ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.08.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 12.03.11
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
MAY-2021
DURATA: 1 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR --- lei
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAM: DblStd
REGIM MASĂ UAI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
[fb]
TIMP CITIRE: 13 MIN

Rixos Premium Seagate – un hotel foarte bun și pentru familiile cu copii

TIPĂREȘTE URM de aici

Notă:

Acest articol este o premieră pentru mine. NU am fost cazată aici, dar am beneficiat efectiv de multe din facilităţile acestui resort, mai puţin de cazare. Oricum am experimentat destule, muuult mai multe decât cei care scriu despre o cazare care a făcut overbooking sau alte încurcături gen rezervări neonorate şi care doar au „pupat poarta” locaţiei respective sau care au plecat nemulţumiţi de cele găsite la locul faptei căutând altceva mai pe placul lor sau decât cei care au vizitat în fugă un hotel în cadrul unui infotrip.

Am ezitat mult înainte de a mă decide să scriu despre Rixos Seagate. Am fost acolo, am luat cina într-o zi, prânzul în altă zi, am petrecut o seară plăcută la un bar din apropierea plajei unde era mai răcoare, am vizitat aquaparkul. În rest, m-am plimbat prin resort, pe jos şi cu maşinuţele electrice. Am întâlnit destui români, grupuri măricele, cupluri, dar mai ales familii cu copii şi m-am aşteptat ca aceştia să-şi scrie impresiile şi pe AFA. Dar, se pare că încă nu. De fapt, cred că intuiesc motivul: a fost prea bine, prea frumos, prea peste aşteptări din toate punctele de vedere şi atunci ce rost are să scrii când nu ai nimic de reclamat? =)) Eu glumesc acum, dar, din păcate, mulţi gândesc aşa şi acţionează în consecinţă.

Un alt motiv care m-a determinat să mă apuc de scris îl constituie faptul că Rixos Seagate s-a aflat pe lista mea foarte scurtă pentru vacanţa din Egipt, preconizată iniţial pentru mai 2020 şi anulată din motiv de pandemie, alegerea mea făcându-se între cele două hoteluri Rixos din Sharm el Sheikh, iar câştigătorul a fost Rixos Sharm. Înainte de a alege şi a rezerva, m-am documentat serios vis a vis de plusurile şi minusurile fiecăruia, poate mai mult sau mult mai mult decât cei care au fost acolo :D.

Adresa: Nabq Bay, Sharm el Sheikh, Egipt

Website: rixos.com/en/hotel-resort ... premium-seagate

Coordonate GPS: 28.037703 N; 34.430132 E

Hotelul Rixos Premium Seagate

Este un hotel mai vechi, construit în 2000 şi renovat ulterior, cel mai recent după preluarea acestuia de către lanţul Rixos în 2016. Hotelul se află în Nabq Bay, foarte aproape de centru, la 9 kilometri de aeroport, 18 kilometri de Naama Bay şi la 25 kilometri de Sharm Old Market.

Teritoriul resortului este foarte generos, acesta întinzându-se pe o suprafaţă de 333.000 metri pătraţi. Dispune de o plajă cu lungimea de 320 metri şi un ponton lung de 850 metri care facilitează accesul la reciful propriu de corali, absolut superb.

Săpând pe internet în căutare de informaţii, am aflat că este vorba de fostul resort Grand Azure 5* (fost Tropicana Grand Azure 5*), iar prin 2020 a fost preluat şi hotelul de patru stele aflat în linia a doua faţă de mare, Azur Club 4* (fost Tropicana Azure Club 4*), construit în anul 2008, renovat şi reclasificat la cinci stele, ca parte a Rixos Premium Seagate, regăsit ca secţiunea Aqua a acestuia. În mai 2021 secţiunea Aqua era gata să-şi întâmpine oaspeţii, chiar dacă nu părea a fi efectiv deschis. O cazare în secţiunea Aqua are avantajul de a fi chiar lângă aquaparkul Rixos, dar la aproape un kilometru de plajă. Drumul spre plajă se face cu shuttle, gratuit.

Resortul dispune de două clădiri principale (câte una aferentă fiecăruia din cele două hoteluri componente), 36 de bungalow-uri P+1 şi P+2 şi patru vile.

Cazarea se face în 720 de camere de mai multe tipuri (262 camere superior – 32 mp, 194 camere deluxe – 36-40 mp, 18 camere premium – 36-40 mp cu super vedere la mare, 10 camere swim up – 36-40 mp cu ieşire şi vedere la piscină, 76 camere family 48-58 mp, 45 family suites – 64-68 mp, de fapt acestea sunt perechi de camere superior sau deluxe interconectate, 125 junior suites – 53-58 mp.

La acestea se adaugă cele 218 camere din secţiunea Aqua, cu 20 camere superior -30 mp fără vedere, 124 camere deluxe – 38 mp, fără vedere, cu vedere la piscină şi cu vedere la aquapark, 8 camere family – 56 mp, 22 superior suites, 22 executive suites etc.

Nu am intrat în niciuna din camerele hotelului, am mai tras cu ochiul seara în plimbare, dar ar fi fost culmea să mai fac şi fotografii. Dar ce şi cât am văzut mi-a plăcut şi mi-a confirmat faptul că sunt mai mici decât cele de la Rixos Sharm şi poate mai elegant mobilate şi că am ales bine :D.

Cum am ajuns acolo?

Foarte simplu şi rapid: cu shuttle plecând de la Rixos Sharm el Sheikh în mai puţin de cinci minute :D.

Cazaţi fiind la Rixos Sharm el Sheikh Adult Friendly aveam acces nelimitat şi gratuit şi la celălalt hotel Rixos, la Seagate care se afla la două resorturi distanţă, transportul tur retur făcându-se cu maşinuţele care circulau la 15-20 de minute, între 8 dimineaţa şi până la miezul nopţii. La Rixos Seagate puteam folosi gratuit toate facilităţile acestuia: restaurant principal, snack restaurante, baruri, piscine, aquapark, cu excepţia restaurantelor a la carte.

Restaurante

Voi povesti aici doar despre restaurantul principal Turqoise, aflat în centrul resortului, deschis pentru principalele mese ale zilei: mic dejun, mic dejun târziu, prânz, cină şi cină târzie. Restaurantul mi s-a părut imens şi aglomerat, cu o varietate foarte mare de feluri de mâncare, ei declarau peste 600! , iar eu nu am văzut decât o parte a acestuia. Mi-au plăcut mult modul de prezentare al mâncării şi colţurile cu mâncare specifică bucătăriilor altor ţări. Şi aici mâncarea era servită de către angajaţi, mulţi şi foarte amabili, turiştii neputându-se servi singuri cu nimic. Copiii alergau prin restaurant, nesupravegheaţi de părinţi, uneori oprindu-se brusc în turiştii care evitau cu greu să nu le zboare mâncarea din farfurii în momentul impactului. Mi-am amintit brusc că, alegând un resort adult only, am scăpat de incidente de acest gen și m-am felicitat încă o dată pentru alegerea inspirată.

Restaurantul este organizat pe două niveluri, parterul fiind destinat familiilor cu copii, în timp ce etajul este destinat exclusiv adulţilor. Noi am mâncat pe terasa restaurantului de la parter, din comoditate. La intrările în restaurant există porţi de termoscanare, dispensere cu dezinfectant, cutii cu măşti şi mănuşi. Nu am văzut vreun turist să poarte mască, însă personalul respecta cu sfinţenie regulile de protecţie. Nici noi nu am purtat mască şi doar ne-am dezinfectat mâinile înainte de a mânca. Mâncarea a fost foarte bună, dar nici la noi în resort nu am avut vreun reproş la adresa mâncării – excepţionale, variate şi bine preparate.

În prima seară când am mâncat la Seagate soţul a fost aproape derutat de multitudinea felurilor de mâncare oferite, încât a zis că i-a pierit foamea şi a luat doar câteva baclavale şi prăjituri. A fost însă plăcut surprins atunci când a comandat o bere, iar ospătarul l-a întrebat ce fel de bere doreşte, enumerându-i vreo patru mărci, din care a ales Heineken, adusă imediat, la doză, cu pahar de sticlă alături. Tot Heineken a băut şi în altă zi la prânz, când eu am cerut şi primit Desperados la sticlă. Am luat bere cu tequila mai mult pentru poză, pentru că nu am reuşit să o beau toată şi la cât de cald era afară nici nu ar fi fost indicat.

Pe lângă restaurantul principal Turqoise, mai există un restaurant pentru copii (nu m-a interesat), un food court în apropierea plajei şi unul la aquapark, colţul cu îngheţată (la fel ca al nostru), o patiserie (nu am fost), precum şi mai multe restaurante a la carte, cu posibilitatea de a lua cina, 19.00-23.00, gratuit, dar cu rezervare prealabilă: L’Olivo (italian), Mandarin (chinezesc), Lalezar (turcesc), Epicure (franţuzesc), Salt (seafood), La Churrascaria (brazilian), People’s (internaţional – deschis 09.00-23.00, fără rezervare) şi Teppenyaki (japonez – singurul contra cost). Ca vizitatori, noi nu am avut acces la restaurantele cu specific unde nici nu puteam face rezervare, aceasta făcându-se pe baza numărului camerei, dar nici nu ne-a interesat, cât timp nu am fost deloc interesaţi să mergem la restaurantele cu specific, foarte asemănătoare şi tot gratuite, de la noi din resort.

Baruri

Există mai multe baruri răspândite prin tot resortul: Piano Lobby Bar şi Rixos Lounge Bar (Aqua) au program non stop, Lagoon Pool Bar, Lagoon Pool Bar Aqua, Fountain Pool Bar şi Entertainment Pool Bar au program 09.00-18.00, cele două Vitamin Baruri de la cele două centre SPA (Ladies SPA – exclusiv pentru femei şi Anjana SPA) au program 08.00-20.00, Rixos Arena Bar – 19.00-24.00, Shisha Bar, cu program 12.00-24.00, narghileaua fiind contra cost şi Tiran Island Beach Bar, cu program 09.00-24.00. La acestea se mai adaugă trei băruleţe, mai degrabă modeste, din cadrul aquaparkului, cu program 10.00-18.00, unde sunt servite doar băuturi răcoritoare, apă, ceai şi cafea. Nu lipsa alcoolului m-a deranjat la barurile de la aquapark, ci lipsa unui aparat de cafea „adevărată” , aici existând doar cafea instant. Soţul a luat un cappuccino, făcut cu ness L, iar eu am preferat un ceai.

Ne-am petrecut într-un mod foarte plăcut câteva ore într-o seară la barul din apropierea plajei unde era mai răcoare, împreună cu un cuplu cunoscut acolo, experimentând mai multe din băuturile oferite acolo, parcă mai multe decât la barul nostru din Rixos Sharm. Mi-a plăcut faptul că toate băuturile ne-au fost servite în pahare de sticlă, dar barmanii nu mi s-au părut la fel de amabili ca ai noştri care nu ştiau ce să ne mai ofere şi deja ne învăţaseră preferinţele.

Piscine

Turiştii cazaţi la Seagate au la dispoziţie o sumedenie de piscine, care de care mai interesante. Eu nu sunt fan piscină, dar am făcut câteva poze la piscinele întâlnite în drumul meu.

Există două piscine principale tip lagună, una la Seagate – cu adâncimea maximă de 1,80 m şi suprafaţa de 6.044 mp şi alta în secţiunea Aqua – cu adâncimea maximă de 2,00 m şi suprafaţa de 4.350 mp.

Entertainment Pool este piscina pentru activităţi – cu adâncimea maximă de 1,65 m şi suprafaţa de 934 mp, Fountain Pool are adâncimea de 1,75 m şi o suprafaţă de 820 mp, Family Pool are adâncimea de 1,60 m şi o suprafaţă de 300 mp, Premium Pool are adâncimea de 1,35 m şi o suprafaţă de 307 mp.

Aş mai aminti aici piscina interioară de la Centrul SPA destinat exclusiv doamnelor, cu adâncimea de 1,55 m şi o suprafaţă de 68 mp, dar şi piscina pentru copii, cu adâncimea de 50 cm şi o suprafaţă de 136 mp.

Rixy Club

În drumul nostru spre aquapark am trecut şi pe lângă clubul pentru copii, aflat mai aproape de recepţie decât de plajă, cu spaţii interioare în care am evitat să intru şi cu o curte generoasă dotată cu multe atracţii pentru cei mici. Fotografiile pe care le voi posta vor spune mai multe pentru cei interesaţi.

AQUAVENTURE PARK

Aquaparkul constituie piesa de rezistenţă a resortului. Acesta este comun ambelor hoteluri Rixos. Un mic dezavantaj l-ar constitui poziţionarea acestuia în secţiunea Aqua de la Rixos Seagate, în opinia mea, foarte departe de plajă. Accesul la aquapark se face tot cu maşinuţele electrice, altele decât cele care plimbă turiştii prin resort. Întrebând în stânga şi în dreapta, am ajuns până la urmă la punctul din care plecau maşinuţele spre aquapark. Nu ştiu dacă aceste maşinuţe circulă după un program prestabilit sau doar în funcţie de nevoi, însă în cazul nostru cum ne-am urcat am şi plecat. Drumul nu durează mai mult de 2-3 minute, se subtraversează o stradă printr-un pasaj vopsit haios în culori şi cu motive marine, care mie mi-a amintit, desigur păstrând proporţiile, de accesul auto la Atlantis the Palm din Dubai, apoi trecem pe lângă secţiunea Aqua şi am ajuns.

Nu voi compara Aquaventure Parkul de la Rixos Seagate din Sharm cu parcul tematic Rixos – The Land of Legends din Belek (Kadriye), deoarece parcul turcesc este mult mai vast şi mai complex, dar, faţă de ce am mai văzut eu în Egipt până acum, acesta mi se pare extraordinar, iar faptul că aici nu au acces decât turiştii cazaţi la Rixos mie mi s-a părut un avantaj important.

Din locul în care ne-a lăsat maşinuţa am pornit, curioşi, în explorarea parcului, admirând ţestoasa uriaşă care supraveghea parcul. Pe partea dreaptă am remarcat vreo două terenuri de sport, un perete de căţărare aflat pe partea stângă, dar mai interesantă mi s-a părut circuitul de karting, cu acces gratuit, destinat adulţilor şi adolescenţilor. Fără să vreau, am comparat cu circuitul asemănător de la Rixos Sungate din Beldibi (Kemer), care însă era contra cost, aparţinând unei firme terţe.

Am admirat apoi un carusel şi o roată mare, bine, nu chiar foarte mare, ambele adresându-se mai mult copiilor şi adolescenţilor. Oricum nu voiam să mă dau eu în carusel, nu mi-a plăcut nici în copilărie. Am traversat apoi o piscină, cu şezlonguri şi umbrele în jurul acesteia, inclusiv pe barca de lemn din mijlocul piscinei. În partea dreaptă se afla food court-ul, unde se putea lua un prânz uşor gen snack, iar băuturile oferite erau doar răcoritoare, ceai şi cafea.

În spatele snack restaurantului se află un loc de joacă pentru copii. Urmează Tsunami – un tobogan interesant pentru copii mai mari şi adulţi, unde se folosesc colace şi distracţia constă din balansuri repetate, cu amplitudini din ce în ce mai mici şi aterizare într-o piscină cu adâncimea de 120 cm, încălzită iarna.

Aqua Tower constă dintr-o serie de tobogane variate pentru copii, piscina aferentă având adâncimea de 40 cm, încălzită iarna.

Looping Rocket este doar pentru adulţi şi constă dintr-un tobogan în spirală, interesantă fiind înălţimea mare de la care se face lansarea. Tot interesante mi s-au părut şi Space Shuttle & Rafting, şi Rafting & Black Hole, pentru adulţi şi copii mai mari, cu cădere în piscine cu adâncimea de 120 cm.

Lazy River, cu adâncimea de 120 cm, nu m-a impresionat în mod deosebit, râul leneş de la Steigenberger AlDau Beach din Hurghada având un traseu mai lung şi mai variat ca acesta.

Mi-a părut rău că nu am aşteptat să dea drumul la valuri la Wave Pool, acestea atingând o înălţime de 185 cm, deci suficient de palpitant J.

Cam asta a fost vizita mea la Aquaventure Park, o surpriză plăcută, peste aşteptări. Dacă mi-a plăcut mie, care nu am nicio treabă cu toboganele, sunt convinsă că parcul ar fi o adevărată încântare pentru copii.

Există toalete în mai multe zone ale parcului, curate şi dotate cu cele necesare, duşuri, cabine de schimb, dulăpioare pentru a-ţi depozita în siguranţă lucrurile şi vreo trei băruleţe unde îţi poţi astâmpăra setea doar cu soft drinks :D.

Internetul wireless a funcţionat impecabil pe întreaga suprafaţă a parcului acvatic.

Am revenit la intrarea în parc, ne-am urcat într-o altă maşinuţă care a pornit imediat spre Seagate. De acolo am vrut să ne mai plimbăm pe jos prin resort, dar şoferul unei maşinuţe a oprit invitându-ne să urcăm, nu l-am putut refuza :D şi ne-a dus imediat până la plajă. De acolo ar fi trebuit să luăm o a treia maşinuţă care să ne ducă la hotelul nostru, dar am zis să mai stăm puţin să vedem şi plaja şi pontonul de la Seagate. Oricum nu pot să nu apreciez cât de bine este pus la punct transportul cu maşinuţe electrice în acest resort imens :D.

Plaja

Plaja de la Rixos Seagate nu mi s-a părut prea diferită de a noastră. Este suficient de lată, cu nisip, dotată cu şezlonguri şi umbrele suficient de distanţate, cu paravane contra vântului care îţi dau şi o senzaţie de intimitate. Prosoape de plajă puteam lua câte voiam la liber de la chioşcul de prosoape. Nu era multă lume pe plajă la ora respectivă, dar multe şezlonguri erau ocupate doar de prosoape.

Am prins marea la reflux, iar intrarea în mare nu mi-a plăcut deloc, marea se retrăsese foarte mult, oferind o imagine nu tocmai atrăgătoare.

Am încercat să ajung până la capătul pontonului, lung de aproape un kilometru, dar am renunţat după ce am trecut de jumătatea acestuia. Am reuşit să văd totuşi zona preferată de turişti pentru baie şi bălăceală în mare, pentru că prea multe nu puteai face într-o apă care nu-ţi ajungea măcar la slip, existând scară pentru a coborî de pe ponton chiar acolo. Existau şi maşinuţe care îi transportau pe turişti până la capătul pontonului, însă fluxul de turişti era de câteva ori mai mare decât capacitatea maşinuţelor şi astfel cei mai mulţi făceau drumul pe jos.

Concluzie

Indiferent de hotelul Rixos ales pentru sejur, este păcat să nu profitaţi de oportunitatea de a vizita şi celălalt hotel şi de a beneficia şi de facilităţile acestuia. STAY AT ONE, ENJOY AT TWO!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de nicole33 in 16.08.21 00:18:11
Validat / Publicat: 16.08.21 06:14:03
VIZUALIZĂRI: 13117INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Tropitel - Sahl Hasheesh, Sunrise Diamond Beach - Sharm, Steigenberger AlDau Beach - Hurghada, Rixos Sharm el Sheikh
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania, EAU, Iordania, R. Dominicană, Serbia, Egipt, Tunisia
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Rixos Premium Seagate - cea mai frumoasă piscină
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 94450 PMA (din 81 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

9 ecouri scrise, până acum

webmasterX [16.08.21 00:58:30] »

Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.

webmaster45 [16.08.21 06:26:44] »

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

nicole33 [16.08.21 06:40:07] »

@webmaster45:

Coordonatele sunt corecte. Mulţumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
doinafil [17.08.21 14:33:12] »

Ca de obicei, multe informații pentru cei interesați să aleagă acest hotel, mai ales pentru cei cu copii.

Am o nedumerire: dacă cele două resorturi sunt apropiate și fac parte din aceeași „familie” - Rixos - puteai mânca la „Seagate” mereu, fără plată, chiar dacă erai cazată la „Rixos Sharm” ?!

nicole33 [17.08.21 23:19:18] »

@doinafil:

Ca de obicei, multe informații pentru cei interesați să aleagă acest hotel, mai ales pentru cei cu copii.

După ce am povestit despre hotelul adult only la care am fost cazată, mi-am dat seama că pot fi utile şi informaţii despre Rixos Seagate la care au acces şi copiii.

Am întâlnit mulţi români la Seagate şi cupluri, dar mai ales familii cu copii şi am tot aşteptat crezând că va scrie măcar unul din cei care au fost acolo. Au trecut trei luni de atunci şi nimic. UX12345 scriu doar când au ceva de reclamat, în majoritatea cazurilor, ori aici nu prea aveau ce, oricât de cârcotaşi ar fi fost .

Am o nedumerire: dacă cele două resorturi sunt apropiate și fac parte din aceeași „familie” - Rixos - puteai mânca la „Seagate” mereu, fără plată, chiar dacă erai cazată la „Rixos Sharm” ?!

Categoric, DA!

Ei au încurajat permanent acest "schimb de populaţie". Puteam petrece toată ziua la hotelul "frate", să mănânc acolo toate mesele, să merg la plajă sau să fac baie în piscine, să merg la aquapark, să trec în revistă toate barurile. Nu era nicio problemă cât timp purtam o brăţară Rixos la mână.

Şi reciproca era la fel de valabilă, cei cazaţi la Seagate puteau beneficia de facilităţile de la Sharm, însă cu condiţia să aibă peste 16 ani. Permanent era un du-te vino cu maşinuţele dintr-o parte în alta.

Am fost de două ori, am stat cât am vrut, nu m-a interesat mai mult. Eu sunt foarte curioasă, dar nu sunt şi proastă . Crezi că eram fraieră să stau toată săptămâna la Seagate, în loc să mă bucur de resortul meu adult only, liniştit şi civilizat, unde nu-mi ţipau copiii în cap, unde mâncam liniştită fără copii care să alerge prin tot restaurantul? Referitor la petreceri şi spectacole, cei de la Seagate veneau seara la noi spunând că sunt mai cool ale noastre. Posibil, eu nu am fost la ei la spectacole.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

mihpop [09.05.22 08:54:08] »

@nicole33: Suntem o familie fara copii. Ce sfat ne dati? Seagate sau Sharm?

nicole33 [10.05.22 00:15:52] »

@mihpop:

Seagate sau Sharm?

Dificilă alegere

Aceeaşi dilemă am avut-o şi eu anul acesta. Pentru variaţie, înclinam spre Seagate, dar parcă prea îmi plăcuse mult la Rixos Sharm. Am luat în considerare şi o variantă combinată, o săptămână la unul şi alta la celălalt. Soţul meu m-a ajutat să mă decid, explicându-mi că nu merită să facem şi să desfacem bagajele şi nici să-mi asum riscul de a nimeri în camera vecină un copil mic care să plângă toată noaptea şi să nu pot dormi, cât timp putem beneficia de dimineaţă până la miezul nopţii de facilităţile oricăruia din cele două resorturi, de aquapark, de orice dorim, aşa că am ales, din nou, hotelul adult only

Dacă Seagate îţi place mai mult şi nu eşti pasionat de aquapark, îţi recomand să eviţi rezervarea camerelor care au cuvântul "aqua" în denumire, acestea fiind foarte aproape de aquapark, dar foarte departe de plajă şi de orice altceva.

elenaadinascris / TELEFON [15.07.22 22:34:39] »

O filmare extraordinară cu Napoleon, dragul de el, a ieșit foarte bine cu telefonul! Felicitări!! 😉

nicole33 [16.07.22 10:26:23] »

@elenaadina:

O filmare extraordinară cu Napoleon, dragul de el, a ieșit foarte bine cu telefonul! Felicitări!!

Mulţumesc!

Filmuleţul l-am postat cu gândul în special la tine, dar şi pentru încurajarea altor turişti în alegerea acestui hotel.

Am fost tare mândră şi foarte bucuroasă de ce am reuşit anul acesta în materie de snorkeling.

La sfârşitul lunii mai îţi scriam că îmi doresc şi eu o întâlnire cu Napoleon dacă voi fi suficient de norocoasă. Ei bine, am fost şi l-am întâlnit vreme de mai multe zile la capătul pontonului de la Seagate.

Vacanţa din Egipt de anul acesta a fost o mare reuşită din toate punctele de vedere. Am avut tot ce mi-am dorit: şi hotel foarte bun şi servicii de top şi snorkeling cât cuprinde

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
doinafil, elenaadina, mihpop, Yoda
Alte impresii din această RUBRICĂ:
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0915307998657 sec
ecranul dvs: 1 x 1