GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Intotdeauna am considerat ca, atunci cand iti alegi vacanta, merita sa acorzi mai multa atentie statiunii si mai putin hotelului. Cu alte cuvinte: eu una aleg intai statiunea in care vreau sa stau si abia apoi incep sa vad ce variante de cazare am. Asta pentru ca hotelurile/vilele ofera toate cam aceleasi lucruri, dar intre statiuni pot exista diferente foarte mari din punct de vedere al plajei, al tavernelor, al atmosferei, al situarii fata de soare... Poate gandesc eu prea mult :)), dar tin cont de toate aceste lucruri cand imi aleg un sejur.
In Thassos, alegerea noastra a fost Golden Beach (vezi impresii), iar motivele pentru care merita aleasa aceasta statiune ar fi:
- Plaja, in primul rand!
- Situarea aproape de capitala Limenas, unde te lasa si ferry din Keramoti
- Faptul ca este situata pe coasta de est si ai soare pe plaja de dimineata pana seara
Consider ca aceasta statiune este o alegere potrivita pentru cei care doresc o vacanta linistita, relaxanta, avand ca scop pricipal plaja si scurte plimbari. Daca doriti viata de noapte, agitatie, obiective turistice in statiune mai bine va orientati spre Limenas, Limenaria sau Potos.
Pentru noi, Golden Beach a fost alegerea perfecta. O statiune mica, linistita, foarte verde si plina de flori de toate felurile si de toate culorile. Plaja frumoasa, apa superba, dealuri cu livezi de maslini, cateva tavernute insirate pe malul marii, oameni zambitori si fara griji. Acestea ar fi coordonatele principale, scrise pe scurt pentru cine nu are timp sa citeasca toate detaliile ce urmeaza... :)
Plaja
Aceasta este lunga de peste 3 km, intinzandu-se din capatul nordic al statiunii Golden Beach pana in Skala Potamia si este destul de lata (mai ales in dreptul hotelurilor Golden Beach si Fedra). Intr-una din zile, am facut o plimbare pe plaja pana in Skala Potamia si am avut ocazia sa exploram intreaga plaja. Bucata cea mai lata si cea mai frumoasa, cu nisip fin este intr-adevara doar in statiunea Golden Beach. Inaintand inspre Skala Potamia, plaja se ingusteaza, apar pietricele si chiar pietre destul de mari – si pe mal si in apa, apar tufisuri destul de bogate – ce mai, pare o plaja salbatica! Asta nu inseamna ca nu are farmecul ei! Si pe aici apar din loc in loc sezlonguri, si pentru cine cauta liniste este perfect! Inspre Skala Potamia plaja devine foarte ingusta, cand am fost se si lucra la ridicarea unei mici faleze, deci e posibil sa arate cu totul altfel in viitor. Insa chiar in capatul golfului, am gasit iarasi o bucata foarte faina de plaja, cu un nisip extraordinar de fin.
Intrarea in apa este foarte lina, pe toata lungimea plajei, poti merge zeci de metri cu apa pana la genunchi. Egeea e si aici asa cum am cunoscut-o peste tot: limpede, calda, cu pestisori care iti inoata printre picioare, foarte curata. Doar in 2 zile, cu valuri mai mari, am vazut acele alge maro ale lor, dar in cantitati foarte mici.
La plaja se poate sta fara probleme pe nisip, nu vine nimeni sa te deranjeze. Daca te asezi pe sezlong, dupa un timp (care poate sa insemne chiar si 1-2 ore), va veni un baiat de la cel mai apropiat bar la tine sa te intrebe daca doresti sa bei ceva: ‘Drinks? ’ :) Poti comanda bere, cafea, cocktailuri, etc si apoi ai sezlongurile si umbrelele pentru toata ziua. Preturile sunt decente: un Mythos in jur de 2,5 euro, o sticla de Baccardi Breezer – 4 euro, o cafea – 2 euro. In functie de bar, poti sa primesti si ceva din partea casei: de exemplu la Sunshine Bar din Skala Potamia am primit vreo 4 cosulete cu chipsuri, covrigei, migdale, snacksuri.
In Golden Beach ne-a placut foarte mult micul promontoriu amenajat in nordul plajei, chiar la piciorul dealului. Cele 2 pietre mari din apa, malul abrut si stancos, culoarea apei – ne-au atras aici cam in fiecare zi, si tare placut mai e sa te odihnesti pe cele 2 bancute si sa admiri privelistea: se vede intregul golf, pana in Skala Potamia.
Situarea
Golden Beach este cea mai apropiata statiune de capitala Limenas, la vreo 14 km inspre sud. Pe unele harti mai apare sub numele de Skala Panagia sau Chrissi Ammoudia, dar am observat ca si grecii tot Golden Beach ii spun (binenteles, cu accentul lor simpatic). La 4 km inspre sud de Golden Beach este statiunea Skala Potamia, ceva mai mare si mai animata. Aici, in Skala Potamia, poti ajunge mergand pe jos pe soseaua principala, facand o plimbare pe plaja sau cu autobuzul local. Tot cu autobuzul local poti ajunge si in Limenas si in satucul de munte Panagia (la 4 km de Golden Beach). Pentru cei care nu au permis de conducere si nu pot inchiria o masina cam acestea 3 ar fi destinatiile accesibile. Pe partea de vest a insulei e mai greu de ajuns.
A mai contat pentru noi faptul ca statiunea este pe parte de est si ne-am amagit ca ne-am trezi devreme macar intr-o zi sa vedem rasaritul. :) Am reusit abia in ultima zi, dar soarele nu rasare direct din apa, ci de undeva din spatele dealului, asa ca nu a fost tocmai spectacolul pe care il asteptam.
Tavernele
Golden Beach nu e o statiune mare. Dar de-a lungul plajei sunt destule taverne si baruri, nu cred ca le poti incerca pe toate intr-o saptamana. O sa incep sa le insir in ordine, pornind din nordul statiunii.
Pe dealul din nordul golfului, urcand cate trepte in spirala, este taverna Vigli: o curte frumoasa, cu o fantana in centru si cu mese protejate in corturi transparente. Ai la picioare intreaga statiune si panorama e impresionanta. Am fost intampinati, bineinteles, de un chelner simaptic si glumet care ne-a oferit din partea casei paine prajita si un fel de pasta de masline amestecata cu rosii si vinete: un deliciu. Am comandat vinul casei = 7 euro/1 litru, tzatziki = 3,5 euro, 1 Beefteki = 7 euro, si trei variante diferite de pui, fiecare la 8,50 euro. Toate portiile au fost mari si delicioase, poate in primul rand Chicken Curry Vigli. Si in Thassos, ca peste tot in Grecia, orice portie de mancare comanzi, ai inclusa si garnitura: orez, cartofi prajiti, cartofi la cuptor, etc. La sfarsitul mesei am primit din partea casei un jeleu de portocale foarte bun. Atmosfera a fost foarte faina, muzica anilor ’70 si cred ca in sezon au mai multe seri tematice. Clientii am observat ca erau in majoritate englezi. Acum, privind in urma, cred ca Vigli ne-a placut cel mai mult si ne pare rau ca nu am mai ajuns inca o data.
Chiar vizavi de Vigli, pe mica faleza este taverna Sotiris. Am ocolit-o cateva zile, pentru ca ni se parea mai neingrijita, dar am hotarat sa mancam si aici o data, mai ales datorita peisajului de la mesele din exterior. Am avut insa o surpriza placuta, mancarea a fost foarte buna si chelnerii foarte amabili si zambitori. Aici am avut, cred, cele mai mari portii, mai ales un Chicken a la Thassos (8 euro). Alte preturi: Chicken soup = 2 euro, Pork Steak = 7 euro, 1 Spaghetti Bolognese = 6 euro, vinul casei 6 euro si painea se plateste. Din partea casei am primit inghetata.
Urmeaza restaurantul hotelului Fedra la care am mers de 2 ori, mai mult din comoditate. Si aici tot ce am mancat ne-a placut, insa servirea a fost ceva mai rece, mai impersonala si preturile mai mari, de restaurant. Cateva exemple: berea Mythos = 2,5 euro, Chicken Souvlaki = 6 euro, Beef Stifado = 7,80 euro, omleta = 4,50 euro, salata Flamando = 7 euro, pui umplut = 8,50 euro (delicios!)
Chiar langa hotel Fedra este hotelul Golden Sands cu barul cu acelasi nume. Aici nu am mancat nimic, nici nu cred ca servesc mancare, in schimb am petrecut o seara frumoasa pe terasa, cu muzica buna (balade rock) si cu cateva cocktail-uri. Preturi: Mojito = 6,5 euro, Ouzo = 2 euro, Greek Coffee = 1,80 euro.
Alte taverne ar fi, pe care nu le-am incercat, dar despre care ne-am facut o oarecare impresie trecand pe langa ele sau din povestirile celor care au fost acolo:
- Cavo d’oro – mai degraba barulet, ni s-a parut destul de scump si cei care
- Kyma – era inca inchisa, dar se pare ca au sandwich-uri bune
- Cafe Cielo – arata foarte bine, dar ni s-a parut de fiecare data prea galagios
Ceva mai departe de zona de nord, in apropierea supermarketului Arista si a campingului mai erau cateva restaurante animate si care aratau bine:
- Finikas
- Playa de Oro
- Marina
Am uitat sa spun, fiecare taverna este dotata cu minim o felina care se uita la tine rugator. Face si asta parte di farmecul Greciei! :)
Supermarketuri si cumparaturi
Noi aproape toate cumparaturile ni le-am facut de la supermarket Anna. Foarte convenabil situat pentru noi, chiar la intersectia dintre strada princiala si straduta care urca spre vila Athina. Vanzatoarea, Anna, este foarte vorbareata si zambitoare, ne-a intampinat ca pe vechi prieteni de la a doua vizita (daca nu de la prima! :)) Cateva preturi: paine = 1 euro, lapte = 1,30 euro, pachetel cu sunca si cascaval = 5 euro, nutella = 2,50 euro, Amstel la 0,5litri = 1,20 euro. Am gasit cam tot ce am avut nevoie. In plus, au si diverse suveniruri, ochelari de soare, prosoape, sepcute, etc.
Chiar in fata supermarketului este si statia de autobuz.
Un alt supermarket, mai mare este Arista, situat aproape de camping. Preturile sunt comparative, dar cu siguranta aici gasesti mai multe sortimente.
Mai este un supermarket micut si pe strada principala, nu-mi amintesc numele.
In rest, magazine de suveniruri gasesti din loc in loc, si pe strada principala si pe straduta de langa plaja. Cel mai mare ar fi The Beach Shop, unde cu sigurnata vei gasi cate ceva pentru cei de acasa.
In statiune mai sunt si cateva puncte de Rent-a-car si un chisc cu ziare englezesti si germane. Cam atat... Banca nu exista, nici schimb valutar sau ATM, nici farmacie. Sau cel putin nu am vazut noi.
Hotelurile
Am mentionat deja cele 2 hoteluri mai mari din capatul de nord: Fedra si Golden Sands. Pareau curate si sunt cu siguranta bine amplasate.
Un hotel care ni s-a parut foarte frumos este Enavlion, la strada principala, destul de departe de plaja (200-300 metri?) Dar foarte cochet, frumos luminat noaptea si cu un restaurant ce parea mai select. Imi pare rau ca nu am avut timp sa il incercam.
Ne-au mai placut Esmerald Studios, situate pe deal, departe de plaja (cred ca dureza vreo 10 minute coborarea). Dar beneficiaza intr-adevar de o panorama superba a intregului golf.
Am vazut si Alexandra Boutique, singurul hotel de 5* din statiune, care arata intr-adevar bine si cel putin unele camere au iesire la cate o mica piscina proprie. Ca minusuri: destul de izolat situat si plaja din dreptului lui este cam salbatica, chiar neingrijita.
Vila Elisavet, pe care am luat-o si noi in calcul pentru cazare, nu pare a avea nimic spectculos, dar e bine situata, la 2 pasi de plaja.
In rest, tot felul de vilute si studiouri, care mai cochete, care mai saracute, unele se construiau, cateva cred ca erau de inchiriat. Hoteluri mai putine si mai prost situate, am vazut unele hoteluri si foarte sus pe deal, populate mai ales de englezi si germani activi.
Atmosfera
Dupa cum spuneam, senzatia a fost tot timpul saptamanii de relaxare totala, de vacanta adevarata. Grecii care lucreaza cu turistii sunt mereu zambitori, vorbareti si cred ca stiu cateva cuvinte in toate limbile! Nimeni nu se grabeste, nimeni nu se cearta, tot ce ceri ti se ofera, toata lumea e draguta.
Turistii din statiune, cel putin la inceput de sezon, erau romani, germani, englezi, in procente egale, as zice. Romanii mai comozi, ii vedem mai mult la plaja sau pe la taverne, germanii si englezii foarte activi, urcau tot timpul pe munte, echipati corezpunzatori, vorbareti, zgomotosi.
Excursii optionale
Excursiile optionale pe care le puteti face pe insula sunt:
- Turul insulei cu autocarul
- Croaziera in jurul insulei cu vaporasul (inclus pranzul, o repriza de pescuit si sarituri in apa)
- Seara greceasca
- Excursie la Kavala
Preturile erau la toate in jur de 30 euro/persoana.
Excursia in Kavala noua ni s-a parut cam obositoare sa o facem de pe insula, si pentru ca oricum la intoarcerea cu autocarul aveam programat si un tur de oras, am hotarat sa nu o facem. Am fi vrut sa facem seara geceasca si croaziera, dar fiind inceput de sezon nu au fost suficienti inscrisi pe niciuna. Asa ca am ales doar turul insulei cu autocarul, organizat destul de bine de agentia greceasca. Am avut ghizi romani, am fost preluati de la vila si lasati apoi tot acolo.
Turul insulei a inclus 3 opriri:
1. Manastirea Arhagelul Mihail, unde am vazut cuiul sfant si de unde am admirat un peisaj superb
2. Aliki, unde am vizitat situl archeologic si iarasi am avut parte de un peisaj impresionant
3. Satul de munte Panagia, de care n-ai cum sa te indragostesti si la care am revenit pe cont propriu in ultima zi de sejur. Aici am vizitat biserica, fabrica de ulei de masline si un magazin cu dulceturi. De la ultimele doua, doritorii si-au cumparat produse la preturi asa-zis de producator, de fapt preturi standard, la fel ca cele din statiune.
4. Capitala Limenas, unde am vizitat portul vechi si am luat pranzul.
Din punctul meu de vedere, acest tur al insulei merita sa il faci ca excursie optionala doar daca nu ai masina sau nu inchirezi una.
Alte statiuni + taverne
Celelalte statiuni pe care le-am vizitat au fost:
Limenas – capitala insulei, numita si Thassos Town – am vazut-o cu mai multe ocazii: cand am ajuns in port in prima zi, cuprinsa in turul insulei si in ultima zi, cand ne-am petrecut dupa-amiaza aici. Nu pot sa spun ca ne-a impresionat, dar nici nu am explorat-o indeajuns. Portul vechi este insa frumos, cu o plaja mica, dar cu pietre si arici de mare in apa.
Am mancat la 2 taverne. Mythos – care apartine unei agentii de turism, situata chiar in port, draguta, cu mancare buna. Aici am incercat calamar si caracatita care ne-au placut si scoci saganaki care nu au fost tocmai pe gustul nostru. Preturi: caracatita grill = 8,50 euro, calamari = 8 euro, scoici = 6,50 euro, souzoukakia = 7 euro, greek salad = 4 euro, Mythos = 2,80 euro. Alta taverna Simi: arata foarte bine, dar mancarea a fost dezamagitoare: cartofii reci, carnea nu tocmai bine facuta. Cea mai slaba dintre toate.
In Skala Potamia am mers pe jos intr-o dimineata, cu gandul sa facem plaja acolo si sa luam si pranzul. Cei 3 km i-am facut in 45 de minute, plimbare lejera pe plaja. Skala Potamia ne-a placut, este cocheta, mai mare, mai agitata, cu taverne insirate frumos pe malul marii, care de care mai frumoasa si mai imbietoare. Am mancat la Korali, unde patronul ne-a intampinat in romaneste si cu noutati despre ultimele meciuri ale etapei din Romania. :) Seriviciul foarte fain, peisajul superb si mancarea foarte buna ne-au facut o dupa-amiaza frumoasa. Am servit o portie de pui la cuptor = 5,90 euro, un gyros = 6,50 euro, o portie delicioasa de penne cu creveti si broccoli = 8,50 euro. Amstelul si Mythosul sunt 2,90 euro si din partea casei am primit la inceput paine prajita cu usturoi si la sfarsit o delicioasa tarta.
Panagia, satul de munte l-am vizitat de doua ori: o data in turul insulei, si o data pe cont propriu. Am luat autobuzul local din fata supermarketului Anna si biletele le-am cumparat de la sofer. Tariful pt dus-intors este de 3,20 euro/persoana. Panagia este un satuc linistit, racoros, cu alei in panta, multa verdeata si case albe cu acoperis de piatra. In piata centrala sunt cateva taverne, noi am hotarat sa mergem la Elena si bine am facut. Muzica placuta, serviciu fain si mancare delicioasa! Daca ajungeti aici, neaparat sa incercati Chicken Souvlaki = 6,50 euro, stropti cu lamaie si cartofi prajiti! Alte preturi: pui la rotisor cu cartofi la cuptor = 5 euro, vinul casei la 1 litru – 7 euro, cafea = 1,5 euro. Tot in Panagia am mai intrat la cofetaria Paneteria, de unde am mancat niste prajituri divine, care deja constituie unul din motivele pentru care ne-am mai intoarce in Thassos. :) Foarte frumoasa in Panagia este si piateta cu platanii cu scorburi in forma de inima. Am avut ocazia sa avem toata piata pentru noi si e foarte fain sa savurezi linistea aceea racorasa, sa mananci o prajitura delicioasa si apoi sa bei apa rece de izvor.
Cam asta a fost vacanta noastra in Thassos. Acum putem spune: Am fost acolo! Ba mai mult, putem spune: Am vrea sa mai mergem acolo, au mai ramas atatea locuri de explorat!
Trimis de Ammelie in 28.06.12 17:27:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, Atena, Zakynthos
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ammelie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Felicitari,
ai facut o "carte de istorie" daca i-mi este permisa comparatia, adica ai tot ce e necesar si util de stiut astfel ca nu ramane decat sa pleci la drum cu destinatie
Thassos-Golden Beach.
Sper ca vacanta sa fi fost pe masura rw care este clar, concis, explicit si cursiv.
Cum Thassos e considerata "perla verde" a Greciei si destul de accesibila noua romanilor, fi sigur/a ca aceste randuri vor fi citite si paracitite.
Multumesc pentru informatiile utile, vacante cu soare in continuare.
@roth
Multumesc pentru aprecieri. Cand am vazut cat am scris mi-a fost putin teama sa nu fi spus prea multe Pana la urma, orice destinatie de vacanta trebuie si descoperita pe cont propriu, trebuie sa ramana si putin loc de surpriza. Dar sunt singura ca Thassos mai are multe de oferit, inclusiv celor care au fost deja o data acolo.
Asteptam plina de nerabdare review-ul tau si... m-ai lasat muta (la propriu si la figurat - pot doar sa scriu) '' mutenie '' datorata atat:
- stilului tau cursiv si minunat, in acelasi timp, de a impartasi frumos, detaliat, interesant din frumusetile descoperite de tine acolo
- detaliilor minutioase si utile pentru noi cei de aici, incat desi aveam un amalgam de intrebari-intrebatoare, mi-ai raspuns din start la ele.
Cu siguranta, pentru fiecare dintre noi care vom ajunge acolo, vom avea de descoperit...comori, minunatii, etc, chiar daca expunerea ta a fost mai mult decat utila/edificatoare, etc.
Spune-mi doar te rog, daca ai nevoie de harti acolo si unde le gasesti?
Eu una, iti multumesc din suflet pentru utilitatea si frumusetea reviuw-ului tau.
Sa ai vacante minunate in continuare asa cum ti le doresti
@Ammelie: Foarte bun review, stilul tău de a descrie locuri și simțiri este excelent, de mult nu am mai citit ceva asemănător, foarte multe detalii utile... sincere felicitări!
Putin bulversata de cuvintele voastre frumoase , reusesc totusi sa iti raspund @clau. nov:
Eu sunt fata a hartilor, nu plec la drum fara macar una, asa ca mi-am procurat un pliant cu Thassos care continea si harta inca de la targul de turism din primavara, desi pe atunci nu planuisem inca vacanta.
Dar harti cu Thassos poti lua din mai multe locuri, eu am vazut asa: in port la Keramoti, in portul Limenas, la ghidul local si cam la orice supermarket/magazin de suveniruri de pe insula. Daca va duceti cu masina, musai sa luati harta, va fi de mare folos la turul insulei. Pe harti am vazut ca sunt scrise doar statiunile mai mari, dar le puteti folosi ca reper pt a gasi si Giola, Psili Ammos sau Marble Beach, care nu apar pe harti.
Vacante frumoase!
Dragă Ammelie, păcat că mulți dintre cititori (și mai ales votanți) sunt deja în vacanță și vrând-nevrând se află în situația de a răsfoi mai rar(sau chiar deloc) paginile acestui site, căci review-ul tău merită cu prisosință superbonusul de apreciere colectivă. Iar fotografiile, sunt sigur probe convingătoare că invitația ta în Tassos chiar merită a fi luată în calcul!
Melodia postata se poate sterge schimba!
Pilula de umor:
*Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner:
- Dom'le draga, ce is acelea fructe de mare?
- Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul.
- Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupu' is fructe de padure!
)
frumos, multe locuri descrise le-am vizitat si eu, de ex. taverna Vigli si mi-a placut panorama de acolo. Iar cu patronul hotelului acela frumos Enavlion m-am intalnit personal la Targul de turism, a fost o surpriza deosebita cand am vazut acel om tinand in mana o fotografie mare cu hotelul.
Te rog sa precizezi datele sejurului si daca ati facut baie in mare. Noi dorim sa mergem intre 1.06-6.06.2013 in Thassos daca se poate face lejer baie in mare.
Multumesc anticipat.
@olteanul2010: Noi am fost intre 17-24 mai. Am facut baie in mare, dar apa era totusi destul de rece la inceput. In cateva minute insa te obisnuiai. E drept ca noi am avut zile cam innorate, cand iesea soarele insa se simtea destul de repede incalzirea.
Eu sint cu sb-ul, bravo, il meriti. Scrierile tale ma fac sa ma gindesc serios sa incerc un drum incolo. Am fost acum aproape 20 de ani in Grecia si parca nu ma mai atrage, dar la asemenea review-uri... am cazut pe ginduri. Uf, sper sa ma pot bucura asa de usor ca tine!
Bafta in tot ce faci.
@sirbuvio: Mersi pt aprecieri. Cu putina bunavointa, optimism si energie, poti sa te bucuri de orice destinatie de vacanta, asa cred eu.
Grecia imi place, mi se potriveste... insa am vazut si oameni care nu s-au intors incantati...
Mie insa mi-au placut toate zonele in care am fost.
@Ammelie: Salut, vad ca tu ai fost in luna mai aici, doream sa stiu cum a fost apa, daca se poate face macar plaja, sau se poate face si baie, as vrea sa merg acolo la sfarsitul lunii mai.
@Daniel31: Buna. Plaja se poate face fara probleme, iar apa in mare, desi la prima atingere pare rece, este chiar placuta dupa ce te obisnuiesti.
@sirbuvio: ce înseamnă ca nu te mai atrage. Eu am fost inThassos in 91 si era superba.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2024 Thasos 2024 – generalități — scris în 09.07.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Din nou in Thassos — scris în 07.10.23 de Elena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Cea mai tare vacanta din viata mea, vreau sa fiu grec — scris în 26.08.22 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Prima data in Thassos — scris în 11.08.22 de cristic66 din IAşI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Thassos... cu rele şi bune! — scris în 17.10.20 de pacala_pm din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Maraton Thassos — scris în 26.06.20 de mrsmr* din CEAHLăU [NT] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Thassos in septembrie — scris în 15.10.19 de melena din BRăILA - RECOMANDĂ