ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.03.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Buzău
ÎNSCRIS: 03.09.11
STATUS: PRETOR
LUNA
DEC-2014
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 8 MIN

    Unde se maninca broaste in Roma

    TIPĂREȘTE

    In ajunul Revelionului, dupa o zi de plimbare la malul marii in Ostia, ne-a cuprins o foame groaznica pentru ca in afara de micul dejun copios si de citeva inghetate prin oras, nu am mincat nimic de prinz asa ca pe la ora 19 as fi mincat si un soarece prajit. Stau si ma intreb acum daca nu cumva a fost o strategie din partea partenerului meu, ca sa ma tina nemincata toata ziua si apoi sa imi bage pe git ceva ce n-as fi mincat in viata mea.

    Dupa o raita prin Carrefour unde am bagat in cos atita mincare cit hraneam o gradinita de copii ( fructe, compoturi, prosciuto crudo, mozzarela, mortadela si ale "morte... lici", dulciuri mai dulci sau mai sarate printre care si vestita nuga cu fistic de care m-am indragostit), foamea m-a facut sa accept o invitatie la un restaurant chinezesc unde spunea ca se gateste bine si ca e curat. Mie imi convenea si daca mincam pe capota masinii din cumparaturile ce tocmai le facusem, insa am zis ca e bine sa ne bagam pe undeva la caldura pentru ca frigul de afara, dupa udatura de la bocanci ce-o primisem vrind sa fac o poza pe plaja, in dreptul unui val ce a fost mai mare decit l-am apreciat eu, a facut ca talpile mele sa nu se mai simta confortabil.

    Ajungem la restaurantul cu pricina, intram si vad intr-o lumina mai obscura o masa mare in jurul careia erau o multime de chinezoi mai mari sau mai mici ce mincau. Se ridica unul de la masa cu un zimbet larg pe fata, ne saluta si ne pofteste sa ne asezam unde dorim. Nu era lume la ora aia, aveam sa aflu ca in Italia se iese la cina dupa 20, asa ca noi eram primii nemincati.

    Vine o duduita draguta sa ne dea meniurile si in timp ce noi ne uitam peste felurile de mincare ne aduce la masa un platou mare plin cu creveti si un bolisor mai mic cu un sos rosu. Nu mai mincasem creveti din aia de pe timpul decedatului si la foamea de o aveam, au disparut intr-o clipita. Cum nu prea cunosteam felurile de mincare chinezeasca, l-am lasat pe el sa comande si pentru mine. Pentru primul fel a luat un orez simplu si un orez cu "mormoloci" -ceva fructisoare de mare dar mici... Orezul simplu avea niste legume, asta cu mormolici era la fel doar ca avea adaugate lighioanele. Pentru felul doi a ales un platou cu gamberi (nu imi vine pe limba traducerea- un fel de aratari cu ochi, mustati si craci in carcasa...) si inca ceva ce nu am inteles ce e. Am auzit doar cento, adica 100. Ma gindeam ca 100 de grame de ceva anume. Tipa intreaba in italiana "doriti cosce di rana... nustiucum si nustiucum? " / Da, va rog sa imi aduceti o portie de la nr 100 din meniu. (bineinteles in italiana si eu n-am inteles decit pozitia 100) Au facut un schimb de priviri, ea s-a uitat la mine si a zimbit minzeste apoi a pelcat sa aduca bauturile, o sticla cu apa si una mica de vin.

    Vine orezul, al meu ala simplu, al lui ala cu lighioane, gust si dintr-al lui si imi place, adun lighioanele si le transfer in orezul meu.

    Apoi imi zice ca a comandat aripioare de porumbel crocante si picante. Vine duduia cu platoul si le pune pe masa. Iau si ma uit la ele, mici... micute. Ma gineam ca daca in Singapore am mincat o jumatate de pui cit o vrabie, inseamna ca si porumbeii asiatici sint oleaca mai mari decit pasarea colibri. Si gust si imi place... nu stiu daca foamea era de vina sau chiar erau bune acele aripioare. Cind eram pe la jumatea platoului, vine si cel cu gamberi, Arata atit de bine incit am lasat aripile si am trecut pe gamberi. Au fost putini, doar 4 la portie asa ca dupa ce am lins degetele, am trecut din nou la farfuria cu aripioare. Am mincat pina si morcovul de decor. :) Totul a fost delicios. Vinul nu mi-a placut, era acru si sec de mi s-a facut gura punga dupa prima si singura inghititura.

    Nu am mai vrut desert pentru ca numai incapea.

    Am platit si am plecat la hotel. Mi-am adus aminte ca la iesire am primit invitatia sa imi aleg ceva de pe o tava cu suveniruri. Mi-am ales o pereche de cercei, chinezesti, desigur dar gestul a fost dragut, la fel ca si cercelusii.

    Cind iesim afara, vedem un panou publicitar pe care era afisata si oferta de Revelion. 28 euro de persoana cu meniu fix, chinezesc. N-am prea inteles eu ce fel de feluri de mincare ar fi fost alea, dar cum ceea ce mincasem a fost delicios, am zis ca da, vreau sa venim acolo in noaptea de Revlion.

    Am ajuns la hotelul de la Cuca Macaii-desi rezervasem in Termini, un receptioner a facut o incurcatura asa ca pentru 3 nopti ne-a trimis la alt hotel uneva in neant, la vreo 30-40 de minute de mers cu masina. Am scris despre asta in reviewurile precedente.

    A doua zi am plecat pe Via Appia si dupa citeva ore de plimbare prin ger, am ajuns in hotelul nostru luxos, calduros si frumos din care nu am mai vrut sa ies nici pentru Mama Revelionului, atit de obosita si infrigurata m-am simtit. Am facut o cina pe cearceaf din merindele nemincate pe care le cumparasem cu o zi inainte si de care nu ne atinseseram. Aveam si sampanie si panetone, asa ca puteam sa dam petrecere. Foc de artificii a fost la greu, program tv atractiv... Un Revelion romantic si destul de placut pentru mine, in cea mai comoda rochie ever!!! Prosopul moale si pufos de la dus. :D

    La mizeul noptii ma suna mama si ma intreaba :ce faci? /Bine, ma uit la tv si beau sampanie/ Ce maninci? / Maninc niste fistic/ Asta maninci tu de revelion, fistic? Aaaa, am crezut ca ma intrebi ce maninc in clipa asta... pai am mincat niste bunatati, la picnic. /Ce picnic? /Ei, unul aici in patul de la hotel ma simt atit de obosita ca nu mai vreau sa ies nicaieri. Aveam in plan sa mergem la un restaurant chinezesc unde am fost aseara si am mincat aripioare de porumbel crocante si picante... si alte bunatati. /Si cum sint aripioarele alea? /Pai cum sa fie, mai mici decit m-as fi asteptat eu, dar bune la gust.

    In secunda aia aud un bombanit " ihi, aripioare zici? au fost picioare de broasca! "

    CEEEEEEEEEE? Ori esti prost la cap???

    Mama intervine pe fir: Ce se intipla acolo? /I-auzi!!! ca aripioarele nu erau aripioare ci picioare de broasca! / Se aude din nou bombanitul ""Au fost bune? "/ Da, au fost bune, nici nu stiu daca sa vomit sau nu!!!/ Ei, lasa, daca au fost bune sa stii ca aia ai mincat!!! Nu ti-am spus de ieri ca mi-a fost frica sa nu vomiti, dar azi nu mai are cum sa iti vina rau.

    Asa ca daca as fi stiut nu gustam nici aca ar fi fost singura mincare de pe planeta. As fi strigat din gura de sarpe "Sint celebra, scoate-ma de-aiiiiiiiici!!! "

    Ca aia din Africa ce sint pusi sa manince gindaci si viermi (.Am inchis televizorul ca n-am putut sa privesc nici 3 secunde. -showl cu gindacii)

    Revenita in tara si planificind urmatoarea excursie la Roma, in minte imi veneau brocutele si ma cuprindea oarece pofta. Ma gindeam cum sa il duc pe fi-miu si sa il fac sa manince, mai ales ca aflase de patania mea.

    In prima seara ne-am dus intinsi la acelasi restaurant (care, la ora aia era plin ochi) si am comandat fix aceleasi feluri de mincare, orezul a fost tot cu mormoloci, nu am mai luat simplu. Nici baiatul nu mincase pina acum insa a inghitit micile vietati, incet, una cite una. Cind au venit broastele, parca n-au mai avut acelasi farmec nici pentru mine. Aveam o retinere si totusi am luat vreo 2-3 bucati si le-am mestecat. Cu greu au alunecat pe git. Trebuia sa fiu curajoasa in fata copilului. I-am zis sa guste una si daca nu ii place poate sa o scuipe in servetel. A mincat-o, a inghitit-o dar pe a doua nu a mai pus mina. A mincat 2 din cei 4 gamberi din platoul lui iar restul mi-au revenit mie. Deliciosi!!!

    De data asta am primit si un desert chinezesc. Desi nu mai era loc nici pentru o imbucatura, curiozitatea m-a impins sa fac un efort si sa gust acel deliciu.

    Pe o farfurie erau 4 gogoloaie, am crezut ca sint gogosele numai ca in momentul in care am vrut sa bag furculita, era tare ca piatra, ba chiar suna ca ceva de sticla. Am lasat fuculita jos si am luat cu mina, am dus la gura si era un zahar caramelizat. Am spart crusta si am dat de niste aluat cam de gogosi cu lingura si la mijloc ceva moale... era o bucata de banana pusa in gogoasa apoi, nu stiu prin ce metoda, erau bagate in "sticla" de glazura de zahar caramelizat. Mijlocul frigea, la suprafata era rece.

    Nu stiu cum se cheama dar le recomand. Una am luat-o in servetel si am mincat-o a doua zi, rece. Cred ca mai buna a fost calda.

    La plecare, pe linga cercelusii (acum aveau si alte modele) din tava pe care mi i-am ales, am mai primit si o vaza chinezeasca, cadou din partea bucatarului... (ma gindesc sa o daruiesc la tombola... ma mai gindesc...)

    Sint sigura ca daca mai ajung la Roma, voi merge glont sa maninc bunatati la acel restaurant chinezesc.

    Pentru web, coordonatele sint aici :

    google.it/maps/@41.891409 ... xz14tkc3QKg!2e0

    Pentru turisti, se poate ajunge cu tramvaiul nr 5 luat din Termini si se coboara la prima statie dupa ce trece de soseaua suspendata.

    Sper sa mearga site-ul sa incarc si niste poze foarte... apetisante! Rog gravidele si pofticiosii sa nu se uite. :)


    [fb]
    ---
    Trimis de adri-nico in 03.03.15 01:42:07
    Validat / Publicat: 03.03.15 19:23:48
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.

    VIZUALIZĂRI: 4545 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    25 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adri-nico); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P10 niste preturi pentru cei interesati
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20900 PMA (din 23 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

    ECOURI la acest articol

    25 ecouri scrise, până acum

    crismis
    [03.03.15 19:47:52]
    »

    @adri-nico: Bre, da' ce forma de copane au aripioarele alea!

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [03.03.15 19:51:06]
    »

    @crismis - Hai ca seamana mai mult cu aripioare decit cu copane!

    DOINITA
    [03.03.15 20:14:48]
    »

    Foarte nostim povestit totul si in acelasi timp demn de a fi retinut:a nu se manca"aripioare de pui"la Roma! Oricum experientele noi sunt bune, daca nu este implicata propria persoana. Felicitari!

    Sa nu uit, vaza pare a fi o urna... !

    luciaoradea
    [03.03.15 20:19:47]
    »

    Frumos gest sa dea ceva suvenir- presupun ca nu erau scumpe, dar gestul e tare dragut!

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [03.03.15 20:24:58]
    »

    @DOINITA - "aripioare de porumbel"... parca asa ar fi trebuit a zic. am scris pui?

    a se minca!!! pentru ca nu le-am minat cu scirba. a doua oara, e drept, nu au mai avut acelasi succes.

    Hahaha, urna pentru cenusa?

    @luciaoradea - da, a fost frumos gestul. nu sint produse scumpe dar nici de aruncat.

    Yersinia Pestis
    [03.03.15 20:44:19]
    »

    Nope, fată, m-ai pierdut! Nu pui gura pe picioare de broaște și alte alea. Gamberi, da, mănânc până se schimbă banii, că-s creveți și-s buni. Dar, picioare de broască, neam! Oac!

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [03.03.15 20:47:45]
    »

    @căpcă1 - N-auzi ca daca stiam ce-s alea nu le hapaiam?

    Nici cu vin, nici cu tuica, nici cu vischi!

    sirbuvio
    [04.03.15 12:10:21]
    »

    Mda... ca tot te plingi ca nici macar cel mai inrait fan al tau nu mai comenteaza (ce-o mai face gheisa !?)

    De aia le mai zice si broscari. Si, multe din acele "pui de balta" sint de la noi, de curiozitate...

    Prin 86-87 eram "la munci" cu scoala... undeva in sud-vestul Constantei, Ostrov-Lipnita. Era o foaaaameeee... Intr-o zi am mers la Dunare cu un coleg din Galati. De foame, a prins citeva broaste, le-a rupt picioarele si le-a fript acolo, pe mal. Imi ghioraiau matele de foame, dar n-am putut sa pun gura...

    Asa ca... cine poate... pofta buna! Eu prefer o pizza sau o carbonara. sau o lasagna, desi naiba stie ce o fi in carnea aia tocata.

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 12:13:43]
    »

    @sirbuvio - Gheisa cred ca a divortat de noi!

    Nu=i asa ca nici foamea nu-i cel mai bun bucatar? Atunci de unde e vorba asta veche?

    abancor
    [04.03.15 13:22:10]
    »

    Desertul ăla se numește fructe în caramel și se găsește la toate restaurantele chinezești (sau cel puțin eu nu am fost într-unul unde să nu aibă, e desertul lor „clasic”). De regulă sînt mere, ananas și banane, dar pot fi și citrice sau alte fructe.

    Eu am mîncat copane de broască și pane, la o crîșmă în deltă, și pe grătar, făcute de mine (dar n-am ucis eu broaștele, le-am cumpărat de la Metro sau Mega Image, nu mai știu, că într-o vreme se găseau, acu n-am mai văzut). Sînt bune în ambele variante, nu ți s-a părut.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 13:28:58]
    »

    @abancor - Multumesc de informatie in legatura cu denumirea desertului, cit espre broaste fripte nu pot sa ma pronunt. Da' ce curaj ati avut de ati bagat in cosul de cumparaturi asemenea delicatese? Cu vreo ocazie speciala?

    abancor
    [04.03.15 13:53:31]
    »

    Hehe, io n-am probleme cu mîncarea, dacă nu arată urît (adică gîndaci) e în regulă. Ocazia cu care am mîncat (prima dată) broaște a fost faptul că am găsit așa ceva la supermarket. Eram curios de mic, sau de cînd auzisem de „pui de baltă”, cum sînt, așa că n-am pierdut ocazia de a gusta. Treaba se petrecea acum vreo 12 ani. De atunci am mai mîncat pe unde am găsit, dar acu îmi dau seama (fiindcă mi-a adus aminte discuția de față) că n-am mai mîncat, nici văzut prin magazine sau meniuri, de vreo 7 ani. Probabil n-am mai fost eu atent, că nu cred că au dispărut complet.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 13:56:01]
    »

    @abancor - gindaci uriti? dar sint si gindaci frumosi... cum ar fi gargaritele... ele or fi bune de inghitit?

    alinaro
    [04.03.15 14:40:27]
    »

    @adri-nico - Foarte haios povestit, in stilul tau cunoscut si placut.

    Am mancat si eu "aripioare de porumbel" o singura data, la noi la mare, prin 2008. Eram cu seful meu in vizita de lucru, romanii noastri de la Constanta ne-au oferit un platou cu de toate la o terasa de pe langa Cazinou, cred, si am gustat. Nu m-au dat pe spate, dar nici n-am facut mofturi. Sefu' nici n-a vrut s-auda.

    Cat despre cadouasele pe care le fac chinezii in restaurantele lor, la noi nu stiu daca se poarta, ca n-am fost niciodata, dar aici mereu iti dau cate ceva, de obicei iti aduc ei, dar sunt chestii naspete. Oricum, e un gest frumos.

    Si apropo de bautura, chinezii din Spania ofera sangría si sake, lichiorul ala al lor cu soparla inauntru.

    P. S. Doinita are dreptate, vaza aia numai vaza nu e! Te-ai uitat sa vezi vreo urma de cenusa prin ea? Ca doar nu degeaba se zice ca cine-a vazut inmormantare de chinezi? (glumeeesc)

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 14:45:23]
    »

    @alinaro - azi cind am sters praful, am deschis capacelul si nu mirosea a mort!!!

    Aoleu, am baut sangria de am ris vreo 3 zile la rind, insa n-am vazut sopirla, fataaaaaaaa!!! sau a alunecat pe git printre feliile de portocale...

    Merci de comment!

    alinaro
    [04.03.15 14:48:26]
    »

    @adri-nico - Nu, Adri, soparla e in sake ala, nu in sangría!

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 14:50:57]
    »

    @alinaro - si ce-are sangria cu restaurantele chinezesti? nu e o bautura spanioleasca?

    alinaro
    [04.03.15 14:57:28]
    »

    @adri-nico - Ba da, tocmai de-asta am zis-o ca si curiozitate: chinezii de aici ofera, pe langa vin, apa, etc., mai ales sangría. Adica eu de cand ma stiu cand mananc la chinezi (inainte ma duceam mult, acum am bagat pauza) beau sangría. Se-adapteaza si ei, de-asta eram curioasa in Italia ce-ati baut, da' am vazut c-ai scris vin, care nu ti-a placut ca era acru. Poate ca dadeau si limoncelo, ca imbina gastronomiile si bauturile, eu stiu?

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 14:59:31]
    »

    @alinaro - De felul meu nu sint o bautoare, poate un vin dulce, gen sangria, ar mai aluneca pe git. Sau o bere pe linga o pizza. In rest, freshuri de fructe sau apa chioara.

    abancor
    [04.03.15 15:02:17]
    »

    Despre gărgăriţe, eventual şi furnici, aş zice că bine prăjite probabil poţi să le mănînci ca pe seminţe.

    Copanele de broască au gust mai bun decît, de exemplu, pieptul de pui, care e o carne preferată de mulţi (e drept, probabil din motive dietetice).

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 15:30:43]
    »

    @abancor - adica au gust! ca pieptul nu prea are nici un gust. (de pui, desigur)

    abancor
    [04.03.15 16:00:10]
    »

    Exact!

    Dabator
    [04.03.15 18:42:19]
    »

    @adri-nico: Nu e corect, m-ai păcălit.

    Italienii sunt mari mâncători de picioare de broască, nu degeaba li se spune și broscari.

    Acum două review-uri, m-ai amenințat că îmi vei spune unde se pot mânca oac-oac-uri. Te-ai ținut de cuvânt doar pe jumătate, că tu mă trimiți la restaurant chinezesc. Nu mă duc la chinezi în Italia nici să mă tai bucăți și să mă bagi în geamantane chinezești.

    De când am fost în Hawaii în faimosul cartier chinezesc nici nu vreau să mai aud de chinezi și așa nu mă prăpădesc după mâncarea lor.

    Să fii mâncat niște pulpane de pui de baltă la italieni, alta era mișcarea. Eu am mâncat pe aici, pe la noi de mai multe ori și mi-au plăcut.

    Acum, la drept vorbind, nu știu ce e mai scârbos să mănânci: pulpe de broască sau viermi împodobiți cu frumosul nume de crevete .

    adri-nicoAUTOR REVIEW
    [04.03.15 19:36:59]
    »

    @Dabator - De ce viermi, mai omule? Vrei sa imi faci scirba?

    Am fost la un restaurant italian (get beget) dar nu aveau in meniu asemenea excentricitati. (poate povestesc diseara despre el)

    Deaia am scris ca sa nu te duci acolo si sa imi ramina mie pentru data viitoare.

    ovvio*
    [04.03.15 22:16:13]
    »

    @Dabator - Cunosc restaurantul asta de 16 ani ! Eram si eu reticent la restaurante chinezesti inainte (stiind ca mananaca inclusiv pisici, sac!)...deci ma feream sa intru. Foamea intr-o seara (undeva pe la unu noaptea) m-a facut sa intru. Era divers asta, era totul nou, recent renovat si chinezii pareau draguti...comunicativi, dornici de a intra in confidenta cu clientela daca permiteai asta... si am mancat... chiar bine in seara aia platind doua lire (alte vremuri, nu acu' cu €). Cateva zile dupa, am avut ocazia sa intru si in bucataria lor. Era mai curat decat in bucatariile oricarui restaurant "italian" de intrasem pana atunci!!! (marea majoritate au bucatari arabi si "personal" indian :- (). Sunt "fitos" de felul meu sa aleg unde manc... dar "chinezescul" asta merita tot respectul... e singurul dealtfel de merg... Am avut ocazia (cu prieteni) sa intru in alte restaurante din zona, dar cum am intrat asa si am iesit, (la unul a iesit chiar proprietarul (un chinez "mic si indesat") sa ne intrebe ce avem de am iesit asa repede... Asta ca restaurant ar merita trecut pe lista... cel putin pentru o cina!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    abancor, adri-nico, alinaro, crismis, DOINITA, luciaoradea, ovvio*, sirbuvio
    Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Roma?:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.076859951019287 sec
    ecranul dvs: 1 x 1