ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.09.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 30.03.10
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2020
DURATA: 1 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 160 lei
FĂRĂ transport
CAM: DblStd
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
95.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 13 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

[fb]
TIMP CITIRE: 7 MIN

O soluție excelentă în caz de avarie, doar pentru cei nepretențioși

TIPĂREȘTE

La invitația unor buni prieteni am fost în Mamaia, la o micuță petrecere (trei familii), la un pahar de vorbă scumpă, pe plajă, ei sărbătoreau ceva important, noi sărbătoream viața, vara și prietenia.

Întâlnirea a fost de dimineață, a durat până la ora 19 pe plajă și s-au continuat „vorbele” la terasa Scandinavia până la miezul nopții.

N-am vrut să circul noaptea, am găsit repede o cazare, cea mai ieftină cazare posibilă din zonă, aveam nevoie de o dormeză curată și-o baie. Bine, am întrebat și de un balconaș, am și eu o plăcere nevinovată: cafeaua și țigara de la ora 5 dimineața :), plus că trebuia să-mi pun țoalele ude la uscat.

Întrebarea moarte n-are, am primit ce-am dorit la un preț mai mic decât un cartuș de țigări=))

Așteptările mele erau minime, am știut ce rezerv, speram doar să nu nimeresc în vreun coteț, să mă înjure partenerul.

Așadar, sâmbăta dimi, la 10:30 oprim un pic la Vila CIC, la periferia Constanței, aproape de A2, pe strada Bujorului 19B.

Bună dimi! Eu am rezervat azi-noapte o cameră, n-am venit să mă cazez, am venit să vedeți că exist și că ne vom caza diseară, după miezul nopții. Plata a fost făcută, am făcut rezervare doar pentru câteva ore de somn

Doamnă, camera e gata, puteți lăsa bagajul în cameră, vă puteți schimba...

Ce bagaj? Am doar câteva haine minuscule, mergem la un pahar pe plajă și la o terasă, am o traistă cu chiloți de baie, niște alifii și-un săpun, două prosoape, periuțele și pasta de dinți, papuci... și cam atât :D

Asta a fost prima interacțiune cu tipa de la recepție, am urcat să fac poze în interior, ne-am despuiat și țușt la fițoșii din Mamaia care ne așteptau să ciocnim un pahar cu ceva rece.


despre SERVICII

Foarte volubilă tânăra de la recepție, amabilă, gata să-mi satisfacă poftele, rar am întâlnit o asemenea persoană dulce care să mă întâmpine la sosire, mă trata ca și cum aș fi fost un star, am interacționat doar de două ori (în cele două dimineți) dar aș fi stat cu ea ore întregi și nu m-aș fi plictisit.

Noaptea, când am venit de la chef la Cic în recepție, era o altă tânără, cuminte și liniștită dar tot cu bun simț, politicoasă.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Vila Cic are două steluțe, e galbenă, așezată într-o zonă liniștită, rurală, accesul facil către A1 este un mare avantaj pentru cei grăbiți să părăsească orașul și nu numai.

Parcarea se poate face gratuit, pe stradă sau pe cele trei locuri de parcare din fața recepției, există și camere de supraveghere, mașina e păzită virtual :)

În fața vilei este amenajat un loc pentru fumători, cu o masă și câteva scaune, nu toate camerele au un balcon în dotare.

Recepția este micuță, o canapea și câteva floricele colorează spațiul îngust, de la recepție se poate cumpăra suc, apă și cafea. În dreapta holului - numit englezește lobby :), este un restaurant, timpul nu mi-a permis să-l vizitez, să văd ce-i cu el. Citisem pe net că se poate comanda MD și cina în avans, nu cunosc detalii, nu a fost cazul de halimos.

Nu există lift, clădirea are 4 etaje, dispune de 24 de camere, are single, duble, garsoniere, triple, toate camerele au baie proprie.

Cea mai ieftină cameră am luat-o eu, 160 lei/noapte/în august, era deasupra recepției, la etajul unu, cu vedere la parcare, la intrarea în hotel.

Camera mititică, nu are hol, nu există cuier, se intra direct în încăpere. Am avut un pat de mijoc (confortabil, cu saltea bună) încadrat de noptiere, fără veioze, lenjeria albă, nimic wow, nimic anapoda.

În afară de geamul de la balcon nu există alt geam, camera nu e foarte luminoasă, am avut o plafonieră cu un bec, mai mult decât suficient, l-am folosit vreo 15 minute în cele 9 ore petrecute în cameră.

A. C. nu l-am pornit, șifonierul nu avea rafturi, avea doar bara pentru și cu umerașe, o pilotă se pitea în dulap, pe o măsuță pitică era un televizoraș, frigi era și el pitic dar puternic, a răcit apa mai mult decât aveam nevoie, caloriferul era semnul care-mi confirma că acest Cic e deschis tot timpul anului. Cele două taburete mi-au fost utile pentru puținele hăinuțe din traistă.

Pe jos era parchet, ușa, geamul de la balcon avea plasă contra insectelor, perdea și draperie, toate acestea sunt ieftine, nimic sofisticat, niciun Louis Vuitton :) cu toate că în parcare erau și mașini mai scumpuțe, turiștii erau cazati la stelele astea două.

Baia a fost suficient de încăpătoare pentru învârteala de rigoare, cădița avea mușama roșie, rosturile erau roase de timp, aș băga niște detartrant Nufărul, să le mai albesc un pic, aici au un minus din punctul meu de vedere. În rest, obiectele sanitare erau curate, oglinda la fel, am avut săpunele și șamponele, apa caldă era fierbinte (la Hotel Scandinavia din Mamaia (560 lei/noapte) lipsea apa caldă seară de seară=)) ), scurgerea a functionat perfect, totul era funcțional, am avut vreo trei h ig, 4 prosoape albe care miroseau bine dar nu erau pufoase :)).

Găleata și mopul din baie mi-au fost utile pentru a șterge apa scursă de pe mușama pe gresie, un ventilator asigura aerisirea încăperii.

Balconul e de fapt o parte din acoperișul recepției, avea carton pe jos, exact ca acoperișurile rurale din trecut. Pe balcon am găsit un scăunel și-o scrumieră, acolo mi-am băut cafeluța primită în dar de la tânăra recepționeră la ora 6 dimi, după ce savurasem deja un ness.

Nu am avut suport pentru uscat prosoapele dar nici posibilitatea de a-mi întinde sfoara din paporniță, m-a ajutat zidul acoperișului, am întins acolo rufele ude cu care venisem de la plajă. Și-aici au un minus, părerea mea.

N-am verificat wi-fi, pe net scria că au.

Nu cunosc amănunte despre curățenia zilnică, schimbat lenjerii, prosoape sau alte amănunte de genul, n-am fost interesată de aceste servicii.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

La capătul străzii, la 5 minute distanță de mers pe jos e un magazinaș sătesc, cred că au de toate acolo, n-am verificat, eu doar am văzut din mașină și mi s-a părut util să vă spun.

La filozofeala mea de dimi, mă întrebam cine naiba vine la mare și se cazează așa departe, în parcare și pe stradă erau mașini cu nr de PH, DJ, B, GJ.

Cine se trezește de dimi află amănunte interesante, curiozitățile îi sunt uneori satisfăcute. Așa că vă spun că mare mi-a fost mirarea să aflu că cei cu Audi erau pentru a treia oară aici, era o familie tânără, aveau și un copilaș, mergeau la plaja Modern din Constanța, la 10 min de mers cu mașina.

Și ceilalți turiști se cunoșteau cu recepționera, nu erau la prima cazare la Cic.

Ăia cu merțanul aveau bănet grupa mare, i-am studiat de la balcon, veneau a doua oară la vila asta modestă. E clar că sunt mai zgârciți ca mine=))

Alții erau în tranzit, veneau din Bulgaria și megeau în vestul sau nordul țării, făceau escală acolo pentru o noapte.

Autobuzul 504 circulă în zonă, se poate ajunge la plaja Modern în 25 de minute, așa am aflat de la volubila recepționeră.

Până la aglomerata și fițoasa Mamaia sunt 7 km zice netul, până la IpaNera și H2O sunt 14 km conform gps-ului meu, acolo trebuia noi să ajungem.

Am ajuns înapoi la Cic aproape de ora 1 noaptea, la 9 dimi am eliberat camera, am fost extrem de mulțumită de alegerea făcută, ne-am odihnit bine după o zi agitată, cazarea o recomand cu sinceritate doar pentru cei nepretențioși sau pentru... avarii.

Cât sunt eu de simplă și zgârcită, nu m-aș duce în concediu acolo deoarece mi se pare departe de tot și de toate. Dar... niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce-ți rezervă viața.

Alegeri inspirate vă doresc!


[fb]
---
Trimis de krisstinna in 22.09.20 18:12:14
Validat / Publicat: 22.09.20 18:47:49
VIZUALIZĂRI: 523
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krisstinna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Fotografiată de recepționeră, amintire cu Cic
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 71500 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 13.30 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  15 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [22.09.20 18:39:21] »

  Mutat în rubrica "Vila Cic, CONSTANȚA" (nou-creată pe sait)

   =

  Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

  ​​​​

  crismisscris / TELEFON [22.09.20 19:03:45] »

  N-arată deloc rău Cic-ul tău, zău! Precum ziceam, pretat perfect nevoilor voastre de moment!

  Cât despre cei care sunt dispuși să-și petreacă vacanțele într-un astfel de loc... Nu comentez, nu judec pe nimeni. Sunt convinsă că fiecare are motivele lui întemeiate. Știu oameni pentru care chiar nu contează unde stau, un pat curat și un duș cu apă caldă să fie și e de ajuns!

  Iar ultimul tău panseu... Chiar mi-a dat de gândit, să știi! Ai dreptate, never say never, nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul! "Bucuroși le-om duce toate"...

  Și, nu în ultimul rând, felicitări pentru atitudine! Din nou!

  webmaster [22.09.20 19:34:05] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  mishu [22.09.20 20:06:35] »

  @krisstinna

  Întrebarea moarte n-are, am primit ce-am dorit la un preț mai mic decât un cartuș de țigări

  pentru cine stie cat costa un cartus de tigari, eu nu stiu, noroc ca ai pus pretul camerei.  

  Ăia cu merțanul aveau bănet grupa mare, i-am studiat de la balcon, veneau a doua oară la vila asta modestă. E clar că sunt mai zgârciți ca mine​

  poata ca spargeau banii in ceea ce conta pentru ei , mie insa imi place sa am un oarecare confort daca imi permit.

  In ceea ce priveste alegerile, uneori platim mult si primim putin, alta data platim mai putin si primim mai mult, e si asta de multe ori o loterie, insa cred ca trebuie sa ne bucuram de fiecare zi si sa o traim frumos.

  Sa va fie de bine, felicitari, votat cu mare drag. ​​

  krisstinnascris / TELEFON [22.09.20 20:33:08] »

  @webmasterX:  E Ok, mulțumesc.

  krisstinnascris / TELEFON [22.09.20 20:46:34] »

  @crismis:  Mulțumesc, sunt încă sub imperiul unor neplăceri după o vară de cacao, dar trebuie să recunosc că întotdeauna am gândit așa, viața mi-a oferit multe, vrute și nevrute, am învățat sa mă bucur de puțin chiar și când am avut/și am parte de mult, uneori îmi e teamă de fericire și îndestulare ​​

  ​​Știi, aveam niște prieteni care comentau fiecare cazare, doreau lux in vacanțe, spărgeau bani aiurea. Când am fost la ei acasă am zis ca am ajuns in ghetou, din păcate.  Și invers, alții care se cazau in locuri mai mult decât modeste trăiau acasă in lux, in curățenie și belșug.  Oameni și oameni, nu e bine sa râzi sau sa judeci pe nimeni, suntem diferiți și asta mă bucură mult.

  Am menționat cele doua familii din rw meu tocmai pentru a sublinia aceste aspecte, pentru a vă spune și vouă că vila e solicitată, contrar așteptărilor mele ​​

  ​​Te imbratisez cu drag, mulțumesc!

  ​​

  krisstinnascris / TELEFON [22.09.20 21:05:02] »

  @mishu: Un cartuș de țigări costă peste 200 lei

  Prietenii noștri, ambele familii, erau cazați la Scandinavia Hotel, au vrut sa îmi rezerve și mie o camera pentru o noapte, am zis ca nici bătută nu dau 560 lei la o porcărie de hotel, pentru un duș și câteva ore de somn. Când am auzit ca seara nu au nici apă caldă și nici presiune la apa rece, m-am felicitat pentru refuz.

  Domnul C. ar fi dat banii ăștia, cică nu era o avere

  In schimb, am cinat acolo, a fost groaznic, o mai mare porcărie de haleală și furăciune n-am văzut și trăit in viața mea, bine le fac hotelierii celor fițosi, îi jupoaie de bani.  Eu am primit cât am plătit, mi se părea amuzant că am ales ceva modest la cazare și am petrecut la fițosi, la IpaNera asta de care n-am auzit in viața mea

  Și, poate tot așa au petrecut și cei cu merțanul, îmi spuneam mereu in gând

  Oamenii au diferite priorități, așa cum spunea și Cris mai sus, pentru unii chiar nu contează decât un așternut curat și o baie pentru nevoi.

  Mulțumesc de vizită

  nrs † [23.09.20 08:13:07] »

  in afara de faptul ca este la tara cazarea aceasta nu pare asa rea, daca ai treaba prin Constanta si nu tii neaparat sa mergi la plaja e chiar buna

  doinafil [23.09.20 13:35:43] »

  Pentru doar două stele, „Cic” -ul nu arată rău deloc, iar faptul că nu este chiar „de avarie” , cum l-ai considerat tu, este alegerea - poate chiar repetată - a celor cu dare de mână, a posesorilor de merțane și mașini mai acătării!

  Dacă și noi am avea mașină ca să ne putem deplasa mai ușor în vacanțe, nu aș ocoli varianta „cazare mai modestă, dar curată, cu baie proprie” ​, decât una „de fițe, cu bani mulți și fără apă caldă” !

  Condiții bune, pe gustul și confortul meu, am acasă! În vacanțe prefer să cheltui banii pe alte mici plăceri, cum ar fi excursiile sau vizitele la obiective importante, sau - de ce nu?! - pe mâncare bună, specifică zonei în care mă aflu! ​

  Să mă „dau mare” în fața prietenilor, cu cazări de lux​ în vacanțe și acasă să stau ca în ghetou, cum ai văzut la prietenii tăi, asta n-am s-o fac, nici bătută, cum te-ai exprimat tu, într-un ecou!

  Cred că va avea impact articolul tău la mulți viitori turiști spre Constanța, care vor și plajă la Mare!

  michaela_1961scris / TELEFON [23.09.20 21:51:07] »

  Draga mea, știu ca ai criteriile clar stabilite în funcție de împrejurări și dacă ți le îndeplinește cazarea respectiva te declari mulțumită. Știu și ca te ai descurcat de minune cu fitosii, ai mâncat delicat, ți ai tuguiat buzele și ai ținut ceasca cu degetul mic ridicat , ca asa se face. Precis n ai făcut nimic din toate astea... 🤣🤣🤣 Ce nu știu și ma enervează maxim este de ce nu ai și tu celulita??! 🤔🤔 Îți doresc din suflet sănătate și la anul ne vom răzbuna pe aceasta vara pandemica... sper. 😘😘😘

  krisstinnascris / TELEFON [24.09.20 04:46:05] »

  @nrs:  Pentru utilitate am scris rw, eu am avut de ales: ori plecam la ora 1 noaptea spre casă, ori alegeam Cic pentru un duș și câteva ore de somn. ​​

  ​​Am rezervat camera cu o seară înaintea plecării, n-am studiat prea mult vila, am avut noroc de un loc bun. ​​

  Dar, cum ai spus și tu: este o variantă de luat in seamă de către cei care au treabă prin Constanța sau cei care se află in tranzit.  

  ​​

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  krisstinnascris / TELEFON [24.09.20 04:55:56] »

  @doinafil:  Noi eram... avariați , obosiți.  M-au amuzat ​​lipsurile de la Scandinavia dar am tăcut și mi-am văzut de ale mele. ​​​​

  Dar și prietenii noștri făceau glume pe seama Cic-ului meu, ei știu că sunt zgârcită in privința cazărilor, nici dacă aș dispune de tichete de vacanță nu aș arunca cu banii aiurea, aș prefera să stau mai multe zile in alte locuri mai ieftine

  ​​Și eu sunt la fel, prefer să dau banii pe alte lucruri, am alte priorități in vacanță. ​​

  krisstinnascris / TELEFON [24.09.20 05:11:40] »

  @michaela_1961:  Nu am făcut nimic din tot ce-ai zis, mă cunosti bine ​​

  ​​Nici măcar hainele mele nu sunt de firmă, nu îmi plac mall-urile neam. ​​

  ​​Da, de sănătate am nevoie, încerc sa îmi revin, sunt într-un loc fără semnal la tel, încerc să nu mă enervez prea tare ​​

  Nu, nu sunt la turci sănătatea nu mi-a permis să plec așa departe, poate vor veni vremuri mai bune, normale. ​​

  ​​Îmi mulțumesc din suflet și te imbratisez cu drag

  ​​

  Zoazore [25.10.20 10:19:13] »

  @krisstinna

   Cât sunt eu de simplă și zgârcită, nu m-aș duce în concediu acolo deoarece mi se pare departe de tot și de toate. Dar... niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce-ți rezervă viața.

  Ba eu cred că vei reveni! 10 minute cu mașina până la plaja Modern e un fleac la cât costă cazarea!

  Eu sunt de principiul: să fie curat, decent și baie-n casă. La mare merg pentru mare și pentru plajă, nu pentru cameră! Na, și eu-s zgârcită!

  Iar CIC arată chiar bine Și are 2 margarete, că e vilă. Păi Pelicanul meu de patru margarete nici nu se apropie măcar, d-apăi să se compare!

  krisstinnascris / TELEFON [25.10.20 16:42:57] »

  @Zoazore:  Ideea e că îmi place să fiu mai aproape de plajă și de oraș, adică sa nu depind de mașină ​​

  ​​In rest, cum am zis, nu se știe ce ne așteaptă in viitor,  CiC e bun in lipsă de altceva.  Chiar că ai dreptate, e ok la Cic in comparație cu Pelicanul ​​

  ​​Mulțumesc de vizită

  ​​

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, doinafil, michaela_1961, mishu, Zoazore
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0829689502716 sec
  ecranul dvs: 1 x 1