel din Dubai, unde zilnic ştergeam cu şerveţele umede şi masa şi scaunele de două ori pe zi şi tot pline de praf le găseam , dar măcar acolo eram la marginea deşertului şi mai bătea şi vântul, deci explicabil.

Mic dejunul arată bine şi cu acesta şi-au mai spălat din păcate.

Aştept să ne povesteşti ce ai făcut pe acolo şi cum ţi-a plăcut Delta

adrianaglogoscris / TELEFON [17.09.21 06:52:52] »

@diana2015: Ghinion cu cazarea! Lasa, ca asa ati fost obligati sa va plimbati mai mult!

Si eu va urez casnicie lunga si fericita si... cazari mai bune e viitor!

Carmen Ionscris / TELEFON [17.09.21 08:55:37] »

@diana2015: Încă o dată la mulți ani fericiți împreună.

Păcat de cazare, camera pare într-adevăr mică și sărăcăcioasa, dar nu cred ca ați stat prea mult in ea. Ai avut ghinion, chiar dacă solicitarea plății in avans nu reprezintă neapărat un semn că ceva e in neregulă.

Oricum ar fi, sunt convinsă că excursiile făcute in Delta Dunării au compensat toate neajunsurile, așa că aștept să ne povestești

Flaviuscris / TELEFON [17.09.21 09:07:56] »

Felicitări pentru aniversare, Diana! Frumoasă cifra, vă doresc să crească!

Păcat cu cazarea, data viitoare va fi mai bine.

O zi frumoasă!

maryka [17.09.21 09:42:49] »

Nici măcar praful nu trebuie și nu poate să vă umbrească fericirea aniversării!

La mulți ani fericiți împreună pe mai departe și mult mai mult succes la alte cazări!

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 09:45:54] »

@Safta Radu: mulțumim frumos pentru urări și aprecieri

Am stat pe partea cu strada principală și am avut balcon, cred că am menționat, pe partea cu piața nu erau balcoane dar de mercurial nu-i problemă că pe toate drumurile parcurse erau țărani care vindeau produse culese direct de pe câmp cu prețuri foarte bune (eu vorbesc față de București ) . Chiar am luat un sac cu căpiați la 3,5 lei/kg și altul cu grăsunei la 2 lei/kg dar așa de mari și cărnoși, uaileu, o bunătate. Acum am toată iarna ardei copți 😉

Mulțumesc încă odată pupici

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 10:02:20] »

@nicole33: mulțumesc frumos pentru urări

La cât de frumos și nesperat de bine a fost în Grecia în Iunie unde nu am plătit nici un leuț (sau euro) în avans plata făcând-o integral acolo la Cavo Delea pe atât de dezamăgitor a fost în Românica. La noi sunt doar pe profit și cine cade în plasa lor aia e offf

Sincer dacă nu se sprijinea @gabipuf de tăblia de la pat și nu-i rămânea praful pe mână poate nici noi nu sesizam, dar totuși... era tăblia patului

Iar cu praful de pe scaunele de pe balcon, eu le-am șters și a doua zi erau încă curate, nu este nisip sau trafic intens acolo să zici că zilnic se depune, deci??? Nu degeaba se spune că "omul sfințește locul"

Mulțumesc frumos pentru apreciere și vot, pupici

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 10:09:54] »

@adrianaglogo: mulțumesc frumos pentru urări

Cu plimbările, da, oricum le aveam în plan, în fiecare zi am fost în alt loc, la alte "ruine" și asta o spun la propriu deoarece la noi chiar nu se conservă nici măcar ce se descoperă din păcate spre exemplu la cetatea Enisala era un mozaic frumos dar lăsat în voia sorții unde toată lumea călca pe el, ba chiar dezlipeau câte o pietricică și o luau ca amintire... trist și păcat, nu știm și nici nu vrem să învățăm de la alții cum se conservă istoria

Mulțumesc frumos pentru apreciere și vizită, pup

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 10:18:23] »

@Carmen Ion: mulțumesc frumos pentru urare

Dacă măcar am fi putut să ne odihnim cum trebuie poate n-aș fi fost așa drastică dar nici măcar de odihnă n-am avut parte. În primul rând zgomotul de la pompa de evacuare a apei de la vecini și in al 2-lea rând salteaua - în fiecare dimineață ne trezeam cu dureri de spate cumplite. @gabipuf are și probleme cu hernia și salteaua este esențială.

Offf dar să trecem peste, gata a fost , plimbările au fost superbe, în toată Tulcea și câteva în Constanța au însumat 1800 km deci??? Am bănănăit la greu

Mulțumesc frumos pupici

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 10:21:45] »

@Flaviu: mulțumesc frumos flaviu pupicei

Data viitoare sigur că o să fie mai bine mai ales că va fi în altă țară gata, mi s-a luat de "susțineți turismul românesc"

Zi frumoasă și să ne auzim cu bine încă odată pupicei mulți

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 10:28:25] »

@maryka: mulțumesc frumos pentru încurajare

Doar pe moment au reușit să ne strice buna dispoziție dar cum suntem optimiști din fire am trecut peste și am încercat să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferea Delta

Sulina a mai rămas de văzut dar pentru ea alocăm 2 - 3 zile anul viitor, asta ca să facem și băiță în mare 😉

Mulțumesc încă odată, pupicei

nicole33 [17.09.21 11:25:12] »

@diana2015:

Data viitoare sigur că o să fie mai bine mai ales că va fi în altă țară gata, mi s-a luat de "susțineți turismul românesc"

Trist, dar al naibii de adevărat

Eu la concluzia asta am ajuns de mult timp şi nici măcar "voucherele" nu au reuşit să mă convingă de contrariu.

Am cochetat cu ideea unei minivacanţe pe litoralul românesc în jurul week end-ului trecut, când prognoza meteo era favorabilă şi preţurile ceva mai "normale" fără însă a fi scăzut suficient de mult . Mă gândeam că nici aglomeraţia nu ar mai fi fost ca în plin sezon. Cu toate acestea, am renunţat la idee. Nu doream să mă enervez pe banii mei şi nici să risc să mă îmbolnăvesc pe acolo tocmai înaintea plecării în vacanţa pe care o aştept cu mare nerăbdare de vreo trei luni. Aşa că nu am susţinut turismul românesc, dar nici n-am păgubit bugetul statului .

Flaviuscris / TELEFON [17.09.21 11:47:10] »

@nicole33:

Dacă nu ai returnat tichetele de vacanță instituției unde lucrezi iar aceasta, la rândul ei, nu si-a recuperat banii de la societatea care a emis tichetele, mă tem că paguba rămâne... Inclusiv impozitul care ți s-a reținut ție aferent valorii tichetelor primite.

nicole33 [17.09.21 12:26:24] »

@Flaviu:

Stai liniştit că nu este nicio pagubă dacă nu folosesc nici anul acesta cei 1450 lei de anul trecut. Este o altă situaţie faţă de cea aproape general valabilă expusă de tine mai sus.

Flaviuscris / TELEFON [17.09.21 13:08:53] »

@nicole33:

Am înțeles. Asta e bine, atât pentru tine cât și pentru buget.

Totuși, nu găsești nicio cazare în România care să merite cei 1450 de lei? Parcă este păcat să nu profiți de dreptul ăsta.

E doar o întrebare, nu dau cu bâta.

O zi faină!

nicole33 [17.09.21 13:36:48] »

@Flaviu:

Totuși, nu găsești nicio cazare în România care să merite cei 1450 de lei? Parcă este păcat să nu profiți de dreptul ăsta.

Recunosc că am exagerat puţin. Cu siguranţă există şi în România cazări ok, dar nu sunt prea uşor de găsit. Colegul Radu Safta este o inepuizabilă sursă de informaţii . Nimeni nu are flerul lui în alegerea unor cazări reuşite şi deloc scumpe.

Eu însă îmi doream să merg la mare. Mi-e dor de marea noastră, dar nu agreez sub nicio formă preţurile nesimţite de pe litoral, serviciile proaste şi aglomeraţia de tipul sardelelor la conservă .

Nici eu nu aş vrea să renunţ, astfel că voi mai căuta prin octombrie noiembrie ceva pentru câteva zile de relaxare. Totul este să reuşesc să rezist ispitei de a pleca iar peste hotare, pentru că deja urmăresc un Egipt

Zi frumoasă!

Aurici [17.09.21 16:08:08] »

@nicole33:

sunt alergică la praf şi încep instantaneu să tuşesc şi chiar să strănut

Sunt alergică (și) la praf și strănut în reprize de 10-15 strănuturi o dată. A fost distractiv în pandemia asta să mă apuce în te miri ce situații și să văd cum lumea toată fuge de pe lângă mine.

@diana2015: Știi cum facem noi când suntem nemulțumiți de ceva ce am vrut să marcăm și n-a ieșit chiar pe gustul nostru? Considerăm că n-am marcat și mai încercăm o dată. Ia să ne povestești tu în viitorul apropiat despre aniversarea de 20 de ani așa cum trebuie.

La mulți, mulți ani sănătoși, voioși și plimbăcioși!

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 17:00:05] »

@Aurici: bună ideea cu marcatul. De sărbătorit chiar am sărbătorit frumos

diana2015scris / TELEFON [17.09.21 17:35:07] »

@Aurici: nu știu de ce nu mi-a luat tot ce am scris ci doar jumătate de mesaj

Oricum spuneam, pardon scriam că de sărbătorit am sărbătorit frumos dar nu strică să o mai facem încă odată ideea ta este foarte bună.

Mulțumesc frumos pentru apreciere și vot, pupici

Zoazore [20.09.21 13:34:08] »

@diana2015: Felicitari, casa de piatra si-nca multi ani buni si frumosi impreuna!

Îmi pare rău dar n-am nimic bun de zis. Ba da! Aveati plasa la usa! Si lenjerie alba si prosoape!

Am glumit! A fost ceva gen Pelicanul meu din Tulcea. Cu diferenta ca acolo camera era mare, dar n-avea ferestre, dulap aveam, dar fara umerase. A, si voi ati avut LCD, eu nu!

Ce sa zic? Atata vreme cat multi dau bani sa se cazeze aici, astfel de "pensiuni" nu vor disparea! Si cand se mai scriu si articole cu note mari... Scrie si tu pe Boocking exact ce-ai gasit, poate s-or mai sesiza si altii...

Bine ca macar micul dejun a fost bogat si indestulator.

diana2015scris / TELEFON [20.09.21 15:22:30] »

@Zoazore: mulțumesc frumos pentru urări pupici mulți din partea noastră

Am încercat să nu punem la suflet, în cameră nu stăteam foarte mult, veneam seara, făceam un duș apoi plecam să ne plimbăm pe la debarcader și înapoi în cameră dar problema era că dimineața din cauza saltelei de pe pat durerea de spate nu ne dădea pace plus zgomotul produs de la pompele de evacuare a apei din camerele vecinilor nu am reușit deloc să ne odihnim.

Dar... asta este... data viitoare NU mai plătim nimic în avans

Pupici și sper să ne revedem curând

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, Aurici, diana2015, Flaviu, maryka, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0989530086517 sec
ecranul dvs: 1 x 1