GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Tradiție și calitate, cheia unei cine reușite - Restaurantul Kaisermann, Kundl
Cum la noi s-au reorganizat departamentele si avem alti sefi normal ca trebuia sa ne cunoastem mai bine asa ca au propus o iesire la restaurant (cred ca daca asta ar deveni regula mi-as dori mai des aceste schimbari). Alegerea s-a oprit la Restaurantul Kaisermann in Kundl, la maxim 3 minute odata iesit pe poarta fabricii (suna comunist dar asta e ????).
Eram curioasa cum este aici deoarece si-n venire si-n plecare de la munca trec pe langa el. Acum ma gandeam cum o sa fac poze ca nu prea era momentul potrivit, insa cum am ajuns cu cateva colege inaintea celorlalti am facut pozele repede pana nu se strangea gasca.
Despre local si imprejurimi numai de bine, o afacere de familie (de fapt o sa vedeti pe coperta meniului) iar pagina oficiala este aceasta: wirtshaus-kaisermann.at/index.html
Acum ma bcur sa vad ca au si pagina oficiala deoarece meniul nu am putut sa il fotografiez dar il puteti studia pe net, mai putin preturile, dar sunt in limite decente.
Cat despre cum arata restaurantul, ce sa va spun, este ca o poveste cu prieteni, este un loc unde se aduna localnicii si nu numai avand in vedere ca suntem atat de aproape de locul meu de munca.
Are si o curticica mica cu cateva mese dar si loc de joaca pentru copii si daca iti place sa stai afara, la fel de placut este si inauntru caci asa cum spuneau si colegii, este un restaurant tipic tirolez (foarte usor modernizat).
Ce mi-a placut, si o sa vedeti asta in poze (atat cat am facut) sunt micile detalii care fac deliciul locului si nu as vrea sa descriu interiorul ci va las mai degraba sa il descoperiti voi.
Primul lucru pe care l-am facut cu totii a fost sa comandam bautura, fie apa, suc... nu eu normal, eu am luat bere neagra, dar s-a comandat si vin.
Apoi am inceput sa studiem meniurile, eu mai putintel ca era doar in germana, dar am putut sa ma opresc la o pagina doar deoarece acolo unde erau hamburger am sarit, am sarit si pagina pentru micii fomisti ca nu ma incadram, dar am sarit si pagina dedicata celor ce tin la silueta…... ei bine si eu tin, dar la cea pe care o am, fara nici o suparare.
Apoi, iar prin eliminare, Schnitzel si Cordon bleo cred ca intelege oricine sau Petersilienkartoffeln…... scuze, daca asta este prea mult, sunt cartofi natur cu patrunjel.
NU! eu imi doream un snitzel mai snitzel si cartofi prajiti, asa ca in final am luat Zillertaler Schnitzel dar am schimbat cu cartofi prajiti, ca nu mai mancasem de mult.
Acum ma gandeam cum sa fac cu pozele, in fine, salata sefului nu puteam sa o trag in poza, dar am dat vina pe baieti si am fotografiat hamburgerul sefei, ca poate ajung si cu baietii pe aici si sa vada si ei cam despre ce este vorba (in fine, nu o sa ajung aici deoarece m-am uitat pe pagina lor oficiala si sunt in concediu atunci).
Dar am putut sa imi pozez portia mea, snitelul este umplut cu sunca, ciuperci (un anume fel) si ceapa, dar si portia colegei din dreapta, adica Kaisermannschnitzel (interesant, dar tot al meu a fost mai bun).
Despre preturi nu pot spune ca am retinut prea multe, portia mea a fost 13.5 euro, hamburgerul 8.5 euro, berea 3 euro (baururile se invart in jurul acestei sume, plus sau minus functie de diverse).
Si in interior exista un mic loc de joaca pentru copii, dar si locuri mai separate, asa pentru intimitate, si am descoperit asta cautand toaleta.
Ei, toaleta, alta belea, am dibuit-o in final si stiti ca nu prea fac poze in toalete, dar aici chiar am facut doua, una la modul general si alta si va rog sa nu radeti, chiar din toaleta, deoarece avea un sistem de inchidere ca a trebuit sa o iau babeste, era pe baza de parghii, ceva de genul.
As fi luat si ceva dulce, dar nu prea mergea dupa bere asa ca am luat inca o bere ????. Si uite asa, mai glumind, mai ales ei ca vorbeau mai mult in germana, a trecut vremea si cu mare parere de rau pe la 8:40 le-am spus pa ca nu aveam chef sa gonesc spre gara ci m-am mai bucurat putin de orasul sanatoriu (asa ii spun eu acestui oras), la 9:01 luam trenul si la 9:30 intram in casa dupa o zi dar mai ales dupa o seara minunata.
Si pentru ca nu ma pot opri din comparatiile cu “La noi…... ”, trenul era ok, curat, elegant si liber, in Kufstein am coborat 5 persoane din tren si nu se gandeste nimeni sa anuleze cursa ☹.
Iar acum ca final, am sa ma gandesc la binele tuturor si sper ca articolul sa fie publicat pe lumina sa nu ziceti ca am ceva cu voi seara, desi sunt rupta de oboseala dupa o zi in care am plecat la 6.00 din oras si am revenit la 22.00, dar despre asta alta data.
Trimis de mishu in 14.07.18 23:48:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în zona Kufstein? , KUFSTEIN" (deja existentă pe sait)
@mishu: Ura, pot sa zic si eu "Start vot"!
O duminica lenesa în care pot citi în voie review-urile pe AFA.
Ce frumoase sunt iesirile astea cu colegii.
O duminica frumoasa si linistita.
@mishu: Revin cu o intrebare, cum se împaca dulceata cu snitelul? am mâncat si eu asa ceva la un popas pe autostrazile din Austria dar nu am agreat combinatia si dulceata am mâncat-o la sfârsit pe post de desert! Asta e!!
@mishu: Poza 17 mi-a amintit nu de casa bunicii, ci de casa copilăriei (am o vârstă, deh!), unde mama cususe pe pânză: „bărbățelului să-i faci, prăjituri și cozonaci! ”. Si nu era singurul îndemn realizat așa!
Felicitări și... să-ți fie de bine!
@mishu: Mooamăă, ce merge șnițelul tău cu roșiile cu brânză de le mănânc eu acum!
Ingenioasă metodă să bagi copiii în față ca să pozezi un burger! Sunt mândră de tine și am de învățat!
Cât despre P33, ori pățeam o rușine dacă eram pe-afară, ori sunam să mă scoată cineva de-acolo! Prea ingenios pentru mintea mea!
Să vă fie de bine. Puteți socializa și fără să schimbați șefii. Ziceți și voi că n-ați apucat să-i cunoașteți prea bine și mai vreți! Dar tot mai fain e fără șefi!
@Yolanda: Nu-i asa ca te simti bine cand poti da primul vot? Pentru mine duminica linistita incepe de abi acum, ieri am fost plecata toata ziua si am ajuns acasa rupta de oboseala ca nici sa adorm nu mai puteam, iar azi dimineata treburi administrative, lectii si de acum incolo pana diseara, AFA scrie pe mine.
Si da, sunt frumoase chiar daca ei vorbesc in germana iar eu ineleg numai cateva cuvinte e vorba de atmosfera.
Cat despre snitelul cu dulceata, cred ca m-am obisnui, dar daca mi-ar da si un cubulet de unt, cred ca as pastra dulceata ca desert. Am mai facut asa cand stateam la hotel si am mancat la un fast-food unde alaturi de snitel si cartofii prajiti am primit trei pliculete cu gem, maioneza, ketchup, iar dulceata am luat-o acasa. Oricum m-am obisnuit sa storc lamaie pe snitel, auzisem in tara de ce e indicat, nu mai tin minte dar e ok.
Multumesc pentru vizita si aprecieri.
@DOINITA: Multumesc frumos, cred ca pentru prima parte a zilei este un articol digerabil .
O zi frumoasa!
@Zoazore: Sa ai pofta! Asta e, ba dau vina pe copii, ba pe restul familiei, important este sa obtin ce vreau. Cat despre toaleta iti dai seama ca intai a trebuit sa imi dau seama cum se blocheaza si apoi deblocarea a fost in sens invers .
Cat despre socializare, sper sa se mai intample, am inteles ca se practica, depinde daca cine le propune ramane consecvent.
E mai fain fara sefi, insa poate fi placut si cu ei, oricum aici notiunea de sefie e vazuta putin altfel in afara firmei, normal ca nu poti ignora linia ierarhica, dar a fost ok.
Multumesc pentru vizita si aprecieri.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2022 Kufstein – mancatorii si nu numai — scris în 24.10.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant Cavos] Soarele Greciei intr-un pahar cu vin – Restaurant Cavos, Kufstein — scris în 11.06.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Josef's Restaurant [Kundl]] Cu sefu’ la restaurant – Josef’s Restaurant, Kundl — scris în 07.06.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 Lo-Ca – 20+, o solutie de variatie, buna dispozitie si o iesire cu prietenii — scris în 18.10.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 [Werkstatt Kufstein, restaurant] Restaurant Werkstatt, cu recidiva - inainte si dupa Covid — scris în 20.05.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 [Restaurant Malerwinkel [Rattenberg]] O cana de vin fiert, o vizita in targ si o cina festiva la restaurant – Restaurantul Malerwinkel, Rattenberg — scris în 17.12.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2019 [Restaurant Auracher Lochl] Un nume transformat in istorie – Restaurantul Auracher Löchl — scris în 11.10.20 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ