REZONABIL
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Zaga Zaga Resort [Doaga](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Relaxare la Zaga zaga
De mult doream sa ajung la Zaga zaga pentru ca vazusem filmulete si citisem despre resort. Dupa multe apeluri telefonice am reusit sa rezerv cazare la bungalou abia peste o luna, la sfarsitul lunii august.
Resortul Zaga zaga se intinde pe o suprafata de 82 de ha in zona Doaga pe malul Siretului. povestea locului a inceput acum mai bine de 5 ani, in 2014.
Dupa cum arata si pozele din camere, locul era o mare mlastina, plina de buruieni si absolut deloc amenajata sau utilizabila. Intrarea din drumul national care leaga Focsani-ul de complexul Zaga Zaga care tine de autoritati arata deplorabil dar nu este de mirare pentru ca tot ce tine de autoritati mai ales in acea zona este la pamant.
Am inteles ca 4 ani s-a muncit aici non stop, s-a dragat, s-au sapat canalele, s-a populat cu peste (sturioni, stiuca), s-a construit ferma de peste si usor-usor a inceput constructia complexului turistic. 4 ani mai tarziu de la primele sapaturi si dupa peste 10 milioane de euro investiti, Zaga Zaga si-a deschis portile pentru turisti. Acum au in total 51 de bungalow-uri si casute plutitoare, dar si o zona de glamping de abia deschisa, cu corturi tip iurta si o zona de concerte foarte faina.
canalele construite la Zaga Zaga si micro-Delta de aici creeaza o cu totul alta atmosfera. Te simti ca in Delta Dunarii. Canalele sunt mai mari sau mai inguste. Au stuf pe margine si, o plimbare cu barca pe canale iti aduce aminte de Delta.
Masinile raman in parcarea de la marginea resortului si transportul bagajelor la bungalow l-am facut cu caruta. Cazarea a inclus si micul dejun astfel ca zilnic faceam plimbarea pe jos pana la cherhana pentru micul dejun, sau pranz sau cina, sau la piscina.
In fiecare seara contabilizam in jur de 8-9000 de pasi facuti doar pentru mersul la masa sau la piscina.
—
despre SERVICII
Resortul are in total 51 de bungalow-uri si casute plutitoare.
Cazarea se face incepand cu ora 16, La receptia de la intrarea in resort nise dau bratarile pentru piscina, o harta a complexului ca sa te poti descurca si suntem dusi cu caruta de un cal putere la cazare.
In camera nu se face curat decat la solicitare, dar sunt peste tot cosuri de gunoi si ne-am gospodarit singuri.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Bungaloul este format dintr-o camera plus o baie adiacenta.
Camera are doua zone delimitate printr-un panou de lemn: zona de living, cu canapea si televizor, plus zona de dormit, cu patul matrimonial. Exista si o mansarda micuta cu inca o saltea dubla, pentru copii. Din living iesi pe pontonul privat, unde poti sta la plaja, poti citi o carte sau poti pescui. Aici sunt doua fotolii si o masuta unde stateam seara la un pahar de vin. Mi-a placut foarte mult divanul de la fereastra din dreptul patului, un loc foarte placut de relaxare.
In camera era un minibar si un aparat de cafea cu capsule, pretul unei capsule de cafea fiind de 5 lei. Am avut in camera si prosoape special pentru piscina. In camera a fost deranjant boilerul care fluiera cam la interval de cateva minute, dar cu timpul ne-am obisnuit cu zgomotul.
La baie erau dozatoare cu gel.
Aerul conditionat era programat sa porneasca la ora panzului, asa ca atunci cand veneam de la piscina gaseam racoare in camera
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Cherhanau unde am luat micul dejun si celelalte mese este pe lac. Micul dejun consta intr-un platou cu preparate din ferma lor, omleta sau oua fierte, crenvusti, branza, salam de casa, rosii si castraveti. La intrare avea fructe placinta cu branza iaurt si cereale si cafea la expresor. Pot spune ca a fost foarte consistent.
La pranz si seara am mancat sturion foarte bun si storceag de sturion care a fost minunat. Seara am prins un apus de soare superb vazut de la masa restaurantului. In afara de preparate de peste din crescatoria lor erau si preparate din carne de pasare si porc, dar nu le-am incercat.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Se putea pescui si pentru pescuit era o lista intreaga cu ce trebuie sa faci, dar in toate cele 4 zile cred ca a prins vreo 3 pestisori de maxim 5 cm dimensiune. Dar locul si peisajul au fost de vis.
In zona glampingurilor este si o zona cu hamace care se numeste la reveneala, unde sta lumea si leneveste. Este si un debarcader de unde se pot inchiria barci cu vasle, hidrobiciclete sau cu motor.
Preturile variaza, noi am inchiriat o barca cu vasle pentru o ora si am platit 20 de lei si 50 de lei garantia.
Pentru copii este un parc de aventura cu mai multe trasee si o ferma de animale, am vazut in padure si caprioare.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
in pretul cazarii intra si accesul la piscina din prima zi de cazare. Accesul se face pa baza unei bratari pe care o primesti la receptie si care o scanezi la intrarea si iesirea din piscina. Pe baza bratarii comanzi bauturi si sandvisuri la bar si la iesirea din piscina achiti plata.
Piscina ne-a placut foarte mult este o piscina mare care are o parte spre lac si pare infinita si o piscina mica pentru copii. Sezlonguri sunt atat la piscina cat si pe gazon sub salcii. Muzica nu este stridenta si gasesti locuri.
Daca nu stai in resort intrarea la piscina este 40 de lei de persoana.
Copiii au locuri de joaca si de vizitat ferma de animale.
Inainte de pandemie se desfasurau frecvent concerte, dar acum am vazut un anunt cu un spectacol care va avea loc in iunie 2021.
In weekenduri se desfasoara barbeque in zona numita La hambare.
Trimis de mariana07 in 01.09.20 18:01:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în PANCIU & MĂRĂȘEȘTI
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana07); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 45.85177300 N, 27.29955400 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
5 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mă bucur că păstrați de acolo același amintiri frumoase cu care ne-am căpătat și noi, chiar dacă am petrecut doar câteva ore. Am zis că ne vom reîntoarce curând, dar lucrurile s-au cam precipitat acasă și n-am mai reușit să ajungem... Sper că vara viitoare. Să mă mobilizez din timp să fac rezervare, zici...
Buna seara, cred ca trebuie facuta rezervarea cu cel putin o luna inainte si cel putin 3 zile sa stati sa va puteti bucura. Noi am fost foarte încântați
De-a dreptul interesant! Pare un colt de delta teleportat langa Focsani. Pozele cu apusul sunt minunate, iar de storceag de sturion mi-ai facut pofta. Bungalowurile arata bine si nu ma mira ca trebuie sa rezervi din timp. Ultimele dati am mancat storceag in Focsani la restaurantul vechi din parc, poate e o legatura intre acesta si sursa de aprovizionare cu sturion de la Zaga Zaga.
Mi-a placut! Felicitari! Numai bine! ????
@Dan&Ema: multumesc pentru vizită, a fost o experiență deosebită, chiar ne-a placut.
Imaginile cu apusul de soare sunt superbe, iar peștele ăla din farfurie îmi lasă gura apă Frumos articol, votat în consecință. La mulți ani în 2021!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2020 Zaga Zaga Land — s-ar fi putut mai bine... — scris în 15.08.20 de Keyla din TIMIşOARA - nu recomandă