BUN
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Un foarte bun restaurant cu pește și fructe de mare araținând unei mici rețele de restaurante, cred, la fel de bune
Carmela este un grup de restaurante cu specific diferit (spaniol - tradițional și contemporan, italian, pește & fructe de mare).
Inițial m-a atras un alt restaurant de pește și fructe de mare, dar era închis o perioadă și l-am ales pe acesta deși nu era pe un loc fruntaș în topul Tripadvisor (cum spuneam nici topul ăsta nu e relevant totdeauna, dar măcar cuprinde recenzii recente, oricum, un restaurant de pește nu poate fi niciodată pe locul întâi, ci unul care servește de toate).
În ciuda locului 90 din 1490 chiar mi-a plăcut mult, am reușit să mănânc creveți roșii, faimoasa caracatiță galiciană (pe pat de cartofi și boia) și un desert gen cremă de zahăr ars în pesmet dulce.
Homarul îl găteau cu garnitură de orez pentru aella și deși era doar 28 euro (nu era chiar mare ca dimensiune), m-am gândit că mai degrabă încerc altceva, pentru că era doar fiert (din ce am observat).
O sticluță de 200 ml cava, apă, un aperitiv din partea casei (pește în sos), cinci creveți roșii, caracatiță în stil galician, crema de lapte în pesmet dulce 47.50 euro
Trimis de geop in 16.02.22 21:37:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Unde mâncăm în Granada?» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jan.2024 La masă în Granada — scris în 18.05.24 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Feb.2022 [Restaurant Negro Carbon Albayzin] Un loc unde poți mânca un senzațional muschi de porc iberic la grătar sau o excelentă vită dintr-o varietate de zone — scris în 16.02.22 de geop din BUCURESTI - RECOMANDĂ