ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.03.2024
DE adso
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Iaşi
ÎNSCRIS: 25.05.17
STATUS: PRETOR
LUNA
FEB-2024
Cuplu
PREȚ 51
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.00%
Satisfăcător
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
85.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 5 MIN

Red Sea Restaurant

TIPĂREȘTE URM de aici

Scriu despre acest restaurant pentru a mă face singur de rușine, mai rău ca în bancul cu badea Gheorghe care-și duce mârțoaga la iarmaroc clubulderas.ro/badea-gheorghe, măcar acolo calul nu se expune din proprie voință.

Cum drumul spre Cairo trece prin Viena :)  și cum orarul de zbor a fost de așa natură încât nu am avut cum să mâncăm la amiază, am decis să căutăm un loc în care să luăm cina cât mai devreme, aproape de locul de cazare (ibis Wien Mariahilf, poate am să vorbesc și despre acest hotel - mi se pare o bună opțiune pentru un oraș destul de scump, așa cum e Viena).

Am întrebat Google unde să mergem și mi-a întors o listă de restaurante. Alegerea a venit de la sine: Red Sea, Eritrean & Ethiopian Cuisine  google.com/maps/place/Eri ... _t8fn?entry=ttu. Scor 4,9 din vreo 300 de evaluări; servește doar cina, de marți până duminică, cu meniu scurt - deci nu sunt disperați după clienți, au succes, doritorii trebuie să își facă programare dacă doresc să găsească o masă; prețuri civilizate (pentru Viena); situat la cinci minute de hotel. Urma să mergem în Africa - era, așadar, ocazia perfectă pentru a intra în atmosferă.

An incredibly comfortable and homey feel with incredible food.

I came again and the food was just as amazing and came super quick! Love this place so much 🥰.

In my 5 weeks of solo Europe travel, this is the only restaurant to which I went back twice (during my 3 nights stay in Vienna), it was perfect food and environment (the server is ever smiling) after a hectic day’s activities as a traveller …. Would love to eat there again any day :) .

Ei, acest gen de comentarii a setat anumite așteptări. Am făcut rezervare pentru ora 18:15, am reușit să ajungem aproape la timp și prima impresie a fost una bună. Bucătăria este chiar la intrare, în spatele barului amenajat în stil african - la fel ca restul restaurantului. Înăuntru am găsit o atmosferă faină: în cea de-a doua cameră am văzut un grup numeros, care sărbătorea ceva în mod discret, oamenii de simțeau bine fără să îi deranjeze pe alții, iar în prima încăpere, mai mare, mesele erau ocupate de cupluri sau de persoane singure, fiind libere trei - la una ne-am așezat noi, a doua a fost ocupată ceva mai târziu, iar a treia a rămas neocupată până când am plecat. Mi-am amintit imediat de Mandala Society vezi impresii, un loc în care ne-am simțit bine (și unde am mâncat bine).

Am fost poftiți la masă, ni s-au adus meniurile, le-am studiat și... nu am înțeles nimic. La felurile denumite Sambosa sau Kategna (aperitive, de fapt) am priceput câte ceva din explicațiile care urmau; dar, de exemplu, la cel intitulat sugestiv Vegan Mix, textul de după ne-a băgat total în ceață: all traditional vegan dishes - Schiro, Hamli, Timtimo, Alicha. Clar, nu? Iar pozele care însoțeau textul nu au fost de mare ajutor. Puteți să vă convingeți singuri, meniul este afișat pe site-ul restaurantului: redsearestaurant.at/index ... php/speisekarte.

A venit cineva să ia comanda - iar am avut ghinion, nu prea știa engleză, nu cred că a înțeles nimic din ceea ce am întrebat. Dar a fost un antrenament util pentru Egipt, după cum cum ne-am dat seama ulterior (și acolo oamenii îți pot recita o poezie în engleză, dar dacă ceri o explicație, oricât de mică, i-ai zăpăcit). Cerința de bază a doamnei a fost No spicy, aparent nu așa de greu de înțeles - dar doar aparent. A cerut bere brună - evident că a venit blondă. De felul meu meu principal s-a uitat cu totul, a fost adus la un sfert de oră după ce l-am cerut a doua oară și a fost extrem de fierbinte. În fine, trecem peste.

Am comandat așa: Sambosa - un fel de pachețele de primăvară, bune, singurele care au avut succes; Vegan Mix - foarte iuți trei dintre cele patru „componente” ale mixului; iar eu - Tsada Tipsi, cubulețe din carne de miel (există și varianta vită), fierte și condimentate, plus o lingură de salată. Atât Vegan Mix, cât și Tsada Tipsi au fost servite pe un soi de lipie înmuiată în ceva (avea consistența unei clătite, dar gust de pâine cu apă), nu am mai mâncat până acum așa ceva. Nu ne-a plăcut, dar mai tăia din iuțeală, așa că acea lipie și salata au fost binevenite. Restul... mai puțin. Eu am „consumat” mai mult de jumătate din ceea ce, cu greu, am primit, eram foarte flămând și nu am o problemă majoră cu chestiile puternic condimentate, dar Vegan Mix-ul a rămas pe farfurie.

Inițial ochiserăm și un desert, dar ne-a fost teamă să nu fie iute și ăla. Berile au fost bune și ieftine (preț de România), chiar dacă una dintre ele a venit de altă culoare decât cea dorită.

Să nu se înțeleagă că sunt (em) genul care comandă doar șnițel cu cartofi prăjiți, accept(ăm) provocări culinare. Dar, pur și simplu, nu a fost pentru mine (noi). Dacă e să fiu pus la colț pentru evidenta lipsă de cultură gastronomică, asta e, singur m-am expus oprobiului public. Nu țin să fiu contra curentului (repet, restaurantul este foarte bine cotat), dar recomand (cu) multă prudență. Adică: eu sunt prudent când recomand, iar cine dorește să îi calce pragul e bine să fie, de asemenea, prudent.

Oricum, a fost o experiență interesantă, nu regret că am ajuns aici.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de adso in 30.03.24 14:22:14
Validat / Publicat: 30.03.24 16:19:21
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.

VIZUALIZĂRI: 2107 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adso); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Sambosa
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

18 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[30.03.24 16:21:04]
»

ibis Wien Mariahilf, poate am să vorbesc și despre acest hotel - mi se pare o bună opțiune pentru un oraș destul de scump, așa cum e Viena

Cu atât mai mult ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

crismisPHONE
[30.03.24 17:25:25]
»

@adso: Hmm... Te înțeleg foarte bine! Am pățit-o mai ales în Thailanda, unde "no spicy" înseamnă cât să-ți ia gura foc, dar să fii în stare să mănânci jumătate de porție, să nu zici că te ridici flămând de la masă. Sigur, au și feluri absolut ne-iuți, așa am auzit, noi nu prea le-am nimerit. Și pe la restaurantele cu specific indian am mai pățit-o, dar nu întotdeauna...

De aceea iubesc eu pizza! Mai greu de dat greș cu ea!...

Da, povestește și despre hotel!

adsoAUTOR REVIEW
[30.03.24 17:56:44]
»

@crismis: Cunosc mulți oameni care nu comandă decât ceafă de porc, sau doar șnițel, sau doar pizza, fără a avea cea mai mică curiozitate de a încerca chestii pe care nu le faci, în mod obișnuit, acasă. Eu sunt de părere că un drum la restaurant e o ocazie de a vedea ce gust au unele mâncăruri mai neconvenționale (poate și din cauză că nu ies la masă „în oraș” atât de des, pentru mine nu s-a banalizat mâncatul la restaurant).

Ei bine, după câte o experiență de genul Red Sea, încep să îi înțeleg pe cei care nu riscă. Adică să dai 51 (=> 55, că nu aveam de ce să fiu prea generos) de euro și te ridici de la masă flămând - nu e foarte distractiv. Doar că ai ce povesti pe AFA .

Cu înțelepciunea dobândită, la întoarcere am făcut rezervare la Figlmüller Bäckerstraße. Numai că am avut întârziere și am pierdut-o .

Hotelul a fost unul banal, genul „șnițel cu cartofi prăjiți, dar gătit la Figlmüller” . Lucru nemțesc: nimic ieșit din comun, dar cu toate rotițele învârtindu-se uns. Voi încerca să scriu, deși nu e mare lucru. E mai greu să povestești despre lucrurile care sunt ok .

DOINITA
[30.03.24 18:32:24]
»

De cat flamand mai bine pizza oriunde si oricand! Dar e bine ca ati fost si avem si noi de unde invata ca "no spicy" nu e chiar asa peste tot. Este o vorba la noi, "tot patitul e priceput"!

Acum astept si hotelul...

Pușcașu Marin
[30.03.24 18:34:06]
»

@adso: Eu am înțeles că la ieșire din restaurant ai zis ceva de genul :

Mulțumescu-ți ție Doamne / C-am mâncat și iar mi-e foame.

Eu înțeleg foarte bine cam cum a fost cu comanda din meniul ăla. Cam așa ceva am pățit prin Vietnam, unde în primele zile habar n-aveam ce comandam, chiar dacă erau și fotografii, diferența fiind că aproape tot ce-am comandat pe-acolo a fost de la foarte bun în sus.

Dar a fost o experiență. Acum măcar știi cum stă treaba pentru când va fi să fie o călătorie prin Eritreea sau Etiopia .

adsoAUTOR REVIEW
[30.03.24 18:41:01]
»

@DOINITA:

De cat flamand mai bine pizza oriunde si oricand!

Sau cârnați cu fasole și varză murată, ca la Székely land Inn . Deși eu am ratat fasolea, încă îmi pare rău!

Vă mulțumesc pentru ecou! Am să mă străduiesc să vorbesc și despre hotel - până la urmă, Viena este o destinație oarecum obișnuită pentru români și orice pont este binevenit.

adsoAUTOR REVIEW
[30.03.24 18:46:09]
»

@Pușcașu Marin: Nu sunt, Doamne, supărat: / Am mâncat și n-am crăpat! 😅😁🙃

Dap, fix așa a fost. Prin urmare, în Egipt ne-am ferit ca de foc de mâncarea locală. Am luat masa doar la restaurante italienești sau la Mc Donald's . De fapt, mint: am urcat și în restaurantul rotitor din Cairo Tower, îmi amintesc că ai vorbit și tu despre el.

Eu înțeleg foarte bine cam cum a fost cu comanda din meniul ăla. Cam așa ceva am pățit prin Vietnam

Mda, ce să spun... Până nu văd că povestești aici ce și cum, nu te pot crede. Aștept!

Pușcașu Marin
[30.03.24 19:05:11]
»

@adso: Sunt în travaliu cu primele impresii din vacanța proaspăt încheiată. Sper să se nască mâine .

Suntem diferiți și asta zic eu că e bine. Bănuiesc că nu cina din Viena ți-a influențat decizia de a nu încerca mâncarea din Egipt. Probabil primele încercări de-acolo au fost de vină. Mie mi-a plăcut în mare parte ce-am mâncat prin Egipt, chiar dacă igiena lasă mult de dorit. Mă rog, au fost și ceva rateuri, dar am încercat de toate. E adevărat că devenisem de-ai casei în Mc Donald's-ul din Piața Tahrir, asta pentru că soția mea a pățit-o cu o cină într-o seară. Râd și-acum când mai povestește cuiva cum a ratat acea cină.

nicole33
[30.03.24 20:03:00]
»

@adso:

Scriu despre acest restaurant pentru a mă face singur de rușine, mai rău ca în bancul cu badea Gheorghe care-și duce mârțoaga la iarmaroc

Recunosc că am zâmbit puţin când am început să citesc articolul, intuind din start că nu a fost cea mai reuşită experienţă gastronomică , dar nu ai de ce să-ţi faci probleme, mai de apreciat fiind faptul că ai încercat ceva cu totul inedit.

Urma să mergem în Africa - era, așadar, ocazia perfectă pentru a intra în atmosferă.

Păi nu?

Cerința de bază a doamnei a fost No spicy, aparent nu așa de greu de înțeles - dar doar aparent.

Posibil ca felurile comandate să fi fost mai puţin "spicy" decât restul

Inițial ochiserăm și un desert, dar ne-a fost teamă să nu fie iute și ăla.

Cred că nici eu nu aş fi riscat o nouă surpriză.

Berile au fost bune și ieftine (preț de România), chiar dacă una dintre ele a venit de altă culoare decât cea dorită.

La cum vă ardea gâtul după toate cele comandate, culoarea berii cred că a fost ultima voastră grijă. Şi o sticlă mare cu apă ar fi fost la fel de binevenită.

Sambosa - un fel de pachețele de primăvară, bune, singurele care au avut succes;

Am mâncat cu plăcere Sambousa în Tunisia, Egipt şi chiar în Turcia, doar că aveau formă triunghiulară, ca nişte colţunaşi, şi umpluturi diverse, eu neştiind niciodată ce am ales până nu începeam să mănânc. Cel mai mult mie mi-a plăcut Sambousa cu brânză, apoi cu spanac sau ce o fi fost, în timp ce variantele cu carne tocată sau cu cartofi erau prea spicy pentru gustul meu.

Cu restul felurilor comandate, recunosc că m-ai pierdut

Restaurantul arată foarte bine, dar e tare frustant să pleci de acolo la fel de flămând cum ai venit.

nicole33
[30.03.24 20:15:31]
»

@Pușcașu Marin:

Eu înțeleg foarte bine cam cum a fost cu comanda din meniul ăla. Cam așa ceva am pățit prin Vietnam, unde în primele zile habar n-aveam ce comandam, chiar dacă erau și fotografii, diferența fiind că aproape tot ce-am comandat pe-acolo a fost de la foarte bun în sus.

Pfoai... Vietnam zici... Eu aş fi pariat pe Thailanda referitor la cea mai recentă vacanţă şi pierdeam

La fel ca ADSO, nici eu nu cred până nu citesc şi nu văd poze de acolo

Sunt în travaliu cu primele impresii din vacanța proaspăt încheiată. Sper să se nască mâine

Cam lung travaliul ăsta, dar bine că se apropie de final

Mie mi-a plăcut în mare parte ce-am mâncat prin Egipt, chiar dacă igiena lasă mult de dorit. Mă rog, au fost și ceva rateuri, dar am încercat de toate. E adevărat că devenisem de-ai casei în Mc Donald's-ul din Piața Tahrir

Eu am fost foarte mulţumită cam de tot ce am mâncat în Egipt şi nici probleme legate de lipsa de igienă nu am avut. E drept că 99% din timp am mâncat doar în resorturile de cinci stele la care eram cazată, dar am supravieţuit şi după prânzurile luate în excursii, în condiţii mult mai precare

Marius 72PHONE
[30.03.24 21:08:30]
»

Te duci și tu la Viena și te bagi "la speciale"! 😄

Ia tată un șnițel vienez, măcar știi că te saturi când îți umple farfuria cu el! 🤪

Sambosa ceri când mergi data viitoare în India sau Pakistan. Că ăia măcar știu să îl prepare!

Sau puteai cere chelnerilor de la Păltiniș 😂😂

k-lator
[30.03.24 21:50:00]
»

@adso: Lipiile alea erau murate bine, deveniseră buretoase (se vede și din poze - P12, P15). Or fi fost scoase de la putină!? 😀

Cu mâncarea spicy, da... este o problemă - cu frica asta am plecat și eu în Turcia, că mâncarea condimentată mă va face să renunț la alte vacanțe acolo. Dar am avut noroc.

În ceea ce privește gustul iute, știu pe "cineva" care moare după mâncăruri iuți, deși uneori... după cîte-o iuțeală îngurgitată poate să-l facă invidios și pe melc, de cât de mult poate să-și întindă ochii.

Ce nu-mi place la tine ma-frend, este că m-ai lăsat nedumerită cu desertul ăla! Nu puteai să te riști și tu odată!? 😄

k-lator
[30.03.24 22:01:26]
»

@Pușcașu Marin:

Sper să se nască mâine

Dacă nu se rupe apa, să știi că trimit pe cineva să-ți facă cezariană, ca să nu te (ne) mai chinui cu așteptarea. Și încă ceva: să nu te zgârcești cumva la vorbă, că io vreau să aflu tot-tot-tot.

adsoAUTOR REVIEW
[31.03.24 00:29:14]
»

@nicole33:

Posibil ca felurile comandate să fi fost mai puţin "spicy" decât restul.

Chiar m-am gândit la asta. De altfel, mielul meu a fost mult mai condimentat decât platoul cu chestii vegetale.

Cred că nici eu nu aş fi riscat o nouă surpriză.

Să îi spuneți asta și lui @k-lator, ea îmi reproșează că nu am luat desert 🙄.

La cum vă ardea gâtul după toate cele comandate, culoarea berii cred că a fost ultima voastră grijă.

Aici a fost o problemă: mie mi-a venit mâncarea după o jumătate de oră. Evident că mi se cam terminase berea. Norocul meu că mi-a mai cedat doamna din a ei .

Cu restul felurilor comandate, recunosc că m-ai pierdut.

Dacă nu găseam meniul pe net, cred că nici nu mă apucam de scris articolul ăsta. Habar nu mai aveam cum se cheamă ceea ce am mâncat, eram la fel de pierdut ca dvs.

Restaurantul arată foarte bine, dar e tare frustant să pleci de acolo la fel de flămând cum ai venit.

Și țineți seama că nu mai mâncaserăm de pe la 9 dimineața. A fost masa principală a zilei .

adsoAUTOR REVIEW
[31.03.24 00:36:37]
»

@Marius 72:

Sambosa ceri când mergi data viitoare în India sau Pakistan. Că ăia măcar știu să îl prepare!

Mai întâi de toate, a fost bine preparată și aici. Doi: dacă nu comandam asta, chiar că mă ridicam flămând de la masă. Doar sambosa am mâncat până la capăt. Trei: tu crezi că eu știam ce comand? Am mers la ghici, că de înțeles - nu am înțeles nimic din meniu. Patru: de unde să fi știut că aș fi găsit mai bun în Pakistan? Am mâncat atunci pentru prima dată în viață, fără să știu ce mănânc. Și cine poate ști când / dacă voi ajunge în Pakistan?

Sau puteai cere chelnerilor de la Păltiniș

Păi vezi: ce povestesc eu aici se întâmplă cu o lună înainte de Păltiniș. Și cum să le cer ceva despre care nu aș fi știut că există?

La final, consider că masa asta a contribuit la dezvoltarea mea ca persoană. Am învățat lucruri noi. A adus un plus și la capitolul autocunoaștere. Despre asta e vorba în educație .

adsoAUTOR REVIEW
[31.03.24 00:44:34]
»

@k-lator:

Lipiile alea erau murate bine, deveniseră buretoase (se vede și din poze - P12, P15). Or fi fost scoase de la putină!?

Habar n-am! Inițial mi s-au părut scârboase și puțin iuți. Dar am ajuns să le apreciez! Totul în viață e chestie de comparație. Cred că la asta se gândea Einstein când a descoperit teoria relativității.

Ce nu-mi place la tine ma-frend, este că m-ai lăsat nedumerită cu desertul ăla! Nu puteai să te riști și tu odată!?

Doar ți-am spus că nu am voie desert. Apoi, recunoaște că am fost curajos: @Marius72 îmi reproșează mai sus că nu am mers pe șnițel vienez, ca tot românul. Nu, eu am testat gusturi eritreene!

Cel mai mult în ecoul tău îmi place apelativul. L-am auzit în Egipt de 200 de ori pe zi!

nicole33
[31.03.24 18:20:28]
»

@adso:

Păi vezi: ce povestesc eu aici se întâmplă cu o lună înainte de Păltiniș. Și cum să le cer ceva despre care nu aș fi știut că există?

Păi eu înţeleg că tocmai aflaseşi aşa că puteai cere un repetir la Păltiniş Poate ai fi avut o surpriză plăcută.

Cu desertul eu am glumit. Cred că merita încercat chiar cu riscul creşterii bruşte a glicemiei.

Felicitări pentru această experienţă care a contribuit la "dezvoltarea personală", că tot este la modă subiectul

=

Însă altceva mai voiam să-ţi scriu aseară, dar am uitat. Am vrut să te felicit pentru progresele făcute şi pentru depăşirea inhibiţiilor. De fapt, am constatat asta încă de la articolele despre "mâncătoriile" din Maroc.

Făceam comparaţie cu primul tău articol despre un restaurant din Iaşi când nu ai avut curaj să fotografiezi mâncarea comandată decât la tine acasă . Şi acest progres poate intra tot la capitolul "dezvoltare personală", nu crezi?

adsoPHONEAUTOR REVIEW
[31.03.24 19:40:06]
»

@nicole33: Nu voi deveni niciodata specialist in mancatorii, asta e clar .

Dar da, am inceput sa mai fac, uneori, poze. Fie atunci cand ajung intr-un loc megainteresant, fie atunci cand sunt in situatia in care am cautat si nu am gasit anumite informatii - si atunci imi propun sa le dau eu (informatiile, adica). Nu mereu reusesc sa realizez ceea ce imi propun, insa .

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
crismis, DOINITA, k-lator, Marius 72, Michi, Pușcașu Marin
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Viena? :


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.05665111541748 sec
    ecranul dvs: 1 x 1