ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.09.2025
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 06.01.17
STATUS: PARTENER
LUNA
AUG-2025

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Restaurant Kajche

TIPĂREȘTE URM de aici

Ilindenska 22, Ohrid 6000

Program luni-duminica 8AM - 12AM

Phone: +389 71 231 022

https://restaurantkajche.com/

Dupa o zi plina de vizitat obiective importante din Ohrid, am decis ca ar fi cazul sa ne asezam sa mancam. Nu ne-am invatat minte ca trebuie sa rezervam si ne-am lovit iar de lipsa locurilor la restaurante. Dupa ce ne-am invirtit de-a lungul lacului peste o jumatate de ora, ne-am indreptat spre Strada Tsar Samoil, asa ne-au dus picioarele, cu ideea in cap ca vom ajunge iar la restaurantul Antiko. Din pacate nu am gasit nimic liber. Ne-am retras intr-o parte, langa un magazin de hand-made luminat, si am scos notitele facute de acasa cu restaurante unde putem manaca peste: Restaurant Kajche, Kaj Kanevche, The Lion Ohrid. Tot incercand noi sa ne dumirim incotro ar trebui sa ne indreptam si cum sa procedam, doamna din magazin ne aude si ne intreaba daca vrem sa manacam la restaurantul Kajche. Si mai mult decat atat ia telefonul suna si ne face rezervare pentru trei persoane. Si ne si indruma spre restaurant.

Si uite asa, ingerasul a avut grija si de noi! Sau la barza chioara, ii face Dumnezeu cuib.

In cateva minute eram deja in fata restaurantului. Nu are rost sa va spun ca era ocupat la maxim. Ospatarul care ne-a intampinat a verificat intai la seful restaurantului rezervarea facuta telefonic. In graba noastra nu am cerut doamnei numele. Ne-a asezat la o masa si ne-a adus imediat meniul.

Numele restaurantului este dat in onoarea lui Krste Kostovski-Kokichon (1916-2005), cel ce a construit kajche, adica o barcă metalică caracteristică Lacului Ohrid. Restaurantul are un spatiu interior cu doar trei mese, decorat cu un tapet in care se distinge casele pescaresti din Ohrid si cu o plasa pescareasca pe tavan, si terasa cu multe mese in aer liber, intre cer si mese se alfa bolta vitei-de-vie.

Meniul este compus in special din peste (calamar, creveți, crap, platica, midii, somon, belvica, pastrav, dar si pastrav de Ohrid cu un pret semnificativ mai mare per kg) atat prajit, cat si la gratar, dar asta nu insemna ca nu gasesti si porc, vita si pui, peste 15 tipuri de salate, desert.

Am comandat o portie de calamari la gratar si una de belvica – un peste dulce – insotite de legume, spaghete cu creveti, salata Shopska, berea locala Skopsko si cartofi prajiti. Totul pentru 57 euro.

Serviciile exceptionale insotite de o experienta exceptionala a gustului, bazat pe ingrediente locale, au creat un moment de neuitat.

AmFostAcolo fără reclame?

  • Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub -- citește mai mult

[fb]
---
Trimis de fredutza in 17.09.25 11:29:33
Validat / Publicat: 17.09.25 12:32:21
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în MACEDONIA de NORD.

VIZUALIZĂRI: 38 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fredutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 In cautarea restaurantului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 4500 PMA (din 5 voturi)

ECOURI la acest articol

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  • Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Ohrid și împrejurimi:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2025 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • LOGAT? = DA (IntC=1)
  • pagină generată în 0.038940906524658 sec
    ecranul dvs: 1 x 1