ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 28.07.2025
DE adso
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Iaşi
ÎNSCRIS: 25.05.17
STATUS: CONSUL
LUNA
JUL-2025
Cuplu
PREȚ prețuri normale
Raport PREȚ/CALITATE:
REZONABIL

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
95.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
AFA RECOMANDĂ: Pentru transfer Aeroport - Hotel (Roma) și/sau tururi turistice ale Romei / Vaticanului - recomandăm ghidroma.eu
  • Informatii sau rezervări: pe sait sau tel. +39 324 981 3672
  • TIMP CITIRE: 5 MIN

    Două restaurante din Castel Gandolfo

    TIPĂREȘTE URM de aici

    Orășelul Castel Gandolfo este un loc în care lumea vine 365 de zile pe an. Prin urmare, numărul restaurantelor de aici este mare, mai ales că localnicii (atâția câți sunt) nu cinează, nici ei, prea des acasă 😊.

    Piața centrală, situată în fața palatului papilor, numită Piazza della Libertà (destul de ironic, dacă mă întrebați pe mine), continuă cu strada principală, Corso della Repubblica (nu-i așa?), lungă de vreo cinci sute de metri. Aceasta este pietonală, dar pietonii se strecoară cu greu: pe toată lungimea sa sunt numai mese și umbrele de soare, care ocupă atât carosabilul, cât și trotuarele; am numărat cel puțin zece restaurante, specializate în tot felul de chestii: pește și fructe de mare, pizza, paste, vegetariene, carne de porc, de vită, de miel etc. Paralel cu Corso della Repubblica există încă trei străzi, una spre grădinile papale, altele două spre lac, fiecare dintre ele cu restaurantele sale; cele mai interesante mi s-au părut a fi cele de pe Via Saponara, pentru că oferă priveliști splendide asupra Lago Albano.

    Rareori luăm masa la restaurant de două ori într-o aceeași zi; un anumit context și atmosfera plăcută a acestei destinații a făcut ca, de data asta, să facem o excepție. Contextul: nu am mâncat prea mult la micul dejun (devenise prea repetitiv trei zile la rând, anterior, ne plictisiserăm de aceleași chestii, iar seara... povestesc imediat.

    La amiază, după ce am ieșit înfometați din Palazzo Pontificio pe la ora 14, ne-am decis spontan să ne oprim în capătul Piazza della Libertà, pe o terasă cu vedere către lac. Terasa aparținea unui local destul de mare, cu multe mese în interior (unde am fi avut parte de aer condiționat) și cu o a doua terasă de-a lungul Via Saponara, mai umbrită. Am ales-o totuși pe cea de pe vârful stâncii, în plin soare: existau niște umbrele (care sunt scoase seara, P12) și, în plus, adia o boare de vânt, care ne-a zburat chiar foaia cu meniul zilei), deci cele 40 de grade nu erau ucigătoare.

    Il Grottino - piatti tipici, specialità di pesce vista lago, Via Saponara 2, nota 4,0 pe Google (1100 recenzii) google.com/maps/place/Hos ... SoASAFQAw%3D%3D

    Acesta e un restaurant mai puțin specializat, meniul ocupă câteva pagini și este destul de diversificat. Ne-am decis greu, ajurați de o chelneriță româncă: coniglio alla cacciatora (iepure în sos de vin), respectiv paccheri allo scoglio (niște paste cu scoici, raci și un sos de roșii). Mâncarea a fost bună, nu memorabilă: iepurele meu a fost gustos, însă a avut de două ori mai mult oase decât carne și nu a fost însoțit de nicio garnitură (iar chelnerița nu ne-a informat despre asta); pastele au fost, și ele, porție pentru copii iar o parte dintre scoici erau seci; coperta a fost 4 euro și nu a însemnat nimic din partea casei, măcar un colț de pâine sau o fărâmă de unt, ceva. Pe total, ok, dar a fost nevoie să mâncăm la cină mai mult decât de obicei. Și a fost perfectă berea, la sticlă de 66 cl, după bunul obicei italian (așadar am băut cam un litru de bere 😊).

    Chelnerița care ne-a luat comanda și-a făcut apoi de treabă numai pe la terasa de pe stradă (P18) sau în interior, trimițând la noi doar colegi de-ai ei. Cine știe, poate că i s-a făcut rușine că e româncă: mesele din spatele au fost ocupate tot de conaționali, la una o doamnă cu două fete adolescente, la alta un cuplu tânăr. Cuplul a luat o înghețată la două lingurițe, iar doamna a întrebat direct cât e coperta, a spus că se gândește ce vrea, s-a gândit un sfert de oră (comentând sonor) și a plecat cum a venit 😇. (O paranteză: pentru o zi de miercuri și o destinație nu foarte populară, am întâlnit foarte mulți români în Castel Gandolfo.)

    Restaurantul are pagină proprie: ristoranteilgrottino.net

    Hosteria La Fraschetta di Padre in Figlio, Corso della Repubblica 58, nota 4,1 pe Google (1700 recenzii) google.com/maps/place/Hos ... SoASAFQAw%3D%3D

    Nu voiam să scriu acest review; am decis să o fac pentru a avea ocazia de a încărca niște poze: P28, P35, P39. Slalomând la amiază printre terasele de pe Corso della Repubblica, ne-a distrat mesajul de pe tricourile chelnerilor de la Hosteria di Padre in Figlio: Clienții de treabă nu ne fac probleme, traducere și adaptare de Irina  Margareta Nistor 😊. Am zis să vedem și cum e mâncarea de acolo.

    Ne-am așezat la masă pe la 20:30, cu gândul de a lua doar ceva ușor. I-am spus asta fetei care a venit să ne ia comanda, am refuzat vreo două propuneri ale ei și am cerut... tonnarelli alla carbonara. A fost simpatică, a început și ea să râdă și ne-a spus că ne recomandă un vin din zonă, la carafă, să mai taie caloriile. Am luat un litru și l-am și băut, până către ora zece; nu a fost deloc rău.

    Pastele – grozave, deși cam sărate, din cauza brânzei de oaie în exces. Mi s-a comunicat că tiramisù a fost, de asemenea, în regulă. Dar cel mai mult am apreciat atmosfera. Mesele s-au aglomerat de la o clipă la alta, iar la un moment dat, după ce s-au rărit comenzile, s-a așezat alături de noi și personalul restaurantului, big happy family (de altfel, chiar este un restaurant de familie). Au apărut și niște rapsozi în spatele meu, pe la 21:30. Chiar a fost o seară faină (poate de unde mă și amețisem ușor). 😅 

    Coperta a fost doar 3 euro. Plata se face în interior, prilej cu care am remarcat punctul de desfacere a produselor din carne ale unei ferme ce aparține acelorași proprietari, care (produse) arătau foarte bine. Și acest restaurant are pagină proprie pe internet hosteriafraschetta.it.

    În ambele locuri, prețurile au fost cam la nivelul pe care l-am găsit și în Roma, nu cu foarte mult peste cele de pe la noi.

    Ca și dățile trecute, vă invit să priviți și fotografiile atașate.

     

    AmFostAcolo fără reclame?

    • Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
    • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub

    Membrii afaFanClub accesează AFA FĂRĂ RECLAME, pentru 8-9 lei/lună!
    Cum devin membru afaFC? -- cumperi un abonament pe 6 sau 12 luni.

    [fb]
    ---
    Trimis de adso in 28.07.25 18:53:57
    Validat / Publicat: 28.07.25 19:24:11
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA.

    VIZUALIZĂRI: 159 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj
    Adn. FAVORIT

    15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adso); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P16 Il Grottino
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 19500 PMA (din 15 voturi)

    ECOURI la acest articol

    15 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [28.07.25 19:22:44]
    »

    Mutat în rubrica "Unde mâncăm în Castel Gandolfo? , CASTEL GANDOLFO" (nou-creată pe sait)

    [Rubrica inițială: BUFFER UndeMâncăm]

    webmaster
    [28.07.25 20:07:34]
    »

    Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

    — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    -

    Articolul a fost deasemenea selectat și ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

    adsoAUTOR REVIEW
    [28.07.25 20:11:10]
    »

    @webmaster: Mulțumesc, sunt onorat!

    adsoAUTOR REVIEW
    [28.07.25 20:20:17]
    »

    Fac și eu ca @Yersi: îmi scriu primul un ecou, poate antrenez și pe alții în discuții elevate .

    P13... P18 sunt imagini ale lacului și versantului vulcanului - cel vestic, pe care se află localitatea Castel Gandolfo, pozele fiind facute de pe terasa primului restaurant, un foarte bun punct de belvedere.

    În P16 și, apoi, mărit în P17 se poate identifica silueta hotelului în care am stat, Hotel Castel Vecchio vezi impresii. Este clădirea albă centrală, oarecum izolată de celelalte.

    Iar acoperișurile cărămizii din dreapta ei, în plan îndepărtat, aparțin ansamblului care cuprinde și vila Barberini. Cea mai proeminentă clădire este Collegio Urbano De Propaganda Fide, seminarul înființat de Urban VIII pentru a pregăti misionarii ce urmau a contribui la răspândirea în lume a credinței catolice.

    FlaviuPHONE
    [28.07.25 20:25:31]
    »

    @adso:

    Când criticii derapajelor comportamentale și ale carențelor în educație ale conaționalilor lor sunt ospătarii și culegătorii de sparanghel ajunși în Occident, mă gândesc serios că țara asta viitor de aur are.

    După 6 ani, am fost iar prin străinătățuri, în Bulgaria. Ok, nu e cine știe ce străinătate. Este, totuși, o țară vizitată de mulți turiști străini.

    M-am lovit sau am apucat să studiez comportamentul acestora și, zău, parcă mi-a mai revenit stima pentru propria-mi obârșie. Și nu mă refer la est-europeni neapărat, ci inclusiv la supercivilizații și multieducații nemți și englezi.

    O seară faină!

    adsoPHONEAUTOR REVIEW
    [28.07.25 20:55:55]
    »

    @Flaviu: Sunt intru totul de acord cu tine. Ma seaca scenele de tipul: hai sa vorbim in engleza, ca cei de la masa vecina sunt romani. Buni, rai - astia suntem. Si trebuie judecata fiecare persoana individual, dupa meritele si pacatele ei, nu ca reprezentant al unei natii.

    Am fost zilele astea la Brezoi, la festivalul de blues. Mi-au placut maxim oamenii pe care i-am vazut in jur. Un sfert fiind straini, care veneau pentru a nu stiu cata oara, atat de bine s-au simtit la noi de-a lungul anilor.

    Seara placuta, asemenea!

    doinafil
    [28.07.25 21:38:13]
    »

    Chelnerița care ne-a luat comanda și-a făcut de treabă numai pe la terasa de pe stradă sau în interior, trimițând la noi doar colegi de-ai ei. Cred că i s-a făcut rușine că e româncă: mesele din spatele au fost ocupate tot de conaționali, la una o doamnă cu două fete adolescente, la alta un cuplu tânăr

    Chiar nu înțeleg de ce s-a dat „lovită” și n-a mai comunicat cu voi! (și nici cu ceilalți români) Mie mi-ar fi făcut o reală bucurie și plăcere să stau de vorbă cu români de-ai mei, de acasă! , să aflu ce mai e prin țară, măcar informații sumare. Să fi fost o persoană frustrată?!

    Asta denotă cât suntem de diferiți!

    Mâncarea nu arată rău, iar dacă vouă v-a plăcut, să vă fie de bine! În P32 este un pahar mic cu tiramisu?! Dacă DA, mie nu mi-ar fi ajuns nici pe o măsea

    Clienții de treabă nu ne fac probleme, traducere și adaptare de Irina Margareta Nistor 😊

    Chiar că ar fi fost „stilul” ei, dacă ar fi fost nevoită să traducă acel înscris de pe tricouri în perioada comunistă! Eu m-am prins despre ce este vorba!

    Feliocitări pentru articol! ... și...

    mprofeanuPHONE
    [28.07.25 22:46:35]
    »

    @adso: Să vă fie de bine! Il Grottino să înțeleg că a meritat și pentru priveliștea deosebită ce se vede de acolo asupra lacului înconjurat de verde. Iepurele după cum arată cred că a fost fraged, oare sosul a fost suficient pentru bucătar dacă nu a avut garnitură... dar pentru cel ce a servit cina insuficient. Păcat și de scoici că unele au fost seci! A meritat berea, să înțeleg că ai fost privilegiat având sticle doar de 660 ml.

    Am văzut de la articolul lui Yersinia Pestis că se poartă monologul! Glumesc!

    nicole33
    [29.07.25 00:31:50]
    »

    @adso:

    Terasa aparținea unui local destul de mare, cu multe mese în interior (unde am fi avut parte de aer condiționat) și cu o a doua terasă de-a lungul Via Saponara, mai umbrită. Am ales-o totuși pe cea de pe vârful stâncii, în plin soare: existau niște umbrele (care sunt scoase seara, P12) și, în plus, adia o boare de vânt, care ne-a zburat chiar foaia cu meniul zilei), deci cele 40 de grade nu erau ucigătoare.

    Şi eu tot terasa aia aş fi ales-o pentru priveliştea fabuloasă oferită.

    Cunosc prea puţin bucătăria italiană pentru a aprecia cele mâncate de voi acolo, astfel că am toată încrederea în cele povestite.

    Și a fost perfectă berea, la sticlă de 66 cl, după bunul obicei italian (așadar am băut cam un litru de bere 😊).

    Aşa DA!

    În ambele locuri, prețurile au fost cam la nivelul pe care l-am găsit și în Roma, nu cu foarte mult peste cele de pe la noi.

    După o cazare scumpicică, bine că măcar mâncarea a fost la preţuri mai normale

    Să vă fie de bine!

    nicole33
    [29.07.25 00:51:15]
    »

    @adso:

    Chelnerița care ne-a luat comanda și-a făcut apoi de treabă numai pe la terasa de pe stradă (P18) sau în interior, trimițând la noi doar colegi de-ai ei. Cine știe, poate că i s-a făcut rușine că e româncă: mesele din spatele au fost ocupate tot de conaționali, la una o doamnă cu două fete adolescente, la alta un cuplu tânăr.  

    Ciudată şi surprinzătoare reacţia individei faţă de voi românii aflaţi la cele trei mese.

    Eu am interacţionat mereu bine sau foarte bine cu românii care lucrau în străinătate în ţările pe unde m-au purtat paşii, iar explicaţiile şi informaţiile primite de la aceştia mi-au fost de ajutor.

    Ma seaca scenele de tipul: hai sa vorbim in engleza, ca cei de la masa vecina sunt romani. Buni, rai - astia suntem. Si trebuie judecata fiecare persoana individual, dupa meritele si pacatele ei, nu ca reprezentant al unei natii.

    Corect, deşi, recunosc, şi eu am fost tentată să fac asta în urmă cu mulţi ani din dorinţa de a nu fi etichetată automat negativ doar prin prisma naţionalităţii. Am realizat repede că nu asta este rezolvarea. Am preferat totuşi să vorbesc mai în şoaptă.

    Oi fi eu mai sălbatică din fire, dar nu sunt nici mare amatoare de a socializa cu românii din jurul meu atunci când sunt peste hotare. Dacă sunt întrebată, răspund civilizat, dar nu mă bag eu în vorbă din proprie iniţiativă.

    Pe mine mă seacă obiceiul compatrioţilor de a vorbi tare, deseori şi colorat, pe premisa că nu-i înţelege nimeni din cei din jurul lor.

    Yersinia PestisPHONE
    [29.07.25 08:26:05]
    »

    @adso: Ha, deci și matale vrei să fii băgat în seamă, e normal, boală care se ia, io te-nțeleg și fii liniștit: n-o să spui nimănui de pe sait despre moftul tău (mda, și-al meu)

    Îmi place ca, odată ajuns undeva, să vreau să mănânc mâncarea locului, că, nah: “Ești la Roma, mănânci ca romanii!” . Din tot ce-ai povestit mâncarea aia cu iepure m-ar tenta, chiar dacă a avut, spui tu, mai mult aport de calciu (oase) decât proteină (carne).

    Cât despre românii găsiți pe-afară, în vizite, nu aș fi atât de sever: nu suntem mai neamuri proaste decât alții de se vor cu ștaif, am văzut prin Croația niște faze cu nemți beți sau, chiar acum, în Egipt!

    Poate că, da, om fi mai zgomotoși, că la noi se vorbește tare și atenți pe ce dăm banii, dar, ăștia suntem!

    Cât despre review-ul tău să știi că din alea 103 vizualizări 6 sunt ale mele! 😜

    adsoPHONEAUTOR REVIEW
    [29.07.25 09:35:09]
    »

    @doinafil:

    În P32 este un pahar mic cu tiramisu?! Dacă DA, mie nu mi-ar fi ajuns nici pe o măsea

    A fost consumat in mai putin de un minut, deci se pare ca nu sunteti singura de parerea asta. Cica a fost si bun, dar vorbesc din auzite.

    Chiar că ar fi fost „stilul” ei, dacă ar fi fost nevoită să traducă acel înscris de pe tricouri în perioada comunistă!

    Ei, cred ca inclusiv in ziua de azi ar fi tradus tot asa . E o doamna pudica si in postcomunism!

    Mâncarea nu arată rău, iar dacă vouă v-a plăcut, să vă fie de bine!

    Multumim!

    Ma stiti, deja: nu prea vorbesc despre mancare in articolele 'Unde mancam' . In esenta, ele sunt tot un prilej de a mai povesti cate ceva de prin excursii.

    adsoPHONEAUTOR REVIEW
    [29.07.25 09:42:35]
    »

    @mprofeanu:

    Il Grottino să înțeleg că a meritat și pentru priveliștea deosebită ce se vede de acolo asupra lacului înconjurat de verde.

    Da, a fost ceva unic. Papii nu au deloc gusturi rele, panorama Lacului Albano este una dintre cele mai frumoase privelisti de care m-am bucurat in toate excursiile mele.

    Am văzut de la articolul lui Yersinia Pestis că se poartă monologul!  

    Oamenii au felurite placeri. A mea e "flecareala", scriu pentru a avea ocazia de a povesti pe marginea unui subiect. Va multumesc pentru ca va alaturati si dvs. "grupului de discutii"!

    adsoAUTOR REVIEW
    [29.07.25 13:58:32]
    »

    @nicole33:

    Cunosc prea puţin bucătăria italiană pentru a aprecia cele mâncate de voi acolo, astfel că am toată încrederea în cele povestite.

    Dacă ar fi să optez între diverse bucătării pentru tot restul vieții, cea italiană ar fi alegerea mea. Îmi place aproape totul, cu excepția obiceiului de a mânca doar dulce la micul dejun. Și asta, în primul rând, pentru că nu am voie dulce.

    Nu întâmplător sunt așa de sănătoși și trăiesc atât de mult!

    Ciudată şi surprinzătoare reacţia individei faţă de voi românii aflaţi la cele trei mese.

    Acum... poate că doamna chiar a fost solicitată, aproape o oră, doar prin alte sectoare și eu am făcut scenarii aiurea. Cine știe! Bine, putea să-și facă drum pe la noi doar pentru plăcerea de a vorbi românește, dar habar n-am care a fost motivul real.

    Oi fi eu mai sălbatică din fire, dar nu sunt nici mare amatoare de a socializa cu românii din jurul meu atunci când sunt peste hotare.  

    Sunt situații și situații, care atrag diverse tipologii umane (nu neapărat la români mă refer). Turistul de Vama Veche e altul decât cel de la Mamaia și altul decât cel de la Neptun, de exemplu. Cel care merge la Corbu poate fi incompatibil cu AI în Turcia și invers.

    În Italia, turiștii români sunt fie dintre cei care locuiesc de muuulți ani acolo și pleacă și ei undeva, ca orice italian, fie veniți din țară. A doua categorie e formată, în general, din oameni cu venituri și educație peste medie, în căutare de muzee, evenimente, locuri frumoase - deci persoane dezirabile, pe care nu simți nevoia să le ocolești.

    adsoAUTOR REVIEW
    [29.07.25 14:25:30]
    »

    @Yersinia Pestis: De dimineață, de când ai scris tu, articolul înțepenise, până de curând, la 13 ecoruri, 13 voturi, 130 de vizualizări. Am zis să nu stric așa frumusețe de aliniere a astrelor .

    Lăsând gluma, scuze pentru că răspund cu întârziere, dar am avut o dimineață cam aglomerată. Abia acum mi-am făcut vreme să mai scriu 2 ecouri, care au mai adus 10 vizualizări. La voturi nu am pretenții, desigur, e bine 13.

    Dacă văd în meniu miel sau iepure, mă opresc cu lectura acolo, asta comand. Mai greu mă hotărăsc dacă lipsesc chestiile astea de pe listă. Și a fost bun, doar că la final am simțit că stomacul meu parcă mai merita ceva.

    Cât despre review-ul tău să știi că din alea 103 vizualizări 6 sunt ale mele!

    Prietenul la nevoie se cunoaște! Sunt convins că nu te vei opri aici!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    doinafil, Flaviu, mprofeanu, Yersinia Pestis

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2025 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • LOGAT? = DA (IntC=1)
  • pagină generată în 0.070549011230469 sec
    ecranul dvs: 1 x 1